Chela Juan Ignacio

Chela Juan Ignacio

44
muž
Argentina
Datum nar.:
30. 8. 1979
Výška:
190 cm
Váha:
75 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 15.
čtyřhra: - / 32.

Rok odchodů. S tenisem letos skončily tři bývalé světové jedničky

Ještě téměř měsíc mají tenisté na to, aby oznámili, že letošní sezona byla jejich poslední. I kdyby už ale žádné další 'sbohem' nepřišlo, budou mnozí fanoušci na tento rok vzpomínat jako na ten, v němž se s profesionálním tenisem rozloučilo několik velkým jmen. Pojďme si je připomenout.

Další odchod do důchodu: končí Argentinec Chela

Juan Ignacio Chela je dalším z řady tenistů, který se v letošní sezoně rozhodl skončit s kariérou profesionálního tenisty. Majitel 6 titulů z tuanjů ATP ve dvouhře a trojnásobný grandslamový čtvrtfinalista to dnes oznámil na svém Twitteru.

Ferrer zůstává na antuce neporažený. Schyluje se k dalšímu finále s Almagrem?

Minulý týden se v Buenos Aires utkali o titul a v Acapulku všechno směřuje k jejich dalšímu finálovému souboji. Největší favorité turnaje v mexickém městě David Ferrer a Nicolas Almagro zvládli své včerejší zápasy a postoupili do čtvrtfinále.

Ferrer první zápas na antuce suverénně zvládl, Almagro se zapotil

ATP BUENOS AIRES - Téměř jednoznačným úspěchem nasazených hráčů skončilo úvodní kolo turnaje mužů v Buenos Aires. Roli papírového favorita nepotvrdil jen domácí Chela; ostatní si vybojovali postup, včetně prvního hráče turnajového pavouka Davida Ferrera, který v prvním zápase od Australian Open smetl kvalifikanta Molteniho.

Berlocq postoupil poprvé do finále, vyzve Mónaca

ATP VIŇA DEL MAR - Carlos Berlocq porazil v semifinále v Chile po setech 6-3, 4-6 a 6-0 krajana Chelu. V premiérovém finále na okruhu ATP dnes změří síly s Juanem Mónacem, který vyřadil ve dvou setech Jeremy Chardyho.

Chela vydřel výhru nad Souzou, v semifinále je i Mónaco

ATP VIŇA DEL MAR - Dva nejvýše nasazení tenisté si v Chile zahrají o postup do finále. Turnajová jednička Mónaco zvítězil ve třech setech nad Španělem Montaňésem. Snadnou cestu mezi poslední čtyři neměl ani druhý nasazený Chela, který po třech hodinách vyřadil Joao Souzu.

Davis Cup: Argentinská sestava je bez překvapení

V nejsilnějším možném složení by měli letět argentinští tenisté do Španělska, kde se na začátku prosince pokusí vybojovat daviscupovou trofej. Ve výběru Jihoameričanů by neměl chybět 11. hráč světa Juan Martín del Potro, vedle něhož kapitán Vazquez předběžně nominoval Davida Nalbandiana, Juana Monaka, Juana Ignacia Chelu a Eduarda Schwanka.

Muster ukončil kariéru prohrou s o 26 let mladším krajanem

ATP VÍDEŇ - Thomas Muster ukončil kariéru. Poté, co se k tenisu vrátil po 'jedenáctileté dovolené', tak učinil ve 44 letech. Bývalá světová jednička se rozloučila na domácí půdě ve Vídni, kde prohrál s talentovaným krajanem Dominikem Thiemem - vítězem letošní juniorky French Open.

Andújar v Bukurešti zvládl odvetu za loňské finále proti Chelovi

ATP BUKUREŠŤ - Španěl Pablo Andújar v Bukurešti v repríze loňského finále oplatil porážku nejvýše nasazenému obhájci titulu Juanu Ignaciu Chelovi z Argentiny a na rumunské antuce si zahraje o druhou trofej z okruhu ATP. Jeho soupeřem bude Florian Mayer, který bude usilovat o premiérový triumf.

Srbové i Francouzi si udrželi naději na postup do finále

Obhájci titulu v Davisově poháru Srbové odvrátili ve čtyřhře vyřazení ze semifinále soutěže. Hladkou výhrou 7-6 6-4 6-2 nad argentinskou dvojicí Juan Ignacio Chela, Juan Monaco se o první bod domácích zasloužili Nenad Zimonjič a Viktor Troicki. Na stav 1-2 na zápasy snížili i Francouzi ve Španělsku v druhém semifinále. O postupujících rozhodnou nedělní dvouhry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist