Dolonc Vesna

Dolonc Vesna

34
žena
Srbsko
Datum nar.:
21. 7. 1989
Výška:
170 cm
Váha:
62 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 84.
čtyřhra: - / 93.

Serena před zápasem hodně pila, pak 60. výhrou v Melbourne vyrovnala rekord

AUSTRALIAN OPEN - Další perný den mají za sebou tenisté na Australian Open. Důsledným pitným režimem a agresivní hrou se s těžkými podmínkami vypořádala Serena Williamsová, jež smetla Doloncovou a v Melbourne vyhrála už 60. zápas. Dál jdou i dvojnásobná finalistka Na Li nebo bývalá světová jednička Ana Ivanovičová.

Zakopalová ukončila sérii porážek, čeká ji Ivanovičová

Klára Zakopalová se v Moskvě dočkala po téměř dvou měsících vítězství na okruhu WTA. Česká tenistka dnes porazila kvalifikantku Danku Koviničovou 6-4 6-3 a postoupila do dalšího kola, ve kterém si zahraje se čtvrtou nasazenou Anou Ivanovičovou.

Cetkovská se dočkala, vyhrála poprvé od Wimbledonu

Petra Cetkovská si v Taškentu připsala první vítězství od červnového Wimbledonu. Česká tenistka, která prohrála posledních pět zápasů, zdolala na úvod turnaje domácí Niginu Abduraimovovou 6-2 a 7-6.

Martincová se dočkala premiérové výhry

Česká tenistka Tereza Martincová si v Baku připsala první vítězství na okruhu WTA. Osmnáctiletá úspěšná kvalifikantka zdolala v ázerbajdžánské metropoli Gruzínku Kalašnikovovou 6-3 6-7 6-1 a postoupila do dalšího kola, kam dnes prošla také Kristýna Plíšková.

Záhlavová-Strýcová a Cetkovská budou hvězdami turnaje ITF v Olomouci

Barbora Záhlavová-Strýcová a Petra Cetkovská se představí fanouškům 16. až 21. července v Olomouci. Obě patří k hlavním hvězdám 5. ročníku turnaje ITF ITS Cup s dotací 100 tisíc dolarů.

Úvodní den ve Stromovce: Smítková zazářila a postupuje, Záhlavová končí

ITF PRAHA - Dnešním dnem v pražské Stromovce odstartoval již čtvrtý ročník turnaje kategorie ITF - Sparta Prague Open. V rámci dnešního dne se odehrálo celkem šest zápasů dvouhry, přičemž o největší překvapení se postarala teprve osmnáctiletá Češka Tereza Smítková, která hladce porazila pátou nasazenou Johannu Larssonovou. Naopak Sandra Záhlavová nenavázala na dobré výkony z kvalifikace a na turnaji dohrála.

Slovenky od vedení 2-0 oddělilo nešťastné zranění Cibulkové (+video)

Po úvodních dvouhrách 1.kola Světové skupiny Fed Cupu jsou ve vedení pouze české hráčky. Duely Itálie s USA, Ruska s Japonskem i Srbska se Slovenskem budou v neděli pokračovat od stavu 1-1.

Cibulková titul v Moskvě neobhájí, na turnaji končí Zakopalová

Dominika Cibulková prohrála ve čtvrtfinále 2-6 7-6 1-6 s Dánkou Wozniackou a titul v Moskvě neobhájí. Do semifinále nepostoupila ani česká tenistka Klára Zakopalová, která podlehla favorizované Stosurové 1-6 3-6.

Rybáriková nevyužila setboly a titul v Memphisu neobhájí

WTA MEMPHIS - Magdaléna Rybáriková končí popáté v řadě v 1. kole. Slovenská tenistka se z krize nedostala ani v Memphisu, kde loni triumfovala. Proti Hamptonové nevyužila celkem čtyři setboly a Američanka ji nakonec vyprovodila kanárem.

Kristýna Plíšková ve Francii neztratila ani set a má druhý titul

ITF ANDREZIEUX - Kristýna Plíšková prošla bez ztráty setu soutěží ve francouzském Andrezieux-Boutheonu a připsala si druhý titul z turnaje ITF. Devatenáctiletá Češka během týdne porazila krajanku Záhlavovou, sestru Karolínu a v dnešním finále smetla Italku Remondinaovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist