Golding Oliver

Golding Oliver

30
muž
Velká Británie
Datum nar.:
29. 9. 1993
Výška:
188 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 327.
čtyřhra: - / 409.

Pořadatelé Wimbledonu rozdávali divoké karty. Dostali je i Hewitt a Haas

Šampion z roku 2002 Lleyton Hewitt z Austrálie či Němec Tommy Haas jsou mezi vyvolenými tenisty, jimž se organizátoři Wimbledonu rozhodli přidělit divokou kartu. Díky ní se na slavném grandslamovém turnaji představí i Belgičan David Goffin, jenž dokázal na French Open výrazně potrápit Rogera Federera.

Veselý na titul nedosáhl, US Open juniorů vyhrál Golding

US OPEN junioři - Jiří Veselý se s posledním grandslamovým turnajem mezi juniory titulem nerozloučil. Osmnáctiletý český tenista, který letos ovládl Australian Open, v deštěm přerušeném finále US Open podlehl 7-5 3-6 4-6 Britovi Oliveru Goldingovi.

14. den na US Open: Finále dvouhry žen, o titul hraje i junior Veselý

Dnes večer v New Yorku vyvrcholí finálovým soubojem Sereny Williamsové se Samanthou Stosurovou US Open ve dvouhře žen. Druhý grandslamový titul v juniorské kategorii může urvat český tenista Jiří Veselý.

Veselý je na US Open ve finále juniorské soutěže!

US OPEN junioři - Jiří Veselý si na US Open zahraje o druhý grandslamový titul v juniorské kategorii. Talentovaný český tenista postoupil bez ztráty setu do finále a může navázat na triumf z úvodu sezony, kdy zvítězil na Australian Open.

Veselý je v New Yorku už v semifinále, Pavlásek po boji končí

US OPEN junioři - Jiří Veselý se na US Open přiblížil zisku druhého grandslamového titulu v juniorské kategorii. Osmnáctiletý talent českého tenisu postoupil bez ztráty setu do semifinále, naopak cesta o dva roky mladšího Adama Pavláska skončila ve čtvrtfinále.

Veselý v Curychu skončil čtvrtý. Prohrál i finále ve čtyřhře

Jiří Veselý v Curychu boj o 3. místo nevyhrál. Nad síly talentovaného Čecha byl domácí Švýcar Dimitri Bretting, kterému podlehl ve třech setech. České naději nevyšlo ani finále čtyřhry.

Veselému finále těsně uniklo. O titul si zahraje v deblu, porazil Samprase

Jiřímu Veselému v Curychu nestačily ani dvě dvousetové výhry, aby postoupil do finále. Dnes smetl Švýcara Ritsjarda, vinou horších vzájemné bilance však ve skupině skončil druhý a zahraje si 'pouze' o třetí místo. Cenné skalpy sbírá ve čtyřhře, v níž po boku Leconteho porazil i Samprase a zahraje si o titul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist