Ivanovic Ana

Ivanovic Ana

36
žena
Srbsko
Datum nar.:
6. 11. 1987
Výška:
185 cm
Váha:
69 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 1.
čtyřhra: - / 50.

Do tenisové Síně slávy nikoho nezvolili, neuspěli Moya, Ferrero ani Ivanovičová

Poprvé v historii nebyli do tenisové Síně slávy zvoleni žádní noví členové. Pro letošní uvedení nezískal potřebný počet hlasů nikdo z šesti kandidátů, jimiž byli Srbka Ana Ivanovičová, Italka Flavia Pennettaová, Španělé Carlos Moya a Juan Carlos Ferrero a někdejší deblistky Cara Blacková ze Zimbabwe a Lisa Raymondová z USA. Informovala o tom agentury AP.

Ivanovičová, Pennettaová, Moya či Ferrero jsou v nominaci do Síně slávy

Ana Ivanovičová, Flavia Pennettaová, Carlos Moya a Juan Carlos Ferrero jsou mezi šesticí tenistů nominovaných na vstup do mezinárodní Síně slávy. Spolu s nimi se budou o místo v hvězdné společnosti ucházet deblistky Cara Blacková a Lisa Raymondová. Výsledek hlasování o jejich přijetí bude znám na začátku roku 2022.

Ivanovičová a Schweinsteiger oznámili narození syna

Někdejší tenisová hvězda Ana Ivanovičová a fotbalista Bastian Schweinsteiger se necelé dva roky po svatbě dočkali prvního potomka. Bývalá první hráčka světového žebříčku a mistr světa z roku 2014 oznámili narození syna na sociálních sítích. Jeho jméno ani další podrobnosti zatím nezveřejnili.

Ivanovičová potvrdila, že je těhotná. Nemůžeme být šťastnější, napsala Srbka

Světoznámý sportovní pár Bastian Schweinsteiger a Ana Ivanovičová čeká první dítě. Zpráva o těhotenství bývalé světové jedničky se poprvé objevila už v září, ale až dnes ji třicetiletá Srbka potvrdila na sociálních sítích. Se Schweinsteigerem, fotbalovým mistrem světa z roku 2014, jsou společně tři a půl roku a loni v červenci měli v Benátkách svatbu.

Bývalá světová jednička Ivanovičová ukončila kariéru

Bývalá světová jednička a vítězka Roland Garros Ana Ivanovičová ukončila kariéru. Devětadvacetiletá Srbka to právě oznámila v živém vysílání na facebooku.

Je těhotná? Ivanovičová dnes oznámí 'něco důležitého'

Ana Ivanovičová na sociálních sítích odstartovala vlnu spekulací. Dnes večer má oznámit 'něco důležitého' a nejčastěji se mezi fanoušky píše o těhotenství, nebo konci kariéry.

Pro letošek končím, oznámila Ivanovičová

Ana Ivanovičová se ve druhé sezoně po sobě nedočká žádného titulu. Bývalá světová jednička dnes oznámila, že vinou zdravotních problémů už letos na žádných turnajích hrát nebude. "Můj lékař mi kvůli vracejícím se potížím se zápěstím poradil, abych si dala na čas pauzu a znovu nabrala sílu," uvedla Srbka.

Stoprocentní Češky: Allertová vyřadila Ivanovičovou, postupují i Plíšková, Šafářová a Siniaková

US OPEN - Českým tenistkám se druhý den na US Open vydařil, i když tři z nich nečelily snadným soupeřkám. Denisa Allertová si připsala cenný skalp trápící se Srbky Any Ivanovičové, Lucie Šafářová si rovněž ve dvou setech poradila s Australankou Gavrilovovou, Kateřina Siniaková přetlačila Kanaďanku Bouchardovou a Karolína Plíšková potvrdila roli favoritky proti domácí Keninové.

Vekičová porazila Ivanovičovou a po půl roce postoupila do 2. kola

WTA CINCINNATI - Donna Vekičová si v Cincinnati připsala skalp bývalé světové jedničky Any Ivanovičové a po šesti měsících a patnácti neúspěšných pokusech postoupila do 2. kola turnaje WTA. Naopak Srbka si připsala čtvrtou porážku v řadě.

Ivanovičová se vdala. V Benátkách si vzala Schweinsteigera

Tři dny po Dominice Cibulkové se vdala také srbská tenistka Ana Ivanovičová, která si dnes v romantickém prostředí v Benátkách vzala německého fotbalistu Bastiana Schweinsteigera. Podle informací listu Bild dnes proběhl utajený civilní obřad, církevní obřad v katedrále a oslavy s přáteli budou následovat ve středu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist