Karatantcheva Sesil

Karatantcheva Sesil

34
žena
Bulharsko
Datum nar.:
8. 8. 1989
Výška:
171 cm
Váha:
64 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 889. / 35.
čtyřhra: 823. / 157.

Bouzková si v Québecu připsala první výhru na okruhu. Šafářová hrála možná naposledy

WTA QUÉBEC - Ze čtyř českých tenistek prošla prvním kolem halového turnaje v kanadském Québecu jen Marie Bouzková, která si proti Sesil Karatančevové připsala premiérovou výhru na okruhu WTA. Naopak dál se trápí Kristýna Plíšková a také Lucie Šafářová, která možná odehrála poslední zápas sezony i kariéry. Vstup do soutěže se nepovedl ani Tereze Martincové.

Bouzková v Albuquerque vyřadila Karatančevovou i Townsendovou

ITF ALBUQUERQUE - Marie Bouzková na podniku ITF v americkém Albuquerque prožívá svůj zatím nejúspěšnější turnaj mezi ženami. Osmnáctiletá Češka vyhrála už pět zápasů v řadě, když po úspěšně složené zkoušce v kvalifikaci zdolala i favorizované soupeřky Bulharku Sesil Karatančevovou a Američanku Taylor Townsendovou.

Quebec: Obrat Hlaváčkové, prohra Krejčíkové a odhlášení Koukalové

WTA QUEBEC - Andrea Hlaváčková počtvrté v řadě úspěšně vstoupila do halového turnaje v Quebeku, když předvedla povedený výborný obrat proti Američance Shelby Rogersové a teprve potřetí v sezoně postoupila na okruhu WTA do 2. kola. O zopakování loňského čtvrtfinále si zahraje s domácí Fichmanovou, nebo nasazenou Němkou Beckovou.

Češky v polské Sobotě září. Ve čtvrtfinále jsou Cetkovská, Borecká i Vaidišová

ITF SOBOTA - Stoprocentní úspěšnost udržely dnes Češky na turnaji ITF v polské Sobotě. Petra Cetkovská zdolala poprvé v kariéře sedmou nasazenou Rominu Oprandiovou. Cenný skalp si připsala také Martina Borecká, jež vyřadila nasazenou jedničku Sesil Karatančevovou a o postup do semifinále si zahraje s krajankou Nicole Vaidišovou, která přehrála Vögtovou z Lichtenštejnska.

Hradecká postoupila v Praze z kvalifikace, Vondroušová ne

Lucie Hradecká prošla jako jediná z českých tenistek kvalifikací turnaje J&T Banka Prague Open a rozšířila tak řady domácích hráček v hlavní soutěži na osm. Těsně před branami postupu zůstala na kurtech Sparty ve Stromovce patnáctiletá naděje Markéta Vondroušová.

Šarapovová z Acapulka kvůli střevní viróze odstoupila. O titul se utkají Garciaová a Bacsinszká

Maria Šarapovová problémy se žaludkem vyléčit nedokázala a k semifinálovému zápasu už v Acapulku nenastoupila. Do finále tak postoupila bez boje Francouzka Caroline Garciaová, která si o svůj druhý titul zahraje se Švýcarkou Timeou Bacsinszkou.

Šarapovovou trápil žaludek i Slovenka Rybáriková. Přesto je v Acapulku v semifinále

WTA ACAPULCO - Maria Šarapovová se v pondělí může posunout do čela letošního žebříčku. Potřebuje k tomu vyhrát turnaj v Acapulku, kde však více než se soupeřkami bojuje se svým žaludkem. A možná i proto zdolala ve čtvrtfinále Slovenku Magdalénu Rybárikovou až ve třech setech.

Češky v Acapulku dohrály: Hradecká nepřekvapila Erraniovou, Bouzková neuspěla při debutu

WTA ACAPULCO - Všechny tři české tenistky v Acapulku ztroskotaly v prvním kole. Po Smitkové skončila Lucie Hradecká, jež uhrála pouze čtyři gamy proti druhé nasazené Italce Erraniové a nenavázala tak na suverénní jízdu kvalifikací, i šestnáctiletá debutantka Marie Bouzková.

Smitková v Acapulku nestačila na Puigovou, Hradecká opět prošla kvalifikací

WTA ACAPULCO - Tereze Smitkové se ani na druhý pokus nepodařilo překonat Moniku Puigovou. V Acapulku s o rok starší Portorikánkou prohrála ve třech setech se soutěží se rozloučila už v prvním kole. I třetí letošní kvalifikací turnaje WTA prošla Lucie Hradecká, která se chystá na Erraniovou. Svůj úvodní zápas už v Mexiku zvládla největší hvězda Maria Šarapovová.

ITF Midland: Vaidišová otočila zápas s Tatišviliovou, ve čtvrtfinále je překvapivě i Vaňková

ITF MIDLAND - Nicole Vaidišová prodloužila svou neporazitelnost už na pět utkání. Česká tenistka si dnes na turnaji ITF v Midlandu připsala nejcennější skalp od zářiového comebacku, když porazila Annu Tatišviliovou a postoupila do čtvrtfinále. V něm je i Kateřina Vaňková, jež překvapila výhrou nad Karatančevovou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist