Marcora Roberto

Marcora Roberto

34
muž
Itálie
Datum nar.:
30. 8. 1989
Výška:
193 cm
Váha:
85 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 150.
čtyřhra: - / 180.

Favorit Paire v Indii selhal. Ital Marcora si proti němu připsal životní skalp

ATP PUNÉ - Benoit Paire byl velkým favoritem celého turnaje, v indickém Puné ale nezvládl hned svůj úvodní zápas. Francouzský tenista prohrál s třicetiletý Italem Robertem Marcorou, který si proti světové devatenáctce připsal premiérový skalp hráče Top 50 a postup do čtvrtfinále.

Veselý si v Puné poradil s domácím outsiderem, Rosol na kvalifikaci nenavázal

ATP PUNÉ - Jiří Veselý v prvním kole v indickém Puné potvrdil roli favorita. Nejlepší Čech v žebříčku si bez ztráty podání poradil s domácím hráčem sedmé stovky Arjunem Kadhem startujícím na divokou kartu. Lukáš Rosol si první vítězství v hlavní soutěži na okruhu ATP od loňského října nepřipsal. Český veterán v souboji kvalifikantů jasně nestačil na Itala Roberta Marcoru.

Kolář v Budapešti neudržel vedení proti Marcorovi a končí ve čtvrtfinále

CHALLENGER BUDAPEŠŤ - Zdeněk Kolář skončil na challengeru v Budapešti ve čtvrtfinále. Český tenista sice proti Italu Robertu Marcorovi získal hladce první set, ale vedení neudržel a třetí třísetový duel během tří dnů nevyhrál.

Kolář po půl roce vyhrál dva zápasy po sobě. V Budapešti porazil Pirose a Ignatika

CHALLENGER BUDAPEŠŤ - Zdeněk Kolář na challengeru v Budapešti možná nachází dlouho hledanou formu. Český tenista v maďarské metropoli vyřadil domácího mladíka Zsombora Pirose i Bělorusa Uladzimira Ignatika, na kterého našel recept až v pátém vzájemném souboji, a po půl roce vyhrál dva zápasy po sobě.

Blog ze Stromovky: Skvělý Marcora, smolná čtyřhra a bojovník Veselý

Má druhá výprava na Prague Open dopadla snad ještě lépe než ta první. Čtvrteční odpoledne nabídlo krásný tenis a skvělou atmosféru, v akci se znovu představil Jiří Veslý, či pár Dlouhý/Levinský. Komu se na Spartě dařilo? Jaké významné osobnosti jsem v Praze potkal? Přečtěte si blog z pražské Stromovky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist