Melzer Gerald

Melzer Gerald

33
muž
Rakousko
Datum nar.:
13. 7. 1990
Výška:
188 cm
Váha:
80 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 494. / 68.
čtyřhra: 1251. / 197.

Prostějov uvidí srbsko-španělské finále mezi Djerem a Munarem

CHALLENGER PROSTĚJOV - Ve finále challengeru Moneta Czech Open v Prostějově se střetnou Srb Laslo Djere se Španělem Jaumem Munarem. Třiadvacetiletý Djere vyřadil po tuhém boji turnajovou jedničku Španěla Guillerma Garcíu-Lópeze 7-6 3-6 7-6, o dva roky mladší Munar porazil rovněž v třísetové bitvě Rakušana Geralda Melzera 4-6 6-3 6-2.

V Quitu dohráli trojnásobný šampion Estrella, jednička Carreño i veterán Karlovič

ATP QUITO - Ve čtvrtek se na antuce v ekvádorském Quitu odehrálo kompletní druhé kolo a nouze o překvapení nebyla. Do čtvrtfinále se nepodívá nasazená jednička Španěla Pablo Carreño, proti kterému si připsal životní skalp Slovák Andrej Martin. Mezi osmičkou nejlepších chybí i vítěz všech předchozích ročníků Victor Estrella, jenž prohrál po sérii 16 výher. A veterán Ivo Karlovič neproměnil mečbol proti o 20 let mladšímu soupeři z Francie.

Trojnásobný šampion Ferrer v Buenos Aires nezvládl první letošní zápas na antuce

ATP BUENOS AIRES - David Ferrer znovu potvrdil dlouhodobý pokles formy. Zkušenému Španělovi se nepovedl ani první letošní zápas na oblíbené antuce, když v Buenos Aires trojnásobný šampion nestačil na domácího Carlose Berlocqa.

Estrellu v Quitu nezastavil ani Karlovič, Chorvat v tie-breakové bitvě nevyužil tři mečboly

ATP QUITO - Victor Estrella na antuce v Quitu řádí dál. Přemožitele nenašel ani ve svém celkově 12. zápase, když v duelu bez jediného brejkbolu udolal i díky odvrácení tří mečbolů nasazenou jedničku Chorvata Iva Karloviče. Ve čtvrtfinále se šestatřicetiletý tenista z Dominikánské republiky utká s Italem Gaiem, který přežil dokonce čtyři mečboly a pokračuje ve svém životním turnaji.

Giovanni Lapentti na posledním turnaji v kariéře postoupil po 12 letech do druhého kola

ATP QUITO - Giovanni Lapentti tento týden na domácím antukovém turnaji v Quitu startuje na své poslední akci kariéry, svou derniéru si však nečekaně prodloužil. Čtyřiatřicetiletý Ekvádorec (méně známý bratr bývalé světové šestky Nicolase Lapenttiho) porazil Brazilce Thiaga Monteiru a poprvé od srpna 2005 vyhrál zápas v hlavní soutěži turnaje ATP.

Štěpánek přidal další výhry a jde na Djokoviče. Berdych znovu zdolal Veselého

ATP DAUHÁ - Radek Štěpánek se v úvodu nové sezony dál veze na vítězné vlně. V Dauhá pokračuje ve čtyřhře i ve dvouhře a může se těšit na prestižní souboj s Novakem Djokovičem. Ve čtvrtfinále singlu je i Tomáš Berdych, který dnes vyhrál české derby s Jiřím Veselým.

Rosol v Moskvě porazil Geralda Melzera a postoupil do 2. kola

ATP MOSKVA - Lukáš Rosol vstoupil do halového turnaje v Moskvě výhrou, když si poradil s Rakušanem Geraldem Melzerem. O první čtvrtfinále po pěti měsících si zahraje s Francouzem Robertem, nebo Španělem Granollersem.

Basilašvili hladce přehrál Lajoviče a je ve svém prvním finále

Gruzínský tenista Nikoloz Basilašvili se v Kitzbühelu dočkal premiérového postupu do finále turnaje ATP. Aktuálně 123. hráč světa si dnes bez problémů poradil s nasazeným Srbem Lajovičem, kterého porazil ve dvou setech.

Pavlásek prohrál slušně rozehraný zápas s Basilašvilim a končí ve čtvrtfinále

ATP KITZBÜHEL - Adam Pavlásek zažil v Kitzbühelu dosud nejúspěšnější týden své kariéry. Jednadvacetiletý Čech si v Rakousku zahrál své první čtvrtfinále na okruhu ATP, postup do semifinále už ale nevybojoval. S Gruzíncem Basilašvilim dnes prohrál dobře rozehraný zápas 7-5 6-7 3-6.

Štěpánek, Veselý ani Rosol ve Vídni neztratili set a jsou ve druhém kole

ATP VÍDEŇ - Všichni tři čeští tenisté na úvod halového turnaje ve Vídni, který letos poprvé spadá do kategorie ATP 500, potvrdili roli favoritů a bez ztráty setu postoupili do 2. kola. Radek Štěpánek si poradil s Dennisem Novakem, Jiří Veselý nezaváhal s dalším domácím hráčem startujícím na divokou kartu Geralderem Melzerem a Lukáš Rosol přehrál Japonce Sugitu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist