Pavic Ante

Pavic Ante

35
muž
Chorvatsko
Datum nar.:
7. 3. 1989
Výška:
196 cm
Váha:
96 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 132.
čtyřhra: - / 106.

Djokoviče v Davis Cupu potrápil ruský mladík Medvěděv

DAVIS CUP - Novak Djokovič jako jediný z hráčů Top 10 zasahuje do úvodních bojů nového ročníku Davis Cupu, roli favorita ale málem nenaplnil. Problémy mu dnes na jeho domácí půdě dělalo vlastní rameno a hlavně Rus Daniil Medvěděv.

Kvarteto favoritů včetně obhájce Mahuta je v Newportu ve čtvrtfinále

ATP NEWPORT - Favoritům se na trávě v Newportu daří. Mezi osmičku nejlepších se dostalo celé kvarteto nejvýše nasazených hráčů: dvojnásobný šampion John Isner, Ivo Karlovič, finalista posledních dvou ročníků Lleyton Hewitt i obhájce titulu Nicolás Mahut.

Rosol odvrátil mečboly a je ve čtvrtfinále. Hájek skončil v 1. kole

CHALLENGER BRATISLAVA - Zatímco včera Lukáš Rosol porazil odevzdaného soupeře za 31 minut, dnes v Bratislavě musel o postup do čtvrtfinále bojovat dvě a půl hodiny, než Chorvata Ante Paviče po odvrácení dvou mečbolů zdolal 5-7 6-4 7-6. Naopak druhý daviscupový reprezentant Jan Hájek vypadl už v 1. kole.

Geralda Melzera vyprovodil za 31 minut hry. Proč vůbec nastoupil, zlobil se po výhře Rosol

CHALLENGER BRATISLAVA - Lukáš Rosol dnes předvedl jedno z nejrychlejších vítězství ve své kariéře. Do challengeru v Bratislavě, kde obhajuje titul, vstoupil drtivou výhrou nad Geraldem Melzerem, kterého z kurtu vyprovodil za pouhých 31 minut hry.

Hernych na trávě prošel z kvalifikace do druhého kola i v Newportu

ATP NEWPORT - Janu Hernychovi se letos na trávě daří. Z kvalifikace se do hlavní soutěže dostal i v Newportu, kde porazil Chorvata Paviče a znovu si tak zahraje ve druhém kole. Do něj se naopak nedostal nejvýše nasazený Sam Querrey.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist