Peers Sally

Peers Sally

32
žena
Austrálie
Datum nar.:
1. 6. 1991
Výška:
162 cm
Váha:
61 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 145.
čtyřhra: - / 89.

Krejčíková prolétla se ztrátou čtyř gamů do čtvrtfinále

ITF MORNINGTON - Barbora Krejčíková na podniku ITF 25k v australském Morningtonu smetla dvakrát 6-2 domácí Sally Peersovou a bez ztráty setu postoupila do čtvrtfinále, v němž narazí na nasazenou jedničku Arantxu Rusovou z Nizozemska. Navíc už bez boje postoupila do finále čtyřhry.

Kvitová, Šafářová, Benešová i Zakopalová postupují. Sedm Češek je ve 2. kole!

AUSTRALIAN OPEN ŽENY - Perfektní vstup do Australian Open zažívají české tenisky. Z deseti se jich do druhého kola prodralo hned sedm! Dnes měly dokonce stoprocentní úspěšnost, své zápasy zvládly Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Iveta Benešová i Klára Zakopalová.

Tři Češky jsou v Brisbane ve čtvrtfinále

WTA BRISBANE - Hned tři české tenistky si v australském Brisbane zahrají o semifinále. Povedeným startem začinají sezonu kromě jedničky Šafářové také Petra Kvitová a Barbora Záhlavová Strýcová.

Šafářová první zápas roku vyhrála, Hradecká zvládla kvalifikaci

WTA BRISBANE - Česká jednička Lucie Šafářová vstoupila do nové sezony vítězstvím. V Brisbane, kde obhajuje čtvrtfinále, zdolala ve třech setech Akgul Amanmuradovou z Uzbekistánu. V hlavní soutěži si zahrají ještě čtyři další Češky, neboť Lucie Hradecká prošla kvalifikací.

Kvitová podruhé vyhrála. Teď může 'skalpovat' Clijstersovou

US OPEN ženy - Petra Kvitová od Wimbledonu nevyhrála jediný zápas, na US Open ale ještě neztratila set a po výhře nad Baltachaovou se může těšit na 3. kolo proti obhájkyni titulu Kim Clijstersové.

Češky v Hobartu postupují. Kvitová dala lekci Peersové

WTA HOBART - Hladkým vítězstvím dvakrát 6-0 dnes vstoupila osmnáctiletá česká tenistka Petra Kvitová do turnaje v Hobartu. Její duel s o rok mladší držitelkou divoké karty Sally Peersovou z Austrálie trval jen 43 minut. Postoupila také Iveta Benešová, která vyřadila osmou nasazenou Tamarine Tanasugarnovou

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist