Podlipnik-Castillo Hans

Podlipnik-Castillo Hans

36
muž
Chile
Datum nar.:
9. 1. 1988
Výška:
183 cm
Váha:
78 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 157.
čtyřhra: - / 43.

Rosol s Pavláskem si ve Stromovce zahrají o semifinále

Challenger Sparta Prague Open uvidí české čtvrtfinále. Na antuce v pražské Stromovce se o postup mezi nejlepší čtyřku utkají nejvýše nasazený Lukáš Rosol a Adam Pavlásek, kteří dnes zvítězili bez ztráty setu.

Pavlásek v Ostravě dohrál, Tipsarevič po boji vyhrál

CHALLENGER OSTRAVA - Nejvýše nasazený Adam Pavlásek na domácím challengeru v Ostravě nezvládl svůj úvodní zápas a neobhájí tak loňské finále. Naopak po dlouhé pauze se vítězně vrátila největší hvězda Prosperita Open Srb Janko Tipsarevič.

Pavlásek v Praze smetl Struffa, povolil mu jedinou hru

Adam Pavlásek postoupil suverénně do druhého kola challengeru na pražské Štvanici. Český tenista ve svém úvodním duelu porazil osmého nasazeného Němce Jana-Lennarda Struffa za necelých 50 minut jasně 6-0 a 6-1.

Do třetice všeho dobrého. Pavlásek v Popradu slaví první challengerovou trofej

CHALLENGER POPRAD - Adam Pavlásek se ve svém třetím challengerovém finále, která si zahrál během posledních dvou měsíců, dočkal premiérového triumfu. Zisk své dosud nejcennější trofeje slaví na antuce v Popradu, kde dnes zdolal Chilana Hanse Podlipnika-Castilla.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist