Rojer Jean-Julien

Rojer Jean-Julien

42
muž
Nizozemí
Datum nar.:
25. 8. 1981
Výška:
185 cm
Váha:
84 kg
Hraje rukou:
Pravá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: - / 220.
čtyřhra: 20. / 3.

VIDEO: Fantastická deblová výměna na French Open

Podobnou výměnu ve dvouhře neuvidíte. Spousta reflexivních úderů, volejů, smeče, lob, tweener, šťastný zásah za zády a fanoušci ve varu. O parádní deblový moment se včera ve čtvrtfinále French Open ve čtyřhře mužů postarali Marcelo Arévalo, Jean-Julien Rojer, Matwé Middelkoop a Andreas Mies. Fiftýn ve strhující výměně vybojovali Salvádorec Arévalo s Nizozemcem Rojerem, zápas ale nakonec prohráli a neobhájí loňský triumf.

Salvadorec Arévalo a 40letý Rojer v Paříži vyhráli debl a zapsali se do historie

FRENCH OPEN - Salvadorec Marcelo Arévalo se stal prvním středoamerickým vítězem mužské čtyřhry na grandslamu, 40letý Nizozemec Jean-Julien Rojer nejstarším vítězem čtyřhry mužů na Roland Garros. Salvadorsko-nizozemský pár ve finále French Open udolal po odvrácení tří mečbolů 6-7 7-6 6-3 chorvatsko-americký tandem Ivan Dodig a Austin Krajicek a získal třetí společný titul.

Nizozemský deblista Rojer musel kvůli pozitivnímu testu na Covid-19 odstoupit z olympiády

Jean-Julien Rojer je čtvrtým nizozemským olympionikem s pozitivním testem na koronavirus. V Tokiu už do deblové soutěže s Wesleym Koolhofem zasáhli a v sobotu vyhráli, ale místo dnešního osmifinále musel zamířit do izolace na deset dnů.

Finále si zahrají Nizozemci. Rosol s Veselým dnes nevyužili mečboly, debutant Lehečka podlehl Haasemu

DAVIS CUP - Čeští tenisté postup na finálový turnaj Davisova poháru nevybojovali. Lukáš Rosol a Jiří Veselý přitom dnes měli ve čtyřhře tři mečboly proti páru Jean-Julien Rojer a Robin Haase, ale nevyužili je a následně neuspěl ani Jiří Lehečka. V 17 letech nejmladší český debutant v soutěži navzdory odvážnému a nebojácnému výkonu podlehl ve třech setech Haasemu a v listopadu si tak v Madridu zahrají Nizozemci.

První trofeje rozdány. US Open ovládli Rojer s Tecauem

US OPEN - Ve Flushing Meadows se dnes rozdaly první vítězné trofeje. Ve finále mužské čtyřhry svůj druhý společný grandslamový vavřín vybojovali Nizozemec Jean-Julien Rojer a Rumun Horia Tecau. Šampioni Wimbledonu 2015 ve finále ve dvou setech přehráli víteze loňského French Open Feliciana Lópeze s Marcem Lópezem.

VIDEO: Veselé Vánoce přejí hvězdy ATP a WTA

Tenisté i tenistky v závěru sezony připravili tradiční videa s přáním šťastných a veselých Vánoc. Hvězdy ATP se snažily zazpívat písničku Jingle Bells, účastnice Turnaje mistryň přezpívaly tenisovou verzi songu Twelve Days of Christmas. Hezké a klidné svátky, čtenáři!

VIDEO: Skvělý reflex. Rojer vrací míček úderem za zády

Včera v Tokiu odstartovala exhibiční liga IPTL, během které se fanoušci mohou těšit z řady exhibičních úderů. Jeden takový předvedl deblový specialista Jean-Julien Rojer, jenž u sítě zareagoval reflexivním úderem za zády, aby nakonec výměnu zakončil winnerem.

Djokovič zakončil sezonu počtvrté jako jednička. Murray je poprvé druhý

Novak Djokovič počtvrté v kariéře zakončil sezonu jako světová jednička. Letos to dokázal s historicky nejvyšším počtem nasbíraných bodů a nejvyšším náskokem na druhého v pořadí. Právě na postu světové dvojky zakončil rok poprvé v kariéře Andy Murray, třetí je Roger Federer. Tomáš Berdych skončil šestý a vyrovnal tak své maximum z let 2010 a 2012.

Rojer a Tecau podruhé dobyli Londýn. Po Wimbledonu vyhráli i Turnaj mistrů

TURNAJ MISTRŮ - Londýn. Město, kde během necelého půl roku dobyli dvě obrovské trofeje. Nizozemec Jean-Julien Rojer a Rumun Horia Tecau si britskou metropoli zapamatují jako místo, kde v životním roce 2015 získali první grandslamový titul a zároveň poprvé vyhráli Turnaj mistrů. Tím prošli bez ztráty setu, když v dnešním finále porazili pár Rohan Bopanna a Florin Mergea.

8. den na Turnaji mistrů: Velké finále Djokovič - Federer

V Londýně se dnes odehraje poslední finále na okruhu ATP. O titul z Turnaje mistrů se utkají Novak Djokovič a Roger Federer a ať už vyhraje kdokoliv, budou se přepisovat dějiny. Srb se může stát prvním tenistou v historii, který vyhraje čtvrtý rok po sobě, Švýcar zase může rozšířit rekordní sbírku šesti titulů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist