Townsend Taylor

Townsend Taylor

28
žena
USA
Datum nar.:
16. 4. 1996
Výška:
170 cm
Váha:
77 kg
Hraje rukou:
Levá
Aktuální/nejvyšší umístění:
dvouhra: 58. / 57.
čtyřhra: 11. / 5.

Wozniacká prohrála s Kalininovou i v deštivém Charlestonu, Azarenková hladce vyhrála

WTA CHARLESTON - Ve středu se v deštěm dlouho bičovaném Charlestonu představily dvě bývalé světové jedničky a tenisové maminky. Zatímco bývalá šampionka Caroline Wozniacká (33) z Dánska nestačila na druhé akci po sobě na Ukrajinku Anhelinu Kalininovou (27), Běloruska Viktoria Azarenková (34) nedala šanci Italce Elisabettě Cocciarettové (23)..

Sabalenková dohrála na tisícovce v Miami už ve třetím kole, Rybakinová se znovu nadřela

Aryna Sabalenková (25) se probíhajícího Miami Open zúčastnila navzdory tragické smrti bývalého partnera a s floridskou tisícovkou se rozloučila už po druhém zápase. Šampionka posledních dvou ročníků Australian Open do turnaje vstoupila výhrou nad velmi dobrou kamarádkou Paulou Badosaovou, ovšem ve třetím kole podlehla 4:6, 6:1, 1:6 Anhelině Kalininové (27). Loňská finalistka Jelena Rybakinová (24) opět potřebovala na postup všechny tři sety a přes dvě hodiny.

Češky jsou opět v semifinále BJK Cupu. Obrat proti USA nastartovala dominantní Vondroušová

BJK CUP - České tenistky potřetí v řadě vyhrály vzájemný souboj s Američankami a znovu po roce postoupily do semifinále Billie Jean King Cupu. V přímém souboji o 1. místo ve skupině finálového turnaje v Seville sice po nezdaru Kateřiny Siniakové (27) prohrávaly 0:1, ale vývoj otočily. Markéta Vondroušová (24) nejprve suverénním vystoupením přejela v souboji grandslamových šampionek dvakrát 6:1 Sofii Keninovou (24) a sedminásobné grandslamové vítězky Siniaková s Barborou Krejčíkovou (27) pak v rozhodující čtyřhře obrat dokonaly. O první finále po pěti letech si jedenáctinásobné šampionky zahrají s Kanaďankami.

Muchová na US Open pokračuje bez ztráty setu. Roli favoritky potvrdila i proti domácí Townsendové

Karolína Muchová (27) pokračuje na letošním US Open bez ztráty setu a znovu po třech letech se v New Yorku probojovala mezi nejlepší šestnáctku. Jedna z největších českých nadějí si po Storm Hunterové a Magdaleně Frechové poradila i s Taylor Townsendovou (27), domácí zástupkyni přehrála 7:6, 6:3. O páté grandslamové čtvrtfinále a premiérové v tomto dějišti se utká s Xinyu Wang (21).

Snad dláždíme cestu dalším holkám, těší Wozniackou. US Open hraje 10 maminek

Zpráva o jejím návratu přišla jako blesk z čistého nebe. Caroline Wozniacká (33) se stala další tenisovou mámou, která se odhodlala pro návrat na velkou scénu. Hned svůj první zápas suverénně vyhrála, a i když další dvě utkání skončila nezdarem, sympatická Dánka se usmívá a tvrdí, že o konci vůbec nepřemýšlí. Mimochodem, na grandslamovém US Open startuje hned 10 maminek.

Čtyřhru žen na Roland Garros vyhrály Su-Wei Hsieh a Xinyu Wang

Su-Wei Hsieh z Tchaj-wanu a Číňanka Xinyu Wang na teprve druhém společném turnaji vybojovaly v Paříži grandslamový titul. Finálový zápas na Roland Garros proti Leylah Fernandezové z Kanady a Američance Taylor Townsend otočily ve vítězství 1:6, 7:6 a 6:1.

Šoky v Římě: Sabalenková prohrála s Keninovou, po prvním zápase ztroskotala i Pegulaová

WTA ŘÍM - Aryna Sabalenková v sobotu triumfovala na antukové "tisícovce" v Madridu, ale na podniku stejné kategorie v Římě prohrála hned na úvod, a to v souboji šampionek Australian Open s bývalou světovou čtyřkou a nyní až 134. hráčkou světa Sofií Keninovou. Hned po úvodním zápase ztroskotala i Jessica Pegulaová, což se jí stalo poprvé od loňského Indian Wells. Světová trojka nestačila na krajanku a kvalifikantku Taylor Townsendovou.

Otázka financí. Syna nechala doma a vyrazila vydělávat. Ať ten čas aspoň stojí za to, přeje si Townsendová

Američanka Taylor Townsendová bere tenisový comeback po porodu syna Adyna, který přišel na svět v březnu 2021, jako návrat do zaměstnání. Potřebovala si znovu začít vydělávat. Na Australian Open, kde dnes vyhrála ve dvouhře první grandslamový zápas po porodu, je bez svého potomka. Nemůže si dovolit brát ho na turnaje s sebou.

Siniaková čtvrtou sezonu po sobě deblovým triumfem nezahájila. V Adelaide s Hunterovou prohrály až ve finále

WTA ADELAIDE - Kateřina Siniaková si popáté za posledních šest let zahrála na prvním turnaji v sezoně finále čtyřhry, odstartovat deblovým triumfem čtvrtý rok po sobě ale nedokázala. V australském Adelaide s domácí Storm Hunterovou prohrály ve dvou setech s americkou dvojicí Asia Muhammadová a Taylor Townsendová.

Na majorech letos ani jednou neprohrály! Krejčíková se Siniakovou ovládly také US Open a zkompletovaly kariérní Grand Slam

US OPEN - Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková po Australian Open a Wimbledonu ovládly i US Open a letos na majorech nezaznamenaly jedinou porážku. Ve svém prvním newyorském finále po parádním obratu porazily 3-6 7-5 6-1 domácí duo Caty McNallyová, Taylor Townsendová a zkompletovaly sbírku trofejí ze všech majorů. České tenistky na podnicích velké čtyřky triumfovaly celkově pošesté.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist