"Ztratila jsem k ní respekt." Radwaňská se zlobí na Azarenkovou

25. 2. 2012, 11:43
Aktuality 88
Mezi ženskou světovou elitou začíná být dusno. Zatímco jindy bývají vyjádření tenistek diplomatická, Agnieszka Radwaňská si nebrala servítky, když naznačila, že Viktoria Azarenková před týdnem v semifinále turnaje v Dauhá předstírala své zranění. Naštvalo mě to, říká Polka.
Viktoria Azarenková a Agnieszka Radwaňská

Kdyby ta slova pronesla těsně po finále v Dauhá, mohlo to vypadat, že Agnieszka Radwaňská neunesla svou porážku. Kriticky se ale na adresu Viktorie Azarenkové Polka vyjádřila až tento týden v Dubaji krátce po svém postupu do semifinále. Mohla slavit vítězství, místo toho se pustila do světové jedničky.

O co šlo? Semifinále v Dauhá se dlouho odehrávalo v režii Azarenkové, která svou soupeřku ničila tvrdou a přesnou hrou. Nic se na tom nezměnilo ani na začátku druhého setu, kdy Radwaňské sebrala podání a vedla 1-0. Při svém servisu pak musela odvracet brejkbol a po vítězném úderu polské tenistky se v bolestech sesunula k zemi.

Několik minut si Azarenková nechala ošetřovat levý kotník. Po návratu na kurt měla Běloruska zjevně problémy s pohybem, znovu se ale dostala do zápasu a ten nakonec vyhrála 6-2 6-4.

"Abych pravdu řekla, tohle nestojí za komentář. Ale myslím, že po tom zápasu... hodně jsem k ní ztratila respekt," reagovala nyní v Dubaji otevřeně Radwaňská na otázku, jak se cítila na konci utkání v Dauhá. "Jestli někdo neviděl ten zápas, stačí se krátce podívat na YouTube a uvidíte, o co šlo," řekla světová pětka.

Jedna z výměn po ošetření Viktorie Azarenkové:

Jak píše agentura AFP, tázající se novinář chtěl Radwaňské říct, že po ní nechtěl, aby kritizovala soupeřku, ale Polka pokračovala dál.

Viktoria Azarenková"Byla jsem naštvaná, protože to, co se dělo, nedělá ženskému tenisu pěkný obrázek. Bohužel," dodala Radwaňská, která po utkání sice "povinně" potřásla soupeřce rukou, ale bylo na ní patrné, že se musí přemáhat.

Kritická slova na adresu současné světové jedničky nepronesla Agnieszka Radwaňská poprvé. Před měsícem se Polka přidala k těm, kteří dali najevo, že se jim nelíbí, jaké zvuky některé tenistky při hře vydávají. V semifinále Australian Open je Radwaňská musela poslouchat tři sety, v nichž s Azarenkovou prohrála.

"Každý samozřejmě vydává nějaký zvuk, to je tenis. Ale myslím, že tohle už je moc. Neřekla bych, že je nutné křičet tak nahlas. Jestli s tím (WTA) chce něco dělat, tak proč ne," reagovala na hekání soupeřky, kvůli které televizní stanice Channel 7 zavedla i měřič hlasitosti.

Komentáře

88
Přidat komentář
smazaný uživatel
...která po utkání sice "povinně" potřásla soupeřce rukou...

Potřásla? To se už moc u tenisu nevidí. Skoro vždy jde o krátký dotyk nebo naštvané plesknutí přes nastavenou ruku. Kdyby to podávání ruky zrušili, udělali by nejlíp. K čemu to je, když se při tom plácnutí ani nepodívá druhému člověku od očí? Například nahoru k rozhodčímu zvedne hlavu málokdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Na ženské mače se moc nekoukám, ale u chlapů mi to jako zbytečná oficialita nepřipadá. Gratulace u sítě probíhá v drtivé většině případů v přátelském duchu.
Reagovat
Fandina
A co gratulace v případěch ostatních ..... nedrtivých ..... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No velmi zřídka k ní třeba vůbec nedojde :-))..viz Tom s Almagrem.
Reagovat
smazaný uživatel
jo? tak já zase slyšela, že spolu kominukujou, ale už to není ono, kdo ale ví no, mediální svět pro obyčejné lidi je skvělá komedie, ten rozvod, o tom vím, že jí byla oporou...ale na CNN Lin říkala, že nelze zachránit přátelství, které prošlo trhlinama, takže kdo ví, jak to postupuje s holkama dál...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, kdy to Lindsey říkala. Třeba při trénincích spolu holky tráví hodně času. Možná už to není takové jako dřív, ale podle mě je ten vztah pořád hodně nadstandartní. Vždyť si vem, že jsou to dvě nejlepší lyžařky na světě a každý závod spolu soupeří... Lindsey si je třeba teď mnohem blíž i s Julií Mancuso. Dřív to byly spíš jenom reprezentační kolegyně, ale teď už spolu třeba chodí na večeři a myslím, že se hodně sblížily.
Reagovat
freeteepek
Myslím si, že to finále bylo docela těsné o čemž svědčí brejky na obou stranách. Julie měla slabší chvilky, víc chybovala. Aga ale taky nepředvedla kdoví co. Vyhrála hráčka, která má dost podobnou hru s Carol Woz., ale poslední dobou dělá méně chyb. Proto postupuje v žebříčku opačným směrem. Možná bude časem čvrtá, ale na top 3 nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
Časem, haha :-) Kolik asi Carol odepíše po IW?
Víš co? Radši s takovými předpověďmi ještě pár měsíců počkej. Stát se může cokoli, nemusí ani dojít k nějakému dlouhodobému zranění. Marfuša sice poslední rok hraje nečekaně extra dobře, ale obhájit tolik bodů od Miami, přes Řím, RG až po Wimbledon nebude snadné. Spíš čekám, že pěkných pár stovek ztratí.
Reagovat
pepin
Hra obou jak píšeš je velice podobná, ale hlavně bez snahy a podstoupení rizika vítězného uderu. A bez toho souhlasím na top 2 nebo či 3 prostě nemají.
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus si nekdy zahrat dropshot...zadna sranda, slusne riskantni. Karolina neni schopna zahrat poradne zadny tech. uder. Aga je nekde jinde. Srovnavat je, to je jak den a noc...

Tenis neni jen o tom flaknout to jak nejrychleji na druhou stranu...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro už ukázala, že na to má a Aga podle mě taky. Tedy na Viku momentálně ne, i když to Agu asi štve. :D Ale v první trojce klidně být může, výsledky má dobré a dlouhodobé. Taky záleží trochu na štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga slaví aneb Julia se vyházela a asi vstala levou nohou....Lady Aga Vamos !!!a víc rozebíraz nebudu, rozhodně ne o tom, kdo u koho nemá respekt.....to je na věčná témata, a je to jen holek boj....ale jak se tady psalo, Maria a Lin už kamarádky nejsou, Lin sama prohlásila, že si to spolu vyříkali, ale jejich cesty se jaksi rozdělili....
Reagovat
smazaný uživatel
Kdepak. Ze začátku tam něco takového bylo řečeno, ale postupem času se to kamarádství vrátilo do starých kolejí. Stačí sledovat, kolik času spolu holky tráví. Hodně tomu taky pomohl rozvod u Lindsey. Bylo to pro ni z osobního hlediska složité období a Maria jí hodně pomáhala.
Reagovat
VlS
Vyhrála ta, která byla schopná trefovat kurt. Aga mi nepřipadá ve svý kůži, to nebyl její výkon se skvostnou technikou, měla kliku, že Julie hrála tak katastrofálně.
Reagovat
smazaný uživatel
Podobně jako na AO, akorát tam Aga hrála trochu lépe než dnes. Julia se zase vyházela úplně sama.
Reagovat
gigin
hukla, Jankela hučí... jdu si raději zapinkat sám... :-)
Reagovat
VlS
Ta Júlia, až si střelený založí klub, může dělat rovnou prezidentku.
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky to střílela metr za čáry, proč to pořád tak mydlí, proč občas víc nemyslí?
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) ale finále je nad očekávání..každopádně do klubu střelených bych se taky přihlásil O:-).
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Aga! Ještě jeden set, plýs!
Reagovat
smazaný uživatel
Aga brejk! Doufam, ze to da...
Reagovat
smazaný uživatel
dablbrejk :-)
Reagovat
gigin
:-(
Reagovat
gigin
vyhrál!!
Reagovat
smazaný uživatel
Viděli jste to? V Dubaji se porouchalo jestřábí oko. :D To jsem ještě neviděl... Chudák Julia.
Reagovat
pepin
Prosím Tě, kde koukáš na ten zápas Julie Agn., nemohu to chytit. Díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Dubai Sports 3
Reagovat
smazaný uživatel
Obraz na těchto arabech na Hotbirdu je ovšem dost hrozný. Obraz 4:3 a v tom širokoúhlý letterbox. Kdyby originální 16:9 po stranách ořízli, bylo by to mnohem lepší.
Naopak jejich přenos na 26 východně v HD je na velké televizi lahůdka, narozdíl od HD programů Skylinku zde arabové neškudlí na datovém toku.
Reagovat
pepin
Sice se zpožděním. Díky ale přesto děkuji a ted se v klidu na to podívám na Eurosportu
Reagovat
smazaný uživatel
O tom, kde WTA Dubaj zdarma sledovat, píšu od úterý. Včetně přesných parametrů pro naladění. Stačí jenom ty informace číst. Zjišťovat možnosti až v průběhu finále, když vás Eurosport opět vypekl přenosy z jiných sportů, je poněkud divné.
Reagovat
pepin
Máš pravdu, ale ne každý může denně lovit na nettu informace, ke kterým se jinak nedostane a zjistí to jak říkáš až v den aktuální. Ted to vím, tak to budu sledovat. Děkuji
Reagovat
VlS
není schopná trefit kurt
Reagovat
pepin
Chlapi, doufám, že je zde většina chlapu, nechodím sem tak dlouho, neřešte kotník, stejně má každý svuj názor a zastává si jej, ale podstatně zajímavější by bylo rozvinout diskuzi ohledně již zde zmíněného hekání, řvaní, sténání či jak jinak to u těch dvou sirén nazvat. Je pravda, že ostatní také občas heknou, ale to je snesitelné a v podstatě to člověk ani neregistruje. Souhlasím však již se zde publikovaným názorem, že při utkání Maši a Viki si musím ztahovat zvuk. Někdy je to opravdu hruza.
Reagovat
VlS
To zde proběhlo už mnohokrát - osobně sdílím tvůj názor, ale jsou i názory, ať si řvou, když jim to pomáhá. Podstatné je, že ani kdybychom se zde usnesli, že je mají radši zastřelit, tak to nebude mít na nic vliv. Asi tak.
Reagovat
gigin
a taky, kdo a jaké by stanovil pravidla, co je povolené hekání při obtížnějších úderech a naopak co je úmyslné a nepřípustné.
Reagovat
smazaný uživatel
Opět tradiční záměna významu slov, u nich nejde o úmyslné hekání. To, co předvádí (samozřejmě že úmyslně s cílem soupeřku vytočit nebo znevýhodnit) ty dvě sirény, se jmenuje řvaní, vřeštění nebo ječení !!!
Reagovat
gigin
dobře, beru na vědomí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně by to měli už konečně vzít na vědomí neschopní plácalové v českých TV stanicích a pisálkové v médiích, viz anonymní text od zkratky pva v posledním odstavci za uvozovkami.
Reagovat
smazaný uživatel
Gigine, hádej kdo má divokou kartu v Dubaji?
Reagovat
gigin
Před chvílí jsem se díval na pavouka. Marko !! :-D Díky za upozornění!! Sojka sa vyvrátí !! :-)))
Reagovat
gigin
tam hráli čtyřhru. Kamarád mi to vyfotil :-D
http://www.q3.cz/images/75MARKO_A_NOLE_DUBAJ_201.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Asi se domlouvali kam půjdou večer :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápem tú WC pre Djokovičovho brata, úplný sore loser, ktorý ťaží z bratovej slávy, škoda že nedostal napr. Federera v 1.kole, dostal by 0:6 1:6 a šiel by znova hrať domov na dvor :))
Reagovat
gigin
no :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak z me strany to je tezke asi komentovat, ja ji fandim. K teto cause bych chtel snad dodat neco jineho, co se mozna tolik nevi...

Jiz nekdy pred rokem pro polske noviny hovorila o stavu zenskeho tenisu. Sama prohlasila, ze nemuzou novinari porovnavat holky a chlapy, nebot v zenskem tenise je to hodne, hodne emotivni. Tehdy narazela na to, ze nektere holky si berou MTO spis emocionalne, sama tehdy rikala, ze to celkem i chape - ze holky proste takove jsou. Co ale zduraznila, ze nema rada, kdyz je to cilene...v ramci taktiky, coz nektere opravdu delaji a dokazat se jim to uplne neda...
Mozna ji nastvalo, ze ji to udelala kamoska cilene, ale ja nevim, nejak pochybuji o tom, ze to bylo tak cilene, spis bych tipoval na ten prvni pripad - emoce, emoce a emoce:), o cemz Aga i sama hovorila, ze to je u tech holek hodne prirozene... Proto jeji kritika je pro mne trosku divna, spis tam vidim problem, ze jsou kamosky, takze emoce:)

Dal ji budu mit rad a fandit. Na druhou stranu aspon holka nemlci k tomu, ze se rve zbytecne, s tim zase s ni opravdu souhlasim. Ma aspon nejaky postoj a nazor.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych vypíchla to kámoška a cíleně.. kámoška by tohle cíleně neudělala, takže "kámoška" dávám do uvozovek.
Ono vůbec s tím holčičím kamarádstvím je to takové ošidné i normálně, ne ještě v profesionálním sportu. Jsem k tomu hodně skeptická.
Reagovat
gigin
holčičím slzám nevěříš, holčičím kamarádstvím nevěříš... ty budeš rozumná žena !! :-)) Jsme to nedávno právě rozebírali. Že my "chlapi" máme svoje party, a jaké !! :-)) A marně jsme hledali příklad takové "správné party" u bab. :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, "správná parta bab" funguje jen do té doby, pokud se neobjeví chlap, práce, na které mají společný zájem, přesně, jak píše dole VIS, takže díky, nemám zájem tam patřit:-)))
škoda, že nejsem chlap:-))
Reagovat
gigin
ale taky máme svoje mušky :-D a ješitní jsme... Jinak k tématu. Samozřejmě, že si Aga může říkat co chce. Že jí to štvalo, bylo vidět už při zápase. A pak to nejpodstatnější - opravdu nevěřím v opravdové kamarádství mezi tenistkami a ani mezi tenisty. Třeba jsou vyjímky, já o nich ale nevím. Může si být někdo víc blízký a naopak, ale že by za sebe "dýchali", nevím. A třeba se úplně pletu. V podstatě mi je to fuk, hlavně ať hrajou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Fakerenka jseš vostuda tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
U mě naopak Aga stoupla, proč neříct svůj názor.
V poslední době mi začíná být vůbec sympatičtější a to jsem ji ani moc nemusela, spíše mi byla lhostejná.
Stejně je zajímavé, jak se v čase ty sympatie mění a přelévají, mám ráda holky, které jsem dřív nemusela a postupně i měním názor na ty, které u mě byly dříve hodně vysoko.
Reagovat
duhove_hovinko
Vicka je podobná herečka jako Nole. Ale i přes herecké "umění" a indianské pokřiky hraje v současné době nejlepší tenis. Aga by měla přidat razanci, sice hrajě inteligentně, ale důraz jí chybí. Hraje podobný tenis jako Caro, ale přeci jen je o stupínek (možná 2) lepší. Tyhle holky nemají instinkt zabijáka.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsme to tady trochu řešili s Emou...
http://www.tenisportal.cz/zpravy/senzace-v-marseille-388-hrac-sveta-olivetti-vyradil-svetovou-osmicku-fishe-9683/

Naprosto souhlasím s Adamem a Petankem. Aga mi nikdy nevadila, ale tohle mě od ní hodně mrzí. Docela mě zaujal druhý odstavec článku. Kdyby Aga řekla svůj názor hned, rozhodně bych to nebral tak, že neunesla porážku. Naopak: Jestli se jí něco nelíbilo, tak to měla říct rovnou. Po zápase řekla ohledně zranění Viky: "To se může stát." Téměř po týdnu přijde s něčím úplně jiným. To mi připadá trochu divné... A co se týče těch posledních dvou odstavců článku, tak Aga ohledně hlasitosti kritizovala v Melbourne hlavně Mashu. U Viky řekla, že se znají dlouho a už si na to zvykla... Nějaký novinář se pak Mashy zeptal na tiskovce stylem: "Radwaňská řekla tohle a tohle, co si o tom myslíte?" Masha odpověděla: "Není už ona v Polsku, zatímco já ještě hraju?" :D No spíš si myslím, že Mashu víc naštval ten novinář než Agnieszka... Možná to řekla trochu drsně, ale teď jsem docela rád, že to řekla. :D No nic, dneska přeju Julii.
Reagovat
smazaný uživatel
no nevim co je ti na tom divne? Ze s tim prisla za tyden nebo kdy? Kdyz mela moznost vse vklidu "overit" ze zaznamu zapasu, lepsi hereckou etydu jeste asi v zivote nevidela... a sama s tim tak uplne neprisla, ale reagovala na otazku jak se citila po tom zapase. Na tiskovce po zapase se podobne veci "s horkou hlavou" vetsinou nerikaji. K utvrzeni nazoru musi clovek dospet.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a nezapomeň zmínit, jak se vyvíjely sázkové kurzy, že? :D S tou poslední větou se dá souhlasit, ale stejně Agu nechápu. Ema a skott správně poznali (na rozdíl ode mě) postoj Agnieszky už při podávání rukou... Proč to tedy neřekla rovnou? Já si to na youtube klidně pustím, ale svůj názor nezměním. Proč by Vika něco předstírala, když byla v tom zápase jasně lepší? A proč by se pak odhlásila z Dubaje? Já jsem jasně viděl, že Vika musela v Dauhá dohrávat se sebezapřením a poté to i potvrdila: "Kotník jsem si zranila už minulý týden v semifinále a ve finále jsem se snažila dělat vše pro to, abych byla schopná hrát. Vzít jsem si musela hodně prášků proti bolesti. Musela jsem také změnit pohyb, což ale přinášelo bolesti v jiných částech těla a to je velmi nebezpečné na další zranění."
Reagovat
VlS
Adame, před několika týdny, když jsme zde debatovali o kamarádství mezi tenistkami jsem se tě ptal, jestli znáš nějaký holky a ty jsi odpovídal, že spoustu. Tak tady teď vidíš, že holky prostě neznáš, protože to je úplně normální.
Reagovat
VlS
Pardon, ne Adame, ale Monty, asi bych si neměl dávat panáky před večeří :-D
Reagovat
smazaný uživatel
ja nebudu odpovidat PROC BY to delala, protoze to nevim a stejne bych jen spekuloval. Je mne i uplne jedno co Vika rika, to je naprosto irelevantni. Ja muzu novinarum rict 10 veci od bolaveho kolena a kreci v brichu a nedokazou mne opak.
Mne pobavilo co jsem videl v TV. Kdo mel nekdy neco s kotnikem se zasmal od srdce taky. Vic to nebudu komentovat. Aga po zapase se citila mizerne a nemela naladu mluvit, tak rekla co se "cekalo" a nechtela to vic jitrit. Po tydnu ji trochu otrnulo a rekla vic.
Konec pribehu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je někdo očividně expert na zranění kotníků, který nebude spekulovat o tom, proč by to dělala, ale je si jistý, že simulovala, avšak jak sám říká, nikdo ji to nedosvědčí, a to pokud se nepletu je potom jen další spekulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Já svůj názor neměním... Holky znám a neznám. Neznám je líp než ostatní diskutéři, ale zase je neznám ani hůř. Opravdu nevím, jak pevný byl vztah mezi Vikou a Agou. Kamarádky to nejspíš byly (a doufám, že i budou), ale asi ne úplně nejlepší. Každopádně se znají dost dobře. Přesto si myslím, že třeba vztah Viky s Caroline se s tím vůbec nedá srovnat a takových dvojic by se na okruhu našlo určitě víc... Dám ti dobrý příklad ze sjezdového lyžování. Lindsey a Maria jsou velké kamarádky, ale po loňské sezoně mezi nimi byly neshody. Média to neustále propírala a psalo se, že s jejich vztahem je konec. Pak se holky potkaly před sezonou na tréninku v Chile, tam si to všechno vyříkaly a bylo to v pohodě. Jak už jsem psal v předchozí diskusi: Je normální, že i mezi kamarády (kamarádkami) občas dojde k nějaké neshodě... Jinak já jsem si včera taky dával panáky a nepletu si tě. :D

qsubt: Opět naprostý souhlas s Adamem. Píšeš, že bys jen spekuloval, přitom spekuluješ celou dobu... Nebyls v kůži Viky, tím pádem nesuď.
Reagovat
smazaný uživatel
Pak se holky potkaly před sezonou na tréninku v Chile, tam si to všechno vyříkaly a bylo to v pohodě.

Monty, na základě čeho soudíš, že to bylo v pohodě?
Taky spekulace, ne? Pokud si tam s nimi osobně nebyl, tak vycházíš asi jen z řečí, nebo článků, fotek, co já vím, ale to není fakt, to, jak to mezi nimi je, ví jen ony dvě.
Ty to tu popisuješ, jako že to tak opravdu je.
I qsubt jen vyjadřuje svůj pohled na věc, kterému já mimochodem rozumím. Kotník vím, jak dokáže bolet.
Reagovat
smazaný uživatel
Soudím podle toho, co holky samy řekly. :) Podle čeho jiného? Nejsem šaman s křišťálovou koulí a do hlavy nikomu nevidím. Mám však jisté pochybnosti, že pár takových se tady vyskytuje. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, ty soudíš podle řečí a qsubt
asi podle toho, co VIDÍ:-)
Reagovat
VlS
Monty, holky, které si něco vyříkaly a pak to bylo v pohodě ....tak to by se stalo poprvé v historii lidstva. Nenasazuj svůj způsob uvažování na holky . To nefunguje. To neznamená, že chlapskej přistup je lepší, není lepší, ale je úplně jinej. (Není lepší, protože vymlátit si zuby a pak se jít radostně ožrat a držet se kolem krku není lepší, i když se tak rádi tváříme). Pár (ale opravdu jen pár) skutečnejch kamarádek znám a kamarádství funguje jen tehdy, když není na obzoru společnej chlap, společná práce a prostě nic, kde by se mohla uplatnit konkurence.
Ty se divíš, že Aga něco neudělala hned. To by udělal kluk (viz Tom a nepodání ruky) v Aze to naštvání muselo dozrát. Holky na rozdíl od kluků naštvání nezapomenou a čas křivdy u nich neléčí, naopak - a to je ten rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle tebe nás vlastně pořád někdo navádí. :D Když holky něco bolí, nevěříš jim. Když se kamarádí, nevěříš jim. Když něco řeknou, nevěříš jim... A komu bych měl asi tak věřit, když ne jim samotným? Diskutérovi z tenisportálu? No to určitě. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jelikož spolu Lindsey a Maria tráví i Vánoce, tak si opravdu dovolím tvrdit, že je to mezi nimi v pohodě... No právě že Aga něco udělala hned, ale nevěděl jsem, že je v tom i něco víc než naštvání z prohry. Tím myslím to podání ruky. Jenže udělala tohle a pak skoro týden nic. Pro mě je to divné... Mimochodem, já bych neházel ženy do jednoho pytle a muže do druhého. Podle mě záleží spíš na povaze toho daného člověka. Jsou lidi, se kterými se dají řešit problémy a pak jsou další, se kterými se to absolutně nedá. A taky už jsme si tady vysvětlovali rozdíl mezi kamarádstvím a přátelstvím...
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel jsi nepochopil smysl mýho příspěvku, to se stává..každý má přece právo "soudit"
Z čeho při tom vychází, jestli z řečí, nebo z toho, co vidí, je přece jedno..píšeš qsubtovi, nesud, nebyls v kůži Viky..na to je má reakce, že soudíš podle řečí a někdo podle toho, co vidí..a každý má přece možnost to napsat, i když s tím nesouhlasíš.
Ty jsi přece v její kůži taky nebyl:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Každý to můžeme vidět jakkoliv, ale já si radši počkám na vyjádření daného člověka... Jak jsem psal queshovi v neděli: "Jako promiň, ale když Vika řekne, že jí to bolelo, tak tomu budu věřit rozhodně víc než nějakému "vševědovi" z tenisportálu. :D" Rozdíl mezi mnou a qsubtem je v tom, že já nikoho nepodezřívám.

A ještě zareaguju na tvá slova "škoda, že nejsem chlap:-))" Prosím tě, buď ráda, že jsi žena (jistě krásná). :)
Reagovat
VlS
tak jestli tohle "Mimochodem, já bych neházel ženy do jednoho pytle a muže do druhého. Podle mě záleží spíš na povaze toho daného člověka." jestli to opravdu myslíš vážně, tak si nabiješ ústa - ošklivě. Jen abys věděl, do čeho jdeš :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak víš, že jsem krásná? Nesud, když mě neznáš :-))
prosím tě, to je sranda, doufám, že to bereš ;-)
Reagovat
gigin
Monty, baby mají svůj svět !! Úplně jiný než my. Některé myšlenkové procesy jsou pro nás nepochopitelné, a ni nejdou pochopit. Jestli tuto základní pravdu nechápeš, tak Vls se v jeho prognóze neplete :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nestrašte. :D Já prostě nesoudím člověka podle pohlaví, věku, národnosti atd. Přijde mi to nefér.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, myslím si to. :) Ale někdy si podle tvých komentářů myslím, že jsi drsná holka. :D To víš, že to beru. :)
Reagovat
VlS
Nesoudit člověka podle pohlaví, národnosti .......... nemusíš soudit, ale je dobré brát odlišnosti na vědomí. Zkus se někde podívat po knížce "Proč muži lžou a ženy pláčou". Je tam určitě hodně podnětů minimálně k zamyšlení. To, že ženské kolektivy fungují jinak než mužské kolektivy je prostě realita ( a znovu - ne líp nebo hůř - prostě jinak). Že ženy dávají důraz na jiné hodnoty než chlapi je taky realita. Jestli nebudeš tyhle rozdíly brát na vědomí, tak si nabiješ.
Reagovat
pepin
Chci se Vám Emo omluvit když jsem zde oslovoval chlapi, nevěděl jsem, že je zde také žena, a dokonce prý krásná, Ještě jednou pardon.
Reagovat
gigin
je žena (nevím jestli krásná), ale raději by chtěla být chlapem. Takže Pepino, je to asi v poho :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Brát odlišnosti na vědomí je celkem logické... Ale stejně budu radši brát každého člověka jednotlivě, než abych to rozděloval na muži versus ženy. Jinak jsem tě schválně poslechl a našel jsem si o té knize takovou krátkou recenzi. Píše se tam: "Kniha vám poskytne srozumitelný, humorný a někdy i šokující pohled na největší záhady ve vztazích mužů a žen. Díky ní se naučíte, jak jednou pro vždy skoncovat s nedorozuměními mezi muži a ženami a zlepšit své osobní i profesní vztahy s lidmi." Nějaká zásadní nedorozumění nemám a vztahy mám dobré. Z toho vyplývá, že tu knihu nepotřebuju. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Omluva se přijímá, ale prosím, tykej mi, děkuju:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to byla sranda, jsem ráda ženou:-)

Monty, tu knihu ti vřele doporučuju i ten druhý díl, já se u toho i zasmála, jak je ta kniha fakt pravdivá, ze života:-)
A drsná holka nejsem:-)
Reagovat
pepin
Tak já Ti tedy děkuji a s tím vykáním, jsem ještě ze staré školy a mám nějakou uctu, to víš Ti mladí to tak neberou.
Reagovat
VlS
Monty, doporučuji opravdu přečíst a možná se budeš divit, kolik námětů k přemýšlení tam najdeš - ale není to návod na život nebou soubor řešení typových situací. A jen tak mimochodem - dělení na samce a samice je v celé živočišné říši jaksi zásadní: úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře... Mě vždycky baví, jak se od tenisu dostaneme k takovým tématům. :D
Reagovat
spaniel
Je to asi z frustrace, jediné v čem souhlasím, je to hulákání. Je to odporné, měli by s tím něco dělat. Chlapi taky neřvou jak na lese.
Reagovat
smazaný uživatel
Houkačka obcas uuplne zapominala ze ji to tak hrozne boli, ale jakmile si to uvedomila, vzdy poctive zakulhala a nahodila utrpny vyraz:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak může někdo říct, že simuluje, když jasně ovládala zápas? Úplný bullshit! Nechápu, klidně ji nemějte rádi, ale říkat, že už si vymýšlí i zranění...to je trochu moc nemyslíte?
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak Aga je taky moje oblíbenkyně, ale tímhle spíše ztratila respekt ona u mě. Prohrála letos s ní už třikrát, takže chápu frustraci, ale takhle?
Reagovat
smazaný uživatel
Agnieszka mi nikdy nějak nevadila, dokonce jsem její trošku fanda, ale v poslední době si stěžuje furt na něco, kdyby se víc soustředila na trénink a najít taktiku, jak porážet hráčky typu Vika a Maria, udělala by líp, než si na ně otevírat neustále hubu....
Reagovat
janek
Je mi lito ,ale musim souhlasit s Radwanskou,ještě bych pochopil že dohrala tenhle zapas,ovšem na druhy den by už to nedala ,no ale at si uděla každy nazor sam.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist