Senzace v Marseille: 388. hráč světa Olivetti vyřadil světovou osmičku Fishe!

24. 2. 2012, 08:29
Aktuality 81
ATP MARSEILLE - Měla to být jednoznačná záležitost, snadný soupeř na rozehrání. Jenže světová osmička Mardy Fish si v Marseille s domácím outsiderem Albanem Olivettim neporadil, rozjetý Francouz Američana skolil a senzačně postoupil do čtvrtfinále. V něm čeká vzájemná bitva také na Del Potra s Gasquetem.
Albano Olivetti

Mardy Fish má za sebou životní sezonu, ve které si zajistil premiérový start na Turnaji mistrů a členství v elitní Top 10. V prosinci oslavil 30. narozeniny, zkušenosti mu ale letos zatím nijak nepomáhají. Kromě Hopman Cupu a exhibice v Kooyongu hrála pouze na Australian Open, kde vypadl už e 2. kole s Fallou. Slavit už ale jednou mohl, neboť v Davis Cupu výrazně pomohl k vítězství Spojených států na antuce ve Švýcarsku.

Do teprve druhého letošního turnaje vstoupil až včera v hale v Marseille, kde měl jako druhý nasazený v úvodním kole volný los. V prvním zápase ho čekal již ze čtyř zápasů rozehraný  Albano Olivetti, který poprvé prošel kvalifikací a proti Bachingerovi si připsal i premiérovou výhru v hlavní soutěži.

I přesto se ale problémy osmého tenisty světa Fishe neočekávaly, neboť jeho a Olivettiho dělí v žebříčku ATP propastných 380 míst a pro Američana to měl být přijatelný soupeř na rozehrání. Jenže realita byla opačná. 

V prvním setu Olivetti nasázel 11 es, a i když na returnu uhrál jen šest fiftýnů, k jedinému brejku a zisku sady mu to stačilo. Favorizovaný Fish dokázal vyrovnat, byť v druhé sadě prohrával 1-3, obrat však překvapivě nedokonal. Dvacetiletý Francouz, jenž nasbíral 23 es a 9 dvojchyb, se nátlakovou hrou po servisu nakonec po hodině a 48ti minutách dočkal výhry 6-3 3-6 6-3 a postaral se největší překvapení celého turnaje. 

"Je to neuvěřitelné, šílené. Musím poděkovat divákům, protože mě hnali až do konce," radoval se šťastný Olivetti, který je prvním hráčem postaveným mimo prvních 350 míst světového žebříčku od června 2007, jenž porazil tenistu z elitní desítky. 

"Poprvé jsem ho (Olivettiho) viděl až při rozehrávce před zápasem. Někdy to tak je a člověk se s tím musí vyrovnat, ale jeho stylu hry se dá přizpůsobit jen velmi těžko," hodnotil Fish a Olivettiho servis přirovnal k těm nejlepším - Karloviče či Isnera.

"Svým servisem vás dostane pod tlak. Má asi nejtvrdší servis, proti kterému jsem kdy stál.  Navíc jeho druhé podání je skoro stejné jako první. Jednou mě trefil a málem mi zranil zápěstí. Hrálo se mi proti němu opravdu špatně," chválil Fish Francouze, který je v současném žebříčku až na 388. místě. "To je teď jen číslo vedle jeho jména. Jestli bude v takové hře pokračovat, dlouho tak nízko nebude."

Ve čtvrtfinále se naděje francouzského tenisu Olivetti utká s krajanem a předloňským šampionem Michaelem Llodrou, který uspěl v bitvě s šestým nasazeným Ukrajincem Alexendrem Dolgopolovem.

Marseille čeká bitva Gasqueta s Del Potrem
Celkově pátým domácím čtvrtfinalistou se stal ve formě hrající Richard Gasquet. Letos se mezi nejlepší osmičku dostal už počtvrté díky výhře 6-3 6-2 nad Igorem Kunicnem. V duelu proti Rusovi si pomohl deseti esy a odvrátil všech šest brejkbolů, kterým čelil. 

"Dnes mi fungoval servis a hrál jsem dobře v důležitých výměnách," komentoval pětadvacetiletý Gasquet. "Pokud budu v takových výkonech pokračovat, můžu tu dojít daleko. Hraju solidně a celý týden se cítím dobře. (Marseille) je skvělý turnaj, vždy se sem rád vracím," dodal pátý nasazený Francouz.

O první letošní semifinále svede první bitvu po více než třech letech s Juanem Martínem Del Potrem, s nímž má bilanci 1-2. Třiadvacetiletý Argentinec, který si minulý týden zahrál finále v Rotterdamu, má za sebou dvousetovou bitvu s Nikolajem Davyděnkem bez vítěze. Ruský tenista sice vyhrál první sadu v tie-breaku, druhou ale poměrem 4-6 ztratil a do rozhodujícího dějství už kvůli zranění nohy nenastoupil. 

"Oba jsou to skvělí hráči. Minulý týden v Rotterdamu hráli opravdu parádně," řekl Gasquet ve chvíli, kdy svého příštího soupeře ještě neznal.

Del Potro tak i s trochu štěstí postoupil i na čtvrtém letošním turnaji do čtvrtfinále, když přemožitele našel jen v Baghdatisovi a dvakrát Federerovi.

"Každým zápasem si věřím čím dál víc. V Rotterdamu jsem hrál dobrý tenis, vyřadil jsem těžké soupeře a postoupil jsem do finále. I tady mám opravdu těžký los, ale jsem rád, že si tu mohu poprvé zahrát. Je to povedený turnaj.," řekl vítěz US Open z roku 2009 Del Potro, který k zápasu nastoupil s černou pásku na triku, kterou se rozhodl uctít památku 50 obětí středečního vlakového neštěstí v Buenos Aires.

- ATP 250 MARSEILLE -
(Francie, tv. povrch / hala, 512.750 eur)
čtvrteční výsledky (23. 02. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
Olivetti (Fr.) - Fish (2-USA) 6-3 3-6 6-3
Del Potro (4-Arg.) - Davyděnko (Rus.) 6-7(6) 6-4 skreč D.
Gasquet (5-Fr.) - Kunicyn (Rus.) 6-3 6-2
Llodra (Fr.) - Dolgopolov (6-Ukr.) 6-4 5-7 7-6(5)

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Bhúpathí/Bopanna (1-Ind.) - Clément/Dlouhý (Fr./ČR) 6-3 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

81
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nedá se nic dělat, Julia hrála opravdu dobře. Byl to vyrovnaný zápas, ve kterém rozhodovaly maličkosti. Caro měla šance v obou setech, ale bohužel to nevyšlo. Škoda neproměněných brejkbolů a některých chyb, které Caro normálně nedělá. Na druhou stranu, musím Caro pochválit za výborné čtení hry (hlavně v deváté hře 1. setu, to bylo neuvěřitelné). Taky mě překvapilo, že Caro byla nejodvážnější v těch momentech, kdy jsem to čekal nejméně. :D První winner dala proti setbolu Julie a ty její náběhy pro voleje ve 2. setu byly taky hodně odvážné a většinou úspěšné. Semifinále není špatné, ale stejně mě ten dnešek mrzí. Věřil jsem, že by Caro mohla dojít ještě trošku dál... Julia dneska hrála skvěle. Sice tam měla chvíle, kdy udělala několik chyb za sebou, ale pak tam zase byly momenty, kdy jí tam padalo úplně všechno. Hrála taky výborně na síti a tak trochu potvrdila, že proti Caroline se jí docela daří. Vyhrála poslední tři vzájemné zápasy a v Kodani prohrála hodně těsně (7:6 ve třetím setu).
Reagovat
smazaný uživatel
ten okamžik v devátém gemu byl nejvydařenější ze všech dosavadních v Perském zálivu
Reagovat
smazaný uživatel
bez ohledu na zapas - perfektni cteni hry u Karoliny jsem tu zminovala uz minimalne pred rokem, myslim, ze jsem ho s udivem u takhle mlady holky nazvala "mazackym".... je to ale DAR a co by mnohe za nej DALY.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ten okamzik je muj dalsi z prosvihnutych.... :-(
Reagovat
Fandina
tak to je moc hezké ..... od začátku lepší ale průběh napínaví ... konec zasloužený ... gratulace
Reagovat
Fandina
pro mě napínavý průběh .... gratuluji Julii ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Julii taky gratulace, hodnotit nic nemuzu, videla jsem az zaver druheho setu... uplny konec hodne nervozni a skolacky, ale co je doma, to se pocita... :-)
Reagovat
VlS
Jsem rád, že se to nestává jenom mě - velký úsměv.
Ze zápasu jsem zatím viděl poslední 3 gamy, budu dělat chytrého až po shlédnutí záznamu.
Gratulace Julii (a Psovi)
Reagovat
smazaný uživatel
Julia si to uhrává bez panenek!! (teda skoro) :-))
Reagovat
VlS
No, na zítra bys to měl pojistit
Reagovat
smazaný uživatel
(chaaa, stejne te nepisu V el S !!!) :-))) Aga si to u tebe nak rozlila?
Reagovat
VlS
nic proti ní nemám, ale Julie je daleko, ale daleko hezčí holka :-)) a víc se mi líbí její tenis. Kdyby Jelena dneska nezkolabovala, tak by Aga už zítra nehrála.
Reagovat
smazaný uživatel
ten zapas holek jsem taky nevidela..... dnes jen minusuju.. ale na Johna vydrzim! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky budu přát více Julii, dnes jsem toho moc neviděla, ale když bude Julia hrát agresivněji, vyvaruje se zbytečných chyb, tak by měla vyhrát, Aga už se mi moc nelíbila v zápase s Jelenou, takový rozpačitý výkon, i když nakonec vyhrála.
Reagovat
VlS
Odmítám říct, že Aga vyhrála. Aga utrpěla výhru, Jelena PROHRÁLA - fatálně, zbytečně, ostudně - měla by si dát měsíc modliteb ve sklepě.
Aga nehrála chytře, hrála opatrně až zbaběle, tak, jak občas hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, kdyz se Aga nevzepne k nejaky obhajobe tenisu, at teda vyhraje Julia ... at nez.... nejim... totiz nezobu, piskot jsem stejne nevidela ani nepamatuju, vsechny sezere pes. :-)))

Ale Risa tenis obhajuje, dotahl s DelPem 2. set do TB, pekny... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim Te:), koukni na Agu a koukni na Jelenu. Si je porovnej:) Aga je proti ni krehka baletka:) Co vic, tak se rika, ze neni uplne ok zdravotne, narazim tady na jeji problemy s ramenem...nevim jak to je, ale mne prislo, ze zahrala tak, jak ted muze nejlepe. Chapu, ze se Ti asi jeji styl nelibi:) Ale tenis neni jen vzdy o winnerech a agresivnim pojeti:) Aga proste nemuze hrat podobne ani jak Lucka, natoz jak Jele. Vzdycky to bude vic stavet na technickych uderech. Behem leta ukazala, ze pokud dokaze byt vic agresivnejsi v uderech, muze byt celkove skvela...jenze otazka je na kolik ji ty jeji fyzicke dispozice dovoli takhle hrat intenzivne dlouho...
Jinak nevim, co je na slajsu nebo liftovanem mici spatneho...aspon si ta hracka odpocine, ma cas na presun na kurtu atd... Tak pro divaky to asi nemusi byt vzdy tolik atraktivni, no ale nakonec tam na tom kurtu nebehaji divaci:) A tak hezky zahrat lob jak Aga, pekne si tu hracku pripravit dropshotem...ukaz mi jinou podobnou...

Nakonec bud rad, ze nekoukas na finale Karolina vs Aga :D a mas komu fandit...Jinak tak trochu s humorem...Julie 22 ledna 2012 v Australii mela take narozky?:D ze dostala nalozeno od Agy 6:1, 6:1...usmev:)
Reagovat
smazaný uživatel
Musím nabrat energii, hodlám dnes divácky podpořit Fernanda! :-)

(A ty stejně piškoty nemůžeš, už jsem viděl spousty tučnejch sojek!) O:-)
Reagovat
smazaný uživatel
a ja snad ziju z rosy? Stepec, John, to budou lehky zapasy???
Mimochodem, nejak ti vyhucel Nishi s Wawrosem. :-( Ja vcera zas malem umrela (smichy!) z Ryana, Olivier ho vyucil teda.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) noo..dneska bude mít ten John ještě o krůpěj (rosy) větší náboj, cooo?
Jinak Nishi dobrý, já myslím, že tam žádnou blamáž nepředvedl..
A o tom úspěchu miniOliho jsem ani nevěděl :-))
Reagovat
smazaný uživatel
o maxitenisu miniOliho pisu glosku tady niz u clanku s fotkou Radka. :-) Jo a ten zatim skvely, ale nezakriknout! Jeste kdyby se capnul Ivan s Tipsou.... Mam tak napilno!
Reagovat
smazaný uživatel
jo a pockej, ty jsi uz vycuchal i to, ze nemusim Melzera? :-O
Reagovat
VlS
Ale Aga dneska nehrála jako Aga, když hraje dobře. Kraťasy - prakticky žádnej opravdu dobrej, loby - nic, velký úhly - nic, hra nad hlavou - ani nezkusila, hra na síti - tam jí nebylo vidět. Ve druhým setu hrála Jelena dobře a Aga měla kliku, že nedostala kanára ona. Ve třetím už Jelena hrála tak blbě, že bylo úplně jedno, jak hraje Aga.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nejaky lob tam byl, ze:) Ale ja fakt, ze nehraje uplne nejlepe...proto jsem tam zminoval to zraneni. Muze byt tim treba i limitovana, kdo vi. Co se urcite pocita - to je postup. Je ve finale a tam uvidime jak zvladne Julii...Ale je proste ve finale:)
Reagovat
Fandina
co to proboha ?????? takový hezký styl hry a takto kazit ...... neboj se hraješ líp a jdi do toho ...... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Fakta > Posledni 5 clanku na Tenisportalu:

Hewitt jde znovu na operaci. Rád by stihl olympiádu > 2komentare
Češi budou znovu hrát Světový pohár > nula komentaru
Almagro zůstává na antuce neporažený. Simon v Buenos Aires končí > nula komentaru
Končím, oznámil Acasuso > nula komentaru
Birnerová v Monterrey 48. start na turnaji WTA ve čtvrté čtvrtfinále neproměnila > nula komentaru

------------------------
Jinak na primitivni troliky asi nema opravdu cenu reagovat.
Pokud mas mistre nejaky problem, tak to aspon napis slusne a ne jak primitiv, krom toho, jeste lzes...
Reagovat
smazaný uživatel
Vážený primitivní trolíku.... nevidím ve svém textu napsáno že v poslední 5ti článcích komentuješ kravinama.... myslim to obecně.... každ den narazím na článek a pod ním na diskuzi v které jsou tyhle nesmysly na cca 10 komentářů.... tak napiš svůj pocit po celém zápase a ne "po každém míčku". Jstli někdo lže tak seš to ty a nebo mi ukaž v čem jsem lhal....
Reagovat
smazaný uživatel
Pises > u kazdeho clanku...ze:) Kazdy znamena kazdy, ale kdyz zvracime tak vetsinou nehledime uz poradne ani na to, co piseme...

Tak se prosim te vyzvracej poradne a uz to neprotahuj...
Reagovat
smazaný uživatel
5ti má být jako co? Tyhle nesmysly se učí u vás v ZŠ Horní Dolní?
Reagovat
smazaný uživatel
je to zbytecny, kazdy muze mit nazor, ale mel by ho, Peto, prezentovat slusne. Je fakt, Vlku, ze dopoledni clanky jsou bez komentaru, ale to bude spis zaneprazdnenim diskuteru, nez nezajmem... K tvym on-line reportazim nic strasnyho nemam, jen snad, kdyz chci taky neco napsat... a pritom koukam na zapas, nez se v ty nudli capnu, tak vsechno zapomenu a na place je v coudu uz dalsi gem... :-))) Problem je navic, kdyz chci neco drobnyho k clanku a dany zapas, ktery "probiha" pod nim, me nezajima. Ale pak to nectu a nic nenapisu, no boooze... :-))) Mozna bys mohl dojmy koncentrovat do vetsich bloku, jak navrhl Peta, kdo se na zapas nedival, muze si nasledne "doplnit vzdelani", to musi pak uvitat i Broz..... :-)))
Reagovat
VlS
Možná by stálo za to udělat rubriku "komentuj zápas" s připravenými hlavními zápasy dne. Bylo by to přehlednější. Jinak nemám nic proti on line komentům Potkal vlka v zimě, aspoň se je kam podívat na průběh.
Reagovat
gigin
prosím taky o speciální rubriku "trouba týdne" s pravidelnou aktualizací !
Reagovat
Fandina
tu kolonka trouba týdne není třeba to se vždy vyvrbí podle příspěvků a paradoxně není to ten kdo je tím nazván ..... ale většinou ten, kdo druhého označí ...... takže ty to asi nebudeš ... úsměv
Reagovat
gigin
děkuji ti. Ale já jsem chtěl jednou v životě něco vyhrát !! :-D Víš, jako myslel jsem to tak, že by se průběžně v týdnu hlasovalo, no a v neděli by byl znám vítěz. Anebo třeba v pondělí, ať to máme stylové. Aktuální žebříky ATP, WTA a TT (trouba týdne). Co? Ne? :-D
Reagovat
Fandina
trouba týdne ....... no fakt ...... vedle ATP WTA TT to je legranda .... jen ještě najít nějaká pravidla ....... a je to

super gigine
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde tady ani o hadku, pokud nekdo neco ze sebe vyblije, osobne to nepovazuji opravdu za nazor, promin. Pokud nekdo nekomu napise to, co napise, nemuze opravdu ocekavat, ze mu za to bude kdokoliv jeste dekovat:). Nebot dalo se to napsat 100x slusneji, treba zpusobem jako Ty. Pokud si myslel, ze mu za neco takoveho jeste nekdo bude dekovat, je naivni - slusne receno. Beru cokoliv, ale tenhle zpusob rozhodne ne, opravdu ne.

Pokud se mi neco nelibi na verejnem portalu jakym je tenisportal - dost dulezite to slovo verejny..., ne na Portalu pana kohokoliv, napisu to slusne. Jemu ten portal nepatri. Potom opravdu nemam s tim problem, cokoliv zmenit, nebo nepsat vubec...opravdu ne. Ale z plytkymi vyblitky se ztotoznovat nikdy nebudu.

Mne se opravdu nelibi takovyhle zpusob vyjadrovani...Jestli tobe ano, nebo to povazujes za nazor... je to tvuj problem, ne muj, ale nepis tomu hadka prosim te. Tohle neni o tom, ze se pitome hadame, ktery tenista ma lepsi slajs.
Reagovat
smazaný uživatel
Vlku, o slusnosti mluvim hned v prvni vete a zadne problemy s ni nemam. Svuj nazor jsem uz take rekla a tim bych to uzavrela, ja se do vas nechci vmesovat, pouze jsem to chtela zracionalizovat. :-)))
Reagovat
gigin
já to ještě promyslím, ty pravidla :-))
Reagovat
VlS
Jelena má příští týden narozky a mermomocí chtěla nějaké domácí zvíře, tak dělala všechno pro to, aby dostala aspoň kanárka.
Reagovat
smazaný uživatel
No to ma Jelena ty narozeniny asi 2x rocne:) Pul roku zpatky ho dostala take od Agy v Japonsku:)
Reagovat
VlS
28. února jí bude 27 :-D, tak jí to Aga přidala, aby jednomu nebylo smutno :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/118214/prihrala-azarenkova-zraneni-ztratila-jsem-k-ni-respekt-tvrdi-radwanska.html
Reagovat
VlS
No, není nad to, když jsou holky skvělé kamarádky :-D
Reagovat
Fandina
Aga byla naštvaná na Viku už při zápase ...... i kdyby to byly kamarádky, tak když se jim něco nelíbí, dají to najevo, řeknou si to ..... mimochodem, že Vika přehání mě napadlo taky a nebyla jsem tam ...... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To prohlášení Agy mě hodně mrzí. Radši by měla řešit, proč v tom zápase s Vikou hrála tak špatně... Zítra přeju Julii, i když vyřadila Caroline.
Reagovat
smazaný uživatel
Monty, a proč by se Aga nemohla vyjádřit?
Ona v tom zápase měla celou situaci jako na dlani a mohla to vše určitě víc posoudit, prostě se jí to nelíbilo a tak to řekla, naprosto s ní souhlasím, ona už dala ihned po zápase najevo, co si myslí.
Reagovat
smazaný uživatel
Musím přiznat, že mě vyřazení Caro mrzí. Julii mám taky rád, ale přál jsem to Woz. Aspoň Agnieszka mě dneska potěšila.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, co je zajímavé? Aga bezprostředně po zápase Viku vůbec nekritizovala. Když se jí zeptali na to zranění, tak řekla něco ve smyslu: "To se může stát." No a za několik dní přijde s tímhle... Vyjádřit se samozřejmě může, ale přijde mi to nefér. Vika neudělala nic špatného a sama ví nejlíp, jak jí bylo. Proč by se jinak odhlašovala z Dubaje? V Dauhá musela dohrát se sebezapřením... Jinak já proti Agnieszce nic nemám, vždycky jsem k ní měl takový neutrální vztah. Je to skvělá hráčka, ale tímhle prohlášením mě trochu zklamala... Snad si to holky časem vyříkají a bude to zase dobré.
Reagovat
smazaný uživatel
Píšu, že ji to dala najevo, vůbec nemusela verbálně. Dobře to popsal skott, a já k tomu dál nemám co dodat:-)
Reagovat
smazaný uživatel
S tím podáním ruky po zápase jste měli pravdu. Myslel jsem, že je Aga naštvaná jenom z prohry, ale asi za tím bylo něco víc... Jenže já mám rád, když se věci říkají hned a na rovinu. Z jejích komentářů po zápase jsem nezaznamenal nic špatného a pak přijde s takovým prohlášením... Nevím, ale mrzí mě to. Na druhou stranu, je normální že mezi kamarády (kamarádkami) občas dojde k nějaké neshodě. To se prostě stává... Jak píšu: Snad si to holky vyříkají a bude to v pohodě.

Jinak jsem rád, že sis našla můj komentář, i když jsem ti odepsal takhle pozdě. Omlouvám se, dřív to bohužel nešlo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě, tvůj názor beru.
A nemusíš se omlouvat, ale je to hezký, taková malá slušnost a já to ocenuju:-)
A když člověk chce, tak si tě najde:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena mi připadá zase o něco ošklivější. Jestli to takhle půjde dál, za pár let bude mít pleš v půlce hlavy jako Peng. A když promluví, nepůsobí s tím svým skřehotem o nic líp.
Reagovat
VlS
hlavně se už zase propadá do deprese a Aga ji teď asi hladce přejede ve třetím. Bože, bože ! To je jako když vedla nad Kim 5:0 a prohrála 7:5.
Reagovat
Fandina
mě připadá, že Jelena hraje standard ... úsměv
Reagovat
gigin
já jsem sice "trouba týdne", ale toto fakt nechápu, takový průběh.
Reagovat
VlS
Až se bude hledat příklad mentální smrti pro učebnice, tak tohle bylo ono :-D.
Reagovat
Fandina
Nemyslím si, že šlo o mentální smrt. Jelena měla šest her na to aby hrála svou hru ... příliš dlouhá doba na to, aby se vzpamatovala... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pohodovy prvni set jsem ani neocekaval.
Aga hraje chytre hlavou jako vzdy. Celkem casto sazi Jelene liftovane mice na zadni lajnu, a to bohate zatim staci...tak uvidime, co se bude dit ve 2 setu. Zatim jeden dva hezke momenty...tot vse.
Reagovat
smazaný uživatel
Přijde ti normální tady u každýho článku z*a*s*í*r*a*t diskuzi těmhahle dementníma věcma? Piš si to do normální diskuze....
Reagovat
VlS
No, tak druhej set už vypadá trochu jinak. (zatím)
Reagovat
smazaný uživatel
Petříku, čím jsi přispěl ke zkvalitnění úrovně zdejších komentářů ty? Tvůj nick si vůbec nevybavuju.
Reagovat
Fandina
dobře že píšeš průběh nesouhlasím s tím, že patří do diskuse vedle. Kdo přišel déle tak si alespoň udělá obrázek jak to probíhalo ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s Fandinou, já nemám čas všechno sledovat, takhle si udělám přesnější obrázek o průběhu zápasu, než suchá statistika, navíc obohacený o dojmy a postřehy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tu takzvanou diskuzi vedle je lepší vůbec nečíst! Klidně by to mohli přejmenovat, rozumných názorů mezi těmi sázkařskými vyšinutci vždy bylo minimálně.
Reagovat
Fandina
diskuse vedle je dobrá .... pro sázkaře, i pro fanoušky ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No já si tvůj nick vybavuju moc dobře... dycky napíše tunu h*o*v*e*n a dělá chytrýho.... Jinak když už o tom mluvíš tak ani ty jsi niajk nepřispěl ke zkvalitnění zdejších komentářu...
Reagovat
gigin
pozor !! Broz náš vždycky přesně informuje, kam máme točit antény a upozorňuje nás na gramatické chyby !! Taky má přehled o systému bodování a kde se co odečítá a přičítá a tak...
Reagovat
Fandina
poučuje ..... pan učitel ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Diky za reakce.

Broz: Na tu tzv. diskuzi jsem jednou chvilku koukl, z toho duvodu, abych ty komenty prave nesazel pod clanky. Souhlas s Tebou. To je jen pro drsne povahy...
Reagovat
smazaný uživatel
Krasnej lob Agy. Jelena zkusila jit na sit Agu vic pritlacit zariskovat, ale Aga ma zlatou ruku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm Jelena musi zahrat tak jak ve 3 gemu, nenechat si davat mice na zadni lajnu...
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, prvni dvojchyba Jeleny. Nepresvedcivy vykon na servisu, a to mela posledni hru opravdu fantastickou. Tohle byla mizerie a opravneny brejk...
Reagovat
smazaný uživatel
Stacilo pristoupit na hru Jeleny a je z toho po dvou peknych winnerech rebrejk...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim na Jelenu staci liftovany mice na zadni lajnu...
Reagovat
smazaný uživatel
ac tedy muze moc nesleduju, zrovna tento zapas mne prastil do oci, ptz jedna forumova "sazeci celebrita" (da-li se tak nazvat) verejne doporucovala sazet proti kurzu Fishovi (1.15).
http://community.betfair.com/tennis/go/thread/view/94186/28943425/fish-go-to-dubai-lay-of-the-day-115
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, o menším překvapení se dá možná mlutiv, ale že to měla být jednoznačná záležitost, snadný soupeř na rozehrání, to je trochu přehnané. Tento hráč už nějakou dobu ukazuje svojí kvalitu a je jen otázkou času kdy pronikne do první stovky a bude se neustále zlepšovat. Olivetti má hru založenou na dělovém servise ala Isner nebo Karlovič, v mezihře je taky solidní, servisem a stylem hry připomíná Joachima Johanssona. Jeho hra je pro halové podmínky jako dělaná a Mardy s tím měl očekávané problémy. Na druhou stranu je potřeba říct, že američan nepředvedl nic extra. Každopádně francouzi mají novou naděj. Jsem zvědavý na jeho výsledky na trávě.
Reagovat
smazaný uživatel
Neviděl jsem ho na vlastní oči, ale pokud připomíná Joachima, tak je to určitě dobrá zpráva! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Oproti Joachimovi chodí přeci jenom častěji na síť, ale samotný servis to je radost pohledět, pokud je vidět :) Dneska to tam střílel často rychlostí blížící se 240km/h. Forhand má taky na slušné úrovni, backhand slabší a je na čem pracovat, ovšem potenciál tam je.
Reagovat
VlS
Mardy jhe letos pěkně z formy.
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, jestli jsi zapas videl, ja neco po ocku... :-) Ten kluk francouzsky ma bombovy servis a hrozny sebevedomi. Navic hrat ve francouzske hale je normalni "Amerika"... hra jeden proti dvema :-)) Mardy nebyl uplne marny, moc nevyznel obvykly utok, to je pravda....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 203 cm/104 kg :-)..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist