10. den na US Open: Premiéra Kvitové ve čtvrtfinále, čeká ji Pennettaová

9. 9. 2015, 14:00
Previews 588
Petru Kvitovou dnes čeká premiéra ve čtvrtfinále US Open. S Italkou Flavií Pennettaovou se v New Yorku utká v zahajovacím utkání na hlavním dvorci Arthura Ashe. Zápas začne v 11:00 místního času, tedy v 17:00 SELČ.

Petra Kvitová musela s ohledem na svůj zdravotní stav upravit režim. V New Yorku tak omezila tréninkové jednotky a více odpočívá. Ale jde jí to k duhu, na letošním US Open ještě jako jediná tenistka neztratila set a poprvé v kariéře postoupila do čtvrtfinále.

Dosud však nečelila hráčce Top 30. Až dnes narazí na nebezpečnou Italku Flavii Pennettaovou. Zatímco pro českou hráčku je US Open nejméně oblíbeným grandslamem, třiatřicetiletá Italka na něm pravidelně dosahuje svých nejlepších výsledků. V New Yorku je už pošesté za posledních sedm let ve čtvrtfinále, před třemi lety si ve Flushing Meadows zahrála také své jediné grandslamové semifinále ve dvouhře.

"Ona hraje velice solidně. Bude to o tom, abych vydržela déle než ona, čekala na šanci a hrála aktivněji," uvažovala Kvitová. 

"Hraje profesorsky. Má perfektně zvládnutou geometrii kurtu, výborně hraje úhly," řekl o bývalé světové desítce a turnajové šestadvacítce Pennettaové trenér Kvitové David Kotyza. "Malinko jí dělá problémy, když se na ni hraje rychle. Chce to hnát ji, tlačit. Ví, co má dělat, ale nemá na to čas. Nestíhá. To může být klíč, jak přes ni přejít," plánoval taktiku. 

Kvitová má s Pennettaovou vyrovnanou bilanci 3-3. Česká tenistka vyhrála poslední tři střetnutí, nicméně od olympiády v roce 2012 v Londýně se s o osm let starší soupeřkou z Apeninského poloostrova neutkala.

Semifinále si na US Open naposledy z českých tenistek zahrála Jana Novotná v roce 1998. Finále zde naposledy hrála Helena Suková (1993) a jediný ženský titul z dvouhry s českou vlaječkou za jménem získala před 30 lety Hana Mandlíková.

V posledním čtvrtfinále dvouhry žen se střetnou bývalá světová jednička Viktoria Azarenková a druhá hráčka světa Simona Halepová. Mírnou favoritkou bude pětadvacetiletá Běloruska, která ve dvou vzájemných duelech ztratila dohromady jen šest gamů. Navíc je finalistkou US Open z let 2012 a 2013, třiadvacetiletá Rumunka je v New Yorku nejdál ve své kariéře.

Azarenková se může stát druhou hráčkou v historii po Lindsay Davenportové, která US Open vyhraje v juniorkách i mezi ženami. Ale ještě k tomu má stále daleko, konkrétně ji od toho dělí tři soupeřky.

První čtvrtfinále na grandslamu dnes čeká Kevina Andersona. Devětadvacetiletý Jihoafričan, který před dvěma dny vyřadil Andyho Murrayho, se utká s vítězem loňského Australian Open a letošního Roland Garros Stanem Wawrinkou., který zatím v New Yorku nepředvádí žádné oslnivé výkony. Anderson navíc vyhrál už čtyři zápasy v řadě a v celkové bilanci vede 4-3

V jediném duelu night session dojde k souboji pětinásobného šampiona Rogera Federera s předloňským semifinalistou Richardem Gasquetem. Z šestnácti vzájemných duelů se z výhry hned čtrnáctkrát radoval čtyřiatřicetiletý Švýcar.

• PROGRAM 10. DNE US OPEN 2015 •
středeční program, 09. 09. 2015
• Kurt Arthura Ashe • (od 17:00 SELČ)
Kvitová (5-ČR) - Pennettaová (26-It.)
Azarenková (20-Běl.) - Halepová (2-Rum.)
Wawrinka (5-Švýc.) - Anderson (15-JAR)
od 2:00
Gasquet (12-Fr.) - Federer (2-Švýc.)
• Kurt Louise Armstronga • (od 17:00 SELČ)
4. zápas: Hlaváčková/Kubot (ČR/Pol.) - Matteková-Sandsová/Querrey (USA)
kompletní program 10. dne US Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

588
Přidat komentář
pockerface
Kotyza v rozhovoru přiznal, že už si mysleli, že letošní sezonu zabalej. Petra, ale vyhrála NH a teď se na USO dostala poprvé do QF, takže byla v zóně bonusů. A že každý vyhraný zápas do konce roku bude navíc. Takže spokojenost velká a snad Petře vyjde TM a když ne, tak bude mít snad alespoň víc odpočinku, i když někdy na prosinec jí Černošek zase naplánoval exhibici. Tak hodně štěstí ve zbytku sezony.
Reagovat
petrulinka
A ještě ji čeká FC
Reagovat
Mayo
Snáď zápas nesklame, favorizujem Viku. Ináč, čo to má na rukách džízs, už aj Vika, no je to dosť zlé.
Reagovat
pockerface
to má prý jako prevenci před puchýři.Prý si o tílko odírala ruku a tím se jí tam dělali puchýře. V předchozím zápase měla ruce ovázané, dneska si natáhla "maslákovky" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Titul z New Havenu a ČF USO je skvělý. Kdo by to byl čekal po tom, co Petře zjistili mononukleozu. Dneska na ni dolehla únava, což se dalo čekat. Plus to d*bilní slunce ...

Hodně štěstí v Asii, šampionko. ;)
Reagovat
tommr
ale mohlo to bejt i lepší. Takhle slabou soupeřku ve čtvrtfinále GS už Petra asi nikdy mít nebude ... :(
Reagovat
EllNino
no měla ve čtvrtfinále vždycky slabou soupeřku...ve Wimblu 2011 měla Pironi, 2014 Barču, na AO 2012 Saru, RG Shvedovu :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mohlo to být i horší, mohla prohrát s Johannou. ;)
Reagovat
slacker
Mohla, ale neprohrala tak mela ve stejnem stylu vytrit i Penettaovou
Reagovat
Nancy_z
Netommruj furt. Prostě prohrála a se silnou hráčkou zas příště vyhraje. Navíc Pennetta je v US vždycky dobrá bez ohledu na žebříček. Rozhodně tam uhrála víc dobrých výsledků než Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Seš vůl..
Reagovat
Denis92
zapas Roger - Richard posunuli skor na 01.00, cize hned na zaciatok night session pred tu exhibiciu, pretoze sa ocakava burka vo vecernych hodinach.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně to podle mě v 1 zahájit nestihnou, leda by Stan s Kevem hráli jen 3 sety. Ono teoreticky se může hrát ještě 8 setů a night session začne v 5 našeho času...
Reagovat
Denis92
Hej to je pravda.. ja len, ze to dali pred tu exhibiciu.
Reagovat
lars
i kdyz nehrala dobre
nepotvrzeny brejk mozna diky zkazenemu riskatnimu kratasu u site ve 2. setu asi rozhodnul
Reagovat
tommr
přesně tak - to byl rozhodující moment utkání. Petřina hra se pak úplně rozklížila ... :(
Reagovat
pockerface
Dobrý rozhovor s Flávií, uznala Petru a určitě ví o její mononukleoze, protože jí politovala, že se jí musí hrát špatně, když je pořád dost unavená.
Reagovat
tommr
opakuje se Wimbledon jako přes kopírák. Petra po několika pěkných výhrách zcela propadla když ztratila dobře rozehranej zápas - ve Wimbledonu proti Jankovicový, na USO proti Pennettaový. Zlom přišel v obou zápasech za stavu 3:1 ve druhým setu kdy Petra nevyužila šanci na odskočení na 4:1 a pak už to byla jen nezadržitelná jízda z kopce ... :(
Reagovat
EllNino
No ..Us Open dopadlo narozdíl od Wimblíku nad očekávání dobře :)
Reagovat
Nancy_z
Jsi moc přísnej! Petra rozhodně nepropadla, nechala na kurtu všechno. Zase s tím nedostatkem tréninku si nemůžeš myslet, že se to nikde neprojeví... Prostě fyzička hraje v takových podmínkách hlavní roli. Za mě palec nahoru a hlavně ať je v pořádku do budoucna.
Reagovat
petrulinka
Prosím tě a co se na tom opakuje? Pokud vím, tak ve W s Jankovič hrála úplně lehce, byla krása se na to dívat, vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že by mohl nastat zlom. Dnes to byl úplně jiný zápas, na Petře bylo už od začátku vidět, že se necítí dobře, všechny body měla těžce vybojované a všem muselo být jasné, že pokud vyhraje, tak půjde na krev. Těžce dýchala, byla fialová v obličeji. Takže jedné, co se podobalo W bylo skore začátku druhého setu. Ty si prostě musíš vždycky najít něco, aby ses do Petry navezl
Reagovat
tommr
ale houby - do Petry se nenavážím jen vypichuju podobnosti obou zápasů. Podmínky byly sice dneska pro Petru horší, ale jinak šlo o dva téměř identický scénáře. Petra v obou případech prohrála dobře rozehraný zápasy proti horším hráčkám, který na ní vyzrály chytrostí ... :(
Reagovat
Nancy_z
No ale taky v obou případech hrála roli únava zapříčiněná prodělanou nemocí... To je jasnej faktor.
Reagovat
tommr
to je pravda - v tenisu nerozhoduje jen technická dovednost, ale i fyzická zdatnost a to bude Petru asi vždycky srážet ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
fyzicky Petra, pokud je zdravá, za ostatníma nijak nezaostává. Další důkaz o tvém chatrném přehledu. Ale v tomhle nejsi jedinej, buď klidnej. ;-)
Reagovat
Fandina
třeba to myslel tak, že je náchylnější k nemocem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli máš pocit, že mezi těmito dvěma zápasy je nějaká výrazná spojitost, tak jenom dokazuješ, že tenisu vůbec, ale vůbec nerozumíš. Ty zápasy neměly společného vůbec nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli máš pocit, že mezi těmito dvěma zápasy je nějaká výrazná spojitost, tak jenom dokazuješ, že tenisu vůbec, ale vůbec nerozumíš. Ty zápasy neměly společného vůbec nic.
Reagovat
Nancy_z
Měla moc hezkou řeč o Petře. Palec nahoru a gratulace k postupu!
Reagovat
COMEON
Seeree (33 rokov) vs. Vinci (32 rokov)
Flavia (33 rokov) vs. _____

Trend ktorý je na okruhu už asi dva roky pokračuje aj na US Open.
Tridsiatka je nová dvadsiatka.
Reagovat
pockerface
Takže se opravdu ukázalo, že rozhodující bylo nepotvrzení brejku za stavu 3:1 na 4:1, to byla Flavia hodně dole a kdyby to Petra zvládla potvrdit, tak Flavii dá ve 2.setech. Ale bohužel tenis se hraje do posledního míčku a poslední míček uhrála Flavia.
Reagovat
kada.tom
Za mě ... NEVADÍ :-)
Petra ukázala, že i v NY umí zahrát, vylepšila si tady nejlepší výsledek a vůbec ... jako jedna mála z vysoce nasazených došla takhle daleko :-)

Takže ano, je škoda, že to třeba dneska nedotáhla, ale rozhodně se na Petru nebudu zlobit. A ne, za ten dnešní výsledek nemohli rozhodčí, mohlo za to horko a vlhkost. Stane se :-)
Reagovat
slacker
Za me vadi, melo bejt hrano v Night Session. Tohle byla podpasovka od organizatoru, kvuli Serene
Reagovat
Michaelus
bla bla bla prostě ten zápas nebyl z hlediska diváků tak atraktivní, navíc Petra night session hrála dost...
Reagovat
COMEON
presne tak , proste toto nebol Petrin deň. Príde o rok a pokúsi sa o to znova.

a k night session, skôr by tam organizátori dali Viku a Simonu ako práve Petru s Flaviou.
Reagovat
slacker
A tend den nemala dneska Petra proc? Protoze byka nucena hrat ve spatnou hodinu navic kdyz pocasi nebylo v mezich predchozich dni
Reagovat
slacker
No ale dulezite je aby hrala porad Night session kdyz je pres den extreme. Klidne ji mohli zariznou uz ve druhem kole kdyby ten zapas daly 13-14 hodin.
A proto v Americe musi Petra hrat jedine NS
Reagovat
smazaný uživatel
Ženy dnes hrály odpoledne hlavně proto, že už zítra mají SF, tak aby měly víc času. Navíc pro night session byl dopředu jasný Federer, na něj chodí nejvíc lidí.
Reagovat
COMEON
Na US Open si nas prekvapila asi všetkých :) Veľká gratulácia k QF a gratulácia aj Flavii k SF. Taliankam sa hold na US Open darí asi ako tak ako Češkám na Wimbledone.

Teraz k druhému štvrťfinále - Vika come on!
Reagovat
pockerface
Ale jo, jako celkově se to dá hodnotit jako dobrý turnaj.
Reagovat
pockerface
Ono by to asi jinak nedopadlo ani kdyby Petra hrála ten druhý zápas. Protože Vika a Simona budou hrát ve stejné výhni ve které Petra končí.
Reagovat
slacker
kvitoiva kvitova vy jste ale vokurka a stroj na UE kdyz zasviti vice slunicka
Reagovat
pockerface
Tak teď přesně ví Flavia co hrát. Levý roh, pravý roh, kraťas a ví, že Petra tohle nemůže doběhnout.
Reagovat
petrulinka
A ať mi nikdo neříká, že nebojuje. Bojuje, dobíhá i nemožné, ale zkrátka jí to nejde. Škoda :-(
Reagovat
kada.tom
+1
Reagovat
EllNino
zkrátka nemůže ...
Reagovat
pockerface
Očekával jsem 3.sety, ale s tím, že 3.set urve Petra.
Reagovat
vrabejka
tak jo aspon nemusim kvitive zase pulrok fandit.
Reagovat
EllNino
"fanoušek" no
Reagovat
vrabejka
stacili mi zklamani z Rg a W
Reagovat
Michaelus
Připadá ti snad, že se tě Petra musí doprošovat? :D
Reagovat
EllNino
US Open není zklamání ...čtvrtfinále je uspěch
Reagovat
smazaný uživatel
57 UE
Reagovat
Dobry-den
S trochou štěstí by mohla načít sedmou desítku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle iqe:petra 5 UE, carovi 52 UE
Reagovat
kada.tom
2-5 ... hotovo, no jo, nedá se nic dělat, horko a vlhkost je sviňa :-)
i tak je QF velmi dobrým výsledkem, zejména když uvážíme letošní Petřiny trable se zdravím :-)
Reagovat
Dobry-den
To je pěkné skóre na otáčení, tak pojď, Petro, nezklam nás! :o)
Reagovat
petrulinka
Já myslím, že bude ráda, že dokráčí do šatny a dá si sprchu. Pokud si teď neudržela servis, tak to je konečná. Jeden ztracený servis, to jde, ale dva v tom jejím rozpoložení a v tom horku?
Reagovat
slacker
Dulezite je/bylo ze ty ztracene servisy nejsou vubec kompenzovany brejky na druhe strane ... jeden brejk za 2 sety je zoufale malo
Reagovat
pockerface
Škoda Flavia se ve 3.setu ani nemusí snažit. Petra jí ten 3.set darovala.
Reagovat
smazaný uživatel
Uprimne, s takovym vykonem ve 2. a 3.setu si vyhrat nezaslouzila
Reagovat
petrulinka
Flavii stačí vracet, Petra se spolehlivě vyhodí, ach jo :-(
Reagovat
EllNino
Petra už je hotová ...
Reagovat
pockerface
Dneska je Petra jako Nadal, dělá opravdu dlouhé přestávky mezi 1. a 2.servisem.
Reagovat
pockerface
Třeba Flavia znervózní a Petra jí brejkne. Ale Petra by snad měla hrát jen na příjmu, ty její podání to je boj o každý míček. Jak nemůže, tak jí nejde ani 1.podání ani pořádně 2.podání.
Reagovat
Mayo
Tak Péťa si polepší na USO o 1 kolo zdá sa.
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň něco hele... ;)
Reagovat
historik
do stavu 2:1 a 30:00 to vypadalo, že se Petra uklidnila, ale bohužel od té doby hrůza
Reagovat
pockerface
Hm taky jsem myslel, že převezme otěže do svých rukou. Vypadala herně líp než Flavia a ono je to nakonec úplně obrácené skóre než by se nám líbilo.
Reagovat
Andrew89
Petra je doslova vařená....škoda...bohužel. Mise splněna CF je nad plán:)
Reagovat
vrabejka
nevim co by se muselo stat aby to otocila
Reagovat
Jabadu
Nic se nestane.
Reagovat
tommr
Pennetta by se musela zranit a vzdát ... :(
Reagovat
Jabadu
A Flavia už jen nahazuje míče, protože ví, že Petra udělá práci za ni.
Reagovat
vrabejka
podle me jeste nejaky brejk prijde.
Reagovat
tommr
a je po zápase ... :(
Ted se jasně ukázal rozdíl mezi oběma hráčkama. Petra vedla při podání 30:0 a 4 hloupejma chybama v řadě hru soupeřce odevzdala. Pennetta se ve stejný situaci zachovala chladnou hlavu a má brejk ... :(
Reagovat
EllNino
rozdíl spočívá tedy v čem ?
Reagovat
tommr
že Pennetta hraje chytře a využívá Petřinejch chyb ... :(
Reagovat
EllNino
Petra už hlavně nemuže, nevím, ty jsi nemocnej člověk, ale k nemocnýmu empatii nemáš, moc to nechápu ...
Reagovat
lars
a cim je nemocnej ?
Reagovat
tommr
to je od tebe hnusná podpásovka ve stylu slackera ... :(
Reagovat
EllNino
vždyť já tě ničím nenapadám, nemyslel jsem to zle ...
Reagovat
tommr
tak zkus občas myslet než něco napíšeš. Tím, že tu vytahuješ věci z mýho soukromí jen nahráváš ubožákům jako je slacker ... :(
Reagovat
EllNino
promin ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele klid, já vím, že ti to není příjemný, ale na druhou stranu to, že máš nějaké zdravotní problémy, tady stejně většina lidí ví, takže EllNino neřekl nic, co bychom nevěděli.
Reagovat
slacker
Kdyby mel jako nemocny vice pokory tak ti to nikdo vracet nebude. Ale protoze jses takovy chudak co si nevidi na spicku nosu musi se na tebe prisne.
Reagovat
tommr
mělo tam být:
... při podání soupeřky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Houno zachovala, prošel jí jasnej aut.
Reagovat
petrulinka
Já myslím, že kdo sleduje Petru, tak je mu jasné, že když už Petra nemůže, tak přestane být trpělivá, snaží se rychle zakončovat a z toho plynou ty její chyby.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic no. Čtvrtfinále je super, zázraky se holt nedějí každý den. :)
Reagovat
pockerface
Co ty naše holky vyváděli a vyvádějí. Bára jí měla na lopatě, Cetka jí měla na lopatě, Petra taky. Vždycky vyhráli 1.set, pak se podařilo Flavii uhaluzit 2.set a třetí set každá naše hráčka pros**la hloupými chybami.
Reagovat
janek_da
bara sabinu
Reagovat
EllNino
Bára s Flvií nehrála ..
Reagovat
pockerface
jo sorry, ale taky to pohnojila.
Reagovat
smazaný uživatel
A tohle je co? :-D Pennetta se jasně vyhodila, to měla být shoda. to tady fakt nikdo nevidí, jak to rozhodčí neskutečně prasej?
Reagovat
EllNino
tohle byla lajna jak vyšitá
Reagovat
smazaný uživatel
Mas bludy, v tom ses unikatni a sam
Reagovat
Jabadu
Všichni věděli, jak třetí set skončí. Petra v tomhle nezklamala. :-(
Reagovat
kada.tom
hmm, Flavia v brejku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Který ale vůbec neměl být. Přišel po chybách lajnových.
Reagovat
petrulinka
No tak co, tak budou dvě Italky v semifinále. Ještě nedávno se nám ani nezdálo o tom, že by Petra mohla dojít alespoň do osmifinále. Takže čtvrtfinále je úspěch. Jenže jak známo, s jídlem roste chuť, nejraději by ji už všichni viděli ve finále. Ale třeba to Petra ještě otočí :-)
Reagovat
slacker
Me irituje ze se to musi podelat hranim v poledni vyhni.
Reagovat
pockerface
Chtělo by to, aby jí konečně začalo jít podání. Jenže čím víc Petra fyzicky nemůže tím víc kazí podání.
Reagovat
vrabejka
prvni mb odvracen
Reagovat
Jabadu
A je to tady! Čekání na brejk Flavie.
Reagovat
slacker
a jeje dalsiu serka 6 micku v rade v pitchi
Reagovat
historik
od stavu 0:30 samá chyba
Reagovat
Jabadu
Jenže z 0:30 zase všechno naházela do řiti. Ach jo.
Reagovat
pockerface
No a teď prohrává 0:30 při svém podání. Bože Petro!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zacina misi-vyhazovac
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je fakt výsměch, místo 40:15 pro Petru po krásné čáře nesmyslný aut.
Reagovat
EllNino
tohle si Petra vyházela sama
Reagovat
historik
hloupě prohraný gem z vedení 30:00:-(
Reagovat
vrabejka
petra uz se rozehrava
Reagovat
Dobry-den
jj, 6 prohraných míčů v řadě...
Reagovat
pockerface
já to taky vždycky zakřiknu. Když to vypadá, že se Petra nadechuje, že začíná konečně hrát dobré míče, tak to nesmyslně pokazí.
Reagovat
pockerface
Petra to nevzdává, a to je dobře.
Reagovat
janek_da
při tom prohozu jsem se hodně bál, že rozhodčí zahlásí aut ...
Reagovat
Jabadu
Už jsem to chtěl vypnout a koukám 2:1!
Co se to děje? :-)
Reagovat
Moliik
začíná hrát
Reagovat
Fandina
Petra se zklidnila, hrají se víc výměny. Není to samá chyba.
Reagovat
Fandina
takže bohužel, chyby byly
Reagovat
vrabejka
prvni lehky gem na servisu po 2.15 hodine ;D
Reagovat
janek_da
hele, a ted Petra využila, že nelítá jak Wozna a nenechala se nachytat volejemdo neexistujícího protipohybu
Reagovat
dadaft
kdyby Petra dělala polovinu nevynucených chyb, tak je to top elitní hráčka,,,,,,,,,,,,,,,,
takhle je to Petra, v žebříčku číslo čtyři až osm.
Reagovat
kada.tom
2-1 ... krásně to Petra zvládla :-)
Reagovat
petrulinka
Krásný prohoz
Reagovat
Dobry-den
Nebýt neschopných rozhodčích, tak je Flavia už hodinu v šatně po výhře 6:3 6:2...
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
janek_da
no, ono i ta páska nějak podezřele hraje ve prospěch Pennetty.
Reagovat
smazaný uživatel
Paska je rizena dalkovym ovladacem ve prospech flavie
Reagovat
vrabejka
flavia.uz ale taky nemuze
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tenhle míč byl jasně dobrej, nevím proč si Petra nevzala jestřába.
Reagovat
vrabejka
jasna cara!
Reagovat
EllNino
to je Petry chyba, jestřábů má dost :D
Reagovat
vrabejka
ne.to je.chyba carovych. nemuze si na kazdy chybny usudek lajnovych brat jestraba.
Reagovat
EllNino
zatim nedala ani jednoho v 3. setu:)
Reagovat
Fandina
Podle mě i Petra moc jestřáby nebere. Je to škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten kratas od petry, jasnej aut, ten dobehnutej bez bryli i s nima-aut!!!
Reagovat
petrulinka
Asi by sis mě jít koupit lepší a kvalitnější brýle
Reagovat
smazaný uživatel
Irony, petrulinko, irony
Reagovat
Jabadu
A už nevrátí nic.
Reagovat
Mayo
Tak predsa žeby zapršalo v NY?
Reagovat
EllNino
Kvěši, teď byli lajnoví slepí, když odpustili Petře dvojchybu ne ? :)) ...
Reagovat
Dobry-den
ještě tam byl od Petry out ve výměně...
Reagovat
kada.tom
jojo, ten out byl jako kráva, sem se divil, že nic nehlásej
Reagovat
janek_da
rozhodčí na chvilku poškádlili italského kvěše
Reagovat
Fandina
jo jo, lajnový asi zaspal, podobně jako v neprospěch Petry. Chybují.
Reagovat
vrabejka
treba odpadne i flavia
musi se sesypat.
Reagovat
kada.tom
1-0 ... na začátek vcelku dobrý
Reagovat
janek_da
jo, v klidu,proti slunci. až se bojím ...
Reagovat
Fandina
1:0 tak jen tak dál!
Reagovat
Fandina
Bylo to o výměnách, tak uvidíme, jak další game.
Reagovat
petrulinka
Nějak nechápu, téměř pokaždé, co Petra dala podání Flavii do forhendu, tak z toho byl vítězný úder Flavie a Petra jí ho tam dává opakovaně. Já myslím, že by neškodilo trošku u té hry přemýšlet.
Reagovat
petrulinka
No nic, jdu vařit oběd na zítra, aspoň trošku ztiším nervy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka by měla být zítra na zahajovacím zápase Komety, kdyby náhodou měl někdo cestu kolem. :D
Reagovat
smazaný uživatel
teda v pátek pochopitelně na zahajovacím zápase.
Reagovat
janek_da
Petra se ani nemůže opřít o hokejku,bo Flavia ji tam mrská returny po lajně.
Reagovat
janek_da
Podle mojeho scenáře se musí Petra nechat nejdřív brejknout a klidně i potvrdit brejk. Pak rozjede bomby.
Reagovat
pockerface
Do 2.setu do stavu 3:1 byla Flavia horší a Petra jí měla dorazit potvrzením brejku. Teď mi přijde, že se Flavia už dostala do tempa, sice taky mele z posledního, ale přece jenom vypadá čerstvější než Petra. Ale Petra je bojovnice, ta to nevzdá a stále věřím, že to ubojuje.
Reagovat
Fandina
Doufám, že ve třetím setu už nebude tolik chyb a nebude se vyhazovat. Flávia tam zahrála pár pěkných úderů, ale jinak je to o Petře, co vymyslí, zahraje. Tak držím palce Peti pojď!!!
Reagovat
vrabejka
zase ono kdyz Flavia udela za set 4 chyby tak se tezko ten set vyhrava.
Reagovat
bIbec
nic, já to balím. Na tohle koukat nemusím.
Reagovat
pockerface
Škoda, že Petře dneska nejde vůbec podání. Už mohla být Petra v šatně, ale čím hůř se na kurtu cítí, tím hůř jí jde podání a dělá DF.
Reagovat
Andrew89
je vidět, že toho mají obě docela plný kecky...přece jen Flavia tu toho odehrála víc..mohl by to být znát...
Reagovat
janek_da
Stosur dala v minulém kole celkem v pohodě. Unavená ze zápasů určitě není.
Reagovat
FulnekUltras
Flavia už se chechtá - dostala Lvici, kam potřebovala. Ale ještě musí vyhrát jednu sadu. Teď Peťa potřebuje zmobilizovat NH pudy - pokud ještě půjdou fyzicky zrealizovat...

Poooooooooooooojď ještě Peti a bojuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
janek_da
myslím, že se Petra žvejkne
Reagovat
Jabadu
Flavia už hůř hrát nemůže. Petra bohužel ano.
Reagovat
smazaný uživatel
S Flavií hrajou lajny a lajnoví. To, jak teď hned v úvodu sady Flavii odpustili dvojchybu, která snad byla vidět i z oběžné dráhy, to bylo hodně trapný.
Reagovat
smazaný uživatel
Nech toho... Od čeho je jestřáb? Petra si ho může kdykoli vzít přece.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani jestřáb není zrovna dvakrát spolehlivý, jak jsme se mohli onehdy přesvědčit.
Reagovat
janek_da
jak chytnu u live sazeni Petrinu vlnu, tak se cítím jak surfař :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi, hlavně nepanikařte. Petra to dá. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Špatný, moc špatný :( jak říkal komentátor, ve třetím setu uvidíme, jestli v Petře ještě něco zbylo, ta je zralá na studenou sprchu, ale no tak, nevzdáváme to! :))
Reagovat
vrabejka
No tak Fedcupova lvice wake up! Nechceme videt pokazene zavery jako s Jankovic a Baczynski.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Flavii... :(((((
Reagovat
smazaný uživatel
Když tohle napíšeš, Petra vyhraje, tak dík :D Už se nemusím stresovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já nemůžu za to, že jste tak slepí, že ty zjevné chyby lajnových nevidíte.
Reagovat
EllNino
ty si slepej ! nevím, kdo nosí brejle :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já je nosím, ale ty by sis je měl pořídit taky, když nevidíš, co je zjevné.
Reagovat
EllNino
já je mám taky ty blbečku
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, to jsem nevěděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak myslím, že všichni tady vidí, jak jsi neuvěřitelně trapní. Na to žádné brýle nepotřebujeme.

Každopádně, pokud máš pravdu, děláš z Petry neuvěřitelně neschopnou pi*u, která nevidí a neumí si vzít jestřába.
Reagovat
smazaný uživatel
*trapný
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez nekam do diry, kaspare, kdybys byl aspon natolik duvtipnej, ze bys vymyslel jinou vymluvu. Takhle ses vsem pro smich, kaspare
Reagovat
pockerface
Tak buď se Petra vzepne a rychle Flavii brejkne, nebo tomu moc nevěřím. Ale můj tip byl 6:2,3:6,6:4 tak snad se mi to splní.
Reagovat
tommr
zatím se opakuje scénař ze zápasu s Jankovicovou ve Wimbledonu ... :(
Reagovat
Michaelus
Nřekl bych
Reagovat
smazaný uživatel
To bych neřekla.
Reagovat
EllNino
to těžko ..
Reagovat
tommr
s Jankovicovou Petra prohrála 6:3 5:7 4:6 když ve druhým setu taky vedla už 3:1 ... :(
Reagovat
slacker
Neopakuje, tluchubo tommrovska
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je fakt v prdeli. co tam ti lajnoví vyvádějí.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, ty bys Flávii hlásil OUT i kdyby byl míček hluboko IN :D
Reagovat
vrabejka
i kdyby jsi :D
Reagovat
smazaný uživatel
Cože? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem do stavu 4:3 ve 2. setu, pak jsem si šel užít Nadala s Rogerem. Ale stejně jsem nevěřil, že Petra vyhraje. Proti předchozím zápasům to nebyla TA vítězná Petra. Pravděpodobně ji nelimitovalo jen vedro (na tom byly s Flavií stejně). Předpokládám, že Flavii ve 3. setu stačilo čekat na Petřiny chyby.
První set zdárně konkuroval včerejší "podívané" Mladenovic - Vinci.
Petře gratuluji k osmizápasové vítězné šňůře. Připsala si pořádnou porci bodů. Pokud si odpočine a bude fit, mohla by si užít i TM.
Pro místní experty - přehnaný pesimista srovnává se zápasem s Jankovičovou :-D Tam teda do poloviny 2. setu nic nenasvědčovalo, že Petra zkolabuje, diktovala hru. S Flavií se hledala celý první set, i když ho Flavia prohrála...
A tyQveho příspěvky týkající se rozhodčích jsou trapný.
PS: Pokud jste neviděli Prachaře s Taclíkem, tak doporučuju. Skvělá kolečkovina :-).
Reagovat
kada.tom
v pr*eli je možná tak to, co tu vyvádíš ty ... ale že se divím :-)
Reagovat
lars
tak sem dej odkaz na obrazek tech chyb
Reagovat
smazaný uživatel
Lajnova paranoidni schizofrenie:))
Reagovat
Jabadu
Flavia může slavit. I tak je čtvrtfinále dobrý, ale výkon otřesný.
Reagovat
vrabejka
Po 2h by Petra konecne mohl zacit hrat tenis co rikate?
Reagovat
smazaný uživatel
A teď se hraje vybíjená?
Reagovat
Mayo
Bohužiaľ, ide sa do tretieho setu, no neviem neviem čo to s Péťou spraví.
Reagovat
dadaft
když je Petra na returnu, je to celkem podívaná.
ale ty její service-game, to je utrpení,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

no a je to 1:1.
Reagovat
kada.tom
A jdeme to třetího :-(
No, nevím nevím ...
Reagovat
Andrew89
ta stará italská bréma má kolikrát teda štěstí jako svine:D
Reagovat
Andrew89
bréca
Reagovat
Fandina
4:5 druhý BB Peti pojď!!!
Reagovat
pockerface
No Petro pooojď Flavia je taky na rozsypání, ta toho má taky plný kecky.
Reagovat
petrulinka
No a bohužel hned napravila :-(
Reagovat
bIbec
Petra je úžasný "šotmejkr", ale fyzicky jedna z nejslabších hráček top 50.. a když se k tomu přidají ty zdravotní problémy + hic jak u opic, tak je to těžký...
Reagovat
smazaný uživatel
Penny, nehraje se čtyřhra ;)
Reagovat
petrulinka
Tak teď to Flavia dobře podělala
Reagovat
milik254
pojď !
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle fakt není normální. Místo aby to po jasné dvojchybě bylo 30:15 pro Petru, je to obráceně.
Reagovat
EllNino
už si fakt trapnej ...
Reagovat
Jabadu
To už asik nepůjde. Bohužel mrtky americký ji dali na výheň, aby se uvařila. Tak to prostě je.
Reagovat
petrulinka
Teď dali záběr přímo na Petru a opravdu nevypadá dobře. Je fialová v obličeji, vypadá hodně unaveně
Reagovat
slacker
proc si kurna nevzala MTO?
Reagovat
FulnekUltras
Přesně tohohle jsme se obávali. Pořád se však hraje...i když teď už pro Petru skutečně na krev... Bojuj, Peti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To je v háji, ve třech to nedá....
Reagovat
petrulinka
Pokud to Petra neotočí, tak po druhém setu bude delší přestávka,
Reagovat
smazaný uživatel
I tak, bude tam čím dál míň stínu....
Reagovat
pockerface
Tak ten nepotvrzenej brejk na 4:1 Petru bude asi stát set. Ale možná to zase Flavie podělá jako v 1.setu.
Reagovat
VlS
3. set se mi vůbec nelíbí ktomu jak vypadáš zdrchle
Reagovat
vrabejka
bojim se dejavi jankovic :(
Reagovat
Michaelus
Petra doplácí na to, jak Flavii odevzdávala ty return gamy..
Reagovat
historik
no štěstí na BB nemohlo vydržet věčně a bojím se, že jestli to půjde do třetího setu, tak je konec
Reagovat
petrulinka
No a přitom stačilo jednoduše dávat první servisy a trefovat se do kurtu.
Reagovat
Fandina
neeeeeeeeeeee 4:5 tak je potřeba teď zabrat a srovnat. Peti pojď!!!
Reagovat
kada.tom
Hmm, 4-5 a Flavia bude podávat ze stínu ... nevím nevím jak tohle dopadne
Reagovat
vrabejka
to je spatneeeee
Reagovat
slacker
Nabizi dalsi a dalsi BP, chjoooooo a je to v pitchi
iiiiiiiiiiii
Reagovat
milik254
doháje
Reagovat
pockerface
Konečně se začínají hrát výměny.
Reagovat
kada.tom
no, na breakbally Petra hraje dobře :-)
Reagovat
Mayo
Wow, to bol pekný forehand z ťažkej poozície ,
Reagovat
petrulinka
Bože a zase brejkball k dispozici. Nervy moje :-(
Reagovat
petrulinka
Ale to podání, prostě nejde a nejde. Peťo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
8.dvojchyba, ajaj
Reagovat
bIbec
Petra to nějakým způsobem potřebuje urvat ve dvou setech. V tom počasí je dost mimo..
Reagovat
petrulinka
Co to ten komentátor mele o tom, že si snad Petra nezaslouží vyhrát? To jako Flavia ano? Přece si zaslouží vyhrát ta, která vyhraje, ne?
Reagovat
pockerface
A hlavně Petře to sice nejde, ale je aktivnější než Flavia, ta vyloženě čeká na Petry chyby. Flavia je daleko pasivnější.
Reagovat
Jabadu
Ani howno, to vypadá, že ji Flavia uplácá ve třech.
Reagovat
petrulinka
Správný fanoušek věří až do konce ve vítězství. Tak já věřím :-)
Reagovat
dadaft
teď se Petra nádherně dostala pod míček a výsledný křížný bekhend byl fenomenální.
s pohybem je na tom dobře.
poslední gemy to začíná být i slušný tenis,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
tak jsem to s tím slušným tenisem zakřikl, teď je to zas bída s nouzí,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
pockerface
No uvidíme jaký tenis nám bude předvádět Simona s Vikou. Jestli budou lepší nebo to bude také hra plná chyb.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď break, pak dopodávat. Nevidím jediný problém :D
Reagovat
FulnekUltras
Teď dva gemy ve stínu. Věříme Peti...............
Reagovat
Nancy_z
Držím palce!
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl to jsou nervy :D
Reagovat
Jabadu
Ntpč ... ona to uhrála! Makej! :-)
Reagovat
vrabejka
uff vydreny gem. Pod Peti urvi ju!
Reagovat
kada.tom
4-3 ... zatím dobrý :-)
Reagovat
Fandina
4:3 ještě dva game Peti pojď!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Mezi třicátým a čtyřicátým rokem je na tom člověk fyzicky nejlépe v celém svém životě.
Reagovat
smazaný uživatel
V takovém teple se prostě nedá předvádět top tenis, pokud teda nejste Novak Djokovic :D :D
Reagovat
pockerface
ani ten by dneska v takové výhni nepředvedl svůj top výkon.
Reagovat
pockerface
Ten nepotvrzený brejk na 4:1 snad nebude Petru mrzet.
Reagovat
Fandina
Flávia se zlepšila. Peti pojď!!!
Reagovat
pockerface
teď by to chtělo brejk a pak to vyhrát své podání. Čím déle se bude hrát, tím hůře pro Petru.
Reagovat
pockerface
Dnes kdyby to bylo za zásluhy, tak snad do SF by neměla jít ani jedna. Obě holky hrají děsně, ale Petra je větší bojovnice, je více aktivní, takže Petře by SF slušelo víc. Flavia se, ale rozehrává a Petra vadne.
Reagovat
Lina
Petra hraje jen silou vůle.
Reagovat
petrulinka
Já myslím, že ona hraje všechny zápasy silou vůle. Přece říkala, že ji provází při každém zápase únava, ale že to přebije tím, že myslí na tenis, na to jak hraje atd. Ono není podle mě sranda hrát po prodělané mononukleoze na takové profesionální úrovni. Když přidala na tréninku, ještě před USO, tak zkolabovala. Taky ještě to vedro k tomu
Reagovat
smazaný uživatel
Ten na tý lajně vpravo je snad na plech nebo co, zase hlásil kravinu..
Reagovat
smazaný uživatel
nemáš pocit , že jsi trapnej
Reagovat
smazaný uživatel
Daleko trapnější je ty zjevné chyby nevidět.
Reagovat
smazaný uživatel
kveši vem si lék a jdi spinat
Reagovat
smazaný uživatel
spinkat
Reagovat
Fandina
A ty toho rozhodčího sleduješ, že víš o čem píše?
Reagovat
smazaný uživatel
Jakej aut, ty vole, dyť to byla jasná lajna! Dvakrát v tomhle gamu.
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tyhle evidentní hrubice jsou spíš k pláči.
Reagovat
EllNino
:D :D lol
Reagovat
Michaelus
Proč to Petra dělá? 4x vyhozený backhand return
Reagovat
vrabejka
to je porod :D
Reagovat
Jabadu
Fyzicky už je na tom velmi špatně. Jestli to neuplácá, ve třetím konec.
Reagovat
tommr
je smutný, že Petra fyzicky nestačí 33letý babě ... :(
Reagovat
EllNino
to nemyslíš vážně že ne ...
Reagovat
tommr
tak se podívej jak vypadá Petra a jak vypadá Pennetta. Petra je zralá na kapačky zatímco Pennetta není ani zadýchaná ...
Reagovat
EllNino
Pennetta je ale zdravá, Petra je astmatička a po mono ...
Reagovat
pockerface
Aby to nebylo jako s Jankovičovou, tam to bylo také téměř vyhraný a Petra odešla fyzicky a byl konec a dnes už Petra mele z posledního.
Reagovat
tommr
zrovna dneska se o tom zápase tady psalo. Zatím je průběh dost podobnej ... :(
Reagovat
EllNino
to teda není, Petra vyhrávala velice jasně ty gemy, tady je to odzačátku boj ...
Reagovat
petrulinka
To není pravda. S Jankovičovou vyhrála jasně první set, ve druhém vedla 4:1, a pak se to otočilo. Dnes je to úplně něco jiného. Musí hodně bojovat
Reagovat
tommr
no hlavně aby byl jinej závěr ... :)
Reagovat
FulnekUltras
Petra čistou hrou ztratila servis i brejk - a teď ji čekají dva gemy přímo v polední výhni... Bojuj Peti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Nancy_z
https://twitter.com/stevetignor/status/641646722758918145
Reagovat
tommr
ted Petra prováhala obrovskou šanci když nepotvrdila brejk. Ta hrubá chyba na síti za stavu 0:15 může bejt klíčovej moment utkání ... :(
Reagovat
spaniel
:(
Reagovat
historik
prosím nesejčkuj, i když že promrhala obrovskou šanci, tak to je fakt
Reagovat
VlS
tím volejem? Bože Peťo
Reagovat
dadaft
tohle bude ještě těžký...
Reagovat
kada.tom
tak nic, no :-D ... třeba za chvíli :-)
Reagovat
slacker
a kolaps na servisu
Reagovat
petrulinka
A dost těžký. Fakt nechápu, těžce si vybojuje brejk, a pak ho velice lehce ztratí
Reagovat
slacker
a jizda po toboganu 7 micu v rade v pitchi
Reagovat
Mayo
ribrejk čistou hrou
Reagovat
petrulinka
Já nevím, Petra se nedívá, kde je soupeřka? Nalitý balon a ona jí ho zahraje přímo na raketu, ach jo :-(
Reagovat
historik
tohle se jí bohužel stává víc než je zdrávo
Reagovat
milik254
Kvitova has won two of seven games in the bright north end; Pennetta zero for six so far.
Reagovat
kada.tom
brejk !!
tak a potvrdit !!
Reagovat
petrulinka
No takto to asi nepůjde, potvrdit brejk takovým způsobem :-(
Reagovat
Mayo
Akonáhle sa triafa do kurtu Petra, tak to je paráda...je to ťažko hrateľné, 3-1
Reagovat
historik
no a Petro ukonči to co nejdřív pls!
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že dnes tam stát kdokoliv jiný než Pennetta, tak je Petra už v šatně :-D
Reagovat
FulnekUltras
Co dodat... Bojuj, Lvice naše !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
Tady ukazují dokonce 31.
http://www.accuweather.com/cs/us/new-york-ny/10007/weather-forecast/349727
Reagovat
smazaný uživatel
fuj
Reagovat
pockerface
Vzpomněl jsem si na Báru, jak vyprávěla, jak po hodině v takovéto výhni jí bylo opravdu fyzicky blbě a naštěstí až po zápase dostala křeče. A to určitě na tom byla zdravotně lépe než Petra. Takže na druhou stranu respekt před Petrou, že se dokáže ještě po tom kurtu pohybovat.
Reagovat
tommr
Petra ted poprvé v zápase nečelila při svým podání brejkbolu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Penneta je na Italku docela hezká,sice se ted dloubala v nose...
Reagovat
Fandina
2:1 po dlouhé době Petra na servise v pohodě, bez boje a BB. Peti pojď!!!
Reagovat
tommr
poprvé v dnešním zápase ... :)
Reagovat
historik
konečně gem bez BB!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to tak zlý není, ona takhle vypadá skoro pořád. Navíc ani Flavia nevypadá, že by si to vedro zrovna dvakrát užívala.
Reagovat
tommr
Pennetta takhle vypadá pořád bez ohledu na podmínky ...
Reagovat
kada.tom
jůůů, Petra nečelila breakballu :-D
Reagovat
milik254
vualá
Reagovat
smazaný uživatel
Petra 6x podávala a hrálo se 62x..to je dost :D
Reagovat
pockerface
Chtělo by to zpřesnit hru, vrácení 1.podání a Flavii hodně rychle vyprovodit z kurtu, protože jinak budou odnášet Petru.
Reagovat
FulnekUltras
Velmi rád bych se mýlil, ale mám dojem, že Peťa teď už trochu ztrácí fyzickou šťávu. Bude to na vůli...... Poooooooojď !!!!!!!!
Reagovat
pockerface
Musí to dát ve dvou setech. Jestli by 2.set prohrála, tak třetí už fyzicky nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to tak zlý není, ona takhle vypadá skoro pořád. Navíc ani Flavia nevypadá, že by si to vedro zrovna dvakrát užívala.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to tak zlý není, ona takhle vypadá skoro pořád. Navíc ani Flavia nevypadá, že by si to vedro zrovna dvakrát užívala.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že to tak zlý není, ona takhle vypadá skoro pořád. Navíc ani Flavia nevypadá, že by si to vedro zrovna dvakrát užívala.
Reagovat
slacker
3x, Tommra klepne pepka
Reagovat
spaniel
Co myslíš, je to tak zlý? Nejsem si jistý.
Reagovat
smazaný uživatel
Že si ta holka vždycky musí vybrat tak blbou statistiku, ve který chce vynikat. Předloni tříseťáky, v poslední době má v oblibě odvracet BB... :D
Reagovat
slacker
Tak pracuje na tom aby byla legenda. Na 23GS to nevypada, tak musi opanovat jine statistiky :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Odvracení BB byla v minulém roce doména Lucky, ta už to ale letos přenechala jiným (včetně Karolíny) ;-)
Reagovat
tommr
Petra sice vede, ale připadá mi, že se každou chvíli na kurtu složí ... :(
Reagovat
spaniel
:(
Reagovat
vrabejka
Jsem zvedavy jestli bude nekdy gem kdy petra nebude muset odvracet podani :D
Reagovat
vrabejka
brejkbaly teda
Reagovat
EllNino
podádí ? :D
Reagovat
petrulinka
No to jsem taky zvědavá. Flavia má svoje podání většinou bez problémů a Petra šla zatím všechny přes brejkbally
Reagovat
kada.tom
nooo, nakonec uhájeno, na breakbally hraje Petra pěkně, ale tak hlavně, že hned nešla Flavia do brejku :-)
Reagovat
Jabadu
6:4 a 1:0 :-)
Přátelé, historie se neptá jak ...
Reagovat
Fandina
Tak tak, ještě 5 game. Ale některé údery jsou lahůdkové, mohlo by jich ale být více, i když v tom vedruuuu.
Reagovat
pockerface
Jak říká komentátor Šíma, vypadá to, že podmínky dnes nesvědčí ani jedné. Jsem zvědaví na Viky a Simonu, ty se asi taky uvaří.
Reagovat
Fandina
Je tam 31 stupňů, já při takové teplotě nevycházím, natož hrát na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
A jakto,že v ČR je taková zima a tam je vedro?
Reagovat
pockerface
A ta vlhkost, ta musí být taky šílená. Ale pokud se Petra přes to přenese a vyhraje, věřím, že by v případném SF hrála daleko lépe. No ono už se snad ani hůř hrát nedá :-)
Reagovat
pockerface
Petra už se začíná rozehrávat, začíná jí to lítat do kurty. Teď měla pár parádních úderů, no a teď už je zase všechno jinak. Dneska to bude jako na houpačce.
Reagovat
Michaelus
zatáhlo se, a hned je to lepší
Reagovat
slacker
40-40
Sedmá dvojchyba Petry, doslova hrůzostrašné číslo.
Reagovat
vrabejka
zas to nesvadejte vsechno na astma :D Petra hrala prvni set proste spatne. Svedte to radsi na slunicko :D
Reagovat
petrulinka
No upřímně řečeno postavit se na kurt a hrát profi v tenis v takovém vedru, no díky, fakt nezávidím.
Reagovat
milik254
ale běhá jí to :D
Reagovat
Fandina
Doufám, že druhý set už půjde líp a Petra ho zvládne. Na podání se jí opravdu nedaří.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak zatim tenis hodne nizke kvality
Reagovat
dadaft
tak Petře to už v druhém zápase odevzdávají soupeřky dvojchybami.

ovšem trápení na servisu je značné.
Reagovat
vrabejka
Ale ale ale. Na jednou aj ty returny jdou trefovat do kurtu ze? :D Lvice se probouzi!!! Aspon podrzet servis a urves to.
Reagovat
spaniel
Flavia je z těch skřeků pěkně vytočená.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja myslim, ze ji vadilo, ze si petra zarvala i na prase. To ji rozhodilo a na setball dala 2chybu
Reagovat
spaniel
Jj. Popravdě to je jediná věc, co mne na ni vadí. Dost odporné.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy bylo prase?
Reagovat
FulnekUltras
Flavia pomohla v klíčové chvíli DF - a druhý set bude Petra opět začínat "komfortně" na servisu. Teď jen vydržet...

Poooooooooooooooooooojď si za tím, Peti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
Petra naštěstí svoje chyby při nedopodávání napravila hned vzápětí při servisu soupeřky i když v něm už prohrávala 0:40 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně podle toho, jak to vypadalo včera, by mělo Slunce postupovat tak, že to časem Petře vadit přestane a Flávii to vadit bude ještě více ... Díky Bohu, že je Petra levačka :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tvle prej doreturnujeme :D tak jsme si pořádně zařvali :D ale teda kvalitka hrozná, no Peťce jako astmatičce tam musí být na umření :(
Reagovat
slacker
astmaticka, mononukleacka, co si ztoho vyberete priste?
Reagovat
smazaný uživatel
na jednu stranu, všichni mají stejné podmínky a musí se s tím vypořádat, na druhou stranu každej to snáší jinak
Reagovat
Jabadu
Benzínem mě polj
pak mi zapal záda
až mě budou hasit
tak se budu hádat
že jsi mi to udělala ty - Petro
:-)
Reagovat
kada.tom
Petra bojuje, to se dá ocenit, nevzdala se ani za téměř jasnýho stavu na Flavii servisu :-D

ale teda koukat se na to moc nedá ..
Reagovat
pockerface
Vítejte na ženském tenise :-), tam je možné všechno.
Reagovat
historik
No tak to byl závěr setu, Pennetta ho prohrála ze 40:0. Snad ji to trochu položí.
Reagovat
smazaný uživatel
Kotyza náklus na lavičku!!! :-)
Reagovat
Fandina
na GS to nejde
Reagovat
slacker
Ale muze to zkusit treaba tam proklouzne
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem myslel :-)
Reagovat
vendulkabendulka
Presne, DF na breakpoint. Z te strany proste hracka spatne vidi a ted se to vymstilo Flavii. Oba servisy snad metr a pul za carou.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zahodila MB dvojchybou a Flávia jí to dvojchybou darovala ... :D No, proč ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
MB je, "jenom" SB. Ale i to se počítá ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
MB je, "jenom" SB. Ale i to se počítá ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A jo no :D :D To už bych chtěl asi moc :D :D
Reagovat
Michaelus
ani nevím jak, ale je to tam
Reagovat
Fandina
6:4 Jooooooooooooooo. Petra to ubojovala ne returnu. Supeeeeeeeeeer.
Reagovat
Dobry-den
S přehledem. Soupeřka věnovaný dar opětovala...
Reagovat
slacker
Diky bohu za dary. Kolaps italky a Petra ma prvni set
Reagovat
pockerface
Ty vole tak Flavia je ještě marnější než Petra. Tak to by mělo Petru dostatečně uklidnit a ve druhém setu Italku dorazit.
Reagovat
petrulinka
Ale tak na druhou stranu buďme skromní. Kdo ještě před týdnem předpokládal, že se Petra dostane do čtvrtfinále. A první set je doma :-)
Reagovat
Mayo
Výborne Péťa.
Reagovat
milik254
No tak to teda :DD
Reagovat
kada.tom
nooooo, ty pí*o .... :-D :-D :-D
Reagovat
pockerface
Petro poooooooooojď!!!
Reagovat
Fandina
5:4 40:40 Peti pojĎ!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
pockerface
A tohle je přesně ukázka toho rozdílu mezi Serenou a ostatními hráčkami. Serena se může spolehnout na svůj servis celý zápas, Petře, Flavii, Marii, Simoně a většině ostatním během zápasu odejde.
Reagovat
smazaný uživatel
To je kravina, i Serena je schopna se na servisu totálně vyházet. Viděls první set proti Beth? Tam kazila, co šlo a Beth ho měla prakticky zadarmo.
Reagovat
petrulinka
Dnes vše špatně, nalité balony a vše ven, Petře přibývá chyb a obávám se, že to horko, které tam je, nedělá Petře dobře.
Reagovat
Michaelus
Petra už je na ručník
Reagovat
smazaný uživatel
tak treba to dobre nejak dopadne, ale jinak si myslim, ze byla Flavie strasne podcenovana pred tim soubojem...;/
...proste neradno nektere hracky podcenovat...
Reagovat
slacker
No tohle ale neni o souperce ale o tom ze Petra v tomhle pocasi najela mod vyhazovacka
Reagovat
Michaelus
Se vší úctou, to zatím není o Flavii
Reagovat
smazaný uživatel
To sem nerekl, ale obcas delate, jakoby tam byla sama na tom kurtu a pinkala si o zed a blbe trefovala...se vsi uctou;)
...hlavne ze ma set...
tak to tady hlavne dobre dotlacte ja musim bezet...
pripravy na konferenci...ehhhh.....
Reagovat
FulnekUltras
Po petrodactylovi a při SP to už vypadalo slibně...ale teď to bude potřeba zvládnout ze stínu na returnu. Doraž si to Peti !!!!!!!!
Reagovat
tommr
tak tohle Petra pěkně pokonila - 3 dvojchyby v jedný hře jsou opravdu moc a nejspíš jí to bude stát první set ... :(
Reagovat
EllNino
jasně no expert promluvil ...
Reagovat
misa
síly jí odcházejí, což jde dobře vidět na množství dvojchyb. Italská vykopávka pak nemusí hrát skoro nic.
Reagovat
EllNino
trochu ucty Míšo
Reagovat
smazaný uživatel
to tady se nedockas, klasika...jak nasa prohrava, hraje blbe a souperka je trapna...jak nasa vyhrava, souperka je famooozni;D))))
Neprijde ti to divny, ze to vzdycynky takhle vychazi;?))))
Reagovat
EllNino
:D Přesně jak říkáš, no ...
Reagovat
misa
No, po vyřazení Petry Cetkovské jsi o ní napsal, že je zkurvená luckerka, tak komu chybí úcta?
Reagovat
EllNino
omluvil jsem se za to,ujely mi nervy, jasně,hlavně, že na mě máš co vytáhnout :D
Reagovat
misa
Nehraj si na moralistu a nebudu nic vytahovat.
Reagovat
EllNino
říká povrchník
Reagovat
misa
V čem?
Reagovat
smazaný uživatel
To není normální. Jak dlouho ještě ty takzvané "chyby" na servisu Petře hodlají hlásit. To ti ko*oti nevidí nebo co?
Reagovat
Dobry-den
Za tenhle brejk jsem rád. Aspoň může Petra doreturnovat a začínat ve druhém zase na servisu. :-)
Reagovat
vrabejka
No nic tak to Petra urve na riternu.
Reagovat
petrulinka
No tak s takovýma chybama asi těžko
Reagovat
Michaelus
30:15 a co? Dvě dvojchyby
Setball a co? dvojchyba

Tohle dneska nepůjde.
Reagovat
Jabadu
Bohužel podmínky jsou zlé a Petra před omdlením. Ta nevidí ani na kurt. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Však doreturnujeme, klídeček .. :D
Reagovat
pockerface
Už odpoledne jsem psal, že i když Petra prohraje, tak nebudu zklamaný, že si Petra splnila svoje. Ale také jsem si myslel, že to bude z Petřiny strany lepší tenis. Tohle je hrůza hrůz i Kotyzu z toho omývají.
Reagovat
kada.tom
souhlas, Petra má splněno, ale ten výkon začíná klesat hodně dolů
Reagovat
kada.tom
hmm, no snad to Flavii na sluníčku nepůjde ... Petra bojuje, ale začíná mít velký problémy
Reagovat
slacker
3DF za servis je moooooooooc
Reagovat
slacker
Do haje,
Reagovat
Michaelus
TVL
Reagovat
dadaft
krize jak v lize.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem, ze vcerejsi zapas Mlad. - Vinci nic neprekona. Tento zapas tomu zdatne konkuruje:)
Reagovat
slacker
To je zle tolik dvojchyb
Reagovat
vendulkabendulka
Ja mam pocit, ze Petra v tom slunicku hodne spatne vidi. Porad mzoura.
Reagovat
EllNino
Petro !
Reagovat
pockerface
Nevím jestli neodešla i ta hrstka lidí. Atmosféra žádná a ani bych se nedivil, kdyby je to nebavilo. Pro nezaujatého diváka je to zatím jedna velká nuda.
Reagovat
vrabejka
Petro chce to zkvalitnit servis a.zpresnit hru a ono to pujde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes bude stačit i tohle :-)
Reagovat
pockerface
Nám se to píše, ale jde vidět jak Petra se vším bojuje, jak jí to nejde a jen silou vůle to nějak uhrává. Ale ten servis jí dneska hrubě nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, na Flavii tohle stačí, ale na Viku nebo Simonu bude muset asi dost přidat.
Reagovat
pockerface
SF by mohla hrát alespoň v podvečer a ne v poledne. A zase to bude úplně něco jiného. Hlavně, aby nám Petra do toho SF přelezla.
Reagovat
tommr
to neřeš - Petra dneska bohužel končí ... :(
Reagovat
slacker
same UE
Reagovat
Jabadu
Ale zápas je to příšerný. Absolutně neodhadnutelný.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle musí být uplácáno ve dvou setech zázrakem... už teď je Petra mimo z toho počasí mi přijde a nebýt Flavie tak slabá...
Reagovat
pockerface
Naštěstí ani Flavia nemá svůj den a vypadá to, že toho má také plné brejle.
Reagovat
smazaný uživatel
Welcome in WTA.
Reagovat
FulnekUltras
Strašlivě vachrlatý Tildengame Peťa nakonec přece jen urvala i ze 2 BP soupeřky...
Reagovat
tommr
Petra potvrdila brejk i když měla namále. Ani dvě Petřiny dvojchyby ale Pennettaový nestačily k rebrejku. To byla důležitá hra ...
Reagovat
pockerface
Uf teď by to chtělo Flavii znovu brejknout, protože Petra na svým servisu je sama sobě nebezpečná. Dneska tam musí být opravdu hnusně, protože už teď je Petra rudá jako rajče.
Reagovat
historik
5:2 to je hlavní, ale chtělo vy to na servisu nějaký klidný gem, už teď Petra místy dýchá jako když nemůže
Reagovat
tommr
jj bojím se, aby se Petra nezatavila ... :(
Reagovat
pockerface
Oni obě holky jsou takové trošku leklé rybky. Dnes je tam asi obzvlášť hnusné vedro a vlhko. Petra má barvu v obličeji stejnou jako má barvu šatů :-)
Reagovat
Jabadu
To byla zase klika, ale výsledek hřeje. :-)
Reagovat
EllNino
no aleje to teda dřína ...:D
Reagovat
Lunej..
Neopic se s temi DF po Simone jo? Prosim :)
Reagovat
Jabadu
Tvl ... šest her a už je po ní. :(
Reagovat
VlS
od Iqeho, ale Petra to s tou vláčností dneska fakt přehání
Reagovat
pockerface
No ještě varování od rozhodčí to tady chybělo :-( Petra dnes není ve své kůži, to je evidentní, ale je bojovnice já věřím, že to ubojuje.
Reagovat
milik254
varování? no wtf
Reagovat
EllNino
warning po takovýhle výměně ...bože :D
Reagovat
kada.tom
varování ... no, já si říkám, že to Petře dneska trvá nějak dlouho :-)
Reagovat
pockerface
Uf dobře, hlavně si udržet svoje podání a zpřesnit hru a Flavie nebude mít vůbec žádnou šanci. Asi jsou holky nervozní, ale jak říká komentátor na Eurosportu, obě vypadají unaveně. Není to ono.
Reagovat
petrulinka
Já nevím jak vy, ale já nevidím vůbec míček, to je k vzteku
Reagovat
pockerface
Na noťasu ho nevidím taky vůbec, v televizi jen na té straně kde je stín.
Reagovat
kada.tom
já míček vidím na televizi (pravda, docela veliký televizi) úplně normálně :-)
Reagovat
Jabadu
4:2, ale zatím má Petra kliku jak od blázince. Pome!
Reagovat
petrulinka
No a při svém servisu prohrává 0:30
Reagovat
kada.tom
brejk :-)
tak a potvrdit, když jsme v tom stínu :-)
Reagovat
pockerface
Kurňa Petro tohle musíš využít, vždyť Flavie hraje úplné ...nic :-). Flavia vůbec měla vždycky blbé 1.sety a pak se zvedla, tak teď toho využít, že se zatím nedostala do rytmu.
Reagovat
FulnekUltras
Ufff...ale zároveň obrovská škoda nedotaženého čtvrtého gemu z 15:40 při servu Flavie. Petra je první ze soupeřek, která získala gem na slunné straně kurtu... Poooooooooojď teď do ní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
úroven zápasu je zatím dost slabá. Pennetta hraje kulový a Petra se jí bohužel přizpůsobila ... :(
Reagovat
slacker
Uroven komnentu od Tommra zatim dost slaba
Reagovat
blixa
Vedro a vysoká vlhkost. Bohužel právě dnes, od zítřka to má být lepší ale to už nám taky může být prd platný ....
Reagovat
petrulinka
Opět Petra nabízí brejkball soupeřce, čili v každém svém gamu jeden
Reagovat
tommr
Pennetta je na tom ale stejně ...
Reagovat
historik
no, připadá mi, že se Petře hodně špatně dýchá:-(
Reagovat
petrulinka
Taky mám ten pocit, že ztěžka dýchá. Prý je tam horko, tak to se musí špatně hrát
Reagovat
pockerface
Taky jsem si všiml, jak už teď odfukuje a to hrají cca 25 min.
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť tam mají poledne, nejhorší čas v takovým vedru :(
Reagovat
smazaný uživatel
Teplo tam mají, ale tak zlý to podle mě není.
Reagovat
pockerface
Zatím nepěkný tenis plný chyb a nepřesností a Petra vůbec nemá 1.podání.
Reagovat
Jabadu
Při servisu Petry prostě nemůže být klidný game. To je špatné znamení.
Reagovat
petrulinka
To nevím proč, s Kontou měla v prvním setu všechny těžké gamy a vyhrála. Kromě toho, když Petře jde všechno jednoduše, tak se obvykle zasekne. Kdežto když musí bojovat, tak je to lepší
Reagovat
MorusRubra
Pitomé sluníčko, koukám na to na menší televizi a vůbec nevidím míčky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to zamrzí takto promarněná šance, snad jí to neovlivní, pojď! :)
Reagovat
slacker
5 micu v rade v pitchi
Reagovat
pockerface
Ach to je škoda, taková šance na brejk. Aby to Petru nemrzelo, Flavii tím, dostává do hry.
Reagovat
historik
teď strašná škoda dobře rozehranýho gemu
Reagovat
tommr
4 hloupý chyby za sebou ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd.
Reagovat
FulnekUltras
Velmi důležitý vyhraný gem po rebrejku. Tak teď by to chtělo uhrát něco i proti sluníčku. S Flavií to ovšem jen na jistotu nepůjde. Pooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
petrulinka
Škoda, že neproměnila ani jeden brajkball, hned by to bylo lepší
Reagovat
petrulinka
Co jsem to napsala? Oprava: brejkball
Reagovat
pockerface
Petra by potřebovala zbraň co má Serena, když jí nejde mezi hra a nejde jí pořádně žádný úder, vždy jí zachrání podání. To už Serenu tolikrát podrželo ve hře a soupeřku to naopak zdeptalo, že tohle by dnes potřebovala Petra. Zatím atmosféra nulová, hra mizerná. Věřím, že se obě holky zlepší.
Reagovat
tommr
Petra začla dost nervózně, ale naštěstí nedovolila soupeřce odskočit. Pennetta zatím hraje podle očekávání vyčkávací tenis ...
Reagovat
Fandina
2:1 dobře tak. Trvalo to dlouho, ale Petra si to na servisu ubojovala. Tak snad další game půjdou líp. Peti pojď!
Reagovat
historik
no tak dlouhý gem a dva brejkbally máme za sebou, ale Petra mi zatím nepřipadá v takové pohodě jako v předchozích zápasech
Reagovat
pockerface
Tak to by bylo, snad se Petra dostatečně uklidní a začne jí to tam pořádně padat.
Reagovat
Fandina
1:1 úvod je za námi, tak doufám, že se Petrušce teď servis vydaří. Peti pojď!
Reagovat
kada.tom
holky si vyměnily servisy :-D
no, jestli takhle Flavia hodlá "podávat" ...
Reagovat
pockerface
No vida, takže ta která bude na sluníčku, tak ta si prohraje servis :-)
Reagovat
slacker
houby slunicko, brejkbal i ve stinu
Reagovat
slacker
30-40
Sluníčkem to asi nebude! Petra vyhazuje forhend do autu a nabízí opět brejkbol Italce.
Reagovat
janek_da
dík
Reagovat
Jabadu
No, výměny nám ukázaly, že není natrénováno. Uvidíme,no.
Reagovat
kada.tom
hmmmmmm, uvidíme, no :-D
Reagovat
pockerface
Petra je brejkne, Flavii to sluníčko taky dělá problém.
Reagovat
pockerface
Petra asi nevidí pořádně dopady míčků, jak tam blbě svítí to sluníčko.
Reagovat
pockerface
Co je blbý, že není plno. To se sice nepředpokládalo, ale těch prázdných míst je strašně moc a Petře se přece jenom hraje líp, když je plný dům.
Reagovat
kada.tom
29 °C, občas nějakej mrak ... na sluníčku se ohřeje, ve stínu se zchladí ... to by mohlo jít :-)
Reagovat
Jabadu
"Já su úplně klidnej", povídá dědeček.

(sousedovi hořel barák)
Reagovat
pockerface
Můj tip Petra x Flavia : 6:2, 3:6,6:4 ale pokud by to Petra sfoukla ve dvou vůbec bych se nezlobil.
Reagovat
kada.tom
Pro mě jede Petra nad plán, chtěl jsem, aby Petra přešla 3. kolo, to se povedlo, takže spokojenost :-D

Petra dokonce postoupila do QF, což asi málokdo tipoval ... takže já to beru tak, že budu rád, když Petra postoupí, když ale ne, tak na ní naštvanej určitě nebudu :-)

Ale .... Petro, pojď !! :-)
Reagovat
VlS
Asi tak
Reagovat
EllNino
velmi dobrý přístup :)
Reagovat
pockerface
Jak řekl Kotyza, už teď jedou v zóně bonusů. Co bude navíc je dobré.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to dobrý, stehno obvázaný. :D
Reagovat
Nancy_z
Snad to Petra dá a jestli ne, tak ať aspoň nechá na kurtu všechno a bojuje až do konce! Mám nervy už teď :-)
Reagovat
kada.tom
ty předělávky na Eurosportu jsou boží :-D
právě Anderson rozstřílel Andyho ve stylu divokýho západu :-D ... Gasquet padající z mrakodrapu byl taky dobrej :-D
Reagovat
smazaný uživatel
U mě zatím vyhrává Kyrgios s dudlíkem :-))
Reagovat
mahycek
Jelikož jsem prožil celou noc z pond. na útery, a začlo to Simonou Halep, já ji neznám, ale vy ji znáte, tam na mě působola, že snad to vzdá s Lisickou, měla zavázené stehno, servis nic moc, ale vyhrála. Vy ji znáte, ale tam mě nepřsvědčila, jen svojí vůlí. A bude to stačit na Azarenku ?????
Reagovat
VlS
Můj typ je, že ji Vika vybouchá, ale uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
http://pravopisne.cz/2011/10/tip-x-typ/
Reagovat
smazaný uživatel
Můj tip je, že pokud bude Simona fit, vyhraje (celý turnaj).
Reagovat
VlS
A ve kterým outletu prodávají servis?
Reagovat
smazaný uživatel
Na to si odpověz sám (-a) :-)
Reagovat
tommr
Vysílání Eurosportu z US Open ve středu 9. září:

Eurosport 1 - 18:00 (po skončení Vuelty)
konec utkání PETRA KVITOVÁ (CZE) [5] vs. Flavia Pennettová (ITA) [26]
Victoria Azarenková (BLR) [20] vs. Simona Halepová (ROU) [2]
Stan Wawrinka (SUI) [5] vs. Kevin Anderson (RSA) [15]
Richard Gasquet (FRA) [12] vs. Roger Federer (SUI) [2]

Eurosport 2 - 16:45
začátek utkání PETRA KVITOVÁ (CZE) [5] vs. Flavia Pennettová (ITA) [26]
Anna-Lena Grönefeldová (GER) / Coco Vandewegheová (USA) vs. Caroline Garciová (FRA) [5] / Katarina Srebotniková (SLO) [5]
Steve Johnson (USA) / Sam Querrey (USA) vs. Leonardo Mayer (ARG) / Joao Sousa (POR)
Martina Hingisová (SUI) [1] / Sania Mirzaová (IND) [1] vs. Sara Erraniová (ITA) [11] / Flavia Pennettová (ITA) [11]
ANDREA HLAVÁČKOVÁ (CZE) / Lukasz Kubot (POL) vs. Bethanie Mattek-Sandsová (USA) / Sam Querrey (USA)
Martina Hingisová (SUI) [4] / Leander Paes (IND) [4] vs. Yung-Jan Chan (TPE) [2] / Rohan Bopanna (IND) [2]
Reagovat
FulnekUltras
Všestranně protřelá samice, členka léty prověřené italské gardy antukou odkojených třicátnic, vytrvalá houžev, která se nikdy nevzdává - o čemž se ve 3. kole bohužel přesvědčila i Petra Cetkovská -, a které se navíc právě na USO mimořádně daří.

Petra - doufejme že ve stále držící newhavenské pohodě, vyladěná, soustředěná, nerozptylující se zbytečnými vnějšími tlaky a s novou chutí jít až na maximum svých možností.

Zaděláno na parádní zápas. Pozice v žebříčku a teoretické úderové kvality soupeřek zapomeňme. Dnes bude rozhodovat okamžitá herní forma, odhodlání, bojovnost, vůle po vítězství - a možná taky trochu sportovního štěstí v detailech.

Obě dámy víc než dobře vědí, oč jde, a nám fanouškům už teď nezbývá, než s napětím sledovat, jak to dopadne. S důvěrou v potenciál naší Lvice. Peti, máš na to - tak to dej Italce znát hned od začátku a nejlíp ve dvou setech, ještě dřív, než sluneční svit v kotli AAS dosáhne svého vrcholu.

Poooooooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
přes koho se dostala tam kde je.Až v případném SF bude teprve soupeřka která ji opravdu prověří.
Reagovat
slacker
Riske a Krunicova v minukych rocnicich byly souperky ktere maji narok proverovat?
Reagovat
FulnekUltras
rozumíš hownu... ;)))
Reagovat
Fandina
držím palce Petře. Pennetta není žádné ořezávatko, hraje celkem spolehlivé, prudké rány a moc nechybuje. Tak doufám, že si s ní Petra poradí. Nepochybuji, že na ní má tenisově, podáním, náběhy na síť, úhly. A doufám, že bude pokračovat ve výkonech tady a bez stresu. Držím palce Peti pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
Pokud Petra vydrží na vlně, bude to dobré... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Petra > Flavia
Stat se muze cokoliv, ale podle me to Petra v pohode zvladne.

Vika >= Simona
Podle kurzu je (mozna az prehnanou) favoritkou Vika, ale Simona muze byt neprijemna, ja se v ni vubec nevyznam:)

Kevin =< Stan
Pokud Kevin predvede to, co s Andym, tak sanci ma, jinak by to musel pokonit Stan sam.

Roger > Richard
Zapas asi o nicem...
Reagovat
FulnekUltras
U Simony se teď jde hlavně těžko vyznat v jejím fyzickém stavu...
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/usopen/status/641608803004362752

Talisman v podobě obvázanýho stehna je fuč :(
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba si ho na zápas ještě zaváže ;-)
Reagovat
tommr
nefačuje si to stehno jenom na zápasy? :)
Reagovat
FulnekUltras
jako prevenci a zároveň zastrašovací gesto pro soupeřky... ;)
Reagovat
janek_da
Jestli má Petra vyhrát, tak musí v 1.setu odvracet SP nebo být aspoň o brejk pozadu.

Nejhorší pro ní je, když vyhraje 1.set hladce. Vůbec nejhorší by bylo, kdyby nadělila kanára. Jestliže vyhraje 1.set a hned udělá brejk, tak je s Petrou amen.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, to je úvaha :-D
Reagovat
milik254
Ale má celkem pravdu :D
Reagovat
VlS
To není úvaha, to je zkušenost :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby.
Reagovat
FulnekUltras
max. z letošního RG a Wimblu... ;)
Reagovat
janek_da
Proč? V NH se toho držela a byl titul.
Reagovat
tommr
no viděli jsme jak dopadla Petra C když proti Pennettaový jasně vyhrála první set ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinka - Anderson 3-2 (ale přeju Kevinovi, bez šance není)
Federer - Gasquet 3-0 (bez TB)

Kvitová - Pennetta 2-0 (jeden těsný, jeden jasný)
Azarenka - Halep 2-1 (ale může to být jasnější, jestli není Simona úplně OK)
Reagovat
baggik
Já jsem fanoušek Victorie, ale ty kurzy jsou naprosto mimo. Kurz 3 na Simonu v zápase kde je mírnou favoritkou to je moc.
Reagovat
Jabadu
Na uklidnění si asi budu muset pustit Kostičky:

Tramtarára ... bum, břink, bác!

"Pozóoooor, teď pšijdou kužáááátka ..."
:-)
Reagovat
dadaft
já si na uklidněnou pustím desku High Voltage od AC/DC. ))
Reagovat
smazaný uživatel
no ja si dam radeji tohle, abych tedy byl fakt klidny...;)
To, co navrhujes by mne jeste vic rozsouplo;)

https://www.youtube.com/watch?v=OEQxzZn9T58
Reagovat
Frick
To byly Kuřátka.

Jj, su z generace na kterou to cílilo.
Reagovat
tommr
a hrát rychle ale neměla by to zase moc přehánět, aby se zbytečně nevyhazovala. V utkáních s AKS a Kontaovou ukázala správnej mix agresivity a trpělivosti. Pokud se jí to podaří zopakovat i v dnešním zápase tak by si s Pennettaovou měla poradit ... :)
Reagovat
milik254
Myslíš, že když Petra postoupí, bude hrát TM? :D
Reagovat
tommr
pokud Petra dneska vyhraje tak bude mít v Race náskok na 9.místo skoro tisíc bodů a to už určitě nepustí ... :)
Reagovat
milik254
a věříš Petře i v případě, že to dnes nedá?
Reagovat
tommr
Petra bude mít dobrou pozici i kdyby dneska vypadla, ale bez těch 350 bodů za postup do semifinále by to pochopitelně bylo o dost těžší a zřejmě bychom museli trnout až do poslední chvíle ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Čím dřív si to zajistí, tím líp. Úplně nejhorší by v jejím stavu bylo, kdyby ty body musela honit na poslední chvíli někde v Moskvě nebo tak..
Reagovat
smazaný uživatel
Čím dřív si to zajistí, tím líp. Úplně nejhorší by v jejím stavu bylo, kdyby ty body musela honit na poslední chvíli někde v Moskvě nebo tak..
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě úplně bez problémů, o účast na TM jí připraví jedině vážnější zdravotní problémy. Na USO uhrála body "nad plán", tím si zajistila bodový polštář pro případ, že nevyjde Asie. No a pokud se chytla i na turnaji, kde jí to nikdy nešlo (USO), dá se očekávat, že si tu pohodu přenese i do oblíbené Číny (a pokud nepřenese, tak už to bude fakt "na hlavu" :D). Cestu na TM si hodně zkomplikovala Lucka a hlavně Karolína, Petra už může být v klidu.
Reagovat
VlS
Já u Petry vždycky s napětím očekávám co bude, protože u ní prostě přepoklady a logický vývody nefungujou. Ale věřím, že to dneska dá.
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí vyhrát USO a kvalifikuje se. Easy... :D
Reagovat
tommr
myslím si, že i pouhý finále by už stačilo ... :)
Reagovat
VlS
To by se asi dostala nad cut hned.
Reagovat
Mayo
Jasny slager Vika Simona pre mna...ale inac som zvedavy aj na Andersona s Wawrom...Andy to na neho vie celkom ale hadam vyhra Stano...Roger v troch a Peta snad vyhra...ale tiez fajn zapas, dnes u mna vyhravaju zeny
Reagovat
smazaný uživatel
já dnes asi kouknu na všechno, dám si menší maraton, když jsem z toho včera neměla téměř nic :)) Peťku budu tlačit, aby nepohořela a jela dál v tomto stylu :) duel Azarenka - Halep slibuje hodně, pokud bude hlavně Simonka v cajku, taky to může být fraška :/ Vice normálně nefandím, ale s Péťou by to bylo zajímavé, když už, no a pánové, tam pro mě jednoznačně Švýcaři, přestože může být Stan pro Rogera vážnou hrozbou, Ufouna ani Ríšu zkrátka nemusím, takže pro mě jasná volba, jen nevím, jestli na Rogera zas vydržim :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou to jen tipy, ne prani, takze vklidu...;)

Petra =< Flavie
Viktorie ==< Simona
Richard < Roger
Stan =< Kevin

******************

Petru radeji tzv. zichruji, bo jak se vzdycynky zacalo hyrit prezprilisnym optimismem, vcetne samotne akterky, byl prusvih, krom toho ji tady poprve ceka takovy prvni prubirsky kamen v turnaji....hraje ve dne, a souperka je preci jen uz zkusena matadorka;)
...zichruji to i u Viktorie.....kdyz Simona vypada, ze nejvic nemuze je schopna zahrat jeste jeden dobry zapas minimalne...ale jasne pral bych si SF Viktorie x Petra...
...ikdyz mam nejaky blby tuseni, ze se dockame SS finale, Serena x Simona...

Zato v ATP mam pocit, zeby mohlo padnout pekne prekvapeni;)
Takove finale Cilic x Anderson...by mne celkem pobavilo;)
A myslim, ze tady na TP "dost" lidi i rozebralo;D))))
Reagovat
blixa
Nevím, ale myslím že bude záležet především na fyzičce. Pokud Petře nedojde, vyhraje. Každé kolo se ale bojím, zda nedojde.
Reagovat
smazaný uživatel
To je jasný, čím déle se budou tahat, tím větší šance Flavia mít bude. Takže doufám, že to Petra zvládne rychle. ;-)
Reagovat
janek_da
Dneska jsme na tom stejne. Sice jsem měl včera kecy, že Flavii musi v pohodě dát, když ale vezmu v potaz, že Petře dělala problémy Konta.

Ze Simony mám někdy pocit, že si z nás dělá dobrý den. V jednom setu vypadá na umření a v dalším je super bojovnice, co všechno trefuje.

Kevin-Marin to by bylo finále snů.

Na finále žen si tipnu Serena-Flavia.
Reagovat
smazaný uživatel
I s Kontou to nakonec skoulela ve dvou. A Flavia myslím nebude servírovat tak dobře, jako Konta.
Reagovat
janek_da
Právě, skoulela. No, brzy uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
I s Kontou to nakonec skoulela ve dvou. A Flavia myslím nebude servírovat tak dobře, jako Konta.
Reagovat
tommr
musíš všechno posílat dvakrát?
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, nějak mi blbne prohlížeč.
Reagovat
slacker
Tommr dneska je jeste vice nervni nez obvykle
Reagovat
FulnekUltras
;))
Reagovat
horska.kraslice
A kdo porazí Azarenku?
Reagovat
Kozoroh
Nevěím tomu, že na US Open bude druhý rok po sobě překvapivé finále.
Reagovat
vaclavsubrt
Petra > Flavia
Victoria >= Simonka
Stan =< Kevin
Fedex > Richard
Reagovat
dadaft
absolutní spokojenost s programem,
odpolední program, který je zhlediska evropana časově přijatelnější, nabídne tři zápasy a to přesně ty, které jsem si přál. ))

Petra >= Flavia
Vika > Simona
Stan >= Kevin
Roger > Richard
Reagovat
lars
Ty moc dobre podminky Petre neprejes :(
Predpoved v NY v 11:30 NY casu polojasno 29 Cel
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k možnostem to ještě Petra vychytala celkem slušně. NS nehrozilo a jakýkoliv jiný čas by byl z hlediska podmínek ještě horší.
Reagovat
kada.tom
Kvitová >= Pennetta (7-6 6-3)
Azarenka >= Halep (7-5 7-5)
Wawrinka =< Anderson (6-7 4-6 6-3 6-7)
Gasquet >= Federer (6-3 2-6 7-6 4-6 7-6)
Reagovat
smazaný uživatel
nemám z toho radost, ale myslím, že Gaské nemá dneska šanci..
Reagovat
smazaný uživatel
Gasquet by měl šanci jedině v top formě a na antuce, dnes to bude asi na jednu branku.
Reagovat
Serpens
Nelíbí se mi ta sprcha pozitivních zpráv ohledně Petry. Zase plno článků o tom, jak má najednou New York už ráda a hraje v klidu, uvolněně a sebevědomě, plno fotek Petry na FB s tématem New York.
Po takovém internetovém nadšení vždy následuje průser.
Reagovat
dadaft
tak průser už to být nemůže, QF nikdo nečekal.
spokojenost zkrátka bude, ať se teď stane cokoliv,,,,,,,,,,,,,,,,,,

semi by bylo vynikající výsledek.

a pokud by se zadařilo ještě výš, tak to už jsou sféry, kde se hovoří o fantastickém úspěchu. )))))))))))))))))
Reagovat
pockerface
Lucka Š. má to samé, jakmile do světa vykřikuje, že je v pohodě, vše OK, tak se jí zápas nebo turnaj nepodaří. Ale Petra bude spokojená ať už to dopadne jak to dopadne. Ale Vinci a Penetta v SF to by bylo už moc Italů na jeden NY.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdyz ve Wimblasu minuly rok mohly byt 2 Cesky v SF a jeste hraly proti sobe...
...tak se klidne muze stat, ze ted tam budou dve Italky...
...si myslim, ze v tom nejak nezalezi, kdo odkud jako je;)
Reagovat
tommr
mluv za sebe - mě třeba na tom hodně záleží ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
evidentne jsi nepochopil, co jsem mel na mysli;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist