10. den v Melbourne: Na programu jsou zbylá čtvrtfinále. Kar. Plíšková narazí na Halepovou. Berdych vyzve Federera

23. 1. 2018, 21:30
Previews 37
Ve středu se bude v Melbourne Parku bojovat o zbylá místa v semifinále letošního Australian Open. Do čtvrtfinálových bojů se zapojí dvě české naděje. Karolína Plíšková změří síly se světovou jedničkou Simonou Halepovou. Tomáš Berdych vyzve loňského šampiona Rogera Federera. Předloňskou šampionku Angelique Kerberovou čeká Madison Keysová. V posledním duelu na sebe narazí překvapiví čtvrtfinalisté Tennys Sandgren a Hyeon Chung.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Berdych - Federer | Rod Laver Arena (od 9:30 SEČ)
• Šlágr dne •
Halepová - Kar. Plíšková | Rod Laver Arena (od 5:00 SEČ)
• Další čtvrtfinálové souboje •
Kerberová - Keysová | Rod Laver Arena (od 1:00 SEČ)
Sandgren - Hyeon Chung | Rod Laver Arena (od 3:00 SEČ)


• Češi v akci •
Tomáš Berdych (20.) - Roger Federer (2.) | Rod Laver Arena (od 9:30 SEČ)

Tomáš Berdych hraje letos v Melbourne skvěle, jenže dnes narazí na největšího favorita a obhájce titulu Rogera Federera. S fenomenálním Švýcarem ve vzájemné bilanci jasně prohrává 6-19, v posledních osmi soubojích na něj nedokázal najít recept a na Australian Open s ním prohrál všechny čtyři duely.

Berdych na švýcarskou legendu prostě neumí a třetím rokem v řadě na výborně hrajícím Federerovi ztroskotá. Šestatřicetiletý rodák z Basileje navíc čtvrtfinálové utkání na australském grandslamu nikdy neprohrál. V průběhu letošního ročníku ještě neztratil set. Alespoň tuto statistiku by se české jedničce mohlo podařit změnit.

Tip: Federer ve čtyřech setech

Shrnutí letošní sezony
Berdych ukončil loňskou sezonu kvůli problémům se zády předčasně. Do té letošní nevstoupil vůbec dobře. V Dauhá vypadl hned v prvním kole se Struffem a neobhájil loňské semifinále.

Cesta turnajem
V Melbourne Parku se ovšem prezentuje vynikající formou. Ve čtyřech sadách vyřadil domácí talent de Minaura i Garcíu-Lópeze. Nasazené Del Potra a Fogniniho z kurtu vypráskal dokonce bez ztráty setu.

Historie na Australian Open
Berdych hraje už své 15. Australian Open. Nejvíce se mu v Melbourne dařilo mezi lety 2011 až 2016, kdy byl čtyřikrát mezi nejlepší osmičkou a dvakrát v semifinále, které je jeho maximem. Jeho šňůru postupů do závěrečných kol loni ve třetím kole narušil právě jeho dnešní soupeř.

Tomáš Berdych - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open (čtvrtfinále)
Bilance: 4-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na betonech: 4-1
Bilance na grandslamech: 4-0 (kariérní 143-56)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 7-9)
Bilance proti hráčům Top 10: 0-0 (kariérní 52-122)

Tomáš Berdych - Australian Open
Kariérní bilance: 44-14
Nejlepší výsledek: semifinále (2014, 2015)
Loňský výsledek: 3. kolo
Generálka: Dauhá (1. kolo)
Cesta turnajem: de Minaur (6-3 3-6 6-0 6-1), García-López (6-3 2-6 6-2 6-3), (12) Del Potro (6-3 6-3 6-2), (25) Fognini 6-1 6-4 6-4

Shrnutí letošní sezony
Federer loni vyhrál dva grandslamové tituly, dalších pět turnajů a vyšplhal se na pozici světové dvojky. Po loňském znovuzrození pokračuje ve vynikajících výkonech i v úvodu letošní sezony. Jako generálku zvolil stejně jako loni Hopman Cup a v australském Perthu letos vyhrál všechny čtyři zápasy.

Cesta turnajem
Neporazitelnost si zatím drží i na Australian Open, kde bez ztráty setu porazil Bedeneho, Struffa, nasazeného Gasqueta a překvapení letošního ročníku Fucsovicse.

Historie na Australian Open
Historie Švýcara na úvodním grandslamu sezony je bohatá. Devatenáctinásobný grandslamový šampion neproměnil jedinou ze šesti finálových účastí v celkový triumf, k tomu byl ještě sedmkrát v semifinále. Ve čtvrtfinále australského grandslamu pokaždé zvítězil.

Roger Federer - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: hraje první turnaj
Bilance: 4-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na betonech: 4-0
Bilance na grandslamech: 4-0 (kariérní 329-52)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 42-9)
Bilance proti hráčům Top 11-20: 0-0 (kariérní 141-37)

Roger Federer - Australian Open
Kariérní bilance: 91-13
Nejlepší výsledek: vítěz (2004, 2006, 2007, 2010, 2017)
Loňský výsledek: vítěz
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Bedene (6-3 6-4 6-3), Struff (6-4 6-4 7-6), (29) Gasquet (6-2 7-5 6-4), Fucsovics (6-4 7-6 6-2)


• Šlágr dne •
Simona Halepová (1.) - Karolína Plíšková (6.) | Rod Laver Arena (od 5:00 SEČ)

Karolína Plíšková pokračuje v cestě za premiérovým grandslamovým vavřínem. To i její dnešní soupeřka Simona Halepová. S aktuální a letos neporaženou světovou jedničkou se nejlepší česká hráčka současnosti na turnajích potkává pošesté a v dnešním šlágru bude usilovat o první výhru. Rumunku dokázala porazit pouze předloni ve Fed Cupu.

Plíšková musí být od začátku do konce zápasu agresivní a nechybovat. Halepová se totiž bude precizně bránit a brnkat na nervy české jedničky. A pravděpodobně úspěšně. Plíšková v Melbourne zatím od základní čáry nepředvádí to nejlepší, co umí, a bude hodně spoléhat na servis. Na světovou jedničku to nejspíše stačit nebude.

Tip: Halepová ve třech setech

Shrnutí letošní sezony
Halepová loni vyhrála jediný turnaj, ale díky obecně skvělým výsledkům se v říjnu stala světovou jedničkou a na tenisovém trůnu se drží dodnes. Letošní sezonu zahájila tím nejlepším možným způsobem, když v Shenzhenu po výhrách nad Gibbsovou, Ying-Ying Duan, Sabalenkovou, Beguovou a Siniakovou získala svůj 16. kariérní titul.

Cesta turnajem
V Melbourne ovšem střídá lepší výkony s těmi horšími a rozhodně není ve své nejlepší formě. Problémy měla hned v prvním kole s domácí Aiavaovou. Poté naopak smetla Bouchardovou. Největší drama si prožila ve třetím kole, v němž proti Davisové čelila třem mečbolům a zvítězila až 15-13 v rozhodující sadě. S rozjetou Ósakaovou potíže neměla.

Historie na Australian Open
Australian Open rozhodně není nejlepším grandslamem šestadvacetileté Rumunky. Halepová si zahraje čtvrtfinále potřetí v kariéře a bude útočit na vylepšení svého melbournského maxima. V posledních dvou letech a také v letech 2012 a 2013 skončila na raketě první soupeřky.

Simona Halepová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Shenzhen (vítězka)
Bilance: 9-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na betonech: 9-0
Bilance na grandslamech: 4-0 (kariérní 62-30)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 4-5)
Bilance proti hráčkám Top 10: 0-0 (kariérní 28-42)

Simona Halepová - Australian Open
Kariérní bilance: 14-7
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2014 - 2015, 2018)
Loňský výsledek: 1. kolo
Generálka: Shenzhen (vítězka)
Cesta turnajem: Aiavaová (7-6 6-1), Bouchardová (6-2 6-2), Davisová (4-6 6-4 15-13), N. Ósakaová (6-3 6-2)

Shrnutí letošní sezony
Plíšková loni v létě vystoupala až na vrchol žebříčku a stala se historicky první českou světovou jedničkou. Na nejvyšším postu se udržela osm týdnů. Letošní sezonu odstartovala stejně jako tu loňskou v Brisbane. Tentokrát si ale pro trofej nedošla. V roli obhájkyně titulu porazila Bellisovou a Kanepiovou, v semifinále však byla nad její síly pozdější šampionka Svitolinová.

Cesta turnajem
V Melbourne začala česká jednička nepříliš přesvědčivou výhrou nad Cepedeovou. Poté se ovšem rozehrála, smetla Haddadovou Maiaovou a přetlačila krajanku Šafářovou. V dalším českém derby musela do tří setů se Strýcovou.

Historie na Australian Open
Pětadvacetiletá Češka dlouho nemohla prorazit na grandslamech, tedy ani na tom australském. Až loni vylepšila své předchozí maximum, třetí kolo, když se probojovala do čtvrtfinále. Letos si česká jednička minimálně splnila svou povinnost dojít mezi nejlepší osmičku.

Karolína Plíšková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Brisbane (semifinále)
Bilance: 6-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na betonech: 6-1
Bilance na grandslamech: 4-0 (kariérní 37-22)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 2-2)
Bilance proti hráčkám Top 10: 0-1 (kariérní 20-30)

Karolína Plíšková - Australian Open
Kariérní bilance: 13-5
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2017 - 2018)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Generálka: Brisbane (semifinále)
Cesta turnajem: Cepedeová (6-3 6-4), Haddadová Maiaová (6-1 6-1), (29) Šafářová (7-6 7-5), (20) Strýcová (6-7 6-3 6-2)


• Další čtvrtfinálové souboje •
Angelique Kerberová (16.) - Madison Keysová (20.) | Rod Laver Arena (od 1:00 SEČ)

Velmi atraktivní podívaná se očekává od souboje mezi letos neporaženou a znovuzrozenou Angelique Kerberovou a ve výborné formě hrající Madison Keysovou. Ve vzájemné bilanci má jasně navrch Němka, která vyhrála šest ze sedmi duelů včetně čtyř posledních, nicméně obě hráčky v Melbourne zatím předvádí fantastický tenis a mohlo by dojít na vyrovnanou bitvu.

Kerberová se letos v Melbourne Parku precizně brání, ale umí i zaútočit. Právě fantastická obrana Němky by měla proti ranařce jako je Keysová fungovat, což potvrzuje i jejich vzájemná bilance. Keysová předloňskou šampionku potrápí, ale výborný výkon si po celý zápas neudrží a slavit bude Kerberová.

Tip: Kerberová ve třech setech

Shrnutí letošní sezony
Po mizerném loňském roce se Kerberová vrací na výsluní. Třicetiletá Němka má v úvodu letošní sezony vynikající formu. Bývalá světová jednička vyhrála všech 13 zápasů. V Hopman Cupu neztratila ve čtyřech utkáních jediný set. V prvním kole v Sydney odvrátila dva mečboly proti Šafářové a porazila také Venus Williamsovou, Cibulkovou, Giorgiovou i Bartyovou a ukončila 16 měsíční čekání na 11. kariérní titul.

Cesta turnajem
Ve fantastické formě pokračuje také na Australian Open. Němka v prvních třech duelech dominovala. Pouhé čtyři hry povolila krajance Friedsamové, jen o jeden game více Vekičové a v souboji bývalých šampionek smetla Šarapovovou. První problémy přišly až v osmifinále. Proti v životní formě hrající Su-Wei Hsieh musela utkání otáčet a byla tři fiftýny od vyřazení.

Historie na Australian Open
Na Australian Open letos Kerberová načala svou druhou desítku účastí v hlavní soutěži. V Melbourne Parku se jí nikdy příliš nedařilo, nejdále byla dvakrát v osmifinále. Předloni ovšem prožila senzační jízdu, když ve finále přetlačila Serenu Williamsovou a získala svůj první grandslamový vavřín. Loni skončila v osmifinále.

Angelique Kerberová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Sydney (vítězka)
Bilance: 9-0
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na betonech: 9-0
Bilance na grandslamech: 4-0 (kariérní 84-38)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 5-2)
Bilance proti hráčkám Top 11-20: 1-0 (kariérní 42-48)

Angelique Kerberová - Australian Open
Kariérní bilance: 25-9
Nejlepší výsledek: vítězka (2016)
Loňský výsledek: osmifinále
Generálka: Sydney (vítězka)
Cesta turnajem: Friedsamová (6-0 6-4), Vekičová (6-4 6-1), Šarapovová (6-1 6-3), Su-Wei Hsieh (4-6 7-5 6-2)

Shrnutí letošní sezony
Keysová naskočila do loňské sezony kvůli operaci se zpožděním a příliš se jí nedařilo. Nakonec ale dokráčela k titulu na domácí akci WTA ve Stanfordu a na US Open si zahrála své premiérové grandslamové finále. První letošní turnaj absolvovala v Brisbane, kde ve třech setech prohrála v prvním kole s Kontaovou.

Cesta turnajem
V Melbourne Parku je zatím naprosto suverénní. Dvaadvacetiletá Američanka bez ztráty setu přehrála Qiang Wang, Alexadrovovou, Anu Bogdanovou i světovou osmičku Garciaovou.

Historie na Australian Open
Na Australian Open si odbyla svou premiéru před šesti lety a skončila hned v prvním kole. Nejlepšího dosavadního výsledku dosáhla v roce 2015, kdy postoupila až do semifinále. O rok později hrála osmifinále a loni se kvůli zranění úvodního podniku velké čtyřky nezúčastnila.

Madison Keysová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open (čtvrtfinále)
Bilance: 4-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na betonech: 4-1
Bilance na grandslamech: 4-0 (kariérní 48-21)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 2-1)
Bilance proti hráčkám Top 11-20: 0-0 (kariérní 14-14)

Madison Keysová - Australian Open
Kariérní bilance: 15-5
Nejlepší výsledek: semifinále (2015)
Loňský výsledek: nehrála
Generálka: Brisbane (1. kolo)
Cesta turnajem: Qiang Wang (6-1 7-5), Alexandrovová (6-0 6-1), A. Bogdanová (6-3 6-4), (8) Garciaová (6-3 6-2)


Tennys Sandgren (97.) - Hyeon Chung (58.) | Rod Laver Arena (od 3:00 SEČ)
Hodně překvapivé složení má poslední ze čtvrtfinálových zápasů mužské dvouhry. Střetnou se v něm totiž Tennys Sandgren a Hyeon Chung, kteří v Melbourne prožívají životní turnaj, prezentují se fantastickou formou a zaslouženě si vybojovali čtvrtfinálovou premiéru na grandslamu. Jediný dosavadní duel letos v Aucklandu vyhrál ve třech setech Korejec.

A Chung bude favoritem i dnes. Jednadvacetiletý Korejec hraje naprosto famózně a ani v životní formě hrající o pět let starší Američan jeho senzační jízdu nezastaví.

Tip: Chung ve čtyřech setech

Shrnutí letošní sezony
Sandgren loni exceloval na challengerech a stoupal žebříčkem. Letos definitivně přesedlal na turnaje ATP a v generálce na úvodní grandslam sezony si nevedl vůbec špatně. V Puné sice hned v prvním kole jasně nestačil na pozdějšího vítěze Simona, nicméně v Aucklandu v prvním kole coby lucky loser potrápil právě svého dnešního soupeře.

Cesta turnajem
Jeho premiéra v hlavní soutěži Australian Open probíhá neuvěřitelně. Američan v prvním kole ve třech sadách přehrál Chardyho a radoval se z prvního vítězství v hlavní soutěži grandslamu. V dalším kole neztratil set se zdravotně indisponovaným Wawrinkou a ve čtyřech sadách si poradil s Martererem. Největší vítězství své kariéry zaznamenal v osmifinále, v němž v pětisetové bitvě udolal světovou pětku Thiema.

Historie na Australian Open
Celkem pětkrát zkoušel Sandgren kvalifikaci úvodního grandslamu sezony, pokaždé neúspěšně. Letos se díky žebříčkovému postavení dostal přímo do hlavní soutěže a prožívá životní turnaj. Hlavní soutěž grandslamu hraje potřetí v kariéře.

Tennys Sandgren - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Australian Open (osmifinále)
Bilance: 5-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na betonech: 5-3
Bilance na grandslamech: 4-0 (kariérní 4-2)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Bilance proti hráčům Top 50-100: 2-1 (kariérní 8-13)

Tennys Sandgren - Australian Open
Kariérní bilance: 4-0
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2018)
Loňský výsledek: kvalifikace
Generálka: Puné (1. kolo), Auckland (1. kolo)
Cesta turnajem: Chardy (6-4 7-6 6-2), (9) Wawrinka (6-2 6-1 6-4), Marterer (5-7 6-3 7-5 7-6), (5) Thiem (6-2 4-6 7-6 6-7 6-3)

Shrnutí letošní sezony
Chung zakončil loňský povedený rok triumfem na "Turnaji mladých nadějí" v Miláně a skvělou formu si přenesl také do letošní sezony, kterou v Brisbane zahájil vítězstvím nad Müllerem a následnou těsnou porážkou s Edmundem. V Aucklandu porazil svého dnešního soupeře a také bývalého šampiona Isnera. Padl až ve čtvrtfinále s čtyřnásobným vítězem Ferrerem.

Cesta turnajem
Na Australian Open prožívá nejlepší turnaj své kariéry. V prvním kole mu vzdal loňský čtvrtfinalista Mischa Zverev, ve druhém kole nedal šanci rozjetému Medveděvovi, vítězovi podniku ATP v Sydney, světové čtyřce Alexanderovi Zverevovi v rozhodující sadě nadělil "kanára", a šestinásobného šampiona Djokoviče dokonce po životním výkonu porazil ve třech setech.

Historie na Australian Open
Jednadvacetiletý Korejec startuje v Melbourne Parku počtvrté. Při své premiéře skončil v kvalifikaci, o rok později se poprvé dostal přímo do hlavní soutěže a prohrál hned v prvním kole. Loni dohrál ve druhém kole. Jeho výsledky na Australian Open ale nakonec nemají postupnou tendenci. Letos totiž své melbournské a zároveň i grandslamové maximum výrazně vylepšil.

Hyeon Chung - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Auckland (čtvrtfinále)
Bilance: 7-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na betonech: 7-2
Bilance na grandslamech: 4-0 (kariérní 9-7)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Bilance proti hráčům Top 50-100: 2-1 (kariérní 22-15)

Hyeon Chung - Australian Open
Kariérní bilance: 5-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2018)
Loňský výsledek: 2. kolo
Generálka: Brisbane (2. kolo), Auckland (čtvrtfinále)
Cesta turnajem: M. Zverev (6-2 4-1), Medveděv (7-6 6-1 6-1), (4) A. Zverev (5-7 7-6 2-6 6-3 6-0), (14) Djokovič (7-6 7-5 7-6)

AUSTRALIAN OPEN 2018 - PROGRAM 10. HRACÍHO DNE
• ROD LAVER ARENA • (od 1:00 SEČ)
1. Kerberová (21-Něm.) - Keysová (17-USA)
2. Sandgren (USA) - Hyeon Chung (Kor.) / nejdříve ve 3:00 SEČ
3. Halepová (1-Rum.) - Kar. Plíšková (6-ČR) / nejdříve v 5:00 SEČ
4. Berdych (19-ČR) - Federer (2-Švýc.) / nejdříve v 9:30 SEČ
• MARGARET COURT ARENA • (od 1:00 SEČ)
1. čtyřhra legend
2. Babosová/Mladenovicová (5-Maď./Fr.) - Su-Wei Hsieh/Shuai Peng (8-Tchaj-wan/Čína) / nejdříve ve 3:00 SEČ
3. Daniell/Inglot (N. Zél./Brit.) - Marach/M. Pavič (7-Rak./Chorv.) / nejdříve ve 4:30 SEČ
4. Cabal/Farah (11-Kol.) - Groth/Hewitt (Austr.) / nejdříve v 7:00 SEČ
• SHOW COURT 3 • (od 1:00 SEČ)
2. Štyler (14-ČR) - McHugh (Brit.)
4. Macháč/Štyler (6-ČR) - McHugh/Skatov (4-Brit./Rus.)
• COURT 22 • (od 1:00 SEČ)
4. Henning/Paulson (JAR/ČR) - Molleker/Squire (Něm.)
Kompletní program 10. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

37
Přidat komentář
casper01
Někdo prosím link na Toma?
Reagovat
mahycek
Vsadil jsem si na Berdycha. 200 kč.
Reagovat
smazaný uživatel
Jdeme na to. Jestli Tomáš Rogera sejme, tak ať do prdele vyhraje turnaj !
Reagovat
FulnekUltras
takhle nějak jsem psal ještě loni ;)
Reagovat
Mayo
Vsetcia dnes fandime egoistovi.
Reagovat
Dobry-den
odstoupila kvůli zranění. Kája postupuje bez boje ;-)
Reagovat
Dobry-den
a nebo taky ne ;-)
Reagovat
FulnekUltras
to už bych spíš věřil skreči drahouše ;)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Fandina
To byla rychlovka. Gratulka Angel. Ve Fantasy jsem si ji dala, že tenhle mač vyhraje, pak jsem ale začala spekulovat a změnila to na Klíče. Takže příště budu dávat na to, čemu věřím, spekulace jsou k ničemu.

Než jsem se stačila dívat, tak byl konec zápasu, ale stihla jsem to, že Klíče hrála tvrdě, ale do sítě nebo ven z kurtu.
Reagovat
Srdjan
Fandino, jste tu? Mam na Vas dotaz. Jak dnes vidite tyto duely: Chung:Sangren, Federer:Berdych, Halep:Pliskova, Marach/Pavic:Daniell/Inglot ..... dekuji Vam ....
Reagovat
Fandina
Tipuji Chunga, Rogera, Káju a debl nevím.
Ale moje tipování je na nic, málokdy to vyjde přesně.
Reagovat
brixner
Endží jde zatím tvrdě!!
Jsi moje holka, Endží!!
Reagovat
blixa
Ještě nejásej, Madison otáčí ... ;-)
Reagovat
blixa
... hlavu za míčky ... :D
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to je fakt smutný tohleto, Keys se opět vyhazuje, připomíná mi to finále USO :(
Reagovat
tommr
byl to debakl. Doufám, že podobně nedopadne i Karolína ...
Reagovat
smazaný uživatel
Madison musiii
Reagovat
a.magerova
Reagovat
blixa
Hmmm, Osud je pěknej hajzl. Doufám, že proti němu tentokrát hraje Dáma ;-)
Reagovat
a.magerova
Hele... jak nejde o Život či o zdraví, tak je to jedno... ;-)

Není smutné, že nemáš všechno.
Smutné je, když si neuvědomuješ,
co všechno už máš.
Reagovat
svetova.dvojka
Dnes v 9:00 budu vzhůru, ještě předtím půjdu nakoupit, dobře posnídám, udělám si teplou snídani na vidličku a pak už zápas roku Federer-Berdych !
Reagovat
blixa
Dávky přišly včas ? Všechno erömü ? ;-)
Reagovat
svetova.dvojka
Vánoce chudých Romů na Slovensku
https://www.youtube.com/watch?v=OkAbeJZ_Apg
Reagovat
vrabejka
Čeká nás nejzajímavější den AO 18 program je fakt nabitý.
Angie - Keys. Mad je poslední hráčkou v pavouku která ji může vystřílet.pro Angie mluvi jasne H2H a forma. Čekám vyrovnaný zápas.

Sandgren -Chung - Chung nezopakuje nadpozemsky vykon a Sandgrenuv neskutečný příběh bude pokračovat.

Pliskova - Halep. Tohle neni antuka Kaja ma šanci Halep dat. Ale musi byt agresivní, aktivni a mit výborné podání.

Berdych - Federer. Zapas turnaje. Byt Federerovci sveho koně hypuji jak můžou opak je pravdou. Federer neni v top formě ted toho Tom musi využít.
Lepší šance na zisk GS už nebude. Věřím že ted to zlomi.
Reagovat
FulnekUltras
Karolína dnes bude tak trochu bojovat i za zlepšení nálady čerstvě knokautovaných modráků. ;)

HAIDEEEEEEE SIMOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Lunej..
Muzes uz nechat toho politizovani? Je to portal o tenise a ne o tvem fanatismu. Vseho moc skodi.
Reagovat
Torn
Možná je Fulnek v přechodu..
Reagovat
Lunej..
Nevim, jestli je Fulnek v prechodu, zachodu nebo duchodu, ale hlavne je s timto trapny a nejen tim.
Reagovat
FulnekUltras
Tebe bych tady ani nečekal. ;) Vážně - Simča nebo Kája?
Reagovat
Lunej..
Ironiku:P samozrejme Simona, ale pripadna prohra by me tak nemrzela diky Kaje.
Reagovat
FulnekUltras
Mám sice jednoho dědu z vesnice u Loun, ale v Rumunsku by měli taky radost... ;)
Reagovat
Lunej..
Jenze ja fandim srdcem a ne kvuli nesympatiim ke Kaje, ze nejela na olympiadu, takze jsi pokrytec.:P
Reagovat
FulnekUltras
Komárofobii jsem jí už celkem odpustil. ;)
Reagovat
Lunej..
To je urcite stestim bez sebe. .
Reagovat
Labi
"Fed není v top formě"....ve 4 zápasech neztratil set, není to sice asi na životní formu ale výsledky hovoří dost nahlas o tom, že připraven je více než solidně.....
Reagovat
Torn
No nevim, když nehrál zatím ani jeden zápas s hráčem v TOP30 :D. Kurzy s protihráči 1:17, 1:14, 1:8 a 1:16...neříkám, že to nutně musí něco znamenat, každopádně... :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist