10. den v Miami: Semifinále obstarají Bencicová s Ósakaovou a Šwiateková s Pegulaovou. Medveděva vyzve obhájce Hurkacz

31. 3. 2022, 12:30
Previews 38
V rámci desátého hracího dne Miami Open poznáme finalistky letošního ročníku. O postup do závěrečného kola se utkají Belinda Bencicová s Naomi Ósakaovou a Iga Šwiateková s domácí Jessicou Pegulaovou. Muži semifinálové obsazení teprve zkompletují, Daniila Medveděva vyzve obhájce titulu Hubert Hurkacz a Carlos Alcaraz se utká s Miomirem Kecmanovičem.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Semifinále žen •
Bencicová (22-Švýc.) - Ósakaová (Jap.) | Stadium (21:00 SELČ)
Pegulaová (16-USA) - Šwiateková (2-Pol.) | Stadium (pátek 3:00 SELČ)
• Čtvrtfinále mužů •
Medveděv (1-) - Hurkacz (8-Pol.) | Stadium (19:00 SELČ)
Alcaraz (14-Šp.) - Kecmanovič (Srb.) | Stadium (pátek 1:00 SELČ)


• Semifinále žen •
Belinda Bencicová (28.) - Naomi Ósakaová (77.) | Stadium (21:00 SELČ)

První finálové místo obsadí lepší ze souboje bývalých hráček Top 10 mezi vítězkou posledních olympijských her Belindou Bencicovou a bývalou světovou jedničkou a čtyřnásobnou grandslamovou šampionkou Naomi Ósakaovou. Obě aktérky jsou v Miami v semifinále poprvé a zaútočí na první letošní finále. Bencicová vyhrála všechny tři předchozí duely na hlavní tour, dva na amerických betonech a ve vzájemné bilanci vede 3-1.

Pětadvacetiletá Bencicová bude usilovat o své 14. kariérní finále, třetí na nejprestižnějších akcích WTA. V semifinálových bojích má bilanci 14-8, loni zvládla všechny tři a v této fázi naposledy neuspěla na Turnaji mistryň 2019 (skreč). V semifinále turnajů WTA 1000 je poprvé od Madridu 2019. Jedinou švýcarskou finalistkou turnaje je Martina Hingisová (triumfy 1997 a 2000).

O rok mladší Ósakaová má na dosah první finále od loňského triumfu na Australian Open, celkově jedenácté a čtvrté na podnicích této kategorie. Od startu sezony 2019 odehrála sedm semifinálových duelů a prohrála pouze předloni v Brisbane v bitvě s Karolínou Plíškovou. V případě postupu se stane druhou japonskou finalistkou Miami Open (Kimiko Dateová, 1995).

Bencicová i Ósakaová v Miami po nepříliš povedeném vstupu do sezony chytly vynikající formu a mezi nejlepší kvarteto prošly suverénně. Ósakaová se prezentuje o něco lepšími výkony, hlavně na servisu, a je mírnou favoritkou, proti Collinsové spáchala pouhé tři nevynucené chyby za celý zápas a včetně es nastřílela 25 winnerů. Bencicová však rozhodně není bez šance, což potvrzuje fakt, že ani v jednom předchozím střetnutí na nejvyšším okruhu nebyla favoritkou.

Tip na vítězku: Naomi Ósakaová

Aktuální forma
Bencicová do Miami dorazila s letošní bilancí 5-5, jen dvěma čtvrtfinálovými účastmi (Sydney a Petrohrad) a sérií tří porážek. Teprve až na Floridě dokázala poprvé v aktuální sezoně porazit tři soupeřky v řadě a částečně si tak spravit chuť po okamžitém vyřazení v Dauhá (Clara Tausonová) i Indian Wells (Kaia Kanepiová).

Cesta turnajem
V Miami už je zpět ve své nejlepší formě. Zlatá medailistka z posledních olympijských her nedala šanci Martě Kosťukové, Heather Watsonové, Aljaksandře Sasnovičové ani Darje Savilleové, všem povolila maximálně pět gamů.

Historie na Miami Open
Hlavní soutěž absolvuje pošesté a do druhého týdne se v minulosti probojovala jen při debutu v roce 2015, kdy skončila v osmifinále.

Belinda Bencicová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Miami (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (SF)
Bilance: 9-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na venkovních betonech: 7-4
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 5-2 (kariérní 77-39)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 2-2)
Bilance v semifinále: 0-0 (kariérní 14-8)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Belinda Bencicová - Miami Open
Kariérní bilance:
8-5
Nejlepší výsledek: semifinále (2022)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (2K)
Cesta turnajem: volný los, Kosťuková (6-3 6-1), Watsonová (6-4 6-1), Sasnovičová (6-2 6-3), Savilleová (6-1 6-2)

Aktuální forma
Ósakaová absolvuje teprve sedmý turnaj po incidentu na French Open a čtvrtý v letošní sezoně. Na generálce v Melbourne nenastoupila k semifinálovému utkání a na Australian Open její obhajoba titulu skončila již ve třetím kole. V Indian Wells otočila utkání s rozjetou Sloane Stephensovou, jenže v dalším kole se nechala rozhodit divačkou a s Veronikou Kuděrmetovovou uhrála jen čtyři gamy.

Cesta turnajem
Na Floridě si zatím vede naprosto suverénně. V úvodním kole nenabídla brejkbol Astře Sharmaové, podání neztratila ani s Angelique Kerberovou, ve třetím kole měla po odstoupení Karolíny Muchové volno, zatím jediné zaváhání na servisu předvedla v osmifinále s Alison Riskeovou a ve čtvrtfinále po fantastickém výkonu zničila finalistku letošního Australian Open Danielle Collinsovou.

Historie na Miami Open
Při úvodních čtyřech startech se nedokázala dostat přes úvodní kola, loni skončila ve čtvrtfinále po výprasku od Marie Sakkariové.

Naomi Ósakaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Melbourne 1 (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Melbourne 1 (SF)
Bilance: 10-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 10-2
Bilance proti hráčkám Top 30: 2-1 (kariérní 59-46)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 3-1)
Bilance v semifinále: 0-0 (kariérní 10-4)
Grandslamy: Australian Open (3K)

Naomi Ósakaová - Miami Open
Kariérní bilance:
11-5
Nejlepší výsledek: semifinále (2022)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (2K)
Cesta turnajem: Sharmaová (6-3 6-4), (13) Kerberová (6-2 6-3), Muchová (bez boje), Riskeová (6-3 6-4), (9) Collinsová (6-2 6-1)


Jessica Pegulaová (21.) - Iga Šwiateková (2.) | Stadium (pátek 3:00 SELČ)
Jessica Pegulaová se jako další pokusí vyzrát na vítězku obou letošních akcí WTA 1000 a momentálně 15 zápasů neporaženou Igu Šwiatekovou. S budoucí světovou jedničkou se zatím utkala jen jednou a před třemi lety ve Washingtonu ji po obratu porazila.

Osmadvacetiletá Pegulaová podnikne další útok na první finále mimo nejmenší turnaje WTA 250, celkově čtvrté a první od předloňského ledna. V soubojích o finále má kariérní úspěšnost 3-3, na "tisícovkách" jediné předchozí loni v Montréalu prohrála. Spojené státy mají na Miami Open mnohem bohatší historii než Polsko, turnaj má pět různých domácích šampionek a celkem 14krát zůstala trofej na americké půdě.

Dvacetiletá Šwiateková zvládla všechna tři předchozí semifinále na největších podnicích WTA a pokaždé nakonec triumfovala. V této fázi má na rozdíl od Pegulaové pozitivní bilanci 6-3, letos 2-2. Ve čtvrtek bude útočit na své sedmé kariérní finále. V Miami stále může navázat na triumf Agnieszky Radwaňské před deseti lety.

Obě aktérky do semifinále prošly suverénně a bez ztráty setu, ani jedné ze soupeřek v rámci jakékoli sady nepovolily více než čtyři gamy. Šwiateková má mnohem větší zkušenosti s velkými zápasy, ačkoli je o osm let mladší, a letos předvádí stabilní a fantastickou fazónu. Pegulaová se naopak vyrovnanou formou pochlubit nemůže, poslední dvě protivnice jí vzdaly, takže by jí mohla chybět zápasová praxe. Od Šwiatekové se očekává, že znovu potvrdí roli velké favoritky.

Tip na vítězku: Iga Šwiateková

Aktuální forma
Pegulaová letos sbírá největší úspěchy na nejprestižnějších akcích. Zatímco na Australian Open (ČF) a v Dauhá (OF) se dostala do závěrečných kol, na generálce v Melbourne, v Sydney, Dubaji a Indian Wells dohromady zvládla jediný zápas. Na Floridu tak dorazila s nepříliš lichotivou bilancí sedmi výher a šesti porážek.

Cesta turnajem
Po krachu v Indian Wells formu zase našla. V Miami v úvodních kolech přejela Sloane Stephensovou i Jelenu Rybakinovou a v osmifinále nadělila kanára Anhelině Kalininové, která pak vzdala. Další usnadnění přišlo ve čtvrtfinále, když po pěti gamech skrečovala Paula Badosaová.

Historie na Miami Open
Turnaje se účastní potřetí. Debut v roce 2019 pro ni skončil hned v prvním kole, loni v osmifinále nevyužila šest mečbolů proti Marii Sakkariové.

Jessica Pegulaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Miami (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (SF)
Bilance: 11-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 11-6
Bilance proti hráčkám Top 10: 2-3 (kariérní 9-13)
Bilance v semifinále WTA 1000: 0-0 (kariérní 0-1)
Bilance v semifinále: 0-0 (kariérní 3-3)
Grandslamy: Australian Open (ČF)

Jessica Pegulaová - Miami Open
Kariérní bilance:
6-2
Nejlepší výsledek: semifinále (2022)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (2K)
Cesta turnajem: Stephensová (6-1 6-4), (17) Rybakinová (6-3 6-4), Kalininová (6-0 skreč), (5) Badosaová (4-1 skreč)

Aktuální forma
Šwiateková si ve druhé půlce loňské sezony prošla menší krizí, ale pod vedením nového kouče se okamžitě rozjela a prožívá jedno z nejlepších období své kariéry. V Adelaide a na Australian Open uhrála semifinále, v Dubaji v tie-breaku rozhodující sady podlehla pozdější šampionce Jeleně Ostapenkové a suverénně ovládla úvodní letošní akce WTA 1000 v Dauhá a Indian Wells.

Cesta turnajem
V Miami v brutální formě pokračuje, ve čtyřech zápasech dohromady ztratila jen 15 gamů. Po demolici Viktorije Golubicové si zajistila post světové jedničky a šanci nedala domácím Madison Brengleové a Cori Gauffové ani poslední české naději Petře Kvitové. Letos má fenomenální bilanci 24-3.

Historie na Miami Open
V hlavní soutěži debutovala loni, ve třetím kole prohrála s Anou Konjuhovou.

Iga Šwiateková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Indian Wells,  Dauhá (T);  Australian Open,  Adelaide (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells, Dauhá (T); Australian Open, Adelaide (SF)
Bilance: 24-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na venkovních betonech: 24-3
Bilance proti hráčkám Top 30: 13-3 (kariérní 30-21)
Bilance v semifinále WTA 1000: 2-0 (kariérní 3-0)
Bilance v semifinále: 2-2 (kariérní 6-3)
Grandslamy: Australian Open (SF)

Iga Šwiateková - Miami Open
Kariérní bilance:
5-1
Nejlepší výsledek: semifinále (2022)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v semifinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (T)
Cesta turnajem: volný los, Golubicová (6-2 6-0), Brengleová (6-0 6-3), (14) Gauffová (6-3 6-1), (28) Kvitová (6-3 6-3)


• Čtvrtfinále mužů •
Daniil Medveděv (2.) -
Hubert Hurkacz (10.) | Stadium (19:00 SELČ)
Daniila Medveděva už dělí jen jedna výhra od návratu na tenisový trůn. O post světové jedničky a první semifinále v Miami bude usilovat proti obhájci titulu Hubertovi Hurkaczovi. Všechny tři předchozí souboje se odehrály loni a byly velmi těsné, pokaždé rozhodovala závěrečná sada. Medveděv vede 2-1.

Medveděv si v Miami zatím vede celkem s přehledem, a pokud formu udrží, měl by se v pondělí do čela žebříčku vrátit. Hurkacz letos nepůsobí příliš přesvědčivě, ale na ruského favorita dle vzájemné bilance umí a může ho znovu minimálně potrápit. Na posledních dvou akcích ovšem ztroskotal na ruské dvojce Andrejovi Rubljovovi a nejspíše recept na ruskou jedničku nenajde.

Tip na vítěze: Daniil Medveděv

Aktuální forma
Medveděv se mohl na Australian Open stát prvním hráčem v historii, který by okamžitě navázal na premiérový grandslamový triumf. Ve finále však zahodil jasný náskok proti Rafaelovi Nadalovi a od té doby se trápí. V semifinále v Acapulku na španělského matadora nestačil znovu a v Indian Wells se loučil už po druhém zápase, když neudržel vedení setu proti Gaëlovi Monfilsovi.

Cesta turnajem
V Miami zatím postupuje bez ztráty setu, postupně si poradil s bývalou světovou jedničkou Andym Murray, Pedrem Martínezem a nebezpečným Jensonem Brooksbym.

Historie na Miami Open
V Miami startuje počtvrté a každou účastí se zlepšoval. Při debutu v roce 2018 vypadl ve druhém kole, pak hrál osmifinále ročníku 2019 a loni skončil ve čtvrtfinále.

Daniil Medveděv - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Australian Open (F);  Acapulko (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Australian Open (F); Acapulko (SF)
Bilance: 16-4
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na venkovních betonech: 16-4
Bilance proti hráčům Top 10: 3-2 (kariérní 29-26)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 8-2)
Grandslamy: Australian Open (F)

Daniil Medveděv - Miami Open
Kariérní bilance:
9-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-1
Generálka: Indian Wells (3K)
Cesta turnajem: volný los, A. Murray (6-4 6-2), Martínez (6-3 6-4), Brooksby (7-5 6-1)

Aktuální forma
Hurkacz si rozhodně nemůže dosavadní průběh letošní sezony pochvalovat, pouze na jedné ze čtyř předchozích akcí prošel do čtvrtfinále a na Australian Open se loučil již ve druhém kole. Na posledních dvou turnajích už si vedl podstatně lépe, v Dubaji prohrál semifinálovou bitvu s Andrejem Rubljovem a na ruskou dvojku nestačil ani v osmifinále v Indian Wells.

Cesta turnajem
Za obhajobou vykročil dvousetovou výhrou nad Arthurem Rinderknechem a pak zvládl "tříseťák" s Aslanem Karacevem, v osmifinále si poradil s Lloydem Harrisem.

Historie na Miami Open
Na Floridě premiérově účinkoval v roce 2019 a skončil ve třetím kole. Loňský ročník senzačně vyhrál a získal svou nejcennější trofej.

Hubert Hurkacz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Dubaj (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Dubaj (SF)
Bilance: 13-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 12-4
Bilance proti hráčům Top 10: 1-2 (kariérní 10-17)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-0 (kariérní 2-3)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Hubert Hurkacz - Miami Open
Kariérní bilance:
11-1
Nejlepší výsledek: triumf (2021)
Loňský výsledek: triumf
Bilance ve čtvrtfinále: 1-0
Generálka: Indian Wells (OF)
Cesta turnajem: volný los, Rinderknech (7-6 6-2), (29) Karacev (7-5 4-6 6-3), Harris (7-6 6-2)


Carlos Alcaraz (16.) - Miomir Kecmanovič (48.) | Stadium (pátek 1:00 SELČ)
Carlos Alcaraz před dvěma týdny v Indian Wells zvládl své premiérové čtvrtfinále na Masters a o vyrovnání svého maxima na největších podnicích ATP se utká s Miomirem Kecmanovičem, který obě předchozí čtvrtfinále na této úrovni (Indian Wells) prohrál. Osmnáctiletý Španěl a o čtyři roky starší Srb se potkávají poprvé.

Alcaraz má letos naprosto fenomenální formu, je takřka k nezastavení a zvládl posledních 15 soubojů se soupeři figurujícími mimo Top 20. Kecmanovič se sice herně letos oproti loňsku výrazně zvedl, ale bylo by velkým překvapením, kdyby jízdu španělského teenagera na Floridě ukončil.

Tip na vítěze: Carlos Alcaraz

Aktuální forma
Alcaraz zářil už loni, kdy ovládl Umag a Turnaj mistrů pro mladíky, a ve fenomenální formě pokračuje letos. V aktuální sezoně má za sebou 17 zápasů a prohrál pouhé dva, a to ve třetím kole Australian Open v tie-breaku rozhodující sady s Matteem Berrettinim a v semifinále v Indian Wells s tehdy letos neporaženým Rafaelem Nadalem. Navíc v Rio de Janeiru získal svou největší trofej.

Cesta turnajem
V Miami ve skvělých výkonech pokračuje, bez ztráty setu přehrál Mártona Fucsovicse, grandslamového šampiona Marina Čiliče i světovou pětku Stefanose Tsitsipase.

Historie na Miami Open
Na turnaji debutoval loni a vypadl hned v prvním kole po porážce s Emilem Ruusuvuorim.

Carlos Alcaraz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Rio de Janeiro (T);  Indian Wells (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (SF)
Bilance: 15-2
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na venkovních betonech: 9-2
Bilance proti hráčům Top 50: 10-2 (kariérní 24-10)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 1-0 (kariérní 1-0)
Grandslamy: Australian Open (3K)

Carlos Alcaraz - Miami Open
Kariérní bilance:
3-1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022)
Loňský výsledek: 1. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (SF)
Cesta turnajem: volný los, Fucsovics (6-3 6-2), (21) Čilič (6-4 6-4), (3) Tsitsipas (7-5 6-3)

Aktuální forma
Kecmanovič prožil nejhorší sezonu kariéry, během níž zvládl jen 17 ze 44 zápasů. Letos však ukazuje svůj potenciál a už stihl překonat loňský počet výher. Na Australian Open si postupem do osmifinále vylepšil své grandslamové maximum a na posledních třech akcích v Rio de Janeiru, Santiagu a na Masters v Indian Wells došel až do čtvrtfinále. Na semifinálovou účast čeká od loňského března.

Cesta turnajem
V Miami si rovněž vede výborně, ve dvou setech porazil Jacka Socka, zástupce Top 10 Félixe Augera-Aliassimeho i Sebastiana Kordu a v osmifinále po obratu vyřadil šampiona předchozího podniku v Indian Wells Taylora Fritze.

Historie na Miami Open
Hlavní soutěž hraje počtvrté, jeho předchozím maximem bylo druhé kolo.

Miomir Kecmanovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Indian Wells, Santiago,  Rio de Janeiro (ČF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Indian Wells (ČF)
Bilance: 19-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 12-3
Bilance proti hráčům Top 20: 3-3 (kariérní 4-17)
Bilance ve čtvrtfinále Masters: 0-1 (kariérní 0-2)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Miomir Kecmanovič - Miami Open
Kariérní bilance:
6-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Indian Wells (ČF)
Cesta turnajem: Sock (7-6 6-4), (7) Auger-Aliassime (6-4 6-2), Korda (7-6 6-3), (11) Fritz (3-6 6-1 6-4)

MIAMI OPEN 2022 - PROGRAM 10. HRACÍHO DNE
• STADIUM • (od 19:00 SELČ)
1. Medveděv (1-) - Hurkacz (8-Pol.)
2. Bencicová (22-Švýc.) - Ósakaová (Jap.) / nejdříve ve 21:00 SELČ
3. Alcaraz (14-Šp.) - Kecmanovič (Srb.) / nejdříve v pátek v 1:00 SELČ
4. Pegulaová (16-USA) - Šwiateková (2-Pol.) / nejdříve v pátek ve 3:00 SELČ
• GRANDSTAND • (od 17:00 SELČ)
1. Koolhof/N. Skupski (6-Niz./Brit.) - Bolelli/Fognini (It.)
2. Kokkinakis/Kyrgios (Austr.) - Hurkacz/Isner (Pol./USA) / nejdříve ve 23:00 SELČ
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

38
Přidat komentář
tommr
po prvním setu to vypadalo nadějně, ale pak se Osaka rozpodávala a na ten její dělovej servis bohužel Bencicová nenašla žádnou odpověd ... smile
Ted nezbývá než držet palce Swiatekový, aby aspon ona to servisní monstrum zastavila ...
Reagovat
JohnB
trefil si někdy nějakou vítězku nebo vítěze, mi přijde, že ne smile
Reagovat
blixa
On trefí vždycky všechno, je to musíš podrobit reverzní proceduře smilesmilesmile
Reagovat
blixa
"jen"
Reagovat
Krisboy
Tzv. "inverzní tipy"
Reagovat
JohnB
neměl by se spíš tommr podrobit revizní proceduře?
Reagovat
blixa
Vítězku jsem uhodl, nicméně nečekal jsem, že to bude tak vyrovnaný. Naomi má pořád, i když je docela ve formě problémy s konzistencí. Jak jsem očekával, Iga to bude mít ve finále těžký ...
Reagovat
zfloyd
co gam to nějaký brejkball vyrovnaný zápas , rozhodne v závěru lepší tenisová hlava/nervy/
Reagovat
paddy
tak sa ukludni, lebo Belinda už nevládze

https://www.youtube.com/watch?v=AsbvMrTviSY&t=10s
Reagovat
annah
Tak to bylo dost nepekne vystoupeni. K jinemu trenerovi by si to nedovolila .
Reagovat
zfloyd
tenisový talent má od boha ,ale zřejmě jako kompenzace se jí netenisový zbytek mozku zbláznil
Reagovat
Alien
Nemůžu tu arogantní slečnu ani vidět!
Reagovat
milik254
Naomi je arogantní asi tolik jako tommr podporovatel západních demokracií. smile
Reagovat
Krisboy
Taky si nemyslím, že je arogantní, ale blázen určitě smile
Reagovat
annah
Taky se nějak zakulatila.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zakulatila, ale už zase shodilasmile
Reagovat
makro99
:)
Reagovat
Alien
BelBe do toho! BelBe do toho!
Reagovat
zfloyd
pěkně slovenská švýcarka dej jí tý vymaštěný palici smile
Reagovat
tommr
Bencic zatím Osakaovou podle očekávání přehrává. smile Doufám že nepoleví ...
Reagovat
annah
Paráda!! První dobrá zpráva dne! HuHu to dokázal. Poslal ten potmesily ksicht do pryč. smile
Reagovat
paddy
a Medveděv již přes půl roku nevyhrál turnaj smile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
Patik
smilesmile huhu sa ale po skončení turnaja vypari a uvidíme ho až keď bude treba niečo obhajovať..dovtedy budeš počúvať ako je Medvedev favorit takmer všade kde sa objaví.. smile
Reagovat
Patik
Mladí hráči majú určitý level hry..podarí sa im vyhrať nejakým spôsobom turnaj a potom sa vlečú..o rok keď majú obhajovať zase vytiahnu onen level z minulého roka aby obhájili a potom sa zase vlečú..tí hráči zapínajú len keď majú obhajovať a nešlapú konzistente po celú sezónu..ten mindset že aha teraz musím lebo obhajujem očakáva sa to odomňa nechcem prísť o body..a po turnaji sa už nemusím snažiť..to je fakt...
Reagovat
Patik
do šlaka veď prenesiem si tie výkony z turnaja na turnaj..ale nie no..toto neobhajujem toto sa ma netýka a level laťka ide dole..
Reagovat
tommr
dneska se těším hlavně na zápas Bencic vs Osaka. Doufám že Bencicová potvrdí dobrou zápasovou bilanci s Osakaovou a arogantní Japonku pošle domů ...
Druhé semifinále je z mýho pohledu nezajímavý protože nefandím ani jedný hráčce a navíc je stejně předem jasný, že vyhraje Swiateková ...
Reagovat
blixa
Nevím, nechci ti brát tvůj vrozený pesimizmus, ale Osaka mi nepřijde moc hratelná. S tou bude mít veliké problémy i Iga v případném finále.
Reagovat
tommr
Osaka se zdá být nehratelná protože zatím nenarazila na rovnocennou protivnici. Bencicová je ale chytrá hráčka a věřím, že na ní něco vymyslí ...
Reagovat
JohnB
Můžu vědět, na jakou rovnocennou soupeřku narazila Bencic? smile
Reagovat
tommr
o ní ale nikdo netvrdí že je nehratelná ...
Reagovat
JohnB
Na zápas je ale třeba se dívat z obou stran a ne jen z jedný
Reagovat
paddy
Swiatek taky nenarazila na nikoho silného, protože žádné silné nyní nejsou

aktuální stav:
Barty jasná jednička s velkým náskokem
Swiatek dvojka s náskokem
a nevýrazné pole s výkyvy

jedničku by letos uhájila Barty, Swiatek se sice zlepšuje, ale šanci by měla až příští rok
nicméně příští týden bude administrativní jedničkou

turnaj vyhraje Osaka, asi má formu, a tím pádem by měla porazit Swiatek

konec hlášení smile
Reagovat
tommr
pokud by Swiateková vyhrála i Miami tak by její ztráta na Barty byla jen pár stovek bodů a věřím tomu, že by jí ještě na antuce zlikvidovala. To jsou ted ale bohužel jen prázdný spekulace ...
Co se týče případného finále Swiatek vs Osaka tak je to docela otevřené i když bych si spíš tipnul Swiatekovou. Pořád ale věřím a doufám, že k němu nedojde a Osakaovou zařízne už Bencicová ...
Reagovat
paddy
hlavně ať se ti nezaříznou trenky smile

stůjme nohama na zemi
Swiatek vyhrála RG a pak se stalo toto

Barty - Swiatek
2021 Madrid 7:5 6:4
2022 Adelaide 6:2 6:4

Barty ji sejmula i na její oblíbené antuce
a letos - Swiatek forma jako hrom a přesto s Barty hladce prohrála

Barty vynechala celý podzim a Sunshine Double, to se náskok dobře stahuje a přesto to nestačí smile

Barty = jasná jednička smile
Reagovat
blixa
Nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně ... smile ale letos by to Barty ještě asi udržela.
Reagovat
makro99
druhý semifinále tipuju skreč Peguly;
finále Osaka - Swiatek by mohlo být po čase zase zase high-speed-level..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj, bude to svištětsmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist