11. den na French Open: Na programu jsou zbylá čtvrtfinále, Krejčíková vyzve Gauffovou

9. 6. 2021, 06:00
Previews 209
V rámci 11. hracího dne French Open poznáme poslední postupující do semifinále letošního ročníku. Poslední česká zástupkyně ve dvouhře Barbora Krejčíková vyzve Cori Gauffovou, Maria Sakkariová se pokusí zastavit loňskou šampionku Igu Šwiatekovou, nejúspěšnější hráč turnaje Rafael Nadal změří síly s Diegem Schwartzmanem a světová jednička Novak Djokovič nastoupí proti Matteovi Berrettinimu.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Krejčíková (ČR) - Gauffová (24-USA) | Court Philippe-Chatrier (11:00 SELČ)
• Čtvrtfinále žen •
Sakkariová (17-Řec.) - Šwiateková (8-Pol.) | Court Philippe-Chatrier (12:30 SELČ)
• Čtvrtfinále mužů •
Nadal (3-Šp.) - Schwartzman (10-Arg.) | Court Philippe-Chatrier (14:00 SELČ)
Djokovič (1-Srb.) - Berrettini (9-It.) | Court Philippe-Chatrier (20:00 SELČ)


• Češi v akci •
Barbora Krejčíková (33.) - Cori Gauffová (25.) | Court Philippe-Chatrier (11:00 SELČ)
Barbora Krejčíková ve svém prvním čtvrtfinále na grandslamech narazí na teprve 17letou Cori Gauffovou. Rovněž Američanka, vítězka juniorky 2018, si zahraje své první grandslamové čtvrtfinále a je nejmladší hráčkou v této fázi French Open od roku 2006 (Nicole Vaidišová). Obě aktérky se vezou na vítězné vlně devíti zápasů. Bude se jednat o premiérový vzájemný souboj.

Krejčíková i Gauffová vyhrály svou poslední generálku a i v Paříži se prezentují parádní formou. Šance na postup jsou naprosto vyrovnané, s kvalitou hry jsou na tom rovněž podobně a nejspíše nás čeká parádní bitva. Tu by mohlo rozhodnout to, kdo čtvrtfinále lépe zvládne psychicky.

Tip: Krejčíková ve třech setech

Aktuální forma
Krejčíkové se zpočátku na antuce nedařilo. V Istanbulu vyhrála jediný zápas, v Madridu skončila hned v prvním kole, ale v Římě měla v osmifinále dva mečboly proti pozdější šampionce Ize Šwiatekové a ve Štrasburku si zahrála své druhé letošní finále (WTA 1000 Dubaj) a získala svůj premiérový titul.

Cesta turnajem
Na French Open se zpočátku nemohla dostat do rytmu, nicméně trápící se krajanku Kristýnu Plíškovou nakonec porazila. Ve druhém kole nedala šanci chybující Jekatěrině Alexandrovové, ve třetím suverénně vyřadila nasazenou pětku Elinu Svitolinovou a v osmifinále Sloane Stephensovou, přemožitelku Karolíny Plíškové a Karolíny Muchové.

Historie na French Open
Krejčíková se loni hlavní soutěže French Open zúčastnila teprve podruhé a senzačně došla až do osmifinále, v němž neudržela vedení proti rozjeté kvalifikantce Nadie Podoroské.

Barbora Krejčíková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Štrasburk (vítězka); Dubaj (finále)
Největší úspěchy na antuce: Štrasburk (vítězka)
Bilance: 23-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 12-3
Bilance proti hráčkám Top 21-30: 1-2 (kariérní 1-3)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Barbora Krejčíková - French Open
Kariérní bilance: 7-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Madrid (1. kolo), Řím (osmifinále), Štrasburk (vítězka)
Cesta turnajem: Kr. Plíšková (5-7 6-4 6-2), (32) Alexandrovová (6-2 6-3), (5) Svitolinová (6-3 6-2), Stephensová (6-2 6-0)

Aktuální forma
Gauffová letos vylepšuje svá maxima, v Adelaide hrála své největší semifinále, v Dubaji své největší čtvrtfinále a obojí trumfla na antuce v Římě, kde se probojovala až mezi nejlepší kvarteto. Na antuce dále uhrála čtvrtfinále v Charlestonu a v Parmě získala svůj druhý titul.

Cesta turnajem
Na French Open už musela dvakrát do tie-breaku, přesto ještě neztratila set. V úvodních dvou zápasech porazila Aleksandru Kruničovou a Qiang Wang, ve třetím kole jí po první sadě vzdala krajanka Jennifer Bradyová a v osmifinále nedala šanci Ons Džabúrové.

Historie na French Open
Gauffová si svůj debut v hlavní soutěži antukového grandslamu odbyla loni a ve druhém kole prohrála s rozjetou kvalifikantkou Martinou Trevisanovou.

Cori Gauffová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Parma (vítězka);  Řím,  Adelaide (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: Parma (vítězka); Řím (semifinále)
Bilance: 27-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 16-3
Bilance proti hráčkám Top 31-50: 5-0 (kariérní 8-2)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo)

Cori Gauffová - French Open
Kariérní bilance: 5-1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Madrid (1. kolo), Řím (semifinále), Parma (vítězka)
Cesta turnajem: Kruničová (7-6 6-4), Qiang Wang (6-3 7-6), (13) Bradyová (6-1 skreč), (25) Džabúrová (6-3 6-1)


• Čtvrtfinále žen •
Maria Sakkariová (18.) - Iga Šwiateková (9.) | Court Philippe-Chatrier (12:30 SELČ)
Maria Sakkariová se ve svém premiérovém grandslamovém čtvrtfinále pokusí zastavit pařížskou neporazitelnost (11 zápasů a 22 setů) loňské šampionky Igy Šwiatekové. První řecká čtvrtfinalistka grandslamů v open éře se s jedinou polskou grandslamovou vítězkou utká poprvé.

Sakkariová v areálu Rolanda Garrose hraje výborně a i na generálkách si vedla slušně. Šwiateková je však na antuce nesmírně silná, veze se na vítězné vlně a v Paříži stejně jako loni likviduje jednu soupeřku za druhou. Sakkariová určitě má hru na to, aby Šwiatekovou minimálně potrápila, ale favoritka je zde jasná.

Tip: Šwiateková ve dvou setech

Aktuální forma
Sakkariová měla velmi úspěšnou úvodní část letošní sezony. I když na Australian Open vypadla už v prvním kole, třikrát si zahrála semifinále (Abú Zabí, generálka v Melbourne a Miami) a ještě čtvrtfinále v Dauhá. Na antukových generálkách se výraznějšího výsledku nedočkala, ve Stuttgartu, Madridu ani Římě nepřešla přes osmifinále.

Cesta turnajem
Na French Open si bez problémů poradila s kvalifikantkou Katarinou Zavackou i Jasmine Paoliniovou, vyhrála třísetovou bitvu s Elise Mertensovou a v osmifinále smetla trápící se loňskou finalistku Sofii Keninovou.

Historie na French Open
Sakkariová hraje hlavní soutěž popáté a poprvé se dostala do druhého týdne. Jejím maximem bylo třetí kolo z let 2018 a 2020, loni v něm nestačila na rozjetou kvalifikantku Martinu Trevisanovou.

Maria Sakkariová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Miami,  Melbourne 3,  Abú Zabí (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: French Open (čtvrtfinále)
Bilance: 20-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na antuce: 8-3
Bilance proti hráčkám Top 10: 3-3 (kariérní 13-17)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (1. kolo)

Maria Sakkariová - French Open
Kariérní bilance: 9-4
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Madrid (osmifinále), Řím (2. kolo)
Cesta turnajem: Zavacká (6-4 6-1), Paoliniová (6-2 6-3), (14) Mertensová (7-5 6-7 6-2), (4) Keninová (6-1 6-3)

Aktuální forma
Šwiateková na antuce potvrzuje, že nejpomalejší povrch je jejím nejsilnějším. Hned na první akci v Madridu se dostala do osmifinále, v němž ve dvou těsných setech podlehla světové jedničce a pozdější finalistce Ashleigh Bartyové. V Římě až na dva odvrácené mečboly Barbory Krejčíkové dominovala, ve finále bez ztráty gamu porazila českou jedničku Karolínu Plíškovou a získala druhou letošní trofej (Adelaide).

Cesta turnajem
V Paříži si poradila s Kajou Juvanovou, Rebeccou Petersonovou, Anett Kontaveitovou i Martou Kosťukovou a v areálu Rolanda Garrose vyhrála už 11 zápasů bez ztráty setu v řadě.

Historie na French Open
Šwiatekové se na French Open daří fantasticky. Hned při svém debutu se dostala až do osmifinále, loni bez ztráty jediného setu antukový grandslam vyhrála a stala se první polskou grandslamovou šampionkou.

Iga Šwiateková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Řím,  Adelaide (vítězka)
Největší úspěchy na antuce: Řím (vítězka)
Bilance: 23-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 10-0
Bilance na antuce: 12-1
Bilance proti hráčkám Top 11-20: 1-1 (kariérní 5-3)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 1-0)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Iga Šwiateková - French Open
Kariérní bilance: 14-1
Nejlepší výsledek: vítězka (2020)
Loňský výsledek: vítězka
Bilance ve čtvrtfinále: 1-0
Generálka: Madrid (osmifinále), Řím (vítězka)
Cesta turnajem: Juvanová (6-0 7-5), Petersonová (6-1 6-1), (30) Kontaveitová (7-6 6-0), Kosťuková (6-3 6-4)


• Čtvrtfinále mužů •
Rafael Nadal (3.) - Diego Schwartzman (10.) | Court Philippe-Chatrier (14:00 SELČ)
Největší favorit, 13násobný šampion a vítěz posledních čtyř ročníků French Open Rafael Nadal se ve druhém zápase po sobě potkává s hráčem, kterého v rámci loňského ročníku vyřadil o kolo později. Po Jannikovi Sinnerovi antukového krále vyzve loňský semifinalista Diego Schwartzman. Argentinec s Nadalem odehrál už 11 soubojů a uspěl pouze jednou, a to loni ve čtvrtfinále antukového Masters v Římě.

Schwartzman sice ve vzájemné bilanci jasně prohrává, ale Nadala už dokázal párkrát dost potrápit. Nadal navíc na French Open nepůsobí ve své nejlepší formě, čehož by mohl Schwartzman využít. Nadal je přesto jasným favoritem na postup.

Tip: Nadal ve třech setech

Aktuální forma
Nadal letos na antuce (na své poměry) nepůsobí přesvědčivě. V Monte Carlu už ve čtvrtfinále vypadl s Andrejem Rubljovem, v Barceloně ve finále odvrátil mečbol Stefanose Tsitsipase, v Madridu byl ve čtvrtfinále nad jeho síly Alexander Zverev a v Římě získal svůj druhý letošní titul, přestože již v osmifinále čelil dvěma mečbolům Denise Shapovalova.

Cesta turnajem
Na French Open byl blízko prohranému setu hned v prvním kole s Alexejem Popyrinem, ale s Australanem do více než tří sad nemusel. Dále si poradil s domácím Richardem Gasquetem i Cameronem Norriem. V osmifinále mohl poprvé na turnaji ztratit set, jenže Jannik Sinner úvodní dějství nedopodával a poté už odpadl.

Historie na French Open
Nadal je suverénně nejúspěšnějším hráčem antukového grandslamu v historii. Na svém nejoblíbenější turnaji startuje posedmnácté a pouze třikrát si z areálu Rolanda Garrose neodvezl trofej pro vítěze (2009 - osmifinále, 2015 - čtvrtfinále, 2016 - odstoupení před zápasem třetího kola). V loňském finále si antukový král snadno poradil s Novakem Djokovičem a slavil rekordní 13. titul z pařížské antuky.

Rafael Nadal - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Řím,  Barcelona (vítěz)
Největší úspěchy na antuce: Řím, Barcelona (vítěz)
Bilance: 22-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 18-2
Bilance proti hráčům Top 10: 3-3 (kariérní 177-98)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-1 (kariérní 34-9)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále)

Rafael Nadal - French Open
Kariérní bilance: 104-2
Nejlepší výsledek: vítěz (2005 - 2008, 2010 - 2014, 2017 - 2020)
Loňský výsledek: vítěz
Bilance ve čtvrtfinále: 13-1
Generálka: Madrid (čtvrtfinále), Řím (vítěz)
Cesta turnajem: Popyrin (6-3 6-2 7-6), Gasquet (6-0 7-5 6-2), Norrie (6-3 6-3 6-3), (18) Sinner (7-5 6-3 6-0)

Aktuální forma
Schwartzman letos sice ovládl domácí antukový podnik v Buenos Aires, ale jinak se mu žádný z dalších turnajů nepovedl. V rámci antukového jara před French Open vyhrál jen dva zápasy (čtvrtfinále v Barceloně) a na dalších čtyřech akcích ztroskotal hned na prvním soupeři.

Cesta turnajem
Na French Open se mu ale zatím daří, bez ztráty setu si poradil s Yen-Hsun Luem, Aljažem Bedenem, Philippem Kohlschreiberem i Janem-Lennardem Struffem, přestože s posledním jmenovaným v úvodní sadě prohrával už 1-5 a čelil celkem sedmi setbolům.

Historie na French Open
Schwartzman se hlavní soutěže antukového vrcholu sezony účastní poosmé a ve druhém týdnu je potřetí. Po čtvrtfinále v roce 2018 se loni dostal až do semifinále, v němž nenašel recept právě na Nadala.

Diego Schwartzman - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Buenos Aires (vítěz)
Největší úspěchy na antuce: Buenos Aires (vítěz)
Bilance: 16-10
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na antuce: 11-6
Bilance proti hráčům Top 10: 0-1 (kariérní 9-36)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 1-3)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo)

Diego Schwartzman - French Open
Kariérní bilance: 18-7
Nejlepší výsledek: semifinále (2020)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 1-1
Generálka: Madrid (2. kolo), Řím (2. kolo), Lyon (2. kolo)
Cesta turnajem: Yen-Hsun Lu (6-2 6-2 6-3), Bedene (6-4 6-2 6-4), Kohlschreiber (6-4 6-2 6-1), Struff (7-6 6-4 7-5)


Novak Djokovič (1.) - Matteo Berrettini (9.) | Court Philippe-Chatrier (20:00 SELČ)
Vítěz ročníku 2016 a 18násobný grandslamový šampion Novak Djokovič v Paříži již podvanácté v řadě prošel do čtvrtfinále a ve svém celkově 15. čtvrtfinále na turnaji se utká s Matteem Berrettinim, který je naopak ve druhém týdnu French Open poprvé a v případě dnešního postupu vyrovná své grandslamové maximum (semifinále US Open 2019). Jediný dosavadní souboj předloni na Turnaji mistrů suverénně ovládl Djokovič.

Djokovič měl v osmifinále plné ruce práce s jiným italským talentem Lorenzem Musettim, po prohraném prvním a druhém setu se ovšem parádně rozjel, a pokud na výkony z posledních tří setů naváže, pak to bude mít Berrettini proti světové jedničce velmi těžké. Djokovič je zaslouženě celkem jasným favoritem na postup. Berrettini nicméně na antuce umí a mohl by jednoho z největších favoritů alespoň potrápit.

Tip: Djokovič ve čtyřech setech

Aktuální forma
Šampion letošního Australian Open Djokovič se po doléčení břišního svalu na kurty vrátil až s příchodem antukového jara a zpočátku se mu vůbec nedařilo. V Monte Carlu skončil již v osmifinále po šokující porážce s Danielem Evansem, v Bělehradu v semifinále prohrál parádní bitvu s kometou letošní sezony Aslanem Karacevem. V Římě to bylo o poznání lepší, až ve finále podlehl Rafaelovi Nadalovi. Před French Open se představil ještě na další domácí v Bělehradu, kde získal titul.

Cesta turnajem
Na French Open si bez problémů poradil s Tennysem Sandgrenem, Pablem Cuevasem i Ričardasem Berankisem. V osmifinále ovšem prohrál oba tie-breaky s fantasticky hrajícím Lorenzem Musettim. Od třetího setu však začal hrát daleko agresivněji, na kurtu dominoval a vyhrál 16 ze 17 následujících gamů, než mu italský teenager vzdal.

Historie na French Open
French Open je pro Djokoviče suverénně nejhorším grandslamem. Titul na pařížské antuce slavil jen jednou, v roce 2016 zkompletoval kariérní grandslam. Letos ho čeká 17. účast a jen dvakrát nedokázal dojít do druhého týdne (2005, 2009), od roku 2010 vždy postoupil minimálně do čtvrtfinále. Loni ve finále jasně prohrál s Rafaelem Nadalem.

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Bělehrad 2,  Australian Open (vítěz);  Řím (finále);  Bělehrad 1 (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: Bělehrad 2 (vítěz); Řím (finále); Bělehrad 1 (semifinále)
Bilance: 24-3
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 15-3
Bilance proti hráčům Top 10: 4-1 (kariérní 219-101)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 1-0 (kariérní 38-9)
Grandslamy: Australian Open (vítěz)

Novak Djokovič - French Open
Kariérní bilance: 78-15
Nejlepší výsledek: vítěz (2016)
Loňský výsledek: finále
Bilance ve čtvrtfinále: 9-4
Generálka: Řím (finále), Bělehrad 2 (vítěz)
Cesta turnajem: Sandgren (6-2 6-4 6-2), P. Cuevas (6-3 6-2 6-4), Berankis (6-1 6-4 6-1), Musetti (6-7 6-7 6-1 6-0 4-0)

Aktuální forma
Berrettini se po dvouměsíční zdravotní pauze na kurty vrátil na antuce. Do "oranžového" období vstoupil porážkou s Alejandrem Davidovichem, ovšem pak ovládl první akci v Bělehradu, hrál finále v Madridu (první na Masters) a osmifinále v Římě.

Cesta turnajem
Na French Open do čtvrtfinále prošel bez větších potíží. V prvním kole si ve čtyřech setech poradil s Tarem Danielem a pak neztratil set s Federicem Coríou ani Soon-Woo Kwonem. V osmifinále měl po odstoupení Rogera Federera volno.

Historie na French Open
Berrettini v areálu Rolanda Garrose startuje počtvrté a poprvé se dostal do druhého týdne. Jeho předchozím maximem bylo třetí kolo z let 2018 a 2020, loni v něm podlehl Danielovi Altmaierovi.

Matteo Berrettini - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Bělehrad 1 (vítěz);  Madrid (finále)
Největší úspěchy na antuce: Bělehrad 1 (vítěz); Madrid (finále)
Bilance: 21-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 13-3
Bilance proti hráčům Top 10: 1-3 (kariérní 7-11)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 1-0)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále)

Matteo Berrettini - French Open
Kariérní bilance: 5-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2021)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Madrid (finále), Řím (osmifinále)
Cesta turnajem: Daniel (6-0 6-4 4-6 6-4), Coría (6-3 6-3 6-2), Soon-Woo Kwon (7-6 6-3 6-4), (8) Federer (bez boje)

FRENCH OPEN 2021 - PROGRAM 11. HRACÍHO DNE
• COURT PHILIPPE-CHATRIER • (od 11:00 SELČ)
1. Krejčíková (ČR) - Gauffová (24-USA)
2. Sakkariová (17-Řec.) - Šwiateková (8-Pol.)
3. Nadal (3-Šp.) - Schwartzman (10-Arg.)
4. Djokovič (1-Srb.) - Berrettini (9-It.) / nejdříve ve 20:00 SELČ
• COURT 6 • (od 11:00 SELČ)
1. Viďmanová (ČR) - Šnajdrová (4-Rus.)
• COURT 7 • (od 11:00 SELČ)
4. Jiménezeová/Nosková (3-And./ČR) - Garciaová/Petreticová (Mex./Fr.)
5. Dahlberg/Jurajda (Švéd./ČR) - Anthrop/J. Shang (3-USA/Čína)
• COURT 11 • (od 11:00 SELČ)
4. L. Fruhvirtová/Kuděrmetovová (2-ČR/Rus.) - Guthová/Middendorfová (Něm.)
• COURT 12 • (od 11:00 SELČ)
3. Palicová/Xuová (ČR/Kan.) - Marčinková/Szabaninová (5-Chorv./Maď.)
• COURT 13 • (od 11:00 SELČ)
1. Nosková (ČR) - Mintegiová (Šp.)
4. Donald/Poljičak (ČR/Chorv.) - Banerjee/Colak (7-USA)
Kompletní program 11. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

209
Přidat komentář
smazaný uživatel
Rafovi. Poslední set bez slitování. smile
Reagovat
Usm
Ženským se za hekani nadává, ale že Nadal za každým úderem udělá hlasitý "eeeeee" a zdá se mi, že postupem času volume ještě přidává? Hnus, přitom takhle řve jen na ty jeho blbý antuce
Reagovat
Amputace
Nepřidává. Řve stejně od začátku do konce. Je to podobné jako s jeho rituály. Kdo naopak sílu hekání mění, je Djokovič, který ji stupňuje spolu s narůstající intenzitou zápasu.
Reagovat
Patik
no to je reálne hékanie..Nadal héka lebo chce hékať..Djokovič héka lebo si to záťaž vyžaduje.
Reagovat
Amputace
No Nadal heká, protože to tak má naučené z tréninků a je to součást jeho herního stereotypu. Djokovič heká, protože je to herečka. Prý výkon vyžaduje :D Je to jen divadýlko - viz jeho ploužení se po kurtu a následné rozmetání soupeře 2x 6:0. S hekáním to má úplně stejně - čím intenzivněji, útrpněji, demonstrativněji heká, tím lepší jeho výkon obyčejně je. Kdyby jeho hekání skutečně odpovídalo zátěži, které je v tu chvíli vystaven, tak sotva stál na nohou, protože přesně tak jeho hekání zní :) Nadal heká pořád stejně, protože to tak má naučené, Djokovič heká, protože se snaží demonstrovat, ale i vsugerovat sám sobě, jak obrovský je v tu chvíli bojovník a jak si jde mučednicky za vítězstvím. On tuhle mučednickou a trpitelskou potřebu v sobě zkrátka má.
Reagovat
Patik
ale prd..veď sa skús rozbehnúť a skoč potichu do rozštepu tak aby si trafil loptičku..v jeho veku
Reagovat
turista
U Nadala je to hekání stále stejné. Je výrazem jeho silového tenisu a nijak mně nevadí. Do těch trofejí by ale kousat opravdu nemusel. U Djokoviče je to hekání s věkem horší, protože si bohužel musí víc a víc sahat na dno sil.
Reagovat
paddy
Reagovat
paddy
smilesmilesmile
Reagovat
majkl005
když Máňa dávala rozhovor po zápase, tak při nadechování to v ní pěkně sýpalo smile není ona vášnivá kuřačka? smilesmile
Reagovat
Patik
Sakkariová ako žena vyzerá strašne dominantne..agresívne..nas.rano..stavím sa že niekde v šatni behá s nejakým bičíkom..a šváce svoj tím po chrbte..kto je vaša hráčka..povedz že som dobrá inak ti sadnem na hlavu ty zbabelec..budeš ma poriadne trénovať..zopakuj to..smile
Reagovat
majkl005
přestaň si tahat za ocas :D tady na tvoje zvrhlé představy není nikdo zvědavej smilesmilesmile
Reagovat
Patik
nie..ja sa jej len bojím..neublíži mi však nie ?
Reagovat
paddy
Ještě jeden! smile

Ještě jeden! smile

Ještě jeden! smile
Reagovat
Dobry-den
Sakkari zatím bez respektu. smile
Reagovat
tommr
no uvidíme jestli zase nechytne nerva až se bude zápas blížit ke konci ...
Reagovat
Alien
Mário Sakkari! Mário Sakkari!
Reagovat
Blondie
Pojď, Sakkari!
Reagovat
paddy
Máňo, pojď!!! smilesmilesmile
Reagovat
majkl005
čím je Svátek tak dobrej? nepříjde mi, že by její údery měly kdovíjakou rychlost a i ta muška není kdoví jaká...neměla spíš jen štěstí na soupeřky? proti takové hře si myslím, že má Bára velkou šanci
Reagovat
Mony
Ti jsi ji nevidel ani loni na stejném místě? Po absenci Barty asi jiný level. To ale neznamená že nemůže mit nějaký blbý den jako v Římě první 2 sety proti Báře
Reagovat
majkl005
loni jsem RG nesledoval, ale letos jsem nějaký její zápas již viděl a nevím...asi jsem hňup, ale jediný co mne na ní zaujalo jsou ty její tiky :D to se u profesionálních sportovců nevidí tak často smile
Reagovat
majkl005
já to beru z toho pohledu, že se mi tak zdá, ze zdejší diskuze, výsledků apod. že je brána za neporazitelnou, ale mne se teda vůbec neporazitelná nezdá...naopak si myslím, že její hra by Báře mohla docela sedět
Reagovat
Mony
Možná nějaké mouchy mít bude. Ono se hraje Jinak na vlně a v euforii než když se musíš z něčeho vyhrabávat, ale fakt Jako loni To byla jízda
Reagovat
Mony
Taky je asi zdravotně limitovaná. Takhle špatně tady ještě nehrála
Reagovat
aape
Velká gratulace Báře,
krásně znechutila Cori tenis až tak,
že chudinka musela rozmlátit raketu
Hodně štěstí v semifinále smile
smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Newcombe
Taky nejsem příznivcem těch pomatených hnutí, ale od jisté doby jsem si uvědomil, že patřím k určitému etniku které je upozaďováno. Jsem hrdý běloch a těší mne když My vyhráváme, zejména proti černým tlučhubám z jůesej (viz ta abstraktní atletka smile s dlouhými pařáty v Ostravě - ta měla keců). Vlastně jim děkuji za to uvědomění si.smile
Reagovat
majkl005
fúúú smile ale v názvu tvého nicku cítím trošku i té černé barvy smilesmile
Reagovat
Mony
Spíš holou hlavu, Skin head
Reagovat
majkl005
ale tak stačí, že se tu začíná řešit bílá a černá :D ještě k tomu přidat skinheady a může se to tu celé zrušit smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
ale tak znáte to -Sportu Zdar!!! Bojujme vždy čestně a rytířsky. Coco je fešandasmile
Reagovat
ttopi
A pokud jsi ještě heterosexuál a jíš maso, tak to jsi celkem v pasti smile
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně sympatičtější Coco nebo Naomi než kecy podobných "siláků", kteří se ještě schovávají za trikoloru :-/
Reagovat
Honza-K
Velká gratulace Báře smilesmilesmile
Reagovat
Nenela
Ja jsem mela takove nervy, ze jsem se na pulku zapasu vubec nemohla divat. Vcerejsi prohlaseni Gauff me znervoznilo asi vice nez Barcu, coz je ta lepsi varianta :-)
Barco, obrovska gratulace!!!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Megagratulace k životnímu úspěchu!!!smile Velmi, velmi zasloužené vítězství a velmi velmi sladké i v souvislostech. Hra byla chvílemi nervózní z obou stran, holky se snažily, tlačily to tam i očima a až na pár balónů tam tolik skvostných výměn nebylo. Ale to vůbec nevadí, aspoň mně ne. Podle čísel jasné vítězství.
PS:
Škoda, chtěl jsem vidět protáhlý Mouratoglův obličejsmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Andrew89
skvělý skvělýsmilesmilesmile
Reagovat
SydneyOpen
Vidíš to Kristýno, kdybys Báru v 1.kole porazila mohla jsi být v SF teď ty smilesmile
Reagovat
Mony
Tyda si hlavně musí vzít příklad z ty psycholožky, kterou si konečně Bára poridila
Reagovat
Mony
Tynda
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
Dobry-den
Chudák holka. Když to vidí, tak teď určitě musí brečet někde na pokoji. smile
Reagovat
zfloyd
Vynikající , dvě tmavé překážky jsou zdolány teď už to bude je lepší , lepší a lepší
smilesmilesmile
Reagovat
Nenela
ajajajaj to bylo ale rasisticke byt v usa, tak uz te maj smile
Reagovat
smazaný uživatel
budesmile
Reagovat
Dobry-den
Tak to nešlo bez klasického zabrnkání na nervy. Ale Bára asi chtěla dopodávat zápas čistou hrou, tak když se jí to napoprvé nedovedlo, tak si počkala na další šanci a napodruhé už uspěla. smile

Obrovská gratulace, snad postoupí Iga a budeme mít 4 sympatické semifinalistky. smilesmile
Reagovat
Fransoas
Škoda nevyužitých tří mečbolů.Bitva stále pokračuje.Přesně ve 13'00 to Bára zvládla.Naprosto neuvěřitelná bomba.Obrovská gratulace ke hře a k postupu do SF.
Reagovat
Blondie
Juchuchuchuchuchu :D
Gratulace, Barčo!

A Cori se má ještě hodně co učit, no :)
Reagovat
Newcombe
Miluju tě.
Reagovat
Grape
Joooo! smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
Je to tam smile velká gratulace
Reagovat
flex
Omlouvá se fandům, ale Coco je mi nesympatická.
Reagovat
JanITCZ
Idem
Reagovat
Blondie
Jestli to nedáš, vytrhám si vlasy, Baruno a já mám svý vlasy ráda!!!
Reagovat
Blondie
Uf, díky! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bára je dobrá a chtělo by to FINÁLE.
Reagovat
SydneyOpen
No bohužel teď to nebude lehké dopodávat
Reagovat
Dobry-den
To už nedá. Ale zase se zapíše do historie. smile
Reagovat
Blondie
Sakra... snad se nebude (akorát na druhou stranu) opakovta první set. Obávám se, že Barča není tak zaťatá jako Cori, aby se z toho případně otřepala.
Reagovat
slacker
Netrap nas Batro
Reagovat
Mony
Krejčíková nevyužila 10 mečbolů! Už to slyším
Reagovat
ttopi
Zatím jen 5 smile
Reagovat
dadaft
procházka po ostří nože...
Reagovat
Blondie
Tak TEĎ!!! Pojď, Barčo!
Reagovat
SydneyOpen
zase ne smile
Reagovat
Blondie
ný...
Reagovat
Mony
Tak ještě Báře pár vlasů zešedne
Reagovat
smazaný uživatel
za 3 match point a je to tusmile
Reagovat
zfloyd
5:1 40:0 , to myslím měla její mentorka Novotná
ve finále Wimbledonu a s Grafovou to projela , tak snad ji nechce napodobit
Reagovat
Mony
Tak nejak
Reagovat
slacker
neeeee to se nemelo stat. ten treti mecbol tam mel bejt
Reagovat
Dobry-den
Teď bude obrat.
Reagovat
SydneyOpen
nene hlavně se nevynervovat teď
Reagovat
Blondie
Ale ne...
Reagovat
smazaný uživatel
snad to dopodává
Reagovat
Blondie
Nemám dobrý pocit...
Reagovat
Blondie
Aww, nervy...
Reagovat
smazaný uživatel
3x
Reagovat
dadaft
slušná lekce pro Cori -- ano, první set měla vyhrát, ale tenis někdy není spravedlivý a dokáže člověka rozložit
Reagovat
smazaný uživatel
Bára je dost silná, takže jaksi by jí mohla i přetlačit.
Reagovat
Nenela
Proc ho mela vyhrat? Byla lepsi?
Reagovat
Blondie
Měla několik SB, celou dobu byla napřed, Barča jen dotahovala a odvracela.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tenis není o tom, kdo je napředsmile taky měla několikrát dost kliku...
Reagovat
Fandina
To určitě, viděla jsem pár prasátek v její prospěch.
Reagovat
lukassb
Co to mele ten komentátor o rozbití rakety? :D že na to nemá právo v 17, ale má na to právo Serena Williams? Spíš naopak ne?

Jinak Bára parádní !:)
Reagovat
Blondie
Taky bych měla víc pochopení pro to "děcko" :D
Reagovat
Mony
Jasně, Určitě dobře že se to trestá ale když to pomáhá, Tak proč to někomu vytýkat
Reagovat
Blondie
Vytýkala bych to určitě.
Chápu, že to pomáhá, ale ti tenisté by měli jít tak trošku příkladem, ne? ;) sportovního chování, nějakého respektu třeba i k pracovnímu náčiní. I když si ho se svými příjmy mohou koupit miliardu.
Reagovat
Mony
No jo, máš pravdu
Reagovat
Fandina
A nechceme toho trochu moc, od tenistů. Mají jít příkladem a proč vlastně. Dělají svou práci a ostatní se na to dívají. Jsou to jen lidi.
Reagovat
smazaný uživatel
To nepomáhá. Důležitá je koncentrace.
Reagovat
dadaft
vzali jste mi hračku (1.set), tak já se naschvál vyhážu smile smile
Reagovat
smazaný uživatel
no Bára jí dost pomáhá
Reagovat
Mony
Raketa pryč ale blok asi taky
Reagovat
smazaný uživatel
Jó blok. Zuřivostí proti bloku?
Reagovat
dadaft
Doraž ji Báro
Reagovat
SydneyOpen
Svačino že to Serena nedělá moc často? smile Serena už rozmlátila raket
Reagovat
Blondie
Ale no tak.
Reagovat
smazaný uživatel
4:0, pěkně jí rozebrala
Reagovat
George_Renel
Svačino mlč.
Reagovat
Andrew89
Gauf je uplně rozložená....dotáhni to prosím
Reagovat
smazaný uživatel
smile druhý set bývá obvykle kanársmile, tak snad
Reagovat
zfloyd
Jeeď Coco je nervní , pospíchá , začne chybovat
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
právě, chce to zabít a dá to vedle
Reagovat
zfloyd
jo jo chyby začínají
Reagovat
dadaft
Cori je teď na ručník, nicméně viděl jsem s ní už dost zápasů a brzy se sebere, ještě bych nejásal .......
Reagovat
SydneyOpen
přesně, Bára nesmí ani trochu povolit, Gauff se může vzchopit
Reagovat
Mony
Jo, na 17 hlava dobra
Reagovat
smazaný uživatel
je to dobrésmile
Reagovat
smazaný uživatel
pěkně jí vykolejila a 2:0
Reagovat
smazaný uživatel
3:0smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Out? Která mafie platí toho upíra?smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
Uf 1:0, nepouštět Gauff do vedení
Reagovat
sefranek17
nervózní proti ještě víc nervózní
Reagovat
Mony
Vyhrát první Gem v druhém setu bývá hodně důležité
Reagovat
Mony
Game
Reagovat
flex
Vyhrát prvních 6 gamů ve druhém setu je taky hodně důležité, snad se mi potvrdí, že Gauff je psychicky v autu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
reklama na NB, ta musela stát majlant. Head Báry nic?smile Btw na sport fajn, ale jinak na koukání ten ohoz od nich nic moc...
Reagovat
Mony
NB boty mi vydrží vždycky dvakrát déle než jiné boty. Divím se že k nám ještě nepronikla tady ta značka
Reagovat
Mony
Snad jediná značka kde ty boty jsou ještě v Americe a ne v Číně nebo v Asii
Reagovat
Mony
Šíji v USA
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Mony
Teď jí hlavně nenechat nadechnout. přitlačit Baro
Reagovat
Andrew89
že by to z Báry mohlo spadnout...kež by..smile
Reagovat
smazaný uživatel
už spadlo
Reagovat
Dobry-den
Bára ukradla Gauffové set, který měl být její. Celou dobu dotahovala, 5 setbolů odvrátila a využila hned ten první. smile

Teď hlavně žádný kolaps! Jedem! smile
Reagovat
lvicek
Jsem v praci, pustila jsem si posledni dva micky prvniho setu, hustyyyy :D. Bara vytecne!
Reagovat
smazaný uživatel
Výhra setu fajn. Ale od půlky setu je to přehlídka chyb a dvojchyb. Zápas se mi zatím teda nelíbí.
Reagovat
SydneyOpen
Bára ani jednou v celém 1. setu nevedla, pořád prohrávala, odvracela 5 SB, Gauff podávala na vítězství setu a Bára to stejně udolala. Tohle snad Báru ještě víc nakopne
Reagovat
zfloyd
Jooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
dadaft
jóóó, výborně ......... první set až na tajbrejk byl pěkný tak jako tak, ale s třešničkou je výtečný !!!!!!!
Reagovat
Ela-fon-isi
Barunka!!! Neskutečný!smile
Reagovat
slacker
tak to je fantasie, jak ukradla Barbora ten prvni set.
Reagovat
SydneyOpen
Jooooo
Reagovat
Dobry-den
smile
Reagovat
Andrew89
ty vo.....uffff...ještě jeden!!! Baro...
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
smazaný uživatel
trpělivost, vytrvalost a psychikasmilesmile
Reagovat
Mony
Teď mě Bára překvapila
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tvl s ní jsou snad všichni svatí. A k tomu Bářiny berdychovkysmile.
Od BL ale krásně....smile
Reagovat
Mony
Všichni svatí?! Celý zápas smůla, těsně auty, prasata...
Reagovat
SydneyOpen
jo 6:6 krásný FH
Reagovat
dadaft
6:6
............ a druhý infarkt smile
Reagovat
dadaft
Svačino, Svačino, úroveň zápasu zas tak špatná není, hrál se pěkný tenis, to jen tajbrejk je neskutečně nervózní...
Reagovat
Kojinho
Klasickej Svačina. Sám se považuje za tenisového odborníka par excellence.
Reagovat
SydneyOpen
zase páska v neprospěch Báry smile
Reagovat
Andrew89
Gauff už jen čeká na její chybu:/ achjo
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kva, někdo zařval aut nebo cosmile?
Bára má v TB neskutečný pech.
Reagovat
George_Renel
Ani ne.smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
no jo francouzský publikum hnus smile
Reagovat
flex
Tohle mi udělalo radost. Diváci, jen ať fandí, Coco tím dorazí. Nesedí mi hvězdička.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
1.serve měla nechat Bára zkontrolovatsmile
Reagovat
Andrew89
pojd sakra
Reagovat
SydneyOpen
né DF v TB Báro smile
Reagovat
Kojinho
Zdá se mi to nebo ukazují hlavně highlighty Gauff?
Reagovat
dadaft
uff uff uff ........ to bylo těžké
Reagovat
SydneyOpen
uuuuuf ještě že tak
Reagovat
SydneyOpen
tvl to jsou nervy smile
Reagovat
Mony
Já už mám třetí gate
Reagovat
Mony
Trochu odvahy jít po té lajne
Reagovat
Mony
Anoooo, odvaha Štěstí preje
Reagovat
Tomas_Smid_fan
při 5:5 bohužel 3x špatné rozhodnutí... Velká škoda gemusmile
Reagovat
SydneyOpen
teď holt musíme doufat že to dokope v TB
Reagovat
flex
Cori je neskutečně lačná a to jí zatím neumožnilo získat set.
Reagovat
Mony
Změnila jméno na Coco
Reagovat
dadaft
no, je a bude to velký zápas
Reagovat
Dobry-den
Gauff 7:5 6:3 smile
Reagovat
Mony
Dobrou noc
Reagovat
zfloyd
Jestli ten set otočí , tak se Coco sesype
Reagovat
smazaný uživatel
v to doufám
Reagovat
zfloyd
POOOOJĎ smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
dobrá hra a pomáhá si servisem.smile Vamos - jdemesmile
Reagovat
Blondie
Jo!!!! smile
Reagovat
smazaný uživatel
Je to otevřené - tak snad: Vypadá to nadějně.
Reagovat
Mony
Jak u Bary dostane čas hlava, tak to smeruje... smile
Reagovat
smazaný uživatel
hraje dobřesmile
Reagovat
smazaný uživatel
radost pohledět a servis se daří umísťovat
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Servissmile
Reagovat
Mony
Tak v defenzive to Báro asi nedáš.. Jdi do toho.. Bud to tam bude padat, tak otocis, nebo ne, pak to bude nastejno s defenzivou
Reagovat
smazaný uživatel
Obrat se blížísmile
Reagovat
Pavol
Treba aj Gauffovej ponúknuť možnosť robiť chyby. Len s rozumom až do konca. smile
Reagovat
zfloyd
potřebuje se trochu na.rat a začít hrát svoji hru
Reagovat
Pavol
Ten rozhodca sa nemusel hneď na začiatok do toho starať.
Reagovat
Blondie
Roztomilý článek z archivu :)

https://isport.blesk.cz/clanek/tenis/213905/osudy-ceskych-vitezu-juniorskych-grandslamu-slava-i-zatraceni.html
Reagovat
Blondie
To budou nervy, těším se
Reagovat
Blondie
Komentář se mi smazal, hm.

Tipuji, že Sakkari sice schytá kanára, ale dostane Igu do tří. A výsledek z jejího pohledu: 0:6, 7:5 (nebo 7:6), 2:6 :)
Reagovat
SydneyOpen
Vidím to tak 50:50 obě jsou ve velké formě, obě mají delší vítěznou šňůru a obě prochází turnajem celkem hladce až na výjimky. No a Igu dnes čeká pořádná zkouška, čekal jsem už od Anetky že ji potrápí o něco víc, ale Sakkari ji dá zabrat svým strojovým tenisem
Reagovat
paddy
Swiatek letos ztrácí více gemů, na druhou stranu už nemá moc silných soupeřek

Dnes ztratí aspoň set

Máňo, pojď!!! smile smile smile
Reagovat
Pavol
Môžeš to dať. Dúfam že tréner zvolil dobrú taktiku. Žabérová hrala zle bez pohybu. Fyzicky je možno na tom lepšie ale Ty máš viac v hlave. Vykašli sa na stres dnes nemáš čo stratiť. Bojuj. Je to tvoj veľký deň. Večer všetci oslavujeme. Veríme ! smile
Reagovat
Pavol
Proste si to neužívaj radšej vyhraj a tú výhru si potom užiješ.
Reagovat
aape
smile smile
Reagovat
George_Renel
Ani druhá žena s černou brašnou nesmí projít.smile
Reagovat
brixner
Žádná žena s černou brašnou nesmí projít!smile
Reagovat
Newcombe
doufám, že sklapne. Držím palce. WLM smile
Reagovat
Pe3k
WLM smilesmile
Reagovat
Blondie
V čem je velkohubá? Úplně stejně se vyjadřují Petra a Karolína.
Reagovat
SydneyOpen
třeba to myslí tak že je velkohubá že se jí tam toho hodně vejde smilesmile nic nic už mlčim smile
Reagovat
George_Renel
V 17 letech? To si nepamatuju.....
Reagovat
Blondie
Nu, tak podívejme se realitě do očí: Cori je ve svých 17 letech někde úplně jinde, než byly v tom věku Peťa a Karo.
Reagovat
Blondie
Jinými slovy, co ty dvě v daném věku říkaly, prostě nikoho nezajímalo :D takže to ani nevíme.
Reagovat
George_Renel
Existuje zdravé a nezdravé sebevědomí. Uvidíme, kam to převáží.
Reagovat
Newcombe
Sebevědomá slova americké hvězdy: Krejčíková? Nebude to o ní, záleží, co já jí dovolím
Reagovat
Blondie
ALM
Jinak ale nechápu, proč tahat jakákoliv vybraná barva pleti matters do obyčejného zápasu dvou tenistek, když ani jedna tou rasovou kartou nemává.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Mony
V Americe je sebejistota ctnost
Reagovat
smazaný uživatel
Vyjadřuješ se dost neomaleně a pleteš si pojmy a dojmysmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist