11. den na French Open: Na programu jsou zbylá čtvrtfinále, o postup budou bojovat Kvitová nebo Djokovič

7. 10. 2020, 06:00
Previews 69
V rámci jedenáctého dne letošního ročníku French Open se zkompletuje semifinálové obsazení. Poslední česká naděje ve dvouhře Petra Kvitová v prvním zápase na centrálním dvorci změří síly s Laurou Siegemundovou, vítězka si zahraje s Danielle Collinsovou, nebo Sofií Keninovou. Dnešní mužská čtvrtfinále obstarají světová jednička Novak Djokovič s Pablem Carreñem a Andrej Rubljov se Stefanosem Tsitsipasem.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Češi v akci •
Kvitová (7-ČR) - Siegemundová (Něm.) | Court Philippe Chatrier (12:00 SELČ)
• Čtvrtfinále dvouhry žen •
Collinsová (USA) - Keninová (4-USA) | Court Philippe Chatrier (13:30 SELČ)
• Čtvrtfinále dvouhry mužů •
Rubljov (13-Rus.) - Tsitsipas (5-Řec.) | Court Philippe Chatrier (15:00 SELČ)
Djokovič (1-Srb.) - Carreño (17-Šp.) | Court Philippe Chatrier (17:00 SELČ)


• Češi v akci •
Petra Kvitová (11.) - Laura Siegemundová (66.) | Court Philippe Chatrier (12:00 SELČ)
Petra Kvitová dnes bude bojovat o vyrovnání svého pařížského maxima z roku 2012 a také první semifinále na grandslamech od loňského Australian Open, kde ve finále padla s Naomi Ósakaovou. Ani v pátém zápase na letošním French Open nepotká nasazenou soupeřku, dnes bude čelit na antuce výborně hrající Lauře Siegemundové. Němka, kterou v jediném dosavadním souboji smetla, nikdy předtím na grandslamech neprošla dále než do třetího kola.

Kvitová má na letošním French Open velmi dobrou formu, jenže tou se prezentuje i nebezpečná Siegemundová, pro níž je antuka suverénně nejoblíbenějším povrchem. Kvitovou dnes nejspíše čeká nejtěžší soupeřka na turnaji, ale jedinečnou šanci postoupit do semifinále by si neměla nechat utéct.

Tip: Kvitová ve třech setech

Aktuální forma
Kvitová před pauzou startovala na čtyřech turnajích a na všech postoupila minimálně do čtvrtfinále. Po restartu sezony se ovšem další takové účasti dočkala až na French Open. Na generálce v New Yorku totiž ztroskotala hned na krajance Marii Bouzkové a na US Open vypadla v osmifinále se Shelby Rogersovou.

Cesta turnajem
Svůj první a nejspíše i poslední letošní turnaj na antuce odstartovala dvousetovým vítězstvím nad domácí Océane Dodinovou a bez ztráty setu si poradila také s antukářkou Jasmine Paoliniovou a teenagerkou Leylah Fernandezovou a poprvé po pěti letech postoupila do osmifinále French Open. V něm nedala šanci Shuai Zhang a pokračuje bez ztráty jediné sady.

Historie na French Open
Kvitová v minulosti na French Open startovala desetkrát a jen čtyřikrát se probojovala do druhého týdne. Nejlepšího výsledku dosáhla před osmi lety postupem do semifinále. Loňský ročník kvůli zranění levého předloktí vynechala.

Petra Kvitová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Dauhá (finále);  Brisbane (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: první turnaj
Bilance: 19-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na antuce: 4-0
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 9-1 (kariérní 149-43)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-1 (kariérní 6-6)
Grandslamy: Australian Open (čtvrtfinále), US Open (osmifinále)

Petra Kvitová - French Open
Kariérní bilance: 27-10
Nejlepší výsledek: semifinále (2012)
Loňský výsledek: nehrála
Bilance ve čtvrtfinále: 1-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Dodinová (6-3 7-5), Paoliniová (6-3 6-3), Fernandezová (7-5 6-3), Shuai Zhang (6-2 6-4)

Aktuální forma
Siegemundové, bývalé 27. hráčce světa, se po ošklivém zranění před třemi lety v Norimberku nedaří tak jako dřív. Před French Open se letos pouze jednou na hlavním okruhu dostala do čtvrtfinále, na které dosáhla na úvodním podniku v Aucklandu, na další sérii dvou výher v hlavních soutěžích čekala až do French Open.

Cesta turnajem
Na pařížské antuce ovšem i přes letošní trápení dosáhla životního výsledku. Dvaatřicetiletá Němka vyřadila Kristinu Mladenovicovou, po obratu Julii Görgesovou a Petru Martičovou a ve svém prvním osmifinále na grandslamech Paulu Badosaovou.

Historie na French Open
Siegemundová hraje hlavní soutěž French Open počtvrté. Během předchozích tří účastí vyhrála jediný zápas, a to loni, kdy ve druhém kole nestačila na Belindu Bencicovou.

Laura Siegemundová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Auckland (čtvrtfinále)
Největší úspěchy na antuce: French Open (čtvrtfinále)
Bilance: 19-8
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na antuce: 6-2
Bilance proti hráčkám Top 11-20: 2-1 (kariérní 5-14)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo), US Open (1. kolo)

Laura Siegemundová - French Open
Kariérní bilance: 5-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2020)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Mladenovicová (7-5 6-3), Görgesová (1-6 6-1 6-3), (13) Martičová (6-7 6-3 6-0), Badosaová (7-5 6-2)


• Čtvrtfinále dvouhry žen •
Danielle Collinsová (57.) - Sofia Keninová (6.) | Court Philippe Chatrier (13:30 SELČ)
Sofia Keninová je poprvé v kariéře v antukovém čtvrfinále na hlavní tour a podruhé v kariéře v grandslamovém čtvrtfinále. Všichni víme, jak to dopadlo na letošním Australian Open při její premiéře mezi nejlepší osmičkou, 21letá Američanka si nakonec došla pro titul. O pět let starší Danielle Collinsová bude útočit na vyrovnání svého grandslamového maxima, kterým je semifinále loňského Australian Open, a stejně jako její soupeřka na vůbec první antukové semifinále na hlavním okruhu. Všechny tři předchozí souboje bez ztráty setu vyhrála Collinsová.

Collinsovou určitě bude hnát jasně pozitivní bilance s Keninovou, starší z Američanek má navíc v Paříži výbornou formu. Keninová se ale zápas od zápasu lepší, za poslední dobu má lepší výsledky a mohla by Collinsovou konečně poprvé porazit.

Tip: Keninová ve třech setech

Aktuální forma
Collinsová měla velmi solidní vstup do sezony, když se dostala do čtvrtfinále v Brisbane, semifinále v Adelaide a druhého kola Australian Open. Po pauze ovšem na domácích betonech prohrála obě utkání.

Cesta turnajem
Znovu se chytla až na French Open, kde vyřadila Mónicu Niculescuovou, Claru Tausonovou, ve třetím kole překvapivě i jednu z největších favoritek Garbiñe Muguruzaovou, přestože v rozhodující sadě prohrávala o dva brejky, a v osmifinále po třísetové bitvě další nasazenou protivnici Ons Džabúrovou.

Historie na French Open
Collinsová hraje své třetí French Open. Při předchozích dvou startech vyhrála jediný zápas, a to loni, kdy ve druhém kole nestačila na pozdější šampionku Ashleigh Bartyovou.

Danielle Collinsová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Adelaide (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: první turnaj
Bilance: 10-5
Bilance z posledních 10 zápasů: 6-4
Bilance na antuce: 4-0
Bilance proti hráčkám Top 10: 2-1 (kariérní 4-10)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 1-0)
Grandslamy: Australian Open (2. kolo), US Open (1. kolo)

Danielle Collinsová - French Open
Kariérní bilance: 5-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2020)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: žádná
Cesta turnajem: Niculescuová (2-6 6-2 6-1), Tausonová (6-2 6-3), (11) Muguruzaová (7-5 2-6 6-4), (30) Džabúrová (6-4 4-6 6-4)

Aktuální forma
Keninová se od senzačního triumfu na Australian Open hodně trápí, přestože o měsíc později po vydřených výhrách ovládla slabě obsazený halový podnik v Lyonu. Po pauze startovala na amerických betonech ve Flushing Meadows na generálce i US Open a vyhrála jen tři zápasy, na antukové generálce v Římě dokonce v úvodním utkání neuhrála jediný game s Viktorií Azarenkovou.

Cesta turnajem
Na French Open úvodními dvěma koly prošla s problémy, když musela do rozhodující sady proti Ljudmile Samsonovové i Aně Bogdanové, ve třetím kole smetla kvalifikantku Irinu Baraovou. V osmifinále suverénně otočila souboj s domácí Fionou Ferrovou a ukončila její sérii osmi antukových vítězství.

Historie na French Open
Keninová v areálu Rolanda Garrose startuje v hlavní soutěži potřetí. Při své předloňské premiéře vypadla v prvním kole, loni prohrála až v osmifinále s pozdější vítězkou Ashleigh Bartyovou.

Sofia Keninová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Lyon,  Australian Open (vítězka)
Největší úspěchy na antuce: French Open (čtvrtfinále)
Bilance: 22-8
Bilance z posledních 10 zápasů: 7-3
Bilance na antuce: 4-1
Bilance proti hráčkám Top 50-100: 5-1 (kariérní 30-20)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 1-0 (kariérní 1-0)
Grandslamy: Australian Open (vítězka), US Open (osmifinále)

Sofia Keninová - French Open
Kariérní bilance: 6-2
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2020)
Loňský výsledek: osmifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Řím (2. kolo)
Cesta turnajem: Samsonovová (6-4 3-6 6-3), Bogdanová (3-6 6-3 6-2), Baraová (6-2 6-0), Ferrová (2-6 6-2 6-1)


• Čtvrtfinále dvouhry mužů •
Andrej Rubljov (12.) - Stefanos Tsitsipas (6.) | Court Philippe Chatrier (15:00 SELČ)
Andreje Rubljova a Stefanose Tsitsipase dnes čeká premiérové čtvrtfinále na French Open. Zatímco Rubljov bude bojovat o své první semifinále na akcích velké čtyřky, Tsitsipas už se jednou na grandslamech mezi nejlepší kvarteto probojoval (Australian Open 2019). Aktéři tohoto utkání se potkávají po necelých dvou týdnech, Rubljov zvítězil ve finále poslední generálky v Hamburku a s Tsitsipasem vyhrál i třetí vzájemný souboj na turnajích.

Tsitsipas i Rubljov byli v úvodním kole velmi blízko vyřazení, od té doby je o něco přesvědčivější Tsitsipas a tentokrát by mohl slavit první skalp Rubljova na turnajích. Postup Rubljova by ale nebyl nijak velkým překvapením, šance na postup jsou totiž velmi vyrovnané.

Tip: Tsitsipas v pěti setech

Aktuální forma
Rubljov letos hraje fantasticky, ruský mladík na začátku roku vyhrál 11 zápasů v řadě, bral dva tituly a jeho vítězná série skončila až v osmifinále Australian Open. Další skvělý výsledek zaznamenal postupem do čtvrtfinále US Open. Na antuce startoval v Římě, kde sice vypadl již ve druhém kole, ovšem poté ovládl generálku v Hamburku.

Cesta turnajem
V Paříži mu hrozil konec hned v úvodním kole, v němž prohrával 0-2 na sety a 2-5 se Samem Querreym, po úspěšném obratu si poradil s Alejandrem Davidovichem Fokinou, Kevinem Andersonem i Mártonem Fucsovicsem, se kterým měl ale nečekané potíže.

Historie na French Open
Rubljov hraje French Open po třech letech a teprve podruhé účinkuje v hlavní soutěži, v roce 2017 vypadl hned v prvním kole.

Andrej Rubljov - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Hamburk,  Adelaide,  Dauhá (vítěz)
Největší úspěchy na antuce: Hamburk (vítěz)
Bilance: 29-6
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 10-1
Bilance proti hráčům Top 10: 2-2 (kariérní 7-14)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-1 (kariérní 0-2)
Grandslamy: Australian Open (osmifinále), US Open (čtvrtfinále)

Andrej Rubljov - French Open
Kariérní bilance: 4-1
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2020)
Loňský výsledek: nehrál
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Hamburk (vítěz)
Cesta turnajem: Querrey (6-7 6-7 7-5 6-4 6-3), Davidovich Fokina (7-5 6-1 3-6 6-1), Anderson (6-3 6-2 6-3), Fucsovics (6-7 7-5 6-4 7-6)

Aktuální forma
Tsitsipas se po restartu sezony vrátil semifinálovou účastí na přesunutém Masters v New Yorku, ovšem následující dva turnaje pro něj byly obrovským zklamáním. Na US Open ve třetím kole proti Bornovi Čoričovi neudržel jasné vedení a nevyužil šest mečbolů a na římském Masters se loučil hned po úvodním zápase. Podstatně lépe si vedl na poslední generálce v Hamburku, kde až ve finále prohrál právě s Rubljovem.

Cesta turnajem
Na French Open měl v prvním kole namále, když s Jaumem Munarem prohrával 0-2 na sety. Od té doby další ztrátu setu nepřipustil a poradil si s Pablem Cuevasem, Aljažem Bedenem (skreč) i nasazeným Grigorem Dimitrovem.

Historie na French Open
Tsitsipas hraje své čtvrté French Open a každým rokem se zlepšuje. Při své premiéře v roce 2017 vypadl v prvním kole, o rok později v kole druhém a loni v osmifinále po těsné porážce se Stanem Wawrinkou.

Stefanos Tsitsipas - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Marseille (vítěz);  Hamburk,  Dubaj (finále);  New York (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: Hamburk (finále)
Bilance: 26-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 8-2
Bilance proti hráčům Top 11-20: 2-2 (kariérní 13-8)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 0-0 (kariérní 1-0)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo), US Open (3. kolo)

Stefanos Tsitsipas - French Open
Kariérní bilance: 8-3
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2020)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance ve čtvrtfinále: 0-0
Generálka: Řím (2. kolo), Hamburk (finále)
Cesta turnajem: Munar (4-6 2-6 6-1 6-4 6-4), P. Cuevas (6-1 6-4 6-2), Bedene (6-1 6-2 3-1 skreč), (18) Dimitrov (6-3 7-6 6-2)


Novak Djokovič (1.) - Pablo Carreño (18.) | Court Philippe Chatrier (17:00 SELČ)
Novak Djokovič letos stále nezaznamenal standardní porážku a o protažení své "letošní neporazitelnosti" bude vítěz ročníku 2016, který v Paříži útočí na 18. grandslamový triumf, usilovat proti Pablovi Carreñovi. Právě proti Španělovi, jenž vyrovnal své pařížské maximum a bude usilovat o vyrovnání toho grandslamového, se na nedávném US Open dopustil prohřešku a byl diskvalifikován, jinak s ním všechny tři "standardní souboje" vyhrál.

Djokovič hraje v Paříži v parádní formě, podmínky mu vyhovují a ani velmi dobře hrající Carreño by neměl světovou jedničku a jednoho z největších favoritů ohrozit.

Tip: Djokovič ve třech setech

Aktuální forma
Djokovič letos ještě neokusil standardní porážku. Zkraje roku pomohl Srbsku k triumfu v ATP Cupu, poté ovládl Australian Open, podnik v Dubaji, Masters v New Yorku a na US Open byl při absenci svých největších rivalů jasným favoritem. V osmifinále však spáchal přestupek proti pravidlům a byl diskvalifikován. Na kurty se vrátil triumfem v Římě a získal rekordní 36. trofej z Masters.

Cesta turnajem
Na French Open povolil pouhých pět gamů Mikaelovi Ymerovi, Ričardasovi Berankisovi i lucky loserovi Danielovi Galánovi. V osmifinále si po dalším výborném výkonu bez ztráty setu poradil s Karenem Chačanovem. Letos má, pokud počítáme diskvalifikaci jako porážku, bilanci 35-1.

Historie na French Open
French Open je pro Djokoviče suverénně nejhorším grandslamem. Titul na pařížské antuce slavil jen jednou, v roce 2016 zkompletoval kariérní grandslam. Letos si odbývá svou 16. účast, v minulosti jen dvakrát nedokázal dojít do druhého týdne (2005, 2009), od roku 2010 vždy postoupil minimálně do čtvrtfinále. Loni v semifinále prohrál pětisetovou bitvu s Dominicem Thiemem.

Novak Djokovič - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: Řím,  New York,  Dubaj,  Australian Open,  ATP Cup (vítěz)
Největší úspěchy na antuce: Řím (vítěz)
Bilance: 35-1
Bilance z posledních 10 zápasů: 9-1
Bilance na antuce: 9-0
Bilance proti hráčům Top 11-20: 6-0 (kariérní 110-27)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 1-0 (kariérní 36-9)
Grandslamy: Australian Open (vítěz), US Open (osmifinále)

Novak Djokovič - French Open
Kariérní bilance: 72-14
Nejlepší výsledek: vítěz (2016)
Loňský výsledek: semifinále
Bilance ve čtvrtfinále: 8-4
Generálka: Řím (vítěz)
Cesta turnajem: M. Ymer (6-0 6-2 6-3), Berankis (6-1 6-2 6-2), Galán (6-0 6-3 6-2), (15) Chačanov (6-4 6-3 6-3)

Aktuální forma
Carreñovým letošním maximem je semifinále. Poprvé v letošní sezoně do něj postoupil v únoru v hale v Rotterdamu, na další takovou účast čekal až do nedávného US Open. Po skončení obvykle závěrečného grandslamu sezony se na French Open připravoval v Římě, kde hned v úvodním zápase schytal výprask od Rafaela Nadala.

Cesta turnajem
V Paříži si zatím vede suverénně, s Johnem Millmanem ani Guidem Pellou neztratil set a krajana Roberta Bautistu porazil ve čtyřech setech. V osmifinále bez ztráty setu zastavil senzační jízdu kvalifikanta Daniela Altmaiera.

Historie na French Open
Carreño v Paříži startuje poosmé, podruhé je ve druhém týdnu a postupem do čtvrtfinále vyrovnal své maximum na turnaji. Loni ve třetím kole prohrál s Benoitem Pairem.

Pablo Carreño - Letošní sezona
Nejlepší výsledky: US Open, Rotterdam (semifinále)
Největší úspěchy na antuce: French Open (čtvrtfinále)
Bilance: 16-8
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na antuce: 4-1
Bilance proti hráčům Top 10: 1-4 (kariérní 5-32)
Bilance ve čtvrtfinále grandslamů: 1-0 (kariérní 2-1)
Grandslamy: Australian Open (3. kolo), US Open (semifinále)

Pablo Carreño - French Open
Kariérní bilance: 14-7
Nejlepší výsledek: čtvrtfinále (2017, 2020)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance ve čtvrtfinále: 0-1
Generálka: Řím (2. kolo)
Cesta turnajem: Millman (6-3 6-2 7-5), Pella (6-3 6-2 6-1), (10) Bautista (6-4 6-3 5-7 6-4), Altmaier (6-2 7-5 6-2)

FRENCH OPEN 2020 - PROGRAM 11. HRACÍHO DNE
• COURT PHILIPPE CHATRIER • (od 12:00 SELČ)
1. Kvitová (7-ČR) - Siegemundová (Něm.)
2. Collinsová (USA) - Keninová (4-USA)
3. Rubljov (13-Rus.) - Tsitsipas (5-Řec.)
4. Djokovič (1-Srb.) - Carreño (17-Šp.)
• COURT SUZANNE LENGLEN • (od 11:00 SELČ)
1. Guaračiová/Krawczyková (14-Chile/USA) - Aojamaová/Šibaharaová (7-Jap.)
2. Muhammadová/Pegulaová (USA) - Melicharová/Šwiateková (USA/Pol.)
• COURT 11 • (od 11:00 SELČ)
2. Viďmanová (ČR) - Dmitruková (10-Běl.)
4. Krumich/Svrčina (ČR) - Ghibaudo/van Assche (Fr.)
• COURT 13 • (od 11:00 SELČ)
2. Nosková (ČR) - Brugnoneová (Fr.)
5. Laskevičová/Nosková (Běl./ČR) - Bondarenková/Schnaiderová (5-Rus.)
• COURT 14 • (od 11:00 SELČ)
5. Čisovská/L. Fruhvirtová (7-SR/ČR) - Colemanová/Siegová (USA)
Kompletní program 11. hracího dne
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

69
Přidat komentář
mahycek
Nebyl jsem na Tsitsi vs Rublev, ale dobře, Tsitsi snad pošetřil síly na
páteční semifinále. A teď, Careňo Busto,
předveď se a vyřaď srba. Teď jsem si
asi nadělal nepřátele, hlavně u těch
kteří jsou tady noví, protože staří
mě znají... Zkrátka Djoko se nesmí
přiblížit k Rogerovým 20 GS !!!! To, už
rafa by tolik nevadil. Nejlépe oba
dva, aby to nevyhráli. A ještě lépe, aby Roger vyhrál ještě jeden GS.
A nejlépe hned na Melbourne v lednu a
bude vymalováno. Nebo v Londýně, ve
Wimbledonu !!!! Bude snad odpočatý, tak první půlrok dá. Pojď Roger !!!!!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Roger GS to už je myslím nereálné. Pár kol by dát mohl, ale to mu za chvili stačit nebude. Kdovijak olympiáda, možná dá všechny Gs na rozloučenou, pak Halle a na závěr Basel a nechá toho. V lepším případě.
Reagovat
woody
Nevypadá v případném semi na procházku růžovým sadem...
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec ne, tradiční scénář GS. Djokovic od semi hráče top10, Nadal unavené prekvapka, nebo náhodné postupující.
Reagovat
smazaný uživatel
A teraz si predstav, aky rozdiel musel byt v roku 2009 medzi Nadalom a Federerom, ked Nadal taky unavený po 5hod s Verdascom ponizil Federera vo finále
Reagovat
smazaný uživatel
Ty, to už si nepamatuju.

To bylo tehdy, jak Nadal porážel Djokoviče s Federerem, nebo předtím?

Já si pamatuju jenom bilanci posledních let Rafa vs BIG3 2:17
Reagovat
Patik
Nepamätáš si ten epický 5 seťák ponižujúci ? ty vole že 2009 to už je viac ako dekáda..my už sme riadne starí..
Reagovat
smazaný uživatel
Forehand je dobrej, ale dneska mu to nevyšlo.

Dal jsem mu pár argumentů opřených o fakta a selhal.

Ale věřím, že v diskuzích s lidmi, kteří nerozumí tenisu, musí válet.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ste si s Paitikom pohladkali brušká..

Dvaja seberovní.
Reagovat
smazaný uživatel
A ty na dně. Dneska nič, nevadí.
Reagovat
blixa
Hmmm, jde to rychleji než jsem čekal smilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj Filosof se vymotal ze slepé uličky vulgárního materialismu a s hlavou čistou a prázdnou se mu už hraje lípsmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Filosof neumí haluzáka přitlačit a nechal se brejknout. Myslel jsem, že na něj vlítne víc. Rubl hraje zatím rychleji...
Reagovat
Mantra
a co povíš po setu? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
zaplaťpánbůhsmile
Reagovat
Herbert_Hoover
Snad se dočkáme finále Swiatek-Kvitova smile
Reagovat
Mantra
ale na tu PK nebude stačit
Reagovat
turista
Snad bude.
Reagovat
tommr
taky bych ve finále proti Petře smile radši viděl Podoroskou ...
Kdyby ale nedejbože zítra vyhrála Keninová tak bych ve finále radši viděl Swiatekovou ... smile
Reagovat
Patik
Djokovič dnes v troch setoch..snáď sa nenaskytne nejaký zdravotný problém alebo niečo na kurte..dážď..vietor..a organizátori budú zase kašlať nato..
Reagovat
turista
Snad dnes Djoker vyhraje. Ale může to být přetěžké. Carreňo je moc dobrý tenista. Akorát na Nadala to neumí.
Reagovat
smazaný uživatel
Este par dni a fanusikovia Federera budu sledovat finále GS s obvyklou dilemou.

Nadal alebo Djokovic :)

Evergreen
Reagovat
ttopi
Tak tam je to jednoduché. Nadal coby antukový tenista může mít klidně 21 GS ale těch Rogerových 20 pro mě bude víc. Až dorazí Djokovič na těch 20, tak mě to bude štvát víc smile
Reagovat
smazaný uživatel
Pre mna bude vzdy viac 20GS zo 60 ucasti, ako 20/80..

A Matematika je na mojej strane smile
Reagovat
smazaný uživatel
Pro tebe je 2 10x více než 1, takže to není matematika, ale psychoza
Reagovat
turista
Proč? Vždyť Djokovič překonal oba dva konkurenty v preciznosti svého tenisu.
Reagovat
MarcelPersch
Pokud se tihle 2 dostanou do finále, tak bohužel není o čem.
Reagovat
smazaný uživatel
Bolo by to ich 9 vzájomné finále, tretie na antuke.

Na harde je to vzácne vyrovnané (2:3), Novak ma co dohanat.

Rivalita Djokovic/Nadal zda sa, by definitivne predbehla RN/RF.

V oboch najlegendarnejsich rivalitách figuruje Nadal, pochopitelne :)
Reagovat
Patik
rivalita Djokovič Nadal..to bolo tak desať rokov dozadu..opäť sa snažíš nastajlovať ho.vno tak aby vyzeralo ako kvetinka..
Reagovat
Patik
Evergreen :) ak myslíš to jedno finále v Austrálii po niekoľkých rokoch..ďakujeme..nechceme ďalšiu potupu..
Reagovat
smazaný uživatel
Finále GS obvyklou dilemou :D

Kamoš já místy přemýšlím, jestli to myslíš vážně.

Poslední finále GS bylo na AO19 a předtím na AO 14 ty komediant Nadal alebo Djokovič

Takže za nějakých 26 GS to bylo 2x :D

Nadal, alebo Djokovič?

Ty jsi fakt klaun, já normálně chčiju
Reagovat
Patik
aj to jedno finále dal Djokovič v suchom tričku..klasická rivalita na harde..roky bez straty setu..jeden Rím raz za dva roky neni rivalita..
Reagovat
zfloyd
gratulace zasloužené vítězství smilesmilesmile
Reagovat
turista
Ano. Gratulka Petře. A ještě dotáhnout to finále k titulu to chce.
Reagovat
zfloyd
¨Petra to má ve své režii , záleží jen na tom aby dělala co nejméně chyb , pak to půjde smile
Reagovat
Blondie
Budu tommrovat :/
Němka: 7:6, 7:5.
Reagovat
blixa
Takhle se netommruje !!! Nějaké skore, pche ! To musíš doprovodit šťavnatým komentářem !!!
Reagovat
Blondie
Bude to naprostá katastrofa. Slzy potečou proudem. Z toho už se Petra nikdy nezvedne a do konce roku ani nezvedne raketu. Bude to její konec a poslední účast v TOP 10 smilesmilesmile

Lepší? :D
Reagovat
Grape
Chybí mi tam ostudný výkon, ale není to špatný smile
Reagovat
Krisboy
Petra ve dvou, Žofka ve třech. smile
Reagovat
blixa
Chmmmmm, Žofka teda nevim nevim ...smile
Reagovat
Krisboy
Teď už ano smile
Reagovat
Krisboy
smilesmilesmile
Reagovat
blixa
No jo, no, jednou ti to vyšlo, no ... smilesmile
Reagovat
tmora
Bude střecha nebude střecha?
Reagovat
Andrew89
ted jsem si všiml toho nelichotivého obrázku Pabla...chudák byl asi vzrušený
Reagovat
Krisboy
Asi zrovna vyhrál set smile
Reagovat
paddy
Kolik nasazených hráček zbyde v pavouku po dnešku smile
Reagovat
Krisboy
Jedna bude stačit smile
Reagovat
misa
Stačily by mi dvě.
Reagovat
dadaft
jinak docela zajímavé, jak se věří Kenin -- přitom Collins porazila dvě opravdu těžké soupeřky (Muguruza, Jabeur) a hraje vizuálně dost dobře, kdežto Kenin se trápila se slabšími, navíc ve vzájemných zápasech jí Collins třikrát smázla (i když na betonu)........
ale je nevyzpytatelná a nebezpečná, to je fakt, místy vypadala, že bude velmi brzy venku a je v QF.... a taky má o něco lepší celkovou bilanci na antuce........
přesto tipnu Daniellku, protože faktor Almagro smile
Reagovat
Grape
Přesně, taky to nechápu, čekal bych vypsanou rovinu, ten zápas je zcela otevřený. Možná se může trochu projevit, že Collins hrála včera, ale moc tomu nevěřím...
Nevím, jaký je kurz teď, ale včera jsem chytnul 2,50, to se trestat musí, byť to samozřejmě nemusí vyjít. smile
Reagovat
Andrew89
já souhlasim...já to vidim jasně na Collins...možné ve 3, ale Kenin jsem teda hrát neviděl...ale ty soupeřky nic moc a skoro vše ve 3
Reagovat
Enterprise
Proti Fioně Ferro hrála Sofia hodně dobře. Měl jsem vsazeno na Fionu, ale od druhého setu Sofia hodně přitvrdila a zpřesnila hru a ve třetím setu už se mi zdálo, že Fiona fyzicky odešla, protože vůbec nestíhala a Sofia odčarovala kouzlo její neporazitelnosti.
Reagovat
dadaft
je výše postavená, zdá se, že se s každým zápasem zlepšuje ..... jistě že může vyhrát.
no,
uvidíme, Sofia umí otáčet zápasy, Danielle zase včera předvedla, že se i po výpadku koncentrace dokáže vrátit do zápasu, podle mě by to mohlo vyrovnané a rozhodnou maličkosti.
Reagovat
misa
Rozhodne, jestli budou padat údery Collins do kurtu nebo ne. Letos v Adelaide padaly a Sofia byla zcela bez šance cokoliv s výsledkem udělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že tenisový bůh zafunguje a postoupí Tsitsipas.

Nedokážu si v SF představit one shot Rubleva, kterého jak Busta, tak Nole poníží do bezvědomí.

Tsitsipas má alespoň šanci v potenciálním utkání s Djokovičem něco uhrát, Rublev nemá čím, je horší v obraně, na BH, v hlavě.

Štefko Štefko !
Reagovat
MarcelPersch
Já nevěřím ani Tsitsimu, podle mě tu na Djokoviče ani Nadala ani Diega nemá, ale nezastírám, že bych byl radši za něj než za Nol3ho.
Reagovat
smazaný uživatel
To nemá, ale pořád lepší SF Djokovič-Tsitsipas, než Djokovič - Rublev.
Reagovat
MarcelPersch
To asi jo, ale já mám pocit, že Rublev dneska TT vytříská, no uvidíme.
Reagovat
Krisboy
Dneska Petra naučí Zikmunda Ryšavýho slušným mravům.

smilesmilesmile
Reagovat
brixner
No, snad máš pravdu, bejku! Osobně bych prohru Petry taky vnímal jako vostudu! Ne, že by ta Němkyně neuměla pinkat, ale Petra, na rozdíl vod sester, hraje parádně a případné vítězství by rozhodně nebylo haluz!
Takže Péťo, paňáka Kourose a hrrr na Berlín!smile
Reagovat
dadaft
je naprosto zásadně nutné pro obyčejnou radost ze života, pro fair play a vůbec pro světový mír................
................abys tu německou komediantku roznesla na kopytech.
To je to hlavní.
Vím, bude to těžké, je na antuce skutečně dobrá, prestižní Stuttgart se nevyhrává náhodou, ale ty jsi lepší.
To je to hlavní.
Takže ti budeme všichni držet palce jako diví, dej do toho vše co umíš a srdce, a musí to vyjít.
((( p o j ď )))

Jinak jsem rád, že ženy jdou hned po sobě ze začátku, moc se na oba zápasy těším, a pak je Cicina s Rublíkem. Tyhle tři mače mi myslím budou stačit...

Tip: Kvitová, Collins
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
Mayo
Rublev 3-1 Tsitsipas
Djokovic 3-0 Busta - Djoki ho ponizi za UO
Reagovat
ttopi
Aha. A čím se Busta na US Open provinil, že by ho měl Djokovič ponižovat? Tím, že byl lepší a šel si pro 1.set? smile
Reagovat
Mayo
Podľa mna mu povolí tak 6 hier.
Reagovat
Herbert_Hoover
To bych se hodně divil.. :)
Reagovat
turista
Carreňo za vyloučení Novaka v NY nemůže. Ale regulérně ho ještě nikdy nikde neporazil.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist