12. den v Paříži: Muchová zabojuje o první grandslamové finále, vyzve Sabalenkovou

8. 6. 2023, 05:00
Previews 414
V rámci 12. hracího dne letošního ročníku French Open poznáme finalistky ženské dvouhry. Karolína Muchová bude bojovat o své premiérové finále na grandslamech, v semifinále se utká s letos fenomenální vítězkou úvodního grandslamu sezony Arynou Sabalenkovou. Vítězka si v sobotu zahraje s obhájkyní titulu Igou Šwiatekovou, nebo debutantkou v semifinále majorů Beatriz Haddadovou Maiaovou. Na programu je také finále mixu.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Semifinále žen •
Muchová (ČR) - Sabalenková (2-) | PREVIEW LS | Court Philippe-Chatrier (15:00 SELČ)
Šwiateková (1-Pol.) - Haddadová Maiaová (14-Braz.) | PREVIEW LS | Court Philippe-Chatrier (16:30 SELČ)
• Finále mixu •
Katóová/Pütz (Jap./Něm.) - Andreescuová/Venus (Kan./N. Zél.) | Court Philippe-Chatrier (12:00 SELČ)


• Semifinále žen •
Karolína Muchová (43.) - Aryna Sabalenková (2.) | Court Philippe-Chatrier (15:00 SELČ)
Karolína Muchová poprvé od Australian Open 2021 postoupila do semifinále a stejně jako její následující soupeřka už třikrát vylepšila své maximum v areálu Rolanda Garrose a zkompletovala účasti ve druhém týdnu všech čtyř grandslamů. O premiérové grandslamové finále bude usilovat proti vítězce letošního Australian Open a jedné z největších favoritek Aryně Sabalenkové. V minulosti se potkaly jen jednou, v semifinále na WTA Elite Trophy zvítězila ve dvou těsných setech Běloruska.

Šestadvacetiletá Muchová je v semifinále grandslamů podruhé. Předloni na Australian Open, kde bojovala o finále naposledy, podlehla ve třech setech Jennifer Bradyové. Celkově má v semifinálových duelech na nejvyšším okruhu bilanci 2:3 a poslední tři prohrála. Na finále čeká od triumfu v září 2019 v Soulu, předtím si o titul zahrála jen v dubnu téhož roku na Livesport Prague Open (obojí WTA 250). Olomoucká rodačka se může ve čtvrtek stát sedmou českou finalistkou French Open, už čtvrtou za posledních 10 let po Lucii Šafářové, Markétě Vondroušové a Barboře Krejčíkové. Dosud dokázaly tuto akci ovládnout jen Hana Mandlíková (1981) a Krejčíková (2021). Z Češek hrála jako poslední finále grandslamů Karolína Plíšková předloni ve Wimbledonu.

Pětadvacetiletá Sabalenková má za sebou už čtyři semifinále na grandslamových podnicích a uspěla až v tom posledním na letošním Australian Open, kde se stala zbrusu novou grandslamovou šampionkou. Předchozí tři semifinále prohrála ve třech setech. Rodačka z Minsku vyhrála posledních šest semifinálových zápasů a v probíhající sezoně zvládla všech pět, dokonce bez ztráty jediného setu (celková bilance v semifinále 23:12). V historii French Open najdeme jedinou běloruskou finalistku, a to Natašu Zverevovou, která v roce 1988 nestačila na obhájkyni titulu a nakonec šestinásobnou šampionku antukového vrcholu sezony Steffi Grafovou.

Sabalenková je celkem jasnou favoritkou, ale v Paříži má i slabší chvilky. V posledním zápase měla potíže s vynikající obranou Eliny Svitolinové, která vrátila spoustu míčů a nutila ji k chybám. Muchová sice takto kvalitní defenzivou nedisponuje, nicméně má velmi pestrou hru. Poslední česká naděje bude muset spoléhat právě na variabilitu, protože Sabalenkovou od základní čáry nepřestřílí. Pomalejší antuka by jí mohla pomoct více neutralizovat palebnou sílu ze druhé strany kurtu a fungovat by mohla i různá délka úderů včetně kraťasů. Muchová má velmi solidní bilanci 8:11 s hráčkami TOP 10 a určitě není proti favoritce úplně bez šance.

Tip na vítězku: Aryna Sabalenková

Aktuální forma
Muchová má v letošní sezoně velmi dobrou a hlavně stabilní formu a zatím se na své poměry celkem úspěšně vyhýbá zdravotním problémům. V aktuálním roce vyhrála 24 z 31 zápasů, už počtvrté postoupila mezi nejlepší osmičku a dočkala se své první semifinálové účasti od Australian Open 2021. Do antukového jara vstoupila před měsícem v Madridu, po demolici Anett Kontaveitové nestačila ve druhém kole na Irinu Beguovou. Na mnohem lepší výsledek dosáhla v Římě, kde vypadla až v osmifinále s Paulou Badosaovou.

Cesta turnajem
Na French Open začala skalpem Marie Sakkariové, kterou tady vyřadila i loni, pak si poradila s další bývalou semifinalistkou Nadiou Podoroskou a jasně přehrála nebezpečnou Irinu Beguovou i rozjetého lucky losera Elinu Avanesjanovou. Ve čtvrtfinále zastavila rozjetou předloňskou finalistku Anastasii Pavljučenkovovou.

Historie na French Open
Na začátku turnaje bylo French Open jediným grandslamem, na kterém ještě nebyla ve druhém týdnu. Ze čtyř předchozích startů v hlavní fázi k tomu měla nejblíže předloni a loni, kdy skončila ve třetím kole.

Karolína Muchová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
French Open (SF)
Největší úspěchy na antuce: French Open (SF)
Bilance: 24:7
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 9:2
Bilance proti hráčkám TOP 10: 2:2 (kariérní 8:11)
Bilance v semifinále grandslamů: 0:0 (kariérní 0:1)
Bilance v semifinále: 0:0 (kariérní 2:3)
Grandslamy: Australian Open (2K)

Karolína Muchová - French Open
Kariérní bilance:
10:4
Nejlepší výsledek: semifinále (2023)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v semifinále: 0:0
Generálka: Madrid (2K), Řím (OF)
Cesta turnajem: (8) Sakkariová (7:6, 7:5), Podoroská (6:3, 0:6, 6:3), (27) Beguová (6:3, 6:2), Avanesjanová (6:4, 6:3), Pavljučenkovová (7:5, 6:2)

Aktuální forma
Sabalenková může letošní sezonu už teď hodnotit jako tu zatím nejpovedenější. Do francouzské metropole přijela se skvělou zápasovou bilancí 29:5 a letos už třikrát triumfovala. Na Australian Open se stala zbrusu novou grandslamovou šampionkou a přemožitelku nenašla ani v Adelaide. Ve výborné letošní formě pokračuje v průběhu antukového jara. Ve Stuttgartu si třetím rokem po sobě zahrála finále a znovu po dvou letech ovládla "tisícovku" v Madridu. V Římě i vinou vyčerpávajícího programu posledních týdnů vypadla hned na úvod se Sofií Keninovou.

Cesta turnajem
Na French Open nepovolila set Martě Kosťukové, Iryně Šymanovičové ani Kamille Rachimovové a poprvé prošla do druhého týdne. V osmifinále si poradila ve dvou setech s bývalou finalistkou Sloane Stephensovou, ačkoli v úvodní sadě zahodila vedení 5:0, a do rozhodující sady nemusela ani ve čtvrtfinále s osm zápasů neporaženou Elinou Svitolinovou.

Historie na French Open
V hlavní fázi French Open startuje pošesté a poprvé se dostala do druhého týdne. Jejím předchozím maximem bylo třetí kolo z posledních tří ročníků.

Aryna Sabalenková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Madrid, Australian Open,  Adelaide 1 (T);  Stuttgart,  Indian Wells (F)
Největší úspěchy na antuce: Madrid (T); Stuttgart (F)
Bilance: 34:5
Bilance z posledních 10 zápasů: 9:1
Bilance na antuce: 14:2
Bilance proti hráčkám TOP 50: 22:3 (kariérní 130:75)
Bilance v semifinále grandslamů: 1:0 (kariérní 1:3)
Bilance v semifinále: 5:0 (kariérní 23:12)
Grandslamy: Australian Open (T)

Aryna Sabalenková - French Open
Kariérní bilance:
12:5
Nejlepší výsledek: semifinále (2023)
Loňský výsledek: 3. kolo
Bilance v semifinále: 0:0
Generálka: Stuttgart (F), Madrid (T), Řím (2K)
Cesta turnajem: Kosťuková (6:3, 6:2), Šymanovičová (7:5, 6:2), Rachimovová (6:2, 6:2), Stephensová (7:6, 6:4), Svitolinová (6:4, 6:4)


Iga Šwiateková (1.) - Beatriz Haddadová Maiaová (14.) | Court Philippe-Chatrier (16:30 SELČ)
Iga Šwiateková v areálu Rolanda Garrose pokračuje v obhajobě loňského triumfu a také souboji na dálku o post světové jedničky s Arynou Sabalenkovou. Vítězka dvou ze tří posledních ročníků se v semifinále utká s Beatriz Haddadovou Maiaovou, která nikdy předtím na grandslamech nepřešla přes druhé kolo. Teprve druhé brazilské semifinalistce majorů v open éře a první od roku 1968 může oplatit loňskou porážku z Toronta a srovnat vzájemnou bilanci na 1:1.

Dvaadvacetiletá Šwiateková má v semifinálových duelech vynikající úspěšnost 17:6 (letos 4:2). V pozitivních číslech je i na grandslamech, za sebou má čtyři a neuspěla pouze na loňském Australian Open proti Danielle Collinsové. Všechna tři předchozí finále na majorech přetavila v triumf. Semifinále French Open si zahrála dvakrát a stejným výsledkem 6:2, 6:1 zničila Nadiu Podoroskou i Darju Kasatkinovou. Rodačka z Varšavy je jedinou polskou vítězkou antukového podniku velké čtyřky, finále tu absolvovala už jen Jadwiga Jedrzejowská v roce 1939 a neuspěla.

Sedmadvacetiletá Haddadová Maiaová si zahraje své teprve druhé letošní semifinále (0:1), celkově deváté na této úrovni (4:4) a premiérové na grandslamových turnajích. V tom jediném v probíhající sezoně podlehla v únoru v Abú Zabí jednoznačně Belindě Bencicové. Ve čtvrtek se může stát rodačka ze Sao Paula první brazilskou finalistkou majorů v otevřené éře tenisu, konkrétně na French Open bojovala o titul pouze Maria Buenová v roce 1964 a prohrála s Margaret Courtovou.

Haddadová Maiaová prožívá nejlepší turnaj své kariéry, ale její senzační jízda by měla v semifinále skončit. Šwiateková je totiž v posledních letech jasně nejlepší hráčkou na nejpomalejším povrchu a bude úplně jiným kalibrem než předchozí soupeřky Brazilky. Haddadové Maiaové nejspíše nepomůže do dalšího kola ani solidní bilance 9:9 v soubojích se zástupkyněmi TOP 10. Polka je jednoznačnou favoritkou a nic jiného než její vítězství se neočekává.

Tip na vítězku: Iga Šwiateková

Aktuální forma
Šwiateková loni dominovala, ovšem v aktuální sezoně roli světové jedničky úplně nepotvrzuje. Na kontě má jen dva triumfy a oba vybojovala na akcích WTA 500, když obhájila trofej ve Stuttgartu a Dauhá. K obhajobě v Paříži dorazila s letošní bilancí 28:6. Přípravu měla solidní, i když se očekávalo, že zvítězí na všech třech turnajích. Po úspěšné obhajobě ve Stuttgartu prohrála v Madridu finále s Arynou Sabalenkovou a v Římě musela vzdát čtvrtfinále s pozdější vítězkou Jelenou Rybakinovou.

Cesta turnajem
V Paříži si poradila s Cristinou Bucsaovou i Claire Liuovou, obě porazila stejným skóre a dorazila kanárem. Xinyu Wang dokonce nepovolila game a v osmifinále jí za stavu 1:5 vzdala Lesja Curenková. Ve čtvrtfinále zvládla reprízu loňského finále s Cori Gauffovou, s Američankou vyhrála i sedmý souboj.

Historie na French Open
Také při všech čtyřech předchozích startech v areálu Rolanda Garrose došla do druhého týdne, v letech 2020 a 2022 v tomto dějišti triumfovala.

Iga Šwiateková - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Stuttgart,  Dauhá (T);  Madrid,  Dubaj (F);  Indian Wells (SF)
Největší úspěchy na antuce: Stuttgart (T); Madrid (F)
Bilance: 33:6
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 17:2
Bilance proti hráčkám TOP 20: 10:4 (kariérní 42:19)
Bilance v semifinále grandslamů: 0:0 (kariérní 3:1)
Bilance v semifinále: 4:2 (kariérní 17:6)
Grandslamy: Australian Open (OF)

Iga Šwiateková - French Open
Kariérní bilance:
26:2
Nejlepší výsledek: triumf (2020, 2022)
Loňský výsledek: triumf
Bilance v semifinále: 2:0
Generálka: Stuttgart (T), Madrid (F), Řím (ČF)
Cesta turnajem: Bucsaová (6:4, 6:0), Liuová (6:4, 6:0), Xinyu Wang (6:0, 6:0), Curenková (5:1 skreč), (6) Gauffová (6:4, 6:2)

Aktuální forma
Haddadová Maiaová loni excelovala, na trávě získala své první tituly na nejvyšší tour a vyšplhala se do TOP 20 žebříčku. V letošní sezoně je to o něco slabší, v Paříži dosáhla na své teprve druhé semifinále. Přípravu na antukový vrchol měla solidní. Po čtvrtfinále ve Stuttgartu, kde slavila svou první vítěznou sérii po více než dvou měsících, se do stejné fáze probojovala také v Římě. Mezitím prohrála úvodní zápas v Madridu s mladou kometou Mirrou Andrejevovou.

Cesta turnajem
Na French Open začala demolicí Tatjany Mariaové, ale pak sehrála třísetovou bitvu s Dianou Šnajderovou, Jekatěrinou Alexandrovovou, proti které likvidovala mečbol, i Sarou Sorribesovou, s níž prohrávala o set a dva brejky. A aby toho nebylo málo, tak další obrat, už třetí v řadě, předvedla ve čtvrtfinále s Ons Džabúrovou.

Historie na French Open
Na pařížské antuce startuje pošesté, nikdy předtím nebyla dál než ve druhém kole a třikrát skončila v kvalifikaci.

Beatriz Haddadová Maiaová - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Abú Zabí (SF)
Největší úspěchy na antuce: French Open (SF)
Bilance: 22:11
Bilance z posledních 10 zápasů: 8:2
Bilance na antuce: 10:3
Bilance proti hráčkám TOP 10: 4:3 (kariérní 9:9)
Bilance v semifinále grandslamů: 0:0 (kariérní 0:0)
Bilance v semifinále: 0:1 (kariérní 4:4)
Grandslamy: Australian Open (1K)

Beatriz Haddadová Maiaová - French Open
Kariérní bilance:
6:2
Nejlepší výsledek: semifinále (2023)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance v semifinále: 0:0
Generálka: Stuttgart (ČF), Madrid (2K), Řím (ČF)
Cesta turnajem: Mariaová (6:0, 6:1), Šnajderová (6:2, 5:7, 6:4), (23) Alexandrovová (5:7, 6:4, 7:5), Sorribesová (6:7, 6:3, 7:5), (7) Džabúrová (3:6, 7:6, 6:1)


• Finále mixu •
/ M. Katóová / T. Pütz - / B. Andreescuová / M. Venus | Court Philippe-Chatrier (12:00 SELČ)
Miju Katóová byla kvůli nešťastnému odpalu míčku diskvalifikována ze čtyřhry, ale v mixu si vše vynahrazuje. Dokonce to může po boku Tima Pütze dotáhnout až k triumfu. Ve finále se japonsko-německý tým premiérově utká s Kanaďankou Biancou Andreescuovou a Novozélanďanem Michaelem Venusem.


Katóová s Pützem spolu absolvují první turnaj a po cestě do finále neztratili ve čtyřech zápasech jediný set. Osmadvacetiletá Katóová má tři trofeje z klasické čtyřhry a ve finále grandslamů je poprvé v kariéře, jejím předchozím maximem bylo semifinále čtyřhry z Australian Open 2017. Také pro 35letého Pütze se jedná o premiéru ve finále majorů, předtím nikdy napříč všemi disciplínami nepřekročil čtvrtfinále. Z mužského deblu má sedm vavřínů. Katóová může navázat na loňské prvenství krajanky Eny Šibaharaové s Nizozemcem Wesleym Koolhofem.

Cesta turnajem
1K: Burelová/Gaston (6:3, 6:2)
2K: Lechemiaová/Olivetti (6:4, 6:4)
ČF: Stefaniová/Matos (7:6, 6:2)
SF: Sutjiadiová/Middelkoop (7:5, 6:0)


Rovněž Andreescuová s Venusem spojily síly premiérově a naopak v předchozích kolech museli ve třech ze čtyř případů do super tie-breaku. Dvaadvacetiletá Andreescuová, která v roce 2019 ovládla US Open, obyčejně jiné soutěže než singl nehraje a čeká ji první finále s někým v páru. Pětatřicetiletý Venus je v tomto ohledu mnohem zkušenější, ze čtyřhry má včetně triumfu na French Open 2017 celkem 20 titulů a v mixu se do finále probojoval už potřetí (nezdary na US Open 2017 a 2019).

Cesta turnajem
1K: Melicharová-Martinezová/Krawietz (2:6, 6:1, 10:8)
2K: Matteková-Sandsová/Pavič (6:4, 4:6, 10:8)
ČF: (7) Kosťuková/Arévalo (7:5, 3:6, 10:6)
SF: Dabrowská/Lammons (7:6, 7:6)

FRENCH OPEN 2023 - PROGRAM 12. HRACÍHO DNE
• COURT PHILIPPE-CHATRIER • (od 12:00 SELČ)
1. Katóová/Pütz (Jap./Něm.) - Andreescuová/Venus (Kan./N. Zél.)
2. Muchová (ČR) - Sabalenková (2-) / nejdříve v 15:00 SELČ
3. Šwiateková (1-Pol.) - Haddadová Maiaová (14-Braz.)
• COURT 10 • (od 11:00 SELČ)
3. Kovačková/Samsonová (ČR) - Grantová/Ngounoueová (6-USA)
• COURT 11 • (od 11:00 SELČ)
3. Bondioli/Mrva (5-It./ČR) - L. Sciahbasi/Vulpitta (It.)
• COURT 14 • (od 11:00 SELČ)
4. Camus/Hrazdil (Austr./ČR) - Barbier Gazeu/Radjenovič (Fr./Srb.)
Kompletní program
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

414
Přidat komentář
vrabejka
No nevím Iqa z loňského RG byla o level jinde. Že by dnes nějak extra přesvědčila to se říct nedá. Kdyby Bia urvala ten 2.set bylo by to 50/50. Swiatek docela dost chyb, několik DF, poměr W/UE taky žádná sláva. Dnešní výkon Káji byl úplně jinde. Jedem Muško ONLY sky is the limit.
Reagovat
Liverpool22
Iga měla letos hodně velkou kliku - v její části pavouka vypadla Bára, tuším, že tam byla i Penko a Rybka onemocněla. Takže první soupeřka, která jí mohla ohrozit byla Mája, která měla sice taktický plán, ale v 1. setu tam měla hluché místo ve 2. části. Ve 2. setu už přitlačila na pilu a měla šanci vyhrát set např. 6:4, pak v TB taky měla šance - jenže to nedala. Jinak souhlas, že ve 3. setu by to bylo vyrovnané - Iga určitě hratelná - není se čeho bát. Muška šanci má cca 40% smile
Reagovat
hanz
Připadalo mi to zápas s Rybinou v Římě... první set v poho ... ve druhém panika ... ve třetím psychický kolaps Pšonky ... podobné to bylo tady, akorát že Hadí Mája je o level jinde než Rybina.
Reagovat
hanz
Ale furt lepší ve finále prohrát s Pšonkou, než aby měla titul podvodnice... kdo ví co zase zobe.
Reagovat
hanz
No, co jsem viděl dneska, tak Pšonka tam nějaký výpadky měla, suverénní to teda nebylo. Jsem ale rád, že podvodnici z Brazílie vyprovodila dom.
Reagovat
Liverpool22
Ano - Iga tam měla výpadky a měla velkou kliku, že Mája neposlala zápas do 3. setu.
Reagovat
George_Renel
Haďák na to nemá.
Reagovat
Liverpool22
teď se ale drží - ve 2. setu přitlačila na pilu, je víc agresivní a hned je to jiné kafčo
Reagovat
Maisterstich
Jestli ten předchozí komentátor byl příšerný, tak tahle dvojice je snadj ještě horší, hlavně ten chlap, to je katastrofa.
Reagovat
Serpens
Iga si jede jiný level, i kdyby tam běhala po rukou, tak trefí ten kurt vždy tak, jak Mája nečeká. Muška bude mít opravdu soupeřku hodnou finále smile
Reagovat
zfloyd
má kanárkové kalhotky , že by tím něco myslela ?smile
Reagovat
smazaný uživatel
To co se stálo dneska je poslední kapka. Končím se sledováním tenisu. Vsechno je to jen saskarna. Sabalenka cely zápas pohoda, a pak dojde 5:2 40:30 a prohraje 20 z 24 balónů. Myslíte, že to je náhoda? Ne, není. Pustila to záměrně. A všem je to jedno. A ji úplně nejvíc. Má milionové smlouvy se sponzory, kteří ji dávají víc než nějaké roland garros. Nejdůležitější jsou sponzoři a Instagram. Ne tenis. Dělají z nás akorát hlupáky, všechno je to jen cirkus. Končím se sledováním tenisu. Mějte se. Poslední kapka co se dneska stalo. Saskarna na diváky. Karma tohle pusteni zápasu Sabalence vrátí. Muže se těšit. Éra Nadala, Djokovice a Federera stejně skončila tak není důvod dal tyhle klauny podporovat. Užijte si divadlo.
Reagovat
elsky
Sázkař smile
Reagovat
Mony
Neříkal jsi, že končíš už před par mesicema?
Reagovat
Blondie
Je to největší Tenislover!
Furt se vrací smile
Reagovat
GaelM
smile
Reagovat
Cakis
Sázení může byt návykové varuje ministerstvo
Reagovat
Krisboy
Tak ještě tady se ti vysměju:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!

smilesmilesmile

Udav se, šmejde!
Reagovat
dadaft
zatím jsem ji viděl dvakrát a nevím nevím, jestli s ní tady letos někdo může hrát vyrovnaně
Reagovat
Liverpool22
Muška na vzájemné zápasy vede s Igou i Májou 2:0. Už jsem to tady psal, že pestrá + taktická hra platí jak na Igu, tak Arynu. Konkrétně na Igu umí např. Bára + Muška nebo pak ranařky typu Rybky či Penko smile
Reagovat
dadaft
jo jo, ale letos je v Paříži totální válec, ještě o level výš než Sabalenka
Reagovat
dadaft
Haddad Maia dopadne jako všechny před ní - dostane náklep
Reagovat
Liverpool22
Na druhou stranu Iga neměla pořádnou soupeřku - měla kliku na los - Rybka odstoupila, Bára vypadla.....
Reagovat
Honza-K
Zápas se 17letou Swiatkovou jsem v Praze viděl. Iga skákala i rybičky, ale bylo jí to málo platné., Pěkný zápas.
Reagovat
com
Nechci zas ve finale Swiatek smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ve finále tahle spina Muchova dostane, nebojte. Povíme si.
Reagovat
JohnB
Zkus nejaky dechovy cviceni nebo studenej hadr na hlavu ty paciente
Reagovat
smazaný uživatel
Počkej do soboty, on tě smích přejde, suline
Reagovat
EllNino
To tu nikdo nepracuje? Dejte mu ban a hotovo, to tu nemá co dělat smile
Reagovat
smazaný uživatel
Tihle zhrzení sázkaři, to je zlo.
Reagovat
aape
tyhle nemocný lidi se mají léčit a nekazit tady odpoledne smile
Reagovat
JohnB
jsi znacne nevyrovnana osoba, kdyz te vykoleji jedna prohra, to si rikas chlap Afternoone?
Reagovat
NovacekTP
Velká gratulace Karolíně. Důležitý bylo že Sabalenka ke konci (5:2) táhla za jeden provaz s Karolínou. Bylo to famózní. Fabrice Santoro má určitě z Karolíny obrovskou radost. Asi jako já. Mockrát Karolíně děkuji a těším se na finále. smile
Reagovat
tommr
za tu dobu co sleduju tenis jsem už viděl hodně ale tohle přebije všechno. Otočit rozhodující set ze stavu 2:5 30:40 proti takový neporazitelný mašině je neskutečnej výkon ... smile
Doufám že se Muška do do finále včas dohromady. Přišlo mi že se o ní ke konci pokoušely křeče ...
Reagovat
Liverpool22
smilesmile souhlas - neskutečný zápas a zázračný obrat. smile
Reagovat
Honza-K
smile
Reagovat
uztoje
Sabalenku jsem viděl na RG dva zápasy a v obou tolik nevnucených chyb co ona dělá, to je neuvěřitelné. Nechci snižovat výkon Muchové, ale je fakt, že jí hodně pomohla soupeřka...
Reagovat
EllNino
ano, tos jich viděl hodně smile
Reagovat
makro99
Tak Sabalenka je letos marná..
Reagovat
JohnB
ty tomu tenisu moc nerozumis vid?
Reagovat
uztoje
Je fakt že jsem druhý neviděl a ve třetím přišel za stavu 2:5 30:30, říkám to je v hajzlu, a pak jsem viděl co jsem viděl... Cos viděl ty, tenisový odborníku?
Reagovat
JohnB
Ja sleduju tenis asi 20 let pravidelne, takze bych rekl, ze sem uz neco videl hele smile
Reagovat
smazaný uživatel
Nebav se s nimi. Jsou to fanatici. Johnb brzy zdechne, v klidu.
Reagovat
JohnB
ja uz sem par let mrtvej, stejne jako prachy, co ti prohrala Sabalenka afternoone
Reagovat
smazaný uživatel
Zdechni
Reagovat
JohnB
smile cas udelat kapesnymu papa afternoone
Reagovat
Krisboy
smilesmile
smile
Reagovat
Honza-K
Když si zápas skoro neviděl, tak vynikající výkon Karolíny nesnižuj. Děkuji.
Reagovat
jirkaS
nepostřehl jsem, za co byla minuta ticha?
Reagovat
JohnB
za Afternoona
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
jirkaS
smile
Reagovat
Blondie
smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Za tvoji matku
Reagovat
Blondie
Hezky se tady se všemi rozluč, nemyslím si, že tu budeš dlouho, sluníčko.
Reagovat
Honza-K
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Za tvoji matku kundu
Reagovat
com
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Příště sázej brambory a ne tikety.smile
Reagovat
Krisboy
smile
To by nežraly ani prasata!
Reagovat
Honza-K
Mimořádně mě rozčiloval komentátor smilesmile
Reagovat
George_Renel
smile
Reagovat
Nola
smile stale riesil kondicku hraciek, akoby boli z cukrusmile
Reagovat
smazaný uživatel
A většinou hrály obráceně, než říkal.smile
Reagovat
JohnB
staci dat anglictinu a je klid
Reagovat
The_Punisher
Obrovská gratulace Káji, hrále fakt senzačně! Mj. taky si někdo vzpomenul na comeback Káji Plíškové proti Sereně na AO 2019? (-:
Reagovat
Petra86
Paráda, velká gratulace Karolíně. Nepochybuji, určitě má kvality na zisk trofeje.
Reagovat
EllNino
Nádhera, zřejmě se inspirovala od Báry Krejčíkové, která taky odvrátila MB Sakkari v semifinále za stavu 3:5 40:A na servisu a vyhrála nakonec 9:7 ve třetím a pak i celý turnaj

Tenis v prvních dvou setech naprosto skvělý, zlatá ruka vs hrubá síla, která se zdála za stavu 2:5 ve třetím nezlomná ... ale Aryna to nezvládla v hlavě, a to po dlouhé době ... zatímco Muška vyhrála poslední dva servis gamy s nulou :))

První finále GS v kariéře, celkově 3. na WTA (Soul, Praha a bilance 1:1) ...

Muška je tak další finalistkou RG z ČR ... po roce 2000 se to povedlo Lucce Šafi (2015), Markétě (2019) a Báře Krejčíkové (2021) :)

Když srovnáme cesty do finále těchto holek, tak každá ji měla jinou, ale všechny těžkou ... nejtěžší ji měla asi Lucka Šafi (Nasťa Pav, Lisicki, Máša, Garbine, Ana Ivanovic a třísetová finalová prohra se Serenou) ... Bára s Markétou ji měly trochu "lehčí", ale určitě zaslouženou a odmakanou ...

Muška musela porazit Sakkari, Podorosku, Begu, Avanesyan, Pavlju a Arynu ...

Ve finále bych si snad přál více Igu, ať to má švung, ale myslím, že pokud bude zdravá, může vyhrát smilesmilesmile

Je to nádhera, z fiaska českých hráčů v Paříži je GS finále, i takový je tenis :)
Reagovat
Mony
Maky s Bárty to moc lehčí nemela
Reagovat
EllNino
nemluvím o finále, ale o cestě do finále
Reagovat
George_Renel
Tak kladné H2H má s oběma.smile
Reagovat
makro99
Já sem si tentokrát taky přál Igu. Jestli už má Karolína vyhrát, tak ať to teda stojí za to.
Ale asi nejvíc proto, že kdyby to finále GS musela vzdát, a na druhé straně byla tak hratelná soupeřka jako BHM, tak by to teda bylo ultra hořký...
Reagovat
Ereinion
Brutus, jeden z nejlepších WTA zápasů co jsem kdy viděl...za toho stavu 2:5 ve třetím setu už to vypadalo jasně, ale pak teda Sabalenka předvedla totální kolaps smile hraje se prostě až do posledního míčku no...doufám, že Muška se nijak nezranila a bude ready na finále smile
Reagovat
Liverpool22
Obrat to byl neskutečný za stavu 2:5 už jsem nevěřil, ale jakmile dala na 4:5 už jsem zase začal věřit - prostě BIG zápas smile
Reagovat
Honza-K
Vynikající Karolína smile Je skvělá, je skvělá a abych se neopakoval, je skvělá smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
NovacekTP
Sabalenka táhla s Muchovou za jeden provazsmile což bylo skvělý. Závěr byl famóznísmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
JohnB
Afternoone, ty budes bitej doma, ze si prohral cely kapesny od mamy.
Reagovat
Mony
Tě Evertove krátké vlasy vůbec nesluší.. Taková ti byla sexy kraskasmile
Reagovat
Liverpool22
smile souhlas - v mladí sexy baba
Reagovat
Mony
Ale možná měla rakovinu a to jí odsexovatělo
Reagovat
Liverpool22
to nevím - řeším krátké a dlouhé vlasy
Reagovat
Pavol
Muška výborne. Hlavne ta mentálna sila sa mi páčila. smile
Reagovat
Mony
Jo, tu má už dávno..
Reagovat
mahycek
Bravo , bravo, bravo. Famózní obrat, na to se jen
tak nezapomene smilesmile A teď ledovou káď.
Vyhnat z těla tu únavu.
Reagovat
zfloyd
jakou káď ?? lepší smilesmile
Reagovat
GaelM
Věřil jsem že vyhraje první dva sety, ale když za stavu 2:5 začala mít ještě zdravotní problémy? Nechápu odkud vytáhla síly na ten závěr smilesmile

Fakt výborný výkon, nejdřív takticky skvěle a když už docházely síly, tak ještě lepší výkon na morál. Tohle byl za mě možná nejlepší velký zápas české hráčky od Wimbledonu 2014 smile
Reagovat
Pavol
Záver zariadila Sobolenka. smile
Reagovat
GaelM
Sice ano, ale Muška neměla od MB snad ani jeden pokažený míč. To za ní Sabalenka neudělalasmile
Reagovat
Pavol
Mečbol odvrátila Muška famózne. A potom sa začali sypať Sabalenkovej UE ako z rukáva.
Reagovat
Liverpool22
jo, jo po tom odvráceném mečbolu se to vše otočilo a Aryna začala kupit chyby
Reagovat
vrabejka
CO SE TO STALO????
Nechápu. Kajuška úžasná, tohle byl zápas turnaje. Jeden z největších obratů na GS ever, minimálně mezi holkama. Ve finále už se může stát cokoliv. Chci tam Igu ať to má grády.

Wow nesmysl, nepobírám. Kájo si bohyně smile

smile
Reagovat
vergus
Ten odvrácený mečbol mi připomněl Krejču proti Sakkari, naprosto neskutečný obrat z posledních sil (kor proti Sabalence, která byla v laufu), o kterém se bude hodně mluvit smile
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší na tom je, že Sabalence to je jedno. Sponzoři ji dají víc peněz než nějaký titul. Na titul by mohla jebat, hlavní jsou prachy a Instagram. Za měsíc je Wimbledon a tam to může udělat opět. Má tu u prd.le.
Reagovat
aape
běž si už fňukat jinam zoufalče smile
Reagovat
GaelM
No a co? Tak ať si ty prachy vezme a zadusí se s nimi, jestli jí to stačí smile Ale moc s klidem to teda nenesla na konci. Jsem zvědav, jestli si dojde pro svou poslední dávku lásky a respektu na tiskovku smile
Reagovat
smazaný uživatel
Kez by ji dali. Zvlášť Ukrajinci.
Reagovat
Blondie
Mám furt tep asi 130 XD
Reagovat
zfloyd
o co de ?? čekal snad někdo jiný výsledek ??
smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
já tipoval 2:1 pro Mušku a vyšlo to - stejně tak jsem tady psal, že finále snů je Muška + Mája. Tvrdil jsem, že Aryna ani Iga nemají nic jisté.
Reagovat
Mony
Iga je mnohem větší kurzová favoritkasmile než byla ARYNA proti Musce
Reagovat
Honza-K
smile
Reagovat
elsky
Tak to bylo maso smile, už se mi moc nestává, že bych byl dojatej.
Reagovat
Liverpool22
byl to zápas jak řemen - na to se bude ještě dlouho vzpomínat smile
Reagovat
elsky
smile
Reagovat
zfloyd
smilesmile
Reagovat
Pavlis
Viděl jsem jen poslední dva gamy, když jsem sledoval psaný průběh zápasu. Ale info o tom, že Muška prohrávala 2-5 a při mečbolu soupeřky, se dozvím až zde. To je tedy zajímavý vítězství.
Reagovat
Pe3k
smilesmilesmile
Reagovat
fujtajblick
paráda!! Obryně myslela, že už to má doma, polevila a Kája soustředěně az do konce. klobouček
Reagovat
Nola
Karolina, Kaja, daj to, paradny zapas.... psst
Reagovat
smazaný uživatel
Swiatek 6:2, 6:0 ve finále smile
Reagovat
Nola
:D vsad si
Reagovat
Blondie
je tu někdo, komu není sympatická Muška? smile
Reagovat
tenisfan178
Afternoon...ne počkat on si jenom vsadil. Tak to nikoho neznám.smile
Reagovat
Blondie
To je kdo, nějaká šmucka? Názor šmucek se nepočítá :D
Reagovat
NovacekTP
a proč se jako ptá?smile
Reagovat
Mony
Akorát tím, jak podezriva Djokera z neupřímnosti..jinak ferova, sebevědomá, silná, peknásmile i sympaticka holka
Reagovat
Blondie
Jo, taková milá holka "ze sousedství". Ach, v sobotu jí sice moc nevěřím, ale budu fandit naprosto pekelně smile
Reagovat
Paseka
Dneska dostala Saba pořádnou ťafku!!!!!smile
Reagovat
aape
neuvěřitelné se stalo skutečností, růžová obryně se rozpadla na atomy a Muška je VE FIN8LE!!! obrovská gratulace, díky smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile Aryna byla zoufalá - Muška jí rozebrala a vydeptala
Reagovat
bardunek666
Obrovská gratulace! smile
Reagovat
Liverpool22
smile přesně tak - Muška smile povstala z popela - zázrak smile
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Swiatek k titulu smilesmilesmile
Reagovat
tenisfan178
Víš co jsi do pr...
Reagovat
aape
nebrečsmile
Reagovat
Blondie
žebráš o kapesníček, to je ponižující :)
Reagovat
EllNino
Karolína je prostě hroznej bourák smilesmilesmile
Reagovat
JohnB
Dej pokoj s tou genderovou korektnosti Nino
Reagovat
Liverpool22
PARÁDA - JE TO DOMA smilesmilesmile Ufffff - neskutečný zápas
Reagovat
tenisfan178
Hurááá!!!smileNaprosto úžasná otočka. Muška je úžasná a Sabalenka se může jít posunout i s tím svým diktátorem. Obrovská gratulace.smilesmile
Reagovat
annah
Prostě krása....smile
Reagovat
Marie9
Neuvěřitelné, nádherný zápas plný zvratů, drama jak os Shakespeara, díky a velikánská gratulace.smilesmilesmile
Reagovat
JohnB
Oss jako od Karlose?
Reagovat
Marie9
Jen překlepsmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
RFanousek
Užívej. smilesmile
Krásné odpoledne dnes, což.
Reagovat
Liverpool22
ten je zralej na Chocholouškasmile
Reagovat
tenisfan178
Mu trošku zhořklosmile
Reagovat
Mony
V ženským tenise nesmíš nikdy rezignovat!smile
Reagovat
zfloyd
svatá pravda smile
Reagovat
dadaft
F A N T A Z I E
smile
F I N Á L E
smile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Neuvěřitelnýýýýýý!

Já teda Muščce věřila před zápasem, ve třetím setu už spíš aryně. Já mám takovou radost!
Reagovat
NovacekTP
smilesmileBez Aryny by to nedokázala. Aryna byla skvělá
Reagovat
smazaný uživatel
Sabalenka tohle tě rozloží po zbytek sezóny
Reagovat
dappe
To těžko, ve finále by byla úplně bez šance, takže se toho zase tolik nestalo.
Reagovat
JohnB
si bejval docela rozumnej clovek dappe, ale jak skoncil Federer, tvuj rozum odeselsmile
Reagovat
dappe
smile Je to možné, ale na tomhle pomalém kurtu by to bylo celkem jasné.
Reagovat
zfloyd
dopodávat a hotovo smile
Reagovat
zfloyd
smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
aape
hustý, muška smile
Reagovat
NovacekTP
důležitý je Sabalenka táhne společně s Kájou za jeden provazsmile
Reagovat
NovacekTP
smileto zase dopadlo, FINÁLE je tu.smile
Reagovat
dadaft
tak to je úlet
Reagovat
Mantra
smilesmile smile
Reagovat
smazaný uživatel
Z 5:2 nedokázala trefit kurt. Jasný podvod. Tohle není normální a WTA by si na tohle měla posvitit
Reagovat
Mantra
špatně jsi vsadil a víš kam patříš... smile
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je naprostá trapárna. Tohle nema co s tenisem společného. Gratulace Swiatek k titulu zdarma.
Reagovat
aape
ta ještě nehrála ani semi smile
Reagovat
smazaný uživatel
Nesazi Sabalenka? Není normální to, co předvedla.
Reagovat
EllNino
Sabalenka není ta, co sází smile
Reagovat
EllNino
Tak snad TB
Reagovat
Liverpool22
Doufejme - Aryna je nyní psychicky nalomená. To musí Muška urvat smile
Reagovat
EllNino
tak snad TB nebude smile
Reagovat
Liverpool22
jo snad ne - bude to 7:5 smile smile
Reagovat
Orgasmator
Nebude, čistá hra smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
povstala z popela jako bájný pták Fénix a z 2:5 dorovnala na 5:5 - dneska tento příměr sedí dokonale smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Z 5:2. 13:2 poslední zápasy. Ženský tenis. Světová dvojka.
Reagovat
smazaný uživatel
13:2 poslední míče
Reagovat
NovacekTP
hlavně klid a za chvíli je po všem.smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle se prohrávají semifinálové zápasy na grandslamu. Doufám, že tahle prohra Sabalenku rozloží do konce sezony.
Reagovat
NovacekTP
smile asi si jó. Je to vážný
Reagovat
aape
nahodou, situace je sice slozita ne vsak beznadejna, jeste to muze otocit muska smile
Reagovat
Liverpool22
uffff 4:5 smile tak nyní to chce dorovnat na 5:5 smile
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy konečně přestanu sledovat ženský tenis? Už vím. Po tomto zápase.
Reagovat
EllNino
Hurá smile
Reagovat
dadaft
doufám, že jsi chlap a dodržíš slovo
Reagovat
aape
smile
Reagovat
Blondie
Kam ti mám poslat kapesníčky, abys přestal brečet tady?
Reagovat
IngStavinoha
;-)))))
Reagovat
com
smile uz votaci smile
Reagovat
zfloyd
smile
Reagovat
Liverpool22
nic nezakřiknout smile
Reagovat
zfloyd
smile
Reagovat
NovacekTP
smilesmile
Reagovat
Blondie
smile
Reagovat
smazaný uživatel
10 nevynucenych chyb za sebou. Gratulace. Za tohle bere miliony.
Reagovat
smazaný uživatel
Světová dvojka. Gratulace
Reagovat
NovacekTP
teď uvidíme silovej servis a dál už je finále.smile
Reagovat
NovacekTP
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Aneb jak dostat hráčku, která je na dně zpět do zápasu.
Reagovat
Mantra
11.gemu druhého setu... tam to chtělo na morál utavit. No snadno se mluví. smile
Reagovat
smazaný uživatel
Darovany gem od Sabalenky. Na revanš.
Reagovat
Mac
muska dostala placackou asi definitivne...ale hrala vyborne, na hranici svych moznosti, skoda, ze trochu zmekla na konci druheho setu... ale pekny zapas, krom konce...
Reagovat
Liverpool22
smilesmile celkově velmi pěkný zápas smile
Reagovat
Mac
smile
Reagovat
Blondie
Došly síly...
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to obrátí, tak to bude největší comeback v historii ženského tenisu za posledních 30 let.
Reagovat
EllNino
Od stavu 2:2 tři těsné gemy a všechny pro Arynu ... teď už je to jen o ní, Muška se vydala v prvním a druhém setu, teď už tahá nohy ...

I tak skvělý tenis od obou hodný GS finále, Aryna je prostě lepší
Reagovat
com
Jestli zas bude po prohre rikat, ze je se SF spokojena a ze hrala kvalitni zapas, tak bude zrala na facku smile
Reagovat
dadaft
je bohyně tak nebo tak, ty facko
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný balón
Reagovat
smazaný uživatel
Brejknes, Muchová na dně a buch, dvě UE. Taknse to dělá v ženském tenise
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli tento zápas Muchová vyhraje, tak by ji měl dát Pavel státní vyznamenání a měla by dostat doživotní rentu.
Reagovat
dadaft
rozdíl v silách už je bohužel evidentní, Muška odpadá, Aryna ne
Reagovat
Mony
To se dalo čekat.. Aryna se podrbe v rozkroku a spustí kanonádu
Reagovat
NovacekTP
smilesmile
Reagovat
NovacekTP
je konecsmile
Reagovat
NovacekTP
Muchová špatně chodí.
Reagovat
EllNino
Bohužel ...
Reagovat
Mony
Jojo, je to o agresivitě a dominanci a tam uvada
Reagovat
Mony
Jojo, je to o agresivitě a dominanci a tam uvada
Reagovat
Liverpool22
smile bohužel - chybí tam ta jakási jiskra z 1. setu - ani náběhy na síť už nejsou tak časté. No uvidíme - nyní musíme věřit v zázrak smile
Reagovat
smazaný uživatel
Druhá hráčka světa, která neumí dát ano slajs. Kdyby tam byla Swiatek, obě dvě už by byly v šatně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani slajs
Reagovat
Mony
Takové šance jako v tomto game už mít nemusismile...tohle se musí využívat.. snad si slabou chvíli už vybrala
Reagovat
Mac
odpadaji obe, ale bohuzel muska trosku vic...
Reagovat
EllNino
A už moc nemůže ...
Reagovat
smazaný uživatel
První servis má Sabalenka kolik? 13%? I Bejlek by měla lepší úspěšnost.
Reagovat
NovacekTP
mají obě dost, uvidíme
Reagovat
NovacekTP
možnásmile
Reagovat
smazaný uživatel
Druhá hráčka světa a dělá chyby jak nějaká juniorka. Gratulace Muchové
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Muchové k titulu
Reagovat
NovacekTP
smilesmile
Reagovat
Serpens
Sice 2:2, ale mám pocit, že dochází šťáva, Karolína začíná být trochu zatažená vzadu
Reagovat
smazaný uživatel
Čekání na to až Sabalenka ztratí.
Reagovat
dadaft
1-1 ,,,,,,,,,,,,,,, a teď brejk prosím
Reagovat
Mac
takhle mela podavat v tajbrejku...smile
Reagovat
dadaft
blbé je, že bude muset dotahovat, chtělo by to brejk hned zkraje
Reagovat
com
mela vyhrat ve dvou, ted uz ji neverim smile
Reagovat
Liverpool22
Teď je potřeba hlavně držet servis 1:1 takže zatím dobrý smile
Reagovat
aligo
Že kdZ Saba potřebuje, začne měnit styl zvuků, které vydává? smile
Reagovat
Krisboy
Od samého začátku, co začala hrát ve WTA to dělá.
Reagovat
GaelM
Velká škoda, tenhle big point na konec druhého TB hodně mrzí smile

Tak se začíná znovu od nuly a nejsem ohledně třetího setu vůbec optimista, fyzička a teď už i psychická výhoda budou na straně Sabalenky. Ale třeba Kája překvapí...smile
Reagovat
Liverpool22
Navíc Aryna začíná podávat jako první. Škoda, že v tom TB nesrovnala na 6:6 smile
Reagovat
zfloyd
ale stejně ta Aryna, to je teda SAMICE
Reagovat
misa
má ramena jak chlap smile
Reagovat
zfloyd
na Sekyrku ale nemá
Reagovat
Mony
Tak zase od zacatkusmile
Reagovat
dadaft
tak věděli jsme, že to nebude jednoduché
Reagovat
Liverpool22
už to bylo hrozně blízko - škoda smile Tak tipoval jsem 2:1 pro Mušku smile
Reagovat
NovacekTP
lehká únava je vidět.
Reagovat
Pavol
A vôbec to nemá pod kontrolou. smile
Reagovat
Nola
ani nemoze mat, hra zapas na harde.......
Reagovat
Blondie
kua... :/
Reagovat
com
nemusis nam rikat co ses, mi to vime smilesmile
Reagovat
Blondie
Co ta hrubka, comóši?
Reagovat
com
az bude tvrdej, bude i tvrdy y smilesmile
Reagovat
Blondie
**směje se**
Reagovat
Serpens
Podle gramatiky my zase máme představu o tobě, a představa to fakt není hezká smile
Reagovat
NovacekTP
škoda
Reagovat
NovacekTP
že by třetí set?
Reagovat
NovacekTP
třetí setsmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Třetí setsmile
Reagovat
hluuusa
Takhle nejk zkrotil kdysi Bivoj divocaka...smile
Reagovat
NovacekTP
finále bude horšísmile
Reagovat
Mony
To je ještě hodně daleko
Reagovat
Nola
Iga ma lepsi servis ako Amazonka?
Reagovat
Blondie
A doraž ji, Muško
Reagovat
elsky
Sabalenka někdy přestává řvát? smile
Reagovat
zfloyd
tak už jen brejk a je hotovo
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
škoda , tak holt asi zase tajbrejk
Reagovat
Liverpool22
TB máme jistej smile
Reagovat
NovacekTP
uchová, ta jí zamotala hlavu.smile
Reagovat
NovacekTP
Muchová
Reagovat
zfloyd
stejně mi to nejde do hlavy , míček narazí do středu pásky , má spodní rotaci a přesto přeleze na druhou stranu smilesmile
Reagovat
Ela-fon-isi
Mám strach, že Mušku něco bolí.
Reagovat
NovacekTP
nebolí
Reagovat
Blondie
rebreak, Muško!
Reagovat
com
uz ji dochazi sily.. Na sest zapasu po sobe neni zvykla smile
Reagovat
Liverpool22
4:4 smile klid smile
Reagovat
Liverpool22
další luxusní volej smilesmilesmile
Reagovat
NovacekTP
jestli vůbec tuší co ta Muchová tam tvořísmilesmile
Reagovat
Serpens
Jako by nestačilo dvacet let vlády Sereny a jejího utřískaného tenisu, Muško, do toho !
Reagovat
Serpens
Jako by nestačilo dvacet let vlády Sereny a jejího utřískaného tenisu, Muško, do toho !
Reagovat
jirkaS
kdy se to konečně naučí,
minule Mukova,
dnes Muhova smile
Reagovat
Mac
set a brejk, da ji zpatky do sedla?smile
Reagovat
Liverpool22
nesmí - teď má Aryna krizi a je dost rozhozená. Muška jí musí udržet na uzdě smile
Reagovat
George_Renel
Komentátor byl ten, kdo ohrožoval výhru v 1. setu předčasným optimismem. Stálo dost sil ti zvrátit.
Tak sakra nechápu, proč s tím zase začíná.smile
Reagovat
Honza-K
Já vím, ale nepovím, protože jsem slušnej smile
Reagovat
elsky
Druhej už bude snazší..
Reagovat
Mony
Nebude
Reagovat
dadaft
je to bohyně
Reagovat
NovacekTP
Tady a teď. Není důležité co bylo, ale co je teď.
Muška supersmile F. Santoro určitě fandísmile
První set je v kapse. Doufám a věřím
Reagovat
Liverpool22
smilesmile
Reagovat
NovacekTP
smile
Reagovat
zfloyd
Mušky klasika - nedopodává a pak to urve v tajbrejku smilesmilesmile
Reagovat
Baybay
Co to je krávu, co tam tak řve? smile
Reagovat
com
Jestli se dostane Mucha do finale, tak to ma v kapse smile
Proti fetacce Haddadove to ma 2:0 smile
A proti kralovne kanarku taky 2:0 smile
Reagovat
Liverpool22
smile taky tomu věřím 2:0 s Igou i Májou kdo to má? smile
Reagovat
vergus
Uff, bylo to o chlup, ale podařilo se smile Teď hlavně tu Bánší držet v koutě
Reagovat
Tomas_Smid_fan
uff, infarktový konec setusmilesmile
Reagovat
Liverpool22
byl to nervák, ale vše dobře dopadlo smile
Reagovat
Liverpool22
výborně a 1. set je doma smilesmilesmile Muška zatím hraje fantasticky - hlavně ty překvapivé náběhy na síť + voleje jsou luxus a Aryna je z toho zoufalá. Muška se zatím perfektně drží taktického plánu - mixovat hru + se soustředí na servis a trpělivě číhá na malá zaváhání Aryny...
Reagovat
elsky
A růžový prděny už tuší katastrofu smile
Reagovat
tenisfan178
VÝBORNĚ Kájo!!! Jen do ní, nedejse. Tak ještě 2.set a máme to.smilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
RFanousek
Ten poslední BH po lajně neskutečný.
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
com
ja uz sem ten micek videl malem v siti smilesmile
Reagovat
Mac
zazrak...smile
Reagovat
Mony
Jen sebedůvěra a dobrá taktická priprava
Reagovat
Mac
no, ale kdyz vedla 4/2, zdalo se mi,ze opet zacina meknout... nastesti se pak sabalence zacala trosku klepat ruka...
Reagovat
Mony
Natržená nemůže být porad
Reagovat
Liverpool22
smilesmile kdo umí, ten umí - naše holky jsou takticky výborné smile
Reagovat
Mantra
50minut hajclastenis smilesmile
Reagovat
EllNino
Neskutečný smile
Reagovat
dadaft
joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo smile
Reagovat
Marie9
Fanataziesmilesmilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Yes yes yes yes yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
com
smilesmile
Reagovat
Liverpool22
smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
trochu se to dalo čekat Muška nikdy nevyhrává jednoduše , tak snad tajbrejk smilesmile
Reagovat
Liverpool22
klid 6:6 a je tu TB smile
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda! A teď na 7:5!
Reagovat
com
smilesmile
Reagovat
Pe3k
lol
Reagovat
Blondie
Kájo, to dáš! Minimálně TB! Hraješ odvážně smile
Reagovat
EllNino
Nevím, Karolína hraje svůj strop, ale na hrubou sílu ala Serena je to prostě málo
Reagovat
tenisfan178
Kájo pojď to zvládneš.smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď a hned na 7:5smilesmilesmile
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Sabalenka! smileA už pojď!!! Bij ji už!!!
Reagovat
Liverpool22
ty jsi fakt nemocnej - nechápu smile
Reagovat
misa
asi vsadil
Reagovat
tenisfan178
Asi určitě.
Reagovat
Honza-K
smile
Reagovat
Krisboy
smilesmile
Reagovat
dadaft
přesně tak, žádné s//ní, prostě si ji namaž na chleba
Reagovat
Mantra
bomba, ale co teď? dá to? Musí smile
Reagovat
dadaft
ha ha ha smile
Reagovat
Liverpool22
zatím výborná na servisu a 4:4 smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Teď ji brejkni smile
Reagovat
Blondie
A DOPODÁVEJ!!!!
Reagovat
zfloyd
ani nedutám smile
Reagovat
Liverpool22
škoda 5:5, ale nevadí v TB to dáme smile
Reagovat
Liverpool22
je to tady a brejk - Muška smile výborná na síti - to jsou ty překvapivé náběhy a Arynka je z toho chudák zmatená
Reagovat
Blondie
šajze!!!!! :-( mohlo být 40:40
Reagovat
Mantra
to byla veliká škoda smile
Reagovat
zfloyd
smile
Reagovat
Liverpool22
škoda no smile
Reagovat
vrabejka
Takhle by to šlo!
Reagovat
Liverpool22
ano - krásně nyní Muška smile na síti a najednou Arynka nestíhá
Reagovat
smazaný uživatel
Co dělá Muchová? Čopuje. Sabalenka chce hrát a Muchová neumí nic jiného, než ji to slajsovat. Výborná taktika. Takhle hraje hráčka v semifinále, lol. To mohla rovnou postoupit do semifinále Niculescu.
Reagovat
Mantra
didoprdlesmile
Reagovat
zfloyd
smile
Reagovat
vavrinec
smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu říct svůj názor, je tu pořád demokracie. Pokud se ti to nelíbí, tak jdi ty. Doufám, že dostaneš ban.
Reagovat
Mantra
nedostanu a když tak za to co si myslí všichni, muj názeror je že jsi vůl smile
Reagovat
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
EllNino
Prosím ban
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si dej ban, on začal!
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Muchová má prostě štěstí. Jak Krejcikova před dvěma rokama tady. Naštěstí Swiatek ji ukáže, kdo je jednička, i kdyby postoupila.
Reagovat
Drzymalski
...a tak nepřeháněj. smile Zatím hraje Mujica výborně.
Reagovat
Misakkk192
smile
Reagovat
Liverpool22
https://jokeristhebest.live/a8e7202d/187c4f1d/32206f38

jinak to dává Eurosport v TV
Reagovat
Misakkk192
smile
Reagovat
zfloyd
je vidět , že Aryna nic nepodcenila , hraje naplno od začátku , bude to těžký ,ale trochu věřím
Reagovat
Liverpool22
zatím se Muška drží smile
Reagovat
Mantra
brutální tenis ta Aryna. Tady bez šance, na to Moucha nemá. smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Bohužel těmi údery začíná připomínat Velkomatkusmile
Reagovat
Liverpool22
2:2 smile Muška zatím drží servis což je prazáklad všeho. Pak trpělivě číhat na šanci na příjmu smile
Reagovat
smazaný uživatel
Žábalenka jede jak pila. To je ono, bij ji. Ona snad porazí i Swiatek. Žábalenka je hráčka!
Reagovat
Krisboy
smile
smile
Reagovat
dadaft
hej, dost s těma čopama, tohle Sabalenku nezastaví
Reagovat
Blondie
Umlč ji, Muško!
Reagovat
Liverpool22
Hlasatel na stadiónu překvapil a ohlásil MUCHOVÁ místo MUČOVÁ - takže se správně naučil výslovnost CH smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
předminule byl hlasatel ok, zato komentátor tragik - Mučová from Olomouk citysmile
Ten vypadal, že dostal to komentování za trest a ještě se před ním posilnil...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ten dnešní zas říká Mukovásmile
Reagovat
Dobry-den
Aryna - Muška 6:3 7:5
Iga - Mája 6:4 6:0
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, tak a je to tady. smile
Reagovat
Liverpool22
Muška vyhraje 2:1 na sety smilesmilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Žábalenka neprotahuj to, vyhrej ve dvou. Jeď jako vždy.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Liverpool22
vyhrála mix, tak nakonec vše končí pohádkově smile Japonce titul přeju s ohledem na nešťastnou událost v deblu
Reagovat
misa
smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
píšu pod článkem - vítězství by měla věnovat parťačce, která za její blbost nemohla.
Reagovat
Liverpool22
smile
Reagovat
misa
Sabalenka s vysokým % prvního servisu je skoro nehratelná pro kohokoliv. Takže asi rozhodne, jak moc dobře dnes bude podávat.
Reagovat
Usm
tak zrovna na Chatrieru můžu mít podání jaký chce a mělo by jí to být prd platný, stačí se postavit jako Nadal (pět metrů za základní čáru) a vybral i podání Isnera či Raoniče a co teprv nějaký Sabalenky
Reagovat
Liverpool22
Přesně tak. A pokud bude Aryna chodit více přes 2. servis, tak je to pro Mušku hratelné - no uvidíme smile
Reagovat
misa
Ale Muchová 5 metrů za BL nereturnuje.
Reagovat
vavrinec
Ano, protože je lepší než Nadal! smile
Reagovat
Krisboy
Nebojí se rychle letícího míčku jako někdo smile
Reagovat
Pe3k
Za to Musetti ten by nejraději seděl až na tribuně. Del Potro, Nadal, Medvedev jeden z nich stojí nejdál.
Reagovat
Vlk-v-trave
Schopnost vysokeho % prvniho servisu je take umerna k schopnostem returnujiciho...
...ale je pravda, ze Brazilky nejsou jak Djokovic:), takze jak SS nevyfajluje, procenta mohou byt u obou vysoke...

By me vlastne zajimalo, jestli existuje nejaka hracka na WTA okruhu, o ktere by se dalo rict...ze returnuje jak Djokovic.:)
Reagovat
Liverpool22
Obě "Brazilky" M + M, ale mají šanci jen pokud budou mixovat hru viz. Mája v Torontu chodila občas na síť + občas rána z FH a to je ta cesta pro M + M proti S + S smile
Reagovat
misa
Jestli sis všimnul, tak v Torontu se hrálo na tvrdém povrchu.
Reagovat
Liverpool22
Ano všimnul, ale jak Mája, tak Muška chodí na síť i na antuce - tím nabourají stereotyp zápasu a není to jen pinkání od základní čáry. A právě toto mixování nevoní Aryně ani Swiatek - častá změna rytmu.....
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kvalitou nebo stylem?
Iga?
Reagovat
Blondie
Muško, otrav ji pestrým tenisem!
Budeme držet pěsti :-)
Reagovat
Liverpool22
Clijsters v deblu s Wozniacki to je dobré retro - zatím vedou v souboji legend nad Italkama a po nich mix Wilander s Gábinou Sabatini - docela hvězdný páreček smile
Reagovat
elsky
"Ty máš svaly, já mám čáry!"

Tak uvidíme..
Reagovat
Liverpool22
smilesmile přesně tak. I Serena občas prohrála - nikdo není neporazitelný. Navíc Aryna má do Sereny furt daleko
Reagovat
makro99
... si to pojďme ještě chvilku užívat :)
https://sport.aktualne.cz/tenis/old-school-muchovou-zboznuje-tenisova-slechta-roste-vira-v-z/r~21994f8a050d11eebc030cc47ab5f122/
Reagovat
jackiec
Kurňa hraje ve tři, to mám svůj tenisový zápas, bude mi muset skóre hlásit správce ten má v boudě televizi smile
Reagovat
paddy
Žába Lenka slupne Mouchu a Aiga rozmáčkne Háďátko

Esesáci se těší na SS finále smile
Reagovat
Vlk-v-trave
Brazilie se tesi na MM finale.
Reagovat
makro99
šmarjá už je to tu zas..:)
Reagovat
Liverpool22
Optimisti věří ve finále M + M nebo M + S zatímco pesimisti ve finále S + S
Reagovat
Vlk-v-trave
Brazilie veri ve finale MM. Zatimco fulneci v SS.
Reagovat
vavrinec
Já doufám v SM finále! smile
Reagovat
vavrinec
Jinak, jestli je IngStavinoha skutečně ten legendární FulnekUltras (já si ho zase tak moc nepamatuju), tak nevím komu fandí, ale jestli mě pozůstatky paměti neklamou, tak on nefandil ani jedné "S".
Reagovat
Krisboy
Je to on a fandil vždy jen bolševikům, sovětům, putlerovi a Fandině.
Reagovat
vavrinec
No právě, vím že mě tehdy překvapilo, že nefandí Sabalence, kterou pohrdlivě nazýval "brojlerem", přitom se tehdy (ještě před válkou) docela "kamarádila" s Lukašenkem.
Reagovat
Krisboy
No je to trochu nelogické, ale logiku nebo smysl bych u těchto lidí nehledal.
Reagovat
Krisboy
smilesmilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist