14. den na US Open: Ruud a Alcaraz se utkají o první titul z majorů a trůn. Krejčíková a Siniaková zaútočí na kariérní GS

11. 9. 2022, 11:00
Previews 206
V rámci 14. hracího dne letošního ročníku US Open se rozdají poslední trofeje. O premiérový grandslamový triumf a zároveň post světové jedničky se utkají Casper Ruud a Carlos Alcaraz. Barbora Krejčíková s Kateřinou Siniakovou mají na dosah zkompletování kariérního Grand Slamu, ve finále čtyřhry vyzvou domácí duo Caty McNallyová, Taylor Townsendová.
NÁŠ DNEŠNÍ VÝBĚR
• Finále mužů •
Ruud (5-Nor.) - Alcaraz (3-Šp.) | Arthur Ashe Stadium (22:00 SELČ)
• Finále čtyřhry žen •
Krejčíková/Siniaková (3-ČR) - McNallyová/Townsendová (USA) | Arthur Ashe Stadium (19:00 SELČ)


• Finále mužů •
Casper Ruud (7.) - Carlos Alcaraz (4.) | Arthur Ashe Stadium (22:00 SELČ)
Letošní mužské finále US Open bude mít neskutečný náboj. Casper Ruud a Carlos Alcaraz si to totiž rozdají o svůj premiérový grandslamový titul a vítěz se stane novou světovou jedničkou. Za sebou mají dva souboje, ve čtvrtfinále loni na antuce v Marbelle i v letošním finále na Masters v Miami se ve dvou setech radoval Alcaraz.

Třiadvacetiletý Ruud už si na rozdíl od Alcaraze jedno finále na majorech vyzkoušel. Jediný norský grandslamový finalista v historii na letošním French Open schytal výprask od Rafaela Nadala. Rodák z Osla má ve finálových duelech bilanci 9-4, všech devět titulů vybojoval na nejmenších akcích série ATP 250 a jediný mimo antuku (San Diego 2021, tvrdý povrch).

"Čeká nás zřejmě největší zápas kariéry," řekl Ruud, který se může stát první norskou světovou jedničkou. V tu chvíli ještě netušil, zda v nedělním finále narazí na Alcaraze, nebo na domácího Francese Tiafoea. "Bylo by nejspravedlivější, kdyby nás oba čekal poslední krok, a kdokoliv by z nás vyhrál, stal by se světovou jedničkou," doplnil.

Alcaraz se ještě před pár měsíci mohl pyšnit stoprocentní úspěšností 6-0 (včetně Next Gen ATP Finals) ve finálových zápasech. Na dvou po sobě jdoucích antukových podnicích v Hamburku (Lorenzo Musetti) a Umagu (Jannik Sinner) však ve třech setech prohrál. Pokud rodák z El Palmaru uspěje, stane se v 19 letech nejmladší jedničkou v historii. Překonal by rekord Lleytona Hewitta, jenž usedl na trůn ve 20 letech, 8 měsících a 23 dnech. Ve finále US Open je teprve čtvrtým Španělem v open éře po Manuelovi Orantesovi, svému kouči Juanovi Carlosovi Ferrerovi a Rafaelovi Nadalovi a pátým celkově (Manuel Santana).

"Casper už hrál (grandslamové) finále na French Open, zatímco já v něm budu poprvé. Budu muset zkrotit nervy, ale nechám tam všechno," uvedl Alcaraz. Za posledních pět dní strávil na kurtech 13 hodin a 28 minut, zatímco Ruud zvládl poslední tři zápasy v součtu za necelých devět hodin. "Možná budu trochu unavený, ale teď jsem šťastný. Sehrál jsem více pětisetových zápasů a myslím, že jsem na tyto velké chvíle mentálně a fyzicky připraven. Poslední rok jsem tvrdě makal na kurtech i v posilovně. Podle mě rozhodne především psychika," dodal.

Ruud se od začátku loňské sezony na tvrdých površích ohromně zlepšil, proti Alcarazovi je ale i tak celkem jasným outsiderem. Po většinu zápasu asi bude v defenzivě, a proto si musí připravit svou nejlepší obranu a zároveň minimálně udržet úderovou konzistenci z předchozích zápasů, aby si vynucoval chyby z rakety soupeře. Alcaraze by mohla dostihnout únava, za sebou má tři velmi náročné pětisetové bitvy, na druhou stranu vypadal na konci té poslední stále svěže.

Předchozí zkušenost Ruuda s grandslamovým finále asi nebude hrát velkou roli, tentokrát má totiž mnohem větší šanci uspět a Alcaraz patří k psychicky odolnějším tenistům. Navíc se letos utkali ve velmi podobných podmínkách ve finále na Masters v Miami a celkem jasně měl navrch mladší z finalistů.

Tip na vítěze: Carlos Alcaraz

Aktuální forma
Ruud prožívá další povedený rok, letos už třikrát triumfoval, na French Open se poprvé dostal přes osmifinále grandslamů (až ve finále podlehl Rafaelovi Nadalovi) a už celkem devětkrát byl ve čtvrtfinále. Na generálkách posbíral různé výsledky, v Montréalu se podíval až do semifinále a na dalším podniku Masters v Cincinnati senzačně prohrál hned s nezkušeným Benem Sheltonem.

Cesta turnajem
Na US Open měl v úvodních kolech čím dál tím více práce, Kylea Edmunda přehrál bez ztráty setu, Tima van Rijthovena ve čtyřech a Tommyho Paula dorazil v pětisetové bitvě kanárem. V osmifinále si ve čtyřech setech poradil s lucky loserem Corentinem Moutetem, ve čtvrtfinále nepovolil set Matteovi Berrettinimu a v semifinále vyřadil Karena Chačanova.

Historie na US Open
Hlavní soutěž hraje popáté, jeho předchozím maximem bylo předloňské třetí kolo. Letos se stal prvním norským čtvrtfinalistou závěrečného majoru sezony.

Casper Ruud - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Gstaad,  Ženeva,  Buenos Aires (T);  French Open, Miami (F);  Montréal,  Řím (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (F); Montréal (SF)
Bilance: 44-15
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 17-5
Bilance proti hráčům Top 10: 2-3 (kariérní 6-18)
Bilance ve finále grandslamů: 0-1 (kariérní 0-1)
Bilance ve finále: 3-2 (kariérní 9-4)
Grandslamy: Australian Open (-), French Open (F), Wimbledon (2K)

Casper Ruud - US Open
Kariérní bilance:
9-4
Nejlepší výsledek: finále (2022)
Loňský výsledek: 2. kolo
Bilance ve finále: 0-0
Generálka: Montréal (SF), Cincinnati (2K)
Cesta turnajem: Edmund (6-3 7-5 6-2), van Rijthoven (6-7 6-4 6-4 6-4), (29) Paul (7-6 6-7 7-6 5-7 6-0), Moutet (6-1 6-2 6-7 6-2), (13) Berrettini (6-1 6-4 7-6), (27) Chačanov (7-6 6-2 5-7 6-2)

Aktuální forma
Alcaraz má letos fenomenální bilanci 50 výher (nejvíce na tour) a devíti porážek. Silnou měl hlavně první půlku sezony, po triumfu v Rio de Janeiru získal v Miami svou první trofej z Masters a ovládl i Barcelonu a další Masters v Madridu. Po vyřazení ve čtvrtfinále French Open se mu však přestalo dařit a po skončení Wimbledonu se ještě vrátil na antuku, v Hamburku i Umagu prohrál finále. Generálky na US Open se mu nepovedly vůbec, v Montréalu nestačil hned na Tommyho Paula a ve čtvrtfinále v Cincinnati ho zastavil Cameron Norrie.

Cesta turnajem
V New Yorku po cestě do osmifinále neztratil set, postupně si poradil se Sebastiánem Báezem (skreč), Federicem Coríou a Jensonem Brooksbym. V další třech zápasech však potřeboval všech pět dějství, v osmifinále s bývalým šampionem Marinem Čiličem, ve čtvrtfinále s Jannikem Sinnerem (odvracel mečbol na returnu) i rozjetým domácím zástupcem Francesem Tiafoem.

Historie na US Open
Debut na US Open si odbyl loni a prošel až do čtvrtfinále, v němž musel vzdát Félixovi Augerovi-Aliassimemu.

Carlos Alcaraz - Letošní sezona
Nejlepší výsledky:
Madrid,  Barcelona,  Miami,  Rio de Janeiro (T);  Umag,  Hamburk (F);  Indian Wells (SF)
Největší úspěchy na venkovních betonech: Miami (T); Indian Wells (SF)
Bilance: 50-9
Bilance z posledních 10 zápasů: 8-2
Bilance na venkovních betonech: 20-4
Bilance proti hráčům Top 10: 8-4 (kariérní 11-8)
Bilance ve finále grandslamů: 0-0 (kariérní 0-0)
Bilance ve finále: 4-2 (kariérní 5-2)
Grandslamy: Australian Open (3K), French Open (ČF), Wimbledon (OF)

Carlos Alcaraz - US Open
Kariérní bilance:
10-1
Nejlepší výsledek: finále (2022)
Loňský výsledek: čtvrtfinále
Bilance ve finále: 0-0
Generálka: Montréal (2K), Cincinnati (ČF)
Cesta turnajem: Báez (7-5 7-5 2-0 skreč), Coría (6-2 6-1 7-5), Brooksby (6-3 6-3 6-3), (15) Čilič (6-4 3-6 6-4 4-6 6-3), (11) Sinner (6-3 6-7 6-7 7-5 6-3), (22) Tiafoe (6-7 6-3 6-1 6-7 6-3)


• Finále čtyřhry žen •
/ B. Krejčíková / K. Siniaková - / C. McNallyová / T. Townsendová | Arthur Ashe Stadium (19:00 SELČ)
Už jen jedna výhra dělí Barboru Krejčíkovou a Kateřinu Siniakovou od kariérního Grand Slamu, tedy zkompletování sbírky trofejí ze všech podniků velké čtyřky. České duo ve finále vyzve domácí dvojici Caty McNallyová, Taylor Townsendová. Bude se jednat o premiérový souboj.


Krejčíková se Siniakovou už dlouho tvoří jeden z nejúspěšnějších týmů. Šestadvacetileté Češky spolu vybojovaly už 12 vavřínů a pětkrát se radovaly na grandslamech (French Open a Wimbledon 2018, French Open 2021, Australian Open a Wimbledon 2022). Ve finále podniků velké čtyřky disponují bilancí 5-1. Krejčíková bude útočit na svou 14. trofej, Siniaková má ve sbírce 18 titulů. Ryze české duo v historii US Open triumfovalo pouze jednou (Andrea Sestini Hlaváčková a Lucie Hradecká v roce 2013).

Cesta turnajem
1K: Niculescuová/Ruseová (6-3 1-6 6-3)
2K: Bogdanová/Santamariaová (6-2 6-2)
OF: (15) Aojamaová/H. Chan (6-2 6-0)
ČF: (5) Dabrowská/Olmosová (6-3 6-7 6-3)
SF: (10) Melicharová-Martinezová/Perezová (6-3 6-7 6-3)


McNallyová s Townsendovou spojily síly na velké generálce v Cincinnati a vypadly hned v prvním kole. Obě Američanky budou usilovat o první grandslamový triumf, 20letá McNallyová v deblu získala pět trofejí, 26letá Townsendová jen jednu. Posledním domácím párem, který tady ovládl ženskou čtyřhru, jsou Liezel Huberová s Lisou Raymondovou (2011). McNallyová ve Flushing Meadows o titul bojovala i loni a po boku Cori Gauffové prohrála.

Cesta turnajem
1K: Párrizasová/Rusová (6-3 6-4)
2K: (16) Rosolská/Routliffeová (7-6 3-6 6-3)
OF: Gálfiová/Peraová (6-4 6-4)
ČF: (6) Krawczyková/Schuursová (6-3 6-1)
SF: (12) Dolehideová/Sandersová (1-6 6-3 6-3)

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

206
Přidat komentář
Stan_Borowitz
Čtvrtý set byl vintage Federer! On to bude!
Reagovat
Patik
Ku koncu setu Ruud vyzeral ze uz to urve na svoju stranu ze set bude jeho a keď nie cez súperov servis tak v tiebreaku ho dokončí a namiesto toho úplne katastrofálny opak.
Reagovat
paddy
smile
Idem spať smile
Reagovat
RFanousek
Teď to má celkem grády. Akorát teda Ruud by měl zapracovat na hře na síti. Je dost nejistý mi přijde.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Celkově u sítě, už jsem to tu psal. To je jedno z jeho slabších míst, ovšem i tak je a sítíi častěji než Alcatraze a je na ní i velmi úspěšný.
Reagovat
vergus
Asi si dám panáka za každé slovo komplexní, které padne ve spojitosti s Alcarazem smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Alcaraz je komplexní, komplexní, komplexní, komplexní, komplexní, komplexní, komplexní, komplexní, komplexní, komplexní, komplexní, komplexní, komplexní, komplexní, komplexní
hráč.
Stačí?
Není zač a pěkný večersmile!
Reagovat
vergus
Já myslel ty komentátory, ale nenechám se přemlouvat ;)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile
Reagovat
Patik
Keby som si mal dať panáka zakaždým keď Alcaraz zatne päsť a povie Vamos tak už nežijem.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Patik
Nemôžem si pomôcť ale Ferrero vyzerá ako verná kópia škótskeho herca Davida Tennanta.
Reagovat
RFanousek
něco tam je no smile
Reagovat
Ereinion
Alcaraz přeci jenom vypadá, že ty 3 pětiseťáky na něm zanechaly stopy...
Reagovat
Marduch
Odejdu od pc 2:2 Carlos lepsi, vrátím se 2:6?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Aj taketo príbehy može napísať život.smile
Reagovat
Patik
No neviem.
Reagovat
Ereinion
no mluví o tom i komentátoři, že Alcaraz zjevně není fyzicky 100%, footwork má dnes o dost horší...velká šance pro Ruuda uhaluzit GS
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No, taky bych chtěl uhaluzit GS takovýmto způsobemsmile smile
Reagovat
Ereinion
smile mluvím hlavně o losu...s Alkáčovým losem by ve finále pravděpodobně vůbec nebyl
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To je trochu spekulace. Pak do toho můžeme míchat i Jokera a to že ani jeden nehrál s Nadalem...
Reagovat
JohnB
Já si teda finále hodně užívám, parádní výměny.
Reagovat
RFanousek
Zatím nemůžu říct, že by mně kvalita finále nějak uchvátila.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Teď šla kvalita trochu dolů, ale asi bude prostě proměnlivá.
Teď už zas dvě špičkové výměny...
Já bych to tak černě nevidělsmile
Reagovat
RFanousek
jako není to špatný zápas, ale kdybych nevěděl tipl bych tak 4 kolo.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Janka s Alcatrazem jsem neviděl, ale to mohl být tak jediný kvalitnější zápas tady.
Reagovat
Patik
Alcaraz v troch setoch.
Reagovat
Kojinho
Jasně.
Reagovat
Patik
Samozrejme ze keď napíšem tip tak sa začnú diať úplne opačne veci.. To je klasika..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A asi jsi zapomněl, jak vypadá Djodalsmile
Reagovat
Patik
Už teraz je jasné že Alcaraz bude ako osina v zadku.. Ako kamienok v topánke..mlaticka ktorá všetko dobehne a vráti..toto bude druhý Nadal..Casper hrá zatiaľ dobre ale v porovnaní s Carlosom mu chýba kus dynamiky a inštinkt dravca..je to jasné vidieť ak chce Casper dnes vyhrať musí zabudnúť nato kym je a stať sa nepriateľom súpera..
Reagovat
tito
Právě že Carlos to hraje až zbytečně na sílu. Casper sice prohrál své podání, ale v dalších gemech ho získává celkem snadno. A o tom, kdo co doběhne by se dalo polemizovat. Vidím to otevřené.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smileSouhlas. Nemluví se o faktoru přemotivování, který je u Alcatraze zřejmý. Sám to v rozhovoru řekl, že chce ukázat svoje schopnosti na nejvyšší úrovni. To je sice správné, ovšem nesmí to mít v hlavě moc
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ale zatím je Alcatraz na vlně.
Reagovat
paddy
Mohér nebo kašmír? smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kdepak, drsná larisasmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jako řemen. Extrémní výměny smilesmilesmile
Reagovat
Patik
Alcaraz sa pohybuje a vyzerá akoby mal do finále walkover.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Když nebudou hrát dlouho přes 4h, tak to fyzicky zvládne.
Reagovat
Patik
Obávam sa že aj po štyroch hodinách by to dal silou vôle.
Reagovat
paddy
Alcaraz měl v průměru jen o 20 min delší zápasy, to ho nemůže handicapovat
jelikož má lepší fyzičku, tak je spíš méně unavený

20h20m 18h20m celkem
3h23m 3h03m na zápas
Reagovat
Patik
Nejde ani tak o dĺžku zápasu ale o intenzitu.
Reagovat
Marduch
Jenže hrál do rána.
Reagovat
paddy
už uplynuly 2 noci

RG 2000 smile
10.06. Kuerten - Norman 6-2, 6-3, 2-6, 7-6
08.06. Kuerten - Ferrero 7-5, 4-6, 2-6, 6-4, 6-3
06.06. Kuerten - Kafelnikov 6-3, 3-6, 4-6, 6-4, 6-2
04.06. Kuerten - Lapentti 6-3, 6-4, 7-6
02.06. Kuerten - Chang 6-3, 6-7, 6-1, 6-4
31.05. Kuerten - Charpentier 7-6, 6-2, 6-2
30.05. Kuerten - Vinciguerra 6-0, 6-0, 6-3
Reagovat
petrulinka
Ten Eurosport, to jsou neuvěřitelní kreténi. Kdyby to vyhrály američanky, to by nám asi ceremoniál nabídli, jinak nic. Hnus, fuj.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A proto jsem na streamech.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ještě jednou holkám obrovská gratulace k fantastickému historickému úspěchu! Goldslam mají kromě nich snad jen Williamsky!
Je to supeereer!!!smilesmilesmile
Reagovat
Maarek
Má někdo funkční odkaz na stream mužského finále?
Reagovat
Pe3k
http://ds.freestreams-live1.com/t1/
Reagovat
Maarek
Skvělý, díky!
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
paddy
americká hymna, americká vlajka přes celý kurt

a ještě tady všechny požádám o minutu ticha za Rafaeoliho a provozovatele TP, kterým v posledních dnech klesl počet komentů o jednu třetinu smile
Reagovat
vergus
Na druhou stranu kvantita se nerovná kvalita smile
Reagovat
lvicek
Velka gratulace holkam! Stavaji se z nich legendy!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tow mluvila jen o soběsmile teda poděkovala fanouškům...
Pohár bude ve správných rukách!smilesmile
Abych nevytýkal jen našim komentátorům - anglicky mluvící na tennis live neměli ponětí o Goldslamu, mluvilo jen o 3 GS sezóny a pak se teda rozvzpomněli, že mají i zlato z OH a titul z Turnaje mistryň.

Teď dávají finále vozíčkářek, docela mazec. Palec hore!
Reagovat
zfloyd
byl pěkný , ale tak trochu jsem čekal , že přijde i Navrátilová a ono nic
Reagovat
Ela-fon-isi
Tedy... to bylo něco. Jako horor, kde hlavní hrdinové obživnou a zabiou soupeře. smileVelké blahopřání!smile
Kdyby měl někdo zájem o lehce nošený overal typu Townsend, v meruňkové, s průstřihy na bocích, vel. S. ráda daruji.
Reagovat
Ela-fon-isi
Měl být normální smajlík.smile
Reagovat
annah
Eurosport je neuvěřitelný. Přenos vypnuli, ceremonii neuvidíme, ale na jejich prvním kanálu dávají opakování dámského finále- dnes možná potřetí. smile
Reagovat
lvicek
Eurosport je banda hnupu.
Reagovat
brixner
To už vydapá dobře! Mají Grand Slma!smile
Reagovat
zfloyd
tak to urvaly , třetí set konečně už vypadal tak jak má
gratulace !!!!! smilesmilesmile
Reagovat
annah
Paráda! Dlouho to vypadalo bledě, navíc tenis nic moc, ale konec dobrý... pohár je náš !!!
Kdosi tu chtěl emigrovat, tak nejspíš si to teď rozmyslí.. :-)))
Reagovat
petrulinka
Přiznám se, že za stavu 1:4 ve druhém setu jsem jim už nevěřila, ale otočily to a já se jim omlouvám a gratuluji i
Reagovat
Blondie
Jsou to pumy! smilesmile
Reagovat
com
a ty ses slepice, kazdej ma neco no smile
Reagovat
Blondie
Pche, když už fógl, tak harpyje.
Ty bys mohl být larva mravkolva :D
Reagovat
Fandina
A docela to časově vychází k mužskému finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace. Takhle se poznají šampionky.smile
smilesmile
Reagovat
Fandina
holkám. Jeden a půl setu děs, ale pal už byly lepší. Ve třetím setu diktovaly hru a to jim jak je vidět vyhovuje. Gratulace veliká.
Reagovat
Nenela
Ano, neco podobneho jsem chtela napsat. Treti set jsem si uz uzivala, to byla kraaasa!
Reagovat
Blondie
JÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍKS!!!!

Gratuluju, KrejSi! smilesmilesmile

A půlka "fanoušků" se tady za ten hnůj v diskuzi může stydět.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
A to nevěděli, že mezitím pro vítězství KrejSi trpím, protože jsem je musel prestat sledovat a od té chvíle se zvedly, takže pak už jsem se neodvážil přenos zapnout smile Zkusil jsem to až za stavu 5:1 ve 3. a to už to klaplo.smile
Reagovat
Newcombe
ten modrý outfit je teda takový americký :), to jsem ještě neviděl.
Reagovat
Fandina
4:0, tak ještě dva game!!!
Reagovat
Fandina
5:1 ještě game!!!
Reagovat
Fandina
Je to tááááááááááááááááám!!!!
Reagovat
Diskord
Co je Báře? přijde mi trošku spomalená
Reagovat
Nenela
Snad se nam uz Katka spravila
Reagovat
zfloyd
teď to vypadá že při servisu už si neříkají dej to na střed nebo do rohu , ale že si říkají hlavně ho dej bez DF
Reagovat
com
ted uz to vypada, ze to vyhrajou i kdyz teda pokoukani nic moc smile
Reagovat
Jon61
Američanky jsou ty, které chybují, nějak se jim jim hra rozsypala.
Reagovat
Nenela
V prvnim setu to bylo naopak, skoro vsechny chyby sly za nasimi. KOnec dobry vsechno dobre, zase jednou nerviky na pochodu smile
Reagovat
Jon61
Zázraky se dějí, nevěřil jsem, že druhý set holky urvou. Američanky u sítě nevypadají moc sehraně, často jejich míčky skončí v síti.
Reagovat
Fandina
Nevíte náhodou někdo, co je to za kluka vedle trenéra Barči?
Reagovat
com
ze by to byl jeji nabijec smilesmile
Reagovat
Jon61
Není Katčin bratr?
Reagovat
Fandina
To je možné, ale já ho pamatuji jako kluka se střapatou hlavou, samý prstýnek, kudrdlinka, jako má Katka.
Reagovat
lvicek
Videla jsem kratky zaber, ale pripadal mi Katce trosku podobny. Nikdy predtim jsem jejiho bratra nevidela.
Reagovat
Fandina
Asi je to její brácha, hezký klučina a věkem to sedí.
Reagovat
flex
Kateřina bez prvního podání, ale líbí se mi jak "zešílela", to tam chybělo a to vyhrálo set.
Reagovat
Fandina
Uff, ale ve třetím je potřeba hrát přesněji. Američanky jsou uvolněné, hrají líp. Snad bude třetí set méně chybový.
Reagovat
Fandina
Pojďte KrejSi!!!!!!!!!
Reagovat
com
tak to byla otocka za minutu dvanact smile
Reagovat
zfloyd
že by ?
Reagovat
Fandina
Townsend se daří a našim holkám ne. Ale pořád ještě je čas. 4:5 pojďte holky.
Reagovat
aape
to je fakt trapas, co tam holky předvádějí smile
Reagovat
petrulinka
No, asi bude lepší si pustit nějaký film než toto. Bo to bych dnes neusnula.
Reagovat
Maisterstich
Já nevím, proč si Krejčíková nevezme MTO, je známá tím, že je jednou z mála hráček, která si ho nikdy v kariéře nevzala.
Reagovat
Dobry-den
Popravdě, tohle nepůsobí vůbec věrohodně. Holky musejí mít vsazeno na soupeřky. smile
Reagovat
aape
skoro to tak vypadá
Reagovat
Fandina
Pokud se bude Townsend dařit jako dosud, tak to dobře nevidím. Kačenka hraje dobrý standard, Bára ale dneska nemá svůj den. Doufám ale, že to ještě holky otočí.
Reagovat
lvicek
Mno, ty dve dvojchyby za sebou snad moc standard nejsou.
Reagovat
petrulinka
Na to zapomeň
Reagovat
com
osloveni Kačenka je strasny.. a navic sprosty smilesmile
Reagovat
Maisterstich
tvůj nick COM je zkratka communist?
Reagovat
Fandina
Ženské křestní jméno Kateřina se vyskytuje také ve variantách Katarína a Katarina. Existuje i zkrácenina Katka nebo odvozenina Katuše. Jméno nemá mužský protějšek. Domáckými podobami jména jsou Káťa, Káča, Kačena, Kačenka, Katka, Katuška, Katy, Kateřinka, Katynka, Kaťulka aj.
Reagovat
com
Taky umim ctrl c a ctrl v smile U holčiček těsně za vítěznou pipinkou následovaly v již deset let starém průzkumu serveru pro rodinu názvy kačenka, buchtička a lulinka. Mezi dalšími pojmenováními se objevila i oblíbená julinka, komůrka, čičinka, cestička, popelka, fifinka, lasturka, jeskyňka, broskvička, julča, blažena či božena, frnda, chlácholinda, micinka či štěrbinka.
Reagovat
Fandina
Kačenka je hezké oslovení.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Si fakt nedokážou vyhrát servis?smile
Reagovat
Jimbo
Jedna předhání druhou v chybách. Vrchol špatné hry!!! smile
Reagovat
hanz
Stejně příšerné jako hra Havlíčkové s tou míšenkou. smile Mějte se, už si nehodlám dál kazit večer.
Reagovat
com
a na novou svetovou jednicku v ATP se koukat nebudes Hanzlíčku smilesmile
Reagovat
dadaft
............. ale bylo by to hezké, kdyby to vyhrály ........
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Představte si...
Reagovat
Mantra
zwanzig - tohle bychom měli milý Gaeli smile
Reagovat
GaelM
Doufám, žes to vsadil za barák smile
Reagovat
Mantra
za dva troubo smile
Reagovat
Mantra
hlavu z ... a uznal argumenty nebo nad nimi aspoň trochu popřemýšlel, tak bys to neodepsal, ale to nic. Příště si (ne nutně ode mě) trochu promysli co jsi dostal za informace. smile
Reagovat
GaelM
smile
Reagovat
com
Když nastoupí Metráček, dostane Krejsi na fráček smilesmilesmile
Reagovat
zfloyd
básnické střevo smilesmile
Reagovat
Nenela
No ja nevim, vy tu vsichni pisete, jak strasne hraje Bara, ale co jsem to zapla, tak Kacena vsechno sije do site
Reagovat
hanz
Jo, a koukáš na tenhleten zápas? Ve druhým setu zase pos.rá vše, co může.
Reagovat
Maisterstich
Barbora Krejčíková hraje zatím skvělý tenis, už několikrát trefila míček raketou, sice ne do kurtu, ale to nevadí.
Reagovat
Mantra
nyní už to pujde do kytek víc a víc, budou nervoznější a proti publiku - za mě jasný - viz dole. smile
Reagovat
hanz
Krejčo, co to jako je? Neumíš servírovat ani zahrát jednu výměnu do kurtu?
Reagovat
petrulinka
Barbora dneska hraje fakt strašně
Reagovat
Nenela
Coze??? Katerina dnes hraje priserne
Reagovat
com
Katerina dokazala Towsend porazit v singlu, takze jeji vina to fakt nebude smilesmile
Reagovat
com
jestli to projedou s tou tlustoprdkou, tak to ostuda vazne bude smilesmile
Reagovat
Maisterstich
Vyhlašuji Barboru Krejčíkovou největší ostudou českého tenisu.
Reagovat
Jimbo
Zatím se Barbora snaží, aby prohrály a Katka jí zrovna také moc nepomáhá k lepšímu výkonu. smile
Reagovat
Pe3k
smile
Reagovat
smazaný uživatel
Klidně si emigruj. Chybět tu nebudeš.
Reagovat
GaelM
Vypadá to, že se našly soupeřky s herním stylem, který našim holkám moc nesedí. Zároveň ale KrejSi zatím nehrají svou top úroveň a mají dost zkušeností, aby to ve třech setech otočily. Jenom musí rychle najít nějaký recept, který bude na soupeřky fungovat. A vyvarovat se chyb, mají zatím až moc UE a špatných podání.
Reagovat
Mantra
ve dvou setech, třísety už hrály dvakrát za sebou, potřetí nebude (a USA hrály minulej taky tříset), takže smolík - podle statistické pravděpodobnosti je to na dva sety asi tak 80%
Reagovat
GaelM
To nic neznamená. Tím spíš ve finále GS, kde hraje velkou roli psychika a spousta dalších faktorů.
Reagovat
Mantra
to si povíme za půl hodinky, teď máš krásnej kurz s value na druhý set USA girls - smile

statistiky neočůráš, za mě by tam musel být kurz 1.3 max na usa 2.set, cokoliv nad je value smile
Reagovat
GaelM
Co tam máš dál? smile
Reagovat
smazaný uživatel
smilesmile
Reagovat
zfloyd
vypadá to , že si neví moc rady co hrát , problémy se servisem taky moc nepomáhají , takhle GS nebude musí něco změnit
Reagovat
hanz
Hrajou velký houbeles, servis odevzdanej, plouží se tam, žádné pěkně pokoukání.
Reagovat
hanz
Krejča to pěkně pohnojla, Siniaková to dohnojila, tfuj, takhle hrát proti dvoum nonejm hráčkám.
Reagovat
Diskord
chjoo co to je s těma streamama dneska, nemáte někdo ňáký funkční prosím?
Reagovat
Mantra
https://pulivetv82.com/#!
Reagovat
petrulinka
Raději to nechtěj vidět. Od našich zatím dost hrůza
Reagovat
hanz
Přesně, Krejča neumí přehodit síť a Sini se zdatně přidává.
Reagovat
Pe3k
http://ds.freestreams-live1.com/t1/
Reagovat
Diskord
děkuju
Reagovat
Mantra
zatím naše holky hodně slabé smile
Reagovat
petrulinka
Dnes jsou zatím obě mimo
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Holky začaly dobře a teď vypadly z tempa. Soupeřky hrajou dobře takticky a tlačí se k síti.
Reagovat
Mantra
Town jinak nehraje ani single, ta hraje jen servis síť - to jim nahrává, má to naučené
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Musí něco změnit nebo to bude rychlé...
Reagovat
Mantra
náhodou docela bych řekl, že za rok co jsem ji neviděl, dost zhubla
Reagovat
Mantra
a taky bych řekl, že CZ dnes slavit nebudou smile
Reagovat
lvicek
Jako ja vetsinou obleceni holek moc nekomentuju, ale prosim vas, co je tohleto?? A jeste kdyz tam strci ten micek, no to je vazne brutus.
Reagovat
petrulinka
Myslíš tu velrybu? Hrůza
Reagovat
Jon61
Taková reklamní panenka Michelin. smile
Reagovat
petrulinka
Ani se není co divit, že naše hrají tak blbě. Taky bych se lekla. Dobrá taktika od soupeřek, jít na naše oblečením smile
Reagovat
Kozoroh
Towsendové evidentně pojem 'vkus' nic nemluví. smile Bohužel svými tvrdými údery drtí Báru a Katku :-(
Reagovat
zfloyd
koukám nová nástupkyně Sereny je na světě smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
Serena z wishe smile
Reagovat
Blondie
Ty jo, koukám na KrejSi a ta kobaltová soupeřka má tedy odvážný outfit :)
Reagovat
annah
Až jsem se lekla, když jsem si to pustila. Úděsne. Vidím ji v akci poprvé. To vždycky nastupuje v tom atletickém dresu?
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Možná to je spíš praktická záležitost smile
Reagovat
Blondie
Jako praktická možná, ale vypadalo by to šíleně i na superštíhlé kočeně, natož na babě, co sice není obézní, ale holt má zadek a stehna :)

Kdyby si vzala upnuté šorty a vypasovaný volnější vršek, bude jí to slušet :)
Reagovat
PetaM
Dokud byla Townsend při těle (jakože více, než teď), tak byla soudná a oblékala se normálně. Teď, když je po dítěti a zhubla, tak si myslí, že je Miss štíhlosti. Přitom není.
Reagovat
lvicek
Ja mam teda dojem, ze tohle by nesluselo snad nikomu a na tenis se to proste moc nehodi. Na ovalu jsou zvyklosti jine...
Reagovat
annah
Ne že moc, nehodí se to vůbec. Ta dáma nemá soudnost. Podobně jako Serena .
Reagovat
Alien
Ruud - Alcatraz 3 : 1!
Reagovat
paddy
nejen nejmladší vítěz, ale i nejmladší světová jednička to dnes může být
rekord nyní drží Chang/Hewitt

nejmladší vítěz resp. no. 1 moc GS nevyhráli, takže to nic neslibuje

Alcaraz může dát tak 5 GS, přes 8 se dostalo jen pár výjimek
za pár let se určitě objeví nějaký silný junior, který mu dá zabrat

Ruud bude top10, ale na špici nemá hru ani hladovost, možná někdy něco urve, ale dnes by měl hrát druhé housle
tady se pořád argumentuje, kdo je víc unavený a podle toho dopadne výsledek
jednak Kuerten kdysi zvládl i několik 5seťáků, druhak o vítězi rozhoduje spíš kvalita samotného hráče, která je na straně Alcaraze

byť nemám Ruuda moc nasledováno, tak jeho BH se nezdá moc silný, takže chytrý soupeř ví, jak se vyhnout nebezpečnému FH
celkově se mi zdá jako neškodné kuře, na které stačí šikovná liška smile

ať to dopadne jakkoli, tak nový vítěz procházel turnaj dost krkolomně, a na to nejsme v posledních letech zvyklí

dnes favorizuji Alcaraze hladce ve třech setech smile smile

čili asi nevyjde má prognóza proti hlavním favoritům, ale částečně si mohu uznat předsezónnní prognózu, že letos vyhraje jeden titul haluzák, v lednu totiž byl Alcaraz okolo 30. místa
Reagovat
paddy
v anketách je pro Alcaraze přes 70% lidí
kurzově je to 67%, tzn. 2 ze 3 zápasů by měl vyhrát, který to bude dnes?
Reagovat
TheRoyalBlue
Že Ruuda nemáš nasledovaného sme z tvojho komentáru všetci pochopili :)
Reagovat
Krisboy
https://sport.aktualne.cz/tenis/marihuana-nam-asi-pomohla-cesky-hraji-o-zapis-do-historie-za/r~27034192319b11ed8d680cc47ab5f122/
Reagovat
Patik
Aj keď držím palce Ruudovi obávam sa že Carlos bude dnes na kurte väčším predátorom a získa titul a post jednotky..čo je pre mužský tenis rovnako dobré ako pre ženy titul Swiatekovej..Big3 éra končí mladí sú neschopní Alcaraz to potiahne..i keď pri neustálom dvíhaní zaťatej päste hékaní a večného Vamos mi je kus nesympatický.
Reagovat
Marduch
Souhlas. I když asi bude že začátku nervózní a Kasper možná půjde do vedení, podle mě to asi nakonec po býkovsku Carlito urve.
Reagovat
Patik
No presne..
Reagovat
Pavol
A ešte budú klesať. smile
Možno že vyhrá nórsky mladík.
Carlos vraj povedal že rozhodne psychika. Ja si to myslím tiež.
Ale Ja verím že Ruud má lepšiu psychiku. smile
Ak si Carlos myslí že sa ho Ruud bojí tak sa veľmi mýli. smile
Reagovat
Ondrej2280
Alcaraz 3:1
Reagovat
vavrinec
smile
Reagovat
paddy
přesně, bude to 3:0 smile
Reagovat
Krisboy
Tak jsem dal na tiket oba zápasy za pjéťo. V pondělí su milionár smile
Reagovat
vavrinec
smile
Reagovat
Patik
potom napíš..pošlem ti číslo účtu.
Reagovat
com
smilesmilesmile
Reagovat
Blondie
Karlíček!

Vyšla ti Iga, Comí.
Tak dneska já smile
Reagovat
vavrinec
Slečno Debbie, cítím v kostech, že pan com má pravdu. Nebo že by to byla dna? smile
Reagovat
Krisboy
Už se tady řešilo mnohokrát, že tahle "naše" Blondie nemá o "tamtěch" Blondie ani tušení.smile
Reagovat
vavrinec
Ona už tuší. Já ji cíleně vzdělávám. smilesmile
Reagovat
Krisboy
smile

Třeba si k nim jednou najde cestu... One way or another smile
Reagovat
Blondie
**směje se**
Náhodou boduješ.
Teď mi vyskočil náhled nějakého článku o zpěvačce a díky tobě jsem už tak nějak tušila :D dokonce jsem si vygooglila, zda od nich něco neznám a min. jednu písničku jo ;D
Reagovat
paddy
předpokládám, že je to na TP oblíbená Máňa smile smile
https://www.youtube.com/watch?v=kCMorLKfmT4&t=47s
Reagovat
Krisboy
Já bych tipoval hit století, tedy Skleněné srdíčko.
Reagovat
com
oblibena Máňa na TP byla, je a bude Šarapka smilesmile
Reagovat
Blondie
Aha, aha, tu znám taky, nevěděla jsem, že je od nich :D
Já myslela Call me.

Ale jinak hudbu s pár výjimkami neposlouchám :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Když pominu fakt, že hudba je vlastně všude, nedokážu si život bez hudby představitsmile
Reagovat
vavrinec
Také ne. Je to zvláštní. Asi neznám nikoho, kdo by o sobě prohlásil, že neposlouchá hudbu. Znám třeba řadu lidí, co poslouchají hrozný hudební odpad, ale poslouchají ho a s chutí. Je to opravdu zvláštní. Ale třeba odříkaného chleba největší krajíc. Třeba si díky TP hudbu zamiluje.
Reagovat
paddy
jen málokdo nezná Federer Backhand Boys smile
https://www.youtube.com/watch?v=t1b9INDFYfI

RG 2010 karaoke
https://www.youtube.com/watch?v=eifi0YOtrmk
Reagovat
Blondie
O co míň poslouchám, o to raději zpíííváááám :D
Reagovat
Blondie
Já si zas nedokážu představit život bez sledování vojenských letadel, chovu kriticky ohrožené ryby nebo vstávání v pět ráno, aby člověk o víkendu fotil žáby, co zmodrají na 3 dny v roce, popřípadě se vydal lovit ledňáčka :D

Každý jsme jiný ;)
Ale na milost beru U2.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No vida U2smile
Jakkoli, myslím, že poslech hudby si s ostatními zájmy nepřekáží. Teda až na to sledování vojenských letadel smile
Reagovat
Blondie
L focení divokých zvířat hudby nemožno :D
Reagovat
Krisboy
Není U2 náhodou vojenské letadlo?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist