17letá Anisimovová na French Open ukončila obhajobu Halepové! V semifinále grandslamu je poprvé také Bartyová

6. 6. 2019, 11:55
Aktuality 112
FRENCH OPEN - Amanda Anisimovová na French Open znovu po dvou dnech mění tenisovou historii. Teprve 17letá Američanka ve svém premiérovém čtvrtfinále na grandslamu porazila bývalou světovou jedničku a obhájkyni titulu Simonu Halepovou. V semifinále se finalistka juniorky z roku 2016 utká s Ashleigh Bartyovou, která po výhře nad Madison Keysovou rovněž slavila postup do svého prvního grandslamového semifinále.
Amanda Anisimovová

Amanda Anisimovová si v lednu na Australian Open připsala první vítězství v hlavní soutěži grandslamu, na antuce v Bogotě získala svůj premiérový titul a na French Open dosáhla dalšího životního výsledku.

Teprve 17letá Američanka bez ztráty setu vyřadila Harmony Tanovou, Arynu Sabalenkovou, Irinu Beguovou, Aljonu Bolšovovou a dnes po setech 6-2 6-4 obhájkyni titulu a největší favoritku Simonu Halepovou, jež stále čeká na první letošní titul.

Anisimovová do svého premiérového čtvrtfinále na grandslamech nastoupila ve velkém stylu. Ničeho se nebála a tvrdé údery i servis jí vycházely náramně. Až do stavu 6-2 4-1 na kurtu dominovala a Halepová si s agresivní hrou sebevědomé Američanky absolutně nevěděla rady.

Poté však Anisimovová očividně znervózněla a začala kupit nevynucené chyby. Halepová vycítila šanci, přestala chybovat a skóre srovnala. V devátém gamu Anisimovová odvrátila kličový brejkbol a v následující hře se po dvojchybě Rumunky dostala k prvnímu mečbolu, který parádním bekhendovým vítězným úderem po lajně proměnila.

Anisimovová je nejmladší semifinalistkou grandslamu od Australian Open 2007, kdy se mezi nejlepší kvarteto probojovala česká tenistka Nicole Vaidišová, a French Open od roku 2006 (opět Nicole Vaidišová). Finalistka juniorky z roku 2016 a vítězka juniorky US Open 2017 je nejmladší americkou semifinalistkou grandslamu po 22 letech (Venus Williamsová, US Open 1997) a French Open od roku 1990 (Jennifer Capriatiová).

Američanka s ruskými kořeny v pondělí výrazně vylepší své žebříčkové maximum (51. místo), v příštím týdnu bude figurovat nejhůře na 26. příčce.

Statistiky zápasu

Její další soupeřkou bude v premiérovém souboji Ashleigh Bartyová. O šest let starší Australanka prožívá životní sezonu. Po premiérovém grandslamovém čtvrtfinále na domácím Australian Open vyhrála prestižní turnaj v Miami a na French Open, kde při svých pěti předchozích účastech slavila pouhé dvě výhry, hraje nejlepší grandslam své kariéry.

Nasazená osmička po cestě do svého premiérového grandslamového semifinále ztratila jediný set, a to v osmifinále proti Sofii Keninové. S Jessicou Pegulaovou, Danielle Collinsovou, Andreou Petkovicovou ani dnes Madison Keysovou do rozhodující sady nemusela.

Bartyová byla dle očekávání o něco méně agresivní než Keysová, ale méně chybovala. Až do stavu 6-3 5-4 soupeřce nenabídla jediný brejkbol. Zápas sice na první pokus nedopodávala, nicméně mrzet ji to nemuselo, jelikož si ztracený servis ihned vzala zpět, na druhý pokus už nezaváhala a zvítězila 6-3 7-5.

Bartyová v pondělí poprvé pronikne do Top 5 žebříčku WTA. Bez ohledu na další výsledky bude nejhůře světovou čtyřkou, pokud v Paříži získá trofej, může se dotáhnout na světovou jedničku Naomi Ósakaovou na rozdíl pouhých 136 bodů.

Statistiky zápasu

Po vyřazení Halepové je jisté, že se v sobotu tenisový svět dočká nové grandslamové šampionky. Do semifinále se navíc překvapivě probojovala jen jedna hráčka z Top 25. Poprvé od roku 1976 navíc čeká všechny letošní aktérky semifinálová premiéra na grandslamu.

V zítřejších semifinále se od 11 hodin utkají poslední česká naděje ve dvouhře Markéta Vondroušová (38. v WTA) s Johannou Kontaovou (26.) a Anisimovová (51.) s Bartyovou (8.).

• FRENCH OPEN •
Paříž, Francie, antuka, 42,661.000 eur
čtvrteční výsledky (6. 6. 2019)
• Dvouhra ženy - čtvrtfinále •
Anisimovová (USA) - Halepová (3-Rum.) 6-2 6-4
Bartyová (8-Austr.) - Keysová (14-USA) 6-3 7-5
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

112
Přidat komentář
EllNino
Amanda je zlatíčko :) Takhle spraskat Simonu, to je fakt bomba! ...

Ash mě moc nepotěšila, přál jsem Madie, ale Ash je taky sympaťanda :)

Zejtra to bude podle mě v obou zápasech 50:50 a bude záležet na tom, kdo udrží nervy na uzdě :)

Finále Amanda - Markéta by bylo sen
Reagovat
Vaslab
14letá Linda by se měla poprvé představit na turnaji mezi dospělými. Je přihlášená na patnáctku v Budapešti, která začíná 24. 6.
Reagovat
patriks
bych tímto poděkovat komentátorovi Přesnídávkovi z ČT, jak skvěle znehodnotil přenos dnešních ženských čtvrtfinále. Sám si zvolí přenos Anisimová - Halepová a v klíčových okamžicích vysílá druhé. Borec nadevše. Zřejmě v něm bují neustálá touha informovat.
Reagovat
smazaný uživatel
1) Komentátor neurčuje, co se vysílá.
2) Na to, že klíčové okamžiky obou zápasů se odehrávaly v rozmezí desítek vteřin, tak je ČT zachytila citlivě.
Reagovat
com
triatlet
1) vsechno vi,
2) vsechno zna
3) a vsude byl dvakrat
Reagovat
Fandina
To nevím, ale všimla jsem si, že to není jen věc ČT. Na Eurosportu také vstupují vzájemně do zápasů a různě se to prolíná i napříč dvěma kanály. Takže bych ani tak neviděla problém v tom, že najednou byl vstup do jiného zápasu. A co se týká komentátora, tak kdybych chtěla někoho vinit za vstup do jiného zápasu, tak spíš režii, než komentátora.
Reagovat
Krisboy
com:
1. nic neví
2. nic nezná
3. většinou jenom brečí nebo nadává
Reagovat
jirkomar
Nadávat na ČT je už trochu národní sport. Já jsem za ni rád. :-)
Reagovat
blixa
Klasika, ženy - zábava, chlapi - nuda ! :D
Reagovat
Fandina
Ani ne. Třeba mně se mač Šáša Nole líbil.
Reagovat
Fandina
I když jsem si přála, aby vyhrál Šáša, nevyhrál, ale kluci pěkní. Šášenka byl ale moc laxní.
Reagovat
aape
nadějně vypadal jen ten 1. set, pak už o nic nešlo..
Reagovat
aape
bohužel..
Reagovat
Patik
Mužský turnaj začína až zajtra.
Reagovat
dadaft
tak než přejdou první dvě nezáživné hodiny mužských zápasů, mrkl jsem na Barty - Keys

Ash jsem viděl na turnaji poprvé, doposud jsem věřil zprávám, že je v poho a hraje dobře,,,,,,,,,,, a je to tak.
skvělé podání a skvělý pohyb a přehled.

celkově skvělý zápas, který rozhodly big pointy v závěrech setů.

Amandu čeká mnohem těžší soupeřka než uondaná bezkrevná Halep.

na druhou stranu jsem zvědavý, jak bude Ash reagovat na gigantický kick-servis Amandy, který jsem v plné nahotě zaregistroval až dnes -- stejně jako Simona asi bude muset hrát returny dost vysoko...
Reagovat
dadaft
jinak doufám, že se na Amandu dívala i Iga, a pochopila svou největší chybu, která ji provázela celým jejím zápasem se Simonou --- myslela, že se bude nějak držet a třeba bude mít štěstí............ ne.
Simonu je třeba rozstřílet, tak jako Ostapenka předloni, nebo Anisimova letos.
vím, že ještě není tak silná, ale ten přístup tam musí být ----- Simona potřebuje nějaký čas, aby si to dobře naštelovala, když ji ten čas nedáš a vodíš ji, jak chceš ty, je vyřízená..............
(nebo to s ní můžeš sehrát jako Markéta, ale takových hráček, které se se Simonou udrží ve výměnách a ještě ji přehrajou, takových moc není)
Reagovat
bIbec
Amanda ze zapíše do dějin dost tučným písmem bych si tipnul. Jeden z nej talentů posledních let.

Jináč holky hoděj na menší kurty zítra. Od jedenácti, takže bez šance. Neuvidím nic. Nedá se nic dělat.
Reagovat
bIbec
https://www.rolandgarros.com/en-us/order-of-play
Reagovat
Dobry-den
Amanda potěšila, gratulka, Simona venku, to je skvělé. :-)

Bohužel Madison nepřekvapila, to se nemohla vyházet už proti Katce? :-(

Každopádně doufám, že vítězka vzejde z dolní poloviny pavouka, přál bych jim to v pořadí:
Markéta
Konta
Anisimova

Barty :D
Reagovat
Fandina
Já bych si přála

Maky
Anisimova
Konta
Barty
Reagovat
Zemanka
Já bych si přál

Maky
Barty
Konta

Anisimova
Reagovat
com
hlavne at to nevyhraje Barty, ta jedina je opruz
Reagovat
Krisboy
Copak, porazila Karolínu?
Reagovat
horska.kraslice
Moje přání:

Maky

Ash

Johanna

Amanda
Reagovat
bIbec
když nevyhraje Maky, tak je mi to jedno. U žádné z těch hráček bych to nevnímal jako nějaký fail. Možná paradoxně k té Markétě ještě nemám takovou důvěru. Jestli s tenisem, který hraje dovede třeba pravidelně docházet do těch závěrečných kol větších turnajů. Ono třeba když si vzpomenu na Eugénii, tak ta měla období, kdy jela na vlně, ale pak už ta její hra prostě nestačila.
Reagovat
aape
tak takových vln jsme tu měli víc, např. Ostapenko, Sabalenka..
Na podobné vlně teď jede spíš Amanda, čas ukáže, jestli se dokáže udržet tam,
kam ji ta vlna vynese.
Reagovat
brixner
Na tu uječenou ... (mám v zásobě pár příměrů, no) se fakt už nedá absolutně koukat, jsem rád, že jede na letiště! Koukal jsem na Maky, dobrá hra, všechno a normálně jsem si skoro ani neuvědomil, že ona ani nepípne!!! Proč to, sakra, některé hráčky umí a ostatní "neumí?" Chápu, v momentě velkého vypětí, třeba v případě snahy zahrát vítězný úder, si kde kdo hekne, udělá to třeba i Roger...Ale vyloženě řvát už v momentě, kdy míček opouští raketu soupeře - to je prostě neskutečnej hnus! Proto mě už ani nebaví koukat na Rafu a Srba a Doma a o ženách ani psát nebudu! Vy starší - pamatujete na tzv. šeptátko? Byly to takové dva plastové disky spojené šňůrkou a když se do nich šeptalo, ten druhý to v nich slyšel. Hrát Petra s Maky, tak si se sousedkou klidně zašeptám, co se jí doma zase posralo a co mám jít hbitě vopravit:-) Ten řev u hry je to, co mi tenis dost znechutilo, já si prostě nemůžu pomoct! To už víc snesu našeho řvoucího fýrera s výložkou kapitán...
Reagovat
VlS
hrála výborně, ve druhým setu trochu tlačila na pilu nervozita, ale zvládla to. Doufejme, že z ní nebude další holka jednoho turnaje a že nám chvíli vydrží. A taky doufám, že z ní nebude další Masha.
Reagovat
miros
Přesně, jak tady někdo psal, "Ujecena, řvoucí Simonka venku!! Paráda! V semifinále už nebude třeba vypínat zvuk ". Helena jedná.
Reagovat
miros
Tak konečně někdo kdo trochu hraje tenis zajímavě, variabilně a přemýšlí u toho. Halepová to je tragédie s tímhle stylem plácání se moc v současné době nechystá a bude pro ni hůř, si myslím. Anisimova, moc pěkný, i psychicky to docela zvládla. Takových mladých více. Na Halep a spol se už fakt nedá koukat.
Reagovat
sojka1
skvely vykon, drobna zavahani, ale paradni tenis, vyborne Halepku vyprovodila, gratulace!!! Amandu jsem poprve soustredeneji sledovala v Bogote. Fandila jsem tam Astre Sharme, obe byly jako svezi vetrik, ale na presnejsi a uderove solidnejsi Amandu nemela Astra ve finale narok.. :-)
Reagovat
dadaft
předvedla fantastický tenis, její forhend a bekhend jsou když na to příjde nechytatelné koule i pro nejlepší obranářky, přitom při těch úderech vypadá naprosto uvolněně a lehce.

jak někdo podotkl, od mladé Venus Williams tady ještě nebyla srovnatelná "gazela", až teď Anisimova.

úchvatné je taktéž její tenisové cítění -- nejen, že umí sem tam zahrát něco nečekaného, jako třeba kraťas ve vysoké kvalitě, dokáže se i podívat v pravou chvíli na postavení na kurtu a reagovat na něj.
a dokonce dokáže požadované postavení i sama aktivně vytvářet,,,,,,,,, ne vždy zakončuje brutálním "véčkem", někdy je ten nejdůležitější a nejrazantnější úder ten předposlední nebo předpředposlední a ona už pak jen lehce doklepává do odkrytého prostoru (žádná panika a pecka dva metry za) - dnes to ukázala mnohokrát...

před pár lety, kdy ve světové desítce a jejím blízkém okolí dlouhodobě svítila jména jako Serena, Venus, Clijsters, Sharapovova, Azarenka, Kvitová, Li Na, Wozniacká, Stosurová, Radwaňská, Pennetta, Schiavone, Zvonareva a dalších dvacet vynikajících hráček... se myslívalo, že náctileté už nemají šanci vyhrávat větší turnaje (a tehdy skutečně neměly) .............. ale příšel mírný pokles ženského tenisu a najednou tady můžeme mít finále GS, kde bude Vondroušová s Anisimovou.
Reagovat
VlS
F Maki s Amandou by se mi líbilo.
Reagovat
tommr
až na ten "mírný pokles ženského tenisu" souhlas. Mě se naopak zdá, že průměrná úroven zápasů je čím dál tím vyšší ...
Reagovat
dadaft
není tak silový jako býval, zato je pestřejší.

takže možná slovo "proměna" by bylo lepší.
Reagovat
annah
Ujecena, řvoucí Simonka venku!! Paráda! V semifinále už nebude třeba vypínat zvuk...
Reagovat
Andrew89
celkem radost:)

Amanda hrála fakt super, Ash mě potěšila.

Budeme mít novou GS vítězku...a já doufám, že to bude MAkyyyy
Reagovat
smazaný uživatel
Halep nextgen moc nevonia. Exposed :)
Reagovat
Mayo
Kto je ta mladá dievčina (:
Reagovat
SpacialRecognition
Simoně jsem to přál, dostat se do finále. Ale gratulace Amandě, hraje tu úžasně.
Reagovat
Pavlis
Amanda Anisimova, dost dlouho jsem ji neviděl. Vlastně letos v lednu. Asi jí ten nářez od Petry prospěl. Halep, pěknej sešup. Už ani nevím, kdy naposled vyhrála nějaký turnaj. Jo, WTA je nevyrovnaná. Ale může za to klopýtnutí osvědčených hvězd, čehož důsledkem je dominance Osaky. Ani ta už ale titul nevyhrála přes čtyři měsíce.
Reagovat
Fransoas
Zápas Keysové a Bártyové byl hodně vyrovnaný.Australanka to měla se štěstím.

Zato duel mezi Halepovou a Anisimovou - docela by se dalo říci,že Amerčanka Simonu deklasovala velice rychle.Vyhrála lepší hráčka.

Gratulace oběma k postupu do SF.
Reagovat
Fandina
A o5 bude nečekaná GS šampionka. O5 někdo jiný. Tipovat WTA turnaje se fakt nedá, už ani na GS. :-))
Reagovat
Jiri
taky mi to napadlo. Dobre aspon je, ze do toho hodne promlouvaji tri nase holky, ktere do te sirsi spicky patri. Bylo by krasne, kdyby se aspon jednou sesli v SF nejakeho velkeho turnaje. Mozne to urcite je, ale spise v oblasti teorie.
Reagovat
smazaný uživatel
Semifinále! 5. Američanka v 6. zápase...
Až na závěry setů (hlavně druhého) Ash dominantní na podání. Mad je zlatá. Sama potvrdí čáru, nenechá rozhodčího zbytečně lítat po kurtu (za stavu 3:3 ve 2. setu).
Ať žije nová grandslamová vítězka :-) Pojď!
Reagovat
dadaft
musím na to teprve mrknout, ale s výsledkem spokojenost :)))))
Reagovat
kada.tom
Letošní RG v ženském pavouku je jeden velký výsměch a tragédie.
SF složení Konta - Vondroušová - Anisimova - Barty za poslední léta jednoznačně nejslabší, žádné vélké jméno, žádná favoritka ... nasazené absolutně nejsou schopny plnit očekávání. Budu přát titul Kontě, ale zase dvě nové finalistky a nová vítězka, už mě to fakt nebaví ...

Zlatý chlapi, tam si furt straší Federer, ale to je aspoň legenda sportu a chlapi uměj potvrzovat, co se od nich čeká ...
Reagovat
stefankelner
za Vondouskovu a Anisimovu, KRÁSNY tenis!
Reagovat
tedi
diky, nezklamals. :)))
Reagovat
Vojtaakk
A proč by tam měly být pořád velká jména? Co to je za stupidní obsesi? Je jen dobře že tam jsou dvě teenagerky a naopak tam neopruzuje Kingkong.. vivat WTA
Reagovat
tommr
a z obou těch teenagerek budou nejspíš v budoucnu velký jména ...
Reagovat
rybicka
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Joooo!
Barty party
Reagovat
Grape
:D Moc hezký.
Reagovat
Blondie
Dobře ty :D
Reagovat
tommr
až na tu Bartyovou je to snový semifinále ... :)
Reagovat
Grape
Když vidím tu tvoji frustraci, mám o to větší radost... Všechny 4 holky zde podávají výborné výkony a postupují zaslouženě. A že nasazené nejsou schopny plnit očekávání? Je to ženský tenis, nic neočekávej :D I když přiznávám, že Amanda mě dnes taky dost překvapila.
Reagovat
Fransoas
Otázka - zda Vás to baví nebo ne není na místě.Pravděpodobně by to nemělo logiku,ale hrají i když nenasezené hráčky,které překvapily a přehrály favoritky.Tím je to uzavřené.
Reagovat
dadaft
sorry, ale jsi úplně mimo ----- já vím, že u chlapů už je to obsese "velkými jmény", ale nejpozději od čtvrtfinále se potkávají hráčky v parádní formě a jde to jeden vynikající zápas za druhým -- každý trochu jiný a každý skvělý.
a pár vynikajících zápasů už bylo i v prvních kolech

navíc ženský tenis je teď velice zábavný, vyznává se velká paleta stylů, padá spousta winnerů, hra má obrovský spád,,,,,,,,,,,,,,

tolik za mě
Reagovat
Kozoroh
Přesto všechno je mužský tenis miň. 2x populárnější.
Reagovat
Fandina
kada.tom netrolí Rogera ............. to jsou věci :-))))))))))
Reagovat
rybicka
Kvůli zcela špatnému tipování ?
Reagovat
janek_da
Pripominas mi burziana, ktery zacatkem 80.let nadava ze nejak moc stoupaji akcie Microsoftu/Applu zatimco Blue Chips Exxon, GM nic moc.
Reagovat
Kozoroh
Vidím, že je tu kada.tom pranýřován, ale jeho příspěvek není od věci. Na letošním RG favoritky vyhořely, SF obsazení postrádá atraktivivu mimo okruh fanoušků, kteří bedlivě sledují dění na WTA Tour. Atraktivita zítřejších zápasů je tak na úrovni 2.-3. kola, ve srovnání s loňským rokem, kdy bylo SF obsazení Halepová-Muguruzaová a Keysová-Stephensová, je letošní ročník tristní.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle kaďákovy logiky teda Petra Kvitová dost znehodnotila Wimbledon 2010. Nějaká dvacetiletá hráčka z 2. poloviny top 100 a v semifinále hraje vyrovnaný 1. set se Serenou.
Drzost!
JoKo potvrzuje formu z Říma.
No a Markéta? Ta je naše :-) Navíc zase "jen" potvrzuje letošní výsledky.
Pojď!
Složení semifinále zajímavé.
Reagovat
blixa
Tvrdit, že "favoritky vyhořely, SF obsazení postrádá atraktivivu" může jen naprostej dement, kterej WTA vůbec nesleduje. Mezi ženami je na GS minimálně 30 favoritek, prostě doby kdy jich bylo pár jsou nenávratně pryč a pokud se nevyloupne nějaká výjimka, tak to tak i dlouho bude. Naopak SF jsou velmi atraktivní, než stereotypní souboje těch pár stálic, jak to bylo dříve.
Reagovat
Krisboy
Holky nechtěly zdržovat program, děkujeme. Vítězkám gratulace!
Reagovat
Patik
Hlavne že bolo 6 kurz na Anisimovu..a nestratila ani set..bookmejkri si idú svoje tento grandslam.
Reagovat
Grape
Tak překvapení se dějí, to je normální.
Reagovat
Patik
dejú no neviem ako hrala Anisimova cestou do štvrťfinále..ale ak hrala takto ako dnes tak to spravili presne ako v prípade Nadala..je jedno čo predvádza súperka Anisimová..ty sa voláš Halepová tebe dáme kurz 1.1.
Reagovat
Grape
Jako jo, kurz skoro 6 byl přehnaný, je to ženský tenis a tam se může stát všechno :D Ale taky jsem dnes čekal hladkou výhru Simony.
Reagovat
ttopi
V obou zápasech si tenistky podřízly větěv dvojchybou.

Halepová za stavu 0:1 4:5 a 30:30
Keysová za stavu 0:1 5:5 a ADV Bartyová
Reagovat
smazaný uživatel
Wow!
Reagovat
Jon61
Lehkonohá, sebevědomá a jakoby bezstarostná Amanda zdolala favoritku. V ženském tenisu teď není nic předem jasné.
Reagovat
janek_da
twl
Reagovat
Patik
Dôležitý gem pre Amandu..vie že nato má o to ťažšie je to psychicky proti hráčke ako je Halepová.
Reagovat
SpacialRecognition
:)
Reagovat
stefankelner
išla DOM!
Reagovat
Andrew89
Amanda bude potřebovat hodně hlavu ted. Trošku mi přijde, že začíná jít dolů
Reagovat
Andrew89
Simona přestala chybovat...tohle bude pro Amandu hodně těžký
Reagovat
blixa
Chmmm, chmmm, mladý pušky to tam letos chtějí vystřílet :D
Reagovat
Jon61
Amanda běhá jako gazela, od Simona působí pro ní těžkopádně, upachtěně.
Reagovat
stefankelner
Anisimova demoluje! Hra ako Fedex, Halep nevie kde jej da, do protipohybu, kraťasy... to sa nedá dobehnúť!
Reagovat
dadaft
statistiky Amandy jsou neskutečné
a hraje taky neskutečně
teď je opravdu pouze otázka, jestli jí to vydrží

lahůdkové forhendy
Reagovat
smazaný uživatel
musi vydrzat!!!
Reagovat
Andrew89
začíná se to vyrovnávat..to pro Amandu nebude dobrý
Reagovat
dadaft
i bekhendy

mimochodem teď už je možná těm, co to neviděli, jasnější, že to prostě nebyly slabší soupeřky, kdo ji dovolil dojít tak daleko...
Reagovat
tommr
to mluvíš o Halepce? :)
Reagovat
dadaft
mluvím o Begu a Bolšovové ,,,,,,, obě hrály solidně, ale neměly šanci
Reagovat
blixa
Sakra, to je vejprask ! :-o
Reagovat
Andrew89
holka..hlavně se nelekni!
Reagovat
Andrew89
Maky - Amanda....to by bylo finále:))
Reagovat
tommr
to by bylo finále snů ... :)
Reagovat
Patik
ženský tenis nesledujem..ale to čo hrá tá Anisimová..17 ročná..prosím nezabal to po prvom titule...good times ahead..
Reagovat
smazaný uživatel
První titul jí (zdá se) dodal důvěru.
Reagovat
Patik
už má titul ? z kade ?
Reagovat
stefankelner
To je neskutočne , žensky Fedex na vrchole!
Reagovat
Patik
tie protismery čo párkrát zahrala a tá voľba umiestnenia úderu..používa hlavu to sa mi páči..to dievča hrá ako skúsená veteránka.
Reagovat
stefankelner
A posledný úder bodka/vodka Federerovka na záver !
Reagovat
Andrew89
Amandě to všechno padá, pokud vydrží, bude to super.

Barty uklofla první set
Reagovat
tommr
zatím opravdu paráda. Halepka je jak opařená ... :)
Reagovat
Andrew89
jo no...:)

Co se týká Ash mám jí hodně rád, ale kvůli našim holkách bych přál Madison. Ale ten zápas i tak spíš přeji Barty party:)
Reagovat
dadaft
Amanda se nemá proti Simoně čeho bát, je vysoká a rychlá, měla by se nebát a smáznout ji z kurtu,,,,,,,,,,,, nenechat se vodit, ale sama diktovat...
Reagovat
dadaft
třetí hra byla přesně o čem mluvím,,,, Simona jen chvíli opruzovala s obranou, ale v podstatě si na returnu ani neškrtla...
Reagovat
dadaft
6:2, žádná křeč, Simona dostává solidní náklep,,,,,,,,,,,,,,,, teď bude muset něco vytáhnout z rukávu, jinak sviští z turnaje jak namydlený blesk...
Reagovat
Andrew89
otázka je až tak kteč přijde, jak se s tim vyrovná. Simona bude chtít využít každý slabosti..na to je zkušená dost
Reagovat
tommr
přání:
Anisimová, Keysová

tipy:
Halepová, Bartyová
Reagovat
Jan
Dopadlo to tak, že se to prokřížilo :) Kompromis :)
Reagovat
tommr
já jsem spokojenej ... :)
Reagovat
Fandina
Já také, ale raději bych, kdyby vyhrála Klíče.
Reagovat
tommr
taky jsem jí přál postup, ale dneska se bohužel vyházela ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist