7. den na French Open: Kar. Plíšková útočí na osmifinále

3. 6. 2017, 09:00
Previews 205
Po skončení sobotního programu bude letošní ročník druhého grandslamového French Open znát všech šestnáct osmifinalistů mužské i ženské části turnaje. Poslední českou zástupkyní ve dvouhře je Karolína Plíšková. Česká jednička se o své premiérové osmifinále na pařížské antuce popere s německou tenistkou Carinou Witthöftovou.

Karolína Plíšková si dnes po dvorci Suzanne Lenglenové a Philippa Chatriera vyzkouší také třetí největší kurt areálu Rolanda Garrose. Česká tenistka měla famózní vstup do letošní sezony, kterou odstartovala ziskem titulu v australském Brisbane.

Svou vítěznou šňůru slušně prodloužila také na Australian Open, kde si poprvé v kariéře zahrála čtvrtfinále. Poté pomohla dvěma body českému fedcupovému týmu k postupu přes Španělsko a druhou letošní trofej vybojovala v Dauhá.

V Indian Wells a Miami si zahrála semifinále a vedla letošní hodnocení pro Turnaj mistryň. Letošní skvělé výsledky jí také vynesly pozici světové trojky.

Plíšková ovšem s přechodem na neoblíbenou antuku začala mít potíže. Ve Stuttgartu ještě hrála solidně, když vypadla až ve čtvrtfinále s pozdější šampionkou Laurou Siegemundovou.

Poté však přišlo velké trápení. Rodačka z Loun coby nasazená jednička vypadla v pražské Stromovce hned v prvním kole a jen o stupínek si polepšila v Madridu. Zlom přišel až v Římě.

Pětadvacetiletá Češka se znovu dostala do formy a došla mezi nejlepších osm. Opět byla nad její síly pozdější vítězka - tentokrát Jelina Svitolinová. Na French Open si zatím vede nejlépe v kariéře.

V prvním kole vyřadila Saisai Zheng, vzápětí si ve třech setech poradila s Jekatěrinou Alexandrovovou a premiérově postoupila do třetího kola pařížského grandslamu.

První třetí kolo v Paříži si vybojovala také Carina Witthöftová, jež bude dnešní soupeřkou české jedničky. Největším letošním úspěchem německé tenistky je semifinálová účast z konce února v Budapešti.

Na oranžové drti vyhrála první zápas až týden před startem antukového vrcholu, když na domácí půdě v Norimberku postoupila do čtvrtfinále. Zatím solidně si vede také na French Open. V prvním kole porazila nasazenou Lauren Davisovou a v dalším kole domácí Pauline Parmentierovou.

Plíšková a Witthöftová se dnes potkávají vůbec poprvé. Jasnou favoritkou bude Češka, která má teoreticky volnou cestu až do čtvrtfinále. V případě výhry totiž ani v osmifinále nepotká nasazenou hráčku. Její další soupeřkou by byla vítězka jihoamerického duelu Veronica Cepedeová - Mariana Duqueová.


Do boje jdou Svitolinová a Halepová
Utkání třetího kola dnes absolvují také nejlepší letošní antukářky Jelina Svitolinová a Simona Halepová. Loňská osmifinalistka Svitolinová letos na antuce doslova válí.

Antukové jaro zahájila triumfem v Istanbulu. Poté přišla v Madridu překvapivá porážka hned v prvním kole od Saisai Zheng, velkou roli však hrála únava. Vše ovšem napravila v Římě, kde po necelém měsíci znovu vyhrála pět zápasů v řadě.

V italské metropoli dvaadvacetiletá Ukrajinka vybojovala již čtvrtý letošní titul. Kromě Istanbulu a Říma získala trofej také v Tchaj-peji a Dubaji.

Na French Open zatím nezaváhala. Poradila si s Jaroslavou Švedovovou i loňskou čtvrtfinalistkou Cvetanou Pironkovovou, s níž ale musela utkání otáčet. Svou antukovou bilanci tak vylepšila na 12-1.

Velká premiéra čeká její dnešní soupeřku. Magda Linetteová totiž ve třetím kole grandslamu nikdy předtím nebyla. Polská tenistka nejprve vyřadila domácí Alizé Limovou a poté překvapila vítězstvím nad nasazenou Anou Konjuhovou. Se Svitolinovou se utká poprvé.

Nejvíce úspěchů letos na antuce nasbíraly Halepová a Svitolinová

Již ve třetím kole se potkávají hráčky, které mají letos na kontě jeden antukový titul. Největší favoritka Simona Halepová triumfovala v Madridu, kde úspěšně obhájila loňské prvenství.

Na antuce nemá letos díky semifinále ve Stuttgartu, finále v Římě, titulu z Madridu a výhrám nad Janou Čepelovou a Tatjanou Mariaovou na French Open o moc horší bilanci než Svitolinová. Rumunka letos na oblíbené antuce ovládla 14 ze 16 duelů.

Dnes bude čelit Darje Kasatkinové. Talentovaná Ruska si došla v Charlestonu pro svou premiérovou trofej na okruhu WTA Tour. Poté však zaznamenala tři porážky v řadě.

Na French Open má za sebou dva náročné souboje. Ve dvou setech, ale jen těsně, přehrála Yaninu Wickmayerovou a naposledy sedmnáctiletou Češku Markétu Vondroušovou, čímž vyrovnala své pařížské maximum - 3. kolo z loňského roku.

Halepové má co oplácet. Dvacetiletá Ruska s ní totiž loni prohrála ve druhém kole prestižního turnaje v Miami.


Murrayho čeká Del Potro
Šlágrem dne je rozhodně jubilejní 10. souboj Andyho Murrayho a Juana Martína Del Potra. Světová jednička se letos kromě triumfu v Dubaji, finálové účasti v Dauhá a jediného antukového semifinále v Barceloně pořádně trápila.

Brit na antuce ani na jednom z turnajů nevyhrál více než jeden zápas. V Monte Carlu a Madridu skončil shodně v osmifinále, a v Římě dokonce hned po prvním utkání.

Na French Open, kde si loni zahrál finále, ale postupně chytá formu. Proti Andrejovi Kuzněcovovi i Martinovi Kližanovi sice potřeboval čtyři sety, nicméně předvedená hra Murrayho byla mnohem lepší než na předchozích akcích.

Del Potro hraje na pařížské antuce poprvé od roku 2012, kdy došel do čtvrtfinále. Zatím se mu daří, i když ho opět trápí zdraví. V prvním kole nedal šanci krajanovi Guidovi Pellovi, ve druhém kole mu za stavu 1-1 na sety vzdal Nicolas Almagro.

Na skreč pomýšlel i samotný Del Potro. "V prvním setu jsem cítil tříslo. Měl jsem štěstí, protože moc sil už mi nezbývalo. Teď mám den a půl na to, abych se zkusil dát trochu do pořádku," řekl po skreči Almagra.

Kvůli zdravotním potížím, které vítěze US Open 2009 již několik let sužují, zahájil letošní sezonu až na konci února v Delray Beach. Na tvrdém povrchu prohrával pouze s členy Top 10 (Delray Beach - Raonic, Acapulko a Indian Wells - Djokovič, Miami - Federer).

Antukovou část sezony zahájil drtivým vítězstvím nad Juičim Sugitou v Estorilu. Poté však musel z turnaje kvůli smrti dědečka odstoupit a na kurty se vrátil v Římě. Ve čtvrtfinále ho letos již potřetí vyřadil Djokovič.

Poslední generálku před French Open absolvoval v Lyonu. Ve francouzské metropoli vypadl ve druhém kole, v němž nestačil na Gastaa Eliase. Na vině byly další zdravotní trable, tentokrát záda a rameno, kvůli kterým Del Potro dlouho zvažoval účast na druhé akci velké čtyřky.

Poslední bitvu spolu Murray a Del Potro svedli loni v rámci semifinálového utkání Davisova poháru. Tehdy zvítězil v pěti setech Argentinec. Na antuce se střetli celkem dvakrát, před sedmi lety v Římě se z vítězství radoval Murray, o rok později v Madridu zase Del Potro.


Co se nevešlo
Program na centrálním dvorci Philippa Chatriera zahájí Agnieszka Radwaňská. Polka letos odehrála před startem French Open jediný antukový duel, který ve Stuttgartu prohrála.

Na kurty se vrátila až po měsíci, během něhož léčila zranění, právě na French Open. Její dnešní soupeřkou bude přemožitelka Barbory Strýcové - domácí Alizé Cornetová. Na Francouzku polská tenistka umí. Vyhrála sedm z osmi soubojů.

Neméně lákavé je francouzské derby mezi Richardem Gasquetem a Gaëlem Monfilsem. Gasquet bude mít možnost se stejně starým krajanem srovnat vzájemnou bilanci.

Oba hráči museli start antukové sezony vynechat. Gasquet byl nucen podstoupit operaci slepého střeva a Monfils léčil levou nohu. Oba francouzští tenisté stihli před domácím grandslamem dva antukové podniky. Monfils nevyhrál jediný zápas, Gasquet přijel do Paříže s bilancí 1-2.

O své celkově čtvrté osmifinále na pařížské antuce bude bojovat Marin Čilič. Chorvat, který na antuce po nevydařeném úvodu letošní sezony ožil, vyzve Feliciana Lópeze, jehož v posledních třech vzájemných měřeních sil porazil. Na antuce však pokaždé zvítězil Španěl.

Monfils s Gasquetem proti sobě nastoupí již počtrnácté

Jednoduchá práce nečeká vítěze ročníku 2015 Stana Wawrinku ani osmého nasazeného Keie Nišikoriho. Švýcar na turnajích pošesté v kariéře potká Fabia Fogniniho a opět na antuce. Poslední utkání s nevyzpytatelným Italem před čtyřmi roky v Acapulku prohrál.

Wawrinka se do formy dostal právě včas. Týden před startem antukového vrcholu sezony triumfoval na domácí půdě v Ženevě a v Paříži zatím neztratil set. Fognini ovšem favority potrápit umí, což prokázal v Madridu proti Rafaelovi Nadalovi a výhrou v Římě nad Andym Murraym.

Kei Nišikori si premiérově zahraje s korejským talentem Hyeon Chungem. Devátý hráč světa Nišikori letos pravidelně postupuje do závěrečných kol. Jedinou výjimkou byly antukové akce v Rio de Janeiru a Římě.

Korejec hraje na evropské antunce výborně. V Barceloně došel z kvalifikace až do čtvrtfinále, v němž solidně vzdoroval Nadalovi. V Mnichově dokonce uhrál semifinále, v Lyonu opět prošel kvalifikací a ve druhém kole rozhodně nic zadarmo nedal Tomášovi Berdychovi.

V Paříži ve čtyřech setech vyřadil nasazeného Sama Querreyho a s Denisem Istominem posléze ztratil pouhých sedm gamů. Poprvé v kariéře tak postoupil do třetího kola na grandslamu.

FRENCH OPEN 2017 - PROGRAM 7. HRACÍHO DNE
• PHILIPPE-CHATRIER • (od 11:00 SELČ)
1. Cornetová (Fr.) - A. Radwaňská (9-Pol.)
2. A. Murray (1-Brit.) - Del Potro (29-Arg.)
3. Gasquet (24-Fr.) - Monfils (15-Fr.)
4. Svitolinová (5-Ukr.) - Linetteová (Pol.)
• SUZANNE-LENGLEN • (od 11:00 SELČ)
1. F. López (Šp.) - Čilič (7-Chorv.)
2. Kasatkinová (26-Rus.) - Halepová (3-Rum.)
3. Wawrinka (3-Švýc.) - Fognini (28-It.)
4. Sevastovová (17-Lot.) - Martičová (Chorv.)
• COURT 1 • (od 11:00 SELČ)
1. Su-Wei Hsieh (Tchaj-wan) - Garciaová (28-Fr.)
2. Chung (Kor.) - Nišikori (8-Jap.)
3. Witthöftová (Něm.) - Kar. Plíšková (2-ČR)
4. Parmentierová/Bourgue (Fr.) - Hlaváčková/Roger-Vasselin (3-ČR/Fr.)
• COURT 14 • (od 11:00 SELČ)
2. Jebavý/Veselý (ČR) - Dutra Da Silva/Lorenzi (Braz./It.)
3. Y. Chan/Hingisová (3-Tchaj-wan/Švýc.) - Golubicová/Kr. Plíšková (Švýc./ČR)
• COURT 17 • (od 11:00 SELČ)
2. H. Chan/Krejčíková (12-Tchaj-wan/ČR) - Chen Liang/Qiang Wang (Čína)
Kompletní program 7. hracího dne
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

205
Přidat komentář
tommr
pro Karolínu to znamená velký trable, protože v případě postupu přes Witthoeftovou bude muset zítra hrát ještě osmifinále ... :(
Reagovat
Jabadu
No nazdar!
Zatracená, zkurv ... práce!
:-)
Reagovat
vrabejka
Kdyby hrála dnes tak by to měla o dost těžší
Reagovat
Jabadu
Vyžehlenej, betonovej kurt. To by bylo v pohodě. Ale kondičně je na tom výborně. Já bych se zas tak nebál.
Má pohled kočkovité šelmy.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Postoupí (v suchým triku), začne pršet a...
Znáš to :-)
Takžeb trable sem trable tam.
Hajrá!
Reagovat
lars
odhaduji, ze to OF se bude hrat pozitri
Reagovat
rusedski
100%, tommr zase plaší...
Reagovat
Nola
nemyslim, ze je Karolina v nevyhode, jej pripadna superka v dalsom kole si tiez nepinkla do lopticky, v nevyhode su skor pani, ktori dnes nedohrali zapasy a ich pripadni superi relaxuju, naviac damy to maju jednoduchsie, hraju na 2 vitazne sety ako v beznych turnajoch
frantici super planovanie :D domacich hracov napriek predpovedi pocasia nasadia na kurt na treti zapas, ti dvaja su schopni hrat 5 hodin v kuse a na druhy den sa budu plantat na kurte...
Reagovat
rusedski
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/index.html

Nikdo samozřejmě dva zápasy v jednom dni hrát nebude, od toho je grandslam dvoutýdenní, aby se s programem dalo v případě deště trošku pohrát.
Reagovat
Jabadu
Je to v hajzlu. Celá Francie je ze satelitních snímků v oblacích a 3/4 Španělska také, odkud to jde.
Fakt ale je, že ta oblačnost letí obrovskou rychlostí. Nicméně do 20, 00 nehrozí změna.
Vypůjčím si fráze z fotbalu:
Nepochopitelná chyba štítového záložníka ... práce s mládeží na všech úrovních ... hráč na takové úrovni - já tomu nerozumím ... konec, zmar, ztráta koncentrace ... jak říkám ...
:-)
Reagovat
tommr
kdyby frantíci nebyli sto let za opicema a měli zatahovací střechu nebo aspoň světla tak se to dneska bez problémů dohraje. Takhle je to ale už beznadějný ... :(
Reagovat
Jabadu
Oni mají ještě vyspělejší Matěje Stropnické, než my.
To je jejich záhuba a smrt.
:-)
Reagovat
vrabejka
Tak aspoň zítra bude víc zápasů :)
Reagovat
Jabadu
No jo, ale zase Karolína nebude mít karmu.
Jsem trochu pověrčivý.
:-)
Reagovat
Jabadu
Mimochodem jsem četl, že poslední díl blockbusteru "Planeta opic" je udělaná tak, že divák (chtě nechtě) začne fandit digitálním lidoopům proti vlastnímu druhu, protože si uvědomí, co jsou mocní lidé za zmr.dy.
Poselství je to jistě odvážné, ale ságu otáčí o 180 stupňů!
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Minimálně v případě bushovských USA se to dá pochopit...
Reagovat
EllNino
dneska už asi nic co ?
Reagovat
Jabadu
Hmm ... hračky v kanálu.
Reagovat
MartinPa
Tak to ten Standa zvládl - tiebreaková koncovka prvního setu, nadělení kanára, "drama" na mečbolu - vyzkoušel si všechny dovednosti, které musí mít každý správný tenista co chce vyhrávat GS. Finále Stan x Rafa je reálné, až mi možná bude toho kluka španělskýho líto - tak blízko dalšímu triumfu a vyfoukne mu ho Standa Mlátička.
Reagovat
turista
Desátý titul z RG Rafa už opravdu nepotřebuje. I těch devět je nepřekonatelných.
Reagovat
Jabadu
Poznáte ty oči?

http://petrakvitova.net/wp-content/uploads/2013/06/PK_childhood1.jpg

:-)
Reagovat
Jabadu
"Ha sme v pérdeli, pane hrábě!"
To nevypadá na přeháňku:

http://www.citycams.tv/en/france/paris-eiffel-tower/
Reagovat
Jabadu
Tohle je hodně špatný. Jsem trochu pověrčivý, ale hlavní problém je ve změně klimatických podmínek. Vlhkost vzduchu, těžší míče, ...
To by mohl být velký problém pro Karolínu.
A tak to, kurwa, šlo hezky!
:-)
Reagovat
tommr
takže zápas Korejčíka s Japončíkem musel bejt přerušenej a i s ohledem na dosavadní vývoj zápasu je možný, že Karolína se dneska na kurt vůbec nedostane ... :(
Reagovat
vrabejka
Zítra je taky den
Reagovat
MorusRubra
No super, prší. Tu Káju snad dnes ani neuvidíme.
Reagovat
Jabadu
To je Nishiho šance.
:-)
Reagovat
Jabadu
Tak Nishi je ve velkým prů.seru. Jestli ten Korejec není "nasolenej" (což mi u tenisu přijde irelevantní), tak o něm ještě uslyšíme.
Reagovat
Dobry-den
A Nišikory tu Karolínu na kurt nepustí. Strašně nesympatický hráč :-(
Reagovat
Jabadu
Ten Korejec je ale skvěle připravený. Pokud mu nedojde, dá Nishiho v pěti. A na to bych si i vsadil.
Reagovat
com
to snad ne.. ted zapnu ct sport a tam je zas hokejbal stejne jako tomu bylo ve ctvrtek, kdyz hrala pliskova.. to ji zas na ceske televizi jako neuvidime :/
Reagovat
Jabadu
Vždyť ještě nehraje.
Nishi právě prohrál TB a ten Korejec vypadá fakt dobře. Oni ti asijští gymnasté tu antuku fakt válí.
Reagovat
MorusRubra
Tak Plíšková jde na kurt, až dohrají Chung s Nishikorim. Takže má minimálně jeden set čas.
Reagovat
smazaný uživatel
Hokejbalové MS z Pardubic!
Reagovat
Kozoroh
Babrinka měl opět štěstí v neštěstí, když Fogna dvakrát nedokázal uzavřít první set na svém servisu a nevyužil čtyři setboly. Nedotažený set Fabia zlomil.
Reagovat
bIbec
Stan je velký tenista.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec vyhrála zkušenost. CiCi měla jako včera dobrý nástup, dopodávala 2. set a ve třetím získala brejk na 2:1, jenže se hned v následujícím gemu vyházela. Pak tam ještě měla parádní gem, kdy čistou hrou vyrovnala na 3:3, ale to už bylo od CiCi bohužel všechno. Závěr už měla jasně lepší Caro, která zakončila zápas dvěma esy...

Tak aspoň mě nemusí mrzet, že jsem na CiCi nevsadil (ten kurz byl hodně lákavý) a prohrál jsem ty drobáky už na čtvrtečním fotbale. :D Caro přeju, aby došla co nejdál, ale už to osmifinále proti Světlaně bude podle mě hodně těžké... Jinak jsem před turnajem slíbil, že budu sledovat jenom zápasy CiCi (bohužel jsem mohl vidět jenom jeden ze tří), což taky dodržím.
Reagovat
tommr
Wozniacká měla štěstí, že se zápas včera nemoh dohrát. Bellisová byla včera v takový ráži, že by jí nejspíš smetla. V dnešní dohrávce už tak dobře nehrála ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě to ten zápas ovlivnilo, ale to už je prostě specifikum tenisu. Taky si nedovedu představit, že by se třeba basket přerušil před poločasem a dohrávalo se druhý den (ale ve fotbale už se to možná někdy stalo, i když tam se spíš opakuje celý zápas). :D Včera jsem psal, že to pro CiCi bude asi nevýhoda, což se potvrdilo... Ale těžko říct, dneska tam měla taky super pasáže a pak zase výkyvy, takže spíš to bylo tou nezkušeností. Troufám si říct, že za rok už takový zápas vyhraje...
Reagovat
tommr
jj ten nedostatek zušeností byl určitě znát obzvláště proti hráčce jako je Wozniacká. Podobně na to doplatila dneska i Kasatkina. Belisová a Kasatkina jsou podobný typy hráček jako Markéta Vondroušová a věřím, že o všech třech budeme v příštích létech ještě hodně slýchat ... :)
Reagovat
dunphy
Ten smysl poslední věty je jakej? Jakože by to někoho mělo zajímat? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, aby se třeba někdo nedivil, proč tady nekomentuju ostatní zápasy...
Reagovat
dunphy
Ty nikdy nekomentuješ ostatní zápasy. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba zápasy Caro komentuju...
Reagovat
dunphy
Ale my z tvých příspěvků stejně dobře chápeme, že jsi ji v rámci své "stáje" tak trochu odsunul kvůli jejím výrokům ohledně Marie. Dal jsi to najevo asi jen 4856224x. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím, jak jsi na to přišel (napsal to VIS nebo jinej vocas? :D), ale já jsem tady jasně napsal, že moje hlavní priority jsou Masha a CiCi. Takže podle tvé teorie jsem "odsunul" pět hráček, přičemž třeba Monča se Mashy zastala... BTW: Caro se sice vyjádřila kriticky, ale korektně. Když na ní měl nějaké narážky Max Eisenbud (což se mi taky vůbec nelíbilo, protože zrovna on by měl být zticha, když Mashe způsobil problém), tak k tomu řekla, že se jí nelíbila jenom divoká karta do Stuttgartu, nic víc.
Reagovat
Pedronegro
jojo, a pak se ještě asi 200 níže postavených hráček při intervjů zmínilo současně o fetce a prdeli, ostatně Caro taky něco mumlala, takže to média radši ohleduplně pominula :)
Reagovat
Jabadu
Juž se připozdívá ...
Kurt č.1 bude z toho slunka jak beton.
Ale Nishi, si pohni, ne?!!
:-)
Reagovat
tommr
myslíš, že by to mohlo Karolíně pomoct? :)
Reagovat
Jabadu
Hlavní dva kurty jsou nejpomalejší. Petra vždy na "jedničce" skoro každou vypráskala.
Já myslím, že rychlá antuka je pro Karolínu výhoda. Helmutka nebude mít na nic čas.
Reagovat
tommr
no hlavně aby Karolíně chodil servis a return. Když dostane soupeřku hned z první pod tlak tak jí může porazit kdekoli ... :)
Reagovat
Jabadu
takhle:
Carina nebude na nic čekat a rozhodně nebude chtít hrát nějaké antukové fintičky, vifikun.dace, frajkumšty a brikule.
Ví, kdo proti ní stojí a bude do toho mlátit stejně jako Alexandrova.
Věřme, že "válec" bude dobře namazán.
:-)
Reagovat
tommr
Witthoeftová ale není žádná ranařka jako Alexandrova i když zaútočit taky umí když hraje proti obranářkám. Spíš čekám, že se bude snažit Karolínu utahat v dlouhejch výměnách. Viděl jsem jí v Praze proti Markétě Vondroušový a to hrála skoro bezchybně ...
Reagovat
Jabadu
Porazila ji Krejčíková, i když je fakt, že Carina nebyla zdravotně ready.
Reagovat
tommr
je zajímavý, že ten zápas si už moc nevybavuju i když se hrál minulej týden ...
Každopádně je vidět, že Witthoeftová není na antuce neporazitelná když jí dokázaly udolat jak Markéta tak Bára a Karolína by si z nich měla vzít příklad ... :)
Reagovat
tommr
protože reklam je tam rozhodně víc než sportu. Některý z nich se navíc vysílají už snad deset let beze změny a jsou neskutečně otravný ... :(
Reagovat
dunphy
:(
Reagovat
smazaný uživatel
Ty FIFA reklamy jsou tam už tak dlouho? :D ALe je to fakt, člověk už tuší, co přijde po té a té reklamě, k tomu celé léto/celou zimu ty jejich upoutávky, to se ohraje hned.
Reagovat
EllNino
vrabejka : Delpo vyhraje, to je jasný, ve 4 setech = Andy ve 3 ;)
Reagovat
tommr
z tohoto zápasu není žádnej stream? :(
Reagovat
EllNino
taky ho marně hledám ...
Reagovat
George_Renel
http://live.robinwidget.org/streamvideo8/wozniacki-vs-bellis-court-2-live-stream-2392304.html
Reagovat
smazaný uživatel
To nemáte účet na Tipsportu? :)
Reagovat
EllNino
nemám, když už nesázím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi někdy sázel? :D
Reagovat
EllNino
no asi 3 měsíce jsem tam měl účet :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, a pak sis ho zrušil? :D To sis ho mohl klidně nechat jenom kvůli těm přenosům a nesázet. Myslím, že je tam akorát podmínka vsadit libovolnou částku (třeba 5 Kč) za měsíc, abys mohl sledovat zápasy. Občas se to hodí a hlavně se to tam moc neseká, i když si musíš zvětšit obrazovku lupou...
Reagovat
EllNino
jj zrušil, ale tohle mě nenapadlo ... :D Já koukám na SportZone většinou, tam to jde v pohodě :)

Jinak škoda CiCi, včera by ji porazila
Reagovat
Jabadu
http://sportstream365.com/viewer?game=118827795

Tady je.
:-)
Reagovat
tommr
nakonec to naběhlo i na SportZone, ale zápas byl už stejně skoro u konce ... :(
Reagovat
dadaft
NIKDY nemíchejte dohromady věci, které dohromady nepatří.
---------------------------------------------------------
(například napití se a nádech)
Reagovat
blixa
Někdy stačí nemíchat zelenou s pivem ;-) :D
Reagovat
Kozoroh
Píšeš z vlastní zkušenosti těžkého alkoholika? :D
Reagovat
Lunej..
Magicke oko?:)
Reagovat
George_Renel
Stará škola :-).
Reagovat
blixa
Jo ! :D
Reagovat
dadaft
tak se zdálo, že můj osobní duel of the day bude až příliš jasná záležitost, ale nakonec to byl dobrý zápas a mohl být dokonce ještě lepší.
první set 6-0 vypadá drsně, ale dalo se na to dívat -- jednoznačnost byla dána tím, že Darja neměla herní plán, vypadalo to na styl "tak to nějak rozehrajem a uvidíme, jak se to bude vyvíjet",,,,,,,,,,,,,,,, důsledkem samozřejmě bylo, že výměny byly pěkné (Darja umí bránit), dlouhé, a taky se stejným průběhem - Simona si to pěkně rozehrála, rozdělovala to po kurtu, jak už to ona umí, a nakonec Darja zjistila, že další míček už prostě nedoběhne,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
(((pár slov k Simoně -- neviděl jsem žádný problém s pohybem a do úderů šla plnou energií celého těla, žádné pochybnosti, podle mě teď nemá omezení a může hrát na doraz -- velká favoritka)))
druhý set
byl jiná káva.
Darja pochopila, že musí hrát aktivněji, trenér ji to určitě říkal před zápasem a na menším turnaji by jí to řekl hned po třetím gemu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale lepší pozdě, než-li nikdy, že. ))
svůj první servis ještě Darja prohrála, ale bylo vidět, že přístup je jiný --- začla hrát riskantněji, skvěle kombinovala údery, hrála na čerstvou "dvacítku" s velkým přehledem.
bohužel nedostatek zkušeností a trocha smůly ji v závěru divácky parádního setu poznamenaly --- nedokázala přes setbol dopodávat set a ani v následném gemu nevyužila tři setboly na příjmu.
v těchto chvílích se hrál skvělý ženský tenis.

pak se zlomila,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
na druhou stranu druhý set naznačil, jak Simoně na kobylku.
Reagovat
tommr
no a v závěru měla taky Halepka neskutečný štěstí - viz třeba to prasátko na mečbolu ...
Reagovat
Herbert_Hoover
Francouzky se zatim zuby nehty drzi, zvladaji krizove momenty, ale bojim se ze v dalsim kole uz Kiki a Garcia konci :/
Reagovat
Lunej..
Velka gratulka, byla to drina ve 2. setu. Tak to tam snad cele vyhraje, ale Sam zatim nerekla posledni slovo, zatim:)
Reagovat
kada.tom
Uff, Andy po 1 hodině a 25 minutách vydřel set nad Del Potrem ačkoliv v setu asi nebyl lepší. Ale v závěru ano, od stavu 5-4 pro Del Potra se Andy vzchopil a postupně to překlopil na svojí stranu :-)
Reagovat
Tuttovka
Asi hlavně rozhodl zápas, protože DelPo byl dost zlomený po konci toho setu. Sebralo mu to spoustu sil a teď je vítězství hodně málo pravděpodobné.
Reagovat
Dobry-den
Darja, jedna z mála snesitelných Rusek. Davaj!
Reagovat
Dobry-den
Druhý set ale odmítla a teď už netrefí kurt. No, co se dá dělat. Když nechce, tak ji nutit nebudeme.
Reagovat
blixa
Hmmmm, vypadá to že Kosatka dostává chuť k jídlu. Simča by si měla dát bacha .. :D
Reagovat
blixa
A apetit roste .....
Reagovat
Lunej..
Doufam, ze ve 3. Simca zabere, my to umime:)
Reagovat
blixa
Ke třetímu vůbec dojít nemusí.
Reagovat
Lunej..
Nemelo by, ale vim sve:) nicmene dobra rezba.
Reagovat
Lunej..
Delpo s Andym se tam crcaji s 2. setem a holky maji skoro hotovo:)
Reagovat
HECIS
Andy prozatím solidní výkon. Jen tak dal leeeeeets go AAndy!!
Reagovat
D@nny
:DDD
Reagovat
kada.tom
hurááá, Andy proměnil 1 653 081 brejkball v zápase :-D
Reagovat
EllNino
Nesmírná gratulace Caroline :) Konečně překonala 3. kolo na GS, to by jí mohlo pomoci podobně jako to pomohlo Káje, navíc se jí to povedlo doma, slzičky byly :)

Víc takových příběhů ... no Frantíci mají docela smůlu, nejdřív se jim pobijí Gasquet a Monfils a teď si Caroline zehtraje s Alize :)
Reagovat
EllNino
*zahraje
Reagovat
dadaft
neuvěřitelná koncovka zápasu.
parádní mač.
Reagovat
vrabejka
Asi to ale Garcia dá :(
Reagovat
vrabejka
Ach jo :(
Reagovat
blixa
Hmmmmmmm, ta Simča je ale běhna !!! :D
Reagovat
blixa
Marně přemýšlím, kdo tu Simču letos cvakne. Možná koťátko by mohlo ... nebo snad panovnice ve chvíli nejtěžší ? Pokud dneska nevyletí ? :D
Reagovat
Lunej..
No zirafa urcite ne:)
Reagovat
blixa
MBSH !!!
Reagovat
EllNino
co to je ?
Reagovat
Lunej..
To jeste nevis? mlč babo si hlúpa:) to je blixova reakce, kdyz nema argumenty:)
Reagovat
blixa
No že ty si těch argumentů snesla ! Celou nůši ! :D :D
Reagovat
Lunej..
Ja aspon umim napsat celou vetu:D Simone kdyz to tam pada, to je luxus, ty precizni crossy.
Reagovat
blixa
Já umím taky ale šetřím si klouby na prstech ;-)
Reagovat
EllNino
já bych řekl, že Karlička v dalším kole by mohla :)
Reagovat
blixa
No, Karličce bych to přál ale nevidím to. Hrajou tak trochu podobně s tím, že Simona je ve všem o něco lepší.
Reagovat
EllNino
Nadal a Halep zatím nejlepší forma, ale aby jim nedošel dech, znáte to, tyhle přepálený starty :D
Reagovat
Lunej..
Prijde mi, ze ty soucasne mlade hracky z Ruska, Lotysska atd. jsou takove nic moc sympaticke, zlata Vesnina, Kirilenko, Nasta atd.:)
Reagovat
EllNino
Kosatka je miláček :) ale stejně jsem měl z Rusek nejradši Elenu Dementievu, teď Nastěnku samozřejmě :) a celkově Rusky celkem mužu :D
Reagovat
Lunej..
Mne se nejvic libila Kirilenko vzhledove. Celkove je tech Rusek atd. nejak uz moc:D
Reagovat
blixa
Kostaky jsou miláčci, pokud zrovna nejseš lachtan, delfín nebo velrybí mládě. Myslíš, že Simona je něco z toho ? :D
Reagovat
blixa
"Kosatky" kurňa, už ani psát neumím ...
Reagovat
lars
Mugu ji muze porazit az ve finale RG, coz muze byt pozde
Reagovat
bIbec
z její půlky asi nikdo. Ale ve finále to může mít těžké. Gamug / Venus.
Reagovat
vrabejka
Hsieh škoda to ještě může být dlouhé :D
Reagovat
kada.tom
Garcia je totálně směšná :-D
Snad to Hsieh dotáhne!
Reagovat
EllNino
proč je směšná ?
Reagovat
kada.tom
pravda, to co předváděla na podání nebylo směšný, to bylo k pláči
Reagovat
EllNino
no na tebe nemá, takže v pořádku, svět je opět krásnej
Reagovat
kada.tom
jojo, když nemám argument, tak zaútočím :-D LOL ..
Reagovat
EllNino
tak proč by měla být směšná ? :) to je jediná na světě, která nedopodávala ?
Reagovat
EllNino
Caroline celkem neunesla
Reagovat
Jabadu
Garcia ...
:DDD
Reagovat
vrabejka
Hsieh prohrála gem z vedení 40-0 :(
Reagovat
vrabejka
Garcia nedopodavala za stavu 30-0 ale Hsieh musí teď udržet.
Reagovat
Jabadu
Ale teď se kousla. Pojď. Suvejko, pořádně si zazlobíme!
:-)
Reagovat
vrabejka
A Hsieh vyrovnává na 5-5 čistou hrou :)
Reagovat
vrabejka
A teď doservirovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
To bude ještě na dlouho. Já nevím, proč před zápasem, který mě zajímá, se vždycky musí hrát něco takovýho...
Reagovat
kada.tom
jen ať si kluci zahrajou, pro nestrannýho diváka to musí být nesmírně napínavý :-) holt si holky a další, kdo tam maj hrát, počkaj, no ..
Reagovat
Mayo
Nemáte pls link na Andy Vs Juanco?
Reagovat
Jabadu
http://sportstream365.com/viewer?game=118849135
Reagovat
Mayo
Dakujem
Reagovat
Jabadu
Tvl ... co tam ta Garcia vyvádí? Vždyť ji měla spláchnout. Ačkoli pro Karolínu ...
:-)
Reagovat
kada.tom
Hsieh bych to vítězství hodně přál, snad to dotáhne :-)
Reagovat
Jabadu
A je po ní. Nemá na to hru ani psychiku.
Reagovat
EllNino
jojo ...
Reagovat
vrabejka
Jakoby Garcia tu psychiku měla :D
Reagovat
dadaft
dobře Marine, musím tě pochválit za rychlou práci (doufám že už to dorazíš, pak si dám svůj zápas dne Halep - Kasatkina a pěkně stihnu ještě Múru s Delpem.
Reagovat
Jabadu
Tak vyřízeno. 200 + 200 na Karolínu.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
pěkně
Reagovat
kada.tom
ABCD? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kada.tom
a jo, už chápu :-)
Reagovat
vrabejka
Famózní výkon Alize :)
Agresivní, skvělý pohyb, strašně inteligentní tenis paráda :)
Jedná skvělá zpráva nakonec: Radwanska vypadnutí z top 10 :)
Reagovat
kada.tom
ne nutně, zatím je v live rankingu 10. a musí jí teprve některá přeskočit, nejlépe k tomu má našlápnuto Venus
Reagovat
Herbert_Hoover
Jojo to je pro tenis, myslím si, dobrá zpráva :)
Reagovat
kada.tom
Aga je totálně mimo ... totálně
Reagovat
EllNino
tak antuka, Alize s podporou v zádech ... tráva bude lepší
Reagovat
smazaný uživatel
O úpadku dnešní doby myslím dostatečně svědčí fakt, že jsme nuceni pod tlakem korektnosti a feminismu sledovat namísto top kvality mužského turnaje sledovat i zápasy úrovně starších žáků Prostějov, kde si 10. hráčka světa nedokáže udržet proti 43. ani jednou svoje podání. Komedie
Reagovat
kada.tom
chceš-li sledovat kvalitní mužské utkání, na E2 hrají Lopez a Čilič
Reagovat
janek_da
to dělá ten chemtrails
Reagovat
Pe3k
Ilumináti!
Reagovat
dunphy
Tyvole, už to nehul :DDD
Reagovat
EllNino
Super výkon, paráda :)
Reagovat
EllNino
Bára Alize pěkně nastartovala :D ...
Reagovat
Krisboy
Pěknej vejprask :)
Reagovat
Hypertac
Všechno nejlepší a hlavně zdravíčko za cestou k La Decima Rafo!
Reagovat
Krisboy
Taková malá zajímavost: Včera Rafa při cestě za La Decima zdecimoval soupeře tak, jako ještě v Paříži nikdy nikoho :) Asi to s desítkou myslí vážně :)
Reagovat
Hypertac
Jo, viděl jsem. Až mi bylo gruzínce líto....
Reagovat
vrabejka
Alize skvělý tenis :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Alize jako ale už bys fakt mohla udržet, holka ;)
Reagovat
Lunej..
zatim hraje skvele, az je mi Feliho lito.
Reagovat
Krisboy
Jj, pěkně ho válcuje.
Reagovat
kada.tom
řeže ho fest, to je fakt :-)
snad to Marinovi vydrží min. do konce tohoto zápasu :-)
Reagovat
Lunej..
Marin ma proste svuj den, pritom bych rekla, ze antuka vyhovuje vic Feliho hre.
Reagovat
EllNino
Feli je na trávu a beton, antuku nemusí
Reagovat
Lunej..
Marin taky moc ne.
Reagovat
EllNino
ale určitě víc než Feli :) to není typický Španěl :)
Reagovat
Lunej..
:D
Reagovat
Krisboy
Jak říká EllNino - Feli ač Španěl, antukář to nikdy nebyl. A Marin má formu už delší dobu, takže ten dosavadní průběh zápasu pro mě není velkým překvapením.
Reagovat
Lunej..
Cekala jsem trochu vetsi drama.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jj vždycky platilo, že dva Španělé se vymykají tradičnímu chápání španělské hry..Feli a Ivan Navarro :))
Reagovat
janek_da
Bylo by pěkné kdyby Fogna přidal do manželství taky GS
Reagovat
Herbert_Hoover
Jo, pak dovolená v Umagu, auto, druhé dítě, první netenisové zaměstnání..no a pak už ho čekají jen samá pozitiva.
Reagovat
janek_da
Zapomněls na povýšení.
Reagovat
Herbert_Hoover
Fabio už nemůže být povýšen, dosáhl maxima.
Reagovat
Krisboy
To je hysterka ta Alizé :D Ale roztomilá hysterka, něco jako naše Kačka S. :)
Reagovat
EllNino
ona vede a brečí :D
Reagovat
com
hlavne aby vyradila radwanskou a Karolina tak bude mit vymetenou cesticku az do semifinale :D
Reagovat
EllNino
to je pěkná blbost, protože ty nasazený vyřadí většinou hráčka ve formě, takže o nějakém umetení nemůže být řeč, vždycky se divím ... si myslíte, že se ty hráčky top 10 porazí samy ?
Reagovat
com
ticho tam! ..furt lepsi, aby Karolina hrala proti ve forme hrajici Cornetove, nez s Radwanskou, ktera poslednich par tydnu neni zrovna ve forme, ale uz s ni milionkrat prohrala
Reagovat
EllNino
jojo, ale Karolína ještě není ani ve 4. kole a dneska jí zrovna moc nevěřím, a už vubec ne proti jedné z antukářek v kole 4.
Reagovat
Torn
Jaká je ta němka antukářka? :D Letos nic neuhrála.
Reagovat
EllNino
a Kája jo ? :D
Reagovat
dadaft
myslím, že to zvládne.
Reagovat
Jabadu
Tak co myslíte ta Karolína? Že by tu helmutku klepla?
:-)
Reagovat
Krisboy
Jak si, ty holomku, dovoluješ pochybovat o Karolíně?
Reagovat
Jabadu
Tak já jsem dycky věříííííl. Já su enem překvapený, že ta pravda tak nějak je.
:-)
Reagovat
vrabejka
Dnes bude Delpuv velký den :)
Výhra ve 4.setech nad Murraym :)
Reagovat
dunphy
Proč furt děláš tady toto, když ostatním za to, že se snaží něco předpovědět, neustále spíláš?
Reagovat
vrabejka
DelPotro vyhraje to je jasné.
Reagovat
EllNino
no, takže vsázejte na Andyho ve třech :D vrabejka většinou předpovídá opak
Reagovat
dunphy
Na to jsem se tě vůbec neptal ale.
Reagovat
Mayo
Dnes su velkolepe zápasy, najmä Sir Vs DelPo a Gael Vs Rišár
Reagovat
Nola
a na velkelepe divadlo v podani Fogny a Stana sa netesis?
Reagovat
fialka
ja áno. Som zvedavá, čo bude stvárať Fabio. Ak sa dobre vyspal, tak sa vybičuje a Stana by mohol dať. Záleží len a len na ňom, o čom to bude.
Reagovat
Mayo
To by mohol byt zaujímavé divadlo to hej. No očakávam pohodový postup Stana
Reagovat
Nola
frantici su nepredvitalni, ale mna viac zaujima azijske derby, to by mohla byt chutovka
Reagovat
Pe3k
La Mont vypadá ve formě, při pohledu na draw může dojít daleko, dokonce až do finále a upřímně doufám, že k tomu nedojde. Dnes může být pár překvapivých výsledků...
Zároveň běží mistrovství světa ve stolním tenisu, v Německu. Samozřejmě vše vyhrají Číňani, ovšem nejzajímavější zpráva je, že se mezi 32 nejlepší ch dostal 13 ti lety!!! Japonec, který navíc ztratil jen 1 nebo 2 sety a půjde ještě dál...masakr, od dob Waldnera se nic takového nestalo (JOW byl v 16 ve finále mistrovství Evropy).
Reagovat
MartinPa
taky to sleduju, mezi šestnáctkou jsou i evropská želízka - staří pardáli Boll a Samsonov, ale jak říkáš favoriti jsou jasní. Jinak Hiramoto je už ve čtvrtfinále a zajímavý by byl zápas s ŠuŠinem :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist