7. den na Turnaji mistryň: O trofej hrají Serena s Halepovou i deblistky

26. 10. 2014, 07:00
Previews 258
TURNAJ MISTRYŇ - Finálovými zápasy ve dvouhře i ve čtyřhře dnes vyvrcholí Turnaj mistryň. Posedmé si o titul zahraje světová jednička Serena Williamsová, jež se po pěti dnech dočká odvety za debakl se Simonou Halepovou. Ta se při svém debutu v soutěži stala vůbec první rumunskou finalistkou v historii.
preview 2014

Serena Williamsová při celkově devátém startu na Turnaji mistryň postoupila už posedmé do finále a může tak navázat na čtyři triumfy z let 2001, 2009, 2012 a 2013. O celkově pátý titul si Američanka dnes v Singapuru zahraje proti Simoně Halepové, s níž se už po pěti dnech dočká odvety za debakl ze skupiny.

Halepová hraje na závěrečném turnaji sezony poprvé v kariéře a zatím si počíná suverénně - ve skupině prohrála jen třísetovou bitvu s Ivanovičovou, v zápasech s Bouchardovou a právě se Serenou naprosto dominovala. V semifinále si pak Rumunka hladce poradila i s Polkou Radwaňskou a postupem do finále se stala první rumunskou finalistkou v historii Turnaje mistryň.

Cesta Sereny Williamsové do finále nebyla zdaleka tak hladká jako cesta její finálové soupeřky Halepové. Čtyřnásobná šampionka měla ve skupině namále. Nejprve porazila bez ztráty setu Srbku Ivanovičovou, pak ale s Halepovou utrpěla nejhorší porážku za posledních 16 let a ani jasná výhra nad Bouchardovou jí nedala jistotu, že pro ni sezona neskončila. Zachránil ji až zisk setu Halepové proti Ivanovičové. V semifinále včera světová jednička zdolala kamarádku Caroline Wozniackou a postoupila do závěrečné fáze turnaje.

"Už jsem si říkala, že dneska vyhraje Caroline, protože hrála vážně úžasně," pochválila kamarádku Williamsová. "Přišla s úplně novou strategií. Pak se mi ji ale ve druhém setu podařilo rozlousknout a mohla jsem hrát o něco lépe," dodala Američanka, která se ziskem páté trofeje může vyrovnat německé legendě Steffi Graffové. Rekord drží Martina Navrátilová s osmi triumfy.

"Bude to nový den, nový zápas. Takže nikdo neví, co se může stát. Vím, že musím být soustředěná a hlavně si chci finále užít," uvedla Halepová s ohledem na to, že ve skupině Williamsovou jasně přehrála 6-0 6-2. "V tomhle ohledu to nic neznamená, finále bude zase jiné." V celkové bilanci vzájemných zápasech však vede stále světová jednička 3-1.

"Bude to velmi těžké, protože ona se z té porážky určitě poučí a bude hrát mnohem lépe. V tom minulém zápase mi vyšlo téměř všechno, teď to tak být nemusí. Bude to opravdu velký zápas, pro mě to bude první finále, pro ni už několikáté. Já tam půjdu s čistou hlavou a s tím, že nemám co ztratit. Moc se na to těším, je to splněný sen, jsem opravdu nadšená," těšila se po postupu do finále čtvrtá hráčka světa.

"Ta bojovnost ke mně prostě patří a rozhodně s ní půjdu i do finále. Už v semifinále jsem tu ukázala, že se dokážu zvednout. Na finále se těším, ale počítám s tím, že to bude velká bitva. Simona tu hraje skvěle, nebude lehké ji zastavit, ale udělám pro to maximum," řekla před finálovým střetnutím třiatřicetiletá Američanka.

V Singapuru se dnes o titul utkají i deblistky. Ve finále na sebe narazí obhájkyně titulu Su-Wei Hsieh a Shuai Peng, pro které je Turnaj mistryň posledním společným turnajem, s třetím nasazeným párem Cara Blacková a Sania Mirzaová, které v semifinále zdolaly česko/slovinský pár Květa Peschkeová/Katarina Srebotniková.

• TURNAJI MISTRYŇ 2014, SINGAPUR •
PROGRAM 7. DNE
(neděle, 26. 10. 2014)
9:00 Su-Wei Hsieh/Shuai Peng (2-Tchajwan/Čína) - Blacková/Mirzaová (3-Zim./Ind.) ... H2H 3-2
12:00 S. Williamsová (1-USA) - Halepová (4-Rum) ... H2H 3-1

Komentáře

258
Přidat komentář
misa
skvělou sezonu na 3. místě a ukázala, že je schopná vypořádat se po loňském roce s tlakem očekávání. Obě svá velká finále letos prohrála, ale k její cti stačí připomenout, že v nich měla mimořádně těžké soupeřky.

Pozitivní na její dnešní prohře je to, že v žebříčku moc neuteče Petře, takže alespoň něco :-)
Reagovat
d@ve
Co to maj všichni v poslední době s těma kanárama? Nějaká nová móda nebo co? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace královně, na začátku zápasu to tak vůbec nevypadalo, ale pak jí zadupala do prachu teda, Simona je ale stejně skvělá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam. Na hrubý pytel hrubá záplata.... Gratuluji Sereně, ale i Simoně. Obě odehrály skvělý turnaj a dnešní zápas byl prostě Serený.

V roce 2015 té obhajoby zas tak moc nebude a ještě si titul královny udrží.
Pro mě ještě sezóna 2014, která utekla velice rychle nekončí. Ještě mi bude hrál Alizé a Tsvetana v Sofii a bude také Fed Cup. :)
No ještě k TM: přál bych si rychlejší kurt... :D
Reagovat
pockerface
teď to napíšu s nadsázkou: nejen Simona si podepsala ortel,když prohrála set s Anou,ale dá se říct i Caro,protože kdyby "nechala" vyhrát Petru,tak by šla na Simonu a Petra na Serenu.A podle mně by Caro Simonu porazila.Takže Caro mohla být ve finále.Ale je to tenis,dopadlo to jinak.Ale já jsem rád Sereně jsem moc přál titul TM tedy hned po Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak, kdo chce kam ...
Z včerejšího zápasu jsem byl nadšený, přestože jsem fandil Caro. Z dnešního jsem akorát tak znechucený (a to jsem ještě rád, že jsem neviděl finále čtyřhry).
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Karo neměla jistotu, že postoupí Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
víš co já si myslím, že kalkulování nemá smysl, všichni chtějí vyhrát každej zápas, k němuž nastoupí, vypouštět zápasy na Turnaji mistrů je přece blbost, podívej se, jakou radost z poslední výhry sezony měla Anča a Máša, přestože tím nic nezměnili :)
Reagovat
smazaný uživatel
*i Turnaji mistryň, vždyť je to jedno :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je to Turnaj mistryň, kde by se nemělo nic vypouštět a bojovat naplno, ale myslím že když už máš dvě výhry v kapse a jistotu postupu do semifinále, tak by to řada hráček chtěla využít.
I když to tak asi není správné.
Reagovat
smazaný uživatel
gratulka, je vidět, proč je světovou jedničkou. Simčo, snad příště, byla jsi dobrá a přeju hodně štěstí v příští sezoně, budu ti pořád fandit. :)
Reagovat
kada.tom
Reagovat
smazaný uživatel
jak vypadá vděčnost. Jojo, každej dobrej skutek je třeba potrestat!
Reagovat
smazaný uživatel
dostala 3 gamy!
Reagovat
blixa
No to je fakt vděčnost :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Si asi myslela, že za kanárka bude Simča ráda.
Reagovat
spaniel
A je vymalovane. Serena zaslouzene, demolice a Simona nemela sanci.
Reagovat
smazaný uživatel
JE TO TAM!! + kanar :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
teraz nech Simona odletí na Kanárske o.
Reagovat
blixa
Musí bejt ta Serena tak nenažraná ? Copak těch titulů už nemá dost ? Taky by mohla už jí do penze a nechat si užít taky jiný ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Simona jí ponížila kanárem, to se neodpouští.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhorší na tom je, že si to Simona pohnojila sama.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč pořád tyhle spekulace, jak kdyby, co kdyby, prostě to dopadlo jak to dopadlo. Kdyby Simona s Ančou prohrála, budou zase spekulace, že to udělala schválně atd., mě osobně to nebaví řešit a je to stejně už jedno.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Simona s Anou prohrála (akorát moc pozdě)... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, tam jde o ten vyhraný set ne? kdyby nebyly ryby, nebyli by raci :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Ana musela vyhrát 2:0.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Anča takhle vyhrála, tak zase budou podezírat Simonu, že to udělala schválně, aby se Sereně vyhnula, což už tam během zápasu někteří psali. Teď zase píšou, že ji měla vyřadit, to je fakt už schíza :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Tak to v životě chodí, že nikdy nejsme spokojení :-)
Reagovat
blixa
No jo. Simona je jouda že ji nevyřadil, když mohla. Taková příležitost se musí využívat, jinak to dopadá takhle.
Reagovat
kada.tom
Sereno, 4 míčky! C´moon!!
Reagovat
smazaný uživatel
5:0.. Sereno kanááára!!! Už tak jsi ji nechala uhrát víc než ti dovolila ona!!!!!!
Reagovat
Andrew89
:)
Reagovat
Cico93
A teraz sa môžeš byť po hlave.
Noo načo si ju pušťala do toho semi.
S Ivanovic/Carolina by si aspon mala šancu.
Reagovat
pockerface
Simona už to v hlavě vzdala.To by musela Serena totálně skolabovat jako Šarapka za stavu 5:1 proti Aze.
Reagovat
pockerface
Už včera jsme to tu předpovídali,že zápas Caro x Serena ,že bude předčasné finále.A taky jo.Včera to mělo všecho:skvělé údery,napínavé až do konce,obě holky hrály nádherně.Dnes je to ze strany Simony nervozní,ale tak to většinou ve finále je,když je na jedné straně nováček TM. Akorát Petra byla zase svá,tak vyhrála hned svůj první start na TM.
Reagovat
PetaM
Ještě Serena a Máša vyhrály hned první účast na TM :)
Reagovat
pockerface
já to myslel za ty poslední 4 roky a z těch holek co rychle vlétly do top10.
Reagovat
smazaný uživatel
4:0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je za nového nadalistu tady? Rafafeoli si převlíkl kabát do rafinovanější podoby? :D
Reagovat
spaniel
Vypada to tak. Rozklad zevnitr pomoci hloupych tvrzeni a podlezani.
Reagovat
smazaný uživatel
vy jste fakt magoři :DD ke komu jinýmu mám Serenu přirovnat v mužským tenise asi tak? ten rozklad tady způsobil někdo jinej a od tý doby to tady je na houno a nedá se s váma normálně bavit, proto taky plno lidí odešlo a dejte mi už pokoj
Reagovat
pockerface
já s tebou souhlasím.Nadal,když zapne a začne vysílat své zabijácké pohledy,tak je k nezastavení a Serena je to samé.
Reagovat
smazaný uživatel
aspoň někdo normální, kdo neotráví každou diskuzi ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmysl.
Reagovat
smazaný uživatel
tady už vznikají spolčený gangy s cílem navážet se do ostatních, strašně se to tu změnilo od aféry s Fandinou
Reagovat
Roger_Federer
prosim te a jak dlouho tady pusobis pod timto nickem? 2 mesic.
Reagovat
smazaný uživatel
jen si to dohledej, pokud si vážně myslíš, že tu jsem tak krátce, schválně jestli přijdeš na to, pod jakým nickem jsem tu původně zavítala a musela ho kvůli záměně změnit, od té doby jsem stále stejná :P
Reagovat
spaniel
Nevis, nesud.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně, že ty víš všechno a do všeho strkáš čumák
Reagovat
spaniel
Ja? Ty sledujes tenis 2 roky a velice rada se vyjadrujes k historii a pak z toho vylézají takove perly jakoze Federer jeste otoci h2h s Rafou, nebo ze zapas na 500ce Nadal - Coric je jako Sampras -Federer z Wimbledonu 2001 apod.
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno nejlepší...
Reagovat
spaniel
Hm?
Reagovat
smazaný uživatel
ale to jsou jen takové myšlenky, který nikdy nevíš, jestli se někdy v budoucnu nepotvrdí, třeba nemusím mít vždycky pravdu a nejsem tak znalá jako vy tady, ale to ještě neznamená, že tady ze mě budeš furt dělat blbce, běž si vybít frustraci někam jinam ;)
Reagovat
spaniel
Nedělám z tebe blbce. Vzdy jsem ti ja nebo jiny normalne odepsal, jak to je. Kdyby ti slo trochu o tenis, tak by ses nad tim aspon zamyslela, ale ty si porad jedes to svoje. Treba to h2h je uplne nereálné, nevim proc to nechces pochopit, napsala si to uz hodne krat a je to otravne. To je cele, fandeni je fajn a fandím po tvem boku, ale nemůžeš psat takove faktické nesmysly a cekat, ze to nikdo neokomentuje.
Reagovat
smazaný uživatel
jo a když změním názor, že H2H už Roger nikdy v život neotočí, tak bude klid, chceš říct jo? tak si to přečti znova, v jakým kontextu jsem to napsala, mám dojem, že ne zas až tak vážně, samozřejmě, že by to bylo těžko uvěřitelný, ale nikdy nevíš a můj názor mi nemáš právo brát, takže asi tak a končím tuto bezpředmětnou diskuzi.
Reagovat
spaniel
Ja ti ho neberu, klidne si ho nech, i kdyz je to blbost. A vis kdo nemeni nazory, ani kdyz jsou blbe...
Reagovat
Nola
sa chystá vrátiť tú prehru Simone aj s úrokami, škoda, čakala som vyrovnanejší zápas
Reagovat
pockerface
jo Simčo asi takhle se cítila Serena v prvím zápase s tebou.Karta se začíná obracet.Zdravě nasraná Serena se mi strašně líbí,to pak hraje svůj nejlepší tenis a to je nádhera se na to koukat.
Reagovat
smazaný uživatel
Velký bratr a jeho naspídovaný svaly vraždí!
Reagovat
PetaM
Závist je svině :D
Reagovat
dadaft
no já osobně si taky moc neumím představit, jak u ženy získat takovou fenomenální svalovou hmotu na celém těle bez "tabletek".
v tomhle mi Serena dost připomíná všechny americké sprinterky.
Reagovat
smazaný uživatel
A co Sam Stosurová?
Reagovat
FulnekUltras
ta je vyposilovaná ještě poměrně normální cestou... ;-)
Reagovat
spaniel
Podle me ma postavu typickou pro cernosku. Ze sportu ma svaly a diky svemu hernimu stylu nemusi byt zrovna gazela, takze to asi s dietama neprehani.
Reagovat
misa
Nejzábavnější je, že tahle tenistka udává jako svou váhu 70 kg :-)) Řekl bych, že má tak 82.
Reagovat
kada.tom
tak Serena se opravdu rozjela! a Halep se psychicky složila!
přijde mi, že to Halep už začíná bejt jasný, že tohle nedopadne ..
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to vypadá, že Serena se vážně chce mstít za toho kanára, Simono, dělej s tím něco, zkus něco novýho :)
Reagovat
PetaM
Zkusila - kraťas. Vůbec to nevyšlo :)
Reagovat
smazaný uživatel
to byl ale strašně průhlednej a špatnej kraťas, tam bylo vidět, že už neví co má hrát
Reagovat
blixa
No jo, Simona dneska nemá co nabídnout. No což. Už se ale fakt těším, až Serena skončí a ženský tenis se stane otevřenějším.
Reagovat
misa
Příští rok už odpadne.
Reagovat
smazaný uživatel
3:0 !!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
dadaft
Simona je psychicky v haj.lu, co to tam zkouší za kraťasy a lobíky???
to není její hra - z dobré pozice to měla poslat do růžku a ne totok!!§
Reagovat
FulnekUltras
nejistota v hlavě zku.ví sebelepší hru
Reagovat
Andrew89
pokud nebude výpadek...Simona jede domu hodně rychle:)
Reagovat
smazaný uživatel
to čo bolo?!
Reagovat
kada.tom
kanárek by Halepce slušel, ne že ne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
suhlasim! odveta!
Reagovat
smazaný uživatel
Kanárek se rýsuje
Reagovat
PetaM
Za stavu 2:0, ale prosím tě :D :D
Reagovat
Andrew89
tak koukej dál:)
Reagovat
PetaM
Jako já proti kanáru nic nemám, ale předpovídat to za stavu 2:0, navíc v WTA :D Hodně velký risk :D Ale třeba mu to vyjde :D
Reagovat
Andrew89
jojo máš pravdu...dokud nepadne poslední míček tak se může stát uplně všechno:D
Reagovat
smazaný uživatel
4:0 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena jede!!!!!!!!!!!!!!!! Jako parní válec
Reagovat
smazaný uživatel
2:0 !!!
Reagovat
pockerface
Simona psychicky dole, Serena se psychicky dere nahoru a už to vypadá,že se zahřála na svou provozní teplotu a už to pofrčí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nasraná Serena je strašnej válec, něco jako Nadal v sukni, trestá a vysílá zabijácký pohledy.
Reagovat
spaniel
Nadal v hale nikdy zadny valec nebyl. Mozna malirsky valecek.
Reagovat
smazaný uživatel
já nemluvím o hale, mluvím obecně, zase reaguješ :D
Reagovat
spaniel
Jenze se hraje v hale, kde mel Nadal vyraz vyplaseneho zviratka na dalnici. Zase jsi mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
ty vole, dej mi už pokoj, spanieli :D tak si odmysli tu halu a představ si třeba antuku nebo outdoor hard :P nebo si fakt myslíš, že nevim, jak hraje Nadal v hale?
Reagovat
spaniel
Prof bych si mel neco predstavovat? Hraje se v hale. Nebo si mam predstavit ze hraji na podpatcich se squashovyma raketama, jen aby to davalo smysl? Zkus radeji ty napsat nekdy neco, co dava smysl a bude po problemu.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslela to všeobecně. Nikdo o hale nenapsal ani popel.
Reagovat
smazaný uživatel
radím ti, radši se do toho nezapojuj, začíná se tu rozlejzat paranoia a někdo tu má nejspíš podivné úmysly vyštvat odsud ještě víc lidí, ale já se nenechám, na to upozorňuju předem :P
Reagovat
Roger_Federer
Paranoia?..dobre od nekoho kdo tady prevlika kabat 3 mesicne a dokonce uz tak trapne jako ty.
Reagovat
smazaný uživatel
sám jsi trapnej s tím, co jsi tu vyvolat s Fandinou a co tu poslední dobou předvádíš, já žádnej kabát nepřevlíkám a ani nemám takový úmysly, vy jste se zřejmě spikli, abyste odsud vyhnali co nejvíc lidí a odmítám se stát vaší novou Fandinou, na kterou budete útočit, takže zdarec, nemá cenu na vás reagovat
Reagovat
spaniel
Bez si radeji zmenit nick, uz je za datem spotřeby. Uz zase.
Reagovat
pockerface
nasraná Serena se mi strašně líbí,protože pak hraje svůj nejlepší tenis.
Reagovat
pockerface
Simona asi platí nováčkovskou daň z prvního finále na TM.Od stavu 2:2 znervozněla a její hra šla dolů.Mně to tedy nevadí,ale včera zápas Serena x Caro to byla bitva jako z partesu,to by předčasné finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Znič to nesympatický, namachrovaný a ksichtící monstrum!
Reagovat
spaniel
Nejde to. I kdyz zatlaci a rozbeha Serenu, nezakonci a udela chybu.
Reagovat
kada.tom
6-3 1-0 :-)
Jedeme!
Reagovat
smazaný uživatel
1:0
Reagovat
dadaft
s nevynucenýma chybama a bez servisu se Serena poráží těžko Simono.
Reagovat
smazaný uživatel
Simča se vděku za postup od Sýrýny nedočká.
Reagovat
dadaft
sereně je jedno jak vyhraje, hlavně že vyhraje, třeba přes prasátko, to je fuk..........
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, podruhý být rasistkou by Simče neprošlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Set v prdeli, nevadí, pojď Simonko, vystřel Goliášovi voko :DD Ještě není konec ani zdaleka, ty dramatický sestřihy jsou jak z filmu :))
Reagovat
pockerface
Je fakt,že některé ty pohledy Sereny jsou zabijácké,připadá mi pak jak v transu,ale to se mi na ní právě líbí.A ta zabijácká smeč,tak byla tedy,za tu by se nemusel stydět ani chlap.Tak come on Sereno.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako hosté Heather Watson a Nigel Sears... Heather to moc sluší. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ked som počul len hlas ako Heather rozprava, myslel som si , že to je Laura Robson :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tenhle zápas je jedna velká bída, jedna chyba za druhou.. celkem nekoukatelný.
Reagovat
spaniel
Serena hraje rozhodne lepe nez v prvnim zapase. Simona nutne potrebuje trefovat prvni servis, jinak si jen tezko udrzi servis. Druhy servis ji Serena tresta delovym returnem a z toho uz se nema sanci vyhrabat.
Reagovat
Davor1
rozhodol ten gem keď Simona potvrdzovala brejk na 3-1, viedla 40-15 a odvtedy dala dvojchybu a netrafila prvý servis. Keby vtedy potvrdila, mohlo to vyzerať úplne ináč. Odvtedy znervóznela a nedarí sa jej nič...A samozrejme, ten servis je úplne elementárny základ neúspechu...
Reagovat
spaniel
Bohuzel. Musi ze sebe zkusit shodit nervozitu, i kdyz prvni zapas vyhrala, neni favorit a nemely by ji svazovat nervy.
Reagovat
misa
ji mohla v pátek klidně poslat domů...
Reagovat
PetaM
Proč se vyhýbat nejtěžším překážkám? Pak vítězství chutná lépe.

Na druhou stranu, kdyby ji Serena porazila v RR a Ana taky, tak letí domů Simona.
Reagovat
smazaný uživatel
Simona prostě dostala šanci, kterou by řada hráček neodmítla. Jenže s ní nedokázala správně naložit.
Naopak Serena je mistryně ve využívání šancí. Proto je tam, kde je teď.
Reagovat
kada.tom
Serena je skvělá. Opět zařadila 2 esa (její dnes první) a to byl základ úspěchu :-)

Tak a nezjančit se a pěkně si jít pro 2. set a tedy i BJK Trophy!
Reagovat
smazaný uživatel
Serena is the beeeeeeeeeeeeeeeeeeest
Reagovat
pockerface
je to tam.První set doma.Serena do doslova ubojovala a Simona se od půlky setu psychicky sesypala.Tak ještě jeden Sereno!!
Reagovat
smazaný uživatel
místy už vidím loňskou Serenu. A je tu první set 6:3. Krása Seree. Ještě kanára :D
Reagovat
smazaný uživatel
loňska Serena mi chýba :( chcem ju v druhom sete a celkovo v ďalšej sezone späť na kurt :D
Reagovat
smazaný uživatel
A hlavně v roce 2015 :)
Reagovat
smazaný uživatel
SERENA!!!
Reagovat
Andrew89
jojo je to tam!
Reagovat
smazaný uživatel
už len jeden set!!!! Serena to daš . :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Simonko, znič to namachrovaný monstrum!
Reagovat
smazaný uživatel
!
Reagovat
smazaný uživatel
Simona tříská raketou o zem, protože si uvědomila, že výhra setu nad Ivanovičovou ji stála titul.
Reagovat
PetaM
Ona tohle dělala i včera ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zápas jsem neviděl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To není jisté. Třeba by ji porazila Caro... Každopádně Serena by byla ze hry, to je fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Davor1
S nulovým prvým servisom to fakt nepôjde :(
Reagovat
pockerface
tak Sereno udrž nervy a dopodávej to.Je to jako na houpačce.Ukonči ten set.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestlipak Sýrýna potrestá raketu? Nebo si to rakety pamatujou ze včerejška a stačí jim to?
Simča nesmí dopustit vedení 30:0, to pak prdne hru:)
Reagovat
kada.tom
C´MOOOOOOOOON!!
Doservírovat, prosím!!
Reagovat
smazaný uživatel
0:15 nevadí ale to da!!
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Andrew89
yeeees
Reagovat
smazaný uživatel
to je vono!
Reagovat
smazaný uživatel
Serena Come on!
Reagovat
smazaný uživatel
ted je to fakt hra nervu, tlacim simcu, ale asi to zvladne nakonec serena...
Reagovat
smazaný uživatel
ja tlačím Serenu ale nakoniec to zvladne asi Serena
:D
Reagovat
smazaný uživatel
monstrozni forhand na 15:15 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena už je zjevně vykolejená, COME ON SIMONA! :)
Reagovat
pockerface
oni jsou asi vykolejené obě dvě :-). Je to jako na houpačce.
Reagovat
smazaný uživatel
no koukám, jak se to teď přelejvá, pěknej zápas :)
Reagovat
PetaM
Jenže Serena má ten dar, že se dokáže zpátky "nakolejit". Většina hráček, když je vykolejená, jedou celý zápas pak už blbě :D
Reagovat
smazaný uživatel
pořádná hra nervů, čekám, kdy Serena začne vzývat Jehovisty :DD
Reagovat
Pesek12
Teď jsem to zapnul, a závěr servisu Sereny naprosto šílený. To zas má nějaké své kolapsové stavy?
Reagovat
smazaný uživatel
daš to :) teraz jej zoberieš podanie :)

C'mon Serena! Viacej sa vyhecuj pod!
Reagovat
pockerface
tak zatím dost chyb a obě jsou nervozní.Ty DF Sereny ach jo.
Reagovat
dadaft
pojď Simono, bez servisu je Serena jen pytel nicoty...
Reagovat
Andrew89
Serena jeden na 50% a podle toho to vypadá:D....chce se to zlepšiiit. Simona mi nevadí, ale vzhledem k petře není její vítězství žádoucí:)
Reagovat
smazaný uživatel
Simča skvěle zvládla brejk, Serena by si tu zaťatou pěst na Simču mohla odpustit, když je ve finále díky ní :D:D
Reagovat
FulnekUltras
holt pralesní oddíl... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
go home you are drunk
Reagovat
kada.tom
Sereně je jasný, že to u základní čáry se Simonou neuhraje, a tak chodí k síti docela často :-) to se mi líbí :-)
Reagovat
pockerface
no jo už je tu Sereny come on!,tak už je zahřátá na svou provozní teplotu a už to tam bude sázet :-)
Reagovat
kada.tom
ono Sereně sice nejde 1. podání, to ale ani Halepce ...

Serena otáčí z 1-2 na 4-2!!! teď je třeba udržet servis, Serčo :-)
Reagovat
kada.tom
tak ne, no ..
Reagovat
PetaM
Jasně Sereno, však stůj při druhém podání Sereny až na servis lajně :D Jako proč ne :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
taketo C'MON mam od Sereny najradšej! :)
Reagovat
pockerface
já také
Reagovat
PetaM
Serena má na ponožkách bambulky :D :D Toho jsem si vůbec nevšiml :D
Reagovat
smazaný uživatel
ty má vždycky :D
Reagovat
PetaM
Fakt jo? :D :D Měl bych si více všímat :D
Reagovat
misa
ukázala pár zbytečných chyb, teď potřebuje udržet servis.
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu nerví, chtělo by to více klidu, ale ono se to radí. Simí, soustřeď se a neulehčuj to Sereně chybami.
Reagovat
smazaný uživatel
a pačia sa mi tie jej medzihry :D
ako teraz zdvihla ruky alebo ako niekedy vyhra gem alebo aj vymenu a začne krutiť hlavou :D :D :D

Serena COMON!
Reagovat
PetaM
Jo, to dělám taky :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
ja tiež :DDDDD
ale raketou zase nehadžem :D
Reagovat
PetaM
No, to vůbec :D :D To si nemůžu dovolit :D
Reagovat
Andrew89
Já jsem si jedno vzteky raketu rozmlátil:DDD
Reagovat
PetaM
Tak ... Taky záleží, jestli si tu raketu kupuješ sám, nebo ne :D Nevím nevím, jestli by mi rodiče za 4.000 Kč koupili novou :D
Reagovat
Andrew89
Jasně, že sám:):D já měl raketu ,,jen" za 2500 :D
Reagovat
EllNino
no to asi ne, já zatim jen jednu v životě ;) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Komu fandí Martina? :D
Reagovat
PetaM
Asi krajance :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D třeba ne, vždyť taky pochází z východního bloku :D
Reagovat
Andrew89
Zatím Serena bojuje tak max se sebou...až se rozehraje..Simona nemá šanci
Reagovat
kada.tom
přesně tak, je to jako u Petry ... jak se dostanou přes nějaký bod pro rozehrání se, tak je to téměř nehratelný :-D
Reagovat
Andrew89
jojo bohužel to tak je:D
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím je to oboustranné trápení - ten zápas včera s Caro měl úplně jiný drajv ... :-(
Reagovat
pockerface
finále je finále.Obě jsou nervozní.Simona poprvé na TM a hned finále a Serena může potvrdit,že v současnosti prostě na ní nikdo nemá.Takže která víc zkrotí nervy,tak ta vyhraje.Věřím,že to bude Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Nerad to říkám, ale když už Simona prohrála a Anou, měla aspoň prohrát chytře (tj. ve dvou setech) ;-)
Reagovat
Davor1
totálne zbytočné 3 UE :/
Reagovat
PetaM
A co má říkat Serena, ta má těch zbytečných UE nepočítaně. :D
Reagovat
Davor1
tie ona ale robí vždy, pretože vyplývajú z jej herného štýlu. U Simony je to z nervozity...
Reagovat
kada.tom
super, rebreak!
Reagovat
PetaM
Víš Sereno, ve druhém setu v RR se Simonou jsi měla v každém servírovacím gamu Simony BB, druhý set tam klidně mohl skončit 6:0 pro tebe.

Nepoučila ses a BB zahazuješ doteď :D :D :D
Reagovat
PetaM
No, paráda :D Jen to člověk dopíše a ty proměníš BB. Vidíš, a prý, že to nejde.
Reagovat
pockerface
tak teď jeden využila.Bude to boj.Akorát se musí Serena zlepšit při svém podání.Chtělo by to kvalitní první servis a dát Simoně pár es.
Reagovat
pockerface
Serena nechce pustit Simonu do brejku a nechce.Jen bojuj Sereno!
Reagovat
smazaný uživatel
Taky vam ted na tennistv.com bezi fotbal?
Reagovat
PetaM
Ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak to nechapu, ted tam je misto Sereny se Simcou zaznam nejakeho zapasu Venus.... :-))) asi budu muset restartovat
Reagovat
smazaný uživatel
Simona je neskutečná malá borka, jakmile jí začne válet, Serenu to vyvede z míry, že jí nestačí a bude čím dál víc kazit, odrazí se to i na její tváři, vzpomínám si na debakly s Lisickou či Cornetovou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Líbí se mi, když to dá Simča Sereně skoro k BL, jak Serena musí pomalu odskočit, aby to vybrala. To na na ni platí jako na Mašenu, když jí dávala Simča rány k lajně, většinou chybovala. Simí jeď...
Reagovat
smazaný uživatel
mě se líbí nejvíc, jak jí tam fandí velká část stadionu, to skandování Simona, Simona... je super, podobně to má i Grigor, joo mají lepší fanoušky než my kromě DC a FC :))
Reagovat
smazaný uživatel
Simča bude No.1.. pokud jí v tom Máša, Petra a Serena nezastaví
Reagovat
dadaft
přesně jako to umíš Simono - rozdělovat, povodit a zničit.
((( davaj )))
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a ne nějaké nekonečné bekhendové výměny křížem - to bys dostala na prdýlku.
Reagovat
kada.tom
Serena hraje jako Petra, když je ve formě "UE" ...
Reagovat
smazaný uživatel
coz je super :)
Reagovat
misa
bez podání se Simona bát nemusí.
Reagovat
Davor1
absolutely amazing ;) len tak ďalej...!
Reagovat
PetaM
Serena zatím předvádí, že se dá zkazit i to, co se zkazit nedá ... :D
Reagovat
blixa
Ona má ty první sety takový všelijaký. To víš, než se ta muskulatura zahřeje a rozhejbe ;-)
Reagovat
PetaM
Je to horší, než s Luckou :D
Reagovat
pockerface
Serena dá Simoně náskok jednoho setu a pak to teprve rozjede,jako včera s Caro :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda to je mazec hned od počátku a atmosféra skvělá, to bude řežba až do konce, kdo ví jestli nerozhodnou zas jeden dva míčky.
Reagovat
pockerface
no tak je to zatím zajímavé hned od záčátku,ne, že ne.Cítím v kostech,že to bude něco jako včera s Caro.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak přeji Simoně! Ale kdyby to vyhrála Serena, tak mi to taky až tak vadit nebude! :D Ale koukat se na to nebudu.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já to mám puštěné a taky víc přeju Simoně. Ale jinak je mi to jedno. :D
Reagovat
kada.tom
Serena uhájila servis, výborně :-)
Reagovat
kada.tom
Cicak, super :-)
Reagovat
pockerface
tak to zatím vypadá,že jsem zatím jediný,kdo přeje Sereně.Nevadí,tady na TP mně budou válcovat Halepovci,ale na kurtě bude dnes válcovat Simču Serena.Come on Sereno!!:-)
Reagovat
kada.tom
ani omylem, já taky fandím Sereně!
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky přeju Sereně, ale koukat se nebudu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
SERENA JE NAJVIAC! COME ON!
Serena to dnes vyhra a Halepka pojde domov.
Reagovat
pockerface
Simona si vybrala přijem,taky zajímavý tah.Asi si myslí,že Serena bude nervozní a ztratí hned podání.Snad jí tento tah nevyjde.
Reagovat
blixa
To asi ne. Spíš se chtěla rozehrát než půjde na svůj servis, aby o něj hned nepřišla.
Reagovat
pockerface
no,ale skoro to tak bylo.A sice jí nevzala první game,ale bohužel jí brejkla ve 3 gamu.
Reagovat
PetaM
Taky fandím Serče, ale když vyhraje Simča, tak mi to ani vadit nebude. Ale více přeju teda té Sereně :D
Reagovat
Roger_Federer
pod pod pod..
Reagovat
FulnekUltras
taky bych ji tlačil za takový prachy... ;-)))
Reagovat
kada.tom
Věřím Sereně, že Simově ukáže, že ten zápas ve skupině byla náhoda a špatné rozpoložení Sereny zrovna v ten den. A taky doufám, že Simona pozná to, že byla chyba ztratit set proti Ivanovic, jinak by Serena vůbec ve finále nebyla.

Takže Sereno - pomsti se za toho kanára a pojď si pro HATTRICK :-)
Reagovat
pockerface
tak koukám,že jsme zase na stejné lodi.Všimnul jsem si,že fandíme stejným hráčům i hráčkám.Snad to bude pěkný zápas s vítězným koncem Sereny.
Reagovat
smazaný uživatel
on ale nepřeje Federerovi, je přímo zarytej odpůrce, jen abys věděl :D
Reagovat
Davor1
Dnes nemáš čo stratiť, herne na ňu jednoznačne máš, hraj to, čo celý turnaj a pôjde to ! Hai Simona !
Reagovat
smazaný uživatel
Simí, neboj, rozdávat vpravo vlevo, hodně běhat a hlavně klid :) Jdi na to
Reagovat
misa
Jasně, Simono jdi do ní jako ve skupině!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem fakt zvědavá, jak to bude :) Takže fandíme a nervíme :D
Reagovat
misa
Já se nervuju jen u Petry a trochu u Lucky. Kdybych k tomu měl ještě přidat Simonu, tak se zblázním. Tu beru v klidu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Peprné finále mezi Davidem a Goliášem už každou chvíli začne a tuším, že Serena bude pořádně nabušená, aby to Simoně vrátila i s úrokama, já ale tentokrát tlačím malou :))
Reagovat
pockerface
Tak držím pěsti Sereně a doufám,že předvede Simče,že první zápas s ní byl prostě jen úlet.
Reagovat
smazaný uživatel
neviete mi povedať, kedy bude? :)
:D
Reagovat
smazaný uživatel
pro někoho nutdé, pro někoho zajímavé. Budu tlačit Simču o sto šest, ale taky si myslím, že Serena se od ní nenechá podruhé porazit a bude se jí snažit opravdu "zadupat do kurtu". Takže jak se říká, za dobrotu na žebrotu, Simča jí pomohla do finále a pak asi dostane klepec. :D Ale to je sport, těším se, že uvidím snad kvalitní finále a i když Simča třeba prohraje, i tak je to pro ni velký úspěch, být na TM a ještě ve finále. Takže Simčo, NU FI !!!
Reagovat
smazaný uživatel
nudné, se mi nějak klepou ruce a to to ještě nezačalo :)
Reagovat
blixa
Ty máš aspoň komu fandit, ale koho mám tlačit já ?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se podívej na můj nick, přečti si moje příspěvky a máš snad HNED jasno ne? :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Serena vyhraje. Tlač ju jak chceš. ;)
Reagovat
blixa
Aha :D Nooooo .... a nějaká komerční nabídka by nebyla ? :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
dáme sázku ne? :D

blixa - já ti mám dávat komerční nabídku? Simča je ve finále i bez tvého tlačení, takže spíš dej komerční nabídku ti mně, abych tě vůbec k fandění přijala :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
"ty" - píšu fakt hrozně.
Reagovat
smazaný uživatel
nechci abys prohrála
Reagovat
blixa
Ty mi nerozumíš :D Komerční nabídku, abych tlačil Serenu ;-) Protože, tlačil jsem "vozejk", jak dopadla. Tlačil jsem Agu, to samý. No, a jak asi dopadne Simča když ji budu tlačit ? :D
Reagovat
blixa
Tak nic jo ? No dobře, ale nedávej pak vinu mě ! ;-)
Reagovat
blixa
Číňanky jsou dnes marný. O to větší škoda těch tří mečbolů ...
Reagovat
smazaný uživatel
Serena bývá ve finále velmi nadupaná. A nemyslím si, že by se nechala o titul připravit. Může těžit z toho, že Simona bude možná nervózní. Každopádně Sereně přeji titul 10000000000x víc než Halepce.

No a debl. Tam fandím Sanii a Caře.
Reagovat
sprchon
Kdy byl naposledy na Serenu takhle vysoký kurz? :O
Reagovat
smazaný uživatel
Dvojhra:
Simona pred par dňami už Serenu porazila ale nemyslím si, že porazí Serenu ešte raz. Serena sa na ňu pripraví a dá ju aj keď možno nie v dvoch setoch.

Štvorhra:
Finale podla mojich predstav.
Saniu a Peng/Hsieh mam veľmi rad , jedina , ktorá mi tam vadí je Blackova. Dúfam, že to vyhra Peng/Hsieh , pretože počítam s tým , že Peng v ďalšej sezóne (v prvej polovici) opäť zautočí na No.1
Reagovat
smazaný uživatel
Ve čtyřhře budu přát vítězství S.W.Hsieh a Shuai Peng je to jejich poslední zápas a do finále se nedostaly jen tak náhodou jako Black a Mirza kde rozhodoval většinou jediný míček k jejím výhře .
Ve dvouhře přeji vítězství Halepové nikdy nic podobného nezažila takže ji to přeji a Serena na rozdíl od Halepové má za tuto sezonu vítězství Grandslamu.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes věřím Sereně. Favoritku nemám, zcela výjimečně, protože ať už vyhraje Serena nebo Simona bude to znamenat pro Marii buď navýšení bodového náskoku před Simonou, nebo stáhnutí náskoku Sereny.
V zápase s Anou Simona ukázala, že to není taková mentální titánka, jak se na první pohled zdá a když hráčka nedělá zbytečné chyby, tak se proti ní rozhodně hrát dá. Sereně pokud půjde servis, bude to mít (i přes kvalitní ritern) ohromně těžké. Se svým prvním servisem je v halovém prostředí odkázaná na úspěch. Ve výměnách se jí už dokáže vyrovnat prakticky každá hráčka ze špičky, ale žádná z nich nemá tak silnou zbraň jako právě Serena ve svém prvním servisu.

Takže když už ji Simča s takovou velkorysostí pustila zpátky do hry předpokládám, že si šanci na další trofej vzít nenechá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem zvedavy zda si Simona se Serenou poradi i podruhe
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist