7. den Roland Garros: Kvitová o osmifinále proti Hamptonové

1. 6. 2013, 10:33
Previews 329
Poslední česká zástupkyně ve dvouhrách Petra Kvitová dnes bude usilovat o postup do osmifinále Roland Garros. Českou jedničku v Paříži vyzve Američanka Hamptonová. V akci se představí také obhájci titul Rafael Nadal a Maria Šarapovová či v utkání dne světová jednička Novak Djokovič proti Bulharu Dimitrovovi.

Loňská semifinalistka Petra Kvitová se o postup do osmifinále French Open utká s Američankou Jamie Hamptonovou, která v prvním kole vyřadila Lucii Šafářovou.

Třiadvacetiletá světová sedmička se s americkou vrstevnicí ještě nikdy neutkala, nicméně v duelu s 54. hráčkou žebříčku bude favoritkou. Pokud Kvitová zvítězí, narazí v dalším kole na Australanku Samanthu Stosurovou, nebo na Jelenu Jankovičovou ze Srbska. 

Na kurtech se představí také oba obhájci titulu - Španěla Rafaela Nadala, který si včera stěžoval na program zápasů, vyzve odpočinutější přemožitel Lukáše Rosola Ital Fabio Fognini, Ruska Maria Šarapovová nastoupí proti Číňance Jie Zheng

V cestě za prvním triumfem na French Open a zkompletováním kariérního grandslamu bude pokračovat první hráč světa Novak Djokovič zápasem proti Grigoru Dimitrovovi. Srbský favorit má Bulharovi co oplácet, před třemi týdny s ním prohrál v Madridu.

"Bude to pro nás oba nesmírně těžké utkání. Budu muset hrát na maximum, abych měl šanci jít dál," uvědomuje si Djokovič sílu jednadvacetiletého soupeře. "Ale jedna věc je hrát na Masters a jiná je zase na grandslamu, kde se hraje na tři vítězné sety," dodal.

Počasí v Paříži by již mělo nabídnout i slunečné počasí, déšť dnes nehrozí.

- FRENCH OPEN 2013 -
sobotní program zápasů 7. hracího dne (01. 06. 2013)

Kurt Philippa Chatriera (11:00):
Cornetová (31-Fr.) - Azarenková (3-Běl.)
Šarapovová (2-Rus.) - Jie Zheng (Čína)
Nadal (3-Šp.) - Fognini (27-It.)
Djokovič (1-Srb.) - Dimitrov (26-Bulh.)

Kurt Suzanne Lenglenové:
Paire (24-Fr.) - Nišikori (13-Jap.)
Bartoliová (13-Fr.) - Schiavoneová (It.)
Davyděnko (Rus.) - Gasquet (7-Fr.)
Jankovičová (18-Srb.) - Stosurová (9-Austr.)

Kurt č. 1:
Erakovicová (N. Zél.) - Stephensová (17-USA)
Matteková-Sandsová (USA) - Ormaecheaová (Arg.)
Haas (12-Něm.) - Isner (19-USA)
Hanescu (Rum.) - Kohlschreiber (16-Něm.)

Kurt č. 7:
4. zápas Kvitová (7-ČR) - Hamptonová (USA).


kompletní program 7. hracího dne najdete na webu rolandgarros.com

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

329
Přidat komentář
Mayo
hlavne, že Stosurka prehrá s drevenou Jankovičovou...no cemment
Reagovat
gigin
Na Dámu mi nešahej, cype!!! :)) JJ šla nahoru...
Reagovat
Mayo
obe srbské dievčatá šli hore sa mi zdá ...
Reagovat
smazaný uživatel
Izzy, najvacsi frajer turnaja..Ak by neprsalo a nemusel by hrat dva 5setové za dva dni, tak by to dal..Koncovka štvrtého setu bola reklama na tenis..
Reagovat
Pe3k
Po zápase se celkem dost radoval, takže pochybuju, že by byl nějak zraněný...
Reagovat
gigin
Jj, snad to bude cajk. Finále s Rožérkem se blíží :DDDDD
Reagovat
Pe3k
Přesně tak!
Reagovat
tito
:-DDD
Tak doufám, že se na TO gigine budeš dívat a po SF se někam nezašiješ :-)))
Reagovat
gigin
Jako vy si můžete tak vypinkávat s Kližkem a Fogninim a tak. Ale my jsme už jiná liga, tito!! Tam se nechytnete ani za hlavu :))))
Reagovat
tito
Sebechvála smrdí, znáš to. Něco podobného jsme si my říkali, když jste se plácali v prvních kolech Monte Carla. Dej na mne. Trénujeme. Připravujeme se. Uspáváme. Ale nás teď čekají velmi slušné prověrky. Nischi, Wawroš. Co vás? Utahanej Tommmy? Možná. Klidná jízda před SF nemusí být vůbec výhodou. Prý nechytnete za hlavu...:-)
Reagovat
gigin
No uvidíme :)) Je fakt, že je to ještě daleko....
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
Denis92
Hanescu premrhal 6setballov :D
Reagovat
Denis92
dokonca 7 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ať si kdo chce jak chce stěžuje na jeho styl, umí Isner často zaujmout zajímavými zápasy. Letos na Roland Garros to jen potvrdil a zopakoval tak heorickou pětisetovou bitvu, kterou sehrál loni tamtéž s Paulem Henri Mathieem. On v obou utkáních vypadal, že za chvíli bude ležet na JIPce, ale stejně to bylo v konečném účtování o ten jeden míček. Při mebčolu měl Tommy obrovský kus štěstí, ale zasloužil si ho. První osmifinalista RG od Jonase Björkmana a doufám, že to neskončí jen u toho. Pojď Tommy pojď!!
Reagovat
Mayo
och bože ten Isner to pokašle :/
Reagovat
smazaný uživatel
Vyborne Haas
Reagovat
smazaný uživatel
Andy zas spamuje na FB/twitteru :D
Reagovat
smazaný uživatel
Čo napríklad?..
Reagovat
smazaný uživatel
Why is the end of the isner haas match not on tv right now? 5 4 in the third and haas has had 12 match points...

Za pár minut

Sorry in the 5th

A pak zas

At last its on itv4!

A před pár minutami tohle

Got the house to myself tonight which on the plus side means no reality tv but downside i have to settle for a diabolical tasting dinner..

Včera zase během zápasu psal AllezforMonf :D
Reagovat
gigin
Celý Rožérek...
Reagovat
Denis92
Tommy je spat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tommy mna asi porazi
Reagovat
Denis92
Tommy presral 12MB a vyzera to tak ze to uz je jeho koniec..
Reagovat
smazaný uživatel
A Južnyj walkover do čtvrtfinále, protože Izzy p odvou pětisetových zápasech nebude schopný pořádného pohybu. Už na knoci 4. set se sotva plazil.

Ale Tommy si za to může sám, ten jeden mečbol na vlastním servisu měl využít a ne dát DF.
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo, Míša půjde dál, to se mi (nám) hodí! :D
Reagovat
Padme
hraje jako spící panna :( Jsem se těšila zbytečně.
Reagovat
Pe3k
Agree
Reagovat
J.M.
Překvapuje to někoho? Grigor hraje už dlouho špatně, řekl bych čím dál hůř už od MC. Nevím, co kdo od toho zápasu čekal, ale já jsem si říkal, že bude úspěch, když Griša nedostane kanára. Tady se pořád ukazuje, že za špičkovými hráči je světelné roky nejen fyzicky, ale i úderově a psychicky. Tak jako hraje dnes hraje ve spoustě zápasů celé roky, naprosto nekoncentrovaně, rozhozeně, ledabyle, s miliony chyb. Jsou v tom i jiné podmínky, antuka na centru je teď absolutně nejpomalejší za celý turnaj, úplně jiná než byla ještě před chvílí, vítr taky dělá své, a vůbec není schopen se podmínkám přizpůsobit. Navíc není schopen hrát pořádně agresivně, něco ve výměně udělat, v podstatě jako celé předchozí roky jenom přehazuje síť tak dlouho, dokud ji nakonec nepřehodí. Forhend už mnoho týdnů hraje čím dál hůř, u těla, z ruky, bez razance.

Měl by se na delší dobu vytratit na nějaké opravdu pořádné tréninkové soustředění a něco s tím udělat, protože s takovou hrou se nemůže udržet ani v padesátce.
Reagovat
Pe3k
Zhrzený fanoušek v plné polní :D V top 50 se v pohodě udrží. Do konce roku to bude top 20. Ale dneska je to fakt bída. K vůli tomu zápasu sem nešel na ryby :(
Reagovat
J.M.
Zhzrený dost těžko, protože přesně tento průběh jsem očekával. Tedy skoro přesně - čekal jsem 6:3 6:2 6:1, takže zatím první set byl mírné, ale jen mírné zklamání. A co se týče budoucnosti, tak pokud nevydrží odehrát jeden nebo dva zápasy, aniž by měl z toho na zbytek sezóny v háji rameno, se kterým bojuje už od Barcelony, tak opravdu nevím, jak a kde by mohl sbírat body, které potřebuje k tomu, aby mohl být v top 20, nebo aspoň k tomu, aby byl schopen odehrát tři zápasy po sobě. To, jak Grigor ani po letech na okruhu, kdy pořád ubezpečuje svět, jak tvrdě na sobě maká, pořád není schopen bez trvalé ujmy na zdraví odehrát ani dvě kola na turnaji (to je opravdu jeho cchronický, dlouhodobý, věčný problém), přece není normální.

Podle mě, a píšu to tady už rok, je jeho problém on sám, jeho amatérský přístup k věci. Potřebuje opravdu pořádný tým, který z něj udělá opravdu profesionálního tenistu se vším všudy. Šanci proniknout do špičky pořád má, talent má, ale ten sám o sobě je celkem k ničemu.
Reagovat
J.M.
To snad není pravda. Tak teď už má vyhozené rameno i Novak. Takže Rafu čeká v semifinále buď outsider, nebo marod. A ve finále pak... Hm.
Reagovat
tito
Souhlas, výstižně napsané. Také vidím hlavní problém v jeho mentalitě, profesionální nevyzrálosti. A nevím nevím, jestli to nějaký tým změní.
Reagovat
smazaný uživatel
Wow, Izzy style, odvrácení ani neví jak. Ani bych se nedivil, kdyby ještě vyhrál. Ani nevím, komu přát, oba mám rád, ale tak trochu jsem přál Tommymu, ten by měl víc šancí proti Južnému a má možná poslední šanci udělat na RG čtvrtfinále.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD Co dodat? :D Jenom by mě zajímalo jak se bude v 5. pohybovat a chudák Tommy, to je tak na skreč :D
Reagovat
Denis92
preco nedaju zapas Hanescu - Kohlschreiber na nejaky volny kurt? To su az taki neschupni ti francuzi?
Reagovat
smazaný uživatel
12gem Izzyho zápasu..To najlepsie co na turnaji bolo/bude.
Reagovat
deLaFere
Respektuji tenhle portál, většina příspěvků má opravdu úroveň, ale teď mám chuť bejt opradu sprostej, neudělám to ne kvůli madam Kvitové, ale kvůli lidem zde, kteří dodržují pravidla slušnosti. Jsem bývalý dlouholetý hráč a velký BÝVALÝ fanoušek Petry, ta už si může tak maximálně nechat vyměnit mozek, protože tenis sleduji 20 let a tohle jsem ještě neviděl. V Dubaji hrála super, normálního člověka by to nakoplo, jí ne. Co tam dělá? Na co je tam ten psycholog, nezávidím to Kotyzovi, protože na něj se sype kritika také, ale s tímhle podle mě nemůže nic dělat, to je na psychiatrii. Jestli někdo byl schopen porážet Serenu, tak to byla Petra, ale s tímhle by nevyhrála ani Futures, na co má to podání? Aby ho darovala soupeřkám? Mluví ze mě zklamání, vím to, ale už toho mám dost, dnes jsem jí sledoval naposledy!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
A kdy začneš bejt sprostej?
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně řečeno, "fanoušky" tvého typu bezpochyby ráda oželí..
Reagovat
deLaFere
Chápu, že má raději fanoušky, kteří slepě věří něčemu co je stále méně reálné
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že hlavně má radši fanoušky, co nemají potřebu jenom blbě kecat a neustále ji shazovat.
Reagovat
deLaFere
Doteď jsem jí neshodil ani jednou.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti celkem rozumím. Zklamání z toho, co momentálně Petra Kvitová předvádí, pociťuje určitě mnohem víc lidí. A taky souhlasím s tím, že d(p)okud si to nesrovná v hlavě, tak to lepší nebude. Ono je to i umocněno tím, že byla posledním zástupcem ČR na RG. Škoda Berdycha, ten má momentálně celkem slušnou formu, jen potřeboval na rozehrání slabšího soupeře.
Reagovat
deLaFere
S tímhle se asi nedá nesouhlasit.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Proto sis to teď mnohonásobně vynahradil.
Reagovat
smazaný uživatel
Pomůžu si teď příkladem z jiného sportu. Překážkářka Zuzana Hejnová dlouho končívala těsně pod stupni vítězů a říkala, že neví, co už víc pro to udělat. Pak si ji vzal do parády nějaký psycholog a srovnal jí to v hlavě, jak sama přiznává. Najednou z toho byl olympijský bronz a neustálé zlepšování vlastního maxima. A u Petry je to podle mě taky v hlavě. O tom, že na to pořád má, svědčí ty momenty, kdy se na dvě tři hry chytne a hraje skvěle, ale pak zase vyhodí úplně jednoduché míčky do autu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele proč by měla končit s tenisem? to že prohraje, tak je to hned důvod končit? Podívejte se na ostatní jak český tenisty, tak i na ostatní..třeba Wozniacká, dlouhodobě vypadává v prvním nebo druhým kole. Nebo třeba Šafářová, taky jí píšete aby skončila? Ta je mimo celou letošní sezonu.:))
Reagovat
petrulinka
Už jsem sice popřála hezký večer, ale musím se přidat. Taky nechápu ty některé komentáře tady. Je pořád naše nejlepší tenistka, a ať si myslí kdo chce co chce, můj názor je ten, že ona patří mezi tenistky, které až věkem začnou hrát stabilněji. Když se třeba podívám na Vinci, vždyť ta začala hrát dobře až teď, ve třiceti letech. Tomáš Berdych ještě před dvěma lety hrál hrozně nestabilně, až teprve v poslední době podává stabilní výkony. Petro fandím ti dál a přeju ti, aby tvé výkony šly nahoru a hlavně, abys byla ty sama spokojená.
Reagovat
smazaný uživatel
ano, stále patří mezi mladší tenistky. v čerstvých 23 letech musí všechno vyhrát a nesmí vypadnout? Na to kolik jí je, toho dokázala dost a myslim, že ještě ukáže. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Není důvod, aby končila s tenisem a není důvod jí nadávat. Jen se nemůžeš divit, že se zde někteří lidé pozastavují nad tím, že hráčka, která dokázala vyhrát Wimbledon, není teď schopná nasměrovat míček do prázdného kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
já to beru, spíš to směřovalo na věty typu..Měla by skončit, neumí hrát tenis a podobně.
Reagovat
petrulinka
Řeknu k tomu jen jedno: mrzí mě to moc a více to komentovat nehodlám. Jelikož stejně si to Petra musí probrat v sobě sama a zjistit, proč jí to na tréninku jde, a pak v zápase vůbec. Nadávat taky nebudu, jelikož mám svých starostí dost a nemíním se ještě rozčilovat hrou Petry. Jsem její fanynka a budu i nadále. Takže asi tak, všem hezký večer :-)
Reagovat
slacker
A s kym na tom treninku hraje? Cim jednodussi mic a vice casu na odehrani tim vyssi sance ze to uplne posere
Reagovat
Paseka
Petra a jeji nevynucene chyby -neverending story !!! Takhle tezko vyhraje ještě nekdy nejaky turnaj !! Nemá nejake osobní problémy ??
Reagovat
smazaný uživatel
Musí neustále podávat ven z kurtu??? Proč to nezkouší častěji na téčko? Je s tím čitelná jak falešná pětka. Jinak opět porážka hlavy, na zápas byla naprosto nesoustředěná, ten vyhozenej míč v TB za stavu 4:4, to je na pár facek, to člověk vidí jen u Kvitový. Dnešní prohry je škoda i z toho pohledu, že Jamie hrála na svý poměry dost špatně :-(
Reagovat
slacker
No me prijde ze prave ven z kurtu moc nepodava. Hlavne z te leve strany, to hreje nejak polovicateji nez drive. Moc do strany to nelita
Reagovat
petrulinka
Jako fajn, tak já píšu pod článek dlouhý komentář, aby mi to na konci napsalo, že ten článek neexistuje, protože tady ti p...i ho mezitím stáhli pryč. No znovu to psát nebudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, úplně s tebou souhlasím. Já tam zrovna psal reakci queshovi a taky mi to napsalo, že článek neexistuje. Tak jsem ji napsal sem, naštěstí nebyla tak dlouhá... Redakce dneska vyvádí jednu blbost za druhou.
Reagovat
petrulinka
No a než jsem dopsala tady, tak opět ty články všechny zase pomíchali. Já nechápu, jestli se tady někdo nudí nebo co?
Reagovat
smazaný uživatel
A hele, tak už ten článek zase vrátili a jsou tam i komentáře... Myslím, že i ten tvůj. :)
Reagovat
petrulinka
Ok, dík, komentář je tam :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Propadne se Petra hodně?
Reagovat
smazaný uživatel
To že byl aut, jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi to přišlo jako čára, ale oni tomu byli blíž. Mě hlavně docela šokuje, že na Grandslamu není jestřábí oko. Měla jsem za to, že musí být, ale zřejmě to nepletí pro antuku.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože všichni žijou v iluzi, že na antuce je všechno vidět a nenechají si vymluvit, že ne.
Reagovat
MarcelPersch
Tak stejne by opacny verdikt tezko neco zmenil.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě to aut byl... Jinak ale naprosto souhlasím, že i na antuce je potřeba jestřábí oko. Dneska se o tom všichni mohli přesvědčit v zápase Mashy...
Reagovat
smazaný uživatel
Změnil by to, že Kvitová by měla setball.
Když hrál Berdych s Monfilsem, tak mu taky jednou zahlásili aut a přitom se zaprášilo od čáry. Taky jsem to nechápala. A že v tom zápase těch sporných míčků bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě ne, ale je faktem, že v tenise se na opakované záběry moc spoléhat nedá. Je to škoda, ale tohle Petře ten zápas neprohrálo..
Reagovat
smazaný uživatel
Já to většinou poznám rovnou z toho přímého přenosu. Pravda, taky to nepoznám vždycky. :) Ale tady bych si byl docela jistý, že to aut byl. Stejně jako jsem dneska poznal, že Masha dala druhý servis na lajnu (což prokázala režie britského Eurosportu spuštěním jestřábího oka) a rozhodčí tam našel asi úplně jinou stopu, která znamenala dvojchybu Mashy a ztracený servis, protože to bylo proti brejkbolu...

Jinak si myslím, že docela zásadní moment byla ta zbytečná chyba Petry v tie-breaku za stavu 4-4. Nakonec to asi nebylo úplně rozhodující, ale přesto důležité...
Reagovat
smazaný uživatel
Předpokládám, že v zápase s Mášou byly k dispozici lepší kamery než pár statických na rozích kurtu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
První set zápasu Mashy jsem viděl v televizi na německém Eurosportu. Jenže pak tam Němci dali házenou a já musel hledat stream... Naladil jsem přenos, který dával britský Eurosport a tam normálně po sporném míčku režie pustí jestřábí oko. Asi to tam mají nějak nainstalované... Verdikt rozhodčího to bohužel změnit nemůže, ale televizní diváci aspoň vidí, kde je pravda. :) V tomhle případě jsem si byl celkem jistý hned od prvního momentu. Navíc Mashe se to taky nelíbilo a šla si to hned zkontrolovat. Zheng tam označila nějakou stopu (nic jí nevyčítám, správnou stopu si má najít rozhodčí) a rozhodčí potvrdil, že je to aut. Masha tomu moc nevěřila a měla pravdu. :)
Reagovat
slacker
Nafackujte ji uz nekdo za me. Neverending serie skolackych chyb.
Reagovat
smazaný uživatel
Južnyj opět v mých očích stoupl. Doktor filozofie dneska zaslouží červený diplom!
Reagovat
smazaný uživatel
Hamptonová vyhrála zcela zaslouženě.
Reagovat
slacker
Nezaslouzene. Petra jako vzdy viteztvi odevzdala
Reagovat
smazaný uživatel
Ale kecy prdy. Hamptonová hrála podstatně líp, proto si zasloužila vyhrát.
Reagovat
slacker
Lip = mene kazila.Ale to nebi zase tak velka jeji zasluha jako blbost Petry
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrát si zaslouží ten, kdo hraje líp. A pokud ten druhý hraje, jakoby ho právě probudili ze zimního spánku, pak mu k té zásluze stačí míň než když hraje s někým, kdo nekazí. Je to fakt tak strašně nelogické?
Reagovat
MarcelPersch
Tak to skoncilo podle ocekavani :(
Reagovat
smazaný uživatel
Kvítku .. Kvítek uvadnul :(
Reagovat
Denis92
boha Kvitova..to bola katastrofa
Reagovat
Mayo
on nevie dopodávať zápas to je snáď sen dpč
Reagovat
slacker
Na servisu nedala uz 4 mice po sobe
Reagovat
smazaný uživatel
A opět. Prázdný dvorec a aut.
Reagovat
Mayo
vamos Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
Netrénovala na nějakém rozměrově větším dvorci? Si to jinak nedovedu vysvětlit.
Reagovat
slacker
Uz 25 UE
Reagovat
smazaný uživatel
no, to byly nervy,a le je to 5:4
Reagovat
dadaft
sem tam dobrý return nebo kombinace, ale většinou, když se začne hrát, tak to letí všechno ven........
no uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to možný? Ona má prázdný dvorec a prdne to do autu. Kdyby jednou, ale ona pořád!
Reagovat
slacker
Tak snad se ted zase chyti
Reagovat
slacker
Mysli mozkem?
Reagovat
slacker
3 zbytecne chyby za sebou a je tu breakball
Reagovat
slacker
Zaase nality mic do obrovskeho autu
Reagovat
smazaný uživatel
aha....takže podle komentátora se tituly vyrábějí -_-
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nehraje sice nijak oslnivě, ale ani zas tak špatně. Ale jak to tam tý Hamptonový padá je skoro až neuvěřitelný.
Reagovat
slacker
Vzdyt se nebyla schopna trefit do kurtu 2 po sobe
Reagovat
smazaný uživatel
Na začátku hrála mizerně, ale teď už tak špatně nehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Beru zpět, byla to asi jen světlejší chvilka.
Reagovat
dadaft
carodejka_s.r.o. ......... HSamptonová hraje na své poměry nic moc.
jestli se zvedne, nemá Petra šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznám se, že Hamptonovou vůbec neznám. Jen jsem koukala, že je asi 54. na světě a v předchozích letech vypadla buď v kvalifikaci nebo 1. kole.
Reagovat
smazaný uživatel
ještě nic neskončilo ;)
Petra zase tak špatně nehraje, Hampton na ni dost tlačí a hraje rychle.
a 3.kolo je taky docela dobrý =D, mohlo to být horší...
Reagovat
Denis92
Prosim,preber sa!
Reagovat
pepin
Byl to rychlý set, Petra si jej prohrála naprosto sama, Jamie nemusela ani moc hrát. Snad to obrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak prvni set az moc rychlej.....:-( hruza des bes
Reagovat
PetaM
Mě pose* ... Však té američance tam spadne všechno ... I kdyby to byl kilometrový aut, tak stejně spadne na čáru ... No ... Tráva se blíží ... :'(
Reagovat
smazaný uživatel
Zdá se, že nevyrovnané výkony Petry dnes hrají v její neprospěch.
Reagovat
slacker
Hruuza
Reagovat
smazaný uživatel
komentuje to divnej komentátor -_-
Reagovat
smazaný uživatel
ten šum byl možná lepší.. :)
Reagovat
dadaft
a jéj, mám takový pocit, že na tenhle level současná Petra nemá...
Reagovat
smazaný uživatel
ať sundá čelenku :D
Reagovat
George_Renel
Jde vám na webu ct zvuk? Mně to jen hučí.....
Reagovat
smazaný uživatel
Mně taky...
Reagovat
smazaný uživatel
teď jsem to psala jinam, že mi to taky jen šumí, ale zrovna to přestalo :)
Reagovat
George_Renel
Jen jsem to dopsal, tak to naskočilo :-)))
Reagovat
pepin
Jde to na eurosport playeru na kurtu 7. Krásný obraz.
Reagovat
Mayo
toto je megatrápenie..niečo je zlé ...Fognini jasne lepší
Reagovat
tito
Je zábavnější, to ano. Je docela legrace sledovat jeho reakce :-)
Jinak hraje na maximální riziko, Rafa hraje jen to, co potřebuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa hrá hlavne extrémne krátke údery, preto je často pod tlakom..Možeme akurat dufat, ze sa z toho vyspí...
Reagovat
tito
Co je na RG, tak hraje více bekhendem a neobíhá jej. Pochopitelně každý volí stejnou taktiku, hrát mu to právě do něj. Jestli to tak půjde dál, tak se můžeme dočkat výrazného zlepšení právě tohoto úderu. S krátkostí úderů v této fázi turnaje bych si hlavu nedělal. :-)
Reagovat
Mayo
tá dĺžka úderov je hrozná ale..to si nemôže dovoliť u ťažších súperov...potom to len zabíjajú..ale on už iný nebude krátke údery hrá celú kariéru...každopádne dúfam, že s náročnosťou súperov budú aj výkony lepšie :)
Reagovat
tito
Teď už se vrátil k typické hře. Fakt mám pocit, jakoby se v prvním setu jen rozehrával a trénoval slabší bekhend.
Reagovat
pepin
Tak Petra je již na kurtu, má bílé tričko a šedivou sukýnku. Tak Petro opři se do ní.
Reagovat
tommr
nečekaně hladce ve třech setech a Petra má tak volnej kurt. Doufám, že napodobí Youzhnýho a nepřipustí dneska v zápase s nebezpečnou Hamptonovou žádný komplikace. Prohra s Hamptonovou by byla snad ještě horší než prohra s Robsonovou na AO ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, neviem prečo nedajú Francúzi víkendový program už od 10tej..Odohrat 4zapasy na antuke do 21:30 je utopia..Novak uz teraz vie, ze nezačne pred 19:00, to musí byť super pocit nastupovat do zápasu s tým, ze sa nestihne odohrat..Rok čo rok rovnaké chyby..
Reagovat
Denis92
mozno by bolo dobre presunut Djokovica na kurt Suzanne Lenglen ak to Gasquet stihne vyhrat v 3.setoch a zapas Jankovic - Stosur odohrat na cent.kurte po Nadalovi
Reagovat
Denis92
Nadal musi byt rad,ze ma az do semifinale lahky zreb inak by sa tam zrejme ani nedostal..Tam sa uz potom moze stat cokolvek.Ak ten zapas vyhra tak vyhra cele RG a nikto nebude riesit ako sa trapil na zaciatku..ale toto je jedno z najslabsich RG v podani Nadala
Reagovat
Pe3k
Přesne tak. Ten chytit ve 3 kole Dimitrova nebo Monfilse tak balí kufry...75 min první set, to je katastrofa. Akorát zdržuje, člověk se tu celý den těší na tenis a beztak to Nole a Grigor budou hrát až zítra :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vy mě rozesmíváte s teoriema, jak Nadal nevyhraje FO :D Je nejlepší na světě (tuto sezonu jednoznačně), jenže je náchylnej ke zraněním. Takže kyž hraje s nbulama jako je Brands, Kilžan nebo touhle italskou, o kterejch ví, že ho nikdy neohrozí, proč by hrál na maximum a riskoval zranění? Hraje tak, aby vyhrál a až narazí a někoho sobě rovného, tak zapne naplno, easy.
Reagovat
Mayo
na neho stačí takýto kvalitný obojručný BH a je hotový...škoda, že ten BH má taký slabučký
Reagovat
smazaný uživatel
Chýba tomu ľahkosť, to sa nedá popriet..Rafa posobí unaveným dojmom.
Reagovat
smazaný uživatel
Na ČT Sport teď běží lišta, že zápas Petry budou od 17:30 vysílat na webu www.ctsport.cz a od 20:20 bude na ČT Sport záznam.
Reagovat
Bob
Dík. Venku hnusně, takže budu asi doma a koukat.
Reagovat
PetaM
Díky za zprávu :)
Reagovat
tommr
tak aspon něco i když ze záznamu to není nikdy úplně ono. Ted ještě aby to Youzhny co nejdřív dotáh a Petru na kurt pustil ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no, to taky doufám, že už to dotáhne, protože jestli se Tipsan ještě probudí, tak to v těch osm taky klidně může být přímý přenos :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak dobrý, a teď Petru, prosím :) Pojď! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, to zase bude pokoukání :-( Streamy mizerný, na špatným kurtu se špatnou kamerou, na ČT nic a když zapnu live na stránkách ČT, tak se mi to seká jako mrcha. Tak snad to alespoň Peťa dá, věřím,že jo.
Reagovat
PetaM
Mám možná hloupý dotaz, ale na stránkách ČT jsem ještě nikdy nic nesledoval. Jak tam najdu ten zápas prosím? :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.ceskatelevize.cz/sport/zive-vysilani/

Snad to hodí přímo na ten zápas
Reagovat
PetaM
Ahaaa, děkuju :) Tam jsem byl, ale říkal jsem si, že jsem asi špatně kliknul :D Tak děkuju moc :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát teda nevím, no. Holky už hrajou a já tam mám pořád fotbal,tak nevím, jestli to přepnou automaticky? Já jinak ČT live taky nesleduju.
Reagovat
smazaný uživatel
Tam je fotbal. Tenis je tady...
http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/french-open/229795-zive-kvitova-hraje-o-postup-do-osmifinale-french-open/
Reagovat
smazaný uživatel
hele, taky vám to tak blbě šumí?
Reagovat
smazaný uživatel
Díky :-) a omluva PetaM za mystifikaci :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to Južnyj na Tipsu hrne, Petra by se mohla na kurt dostat dřív než jsem tipovala. Pokud to Tipsa nezačne otáčet.
Reagovat
tommr
vypadá to slibně. Pro nás fanoušky by asi bylo lepší kdyby Petra začala později až skončí fotbal, ale pro Petru bude zase lepší když nebude muset zbytečně čekat a bude mít ten zápas co nejdřív za sebou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Franseca potěšila, i když je to zjev a působí děsně nepříjemně, její tenis prostě baví, mezi bum bum hráčkami něco jiného.

A Mischa zatím taky dělá radost, snad udrží.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už je to 2:0 na sety, to je fajn. Janko splnil úkol už včera, když vyřadil zjeva Verdasca. :D Vítězství Míšy by se mi hodilo. Pak by měl třeba i šanci postoupit do čtvrtfinále... V té bídě ve Fantasy už si musím vážit každého bodíku. :D Navíc Míšu tam každý nemá, ale hodně lidem dneska vypadl Paire. Potom tam taky hodně mají Fogniniho a Robreda (že já vůl ho tam nedal místo Melzera :D). No, Fognini má teď brejk proti Rafovi... Rafo, už zase ten 1. set? :(
Reagovat
smazaný uživatel
Mně právě vypadl Paire :D
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino to seš ty? Proč máš jinej nick?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdepak, já jsem úplně někdo jinej. Nevšiml sis, že nemám v příspěvcích : úsměv, nebo : pojď, pojď ? Ale taky mi tu Fandina dnes chybí... Asi má povinnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina přece jela na RG.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, ta se má !
Reagovat
smazaný uživatel
To jo. Já s ní nemluvím, nechtěla mě s sebou ani jako zavazadlo :)))))
Reagovat
Mayo
vamos Rafa , konečne ide hrať
Reagovat
brixner
Ahoj! Prosím pěkně o nějaký použitelný link na Live z Paříže! ČT Sport se zase vytáhl...:-((( Díky Brix
Reagovat
Heather_Fedex
mit na servisu 40:0 a nakonec to stejne prohrat...to je bohuzel takova tva specialita ;(((
Reagovat
smazaný uživatel
To se občas stane každé hráčce...

Masha dává volume doprava, srovnává na 5:5 a brejkboly 7/7. :)
Reagovat
Heather_Fedex
maria ma velke stesti, ze proti ni na 2. strane stoji zheng se svym slabouckym servisem...jinak je to velke trapeni a boj se samou sebou
Reagovat
Heather_Fedex
monty, bohuzel mam pocit, ze maria v tomhle vynika...obzvlast proti serene ;///
Reagovat
smazaný uživatel
Vika dneska taky měla problémy s podáním... A věř mi, že se to stává spoustě holek. Co se týká mých favoritek, tak se jim to v poslední době stalo asi všem, že někdy ztratily vedení 40-0.

Come on, Masho! Ukončíme to! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fran. válcuje Marion. Zvedne se, děvče ? Schiavone je mi nemilá, takže faNdím spíš Marion.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně jsou nemilé obě, ale Bartoli mnohem víc. Tak uvidíme, která z nás to dá :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, já to mám opačně, obě nemilé, ale Schiavone víc, protože v zápasech proti našim holkám předváděla neskutečné grimasy, gesta a křiky. a to nemám v lásce.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jedna nemilá vyhrála a druhá nemilá postoupila.. :) Co to má Francesca na bradě? Zápas Francescy s Vikou taky může bejt dramatickej vzhledem k tomu, když by Vice nešlo podání jako dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
Příjemná zpráva dne, háčka jdou do třetího kola, přeju jim to, holkám, škoda, že to nebylo možné vidět, tak snad další zápas ?
Reagovat
tommr
zápas to byl ovšem jak na houpačce. Hlavní je ale postup ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, ale snad se holkám blýská na lepší časy.
Reagovat
George_Renel
Dnes jsem se poprvé díval na její celý zápas a nevím zda se mi to jen zdá, ale připadne mi Viktorka skoro širší než delší. Taky to bylo poznat na jejím pohybu.
Reagovat
tommr
Bartoliová nám taky mohutní. U ní to ale není nic překvapujícího - ta k tomu má dispozice ... :)
Reagovat
George_Renel
Když jsem se díval na Nadala a jeho popotahovací a uhlazovací rituály napadlo mě, že by byla zajímavá dvojice v mixu Rafael a Marion. To by se tenis ani nemusel hrát a lidi by se stejně pobavili :-)).
Reagovat
smazaný uživatel
No, možná byla Vika dřív trochu hubenější, ale nepřijde mi, že je teď nějaká široká... Pohyb měla úplně v pohodě a její nohy (dneska konečně bez legín) jsou stále perfektní. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, co na tenistkách pozoruješ, se divím, proč si přeješ krátké zápasy? :)))
Reagovat
tommr
jj kombinace největšího pošuka na okruhu ATP a Marion by byla opravdu zajímavá ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Abych to upřesnil: Já si přeju krátké zápasy mých favoritek v prvních kolech turnajů. Potom chci, aby se spolu potkaly třeba v semifinále nebo nejlépe ve finále a tam už si přeju tříseťák, abych se mohl pořádně kochat. :D Ale jinak mě samozřejmě baví tenis jako hra. Krásné ženy jsou příjemným bonusem navíc. :)
Reagovat
George_Renel
Kdyby to nebylo absurdní, tak bych řekl, že je jako po porodu. Připadne mi, že jí strašně v přes tu zápasovou pauzu narostl zadek a boky - obojí do šířky. Pas se jí skoro ztratil.
Reagovat
Jan
Vidím to zcela jasně před svým zrakem, jak Nadal popotahuje a uhlazuje a Bartoliová poskakuje, to by bylo něco :) A do toho by na druhé straně mohla ječet Šarapová ještě s někým :)
Reagovat
Jan
A ještě by se mohli popotahovat a uhlazovat navzájem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle těch vašich příspěvků to nevypadá na tenis, ale horor :))) Mašeně by mohl sekundovat David, ten taky slušně heká. Monty jsi prostě požitkář, to k životu patří :) Ale obávám se, že na finále tvých krasavic asi nedojde, já favoritkou vidím Serenu. A samozřejmě jako bonus by ho mohla hrát s Petrou.. :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale než by Nadal podal, Marion by byla jaksi vyskákaná.. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Masha a Vika se ve finále utkat nemůžou, protože jsou ve stejné polovině pavouka. Takže by spolu hrály už v semifinále... Jediná možnost je, že by do finále dostala Anička. :) Ale jak říkáš, tam je Serena, Sara nebo třeba Aga, která teď čeká Anu v osmifinále...

No, povedlo se to loni na AO, kde byly ve finále Vika a Masha. :) Bohužel to teda bylo krátké... Asi nejdelší zápas spolu sehrály loni v semifinále US Open.
Reagovat
smazaný uživatel
No, jestli to vidíš takhle... Tak třeba tady Vika začne mít větší podporu. Pořád tady někdo volá po ženských tvarech... :D
Reagovat
smazaný uživatel
A které jsi fandil, když se ti tam sešly obě?
Reagovat
smazaný uživatel
Když se tam takhle sejdou, tak už si jenom užívám tenis a krásné ženy. :) Nemám to tak, že bych některé fandil víc nebo míň... Samozřejmě mi tehdy bylo moc líto Mashy a zároveň jsem měl radost, čeho Vika dosáhla. Byl to její první grandslam a zároveň se stala jedničkou, což jsem už v roce 2009 předpovídal (můžu ti ukázat i důkaz). :)
Reagovat
smazaný uživatel
Důkaz? To zní zajímavě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem to tady párkrát dával... Stačí si najít mou otázku. :)
http://sport.idnes.cz/ptejte-se-tenisove-legendy-hany-mandlikove-fk2-/odpovedi.asp?t=MANDLIKOVA

"Dobrý den. Co říkáte na letošní výkony běloruské tenistky Victorie Azarenky? Podle mě je to budoucí číslo jedna, jak to vidíte vy?"
Reagovat
smazaný uživatel
copak s ní dneska je ?
Reagovat
Heather_Fedex
na servisu to neni zadne terno. ale ta statistika vyuzivani breaku...6/6 tak ta stoji za to ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď rozhodčí Mashu pěkně poškodil, jak prokázala režie záběrem jestřábího oka... Raz, dva, tři - rozhodčí je p***a! :D

No a Masha prohrává ve 2. setu 1:4. :( Sakra, já nechci další tříseťák...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj videla jsem to...prave v takovych pripadech by se siklo jestrabi oko a challenge, To bylo hodne nefer.
Reagovat
smazaný uživatel
A komentátoři na britském Eurosportu mluví o nutnosti jestřábího oka i na antuce... No, ještě aby to došlo někomu nahoře! :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska to tvoje holčiny nemají až tak jednoduchý..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, a zrovna při třetím brejkbolu. Mohla být shoda a místo toho Masha ztratila servis... Nejhorší na tom je, že tohle není první chyba rozhodčích, kterou jsem letos na RG viděl.

Teď Masha snížila na 2:4 a podává... Doufám, že se zdravě naštvala. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt byl ten míček IN?? Jak moc? Mě zrovna vypadl stream, když se šla Maria na ten míček podívat blíž..

To ještě otočí, vidíš už je to jen 2:4.. :D
Reagovat
Heather_Fedex
nevim nevim, jestli tenhle set otoci....no ale masa si za to castecne muze sama
chyb jak na bezicim pasu ;/// moc se mi ten zapas nelibi
Reagovat
Heather_Fedex
haitik, 2. servis byl presne na care, jak ukazal tv zaber
Reagovat
smazaný uživatel
Já se taky kolikrát zlobím při sporných míčcích. I včera (Petra vs Vinci). Jen u nás pan komentátor opakuje, jak na antuce oko není třeba, že jsou tam stopy v antuce... Oko na antuku !
Reagovat
Mayo
Zhengová vyradiť rusku !
Reagovat
smazaný uživatel
Mayo !
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ten rozhodčí je pěknej vůl! Tak co mu ta Zheng ukazovala za stopu? :D

Mě se ten zápas taky moc nelíbí, avšak od stavu 1:4 ve 2. setu je to trochu lepší.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
je dobrá, už dotahla na 4 : 4.
Reagovat
smazaný uživatel
To nevím, co mu ukazovala, ale nic jí nevyčítám. Zheng tam není od toho, aby rozhodcovala... Najít správnou stopu míčku je práce rozhodčího. Je to jeho chyba a nikoho jiného.

Sakra, zase 4:5 a Zheng jde podávat na zisk 2. setu...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak na Petřině kurtu se dohrála druhá čtyřhra. Nastoupí pánský singl. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet...Ale jestli bude držet počasí a hráči, tak asi holky nastoupí nejdříve v 18.30 nebo také ve 20.00.
Reagovat
tommr
Tipsarevic má takovej nepříjemnej zvyk hrát hodně dlouho - na GS často na 5 setů. Takže čekám,že Petra dřív než v 19:00 nezačne ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeezis nestras, ja uz z dlouhy chvile koukam na Marii.......Tak to si fakt jeste pockame.
Reagovat
tommr
ono by to zase nemuselo bejt tak úplně špatný. Fotbal začíná v 17:00 a tak by měl bejt nejpozději v 19:00 konec. A pak by možná byla určitá šance, že místo oslav titulu dají přece jen Petru ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože ji dlouho nesleduju, tak dnes s podivem registruju, že její řev už není řevem a je snad ještě tišší než Vika. Nevím, co je příčinou, každopádně pro mě příjemná změna. :)
Reagovat
smazaný uživatel
asi šla do sebe? Mě Mária nevadí, jen ten její křik, jinak je mi chováním celkem sympatická. Loni na exhibici v Praze, se chovala mile.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť jsem ti to před pár dny psal, že Masha už není tak hlasitá. :) Už od Stuttgartu jsem si všiml, že má takový vyšší tón...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ale já ji nesleduju, tak to slyším prvně až teď. Že by vliv i Dimitrova? :)))) Říkám, je to sympaťák :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, o vlivu Grigora se taky může spekulovat... Kdepak by ji to asi mohl naučit? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dej si pozor, hranice příspěvku o intimnosti je tenká.. :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť já vím. Milostný život nechávám pouze na nich... :)
Reagovat
smazaný uživatel
ten druhý set není podle našich představ...Díky organizátorům zas nic nevidíme, ach jo!
Reagovat
Mayo
Háčka nikoho nezaujímajú
Reagovat
PetaM
To si jen myslíš.
Reagovat
smazaný uživatel
no, tebe evidentně ne.
Reagovat
smazaný uživatel
jak vidíš, tak nikoho nezajímá spíš tvůj "vamos" Dimitrov.
Reagovat
smazaný uživatel
takže si zase pěkně hupsni do svého vlákenka a tam zůstaň.
Reagovat
tommr
druhej set byl taková studená sprcha. Doufám, že se ve třetím holky trochu vzpamatujou. Byla by škoda končit tak brzo s nepříliš silnejma soupeřkama ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, byla by to škoda, taky doufám...
Reagovat
smazaný uživatel
ve 3. zatím dobrý.. snad to vydrží..
Reagovat
smazaný uživatel
Holky jedou, ať jim to vydrží !
Reagovat
Mayo
uff aké reakcie som vyvolal :O však mier o nič nejde (:
Reagovat
smazaný uživatel
Holky gratulka, tak ještě kanárek na cestu zazpíval...Hezky.
Reagovat
Mayo
pome Zhengová nedaj sa , vyradiť hékalu :)
Reagovat
Mayo
och to nemalo byť sem :D
Reagovat
Mayo
vamos Dimitrov !
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, takže kromě první trojky po dnešku mžoná všichni muži venku, ženy to samé brzo. Pairemu jsem věřil i na Nišiho, skoro.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad aspoň Francesca porazí hopsalku a Mischa toho pseudointelektuála :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No, pořád jsi na tom mnohem líp než já. Tak jsem to propočítával oproti ostatním a myslím, že svoje momentální 29. místo už nevylepším... Ale všiml jsem si jedné zvláštnosti, že Kaia Kanepi ještě není označená jako vyřazená.
Reagovat
tommr
a získaly první set 7:5. Škoda, že to nejde nikde sledovat ani na streamu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super! Ale na Petru si jeste nejakou tu hodinku pockame....
Reagovat
PetaM
Škoda nevyužitých náskoků. Mohlo to skončit už 6:4 ... Ale set mají, tak ještě jedeN! :)
Reagovat
smazaný uživatel
holky do toho!
Reagovat
pepin
Ten článek je opravdu moc hezký a zajímavý a z části odkrývá pravděpodobné příčiny Petřiných výpadků o kterých pochopitelně vědělo a ví velmi málo lidí.
Reagovat
carolyn
Nestačím se divit, tohle už mi nepříjde zcela úplně v pořádku :-/

to jen tak mimo článek, ale každého věc ..... jen konstatuji
Reagovat
smazaný uživatel
není v pořádku?
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu se ta Vika zvedla, snad to udrží...A Errani/Vinci zas jedou, bohužel...
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je holt vidět, proč patří Vika ke světové špičce..
Reagovat
misa
http://sport.idnes.cz/kotyza-o-kvitove-na-roland-garros-dll-/tenis.aspx?c=A130531_180041_tenis_ma

Jsou tam docela zajímavé věci, naznačuje, že Petra má snad nějaké problémy mimo tenis.
Reagovat
Padme
Už to tak vypadá, snad v tom není ten její kluk...
Reagovat
tommr
já si myslím, že za tím je ten Pavlásek. Petra by k sobě potřebovala nějakýho pořádnýho chlapa, aby jí podpořil a ne pubertáka, kterej má nejspíš problémy sám se sebou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Možná by Petra teď neměla mít vůbec žádnýho chlapa (pokud je to ten důvod).. ne vždycky se dá bohužel skloubit úspěch se soukromým životem. Hlavně, ať se netrápí, pro jedno kvítí slunce nesvítí a vrátí se k tomu, pro co žije. Jinak je vidět, že Kotyza ji opravdu dobře zná a je pro ni důležitej, i když ho spousta lidí vidí jako příčinu jejího neúspěchu.
Reagovat
Padme
O Pavládkovi toho moc nevím, tak nemůžu soudit. Ale byla by škoda, aby si kazila kariéru kvůli chlapovi :(
Reagovat
smazaný uživatel
No taky souhlasim s tim, ze za tim je chlap.....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prostě za vším hledej chlapa :))))
Reagovat
VlS
už zase řešíte něčí intimní oblast? Teď si představte, že takhle někdo propírá na webu Vás. To se fakt nestydíte? Kdo Vás vychoval?
Reagovat
smazaný uživatel
Intimni oblast??! To jsem si nevsimla, ze by tu nekdo resil ci dokonce propiral....:-)
Reagovat
tommr
propíráme to, protože se o tom zmínil Kotyza. Petra je veřejná osoba a jako taková s tím musí počítat ...
A poznámky o vychování si laskavě strč někam. Ze svý vlastní zkušenosti můžu říct, že ty sám jsi jeden z největších hulvátů na jaký jsem kdy na tenisovejch diskusích narazil ...
Reagovat
Padme
Nemyslím si, že by to někdo z nás myslel špatně. Máme Petru rádi a chceme aby se jí dařilo. Jen diskutujeme, co ji trápí...
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak, souhlasim. Jsme na tenisovem portale a ne v bulvarnim platku. Takze resime tenis a to, co se ho tyka.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem to nemohla najít, až jsem klikla na sportlidovky.cz. Velmi zajímavý rozhovor. Jen poznámka : že je Petra v nepohodě v soukromí, to nutně nemusí znamenat, že je to přítelem... Může to být x dalších věcí...Lidé citoví, senzitivní a empatičtí,( jak říká Kotyza citově závislí ) to my ženy z podstaty ( většinou! )jsme a Petra není výjimka, to nemají lehké. Já jsem si myslela, že Petra není úplně v pohodě, když jsem jí viděla v zápasech. Ale my můžeme tady jen spekulovat.Opravdu jí přeji, aby se s problémy vyrovnala a myslím, že to zvládne dobře. Vše dobré Peťo, v soukromí i v tenise.
Reagovat
smazaný uživatel
Kotyza rozhodně nenaznačoval, že má Petra problémy s Pavláskem, to je pouze tvoje ničím, ale vůbec ničím, nepodložená domněnka. Navíc formulovaná jako hloupá urážka.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem vychovaná a co ty? Jaká intimní oblast? Že má přítele je veřejná věc, my neřešíme, v jaké poloze s ním spí, ale reagujeme na veřejný rozhovor s jejím trenérem. Co je na tom neslušnýho?
Reagovat
tommr
Kotyza naznačil, že Petra má problémy v soukromí a to bývá u mladších lidí většinou vztah s partnerem. Nevím proč by se o tom nemohlo diskutovat. Vztahy Berdycha, Štěpánka nebo Rosola s jejich partnerkama se tady často řeší a nikoho to nepohoršuje. Jakmile ale jde o Petru tak se fanatici z FFK můžou zbláznit a hned melou nesmysly o urážkách a špatným vychování ...
Reagovat
smazaný uživatel
Že má přítele je veřejně známá, ne veřejná věc. A jestli jejich vztah prochází krizi, to už není ani veřejně známá a už vůbec ne veřejná věc.
A to už vůbec neřeším to, že dle vašich úvah to vypadá, že Adam je zřejmě jediná jí blízká osoba, resp. jediný možný zdroj problémů..
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda slecna Ochotska se tu propirala od rana do vecera od DC az po Bukurest a nikdo nikoho nenapominal.
Reagovat
smazaný uživatel
tak se nerozohňuj, vždyť to nemá cenu. Já si myslím, že to nutně nemusí být partnerem. To bys koukal, co se lidem někdy přihodí a děje...Opakuji, my můžeme jen spekulovat...Důležité je, že ,doufám všichni tady, Petře přejeme pohodu v soukromí i v tenise... Jinak hezký rozhovor, moc se mi líbil.
Reagovat
smazaný uživatel
Kotyza pouze řekl, že Petra v poslední době neměla z různých důvodů úplně čistou hlavu. Problémy s partnerem jsi z toho udělal až ty a znovu opakuji, že bez jediného relevantního důvodu. Pokud tedy za relevantní důvod nebudeme považovat to, že nic jiného než problémy s Pavláskem zjevně nejsi schopen vymyslet..
Reagovat
smazaný uživatel
Já to taky neřeším, jen se tady o tom napsalo pár příspěvků a tím to končí, já nevím, proč se z toho dělá věda. Fanoušci zareagovali a tím to končí, tady se Petra řeší kolikrát urážlivě (viz její vzhled apod.) a to nikomu nevadí? Pokud něco přeženu, kritiku na svoji osobu přijmu, ale tady si nejsem ničeho vědoma :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak jsem si nevšiml, že by někdo do zblbnutí opakoval, že Ochotská není pro Rosola dost dobrá, protože je mladší/blondýna/TV moderátorka/z jiného hloupého důvodu..
Reagovat
smazaný uživatel
tak se nehádejme, jak to vidím, všem nám jde o jedno a Petře fandíme. Měli bychom táhnout za jeden provaz...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě vadí jakákoliv hloupá narážka na Petru, ale na troly jsem si už zvykl nereagovat a vás ještě za troly nepovažuji, byť tommr se jim svými vyjádřeními začíná nebezpečně přibližovat. ;-)
Teď konkrétně vidím problém v tom, jak jste s tím všichni rychle hotoví a za vším vidíte Pavláska..
Reagovat
smazaný uživatel
Však už spolu nejsou. Nedávno jsem byl se spolužákem na akci v Bílovci, kde byl taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo....Moc nechapu o co tady jde. Nikdo Petru neurazi, neutoci na ni ani nic jineho zleho. VIS tady neco nesmyslnyho vykriknul, ty si se toho chytil a z komara jste spolecne udelali velblouda.
Dle meho nazoru nikdo nic spatneho na adresu Petry nerekl.
Reagovat
tommr
samozřejmě nemusí jít nutně o Pavláska. Já jsem jen napsal můj osobní čistě subjektivní názor. Kdyby to ale Petře s Pavláskem opravdu klapalo tak by snad o tom byla v médiích aspon nějaká zmínka a někdo z Petřinejch skalních fanoušků by to jistě v diskusi vytáh. Místo toho je jen takový podivný ticho ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a nebo je to víc věcí dohromady. Já už jsem zažila, že ty "nepohody" přišly ve dvojici, trojici... To je zkrátka život. Petra to překoná, věřím...
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát tommr se tu nesmyslně otřel o Pavláska..
Reagovat
smazaný uživatel
Možná jsem troll taky, nevím, neřeším to :)) A mně se teda coby fanynky Petry víc dotknou blbý narážky ohledně jejího vzhledu nebo váhy než to, že jsme tady v pár příspěvcích jen tak polemizovali.. čteš tam nějaké "je to jasný, za to může Pavlásek"? Já ne :)) Nakonec těch příspěvků o tom, jak jsme údajně nevychovaní, je víc než těch, které někomu tak vadí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Při tvé inteligenci ti jistě došlo, že Petra není z těch, co by měli potřebu své soukromí veřejně rozpitvávat, takže novinám ani nám fanouškům nepodává každodenní zprávy o tom, jak na tom s Adamem zrovna jsou. Takže žádné podivné ticho se nekoná.
Reagovat
VlS
Kde jsi četl něco, co indikuje to co píšeš: já si myslím, že za tím je ten Pavlásek. Petra by k sobě potřebovala nějakýho pořádnýho chlapa, aby jí podpořil a ne pubertáka, kterej má nejspíš problémy sám se sebou ...
Je to tvoje ničím nepodložená spekulace hrubě urážejíci Adama Pavláska, kterého jsi v životě nepotkal a nemluvil s ním a nemáš žádnej důvod ho posuzovat, hodnotit a odsoudit. Jsi hulvát, jakej se jen tak nevidí.
Reagovat
VlS
Kde jsi četl něco, co indikuje to co píšeš: já si myslím, že za tím je ten Pavlásek. Petra by k sobě potřebovala nějakýho pořádnýho chlapa, aby jí podpořil a ne pubertáka, kterej má nejspíš problémy sám se sebou ...
Je to tvoje ničím nepodložená spekulace hrubě urážejíci Adama Pavláska, kterého jsi v životě nepotkal a nemluvil s ním a nemáš žádnej důvod ho posuzovat, hodnotit a odsoudit. Jsi hulvát, jakej se jen tak nevidí.
Reagovat
PetaM
Lucie Šafářová sice na Roland Garros vypadla už v 1. kole, druhý grandslam sezony si však užívá alespoň ve čtyřhře. S Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou, se kterou před třemi týdny v generálce v Madridu obhájily titul, dnes porazily 6-2 6-4 domácí dvojici Caroline Garciaová a Mathilde Johanssonová a postoupily do osmifinále.

Jak mohly obhájit titul, když tam vyhrály poprvé ... Chápu, že je sobota, ale takové chyby .. :D :)
Reagovat
tommr
to se redakci opravdu moc nepovedlo - zřejmě zaměnili slovo získaly za obhájily. Budiž jim to ale dneska odpuštěno - hlavní je, že holky poměrně přesvědčivě vyhrály a postupujou dál ... :)
Reagovat
dadaft
musel jsem být padlý na hlavu, když jsem tipoval Azarenkovou na vítězku turnaje.
dneska to možná zvládne, ale Serena ji rozmašíruje.
Reagovat
VlS
hraje zatím úžasně a Viku hodně trápí. Tak jen aby jí to nasazení vydrželo
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že jí to vydrží co nejdýl, fakt skvělej tenisovej začátek při tak ubrečeným počasí...
Reagovat
dadaft
jen tak dál. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím je to velmi kvalitní tenis. Doufám, že to dopadne dobře pro Viku. Na příjmu to jde zatím mnohem líp než na servisu...
Reagovat
smazaný uživatel
Jen se mi zdá, že publikum je dost vlažný na to, že tam hraje domácí hráčka.. Vika se trápí s podáním, Alizé skvěle.
Reagovat
dadaft
první i druhý servis u Viky špatný.
teď jeden z druhých servisů letěl snad metr vedle.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, sotva jsem to dopsal, tak Vika prohrála 1. set. :( Nevím, ale bude to strašně těžké. Alizé má doma motivaci, takhle dobře jsem ji ještě hrát neviděl. Publikum se taky probouzí... Vika ale už spoustu takových zápasů otočila, tak snad se to povede i dneska. Hlavně to chce nezpanikařit a snad to konečně začne jít na servisu...
Reagovat
dadaft
tohle bude ještě mazec.
obě hráčky výborné v mezihře.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nepanikař :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu emoční utkání od obou.. Alizé vydrž !!
Reagovat
smazaný uživatel
Když já nevím, viděla jsem utkání Lucka H. vs Cornet, a tak se mi ta Cornet zprotivila svým chováním, že jí fandit nikdy nebudu...
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji neviděla, jen o ní komentátor říkal, že je taková vzteklá, nebo teda byla vzteklá. Tím, že žádná není moje favoritka, tak si užívám pěknej tenis a toho, že světová hráčka to nemá tak lehký, jak se čekalo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
to má ten komentátor pravdu a jak křičela....Jak říkám, snad budu fandit tý Vice, nakonec...
Reagovat
smazaný uživatel
No vida,koukám, že se Vika zvedla.
Reagovat
dadaft
http://www.rolandgarros.com/images/pics/misc/f_31-05-Schiavone-Francesca-03.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Dával jsem to vedle, dám to i sem...

Na ČT Sport by měl být přenos zápasu H+H proti Soraně a Moritě. Aspoň to mají v programu...
http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/
Reagovat
PetaM
Tak to by bylo nejlepší! :) Díky za upozornění :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
paráda!
Reagovat
EllNino
Jenže na kurtu č. 3 sice měli kamery do čtvrtka, ale teď už se z toho kurtu nevysílá, i Budka ve včerejším sestřihu říkal, že puvodně to meli dávat, ale není přenos :/ ..tak nevím
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak , Budka to včera říkal. Takže zas nic, ani nic náhradního... To je skandál. Jestli bude Petra dnes, tak v době, kdy mají naplánovaný fotbal, takže zase nic. Jsem hrubě nespokojená...
Reagovat
smazaný uživatel
V tom případě nevím, proč to pořád mají v programu... Tak se omlouvám, naivně jsem věřil ČT. :D
Reagovat
PetaM
Ach jo .. :( Tak teď jsem nasraný/zklamaný :D ...
Reagovat
tommr
na LiveSport.cz mají u Háček taky televizní obrazovku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No právě podle toho jsem to našel... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jé, tak to zase máme fandit takhle nasucho? :(
Reagovat
tommr
tak bohužel to byla jen falešná upoutávka - v telce ani na streamu to nikde není. Háčka budou muset nejspíš ještě nějaký to kolo na turnaji vydržet, aby jsme se na ně mohli podívat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám v dnešní konec Bartoliové protože na ten její tenis se nedá koukat !
Reagovat
Pe3k
Pršet by nemělo. Petra se zas protrápí zápasem jako obvykle.¨
Těším se na zápas Dimitrov - Djokovic. Může to být jeden z vrcholů letošní cihly. Tipuju 3:1 pro Novaka.
Reagovat
smazaný uživatel
A jak to víš? Aby se Novak netrápil víc než ona :))))
Reagovat
Pe3k
Očividně nechápeš význam slov - tip a může ...

Btw. stupidní ČT tam vysílá zápas ze včerejška když teď jede Nisikori-Paire. Fakt demence.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem reagovala na to, jak víš že se Petra dneškem zase protrápí.. jinak slovům tip a může rozumím :))
Reagovat
smazaný uživatel
Protože ČT vysílá jen zápasy českých hráčů.
Reagovat
Pe3k
Jo jasně, prohraný zápas Cetkovské co byl včera (koho to zajímá?) a když hraje Petra tak tam raději dají fotbal...
Reagovat
smazaný uživatel
Má právo na vysílání pouze 60 hodin z FO. Dokud budou hrát čeští tenisté využijí to na ně, plus SF a F muži i ženy. Až vypadne Kvitová budou dávat i zápasy jiných. A nezlobte se na mě, ale v ČT by byly za blázny, kdyby místo závěrečného kola GL ligy dávali 3. kolo GS.
Reagovat
smazaný uživatel
za blázny by byli u fotbalových fanoušků. Já fotbal vůbec nemusím. Zkrátka a dobře, u nás tenisových fanoušků jsou za blázny, když dávají fotbal a nás odkazují na webové stránky...Nejdřív naslibují a pak nic a nic.... Toho tenisu je zoufale málo na čt, za to fotbalu... A propos, jestli pak mě přijde umravnit a poučit pan Brož ? Tedy o pravopisu a satelitech...
Reagovat
smazaný uživatel
To máme stejně, já ještě tak hokej když je MS. Četla jsem někde, proč je fotbal tak oblíbenej: ¨Fotbal je zajímavej hlavně tím, že pár tisíců příslušníků chudé lůzy na tribunách řve na 22 milionářů: "Makej hajzle" :)))) Řekla bych, že je to dost trefný :))
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem neslyšela, jako vtip dobré...Skutečnost je ovšem opačná, miliony "chudých" podporují 22 milionářů ( někdy miliardářů ), tím, že naplňují stadiony a sedí před obrazovkami přijímačů...Protože, kdyby o fotbal nebyl zájem, tak by byl honorován jako některé okrajové sporty... Což se týká i nás horlivých tenisových fanoušků. Ale to slovo chudí je hodně nadnesené. Chudý člověk nemá ani televizi, ani počítač, ani peníze na lístky. Zkrátka chudý člověk je pro tento byznys nezajímavej...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi by bylo nejlepší to vyřešit, jak včera psal tommr. Fotbal by běžel na ČT Sport a Petru mohli dát na ČT2. Bohužel, jednou si na ČT usmysleli, že "dvojka nesportuje". Ale oni by se intelektuálové jednou bez svého dokumentu taky nezbláznili. :D Když bylo MS v biatlonu a Fed Cup, tak biatlon běžel na ČT Sport a Fed Cup na ČT2. Zajímavé, že tehdy to šlo. Asi pro ně není 3. kolo RG dost atraktivní...
Reagovat
smazaný uživatel
ty mi snad čteš myšlenky. Zrovna jsem na to myslela, k čemu mají program čt2! Mrkla jsem na programy na teletext a pochopitelně nic. Večer už nemohu sledovat webové stránky, tak si jen přeju, aby se to protáhlo a Petra nastoupila až zítra. Vlastně nejvíc si přeju, aby postoupila, ale také bych ten zápas ráda viděla.
Reagovat
smazaný uživatel
Blázny by byli, protože by upřednostnili naprostou menšinu. Gambrinus liga je tam jeden z nejsledovanějších pořadů (kor dyž de o titul), na tenis se dívá "pár" lidí, nepíše se mi to lehce, fotbal nesleduju a nemám ho rád, proto je snad jasné, proč vysílají fotbal. Proč je fotbal populární je jednoduché, může ho hrát každý, aby si člověk zakopal stačí vzít míč a hraješ, to u jiných sportů nejde. :)
Reagovat
smazaný uživatel
mělo tam být místo proto- přesto je snad jasné, proč fotbal vysílají,
Reagovat
smazaný uživatel
Ač nerada, ze stejných důvodů co ty, přiznávám, že máš pravdu. I když ale vzít pálku a pinkat taky může každej ne? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jistěže je to možné... :) ale leda proti zdi, což je nejtěžší soupeř, kerý nic nevypustí :D)
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě :))))))
Reagovat
smazaný uživatel
pravdu máš, ale jen tu z hlediska fotbalových fanoušků. Ale proč to nedají na čt2 ? Na to už asi není odpověď. Ze čtyř tenisových grand slamů davají na čt pouze jeden. I ten jeden je tak okleštěný a k tomu naslibují, jak budou sledovat "českou stopu" a ono kde nic, tu nic. Prostě, moje rozhořčení je velké a zdůvodnění, jak je sledovaný ( pro mě nudný a hloupý) fotbal, mě neuchlácholí. je mi líto.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak koukám na Viku a Alizé, pěknej začátek, mohla by Alizé vydržet takhle hrát :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že nevydrží. :) Musím ale uznat, že Alizé hraje zatím skvěle... Vika už dvakrát ztratila servis. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Moc pěknej tenis, Alizé krásně prohazuje.. Tak to přece musí bejt nuda, když by to tvoje favoritka hned vymydlila ne? :))) Jde o to, jak to Alizé dlouho vydrží...
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám rád, když zápasy odsýpají... :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist