8. den na Roland Garros: Začínají boje o čtvrtfinále, Berdycha vyzve Isner

1. 6. 2014, 08:34
Aktuality 460
Tomáš Berdych bude dnes v Paříži bojovat o své druhé čtvrtfinále na French Open. Do cesty se mu postaví dvoumetrový Američan John Isner, se kterým zahájí už v 11:00 program na kurtu Suzanne Lenglenové

Tomáš Berdych se za 4. kolo French Open dostal pouze v roce 2010, kdy nakonec vypadl až v semifinále po pětisetové bitvě se Švédem Söderlingem. O své druhé pařížské čtvrtfinále si dnes zahraje s Johnem Isnerem, s nímž se utká v prvním utkání na druhém největším kurtu v areálu Roland Garros.

Amerického dlouhána Isnera Berdych porazil ve čtyřech ze šesti vzájemných zápasů. V posledních dvou měřeních sil - loni na podzim v Pekingu a letos v březnu v Miami - s ním neztratil ani set. Na Roland Garros na sebe tito tenisté narazili ve 3. kole před čtyřmi lety, kdy Berdych ztratil jen pět gamů. "To je taky jeden ze zápasů, z kterých bych si rád vzal příklad. Letos jsem ho navíc porazil v Miami. I na tom se budu snažit stavět a držet se toho, co fungovalo," řekl Berdych iDnes.cz

Berdych si ale musí dát pozor na tie-breaky. Jeho 208 centimetrů vysoký soupeř jich v Paříži odehrál osm ve třech duelech jen dva prohrál. "Mě tie-breaky možná nepadají, ale spíš se budu snažit, aby žádné nebyly. Už jsme spolu dost zápasů odehráli a zrovna s ním nebylo tie-breaků až tolik," řekl Berdych, který tie-breakové bilanci s Isnerem vede 2-1.

Ve čtvrtfinále bude na vítěze čekat lepší z dvojice Roger Federer a Ernests Gulbis, kteří svedou souboj na kurtu Philippa Chatriera. Dva ze tří vzájemných duelů vyhrál dvaatřicetiletý Švýcar, o sedm let mladší Lotyš ale vždy uhrál alespoň set. Na tři vítězné sady se utkají poprvé.

"Herní plán už mám, vím jak s ním budu hrát. Ale odkrývat karty nechci," řekl sebevědomý Gulbis, jenž na antuce vyhrál už sedm utkání v řadě. "Je zřejmé, že si věří poté, co minulý týden vyhrál turnaj a tady se mu daří také. Jsem si vědom toho, že mám před sebou výzvu. Bude to těžký zápas, pár jsem jsem jich s ním už odehrál," uvedl Federer.

Po nich přijde na řadu souboj světové dvojky Novaka Djokoviče s domácím Jo-Wilfriedem Tsongou. Srb s Francouzem neprohrál už devět zápasů v řadě a v celkové bilanci nad ním vede 11-5. Na pařížské antuce se už střetli předloni, kdy měl Srb namále a čtvrtfinálový duel vyhrál až po pětisetové bitvě.

"Když hrajete s Novakem, musíte si na něj dát pozor ve všech ohledech. Ale hlavně se budu muset zaměřit sám na sebe. Musím se soustředit od prvního do posledního míčku, abych mu nedaroval laciné body. Pokud ho chci porazit, budu muset odehrát skvělý zápas," uvědomuje si loňský semifinalista Tsonga.

Program na dvorci Philipa Chatriera zahájí hodinu před polednem osmifinálový zápas dvouhry žen mezi Němkou Angelique Kerberovou a Kanaďankou Eugenií Bouchardovou. Večer se pak ve svém prvním grandslamovém osmifinále střetnou Španělka Garbine Muguruzaová s domácí Paulinou Parmentierovou.

Do programu byly dodatečně doplněny také dvě dohrávky dvouhry mužů. V jedné z nich se bude Andy Murray snažit udržet se v soutěži poté, co hraje s Philippem Kohlschreiberem 7-7 v pátém setu. Brit dosud nikdy nebyl ve finále antukového turnaje. Na hlavním dvorci čeká těžký úkol domácího Richarda Gasqueta, který prohrává se Španělem Fernandem Verdaskem už 0-2 na sety.

- PROGRAM 8. DNE NA FRENCH OPEN 2014 -
(neděle, 01. 06. 2014, začátky od 11:00)
• Kurt Philippa Chatriera •
Bouchardová (18-Kan.) - Kerberová (8-Něm.)
Verdasco (24-Šp.) - Gasquet (12-Fr.) ... dohrávka 6-3 6-2 2-2
Gulbis (18-Lot.) - Federer (4-Švýc.)
Tsonga (13-Fr.) - Djokovič (2-Srb.)
Muguruzaová (Šp.) - Parmentierová (Fr.)
• Kurt Suzanne Lenglenové •
Berdych (6-ČR) - Isner (10-USA)
Murray (7-Brit.) - Kohlschreiber ... dohrávka 6-3 3-6 3-6 6-4 7-7
Tomljanovičová (Chorv.) - Suárezová (14-Šp.)
Raonic (8-Kan.) - Granollers (Šp.)
Stosurová (19-Austr.) - Šarapovová (7-Rus.)
kompletní program 8. dne na French Open
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

460
Přidat komentář
smazaný uživatel
Diky za privitani
Reagovat
Stan_Borowitz
a vytvářeči virtuální reality mají zase svátek (tebe nemyslím, gigine, i když až za takovou hysterku jsem tě neměl...). No, budiž jim přáno. Letos zatím neměli moc jiných důvodů k radosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravim vespolek,
Rogerku, Rogerku co si mne to zase udelal....dnes tu pisi poprvé, jelikož si potrebuji vylit srdicko, toho kluka ze země helvetskeho krize uz sleduji od 1998, tedy roku kdy vstoupil do mužského tenisu, hral backhand jednoruc jako ja, narodil se stejny rok a jen o den později a k tomu nosil vlasy v culiku stejne jako ja....par let dostaval naklepy od Corretjy, Henmana, Hewita ci Nalbandiana, aby to nakonec dotahl na legendu tohoto krásného sportu. Suma sumarou jsem s nim zazil dobre i zle a dnes to tedy bylo hodne zle
.Spatny backhand , který neohrozil a navic byl stereotypne hran krizem, malokdy po lajne, chopy byly kratke, bez hloubky a rovněž hrane jen do backhandu,malokdy do forehandu, jednoznacne největší slabina dnešního utkani. Forehand byl rovněž bezzuby a zřídka z nej byl schopen zatlacit a finalne ani servis nepomahal.
Když k tomu pridame dobrou hru Gulbise, kdy pretlacil Federera na všech frontách, mohl se oprit o solidni servis a vyborny backhand nemuzu se nakonec divit, ze to skončilo jak skončilo. Hodne citovana pokazena smec z konce druhého setu se tak stala symbolickym obratem celého zapasu. Treti set byl Gulbis dominantni a statistiky byly zcela na jeho strane, ve ctvrtem ztratil nastesti na par gamu koncetraci a Roger toho vyuzil.Proklinane MTO bych tu vůbec nebral v potaz, protože Federer nakonec ten set vyhral.Paty set rozhodnul druhy gam,kde Federer udelal 4 UE a daroval tak Gulbisovi vedeni na 2:0, Litevec pak hral soustredene a dilo zkazy dokonal.
Jinými slovy Roger od konce druhého setu spatny a Ernest vyborny zapas.....ja tise zaplakal a zpravil si naladu pohledem na Muruguzu:)...Tak nic cu soon v Halle Mr. Federer
Reagovat
spaniel
Ahoj, vítám te tady a souhlas se vším. Dnes velka bida, nejvic me zklamalo ze nezměnil taktiku jak říkáš. Vzdy jsem myslel ze jen málokdo přemýšlí u hry jako on, ale dnes nechal asi rozum doma.
Reagovat
Stan_Borowitz
Přátelé, vy jste asi zapomněli na to, jak Gulbis udělal amatéra z Nadala v prvním setu loňského Říma? Tehdy to tempo vydržel jeden set, dnes tak hrál v podstatě celý zápas. Gulbis je potenciálně velký hráč, který - třeba jako Safin - zatím nezúročil své možnosti. Kdyby dnes hrál s Nadalem, tak ho porazí taky, na to vsadím boty. Možná Djokovič by ho přehrál, ale kdo ví.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zapas z Rima si pamatuji, udelal mne tim jednim setem poradnou radost. Ernestek je nepochybne talent o tom zadna a pokud se tenisu odevzda naplno tak myslim, ze tento rok ještě par typku z první desitky sestreli
Reagovat
smazaný uživatel
Keby, keby..

Ak by hral tak ako dnes, tak by s Rafom dopadol tak ako v IW alebo v Ríme, keďže s ním este nevyhral žiaden zo siestich zápasov, tusím..

S Rogerom vyhral už dva, oba na antuke, až taká náhoda to dnes nebola..
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale na keby jsi tady expert ty, nebo ne? Celá tvá teorie o slabé éře tenisu je postavená na "keby".

Řekl bych, že moje odhady výsledků jsou poměrně přesné, když už se do nich pustím. Jen pro připomenutí, v rozporu s "mainstreamem" jsem předpovídal, že si Nadal bez problémů ve třech setech poradí s Thiemem a že Federer na 100% porazí Tursunova, ale může vypadnout s Gulbisem. Takže moje "keby" nestojí úplně na vodě...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to, že si predpovedal vitazstvo Nadala v troch a možnú prehru Rogera s Gulbisom neznamená, že máš v hypotéze Gulbisa s Nadalom pravdu..Zas až taká Amerika trafit tieto dva zápasy to neni...Takže radšej pošetri boty..
Reagovat
Stan_Borowitz
můžu si dnes koupit milion párů bot a na mém výpisu z účtu bys nepoznal zítra rozdíl. Proto se o ně rád sázím :-)

A předpovědět, že Nadal prohraje v pěti setech s Rosolem, to taky nebylo nic světoborného? Nehledě na to, že není tak těžké dohledat tvé příspěvky, v nichž jsi dopředu opatrně omlouval případnou porážku Nadala od Thiema...
Reagovat
smazaný uživatel
Isteže..

Vidíš, ja som ospravedlňoval prípadnú prehru s Thiemom, ty s Gulbisom..Tebe to vyšlo a ja som spokojný :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Asi jsem se trochu unáhlil, pak jsem nad tím přemýšlel, a milion bot je moc, když vezmu v potaz průměrnou cenu 100 EUR za pár. Takže opravuju svůj původní výrok. Ne milion, ale deset tisíc párů si můžu klidně koupit, a na výpisu z účtu to nepoznám. Pořád je to příjemný pocit.

Na druhou stranu je ale hezké, že ty se umíš radovat z drobností. Pohádky nelžou, bohatství skutečně není jediným klíčem ke štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Znova sa potvrdil nezdravý fanatizmus FFF bandy...Tento vzťah k športovcovi je chorý, myslím, že by zaprel aj brata, pokial by na sebe nemal dres s hologramom RF..Vcelku to je smutné, lebo pokial sa nejedná o Rogera tak ľudia dokážu spolu vychádzať, vtipkovať, správať sa dospelo..To vsetko trvá až dokým Federer neprehrá, v tom momente už medziľudské vzťahy nie sú prioritou..Gigin, tito vyštvaní, dúfam, že ste spokojní..
Reagovat
r.Fever
Suhlasim, ked som dnes prisiel na TP nechapal som, co to ma znamenat, lebo samemu mi ta prehra prisla celkom pochopitelna.. ale kvoli par jedincom by som tao vysostne nekategorizoval
Reagovat
spaniel
Ja cekal prohru uz s Tursunovem a jsem radši ze prohral s Gulbisem nez zase s Tomášem. Gulbis uz tenis je pohledný a letos jsem videl hodne jeho zapasu. Ani jednou jsem nenapsal ze si nezasloužil vyhrat. Ano, nazval jsem ho krupanem a primitivem, ale jen kvuli tomu rozhovoru, s kterym absolutne nesouhlasím. Bral jsem ho jako rebela, souhlasil ze rozhovory s top hraci jsou nudne atd, ale s tímto proste ne. Klesl u me na uroven nejakeho Mohammeda.

@gigin jeste jednou verejne, promin a neber si to tak.
Reagovat
r.Fever
Spaniel, ty si čakal už prehru s Tursunovom ? To je ako keby fanusik Nadala cakal prehru s Mayerom ci Lajovicom.. Gulbisa pochopim, ale Tursunova ?
Reagovat
Roger_Federer
Souhlas..ale, dost tomu bliti pomohli jiny jedinci, fanousci jineho tenisty.
Reagovat
spaniel
Nelíbila se mne Rogerova hra uz se Schwartzmanem. Navic prohral s Chardym, pripada me ze zas klesá na uroven z 2013 :( Navic Tursunov umi zahrat pekny tenis, nedavno porazil Bautistu s kanarem a az v TB prohral s Gulbisem. A zapas tomu odpovídal, nebyla to zadna krasojizda. A kdovi jake drama by z toho bylo, kdyby se Tursunov nezranil.
Reagovat
spaniel
Naprosto jsem dnes ale nepochopil, ze aroger hral s Gulbisem bekhendove vymeny. Co si proboha myslel? To si muze dovolit Novak, ne on. A jeste topspinove, to byli pro Gulbise lahůdky. Kdyby aspon slajzy, z tech aspon nemohl utocit. A i kdyz byla konecne forhendova vymena, aroger byl prvni kdo to zas poslal na bekhend. Myslel jsem ze je takticky dobry, ale dnes teda pohorel.
Reagovat
spaniel
Prehanis, nečetl jsem teda vsechno, ale pochybuju ze by chtel nekdo vystvat zrovna gigina. A nemel bys mluvit o zaujatosti, kdyz tady čtu svycarske prase, tak ti to vubec nevadi. Nikdy si nerekl ani n...Zajimave. Mozna to naopak vitas, a doufas ze to vystve nas?
Reagovat
smazaný uživatel
Giginovi si sa ospravedlnil, to sa cení.

Ja na invektívy nereagujem, kľudne si to môžeš vypozorovať.. Nereagujem na švajčiarske prasa, na riťoškraba, na všetky tieto drísty. Zapájam sa skôr do diskusií, kde sa rieši tenis alebo tenisové štatistiky, ktoré uvádzam na správnu mieru :)
Reagovat
spaniel
Dobre, ale nemůžeš napsat prispevek kde odsuzujes jedny a ostatni přehlížet. To je zaujatost, protoze mas antipatie k RF. Kdybys ignoroval vsechny, tak neřeknu ani, ale ted tady kazes jak je jedna skupina nejhorsi, pritom je to v podstate stejne, jen jsme mozna nejpočetnější, takze to vic křičí. A to uvádění na správnou míru pobavilo :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Ano, to dělali svého času komunisti, že uváděli statistiky na pravou míru a "dokázali", že imperialismus zahnívá a SSSR je vlastně ekonomicky daleko před USA.
Reagovat
smazaný uživatel
Ozval som sa preto, lebo mám giginovi blízko a nikdy by som sa s ním kvoli tenisu neposekal..

Stan, mám pocit, ze si trochu uletel..
Reagovat
Stan_Borowitz
Ani ne, je to sice nadsázka, ale v podstatě mezi tím není rozdíl.
Reagovat
r.Fever
Boze boze tu je zas nas*ane ...
Gulbis dneska famozny, Roger slabsi, ale celkovo tie vykony od Monte Carla nie su ono. Na trave snad lepsie. Giginovo S.m.t. zazilo najvacsiu euforiu od vzniku :))
A neodpustim si, spaniel, tie tvoje urazky Gulbisa fakt nemaju uroven, zisti si kontext najprv..
Reagovat
spaniel
Co si mam zjistit? Cetl jsem to interview cele. Vzbudilo to velky ohlas, diskutuje se o tom na espn, yahoo, FB atd. Spis mne udivuje, ze vam to nevadi, asi jste stejní. To by se ale asi rychle změnilo, kdybyste se narodili bez výbavy.
Reagovat
Stan_Borowitz
Co se to proboha dnes děje? Skvrny na Slunci, nebo co, že jinak rozumní lidi jančí? Gulbis neřekl nic, za co by jej bylo potřeba ukřižovat.

"Hopefully they will not pursue professional tennis careers. Hopefully. Because for a woman, it's tough. ... I wouldn't like my sisters to become professional tennis players. It's a tough choice of life. A woman needs to enjoy life a little bit more. Needs to think about family, needs to think about kids."

Ano, není to názor v souladu s dnešním trendem politické korektnosti za každou cenu, můžeme jej vnímat jako kontroverzní, ale zase nebuď zbytečně hysterický. A s tím Hitlerem, to byl maximální úlet, spanieli. Tohle zlehčování zrůdnosti nacismu, kterého jsi se - doufám, že nechtě - dopustil, je asi tak tisíckrát horší než to, co řekl Gulbis. Věřím, že až se vyspíš, dojde ti to.
Reagovat
spaniel
Sorry Stane, ale jai totálně mimo :)

Dal si sem jen první plku toho co řekl, se kterou nemám nejmenší problém. Byl to úmysl, nebo si druhou nečetl? Ve druhé půlce už totiž nešlo o sestry, ale o ženy a o tom, co by měli dělat. Schválně si to najdi, tam byl ten problém. Sám víč, že pol.korektnost nesnáším, ale tady nešlo o ni, ale výrok z 15 století. A zjevně si ani nezaznamenal, kolika žen se to dotklo a teď nemyslím feministek, ale tenisových fanynek.

Ta druhá věc s Hitlerem...asi ses špatně vyspal, že ti to nedošlo, jinak si to nedokážu vysvětlit. Jak reagovat na argument, že je jedno co říká, vždyť chce být jen zajímavý? Je dítě nebo retardovaný? Může říct co chce? Bylo to jen dotažení ad absurdum, čo by mohl až říct, jen aby byl zajímavý a zda by to bylo furt v pohodě.

Já to fakt už nechápu, to já jsem znechucený z vás všech.
Reagovat
slacker
Vyrok z 15 stoleti. Hmm. Proc je tady takova koncentrace hysterek a divnych lidi. Jeste na zacatku 20 stoleti by byl skandalni vyrok opacny.
Reagovat
spaniel
Tak snad se někam posouváme...tedy alespoň někteří. Je ale zajímavé vidět, že když je někde na seznamu článek o šovinismu v arabském světě, tak to všichni odsuzují (i když uznávám, že ty jsou daleko za Gulbisem), ale když jde o zábavu a rošťáka Ernieho, tak je to pohodaaa.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nic jsem záměrně nevynechal. Prosím tě, můžeš sem dát citát nebo alespoň odkaz na tu druhou část, která tam chybí, protože všude, kam jsem zatím koukal, citují jen to, co jsem zkopíroval do svého příspěvku?

S tím Hitlerem ale prostě nemáš pravdu a je divné, že ti to nedochází. Nelze prostě jen tak mýrnix týrnix házet na jednu misku vah miliony mrtvých, které má na svědomí Hitler, s vyjádřením momentálně nepopulárního názoru na "genderové otázky", jak se dnes moderně říká. Tím jsi znechutil zase ty mne.

Že se tím někdo cítí dotčen? Pak má takový člověk asi nějaký problém hlavně sám se sebou. Ptal jsem se několika sebevědomých žen v svém okolí, jejichž názoru si vážím, a ani jedna z nich se tím, co řekl, necítila nijak dotčena, neřkuli ohrožena na svých právech, jak se snažíš tím krajně nepovedeným příměrem s Hitlerem naznačit.
Reagovat
Stan_Borowitz
Mimochodem, tvé výroky a výroky těch "zneklidněných" mohou s klidem vnímat jako velmi urážlivé ty ženy, které se rozhodly zvolit si za svou "kariéru" výchovu dětí na plný úvazek. Protože tvé (a jejich) výroky se dají chápat i tak, že je to pro tebe (a ně) zjevně něco "podřadného" ve srovnání s máváním raketou a pobíháním sem a tam po kurtu...
Reagovat
spaniel
Sorry, máš to tam, je to tato část: "A woman needs to enjoy life a little bit more. Needs to think about family, needs to think about kids."

Problém je v tom needs a ve zevšeobecnění na všechny ženy. On neví co ženy potřebují, nejsou všechny stejné a některé prostě chtějí kariéru a mají na to právo. Jistě, má pravdu, že hrát profesionálně je pro ženy těžší, jak biologicky, tak i v případě, že chce rodinu a kdyby řekl toto, tak mu tleskám. Ale nemůže říct, že ženy potřebují myslet na rodinu a potřebují myslet na děti. To je prostě blbost.

Tady je třeba reakce jedné ženy:
"I'm a woman who places great value in family. And I also believe that women create societies, and their priority should be keeping their homes intact in order to create a stable society at large. And of course it doesn't mean that men shouldn't have any responsibility toward family.
But here's the thing, it doesn't mean that a woman can't have family or can't enjoy life while playing tennis. May be it's tennis that gives them enjoyment. You can't say that all those girls who are in WTA don't enjoy their lives. It's not like you can't quit, if you don't like it.
Furthermore, you can't play tennis forever. There's still time to start a family afterwards. You can have kids and still have an excellent career; Kim Clijsters comes to mind. You can still have a husband. Many women players have husbands. Li Na seems to be pretty happy.
May be Gulbis doesn't want tennis life for his sister. May be he knows that his sisters won't enjoy this life, and he knows their priorities. But his comments seemed to be generalized toward all women. In addition, he has a history of making really obnoxious comments. It's hard to not see him as sexist."
Reagovat
spaniel
Takže tak to vidím, s tím Hitlerem jsem zašel do extrému, mohl jsem dát nějaký příklad na půl cesty. Ale proto se tomu říká ad absurdum, aby vynikla pointa. Nelze omlouvat něco takové tím, že chce být jen zajímavý, prostě ne. A na základě tohoto výroku kdoví, kam by až on byl schopný zajít. Minimálně ke zrušení WTA...já ji například extra nesleduji a pár krát jsem se tady posmíval její kvalitě, ale posílat ženy do kuchyně by mě ani nenapadlo.

No, abych to ukončil, asi se neshodneme, ale to se stává.
Reagovat
Stan_Borowitz
Zbytečně to nafukuješ (a média taky, ale to patří k jejich náplni práce), to je můj názor. Něco jako když svého času Topolánka udělali antisemitu, přestože proti Židům nikdy nic neřekl.

Rozhodně si nemyslím, že by Gulbis snad chtěl zakazovat WTA a vůbec nechápu, jak si k tomu došel, co tě k takovému závěru vede. Podle mne jediné, co chtěl říct, je to, že když se ho jeho sestry zeptají na radu, řekne jim, aby tenis profesionálně raději nehrály, protože je to velké odříkání s řehole s krajně nejasným výsledkem, a ať si raději užívají života. Což bych já dcerám miliardáře poradil taky. Rozhodnutí je ale přece na nich.

Já jsem opravdu ten poslední, kdo by chtěl ženám upírat jakákoli práva. Když jsem ještě míval zaměstnance (svého času až 300 lidí), nikdy mne ani nenapadlo, že by ženy měly brát za stejnou práci jiný plat než muži. Domácí práce a péči o děti si s ženou přirozeně dělíme. A tak dále. Ale nejen pro ženu, ale i pro muže by měla být rodina a děti od jistého věku životní prioritou. U žen to prostě z biologických důvodů nastává dříve, s tím žádné hnutí za jakákoli práva nic nenadělá. A vždycky je něco za něco. Dnes mají lidé hlavu plnou práv, a na povinnosti jaksi zapomínají. Takže děti vychovávají vychovatelky, protože rodiče se "realizují". Nebo dochází k takovým absurditám, jako když si v USA nechávají ženy pomalu v důchodovém věku "donosit" dítě najatou mladou ženou, aby mohly být ve věku babiček matkami. Každá mince má dvě strany, byť vypadá z lícové strany sebelíbivěji, jako třeba dnešní "lidskoprávismus", jak by to nazval Klaus.
Reagovat
spaniel
Já bych rozhodně Tebe z ničeho takového neobviňoval, už jsme to měli pár debat a myslím, že jsme byli většinou, jestli ne vždy, na stejné vlně. Možná to nafukuju, je pravda, že x lidí mělo horší výroky bez mojí odezvy, ale protože mě nezajímali. Toto je tenis, zas tolik se v něm toho neděje, tak jsem prostě vyjádřil svůj názor, a možná přehnaně jak píšeš, možná je to jeho jinými výroky, když vím, že chce být kontroverzní. A jak říkám, kdyby se to týkalo sester, tak neřeknu ani ň. Jinak ani ony s ním zjevně nesouhlasí, jedna se pořád snaží prosadit a hraje, možná se kvůli tomu i hádali, kdoví.

Popravdě, neznáš ho a nemůžeš vědět jak to myslel. Já napadl, co řekl a ty obhajuješ co tím myslel.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak vidíš, že u nich doma temný středověk nepanuje, když sestra přes jeho nesouhlasný postoj hraje...

Já si myslím, že teď, když opadly emoce, se náš názor až tak moc neliší.

Ještě mám malou jazykovou poznámku. I v rodném jazyce člověk něco řekne tak, že to vyzní jinak, než jak to myslel. Ne tak ještě v cizím. Kromě toho, "a woman" přece neznamená "každá žena", ale spíše něco jako "průměrná žena". Tím celý ten výrok také dostává trochu jiný rozměr.
Reagovat
spaniel
Je to přepis, nikdo nevi zda rekl women nebo woman, ale v tomto pripade je to jedno. Je to zevseobecneni a to bývá vetsinou spatne, dokonce i u tech diskutovanych cikánů. Navic byl dodatečně tazan prave na toto a zda nechce svuj vyrok poopravit a odpoved byla, ze sve výroky nikdy nemeni.
Reagovat
gigin
Reagovat
gigin
Dej mi v klidu ban. FFF je jedna velká zumpa!
Reagovat
Cico93
:))) jeden ban prežiješ ja už ich mam das 8
Reagovat
Roger_Federer
Je cas udelat giginovi papa..
Reagovat
smazaný uživatel
Brzdi brzdi, já su z FFF a postup mu přeju, svěží vítr v tenise, navíc má zajímavou hru a takový šašek na eltiních pozicích chyběl, škoda, že nemá v QF Nadala, že by mu ukázal, jak se do toho umí opřít regulovčíci. :D
Reagovat
gigin
já jsem měl tebe a hlavne i spaniela za super starou partu, kterou tady rozesírají kafíčka apod.. ale dnes to prostě spaniel posral.. jebu vás všechny, běžte do řiti.
Reagovat
spaniel
Tvl, ty jsi citlivka, myslim ze to prehanis. Nikdy jsem Gulbise nemel v oblibě jak jiste vis. Ted k tomu přidal to jeho slavné interview a dneska to MTO, ktere bylo podle me nefer. Nikde jsem vsak nenapsal, ze nevyhral zaslouzene. Naopak. Jeho tenis mam celkem rad, jen on je mimo. Tobe to z nejakeho duvodu imponuje, mne ne.

A mimochodem, za si mne kdysi urazil bezdůvodně a ja to nijak neřešil, protoze jak pises, uz se zname roky. Byla to prima urážka me, ne Federera. Ja dneska napisu neco na Gulbise, ne na tebe, a ty takto. Zkus se zamyslet ty.
Reagovat
smazaný uživatel
Pán Kamil mal dnes zlý deň. Chudáčisko si potreboval uľaviť nejakými kalerábmi na adresu Nadala. Myslím, že deň mu to aj tak nezlepší, lebo Federer dostal na prdel. To, že finále GS pozná posledné roky len z televízie je fakt, po novom bude pri televíznych obrazovkách už celý druhý týždeň grandslamových turnajov.

Pán Kamil by si mal taktiež uvedomiť, že Nadal nemá 90% GS z jedného turnaja, to skôr má Roger 90% GS z úzkeho obdobia štyroch rokov, kedy mu garde robili druhoradí tenisti.
Reagovat
spaniel
Tak ma 62% GS z jednoho povrchu, na kterem se hraje 25% GS. Crooked ;) U M1000 je to jeste mnohem vyssi. To jsou proste cisla, ty nezmenis. To cim se ohanis ty, je subjektivni.
Reagovat
smazaný uživatel
Z Masters to teda rozhodne nie je horšie. Rafa má viac titulov z hardu na Masters ako Roger na antuke, napríklad. Roger má tiež dve tretiny GS zo štyroch rokov a to je na kurtoch už 14 rokov. Značí o tom, že vyhrával v konkurencii jednej generácie hráčov.
Reagovat
spaniel
19/27 jeho M1000 je 70,3%. Takze je to jeste horsi. A vubec nechapu pointu toho ze ma z hardu vic titulu jak Roger z antuky. Za A ma vic titulu celkove a za B jsou 3 M1000 na antuce a 6 na hardu, takze je normalni mit vic titulu z hardu nez z antuky (tedy az na Rafu). To rozmezí 4 let byl Rafa jeste na sve planete? Kdy ze to presne přiletěl a zacal hrat?
Reagovat
dadaft
Miloši zaber, bo na centru to možná bude rychlé.
Reagovat
smazaný uživatel
Tlač za mě Samičku, kdoví kdy bude hrát, musím ven. A ne abys to odfláknul jako minule :D:D Díky :)
Reagovat
Cico93
Lunej ja ti ju potlačim, tým spravným smerom:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
zatím to dneska pěkně vychází :-) Ještě Samička a bude to stoprocentní :-)
Reagovat
Cico93
ja že samec
Reagovat
smazaný uživatel
Před několika minutami skončila další Fedexova série: poprvé od roku 2004 nepostoupil do ČF RG.
Z velké části si to Roger prohrál sám. Kdyby proměnil setbol ve 2. setu, tak soupeřem Berdycha je on, nikoliv Gulbis. Lotyše Fedovo zaváhání nakoplo a od té chvíle tahal za delší konec.
Pro mě jako Djokerova fanouška je však postup Gulbise lepší variantou. Roger ví, jak zahrát na Djokera, když se Fedexovi zrovna daří. Berdych a Gulbis budou pro Noleho lepší variantou než Fedex.
Reagovat
smazaný uživatel
No a vypadnutí v druhém kole Wimbledonu před rokem počítáš? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jé pardon, do 4F RG. Jsem si namylel grandslam :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta smeč...
Reagovat
smazaný uživatel
Tá smeč. Stále ten alibizmus jedného úderu. A pritom ak by Gulbis nepokazil ten FH za stavu 5:3 v TB prvého setu..Ten jeden úder.
Reagovat
SwissMaestro
Ten komentátor je taky božskej.....Federer pokazí míček a on: Ale měl to vymyšlené s noblesou, noblesně...zabít !:D
Reagovat
dadaft
nebreč, Wimbl bude lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
ERNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Reagovat
gigin
:-D Mute, tvl!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Ernie!
Reagovat
smazaný uživatel
Maestroooooo, nambrvanforeeeevr :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že RG vyhraje alespoň Djokovič, než Nadal. Ono Nadal je stejně zero oproti RF má 90% GS z jednoho turnaje, to je mi umění. :) Navíc sám řekl, že pokud si někdo myslí, že je lepší, než Roger, tak o tenise nic neví.
Reagovat
smazaný uživatel
vyšklibovat se veřejně, to by ti šlo, já budu ráda, když vyhraje Novak stejně, jako když Nadal vypadne dřív, než dojde do finále, ale psát sem výsměšný komenty nemám zapotřebí
Reagovat
smazaný uživatel
Snažíš se, ale do starého dobrého Barneyho z roku 2009 ještě nemáš. Zaber chlape, chybíš mi!
Reagovat
smazaný uživatel
Boli to co, boli....:-D Dej si studenou sprchu, obklad na celo a na youtube si prehrej best of elegos + treba kolikrat dostal od zera narezano, at se dusicce ulevi :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Za a) Porazit 32letého hráče který hraje na 50% svých možností, nemá žádný BH a dělá zbytečné chyby. A ještě k tomu potřeboval 5 setů a málem prohrál je pro loosera jako Gulbis úspěch, neberu mu to.
b) Roger nebyl nikdy schopný vyhrát antukové turnaje, to je všeobecně známo a nečekal jsem (i když ho mám rád), že postoupí dále jak do semifinále když se zadaří.
c) Nevysmívám se Nadalovi, naopak má můj respekt. Rogera sice vyflákal několikrát, ale taky on několikrát jeho a když je Nadal podle Vás 100x lepší hráč, tak proč je RF přes 300 týdnů N.1 a Nadal 116? Ale nehodlám je poměřovat, nebo se s Vámi hádat.

Mám rád Nadala, Djokoviče a Rogera, jsou to borci, ale v mém žebříčku je N.1 Roger - chováním, herním projevem a počtem GS. Potom novej Djoki, který se umí chovat a Nadal je někde na 1000 pozici za Honzou Novákem z TJ Slavoj v Ratměřicích, tam se taky hrabou v prdeli.
Reagovat
Mayo
Nadal určite nemá 116 týždňov na rebríku.
Reagovat
smazaný uživatel
Nicméně když to vezmeme objektivně, tak dnešní zápas rozhodla smeč na setballu ve druhém setu, nic víc, nic míň.
Gulbis je trapný už odjakživa, snaží se urážet ostatní hráče, nepříznávat outy a brát si timeouty aby rozhodil soupeře od hry, protože nijak jinač to neumí a proto taky je n.18 a nikdy nic velkého nevyhraje.
Rogerovi fandím, doufám, že ještě něco vyhraje a když ne, tak je stejně největší legenda co kdy tenis hrála, takže víc není třeba. Hezkou neděli.
Reagovat
smazaný uživatel
jj hlavně tím chováním, to jak nadává lajnovým, nebo házením prázdné láhve za sebe si mě "gentleman" taky získal :D :D :D

Jinak typický zhrzený elegoš -> když neví kudy kam, tak vytahuje 300 týdnů :-D přitom na začátku píše, jak je Federer 32 let starý, takže vlastně prohra s Gulbisem vůbec nic neznamená, ale do statistik už to jaksi zmínit zapomene :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ono je rozdíl hodit prázdnou láhev za sebe z pocitu frustrace, než se veřejně hrabat v prdeli po celou kariéru.
Chápu, že je tvá pozice těžká, mít oblíbeného hráče kterého nikdo nikdy nebude uznávat jako RF, pravděpodobně ani nedorovná jeho rekordy, je to těžký.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a užij si svojí vítěznou chvilku. Já si jí s RF užívám už 13 let, jsem naplněný spokojeností. Snad se ti to taky někdy podaří.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, taky obdivuju všechny tři největší hráče téhle éry, i když Nadala z nich můžu nejmíň, protože mi na něm vadí spousta věcí včetně hrabání v řiti a zdržování, tak má aspoň nosit pohodlnější spodky a ne si před kamerou vytahovat zepředu i zezadu :D Na jeho hajlajty ve videích na youtube si taky ráda zkouknu, zas až taková nejsem, že bych ho nesnášela, ale tohohle namachrovanýho kašpara ze zazobaný rodiny, co na sebe musí furt upozorňovat nemůžu vystát, z jeho hry mě bolej oči i uši, s tím přístupem co má se nikdy nedostane na vrchol, natož do paměti fanoušků, maximálně tak na něj budem vzpomínat jako na nesympatickýho parchanta z postsovetský zemičky, co si nevidí do huby, asi chce za každou cenu nahradit Soderlinga, ale i ten by mi byl bližší
Reagovat
SwissMaestro
Popravdě, do paměti se mi dneškem celkem vtisknul :D
Reagovat
Mayo
vám to dobre yäbe s tým vyťahovaním trenok :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole tak koho to nes*re?

Nadal je brilantní hráč, jeho údery jsou neskutečné, nechápu jak to hraje a to hraju aktivně rekreačně tenis od svých 5ti let.

Ale absolutně mě znechucuje to jak prodlužuje své podání a do toho vytahuje ty trenky, už mě to neskutečně nervuje, nedá se na to dívat.
Reagovat
Mayo
zaujímavé, že ťa to až teraz sere...ako keby to nerobil od začiatku kariéry :D ... mne tiež bársčo vadí na hocikom ale nejako tonemám potrebu rozoberať furt...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo řekl, že mě to se*e až teď? Mě to vytáčí poslední tři roky. :D
Reagovat
Mayo
tak to je veľmi zaujímavé :D
Reagovat
Stan_Borowitz
tak rychle trénovat na trávu, tady by to stejně bylo nejvýše dvě další kola...
Reagovat
Stan_Borowitz
vlastně jedno :-)
Reagovat
kada.tom
Bye bye, Federer ;-)

A já jsem rád, že vyhrál Gulba, konečně si zasloužil porazit na velkým turnaji někoho z velkých jmen :-) A zároveň by mohl být pro Tomáš Gulba přijatelnějším soupeřem než Federer, kterýho na antuce ještě neporazil. A pak ... Tomášovi se v případě postupu do SF otevírá možnost být po RG na 4. místě!! :-)
Reagovat
Cico93
Neskutočny Chuj ;((((( s veľkým Ch
Reagovat
kada.tom
:-D
Reagovat
Cico93
Sorry až tak som nechcel ale toto bye bye má vytočilo
Reagovat
Cico93
A svet sa nezruti, škoda ale nezrobime nič ;(((
Reagovat
SwissMaestro
Gulbis těžkej sráč! Tomáši, zneucti ho kanárama!:/
Reagovat
smazaný uživatel
Tvuj bezmocny vztek je pro me tou nejkrasnejsi odmenou ;-)
Reagovat
SwissMaestro
Tak to mě moc těší, že se těšíš z takovejch maličkostí :)
Reagovat
smazaný uživatel
taky nadávám na toho parchanta, ale co se dá dělat, Berdychu pomsti ho, takovýho nepouštět dál! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkný výkon, nedopustil ses porušení pravidel a vyhrál naprosto po zásluze. :) ... MTO si hráč může vzít, má tu možnost, to že to je pro někoho unfair nic nemění na tom, že se s tím měl Roger vyrovnat a vyhrát. Gulbis předvedl velmi dobrý výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
nevadi, na trave se urcite zadari!
Reagovat
smazaný uživatel
URCITE!!! :-D
Reagovat
Mayo
RF vonku, celé zle tento turnaj...tipujem ,že Gulbis v ďalšom kole končí
Reagovat
Mayo
A to som RF fakt veril na tomto turnaji...som zvedavý čo na trávičke
Reagovat
smazaný uživatel
Těžký zklamání.
Reagovat
smazaný uživatel
Co je jako zklamání? Hrál celkem slušně, ale jak říkám Gulbis dneska vyhrál zaslouženě, má životní formu a nikdy v budoucnosti stejně žádný Masters ani GS nevyhraje a asi tak na 99% skončí v příštím kole.
Dneska měl prostě posr*né ruce a moc dobře to sám ví a ví to i Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodla smeč v druhym setu,do tý doby sem nepochyboval o vítězi
Reagovat
Rafaeoli25
Říkám, Gulbovi nefandim, proč ho ale takhle snižuješ?
Reagovat
Vojtaakk
Štěpán Škorpil na komentátora roku!!!!!!!!!!
Reagovat
kada.tom
Dopodávej to, prosím!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ono se těžko hraje když má soupeř štěstí a hraje v životní formě, padne mu do kurtu cokoliv a stačí když jenom mávne raketou jakkoliv, tak trefí lajnu, nebo prasátko.
Co mě těší je to, že tohle se povede Gulbisovi dneska a s Berdychem prohraje stejně a nedostane se dále jak do TOP 15. Hold tohle se dneska stává.
Reagovat
Rafaeoli25
Gulbisovi za to jakej je nefandim, ale tohle myslíš vážně? Hraje podobně jako Soderling a když má den tak mu to tam takhle padá, kolik hráčů tohle dokáže?
Reagovat
Mayo
absolútne neprerazitelné podanie...
Reagovat
Cico93
Noo bohužiaľ ;(((((
Reagovat
smazaný uživatel
Kanaďan měl dobrý vstup do zápasu, až do stavu 2:0 a 40:0 ztratil jen jeden fiftýn. Nyní je však Granolles Raoničovi vyrovnaným soupeřem. Španělovi se však kontrabreak nepodařilo získat a Raonič 1. set dotáhl do vítězného konce 6:3.
Reagovat
Roger_Federer
Vypinam to, jdu raci na kolo..to je zoufalost dneska.
Reagovat
Cico93
ked otoči budeš lutovať, že si to nevidel
Reagovat
Cico93
Ked boduje Gulbis ta len taky jemny potlesk ale ked Federer tak toje radosť
Reagovat
PetaM
Rogere :( Zaber! Chci zápas s Tomem! Přece nenecháš postoupit JEHO!!! :( :( :(
Reagovat
Mayo
link na RF náhodou ?
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2226681291365430.html
Reagovat
Mayo
Ďakujem.
Reagovat
Denis92
Dnes katastrofa na servise..
Reagovat
spaniel
Rogeruv bekhend stoji za uplne houno, ale porad hraje vymeny bekhend krizem, pritom Gulbis ma jeden z nej bekhendu na okruhu. Kdyby ho aspon slajzoval, ale ne, on snad mysli ze ho pretlaci. Mel by se snazit dostavat vymeny na forehand.
Reagovat
Denis92
Tiez nechapem. Zase slabucky backhand,kratke udery..Gulbis tam hra winnery jak krizom tak aj po lajne.
Reagovat
smazaný uživatel
LOL
Reagovat
Cico93
neeeeeeeeeeeeee
Reagovat
kada.tom
yeah, break!
Reagovat
Cico93
dufam, že maš radosť a uprimnu
Reagovat
kada.tom
mám, Gulbovi fandím, Federara nemůžu vystát ... dlouhodobě, takže je jasné komu fandím a že z toho mám radost, pokud vede ten, komu fandím :-)

a break potvrzen! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
je solidní dement, teďka prohraje a medical timeout mu bude tak maximálně na ho*no.
Reagovat
kada.tom
věřím Gulbovi, že ten 5. set zvládne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Roger moc chce, je to na něm vidět... Vážně vyhecovaný zápas z obou stran.
Reagovat
Denis92
Uff..veelmi dlho som nevidel Rogera takto psychicky mimo a rozhodeneho. Snad to aj za pomoci divakov zvladne..COME ON!
Reagovat
SwissMaestro
Spravedlnost vítězí, dodělej toho srá...(you know what i mean) simulantského! CHUM JETZE!
Reagovat
Pesek12
zajímavý game a trochu štěstí stálo při Rogerovi
Reagovat
Mayo
Výborne Roger, našťastie dopodával, ešte 1
Reagovat
smazaný uživatel
Gentleman jak pitchuje :D :D
Reagovat
Roger_Federer
Nemam na tebe dneska naladu, zales zas do te prdele ze ktere si vylezl..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Klid, at ti nepraskne cevka elegosi, je prece jedno jestli egoista pukne s Gulbem nebo o kolo pozdeji ;-)
Reagovat
Roger_Federer
To je sice pravda, ale nemusim tady cist ty tvoje slinty.
Reagovat
Rafaeoli25
A palici máš v pořádku? Asi zbytečná otázka co..
Reagovat
Cico93
Come oN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
spaniel
Nejrychleji vylecene zraneni v historii. Nejen ze je to primitiv, ale podvodnik k tomu.
Reagovat
Cico93
presne
Reagovat
smazaný uživatel
Přidávám se,je to pěkný hajzík..
Reagovat
smazaný uživatel
Fracek, nic jinýho mě k němu nenapadá
Reagovat
Denis92
Tak teraz som zvedavy..kriticky gem zapasu. Dva krat nedoppdavany set.. Ak to nezvladne 3x tak je definitivne po zapase
Reagovat
smazaný uživatel
Čárový teď krásně pomohl... mercy.
Reagovat
Cico93
Gulbis si odišiel pre tabletky dajake zakazane:))
Reagovat
Denis92
Gulbis vie ako zobrat superovi momentum..aj takto sa da vyhravat zapas
Reagovat
smazaný uživatel
Roger znovu rozhozený... To snad není pravda.
Reagovat
SwissMaestro
To je kurvička ten Gulbis! Ten byl určitě tak zraněnej....simulant!
Reagovat
smazaný uživatel
Ten odchod před servisem do setu byl docela unfair teda.
Reagovat
gigin
hnůj :((
Reagovat
smazaný uživatel
To je urážka hnoje.
Reagovat
smazaný uživatel
On jim ještě Ernestek vytře zrak !
Reagovat
spaniel
Fandis nejvetsimu primitivovi na okruhu a my jsme hnuj?
Reagovat
gigin
Co ti na to mám říct.. neposloucháš Kabáty a Gulbis je křupan. Ok. Jsi snad něco víc?
Reagovat
spaniel
O Kabatech nevim, ale kdyz nekdo, kdo posila zeny do kuchyne, tak to asi v poradku neni. Nebo u vas ano? Sallam alejkum. A to jeho MTO pred dopodavanim sady, to je hnuj.
Reagovat
slacker
Posilani zen do kuchyne bylo bezne cela tisicileti, az poslednich par let se to zvrtlo a jeste ne vsude :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, Gulbis prohrává a už ho bolí záda.
Reagovat
Denis92
Chum jetze! Teraz dopodavat!
Reagovat
smazaný uživatel
Né ještě... Ernístek má bolístku. Musíme si počkat.
Reagovat
Denis92
LOL..
Reagovat
smazaný uživatel
supr 4. set v podstate rozhodnut
Reagovat
SwissMaestro
CHUM JETZE! POĎ , to dáš !
Reagovat
Cico93
daj ten BB prosiiiiiiiiiiiiiiiiim
Reagovat
Cico93
a davaj come on pome, vamos, idemo!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ty budes asi trochu mimo co..
Reagovat
Cico93
ano presne si uhod
Reagovat
smazaný uživatel
ted ho zase Gulbis pustil do hry ne?
Reagovat
Cico93
takto ja mal na mysli ked Federer podaval v 2 sete a mal setbally tam ho pustil do hry, dovtedy bol Gulbis mimo ale nerieš to už
Reagovat
smazaný uživatel
nezlob se na me ale musis uznat ze Federer dneska nehraje moc dobre v prvnim setu udelal minimalne 20 nevynucenych chyb proste nejde mu to dneska nejlip...jinak je to muj nejoblibenejsi hrac a proste sem soudny a jde to i videt ze si tolik neveri od zacatku
Reagovat
Cico93
ja to viem, že neni uplne v pohode ale ako by to vyzeralo keby dal ten 2 set sa nedozvieme, ale myslim, že Gulbis by odišiel uplne
Reagovat
spaniel
Jo hraje bidne. Zazrak ze to neprohral ve trech. Od MC asi ztratil formu, uz ta prohra s Chardym v Rime nevestila nic dobre.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger bojuj ještě... prosím.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím udrž servis... díki.
Reagovat
Roger_Federer
Kolik se tady od 3 setu vyrojilo hateru Fedexe, fandu Nadala..v prvnim a druhem setu nikdo..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám se chvíli coby nezaujatá fanynka a docela je mi Rogera líto.
Reagovat
Rafaeoli25
Je to hnus, co tu některý exoti předváděj, ale dobře víš, že je to oboustranný, primitivů, kteří se rádi anonymně vykálej je zjevně dost, bohužel..
Reagovat
Roger_Federer
Je fakt bida..kolaps jak Wta.;)
Reagovat
smazaný uživatel
Však ho tlačím, tak to dá :) Nerada bych, aby vypadl teď, protože ho pak vyřadí Tomáš :D
Reagovat
Roger_Federer
Ho vyradi Gulbis nebo Berdych..jde o to, ze tohle se mu proste v minulosti nestavalo, takove kolapsy..
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť je to jen člověk a on už nic dokazovat nemusí přece. Jako fandové si musíte zvyknout, že ještě pár let a asi už to nebude ono. To čeká každého...
Reagovat
slacker
U Petry si musime zvykat od jejich 22 ze uz to nebude nikdy ono
Reagovat
Cico93
Neskutočny mental titan Gulbis, ale verim, že mu ešte prepne v hôave
Reagovat
Cico93
hlave:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli Gulbovi vydrží hlava, tak toho fotbalistu v červených trenkách vystřílí z kurtu .)
Reagovat
Rafaeoli25
Tady se to ubožákama občas jen hemží, jeden nadává Rafovi do baseballistů, druhej Rogerovi do fotbalistů, co na to říct, prostě hnus..
Reagovat
babolat.cz
škoda, že je tak hezký tenis komentován takovým imbecilem...."děťátka umí, to bezesporu"
Reagovat
smazaný uživatel
strasne se mi libi jak tady pisou vsichni ze od stavu 5:3 40:15 je Federer neschopny...mozna kdyby jste se divali od zacatku zapasu tak jste mohli jako nejvetsi znalci tenisu videt ze hraje spatne..
Reagovat
Cico93
aha diky za poučenie
Reagovat
smazaný uživatel
No jo dalsi chytrak co tady pise...podle toho co tady pises ty to jsou same moudra no...
Reagovat
smazaný uživatel
Pozitivní je, že to Rog ještě nezabalil...hecuje se. Ale bude to mít hrozně těžké.
Reagovat
Roger_Federer
Od od toho stavu 7:6 5:3 40:15 hraje velmi zle, dote dobx mel zapas plne pod kontrolou..
Reagovat
smazaný uživatel
Moc krásně dostává egoista na pekáč :-D
Reagovat
kada.tom
přesně!
Reagovat
Rafaeoli25
Fakt ubohý..
Reagovat
Cico93
Federer ho pustil do zapasu o ničom inom to nieje:DDD
Reagovat
babolat.cz
to není pravda, Ernie předvádí celodvorcový tenis, mění rytmus a Fedexovi to nesvědčí, toť vše. Je prostě lepší a o pohybu ani nemluvím.
Reagovat
Cico93
v 2 sete mal Federer 5:3 a 40:15 na servise tam ho pustil do zapasu
Reagovat
kada.tom
wow!! v 2. setu Federer zcela bez šance, tak se mi to líbí :-)
Ernie, vydrž s nervama a zvládni to do úspěšného konce :-)
Reagovat
Cico93
OK vysmahni
Reagovat
kada.tom
ale no ták :-))
Reagovat
spaniel
V druhem setu podaval Roger na zisk sady za stavu 5:3. To je fakt bez sance. Ty jsi fakt sasek Kadleci...ale co jine ti zbyva.
Reagovat
Cico93
3 set asi myslel
Reagovat
kada.tom
jojo, myslel jsem 3. set celkově, ale 2. set pro Erniho, se omlouvám :-)
Reagovat
spaniel
Jooo, tys myslel. To ty vzdy a vzdy je z toho kravina.
Reagovat
Cico93
spaniel:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
nitrotaj
Roger jen tak nesloží zbraně. Bude to ještě bitva. Cejtim to. Tenis je to skvělý.
Reagovat
smazaný uživatel
No co, aspoň Federer neprohraje zase s Berdychem...Falešné naděje ze začátku sezony úspěšně zažehnány...
Reagovat
Rafaeoli25
O čem to mluvíš, sf Austrálie a finále IW a Monte Carla jako není nic?
Reagovat
smazaný uživatel
Gulba hraje parádně, hlavně z BH neskutečná dominance.
Reagovat
Roger_Federer
Ano ale protoze ho k tomu Fedex pusti, do 9 gemu 2 setu hral uplne jinak a Gulbis byl uplne mimo hru.je to cele o Federerovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Není to celé o Federerovi, to si (soudě dle tvého nicku) jenom namlouváš.. na kurtu jsou vždycky dva a je pravidlem, že se momentum v zápasu přelévá ze strany na stranu
Reagovat
smazaný uživatel
To bude na 5 setu :)
Reagovat
Mayo
RF sakra vzchop sa !
Reagovat
kada.tom
Zatím nádhera, jsem rád, že se Gulba po 1. set nesložil!
Bojuj a vyhraj!! :-)
Reagovat
Denis92
Fedex dnes predviedol ako sa ta jednym pokazenym smecom prehrat cely zapas..
Reagovat
babolat.cz
dnes to ani nelze nefandit erniemu,je skvělý!
Reagovat
nitrotaj
Skvělý tenis!
Reagovat
Roger_Federer
To je nezkutecne co dokazala nastartovat jedna nepovedena hra za stavu 7:6 5:3 40:15..od te doby sla jeho hlava uplne do haje..
Reagovat
Cico93
bohužiaľ momentalne je Gulbis mental titan,
Federer zato može sam ale treba veriť
Reagovat
spaniel
Rogere, Rogere. Snad nechces darovat vitezstvi tomu sexistickemu krupanovi z Krakozie :/
Reagovat
gigin
Zmlátim tě.
Reagovat
Cico93
Sám ho zbytočne pustil do zápasu ;(((
Reagovat
spaniel
Snad se ho nejdes zastavat? Jako do nedavna jsem myslel, ze jen mental co chce byt zajimavy, ale pote co v podstate rekl, ze zeny by se meli venovat deckam a ne kariere, tak se jen projevil jak jeskynni muz. Hlavne ze se chlubi, jak cte filozoficke knizy, pritom je to krupan.
Reagovat
gigin
Aha.
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle přesně to neřekl. A jeskynní muž je ten kdo mu žere všechno, co řekne. Jen chce být zajímavý, totéž co Mourinho.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger konec... Jediný úder stačí k tomu, aby se rozložil.
To je noční múra.
Reagovat
spaniel
Aha, jen chtel byt zajimavy, tak to jo. Proste muze treba rict, ze skoda ze to Hitler nedotahl, vzdyt pohoda, jen chce byt zajimavy.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak toto je už opravdu trochu moc. Zamysli se nad tím, jakou hloupost až nehoráznost jsi napsal...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten smeč mě bude strašit ještě týdny...
Reagovat
Mayo
a už je to tu...omg zase pos.atý stream pozerať
Reagovat
Cico93
Hádzaná ;((((
Reagovat
VlS
tak to jsem z ědavej, jak tobude pokračovat. Vypadá to na 5seťák se skóre 62:60 v posledním :-)
Reagovat
Mayo
Roger Roger takto si to pohnojiť keď podáva na víťazstvo a má 2 setbole...no cemment
Reagovat
Denis92
Do stavu 5-3 40-15 dobry set od Rogera, len 4UE . OD toho momentu naprosta katastrofa.. Daroval Gulbisovi vyhraty set a kludne to moze byt zaciatok jeho konca na RG.. Som zvedavy co nas caka dalej.
Reagovat
kada.tom
Super, Gulbo!!
Hezky otočenej set, tak ještě 2 sety a bude to :-))
Reagovat
Roger_Federer
Rogerovi , ODESEL servis.., ted je fakt marnej.
Reagovat
Cico93
Sám si prehral 2 set
Reagovat
Denis92
Wow, just WOW! Flick half volley backhand zo zakladnej ciary a takmer winner.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger hrůza... Znovu hlava odešla.
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečný,to sem snad nikdy neviděl
Reagovat
nitrotaj
Jsem si řekl, to si snad dělá prdel ne? Neskutečný
Reagovat
nitrotaj
Teď je to výborný tenis.
Reagovat
Denis92
Gulbis :DDD
Reagovat
gigin
Už je to tady!! Ale neva Gulbo.... Jsem na tebe pyšný a hrdý.
Reagovat
Cico93
Jak polamal raketu ;)))))
Reagovat
Denis92
Roger.. to co zase bolo? Najprv zo 40-0 prehrate podanie, teraz zo 40-15 ked podaval na set.. Hlavne ten overhead smash co dnes pokazil uz 3x v jasnej pozicii.. Je nam toto treba?!
Reagovat
Roger_Federer
Ajaj..slabsi chvilka v bkbou dobu..
Reagovat
Roger_Federer
To je krizovevka..
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex co tohle mělo znamenat?!
Reagovat
Cico93
Federer boha čo to bolo
Reagovat
Mayo
ľúbi sa mi ten Rogerov pokrik :D
Reagovat
Denis92
Okrem variability hry, ma Roger aj variabilitu pokrikov :)
Reagovat
VlS
jsou v QF
Reagovat
Frick
Startuje Heinová (*28.5.1997) a Vondroušová (*28.6.1999), která už prolétla do 2. kola 6:2 6:0

Tak uvidíme. K Vondoušový a Bouzkový by se dalo přistupovat jako k nadějím, jenž by mohly být skutečně vysoko....?
Reagovat
tommr
tak dneska vyhrála i Heinová. Obě vyhrály v prvním kole bez ztráty setu nad nasazenejma soupeřkama ... :)
Reagovat
Mayo
Neviete prečo nedávajú cyklistiku ? :D p.s. ja som samozrejme len rád ale je to zvláštne ale asi sa len opozdili :D
Reagovat
Rafaeoli25
Klidně by jí tam mohli dát, jak tohle dopadne si lze domyslet, Gulbovi ještě dvakrát vytečou nervy a za dvě hoďky bude po zápase..
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jasně, hráč, kterýmu fandíš prohrává a proto to mějí přepnout...
Bež radši ven, když neunášiš prohru už po prvním odehraném setu.
Reagovat
Rafaeoli25
Já ale Gulbisovi nefandim, už za ty řeči co věčně má, a pak skutek utek, je to jen fracek, hraje si na McEnroea, ale McEnroem opravdu není..
Reagovat
smazaný uživatel
Fandíš hráčům proti Federerovi a to úplně stačí.
Reagovat
Rafaeoli25
Fandim Nolemu, když hraje s Rogem finále, ve většině zápasů si ale přeju úspěch Roga, dnes i pozítří proti Berdychovi, takže mě laskavě neobviňuj..
Reagovat
gigin
Ty si fakt vyleštěný až na morek kosti. Jaký McEnroe? Proč by to dělal? Gulbis je Gulbis. A ta tvá teorie, že se zesype. 3-5, 15-40 a co? Běž do řiti, hňupe.
Reagovat
Rafaeoli25
Počítaj se vyhraný sety a pak zápas, já jen říkám svůj názor, jen kvůli tomu mi nemusíš nadávat..
Reagovat
Rafaeoli25
Tak teď se Gulbovi omlouvám, tohle zvrátil neskutečně, ale ukáže se dál, jestli to zvládne i v dalších setech.
Reagovat
Rafaeoli25
Gulbis dnes názorně ukazuje, proč z něj nikdy nebude šampion, v klíčovych okamžicích velkych zápasů se sype jako socha z písku, bude ale dobře když dnes dostane další facku jako od Rafy a Ferrera, snad už napříště nebude mít silácký řeči, i když o tom silně pochybuji..
Reagovat
Roger_Federer
jeste neprohral a Roger hraje zatim velmi takticky, velice dobre.
Reagovat
Cico93
Už tak skoro šampióni ako Rafa, Fedex a Djoko a aj Andy nebudú to je proste niečo nadherne a výnimočné táto doba, len škoda že aj oni starnú ;((((
Reagovat
Rafaeoli25
Ještě neprohrál, ale určitě prohraje, tak jako skoro vždycky když hraje s největšími (Rafa, Rog, Nole, DelPo, Ferrer), vyhrál jen jednou, nad Rogem v r.10, to byl jedinej zápas kdy mu neujely nervy..
Reagovat
Roger_Federer
Ja myslim, ze mu Roger zatim nic nedovolil, pokazde kdyz prisel o servus zahral skvele vzal si ho zpatky.
Reagovat
Rafaeoli25
Neříkám, že Roger nehraje dobře, Gulbisovi ale v klíčových okamžicích jako je potvrzování breaku nebo tie vždycky dojde dech, najednou jeho servis ani fh nejsou takový jako obvykle, to se mu stalo dnes, před rokem a v r.10 v Římě s Rafou, nedávno s Ferrerem, v Rotterdamu s Berdychem, pořád ta samá písnička..
Reagovat
Frick
Na úvod technická - počítám celé 1. kolo RG (i zápasy hrané v neděli 25.5.)

PALEC NAHORU: Lucie Šafářová

1. kolo dobré, 2. kolo vynikající do stavu 6:1, 6:2 *30:0, no ale nakonec to dala no a pak ta krasojízda proti Aně. Snad skutečně Lucčina letošní hra byla o dost lepší jak dosavadní výsledky a na RG se to konečně obrátí. Snad Světlana nebude proti :-)

PALEC DOLU: Petr Cetkovská

Pro mne bylo vyřazení od Vavary zklamáním. Na to, jak dobře zahrála v Římě, určitě. Možná by se do této kategorie mohla dostat i Klára nebo Bára, ale nechme to tak, ať je tam ten kontrast, když před 14 dny to bylo přesně naopak a vynášel jsem do nebes Petru C. a do pekel zadupával Lucku. Bohužel, Petra C. má skutečně dosti nevyrovnané výsledky, což ji brání se dostat výše. Navíc jakoby o na skutečně byla extrémně mimo zájem médií. Nehraje FED CUP, nehraje na SPO...
Reagovat
tommr
já si myslím, že Báru a Kláru můžeš do kategorie PALEC DOLU klidně zařadit. U nich je třeba brát v úvahu i to, že jejich porážka na FO je už x-tá v řadě ... :(
Do kategorie PALEC NAHORU bych pak přidal Katku Siniakovou, která získala titul v Mariboru. Jde sice jen o malej turnaj, ale každej titul se počítá ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pomsti Agu a vydri si to ctvrtfinale. Derby bohuzel nebude ale snad toho aspon vyuzijes a postoupis. Vamos!
Reagovat
dadaft
asi tě nepotěším, ale já tlačím Ajlu.
vzhledem k tomu, že sehrála se Sloane asi nejlepší ženský zápas letošního AO, je brunetka, Chorvatsko je krásná země atd. atp. etc.
mládí vpřed!
Reagovat
VlS
Tak to nevím, jestli tě Vlk nepokouše. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mno tak me prijde hodne nadejna holka ale proti Karlicce proste jsem zaujatej :-) To ani nechces pomstu za vyrazeni Agus? Jednoruc BH by mi proste chybel a antuku si musi prodlouzit na co nejdyl, protoze trava je otevrena spise na opacny smer uspechu...
Reagovat
Cico93
Fedeeeeeeeeex
Reagovat
smazaný uživatel
Ať se na mě nikdo nezlobí, ale koukat se na Rogera mě nepřestává bavit, a je jedno, kolik mu bude, se všema chybama atd. i na antuce, smart varied tenis s geniálními momenty
Reagovat
Cico93
Prečo by sa mal dakto zlobit *Fedex 4ever
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
Denis92
Come oooooon!!
Reagovat
smazaný uživatel
Uffff to teda bylo...
Reagovat
Denis92
Stratu podania zo 40-0 si mohol odpustit..zbytocne si sam komplikuje beztak tazky zapas..
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že to je Gulba... Brejk zpátky
Reagovat
Frick
Lucka Hradecká na ITF 100k v Marseille, Kr. Plíšková s Andrejkou v Nottinghamu (75k) (teda ta Kristýna se dobře ulila z tý antuky :-D, tak třeba zúročí ty zkušenosti z japonský trávy), v Brescii pak Birnerová s Voráčovou + Katka Siniaková. Ale bude vůbec hrát? Nedáchne si spíš, aby se mohla připravit na nějakej přípravnej turnaj před kvaldou na Wimbledon? A jakej povrch má vlastně ona nejraději?
Reagovat
smazaný uživatel
Oblíbený povrch: hard
http://siniakovakaterina.com/o-mne.php
Reagovat
Frick
Tak to by jí tráva mohla svědčit víc jak antuka, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme. Loni jí ve dvouhře moc nevyšlo juniorské RG (1. kolo) ani Wimbledon (3. kolo). Ovšem v juniorském deblu s Bárou Krejčíkovou získala na obou turnajích titul a na US Open taky. :) Jinak nejoblíbenějším grandslamem Katky bude určitě Australian Open (loni finále juniorky, letos 1. kolo hlavní soutěže).
Reagovat
ta-dah
Congrats Andy! Very happy to see that result, eventually!
Reagovat
kada.tom
Andy jede dál!!
Mám radost :-))
Reagovat
dadaft
tak to Andy uplácal,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
YEEEEEEES! COME OOOON!
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Denis92
Chum jetze!
Reagovat
smazaný uživatel
Mě velmi potěšil. Absolutně bez nervů, vysoká úroveň hry. Ale oproti včerejšku trochu nuda, ne ?
Reagovat
tommr
po včerejším nervydrásajícím zápase Petry jsme myslím potřebovali přesně takovej pohodovej zápas jakej dneska předved Tomáš ... :)
Reagovat
Frick
6:1, 7:5 - je to doma :-) Fajn, tak se podařilo zastavit tu stagnaci, ale chtělo by se to dostat na vyšší level (25k turnaj vyhrála už v srpnu 2013). Když už je jí 18, tak jí přestalo platit to omezení a může hrát, kolik turnajů chce? Právě až do obhájování srpnové výhry na 25k turnaji ve Westende, toho moc k obhájení nemá - jen 29 bodíků.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, že o tom píšeš zrovna ty... Katka jako správná sparťanka dala v Mariboru double! :D
Reagovat
MarcelPersch
Jednou Andymu fandím a on hraje takhle...
Reagovat
tommr
Katka Siniaková dneska vyhrála ve finále turnaje v Mariboru (ITF25) nad Yvonne Neuwirthovou 6:1 7:5 a vedle titulu získala i cennejch 50 bodů, který jí zase o kousek přiblíží první stovce ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda! :) Já jsem akorát viděl, jak Katka nedopodávala za stavu 5:4 a pak jsem musel na chvíli odejít. Tak jsem rád, že to nakonec dobře dopadlo... Gratulace Katce! :)

Jinak jak ses mě vedle ptal, jak vidím šance Katky ve finále, tak jsem si myslel, že Neuwirth bude asi dobrá. Dost mě totiž překvapilo, že vyřadila Alexandrovu (nedávnou přemožitelku Lucky Šafářové ze Sparta Prague Open, která v Mariboru porazila třeba Anu Konjuh) a taky černou gazelu Abandu (talentovaná hráčka ročník 1997). :) Ale samozřejmě jsem věřil ve vítězství Katky a nakonec to kromě té malé komplikace ve 2. setu bylo celkem v pohodě... Mám velkou radost, že Katka dala v Mariboru double (ovládla dvouhru i čtyřhru)! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Och jaj, škoda toho MP :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda mno, byl strasne defenzivni na nej, ikdyz mel jednu/dve sance kdy to zkusit se do toho oprit.
Reagovat
Jabadu
a chození po kurtu mi připomínalo hlášku:
"Jak by tady bylo krásně, kdybych tady nebyl já!"
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre Tome! Tak Andy, pojd to sakra dotahnout do uspesnyho konce.... C'mon
Reagovat
smazaný uživatel
Tipuju, že Kohli vyhraje 37:35
Reagovat
Rafaeoli25
Ne, vyhraje Murray 101:99, do pozítří do odpo by to měli zvládnout :)
Reagovat
kada.tom
já tipuju Andyho 24-22 :-)
Reagovat
tommr
přeju to Kohlschreiberovi, ale vyhraje nejspíš Murray, kterej bude mít výhodu protože bude podávat jako první ...
Reagovat
smazaný uživatel
antukar vs. travar, vzdy fandim trave at tam stoji kdokoli :-) Ale Andy tedkon ukaze uzasny return a je konec :-)
Reagovat
Rafaeoli25
Gulba zase ukazuje, že silně jen působí, když dojde na rozhodující okamžiky velkejch zápasů, tak se sesypává, ať už hraje s Rafou, Rogem, Ferrerem nebo Nolem, ať si pak ale odpustí silácký řeči, když to vždycky nakonec po.ělá.
Reagovat
tommr
a Isnerovi nedal nejmenší šanci. Už dlouho jsem neviděl tak jednoznačnej zápas na týhle úrovni ... :)
Pro Tomáše je postup do čtvrtfinále FO velkej úspěch a v dalších zápasech už může jen získat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
pěkně Tomáš, opravdu v suchým. :D A teď Gulba nebo Roger :D
Reagovat
kada.tom
snad Gulba :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně Roger nevadí, bitva s Tomem by mohla být zajímavá, ono to bude napínavé i s Gulbou, fakt nevím, kdo je horší nebo lepší. :) Ale mám velkou radost, že Tomík to dal. :)
Reagovat
slacker
Naprosty zapas bez nervu. Ani na okamzik nemohlo byt pochyb kdo dneska vyhraje
Reagovat
tommr
mezi Federerem a Gulbisem v současný formě si člověk nevybere. S oběma to bude mít Tomáš velice těžký ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš se v rozhovoru hezky směje, je vidět, že má velkou radost, to je fajn :)
Reagovat
VlS
nevím co říct, skvělýýý!!!!!!
Reagovat
Frick
Tomáš je estét. Kdy byl naposledy takovej shodnej výsledek? :-)
Reagovat
slacker
6:7, 6:7, 6:7 s Gulbisem(?)
Reagovat
Rafaeoli25
Tak tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, tehdy Gulba trefoval esa z druhyho podani :-D Gigine? Uz tehdy mel tvoji podporu?
Reagovat
kada.tom
Berďa v QF, juchůů :-)
Dneska parádní hra :-)
Reagovat
Fredy
Tomáš přestřílel Isnera a je ve ČF. Velká gratulace ! Tomáši pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
NANDOOOO!
Reagovat
Denis92
Reagovat
MarcelPersch
pobavilo, díky :)
Reagovat
kada.tom
jooo, brejk :-)
teď už by to Tomáš měl dohotovit na postupu!! :-)
Reagovat
Jabadu
zatím zápas těžce pod kontrolou. Isner se plouží od jednoho rohu k druhému a sem tam třískne do balónku.
Reagovat
kada.tom
přesně, Tomáš hraje hodně dobře, Isner tak nějak hraje, ale nejspíš ho žerou ty prohraný servisy hned na začátcích setů
Reagovat
Rafaeoli25
Takhle špatnýho Isnera už jsem dlouho neviděl, vypadá to, že je hodně unavenej..
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Tomáš sebevědomě, tuším má zatím jen 7 UE?
Reagovat
tommr
zatím to vypadá velice slibně, ale Isnera bych ještě neodepisoval. On se takhle plouží pořád ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
John taky nosí ručník v zubech? :) Ale David vypadá jako větší buldok :D
Reagovat
kada.tom
jojo, občas nosí, ale vypadá u toho zvláštně :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Tome, ještě jeden a je to. :)
Reagovat
Jabadu
Pět setů John nevydrží. Už teď má dost.
Reagovat
smazaný uživatel
Nestraš, 5 setů doufám nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
V nice nehrál gulbis proti hráčům kalibru federera.(lajovic,tursunov, ...)
Bude to velký souboj na podání..Rozhodnou první dva sety..
Ale myslím si že gulbis proti federerovi 3 sety neuhraje.
Reagovat
gigin
Jaký Lajovič? Hrál tam s Kližanem, Tursunovem, Montanesem a Delbonisem. Lajovič tam myslím ani nehrál. Rozhodne hlavně hlava, kterou má Roger v pořádku. Ale tak třeba se Mrhač fakt dnes hecne a dát to. Fakt je, že uhrát 3 sety proti RF není jen tak... Doufám, že děcka v noci řvali a Fedex je nevyspalý a podrážděný :DDD
Reagovat
Rafaeoli25
Myslim, že Gulba je teď v takovym laufu, že je schopnej čehokoli, s nejlepšími vždycky hraje jako v tranzu a dnešek určitě nebude vyjímkou..
Reagovat
dadaft
je mi líto, že Johanna Larsson letos potkala tak brzy Bušičku.
být v jiné části pavouka, mohla letos dojít dál než došla. ((
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to byla rychlovka, Angie dnes opravdu neměla co nabídnout. Její obranný a pasivní styl tenisu prostě na toto, co dnes Eugenie předváděla, nestačí.
Reagovat
tommr
tak to mě strašně mrzí, že jsem to neviděl. Každá porážka Kerberový mě potěší skoro stejně jako porážka Wozniacký - ten jejich defensivní styl prostě bytostně nesnáším ... :)
Reagovat
dadaft
tak to by se ti hodně líbilo.
Angie byla zralá na ručník v podstatě od prvního gemu.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak dnes to byl pořádný výprask, takže by sis to určitě náramně užil. Mně Angelika vůbec nevadí, je mi docela sympatická a v mnoha zápasech jí i fandím.
Reagovat
MarcelPersch
Doufám, že FO vyhraje buď Simona nebo Genie, dneska pěknej výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Co te nema, Karlicka si jde pro misu :-)
Reagovat
Cico93
Čo to melete Mária to daaaa ;))))
Reagovat
smazaný uživatel
Lucca a nebo Karlicka, nic jinyho neberu jako uspech :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A co Sam nebo Simča, to jako není úspěch? Dobře..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Mno dobre, tak jeste Sam :-) Ale to uz je druha vlna, ve treti mozna ta Simca a Sara :-D Ale to uz je medium...
Reagovat
smazaný uživatel
Tsss, jaká druhá a třetí vlna? Aby to Karličku nespláchlo hned v té první vlně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nestras, uz to Chorvatsko splachlo Agu, to nechci slyset! Vamos Carla!!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak nestraš? Ty si klidně v adeptkách na vítězství vynecháš Sam a Simču, to mě teda naštval :D
Reagovat
smazaný uživatel
Toz me zajima. Na jake jsi dneska strane? :-) Na strane Rebelu nebo Big Johnu? :-D
Reagovat
gigin
a co ty? ;)
Reagovat
dadaft
Bouchard zdemolovala Kerber, jinak se to říct nedá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Angie taky musela protrpet antuku. Myslel jsem si, ze Busicka na antuce na Angie bude moc velka prekazka ale ze dostane takovou sodu, tak to jsem necekal...
Reagovat
kada.tom
yeah, Genie v QF, dneska super výkon :-)
a Kerber out :-)
Reagovat
kada.tom
Juchů, Tomáš má 1. set :-))
Reagovat
dadaft
na druhou stranu, až začnou od Marie chodit zpátky pořádné koule, možná kouzlo jménem Bouchard vyprchá?
Reagovat
smazaný uživatel
Federer hraje na centru proti gulbisovi, jenže centr není dlouhý kurt jako kurt proti Štěpánkovi. Federer je zvyklejší hrát na tomhle rozměru kurtu. Vybere se mnohem více a servis jen o rychlosti není zas aš takovou zbraní..
Reagovat
smazaný uživatel
??? :D :D :D :D Cože? :D :D :D Tak toto je perla dne :D
Reagovat
gigin
Jestli nebudou hrát třeba bejbytenis.
Reagovat
Rafaeoli25
Tenhle koment je fakt libovej :D :D :D
Reagovat
Rafaeoli25
Bouchard úžasná, fantastická, magnificentní, tak tohle je budoucí světová jednička, bezpochyby..
Reagovat
smazaný uživatel
Hráčka TOP 5 snáď, s tým vrcholom by som si nebol taký istý..Kerberová ju moc nepreverí, resp. je to obranárka, ktorá netvorí hru..S útočnejšou Georgesovou mala vacsie problémy a na okruhu sú aj lepšie ofenzívne tenistky, než Georgesová..
Reagovat
Rafaeoli25
Má všechno co by budoucí jednička a gs vítězka měla mít, navíc se bude určitě dál neustále zlepšovat, takže já jí stoprocentně věřim..
Reagovat
kada.tom
Genie moc pěkně zatím :-)
A Tomáš má brejk, takže zatím taky docela fajn :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Bušička do toho vlétla ve velkém stylu, hraje dobře a pěkný tenis. Teď krásný bekhend po lajně a vzápětí druhý. Pěkně si Angie rozebírá, ta bude mít kupu problémů....
A pokud to bude takhle pokračovat, mohlo by to vzít rychlý konec....
Reagovat
dadaft
fenomenální pohyb, "utažené" údery, kterým v poslední chvíli dodává zrychlení, silná psychika........... - všichni porád Sharapova a Halep.

Bouchard vzduch?
Reagovat
smazaný uživatel
Máš úplnou pravdu. Teď o tom zrovna přemýšlím, jak opravdu, ale opravdu dobrý tenis produkuje. Plus ten pohyb, promyšlené údery....Při jejím mládí se od ní v budoucnu můžeme dočkat opravdu velkých věcí.:)

Finále Bušička x Sloane, jak píšeš dole - proč ne, to bych bral - finále možných budoucích hvězd ženského tenisu....
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Stephens se ale dost zadrhla, ta už měla dávno klepat na první desítku, má hodně výkyvů..
Reagovat
smazaný uživatel
Ona se vždycky zadrhne, nehraje na běžných turnajích téměř nic, ale na grandslamech se zpravidla vždy zvedne a předvádí daleko lepší výkony. Těžko říct, čím to je....
Reagovat
ta-dah
Ona sama se k tomu v rozhovoru na RG vyjarila, sice s usmevem, ale presto, pravic, ze normalni turnaje povazuje jenom za trenink a pripravu na MAJORS. Jiste to nemyslela doslova, na jeji vykony to ale sedi...
Reagovat
smazaný uživatel
Uz bych byl rad, kdyby konecne zacala tadyta rivalita ale jeste to nevidim. Sloane mi prijde jeste hodne nevyspela a v tomto mi prijde Genie o krok na pred. Genie konecne uz vyhrala svuj prvni turnaj na okruhu WTA a Sloane uz to take potrebuje jako sul, aby ji to nastartovalo. Zatim nebyla ani ve finale turnaje International. Nepochybuju ale, ze jednou tadyta rivalita zde bude a na to se tesim :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se týče RG, tak už se moje naděje upínají pouze k Mashe. Proto dneska musí vyhrát a potom ještě třikrát. :) Soupeřky však ani po vypadnutí Sereny nejsou jednoduché. Sam vypadá ve formě a v případném čtvrtfinále by to nejspíš byla Muguruza... Jinak nevím, jestli je to dobrý nápad, že zápas Isnera dali dneska hned jako první... :D

BTW: Tady jsem trochu opožděně napsal souhrn včerejšího dne (zápasy Any a Kiki) a ještě jeden komentář k Aničce... Takže kdyby vás třeba probíhající zápasy nudily, tak si můžete počíst. :D
http://www.tenisportal.cz/zpravy/safarova-v-parizi-porazila-ivanovicovou-a-je-v-osmifinale-kvitova-po-boji-konci-14334/
http://www.tenisportal.cz/zpravy/ivanovicova-lucka-dnes-hrala-vyborne-ja-byla-frustrovana-14336/
Reagovat
Cico93
Dnes Mashu tlačim !!!!!
Reagovat
tommr
musíme doufat, že Tomáš vyřídí Isnera co nejdřív - já bych taky rád viděl zápas Sharapový ještě dneska - i když asi z jinejch důvodů než ty ... :)
Reagovat
dadaft
nejvíc bych se nasmál, kdyby bylo finále
Bouchard - Stephens.
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
to by byl sen :)
Reagovat
dadaft
před Angie je těžký, přetěžký mač.
a ona to ví.

Eugenie se s tím mazlit nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska je to nadupaný, že nebudu vědět, co sledovat dřív....

Pro mě teda asi nejzajímavější:
Bouchard x Kerber - tipuji Bušičku, asi budu fandit Angie....

Tomljanovičová x Karlička - to je jasné, tlačím Karličku a ta v poho postoupí.:)

Pak ZÁPAS DNE a souboj s giginem! - tož uvidíme, jak se to vyvrbí.:)

Stosur x Šarapova - na to se moc těším a doufám, že Sam prodá vše, co umí a ještě něco navíc....

Jo a ještě JWT s Novakem, na to se chci taky mrknout....

Garbine x Parmentierová - fandím Garbine a myslím, že postoupí ve dvou setech.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc držím palce ať ti to vyjde! Jdeme na to :)
Reagovat
slacker
11:16 a jeste se rozpinkavaji. ani na kurt nebyli schopny prijit v 11:00
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš čím jsi dneska zase vstával? :) Jdi raději ven, je tam pěkně :)
Reagovat
Rafaeoli25
Taky jsem koukal, kde se flákaj..
Reagovat
smazaný uživatel
wow, teď Tom skvělá obrana.. Neměl to tričko celé květované a nebo tam měl ty bílé pruhy předtím? Dopodávat na 1. set a je to. Zatím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně. A teď je 2. set, který kromě Lucky a Petry se začíná stávat kritickým i pro Toma. :)
Reagovat
slacker
Skveke 2:0 jak pres kopirak tak jste jeden takovy
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně ať dneska vyhraje Samička, Ernestek, Tomáš a Nole. Jináč je mi to šumák. První tři tlačím "srdíčkem" :-)) a Noleho hlavou, páč finále Nadal Djokovic vidím jako případnou nejvíce atraktivní bitvu celého turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak finále Djok Rafa už je pro mě opravdu nuda. A nevím, jestli pro Toma by byl lepší soupeř Roger nebo Gulba :)
Reagovat
smazaný uživatel
no tak Nadala ani Djokoviče nikdo jiný prostě ve finále neporazí.. Takže případné finále Nadal proti hráči x, nebo Djokovič proti hráči x, by byla prostě ještě větší nuda.

pozn. za "x" dosadit kohokoliv jiného než Nadala nebo Djokoviče

I když mě trošku znepokojují řeči o zranění Nadala. To by byla škoda, kdyby nebyl úplně fit.
Reagovat
smazaný uživatel
respektive pokud by Nadal hrál ve finále s x, tak pak Djokovic nemůže hrát taky proti x páč x nemůže být v obou polovinách pavouka. Tudíž to jedno x měním na y. Aby bylo jasno :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem na pavouky trubka, takže mně jasno stejně není :D nicméně doufám, že letos to bude jiné, hodně favoritů vypadlo, tak by mohla být pro mě konečně příjemná změna, že finále budou hrát jiná písmenka :)
Reagovat
smazaný uživatel
jsem fakt jelito, zas píšu sama sobě :)
Reagovat
gigin
A ještě se oslovuješ Bože... měla by sis dát pauzu ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Jen prckuj, za pár hodin tě přejde humor :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Izzy, Nando, Andy, Nole, Gulba a Maruš, jdem do boje!
Reagovat
slacker
Izzy jo? Vystehuj se prosim
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Izzy!!!
Reagovat
Rafaeoli25
Taky fandim Isidórovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel to bude rychlovka v podání Berdycha.
Reagovat
Rafaeoli25
Isner prostě na Berdycha moc neumí, což nechápu, s Rafou, Rogem a hlavně Nolem vždycky zahraje parádní zápasy a zrovna s Berdychem to je znova a znova trápení..
Reagovat
dadaft
jak se tak dívám na playlist - no, ode dneška už se jede natvrdo, žádní lehcí soupeři už nejsou skladem...
Reagovat
smazaný uživatel
Z ženských tam jaksi nemám komu přát... Tak domácí Parmentier nevypadá špatně :)
Reagovat
smazaný uživatel
dneska moji dva hlavní aktéři, kdyby Sam vyřadila Mašenu, bude to super, Tomovi hlavně ať šlape podání. Už se těším :)
Reagovat
Cico93
Moja dnešná hlavná aktérka ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Stačí, když Mašenu rozběhá, bude jí dávat míčky pod nohy jako to dělala Simča, nějaké zkrácení, hra na saku a myslím, že je úspěch zaručený :D:D Ovšem záleží, jak to Samička ustojí, ale se mnou a dadaftem v zádech je to hodně nadějné :D:D
Reagovat
Cico93
A jake jednoduché ;))))
Reagovat
smazaný uživatel
Viď? Vždyť tenis je hlavně o hlavě ne? :D
Reagovat
dadaft
jsem zvědavý, doufám, že to ufandíme. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Musíme !! Samičce na antuce věřím. :)
Reagovat
slacker
Tazke ma prani pro dnesek. Tomas, Federer, Novak, Muguruza, Stosur.
Reagovat
smazaný uživatel
Neměl jsi včera úraz na onlinkách? :D Odkdy ti fandíš někomu cizímu? :D
Reagovat
smazaný uživatel
"ty" oprava
Reagovat
slacker
nefandim, vyjadruji preference nehrajou s nasima
Reagovat
smazaný uživatel
no i tak koukám, ty přece buď jen nadáváš, kritizuješ nebo rejpeš :D:D:D Ale máš u mě plus, že tam máš Samičku. :)
Reagovat
slacker
jen tohle delam? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ano, jen a pořád :)
Reagovat
smazaný uživatel
Niečo pre tipujúcich...

Roger výhra 0-43gemov, kurz 2.
Reagovat
Cico93
43 gemov? ako myslíš celkovo gemy v zápase Hey?
Reagovat
Grape
Počkej, tohle fakt někde vypsali? :D
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.tipsport.sk/ViewUsersTicketAction.do?idu=-69125945399&idb=1134185&hash=4baa6RfB&t=dGlrZXQgMy4yOCB6YSAyNyZldXJvOyA%2F%0A&data=QUtVOzI3O0VVUjszLjI4OzQ%3D%0A&popup=1

Tak 2,05 je dokonca na výhru Rogera a 0-44gemov..Tipsport má trochu sialené kurzy..Napríklad na výhru Berdycha s tým Nedosyjevom, či ako sa to píše bolo ze výhra Berdych a bude sa hrat aspon 26gemov za 1,5..Pritom Berdych nikdy nevyhrával 6:1,6:1,6:1..
Reagovat
Cico93
Aha uz chápem dvojtip ;))))
Reagovat
Rafaeoli25
0-43 gamů to podle mě nebude, tipuju min.dva tiebreaky a vidim to i na pětiseťák..
Reagovat
smazaný uživatel
hodně zdraví, štěstí a lásky ke Dni dětí :D:D
Reagovat
Cico93
;)))))) diky ;)))
Reagovat
Rafaeoli25
Den dětí, den matek, den otců, den žen, den země, už mě to štve, ještě chybí den plazů, obojživelníků, ptáků, velryb a třeba barbie panenek, ještěže se o tyhle pitominky vůbec nestarám :)
Reagovat
Grape
Tak dnes se hraje opravdu hodně zajímavých zápasů. :-)
Tomáš - John: Věřím Tomášovi, ale lehké to nebude, určitě se bude hrát nějaký tie-break (možná i víc).
Gulbis - Roger: Tady nějak tuším překvápko, Gulbis v současné formě na Rogera má.
Raonič - Granolers: Tak tady asi jasně Miloš
Tsonga - Novak: Tsonga možná uhraje set, na víc mu nevěřím

Bouchard - Kerber: Přál bych to víc Angie, ale spíš ji Bouchard umlátí.
Alja - Carla: Carla by to měla dát..
Garbine - Pauline: Tady to vidím jasně na Garbine
Sam - Maria: Tak to by mohlo být zajímavé, Sam chytla formu. Přál bych jí to, ale na Marii to stejně asi stačit nebude.
Reagovat
Rafaeoli25
Trošku nelogický, pakliže někdo na někoho má, tak to nemůže být překvápko, když vyhraje :)
Reagovat
Grape
Mně to nelogický nepřipadá, Roger je pořád favorit (stačí kouknout na kurzy), tudíž by Gulbisova výhra překvapením byla. Ale co jsem viděl Gulbise proti Radkovi a Rogera proti Tursunovovi, tak z toho mám pocit, že Gulbis může vyhrát, když svůj výkon zopakuje. :)
Reagovat
Rafaeoli25
Otázka je jestli bookmakeři nevěří Rogovi až moc, já bych to vypsal tak 1.7 ku 1.95, tedy téměř vyrovnaně, tenhle zápas dle mě favorita nemá na základě toho co tam zatím oba předvádějí..
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal zranený..

Ten pokles rýchlosti pri jeho servise som taktiež zaregistroval, nečakal som však, že je sposobený opatovnou bolesťou chrbta, ktorá sa nanešťastie ozvala opat počas grandslamového týždňa..

Nadal mal v prvom zápase s Gineprim priemernú rýchlost prvého podania 180km/hod, v poslednom a predposledmom už len 165..A osobne registrujem aj pohybové rezervy..Neočakávam, že by s týmto hcp mohol turnaj vyhrať, aj pri plnom zdraví by mal s Nolem čo robiť..Uvidíme, čo bude ďalej, Feru može byt konečná a možno, ako v rozhovore sám naznačil, chrbát šetril a podával schválne slabšie..Vsetko to je o jednom nešťastnom pohybe teraz, ten to može celé doraziť..
Reagovat
Cico93
;(((((
Reagovat
Roger_Federer
Zdroj?
Reagovat
smazaný uživatel
To by mě taky zajímal ten zdroj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tu pozici, kterou si Rafan ve světovém tenise vybojoval, si získal díky neuvěřitelné dřině, která však huntuje jeho tělo. A nyní za to platí, viz finále letošního AO...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.theguardian.com/sport/2014/may/31/rafael-nadal-french-open-2014-beat-leornado-mayer-back-injury

Oficiálne čísla servisu v jednotlivých zápasoch sú dostupné na domovskej stránke turnaja..
Reagovat
Rafaeoli25
Těžko teď soudit, se slabšími soupeři se asi šetřil, zatím to nevypadá, že by to bylo vážný, ukáže se s Ferrerem, jinak Flagicone tělo huntujou stejně tak i Ferrer a Nole, přesto jsou většinou ok, hlavně Ferrer, ten toho naběhá ještě víc než Rafa, přesto se mu zranění vyhýbaj, takže tvůj argument neplatí, holt někdo je ke zraněním náchylnější, podívej na Haase, ten hraje podobně jako Rog, přesto promarodil skoro půlku kariéry..
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak viděls dnešní kurzy na celk.vítěze? Rafa už je favorit, má 2.2, Nole 2.4, proč by to ty sázkovky takhle vypisovaly a zadarmo dávaly sázejícím skoro dvouapůlnásobek, myslíš, že maj tak špatný informace? Já myslim, že to tentokrát s Rafou tak vážný neni, jsem optimista..
Reagovat
smazaný uživatel
1. Když jsi zmínil Noleho, tak si jaksi zapomněl, že v období do roku 2010 dost svých zápasů skrečoval (mimojiné i své první utkání s Rafanem). Djokerovi dost pomohl přechod na bezlepkovou dietu, od té doby je lepším a zdravějším hráčem.
2. Zmínil ses, že Haas hraje podobně jako Rog a přesto promarodil půlku kariéry. Ale Rog není "panem nezranitelným". Pokud to nevíš, tak loni Rog kvůli bolestem zad nosil kortéz, problém se zády měl i ve Wimledonu 2012 a pokud mě paměť neklame i ve Wimbledonu 2003.
3. Rog dostal od Pánaboha víc talentu než Rafan. Rafan si své úspěchy vydřel, což se však podepisuje na jeho tělesné schránce. A nepřesvědčí mě slova, že Rafan je háklivější na zranění než Ferrer. Na okruhu jsou hráči, kteří mají ještě křehčí zdraví, třeba Nishikori.
Reagovat
kada.tom
PC Court: Genie, Gulba, Jo = Nole, Muguruza + Verdasco
SL Court: Tomáš, Carla, Raonic, Sam + Andy
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Muguruza može zostat na hoteli, dnes zápas samozrejme nestihne..
Reagovat
Rafaeoli25
Spíš by měla zůstat na hotelu její soupeřka neb je dle mě téměř bez šance..měla by to vzdát, aby pořadatelům zbytečně nekomplikovala program :)
Reagovat
mac.hall
Tipuju , že Roger dnes končí. Pokud Ernest dnes předvede to , co proti Štepcovi , nebude na něj mít hru. Zní to sice dost odvážně , ale Ernest v současné formě patří do top a Roger už má své nejlepší za sebou.
Reagovat
safi1313
přeju Rogerovi, ale Gulba je pro mě dneska jasným favoritem...
Reagovat
Rafaeoli25
Gulba v týhle formě by moh třeba i vyhrát titul, ale že by dal v řadě čtveřici Rog-Berdych-Nole-Rafa, tomu moc nevěřim, tak psycgicky silnej neni, ale min.sf by dát moh..
Reagovat
Cico93
Come oN!!!!!!!
Reagovat
Rafaeoli25
Yes!!!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na dvou největších kurtech vám chybí ještě dohrávky, kterou jsou vždy po 1. zápase. Na Chatrierovi Gasquet-Verdasco, na Lenglen Murray-Kohlschreiber.

Jinak dneska super program, zrovna, když člověk má do školy kupu do práce.
Reagovat
gigin
Tak do školy, nebo do práce?! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:DD Obojí ale, teď ale mělo být do škoyl kupa práce. Ale práce taky bude, bude ze mě pak kindergarten cop :D
Reagovat
gigin
Tvl, chudáci kindervajíčka :))
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj sa ogare, vrchní cyp je bude poize učit anglicky :D
Reagovat
gigin
takže první větu, kterou je nauč:
Ernests Gulbis is the best tennis player in the world.

Díky :DDDDD
Reagovat
gigin
But Andy Murray is a tennis god.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist