Andreescuová zůstává na marodce. V Indian Wells nebude obhajovat titul

8. 3. 2020, 21:37
Aktuality 15
Turnaj WTA Premier Mandatory v Indian Wells začne v příštím týdnu bez obhájkyně titulu Biancy Andreescuové. Kanadská tenistka stálé léčí poraněné koleno a v sobotu oznámila, že návrat na kurty musí odložit. Loni turnaj v kalifornské poušti vyhrála jako první hráčka s divokou kartou.
Profily hráčů
Bianca Andreescuová (© AFP)

Šampionka posledního US Open Andreescuová se zranila na Turnaji mistryň v zápase proti Karolíně Plíškové. Letos už přišla na okruhu WTA o čtyři akce.

"Cesta k zotavení je dlouhá. Těšila jsem se moc na návrat na kurt, kde jsem loni slavila titul, ale bohužel koleno pořád není stoprocentní," uvedla devatenáctiletá Kanaďanka.

V předchozích dnech se z Indian Wells odhlásily také tři bývalé světové jedničky: loňská finalistka Němka Angelique Kerberová (zranění levé nohy), dvojnásobná šampionka Běloruska Viktoria Azarenková (osobní důvody) a vítězka z roku 2015 Rumunka Simona Halepová (zranění chodidla).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

15
Přidat komentář
Hector21
No, maucta...
Reagovat
Kozoroh
Očekával jsem, že evropská antuková sezóna bude mít kvůli koronaviru problémy, ale že už IW bylo zrušeno mě překvapilo. Pro turnaje ATP Masters je to smutná premiéra, první zrušený turnaj, který byl plánovaný a měl se odehrát, v 30leté historii této turnajové kategorie.
Reagovat
Kozoroh
Jamie Murray
https://twitter.com/jamie_murray/status/1236848940344946688
Reagovat
misa
https://www.wtatennis.com/news/1642110/bnp-paribas-open-to-be-cancelled-for-2020

Takže s tenisem je kvůli zkurvené chřipce konec :(
Reagovat
Kozoroh
ATP to samé. Thiem může být hodně nasraný a nedivil bych se mu. Nejenže nebude moci obhajovat titul z loňska, ale automaticky ztratí 1000 bodů, ačkoliv byl připravený hrát.

Lze očekávat, že další turnaje budou následovat - Miami, antuková sezóna...
Reagovat
EllNino
Nemeli by si hráči a hráčky tyhle body z turnaju, které se neodehrají, prenest do dalšího roku? Protože jinak v tom bude desnej binec, pokud ty body budou vsem padat bez možnosti si je nekde uhrát ... Treba takova Marketa Vondrousova obhajuje v IW, Miami, Rime, Istanbulu a Pařízi vsechny svoje body ... pokud si je nebude mit možnost uhrát, vypadne ze stovky, aniž by se mohla porvat o alespoň část z nich
Reagovat
tommr
Andreescu, Halep, Kerber, Azarenka. Kdo bude další? A jak do toho ještě zasáhne koronavirus?
Reagovat
blixa
Valar morghulis ! ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Nic Ti dneska neuteče.
Reagovat
Fandina
Co zdraví? V pohodě, nebo už máš dost?
Reagovat
FulnekUltras
Nemám. ;-))
Reagovat
Fandina
A psychiatr dobrý?
Reagovat
FulnekUltras
Tebe jsem Fandíku vždycky přepral... ;-)))
Reagovat
Fandina
Jak říkám, jsi na tom špatně.
Reagovat
FulnekUltras
Tebe vždycky, Fandíku. ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist