Auger-Aliassime porazil i Tsitsipase a v Queen's Clubu je nejmladším semifinalistou od roku 1999

21. 6. 2019, 22:57
Aktuality 87
ATP QUEEN'S CLUB - Felix Auger-Aliassime na trávě v londýnském Queen's Club vyřadil světovou šestku a nasazenou jedničku Řeka Stefanose Tsitsipase a v 18 letech se stal nejmladší semifinalistou od roku 1999. O finále si kanadský mladík zahraje se španělským veteránem Feliianem Lópezem.
Felix Auger-Aliassime

Felix Auger-Aliassime si teprve minulý týden ve Stuttgartu zahrál poprvé v kariéře turnaj na trávě a hned došel až do finále. Svůj premiérový titul na okruhu ATP sice ani na třetí pokus nezískal, nicméně tento týden na něj čím dál více útočí i na trávě v londýnském Queen's Clubu.

Po dvou včerejších výhrách nad Grigorem Dimitrovem a Nickem Kyrgiosem si dnes osmnáctiletý Kanaďan připsal další cenný skalp, když v souboji hráčů ATP Next Gen porazil 7-5 6-2 o dva roky staršího Řeka Stefanose Tsitsipase a připsal si své druhé vítězství proti hráči Top 10. To první slavil v březnu v Indian Wells rovněž proti Tsitsipasovi. 

Auger-Aliassime se tak stal nejmladším semifinalistou prestižního turnaje v Queen's Clubu od roku 1999, kdy byl mezi čtyřkou nejlepší tehdy rovněž osmnáctiletý Lleyton Hewitt.

O své čtvrté finále a premiérový posun do Top 20 bude nejmladší hráč v elitní stovce světového žebříčku Auger-Aliassime usilovat proti o 19 let staršími Felicianu Lópezovi. Sedmatřicetiletý Španěl dnes zdolal 4-6 6-4 7-6 Kanaďana Milose Raonice, kterého porazil už potřetí v řadě, a ve vzájemné bilanci se ujal vedení 4-3.

López předloni v Queensu získal jeden ze svých šesti titulů na okruhu ATP a zároveň nejcennější, když cestou za vítězstvím porazil čtyři hráče Top 15. Na trávě slavil polovinu svých triumfů.

• ATP 500 QUEEN'S CLUB •
Velká Británie / Londýn, tráva, 2.219.150 eur
páteční výsledky (21. 06. 2019)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Auger-Aliassime (8-Kan.) - Tsitsipas (1-Řec.) 7-5 6-2
Medveděv (4-Rus.) - Schwartzman (Arg.) 6-2 6-2
F. López (Šp.) - Raonic (6-Kan.) 4-6 6-4 7-6(5)
Simon - Mahut (oba Fr.) 7-6(5) 5-7 7-6(3)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

87
Přidat komentář
spaniel
Simon stary lisak :) Medveděva nemusím, styl hnusny, ponkazde chybě rozkazuje rukama, nivy Murray :D

Fed dnes úplně vpoho, Herbert úplně neškodný. Goffin bude těžší oříšek.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak nakonec mně ten David fakt převezl...:)
No už mně zůstalo jen snad si potěšně říct...Kvído vyhučel s finalistou turnaje...ale zápas jsem neviděl. Soustředil jsem se na holky:) To byla asi dost fatální chyba.

Škoda, k zápasu Matteo x Roger tak nedojde.:(
Reagovat
steve79
Me je mrzi, ze neni zadny masters na trave. Masters v Rime je zbytecny
Reagovat
Pe3k
To bych spise zrusil MC, Rim se mi libi.
Reagovat
smazaný uživatel
Rimske night session majú dlhodobú tradíciu, antukové masters by som nechal tak..

Naopak 4 severoamerické Masters nedávajú zmysel.
Reagovat
spaniel
Monte Carlo je naprosto zbytecne. Ale chapu, ze antuku chces zachovat :)
Reagovat
Pe3k
Jak bychom charakterizovali jeho hru (za pomoci big3)?
FAA hraje celodvorcovy a agresivni tenis. Je skvely od zakladni cary a dobry na siti.
Zajimave je, ze je fanda Nadala, narodil se ve stejny den jako Federer a herne nejvice pripomina Djokovice (bh a return). Co se tyka RF fandove mluvi o jeho fh, ktery jej lehce primomina (osobne to moc nevidim) a jeho pohybu, Felix ma tzv dancing feet (na jeho vysku skvely, dynamicky pohyb). Od Rafy m zase takovou zarputilost, touhu vyhrat kzdy zapas a grunteni (to nemusim). Od Djoka pochytil backhand a trochu i return.
Obecne je pro me tezke najit nejakou slbinu. Tim, ze je mlady asi herni nevyzralost, malo zkusenosti a nachylnost na zraneni, jinak herne je to komplexni balicek (mozna trochu moc vysoky).
Reagovat
Marduch
Konecne neco k veci..
Reagovat
Pe3k
Ja bych se bavil k veci furt, ale tady moc neni s kym...kazdy si chce jen kopnout, projevit osobni antipatie, ale k tenisu nenpise ani ň...vetsina mistnich nicku ani nepozna, ze si clovek dela srandu: viz nize.
Reagovat
spaniel
No, srandu si delal az nakonec. V prvnim prispevku ne ;)
Me docela rozciluje ze se mne Forehand pricapl k Cicimu. Svet se v ( _i_ ) obraci.
Reagovat
Pe3k
No taky bych nechtel byt s Petrzalkou v jedne fan base...nastesti pro tebe on tomu Cipiskovi zas tak nefandi. Kdyz si teda fanda Ciciho, co rikas na vzajemnou bilanci s Felixem 6:0? Pokud bys pocital jen jejich zapasy v kategorii dospelych, stejne proti nemu Stafanos neuhral ani set...a to je o 3 roky starsi a Felix se bude jeste zlepsovat.
Reagovat
spaniel
Zas tak daleko nejsem, aby byla rec o fandeni. Spoustu jeho zapasu propasnu...nejdriv musi Roger skoncit, pak se uvidi. Ale libi se mne na nem spousta veci.
Bilance 0:6? Ja vidim 0:2, ale i kdyby 0:6, jeste to jen zacina, nemusi to nic znamenat. Zlepsovat se budou jeste oba.
Reagovat
smazaný uživatel
0:6, resp 0:2, na velké zápasy 0:0.

Ked budu mat spolu odohratých 30 zápasov na konci kariéry na nejaký Queens si nikto nespomenie..
Reagovat
smazaný uživatel
nikto = Forehand
Reagovat
FulnekUltras
necmrndej
Reagovat
a.magerova
Ovšem toho 8.8. slavím už roky odpovídajícím způsobem a až teď vím, že... ;-)

http://www.xy1.cz/skul2
Reagovat
Mayo
Vyzerá tento čierny chlapec aspoň na trávu dobre. Asi by som ho nechcel pre Býka na tomto povrchu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Stále si myslim, ze je FAA trochu prehypovaný..

Hoci, ked som kritizoval súperov minuly tyzden, tak tu uz pri Dimitrov, Kyrgios, Tsitsipas nemozem poukazovat na túto kartu..

Tsitispas bol po zápase príliš servilný, aby takto submisívne vychválil do neba nejakého zasrana, to mi príde trochu cez čiaru..Na tráve moze byt FAA lepsim hrácom, ale mimo W. to má Grék na svojej rakete...

Inak k náklonnosti a sympatiám k niekomu k next gen..Nemám ziadneho koňa, ale baví ma, kolko novych tvári je na okruhu, kolko nových konfrontácii sa črtá. Orientujem sa, sledujem, monitorujem. Ale chce to čas: Podla mna to je neprirodzené, fandit 15 rokov Federerovi a potom zo dna na den prejst k FAA a dat Federera stranou, ako to deklaruje Pe3k..

Ani Nadalovi som nefandil v roku 2004 tak ako v roku 2014, vyvíja sa to, tieto veci prichádzajú postupne..Uvidime čo príde, určite si neosvojim Zvereva, FAA beriem chladne bez emócií. Podobne aj Medvedeva, Khachanova..Nových beriem vlažne, nič intenzívne zatial.
Reagovat
spaniel
To ani nejde. To musi sednout, vic veci, ne jen tenis. Pochybuju ze to pujde, dokud hraji nasi. Ale vim ze nebudu fandit obranari, nekreativnimu hraci.
Reagovat
smazaný uživatel
Tiez ma to pobavilo s tym vychvalenim, a zrovna od Tsitsipasa co po prehre vzdy len jajankuje, ja, ja, ja a zrazu pride Felix a on mu tam nohy bozkava. :D
Reagovat
Pe3k
2007-2019 je 15 roku? lol
Samozrejme neprestavam fandit RF, to se jednoduse jen tak neda, jen cim dal vic fandim FAA a uprimne jsem rad, ze se objevil nekdo komu dokazu a chci fandit.
Reagovat
smazaný uživatel
Dodatok:

Vlastne teraz ma napadol Thiem. Ten mi je jednoznačne najbližší. Ale opat raz..Výrazne sa to otupuje vzájomnou rivalitou s Nadalom..Navyse v sept. má 26, takze ani tu to uz nebude celkom horúce..Osobne si myslim, ze ked skonci Nadal a celá Big3 tak ma čaká ako fanúšika niekolko rokov vlažnejšie obdobie, bez nejakých vyraznejších zanietení. Ale kto vie...
Reagovat
a.magerova
Stejně víc obrečíš odchod Rogera než Rafy... a u Noleho ti jen jedna slza ukápne.. :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Isteže...
Reagovat
Kozoroh
Možná už nikdy nenajdu takového favorita, jakého mám v Novakovi. U No1eho se sešlo tolik vlastností, které se mi líbí, ať už po herní nebo osobnostní stránce. No1e mi bude chybět, až skončí s profi-tenisem.
Reagovat
Pe3k
Dalsi vec co se mi na nem libi je, ze mu tady temer nikdo nefandi jen ja Gogiska a jeste jeden nick. Ja mu zacal fandit v roce 2017 kdy jeste nebyl nikdo a byl daleko od top 100. V momente kdy zacne mit uspechy i na gs a bude v zebricku v top 5 (kdy lidem dojde jak je dobry) zacnou se nabalovat fans, glory hunters a dalsi individua, ale ty uz nyni nerespektuji, nejsou skalni fans, fandit tem nejlepsim je snadne\nudne proto se odklonuji od Big3 smerem k FAA.
Reagovat
paprikovygulas1
2017 to vtedy vôbec nebol známy ako najmladší hráč, ktorý sa kvalifikoval na challenger že? K tomu v 2017 sa stal aj 8 najmladším hracom, ktorý vyhral Challenger. Pokial ostatných fanúšikov považuješ za glory hunterov, tak potom si ním aj ty sám.
Reagovat
Pe3k
Glory hunters obvykle nefandi hracum na urovni Challenger. Zacal jsem mu fandit kdyz mu bylo 16 a to je dle tebe uz pozde a jsem teda gl? Nic no, vitej v ignore listu.
Reagovat
paprikovygulas1
To som sa dostal do ignore listu len preto že som ti sem dal zopár faktov. Prečo si si nevybral v tej dobe trebárs hráčov ako Molleker alebo Sinner. To je jednoduché lebo neboli verejnosti v tej dobe tak známi a takisto na pro úrovni nemali tiež toľko úspechov ako Felix. Ja by som ta neoznačil za nejakého glory huntera, keby si tu tým pojmom neznačkoval ostatných. A dávať ma kvôli tomu do ignore listu. No ty asi moc medzi ľudmi nediskutujes, keď nezvladnes prijať iný názor ako ten tvoj a hneď ma musíš za to blokovať. :)
Reagovat
spaniel
LOL. Ted budes trucovat, ze se nekdo pridal pozdeji? Ty fandis Federerovi od 98? Lustrujes kazdeho RF fandu, kdy se pridal? A kdyz mel Roger uz GS, tak uz jsou to glory hunters? Treba ja vim o FAA min 3 roky, takze v podstate ty jsi u me glory hunter, ne?
Reagovat
Pe3k
Trucovat? Tenis jsem zacal sledovat az v r 2007 a fandit RF taktez a prave proto to chci nyni s FAA jinak. RF ma nejvetsi fanouskovskou zakladnu v histrorii, tech fandu je tolik ze je to absolutne neprehledne, proto chci vyuzit te situace, kdy zde ma Felix prakticky jen 3 fanousky a nikoho jineho tam nepoustet. Ze o nem vis 3 roky je irelevantni, mas pro to dukaz? Ne. Fandis mu? Ne. Myslet si o tom muzes co chces, me to je jedno...
Reagovat
a.magerova
Pokud jsi nezačal Rogerovi fandit nejpozději v den jeho 19. narozenin, a tento den je současně dnem, kdy se zrovna narodil Felix... nejsi správný tenisový fanda... :-P
Reagovat
Pe3k
Fandeni je ryze dobrovolna cinnost, ktera nema jasne vymezene a definovane pravidla...i tak jsem nikdy netrvdil, ze jsem prikladny fanda, ale treba budu u FAA.
Reagovat
smazaný uživatel
Pe3k, ssmozvaný administrátor a predseda FAA fan clubu :)..Tak snad tam niekedy pustis aj ostatných..

Ja som napriklad čítal článok o FAA tiez este pred 3-4 rokmi. Takze ho poznam?..Nemylis si ty fandenie s registrovaním hráca?...Kolko jeho zápasov si videl v rokoch 17-18?

Zabavnym je tiez fakt, ze kritizujes glory hunterov a celkovo tento pristup, ale sám si k Federerovi prisiel ked vyhral 11 GS z posledných 16, cize v najvacsom rozkvete. Psychológia hovori, ze ludi najviac u druhých ludi irituje tá vlastnost, ktorou sami disponujú a hanbia sa za ňu.
Reagovat
paprikovygulas1
Pekne napísané, ale dávaj si pozor lebo skončíš v ignore liste :)
Reagovat
spaniel
Hehe, trosku mimo ne? Nikoho nepoustet, to je hlod teda. Kdo tebe pustil k RF? 2007 ziskal 10,11 a 12 GS. Ty jsi teda typicky glory hunter, ne?
Reagovat
a.magerova
Tak upřímně... pustit či nepustit někoho někam můžeme jen, když máme k dispozici dveře (vrata, bránu a já nevím co ještě)... je něco takového ve virtuální diskuzi na TP.... ;-)

Připomíná mi to handrkování na dědině, kde se osmdesátiletý dědula kasá tím, že se tu narodil a proto je místní a starousedlík, zatímco jeho kámoš, který tu žije od 10 let čili 70 let, je jen náplava a žádný místňák...
Reagovat
Pe3k
Ja se samozrejme nikoho neptal, jestli mohu, nebo ne...
jelikoz je FFF neomezena fan base nakonec je plna Kamilosu a nebo pure fan boys jako jsi ty napr. Prave proto bude FAA fan base zalozena na zcela jinych principech ( na pohled totalitni, autoritarska, sektarska spolecnost) kde se bude velmi tezke dostat, bude to neco ve stylu svobodnych zednaru\iluminatu.
Reagovat
smazaný uživatel
Zacinam si mysliet, ze si kamosko chytil nejakú toxickú rybu, ktorej konzumácia ti neblaho ovplyvnila mentalnu sustavu.
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
Marduch
Co to meles vole? Hodne drinku vcera ne? :D
Reagovat
Kozoroh
https://media3.giphy.com/media/81BUr1LxZ1m36/giphy.gif
Reagovat
Vlk-v-trave
:D)
Reagovat
Kozoroh
Glory hunter je jen pošetilá nálepka. Vývoj každého fanouška je specifický, někdo začne fandit dřív, jiný později... Toto tvé povyšování, že já už dlouho fandím Felixovi a vy ostatní jste glory hunters, to považuji za velmi směšné.
Reagovat
Pe3k
Tak jasne ze je to smesne, kazdy si muze fandit komu chce, jak chce a kdy chce...kazdopadne ti glory hunters teprve prijdou, ale v momente kdy se to stane, budu tady a pripraveny.
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
a.magerova
Na co?
Reagovat
smazaný uživatel
FAA mi moc nereže a snad nikdy nic velké nevyhrá, aby to tvoje cakanie na glory hunterov bolo cakaním na godota.

A nakoniec skoncis u neho sám, lebo este aj tá dvojica zacne fandit nejakemu uspesnejsiemu Donaldsonovi.
Reagovat
Nola
fanklub tu zakladal aj gigin :DDD....ale na rozdiel od teba, akceptoval a vital novych clenov
prajem ti vela uspechov, Felix mi nevadi, je mlady, dravy, ale opustat lod, na ktorej si sa viezol dlhe roky mi pride az neuctive
Reagovat
Pe3k
Kde pisu ze opustim lod?
Reagovat
Nola
ako zakladatel fanklubu musis mat stanovene jasne priority, predseda fandi vzdy a za kazdych okolnosti tomu svojmu, cez to ziadny vlak nejde.... prijal si isty zavazok, pozor, aby si nedopadol ako nas byvaly predseda......
Reagovat
Pe3k
Ja mam ke giginovi respekt jako k malokomu tady. Sel za svym srdcem, udelal odvazny a uprimny tah. Big time respekt, pravy opak glory huntera.
Reagovat
Nola
odbocil si od temy, gigin v tejto diskusii nie je podstatny....
Reagovat
Pe3k
To ano, ale vyjadrit se k nemu i tak mohu...
Reagovat
smazaný uživatel
Noli, ved aj my budeme naberat novych clenov, neboj. Uz pomalicky mozes zacat pisat motivacny list. :D
Reagovat
Nola
komu? Petrikovi? :DDD, alebo tebe? ved ty si zaryty Nadalista....
Reagovat
smazaný uživatel
no tak uz asi Petrikovi :DD
Reagovat
Nola
nemam problem fandit tenistom, ktori su mi srdcu blizki,resp. paci sa mi ich hra, ale ak bude nasledovat stret s tym najvacsim, tazko sa budem etablovat v nejakam fanklube..... fandim trebars Tsongovi, Delpovi, paci sa mi aj Simon, z B4 mam urcene jasne poradie, ktore nemenim, najmenej oblubeny Andy, z mladych mi je blizky Dominic, nehejtujem Tsitsipasa, Zvereva, celkom rada ich sledujem, mladi Rusi mi tiez nevadia.... ak mam cas sledujem mlade pusky velmi rada, zatial nie som rozhodnuta komu fandit v buducnosti, to musi prist same ako blesk z jasneho neba
Reagovat
smazaný uživatel
jj, chapem, tiez mam rada viacerych z mladych, ale Felix mi je najblizsi a dvojecka je Rublev, ale ten je dost mimo :(

no Simon, tak to si asi uzivas ten zapas teraz, riadne zdrzuju chlapci :D
Reagovat
Nola
Simon si to postrazil.... na sklonku kariery ma potesil, tazkym superom bol v minulosti pre Noleho aj Fedexa, o tom nepochybuje snad ziadny fanda oboch zmienenych
Reagovat
Pe3k
Omg, tak ty fandis Nadalovi a jeste chces k FAA nabirat nove cleny? Tak to se budem muset rovnou rozejit...
Reagovat
smazaný uživatel
ale no, ved Felix mu tiez fandi ;)
Reagovat
Pe3k
To vim, ale to mi nevadi. Ty ovsem si vyber black panter or bald bull...
Reagovat
Nola
presne toto stacilo aj Mutovi, aby fandil Gyrosovi :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tsitsipasovi Felix vyloženě nesedí H2H 0:3 bez zisku setu. Stejný problem má s Medvedevem, tam je to podobne.
Reagovat
Pe3k
H2H maji 6:0 pokud pocitas i jejich juniorske zapasy a FAA v podstate junior jeste je...Tsitsi po zapase rikal, ze Felixe pravdepodobne asi nikdy neporazi a ze je nejtezsi souper se kterym kdy hral.
Reagovat
Torresek
Nevím jak vy ostatní ale Tsitsi mě přijde že se snaží hrát jak Fedex dříve. Držet si servis, přečíst soupeře a v důležitou chvíli maximum na returnu- break a jedem. Což Felix který letá po kurtu mu vážně nemůže vyhovovat.
S tím Méďou se nemohu zbavit dojmu že je to od jejich potyčky spíš něco osobního
Reagovat
Pe3k
Tak on sam rikal ze analyzuje (a napodobuje) Fedexovu hru od nejakych 6 ti let. Nic proti nemu, ale return ma slaby a servis by na jeho vysku taky mohl\mel byt lepsi nez je. Navic ma uz nyni nekolik vylozene spatnych match upu a ani jeho hra na trave neni moc dobra (nizke odskoky nemusi). Jinak velke ego, konfliktni povaha a zavislost na socialnich mediich.
Reagovat
Torresek
Jenže problém pro něj je že Fedex má od boha dáno neskutečně. Pokud chce Tsitsi dokázat víc, tak se musí ještě hodně zlepšit. Dokázal už udělat několik výsledků a to mu neberu, naopak mu fandím ale ono už se to děje s dít se to bude, soupeři si ho přečtou.
Reagovat
smazaný uživatel
Napodobovat Rogera je utopie. Já to taky za mladá dělal dokud jsem nepřišel na to, ze to nejde. Musis mít vlastní styl. Fedex je jenom jeden
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě. Táhne se to od jejich hádky v Miami, nebo IW teď nevím.
Reagovat
Torresek
Skvěle Felix! Skvělý progres tohoto tenisty, zájem s chuť k tenisu je neuvěřitelná, moc se mě líbí jeho přístup. Na jeho zápasy radost pohledet, jen chybí ten titul. Jakmile to vyjde posune se o krok dále a uvidí se jak se popasuje s další tenisovou kapitolou ve svém životě.
Reagovat
sojka1
Felix me za srdce sice nijak nechytil, nektere jeho zapasy jsem ani nevidela, ale jedno mu uprit nelze - maximalni soustredeni a nezpochybnitelna touha vyhrat. Viz napr. jeho zapas s tim baziliskem Brownem... dovedu si klidne i predstavit, ze takhle mlady kluk podlehne te nekutecene chytre (mu) servirovane iluzi, ze je vsechno jen plazova sranda a o nic nez o zabavu prece nejde.... ale nenaletel ani nahodou a jel si tvrde sve, obdivuhodne, vazne! :-)
Reagovat
sojka1
*neskutecne.... jeee... :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Lepší meditátor na servisu než Djoker.:) Jeho soustředění je opravdu obdivuhodné...jako počkat si musíš, to ano...ale výsledek je impozantní.
Jestli tohle zmáknul bez tDCS, tak je opravdu dobrý...
obecně už teď je určitě dobrým oživením okruhu, ikdyž hra Mattea je mně bližší,,,včetně jeho chyb,...pokuď jde o nějakou konfrontaci s jiným hráčem...ale jasně prd tomu rozumím...:)
Nakonec je mně nejbližší ten Kvído, hlavně chybama a nadšením...se stále dále učit.

Doufám, že v Hal(l)e uvidíme Mattea s Mistrem...tam by mě ta konfrontace zajímala hodně. Asi víc než Mistr vs. Félix.
Reagovat
a.magerova
Wow, křupavý salátek... není nad krásné chlapy.... celý Fábio.... ;-)

https://www.atptour.com/-/media/tennis/players/gladiator/2019/berrettini_full_ao19.png
Reagovat
sojka1
ksa, ksaaaa.. :-))
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Reagovat
a.magerova
No no... NĚCO Tě na tom Fabiovi musí přitahovat... jinak by Ti byl přece ukradený... :-P
Reagovat
a.magerova
Jo a jsi dnes naostro, když je ten Mezinárodní den... ;-)
Reagovat
sojka1
jeste to napravim.... :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak to chápu, ani né tak z perspektivy fandění, ale tenisově...starý pán má určitě stále co říct k tenisu...ale na mně, jelita asfaltových plácků, je to už asi moc vysoká hra:) Ke mně se hodí asi nejlépe ten Kvído a pochopitelně 1111, hlavně ještě z dob, kdy po servisu naběhl na sako a já se opravdu cítil, že bych to zvládl lépe než on...nééé ten servis pochopitelně, tam jsem v lese hlubokém... ale to, co pak předvedl na síti...klobouk dolů, co ze sebe vytáhl...tomu se snad ani nechce věřit...

S Mattem si mně potěšila, možná jsme našli další společný tenisový bod, po Lucy a 1111m.:) Ikdyž po Lucy prožívám slušný blackout...
Reagovat
sojka1
ani nevim, jak na tom je chuderka 1111 s nohou, Wimbledon nedava, to vim urcite.... :-(
Reagovat
Vlk-v-trave
Aha, tak to si mě překvapila, neboť jsem myslel, že tam pojede...ale já jsem ustrnul někde v květnu, kdy prohlásil, že RG bohužel ne, a naviděnou až ve Wimbledonu...
Reagovat
sojka1
je to starsi info a sama nic nehledam, treba nam chysta prijemne prekvapeni....
Reagovat
Vlk-v-trave
No nevím...teď jsem nakouknul k "sousedům" na Cvrlikač. Poslední informace o W. je z května, tedy naschle v Londýně, ale potom už jsou pozvánky na Anerican Series, a pocta vojákům, kteří se vylodili v Normandii...tak opravdu nevím...možná se nám vylodí v Londýně...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist