Azarenková se po tahanicích o syna vrátí na kurty v lednu v Aucklandu

23. 11. 2017, 20:24
Aktuality 10
Bývalá světová jednička Viktoria Azarenková se po sedmiměsíční pauze vrátí zpět na tenisové kurty v lednu na turnaji v Aucklandu. Osmadvacetiletá Běloruska od osmifinálového vyřazení ve Wimbledonu nehrála kvůli soudnímu sporu s bývalým partnerem o právo na péči o nyní téměř ročního syna Lea.
Profily hráčů
Viktoria Azarneková se synem

Azarenková se kvůli soudu mimo jiné odhlásila z US Open, protože podle zákona nesměla syna do uzavření případu odvézt z Kalifornie. Zmeškala i finále Fed Cupu, v němž její krajanky nakonec podlehly týmu USA 2-3. Zatím ale není známo, jak spor o péči dopadl.

Dvojnásobná vítězka Australian Open přivedla syna na svět loni v prosinci. Na WTA Tour se vrátila v červnu na Mallorce a následně postoupila do osmifinále Wimbledonu, po němž se rozešla s otcem svého syna Billym McKeaguem. Ten následně podal v Los Angeles žalobu na určení péče.

"V posledních měsících jsem s mým týmem mimořádně tvrdě makala na tréninku a budu v tom pokračovat. Mám v hlavě cíl, chci se totiž znovu stát světovou jedničkou a hrát o tituly na grandslamech," prohlásila Azarenková, jež se po vynucené pauze propadla v žebříčku WTA na 205. místo. V Aucklandu ale bude moci využít takzvaný chráněný ranking.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
brixner
To děťátko je hezký, každý mládě je hezký!
Ale máma je prostě hnusná, božemuj, nic s tim nenadělam, no...
Reagovat
kada.tom
naopak, maminka hezká, dítě hnusný (skoro každý malý dítě je hnusný)
Reagovat
EllNino
bože ...
Reagovat
blixa
No tak doufejme že u tohoto názoru setrváš a nebudeš se množit. Tyhle geny by se vážně neměli dostat dál ;-)
Reagovat
blixa
Kurnik ... "neměly"
Reagovat
Fandina
:-))
jj chyby jsou byly a budou ... úsměv
Reagovat
letityfanousek
Ukaž jak hraje opravdová šampionka
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, ať už hraje... Jinak doufám, že ten spor pro ni dopadl dobře. Leo je celá máma. :D
Reagovat
Bob
Taky se těším, až se vrátí :)
Reagovat
Haitik
Jsem zvědavý, kdo bude její trenér, objevila se totiž informace, že Joyce se stane trenérem Konty.. Ale třeba to jsou jen drby.. :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist