Azarenková z Madridu odstoupila. Letos už potřetí kvůli bolestem zad

2. 5. 2021, 18:54
Aktuality 4
15. hráčka světa Viktoria Azarenková kvůli bolestem zad odstoupila už ze třetího z pěti letošních turnajů. V Madridu dnes dvojnásobná finalistka nenastoupí k utkání 2. kola proti Američance Jessice Pegulaové, která tak postoupila bez boje do osmifinále. .
Viktoria Azarenková (© AFP)

Dvojnásobná grandslamová šampionka a bývalá světová jednička Viktoria Azarenková se v roce 2021 představila na pěti turnajích a ze tří v jeho průběhu odstoupila. Pokaždé vinou bolestí zad.

Poprvé nenastoupila v únoru na Grampians Trophy v Melbourne do čtvrtfinále, podruhé v březnu v Dauhá k boji o finále a dnes v Madridu se nepředstaví v utkání 2. kola. 

Finalistka z let 2011 a 2012 Azarenková v pátečním úvodním kole zdolala ve třech setech Jekatěrinu Alexandrovovou, ale dnes k odvetě za vyřazení z Australian Open proti Jessice Pegulaové nenastoupí.

"Zatím je to pro mě rozpačitá sezona. Občas mám pocit, že hraju opravdu dobře, ale tělo mi nedovolí úroveň hry udržet. Doufám, že brzy najdu řešení a vrátím se v lepší kondici," uvedla 31letá Běloruska.

27letá Američanka Pegulaová na antuce ve španělské metropoli o zápas s běloruskou soupeřkou nepřijde. O postup do čtvrtého letošního čtvrtfinále si zahraje s Arynou Sabalenkovou (h2h 1-1).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Mony
obávám se, že jí ty záda WTA brzy zatrhne. Ještě, že toho máme na těle víc
Reagovat
FulnekUltras
Venus prostě jen umí prohrávat - ve svém věku s grácií skutečné dámy, která se nenechala nikdy nahlodat ani žádnou zdánlivě lákavou "změnou výživy"

smilesmilesmile

https://www.sport.cz/tenis/clanek/2339547-prohra-znovu-a-dalsi-smutny-zaver-kariery-hvezdne-venus-williamsove-vrcholi.html#dop_ab_variant=553830&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=nnNrZSfKrO0-202105021803&dop_id=11529935&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Reagovat
FulnekUltras
ale ještě pořád můžeš sem tam nějaké to naspídované holátko patřičně otrávit ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist