Bartoliová je maminkou, má dceru Kamilyu

20. 12. 2020, 15:18
Aktuality 8
Wimbledonská šampionka z roku 2013 Francouzka Marion Bartoliová se stala maminkou. S manželem Yahyou Boumedienem v pátek na svět přivítali dceru Kamilyu.
Profily hráčů
Marion Bartoliová s rodinou

"Rádi bychom vám představili naši malou princeznu Kamilyu, která se narodila v pátek 18. prosince. Jsme nejšťastnější rodiče a děkujeme Bohu za tento úžasný dar," oznámila Bartoliová na sociálních sítích.

36letá Francouzka se vdala za o šest let mladšího belgického fotbalistu Yahyou Boumediena loni v prosinci třináct měsíců po zásnubách. O rok později se stali rodiči.

Bývalá světová sedmička Bartoliová získala osm titulů, ten poslední překvapivě ve Wimbledonu 2013. Jen měsíc poté ukončila kariéru kvůli častým zdravotním potížím. 

S předchozím přítelem zažila peklo
Rok po ukončení kariéry si Bartoliová našla přítele a zanedlouho se ukázalo, že jí udělal ze života peklo. Neustále ji psychicky terorizoval a opakoval, že je tlustá, až ji postupně donutil k drastickému zhubnutí.


A to Bartoliovou málem stálo to nejcennější, co člověk má. V roce 2016 totiž její extrémně zesláblé tělo napadl neznámý virus - nemohla používat běžnou vodu a s elektronikou mohla manipulovat pouze v rukavicích. Francouzka přiznala, že bojovala o život.

Po uzdravení naopak hodně přibrala, přesto v roce 2017 zatoužila po návratu na kurt. Na comeback se několik měsíců připravovala, kvůli bolestem loktu měnila styl servisu. Jenže i vzhledem k nadváze těžce nabírala zpět fyzickou kondici a během zvyšování tréninkových dávek ji začaly limitovat bolesti v oblasti žeber, bederní části zad a ramena. Na jaře 2018 boj o comeback vzdala.

V tenisovém světě tak působí už jen jako komentátorka. Angažmá už měla i jako trenérka, loni na podzim dokonce vedla bývalou vítězku French Open Lotyšku Jelenu Ostapenkovou a pomohla jí k triumfu v Lucemburku.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
weak
moc-li pak jim u toho svítil Walter.... :P
Reagovat
Mayo
Chyba mi tu článok o veľkolepom počine budúceho goata Novaka Djokoviča. smile
Reagovat
Nola
nemaj strach, dnes urcite vyjde clanok, ale o rozdanych ATP cenach, tusim aj Rafa nieco ziskal, tak uzivajte ocenenia smile
Reagovat
FulnekUltras
jj, virů je na světě jako sraček
Reagovat
Fransoas
Pro Marion další šťastný životní moment s krásnou princeznou.Tak ať se vše daří.Určitě gratulace k založení rodiny po zdravotních potížích.
Reagovat
Mantra
mě by třeba zajímalo, kde se hraje ta exhibice, nyní např. Andy Murray vs Evans
Reagovat
Mantra
Battle of the Brits, Men Singles

na dva sety klasika až do tb, žádný 4-2 a šlus, takže by to bylo fajn i vidět smile
Reagovat
Mantra
7-6 6-4 pro Murku
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist