Bartyová na akce na Blízkém východu nepoletí, údajně má problémy s nohou

24. 2. 2021, 18:47
Aktuality 10
Světová jednička Australanka Ashleigh Bartyová prohrála na turnaji v Adelaide hned první zápas a nedlouho poté oznámila, že kvůli zranění nebude startovat v nadcházejících dvou týdnech v Dauhá a v Dubaji. Organizátorům se podle jejich prohlášení omluvila, protože má problémy s levou nohou.
Profily hráčů
Ashleigh Bartyová (© AFP)

Bartyová dnes v Adelaide ve druhém kole podlehla Američance Danielle Collinsové 3-6 4-6 a po čtvrtfinálovém vyřazení na Australian Open od Karolíny Muchové si připsala druhou letošní porážku.

"Bohužel se musím kvůli zranění odhlásit. Přeji turnaji bezpečnou a úspěšnou akci," uvedla Bartyová, jež loni po vypuknutí pandemie koronaviru kvůli obavám z nákazy nehrála.

Pár hodin po odhlášení z turnaje v Dauhá 'zmizela' Bartyová také ze startovní listiny turnaje v Dubaji, kde se bude hrát v týdnu od 8. března. Další start má naplánovaný až na konec března do Miami.

Z Dauhá už se oproti původním plánům odhlásily také Simona Halepová, Bianca Andreescuová, Sofia Keninová či Markéta Vondroušová.

Startovní pole zůstává i přes řadu omluvenek velmi kvalitní. Do Kataru jsou přihlášené Karolína Plíšková, Petra Kvitová, Elina Svitolinová, Aryna Sabalenková, Garbiñe Muguruzaová či Kiki Bertensová. V kvalifikaci by se měly představit Barbora Krejčíková, Kateřina Siniaková a Kristýna Plíšková.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
SydneyOpen
takže v Dauhá Karolína nasazená dvojka a Petra nasazená čtyřka, no řekněme si to upřímně už by docela chtělo nějaký ten titul smilesmile
Reagovat
blixa
Zase nebude Barty párty .... smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
moc jí přeju, aby takového šmejda už nikdy nepotkala... smilesmilesmile

https://www.mix24.cz/manzel-me-podvadel-priznala-gabriela-koukalova-horsi-je-ze-nevi-kam-se-podely-jeji-financni-prostredky/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=1kBO5VQzOZ6-202102241715
Reagovat
Blondie
To se výjimečně shodneme.
Nesnáším manipulátory.
Reagovat
FulnekUltras
kór když se to ještě hraje přes "povinný" onkosoucit
Reagovat
FulnekUltras
jinak dnes opět trochu pokrok v testech (u nás ;-))), což samozřejmě kvituji - oliž si a jeď... smile

https://traveladventure.cz/lizatkovy-test-na-covid-19-konecne-i-v-cesku/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=1kBO5VQzOZ6-202102241715
Reagovat
SwissMaestro
Vypadá to spíše, že má problém hrát mimo Austráliismile
Reagovat
com
tak na co by se namáhala, kdyz se ji body neodecitaj.. prdlajs problemy s nozickou, je to lemra líná smilesmile
Reagovat
Nola
zacinam si zvykat, ze ceskych salenych fanusikov, nema iba Petra....smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Počkej, ty neznáš coma?????
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist