Beguová v Riu obhájila loňské čtvrtfinále

19. 2. 2015, 15:18
Aktuality 5
WTA RIO DE JANEIRO - Irina Camelia Beguová na antuce v Riu de Janeiru porazila Američanku Mattekovou-Sandsovou a bez ztráty setu postoupila do čtvrtfinále. O překonání loňského výsledku se utká s Julií Gulškovou z Izraele.
Irina-Camelia Beguová

Loni se Irina-Camelia Beguová dostala do čtvrtfinále z kvalifikace, letos svůj býsledek zopakovala už jako druhá nasazená hráčka. Rumunská tenistka na brazilské antuce neztratila set s Australankou Rogowoskou, ani ve druhém kole s Bethanií Mattekovou-Sandsovou. Američanku, která řed třemi týdny triumfovala na Australian Open ve čtyřhře, porazila 6-2 6-4.

"Byl to velmi těžký zápas. Bethanie je skvělá hráčka, i když je teď v žebříčku dost nízko. Věděla jsem, že budu muset bojovat o každý míček a nakonec jsem díky tomu vyhrála. Jsem teď moc šťastná," řekla Beguová, která má na svém kontě jediný vyhraný turnaj WTA.

Čtyřiadvacetiletá Beguová, jež letos v Melbourne překvapila výhrou nad Kerberovou a následným postupem až do osmifinále, v němž podlehla ve třech setech Bouchardové, se ve čtvrtfinále utká s Julií Gluškovou. Izraelká tenistka ve druhém kole přehrála hladce 6-3 6-1 Američanku Grace Minovou.

Hladkými výhrami do turnaje vstoupily šestá nasazená Slovenka Anna Karolína Schmiedlová a Slovinka Poloňa Hercogová.

| WTA INTERNATIONAL RIO DE JANEIRO |
Brazílie, antuka, 250.000 dolarů
středeční výsledky (18. 02. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Schmiedlová (6-SR) - Van Uytvancková (Belg.) 6-3 6-0
Hercogová (7-Slovin.) - Mestachová (Belg.) 6-3 6-4
• Dvouhra - 2. kolo •
Beguová (2-Rum.) - Matteková-Sandsová (USA) 6-2 6-4
Larssonová (5-Švéd.) - Ceová (Braz.) 7-6(4) 6-4
Glušková (Izr.) - Minová (USA) 6-3 6-1
Pfizenmaierová (Něm.) - Brengleová (USA) 7-5 0-6 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Na antuce je opravdu kouzelna;)
Reagovat
janek_da
Moje celkem oblíbená, v širším kádru Cvokhausenu. Z jejího I.C. Begu jsem ji dal přezdívku Icubegu
Reagovat
Davor1
Zvláštne výsledky v tom Riu, Vinci po totálne úbohom výkone prehrala hladko proti ITF hráčke, a ešte trápnejší výkon podala Polona Hercog s hráčkou, o ktorej som v živote nepočul, a takých veľa nie je :DD

Zatiaľ tam ale hrá výborne Kája Schmiedlová, zajtra má určite hrateľnú Cepede a v semi zrejme Begu, to je veľká šanca na prvé finále v kariére, tak snáď sa podarí...v hornej polke by mala bez problémov postúpiť Errani, je tam o parník najlepšia antukárka...
Reagovat
tommr
Vinci měla vypadnout už s Luckou Hradeckou, ale ta se výhry zalekla a darovala jí postup ... :(
Reagovat
Frick
Tu nemám rád! Má noční můra.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist