Belgičanky povede ve Fed Cupu Wickmayerová. Jsme outsiderky, říká kapitánka týmu

6. 4. 2011, 17:27
Aktuality 4
Zkušené Yanina Wickmayerová a Kirsten Flipkensová a věkem ještě juniorky An Sophie Mestachová a Alison van Uytvancková jsou v belgické nominaci na semifinále Fed Cupu proti českým tenistkám. Sestavu oznámila kapitánka Sabine Appelmansová, které bude příští týden chybět světová dvojka Kim Clijstersová.
Yanina Wickmayerová

Právě Clijstersová měla být hlavní zbraní belgického týmu. Někdejší světová jednička si ale musí dát kvůli zranění ramena a zápěstí měsíční pauzu a důležitý duel o finále Fed Cupu tak vynechá.

"S Kim jsme byly favoritkami a bez ní jsme outsiderkami. Pořád jsem věřila, že bude schopna hrát, ale i s touto variantou jsem počítala. Češky mají silný tým, ale přesto se pokusíme bojovat o postup," řekla Appelmansová belgickým médiím.

Roli belgické jedničky od Clijstersové převezme Yanina Wickmayerová, v současné době 23. hráčka žebříčku WTA. Tým doplňují sedmnáctileté Mestachová (408. WTA) a Van Uytvancková (603.), které zatím hrají pouze turnaje okruhu ITF.

Český kapitán Petr Pála oznámil nominaci minulý týden. Finále se v našich barvách pokusí vybojovat Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Barbora Záhlavová-Strýcová a Iveta Benešová.

pva, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Wickmayer je původem muž. xD
Reagovat
smazaný uživatel
Je to alibi!
Reagovat
BooOoo
aby to nedopadlo jak v zápase Šafářová - Čepelová ...
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš jako skrečí? :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist