Benešová a Kvitová usilují o vzájemný čtvrtfinálový souboj

16. 7. 2009, 08:36
Aktuality 1
České tenistky Iveta Benešová a Petra Kvitová budou dnes na turnaji ECM Prague Open na Štvanici hrát o možnost utkat se proti sobě ve čtvrtfinále.

V pořadí v druhém utkání na centrkurtu nastoupí ve 2. kole osmá nasazená Kvitová proti šestnáctileté Zarině Dijasové z Kazachstánu, která žije v Praze, trénuje na Štvanici a dostala divokou kartu. Po ní se divákům představí turnajová trojka Benešová proti Rumunce Monice Niculescuové.

O další volná místa v dalším kole se utkají nenasazené tenistky. O čest zahrát si s nejvýše nasazenou Italkou Schiavoneovou budou bojovat Němka Barroisová s Katerynou Bondarenkovou z Ukrajiny. Na vítězku švýcarského střetnutí Bacsinszká - Vögeleová čeká turnajová čtyřka Suarezová ze Španělska.

Ve čtvrtfinále turnaje už je sedmá nasazená Lucie Hradecká, v osmifinále naopak ve středu vypadla Barbora Záhlavová-Strýcová.

- WTA PRAHA (Česko, antuka, 220.000 dolarů) -
Čtvrteční program (začátky v 12:00):

ČEZ Koloseum:
Barroisová (Něm.) - K. Bondarenková (Ukr.)
Kvitová (8-ČR) - Dijasová (Kaz.)
Niculescuová (Rum.) - Benešová (3-ČR)
Vögeleová - Bacsinszká (obě Švýc.)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
newite nekdo kde se da koukat na benesku dik:)

jinak kvitová ostuda:((
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist