Benešová si v Estorilu zahraje semifinále

18. 4. 2008, 15:28
Aktuality 0
Po více než dvou letech si česká tenistka Iveta Benešová znovu zahraje v semifinále turnaje WTA. Fedcupová reprezentantka v dnešním čtvrtfinále v Estorilu porazila po setech 3-6 6-2 a 6-3 osmou nasazenou Camille Pinovou z Francie.
Iveta Benešová

Pětadvacetiletá Benešová postoupila naposledy do semifinále turnaje WTA v lednu 2006 v australském Hobartu, kde ji až ve finále zastavila Nizozemka Michaela Krajicková. O svou šestou účast v boji o titul v kariéře se mostecká rodačka utká s vítězkou čtvrtfinále mezi Estonkou Maret Aniovou a Ukrajinkou Olgou Savčukovou.

Zápas Benešové s Pinovou za stavu 2:3 v třetím setu zhruba na půl hodiny přerušil déšť a pauza přišla české tenistce vhod. Po návratu na kurt vyhrála čtyři gamy za sebou a radovala se z postupu.

Ve hře o semifinále je ještě jedna česká hráčka. Klára Zakopalová prohrála s Italkou Knappovou první set 3-6, ve druhé sadě ale dokázala vzít soupeřce čtyřikrát podání a vyhrát ji 6-4. Ve třetím setu jí Knappová prolomila servis a za stavu 0-1 zápas znovu přerušil déšť.

Výsledky - Estoril:
Výsledky:
Muži:

Dvouhra - 2. kolo:
Gil - Sousa (oba Portug.) 7:6 (7:5), 6:2

Ženy:
Dvouhra - čtvrtfinále:
Benešová (ČR)
- Pinová (8-Fr.) 3:6, 6:2, 6:3, Kirilenková (2-Rus.) - Garbinová (5-It.) 6:0, 6:1

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist