Benešová v Pekingu dohrála v prvním kole

23. 9. 2008, 15:45
Aktuality 6
Iveta Benešová vypadla na turnaji v Pekingu hned v úvodním kole. Česká tenistka, která se do hlavní soutěže dostala jako "šťastná poražená" z kvalifikace, dnes nestačila na osmou nasazenou Annu Čakvetadzeovou z Ruska.
Iveta Benešová

Podobně jako česká tenistka dnes v čínském hlavním městě dopadly také domácí hráčky. Ke svým úvodním zápasům nastoupily hned čtyři a všechny se s turnajem rozloučily. Nejlepší z nich, 29. hráčka světového žebříčku Li Na, nestačila na Italku Schiavoneovou, které podlehla 1-6 6-7.

Poslední domácí tenistkou, která může postoupit do druhého kola, je Jie Zheng, jejíž zápas se světovou desítkou Agnieszkou Radwaňskou z Polska přerušil déšť.

V mužské soutěži se dnes dařilo španělským hráčům. Své úvodní zápasy zvládli šestý nasazený Tommy Robredo i bývalý nejlepší hráč světa Juan Carlos Ferrero. Ferrero porazil svého krajana Guillerma Garciu-Lopeze 6-4 7-5, Ferrero si rovněž ve dvou setech poradil s Rusem Kudrjavcevem.

"Na začátku jsem nevěděl, jak bude hrát," řekl po utkání, které trvalo jen 69 minut. Ferrero. "Ptal jsem se ostatních a ti mi říkali, že je to typ hráče, který hraje tvrdě celou dobu. Moc dobře podával, ale v důležitých momentech jako by byl trochu pod tlakem," dodal.

Výsledky - Peking:
Muži:
Dvouhra - 1. kolo:
Robredo (6-Šp.) - García-Lopez (Šp.) 6:4, 7:5, Ferrero (Šp.) - Kudrjavcev (Rus.) 6:4, 6:3.
    
Ženy:
Dvouhra - 1. kolo:

Čakvetadzeová (8-Rus.) - Benešová (ČR) 6:4, 7:5, Wozniaková (Kan.) - Razzanová (Fr.) 6:7 (3:7), 7:5, 6:4, Tanasugarnová (Thaj.) - Srebotniková (Slovin.) 6:4, 7:5, Schiavoneová (It.) - Li Na (Čína) 6:1, 7:6 (7:4), Kudrjavcevová (Rus.) - Pcheng Šuaj (Čína) 7:5, 6:4, Sugijamaová (Jap.) - Jen C' (Čína) 6:3, 6:4, Cornetová (Fr.) - Čang Šuaj (Čína) 6:1, 3:6, 7:6 (9:7).

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
bo s chakvetadze bych prohral možná i já, kdybych neměl svůj den. ( dnes jsem prohrál s fronem 6:0 bo sem dělal píčoviny - zkoušel jsem hrát jako turbo tenis, ale nemel sem na to vubec ani pri nejmenšim silu a po dvou gamech sem byl hotovson, a pak uz sem se nezmohl ani na nic - kanárek a ve druhym 6:2 - takze mazec sekec) KUA!!! Počkej příště !! to budu hrát svojí hru od lajně k lajně, jen počkej, pěkně persistence, žádný tlaky, pěkně v klidu!!! Bum bum bum, rata ta ta!!!
Reagovat
smazaný uživatel
jsem byl včera malinko intoxicated
Reagovat
smazaný uživatel
Na 5:18 je to velmi dobré.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist