Berdych porazil Andersona i posedmé. Nišikori vyřadil obhájce Federera!

9. 5. 2013, 16:17
Aktuality 462
Výhrou nad Kevinem Andersonem načal Tomáš Berdych pátou stovku svých vítězství na okruhu ATP. Český tenista i v sedmém vzájemném souboji jihoafrického tenistu porazil a po výsledku 7-6 7-5 postoupil do čtvrtfinále. Do něj se naopak nedostal Berdychův přemožitel z loňského finále Rogerer Federer, který překvapivě nestačil na Japonce Nišikoriho.
Tomáš Berdych

Aktuálně 27. hráč světa Kevin Anderson patří v posledních sezonách mezi nejčastější, ale také nejoblíbenější soupeře Tomáše Berdycha. Český reprezentant už loni porazil Andersona ve všech čtyřech zápasech a další dvě výhry přidal letos na Australian Open a v Indian Wells. Svou dominanci potvrdil Berdych i dnes, přestože se na výhru hodně nadřel.

Anderson, který včera v Madridu vyřadil nebezpečného Argentince Mónaka, v úvodních gamech těžil ze svého podání, při němž Berdycha dlouho k ničemu nepustil. Jako první tak přišel o servis šestý hráč v turnajovém pavouku poté, co zaváhal za stavu 3-3. Už se zdálo, že Anderson poprvé v letošní sezoně sebere Berdychovi set, ale v závěru sady se znovu projevily větší zkušenosti českého tenisty. Berdych srovnal na 5-5, a přestože ihned znovu přišel o servis, ani napodruhé Anderson set nedopodával. Rozhodnout tak musela zkrácená hra, v níž byl Berdych pokaždé o krok napřed. Po vynikajícím stopvoleji  a nakonec ji vyhrál 7-5.

Ani šestý prohraný set s Berdychem v této sezoně v řadě Andersona nesrazil. Finalista letošních turnajů v Sydney a Casablance si v následujícím setu stejně jako v tom předchozím dlouho hlídal servis a v osmé hře mohl při podání českého tenisty znovu odskočit na rozdíl dvou gamů. Brejkbol ale nevyužil, a to se mu o několik minut později vymstilo. Za stavu 5-5 si Berdych vypracoval dva brejkboly, druhý z nich využil a dostal se do vedení, které už nepustil. Po chybě z forhendu a Andersonově výborném returnu ještě promarnil dva mečboly, při třetím ale zahrál eso a zápas ukončil.

Svým dnešním vítězstvím načal Berdych už pátou stovku výher na okruhu ATP. Jubilejní 400. si připsal včera, když zdolal Poláka Jerzyho Janowicze a stal se teprve pátým českým hráčem, který této mety dosáhl. Nejvíce výher má z českých rodáků na kontě Ivan Lendl (1071), za ním je Tomáš Šmíd (517). Teoreticky ještě v Madridu může Berdych překonat Jana Kodeše (403) a v dohledné době Petra Kordu (410).

V zápase o semifinále narazí Berdych buď na třetího nasazeného svěřence Ivana Lendla Andyho Murrayho, který po tříhodinové noční bitvě udolal Gillese Simona. Francouzský tenista sice vedl 6-2 a 2-0 a v závěru byl dva míčky od vítězství, Murray ale dokázal zápas otočit. Po využití šestého mečbolu se radoval z vydřené výhry 2-6 6-4 7-6.

"Nehrál jsem svůj nejlepší tenis, ale vyhrál jsem a zítra mám šanci bojovat o semifinále," zhodnotil Murray, který na antuce ještě nezískal žádný titul.

Nišikori si vyšlápl na Federera
Dva dny po výhře Dimitrova nad Djokovičem se dnes o druhé velké překvapení postaral další mladík Kei Nišikori. Třiadvacetiletý Japonec totiž na svém nejméně oblíbeném povrchu vyřadil obhájce titulu Rogera Federera a zaznamenal jedno ze svých nejcennějších a hlavně nejemotivnějších vítězství. 

"Roger byl můj idol. Porazit ho byl jeden z cílů mé tenisové kariéry. Stalo se to na antuce a to není můj oblíbený povrch. Je to úžasný pocit," radoval se Nišikori, který vyhrál po setech 6-4 1-6 6-2.

Federer sice v prvním setu ztratil po servisu jen pět fiftýnů, jenže i to Nišikorimu stačilo na rozhodující brejk. Ve druhé sadě jednatřicetiletý Švýcar prohrál po podání dokonce jen dva míčky a snadno si vynutil třetí dějství. V něm už se ale o servis opřít nemohl a o osm let mladší Japonec toho dokonale využil.

"Tohle jsem opravdu nečekal, ale hrál jsem opravdu dobře. Ale porazit Rogera, to není nikdy snadné. On ve třetím setu moc netrefoval první servis a po druhém jsem byl schopný útočit. Jsem spokojený s tím, jak jsem hrál," dodal Nišikori po své celkově osmé výhře na hráčem Top 10. Předloni v Basileji porazil i světovou jedničku Djokoviče, než ve finále hladce prohrál s Federerem.

"Ze své hry jsem docela zklamaný. Nišikori ani nemusel hrát svůj nejlepší tenis, což je pro mě ještě větší zklamání. Ale vrátím se teď na tréninkový kurt a budu se tvrdě připravovat na další turnaj," řekl Federer, který v pondělí klesne na 3. místo světového žebříčku.

Nišikori navíc není bez šance ani v dalším zápase, neboť o postup do semifinále bude hrát překvapivě s domácím Pablem Andújarem. Ten po výhrách nad Čiličem a Isnerem hrál dnes poprvé v sezoně ve 3. kole, ve kterém mu už v prvním setu vzdal krajenm Daniel Gimeno-Traver, a poprvé v kariéře tak postoupil do čtvrtfinále turnaje Masters 1000.

Na výhru nad světovou jedničkou Djokovičem v Madridu nedokázal navázat Grigor Dimitrov. Hned v následném kole prohrál 6-3 4-6 1-6 se Švýcarem Stanislasem Wawrinkou, kterého tak čeká čtvrtfinále proti Jo-Wilfriedu Tsongovi.



Do sedmého finále na sedmém letošním turnaji zatím bez problémů míří Rafael Nadal, který v osmifinále porazil hladce 6-2 6-3 Rusa Michajla Južného a letos vyhrál už 28. z 30 utkání.

"Po té dlouhé pauze jsem nevěděl, co od sebe mohu očekávat. Ale každým turnajem se cítím čím dál lépe a mám ze své hry dobrý pocit," komentoval šestadvacetiletý Španěl.

Ve čtvrtfinále se dvojnásobný vítěz turnaje Nadal utká s krajanem Davidem Ferrerem, s nímž na antuce prohrál pouze před devíti lety, všech dalších 14 duelů pak vyhrál. "Pokusím se hrát dobrý tenis a uvidíme. Není to jen o taktice. Budu muset hrát agresivně, dělat co nejméně chyb a doufat, že Rafa nebude mít svůj den," řekl jednatřicetiletý Ferrer.

Výsledky - Madrid - muži (antuka, dotace 3.368.265 eur):
Dvouhra - osmifinále:
Berdych (6-ČR) - Anderson (JAR) 7-6(5) 7-5
Nišikori (Jap.) - Federer (2-Švýc.) 6-4 1-6 6-2
Murray (3-Brit.) - Simon (16-Fr.) 2-6 6-4 7-6(6)
Ferrer (4-Šp.) - Haas (13-Něm.) 7-5 4-6 6-4
Nadal (5-Šp.) - Južnyj (Rus.) 6-2 6-3
Tsonga (8-Fr.) - Verdasco (Šp.) 4-6 6-3 6-2
Wawrinka (15-Švýc.) - Dimitrov (Bul.) 3-6 6-4 6-1 
Andújar (Šp.) - Gimeno-Traver (Šp.) 5-5 skreč G.

Čtyřhra - 2. kolo:

Haas/Štěpánek (Něm./ČR) - Melzer/Paes (8-Rak./Indie) 7-5 6-1
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

462
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Thomas Mustr by s Nadalom zamietol kurt?.

Myslíš toho jedennásobného víťaza RG?..
Reagovat
Roger_Federer
Ty přece nejsi takovy osel, abys nečetl mezi řadky...Možna te ale přecenuju..

Ano, toho 7 nasobneho viteze Rg. A 2x wimledonu, 1x us,1 AO...
Vnimaš tu nadvladu nad konkureci na antuce?
Reagovat
Pe3k
Například Davydenko byl na hardu o 2 třídy lepší hráč než je Ferrer na antuce a to nemluvím o Safinovi, Nalbandianovi, Rodickovi atd. Veškerá špička byla výkonnostně a výsledkově specializovaná na tvrdé povrchy.

Jediný Federer mohl na antuce konkurovat Nadalovi a to jen díky tomu, jak všestranný a geniální hráč to je...Veškerá kvalita byla a stále je na tvrdých površích. S příchodem Djokovice se situace změnila, ten kraluje skrze všechny povrchy podobně jako před ním Federer.

Na trávě konkurence taky nebyla valná, ale pro hráče je těžké se na ni naučit, když hrají jen 2 turnaje za rok...Pokud by měl Roger 3,4 atp 1000 na trávě, tak už má přes 30 tisícovek v kapse...

Každý demagog typu Berny, Amputace, Forehand je k smíchu, pokud tvrdí, že byla během Nadalovy kariéry na antuce nějaká konkurence...Fakta hovoří jasně. Antukáři typu Ferrer, Monaco, Verdasco jsou žalostně slabí a dostávají od hráče typu Djokovic 6:0, 6:1 výprask...A to je ta Nadalová konkurence.
Reagovat
Roger_Federer
Dokonce i Tony Nadal, nekdy tušim v roce 2005 nebo 2006 řekl v rozhovoru, že je logicke, že Rafa je specializovany a tak fantasticky na antukovy povrch(španel,antuku ma v krvi), protože, konkurence(kvalitni a vynikajici hrači) na tomto povrchu byla slabši než na hardu a trave..Což jako jeho trener, zjevne pochopil..Samozdřejme nemohl nekdy v roce 2000 tušit, jaky nastup a dominanci předvede Federer..na ostatnich površich a že Nadal nakonec diky schopnostem a okolnostem zvladne hru i na ostatnich površich..
Reagovat
Roger_Federer
A jen bych ješte doplnil, že množstvi hraču na antuce nerovna se, kvalitni konkurence na antuce.
Reagovat
Berny
Petriku to ze tvrdis o nekom ze je k smichu akorat upozornujes na sebe ze si k smichu, je treba pouzivat argumenty a ne urazky.

Na zaklade ceho tvrdis ze davydenko byl na hardu o 2 tridy lepsi nez ferrer na antuce ? na zaklade vcerejsiho zapasu ? :) A jinak k cemu je to dobre vedet ?

Ja myslim ze horsi na antuce byl jen hewitt, roddick a sadin. Nalbandian, Davydenko atd hrali na antuce taky super tenis.

Nejak jsem si nevsiml ze by djokovic kraloval skrz vsechny povrchy a ani jsem si nevsiml ze nekdo tak cinil roger :).

No pokud by byli 3 1000vky na na trave tak by mohl mit roger vice, coz plati i u rafy, ted je situace 3 clay + 6 hard, pokud by to bylo 3 + 3 + 3 tak nejen roger by mohl mit vice ale i rafa, hlavne si uvedom ze na rogerovem oblibenem povrchu (hard + indoor) se hraje 6 1000vek a na rafovem jen 3 1000vky a pritom rafa jich ma vice nez roger :) a pritom je o 5 let mladsi. Takze myslim ze dominanci v serii ATP 1000 neni treba nejak rozebirat, tady rafa vitezi na plne care.
Reagovat
Amputace
Djokovič kraluje mezi všemi povrchy? Jednou vyhrál MC, ukončil Nadalovu sérii a už kraluje na antuce? Vždyť tam nic pořádného nevyhrál, tzn. nevyhrál ani jednou RG. Navíc vzájemná antuková bilance Nadala s Djokovičem z let 2011-2013 je čistě pro tvoji informaci 3-3. Před tím, než něco podobného plácneš, alespoň si zjisti fakta, která máš tak rád.

K té trávě. Chybí tam tisícovka, to bezpochyby, ale svádět slabou konkurenci na "nerozehranost". Vždyť dokonale stačilo, aby se Federer narodil o šest sedm let dříve a svého vrcholu dosáhl v době, kdy Wimbledonu kraloval Sampras a každému dojde, kolik by těch titulů dnes měl - dva tři? Do jaké doby by se musel narodit Nadal, aby se to samé dalo říci o jeho dominanci na RG? Snad jedině do doby Borga a to už je sakra nějaký ten pátek.
Reagovat
Roger_Federer
Proboha, už jsem si zvykl, že si vytahneš co se ti hodi a co je dobre pro Rafu:)..Konkurence na trave nebyla podle tebe žadna, konkurence na Hardu taky žadna..Na antuce super silna?Kdo, kdy , jmenuj mi 5 hraču(mimo Federera), kteři od 2006-2011 dokazali Nadalovi zatopit, porazet KONKUROVAT na antuce.??at se zasmeju.
Reagovat
Amputace
A já už jsem si zase zvykl, že právě ty 90% toho, co napíšu, tradičně překroutíš nebo interpretuješ zcela po svém - tedy neinteligentně (to i ten Petřík mi začíná připadat rozumnější než ty). Přestává mě to bavit. Například to, že o hardu nepadla z mé strany jediná zmínka, přesto píšeš, že jsem psal o nějakém nedostatku konkurence na něm... ? Vysvětlím ti to. Ve svém příspěvku jsem řešil dvě věci - dvě témata. Zaprvé absurdní tvrzení Petříka, že Djokovič kraluje skrze všechny povrchy. A zadruhé konkurenci na trávě. Včera jsem vyslovil otázku, v kom měl Federer na trávě konkurenci (krom Nadala a Roddicka) a Petřík sám přiznal, že konkurence tam nijak valná nebyla a vysvětlil to nedostatkem turnajů. Napiš mi konkrétně, co jsem si v tom příspěvku vytáhl, aby se to hodilo pro Rafu? Opět, jako tolikrát předtím, pokládáš otázku, nutíš k argumentaci, aniž bys sám odpovídal na otázky položené v příspěvku, na nějž reaguješ. Tomu se říká demagogie, ale má cenu ti to znovu opakovat? Až mi odpovíš, v jaké éře z posledních řekněme dvaceti let se musel Nadal narodit, aby se mohlo mluvit o silné konkurenci, budu se s tebou dále bavit. Do té doby to nemá smysl.
Reagovat
Amputace
*o silné konkurenci na antuce
Reagovat
Roger_Federer
Ja nevim, Mustr by snim zametl kurt třeba??
ja nevim, me to nemysli a nemam k tobe už logicky argumenty..
Reagovat
Amputace
Jakou měl Federer konkurenci na trávě - na povrchu, kde dosáhl největších úspěchů. Dokáže mi někdo odpovědět? Čistě podle statistik mi vychází Nadal a Roddick. Není to útok proti federerovcům. Jen mě to upřímně zajímá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš, včera jste to taky přesáhli u takový pinkaný, to je hrůza...
Reagovat
Berny
K nekonecnym debatama o silne ere bych rad neco pridal. Tady je vypis hracu ktere Kafelnikov musel vybouchat pri ceste za titulem z AO v roce 1999 http://cs.wikipedia.org/wiki/Australian_Open_1999

Quatre-final: 1 hrac z TOP 10 (7.Kučera), 2 nasazeni (10,15) a 5 nenasazenych hracu

Obdobna situace Johansson na ceste za titulem z AO v roce 2002:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Australian_Open_2002

Quatre-final: TOP (7. a 9.), 2 nasazeni + 4 nenasazeni hraci (otresne)

Ja myslim ze presne tento stav vypovida o tom jaka byla konkurence kdysi. Jak je mozne ze cela spicka TOP 6 se nedostane do ctvrtifnale AO ? Nikdo z ni ? Co to je ?

Kdyz to srovnam se stabilnimi vykony z TOP 10 z nedavne minulosti:

Cesta za titulem z 2011 Novak Djokovic:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Australian_Open_2011

Quatre-final: TOP 10 (6 hracu), 1 nasazeny + 1 nenasazeny

Cela spicka udrzuje vykony, krom soderling se vscihni favoriti dostali dal a Djokovic musel porazit to nejlepsi co v te dobe bylo.
Reagovat
Berny
a nesouhlasim s pojmem temna era 2004-2007.

Napriklad AO 2005, cela spicka ve 8-finale ( TOP 4). I za rogera byla situace lepsi nez v letech ktere jsem vyjmenoval. Je otresne ze hraci jako kafelnikov, johansson atd si vyhravaji AO jako nic a Murray musi hrat jako drak, dostane se 3x do finale a nema sanci pac ma proti sobe nadala, djokovice a rogera. At mi nikdo netvrdi ze konkurence je stejna ve vsech dobach.
Reagovat
smazaný uživatel
Áno. Úprimne slabšia konkurencia bola už pred rokom 2004, možno tá éra začala o dost sko, niekedy po prelome tisícročí..No to nič nemení na fakte, že slabsou bola a oproti tej súčasnej je velmi mizernou..
Reagovat
smazaný uživatel
A Kafelnikovu éru by som zas skrz jeden turnaj nehanil, predsa len bola to z velkej casti éra Samprasa s Agassim, hoci je pravdou že práve on prisiel k titulu ako slepé kura k zrnu..
Reagovat
Stan_Borowitz
V té době dominoval Federer a sekundoval mu Nadal. Dnes dominuje Djokovič a sekunduje mu Nadal. Čili situace na úplném vrcholu je srovnatelná. Pak je tady odcházející Federer, ten ale zase měl v té době odcházejícího Agassiho. Co se týká zbytku, není rozdíl - Murray je srovnatelný s tehdejším Roddickem. Safin, Nalbandjan, Hewitt nebo Davyděnko byli ve své době stejně kvalitní tenisté než dnes Ferrer, delPotro, Berdych nebo Tsonga.
Reagovat
Berny
S necim se da souhlasit ale s necim rozhodne ne. Odchazejici Agassi a odchazejici Roger jsou teda dva rozdilne pojmy. Agassi v roce 2004-2006 opravdu odchazel, hral 8,13 resp. 14 turnaju(postupne jak jdou roky), vynechaval Gs a nehral TM. Takoveho Agassi je trosku urazka srovnavat s dnesnim dobre konkurujicim Rogerem :) Andre v techto letech z 12 GS cele 4 GS vynechal. To je trosku jiny odpadlik nez dneska Roger.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nojo, já tak nějak beru toho letošního Rogera, ne třeba loňského. Letos zatím velkou konkurencí není. Ake i já doufám, že se to ještě zlepší...
Reagovat
Berny
jj vcelku souhlas, myslim ze to vidime stejne. Jinak ted jsem si vyhledal koho porazil jirka novak na ceste za jeho nej.vysledkem na GS - semifinale AO. Vyhral 5 zapasu = 5 nenasazenych hracu :D Coz je taky vcelku strasne kdyz srovnam to jak hraje dneska Berdych a jak dobre hraje uz rok na AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Andy Murray je o dost lepsi a komplexnejsí tenista, než Roddick..Ak si pozrieš Roddickove výsledky z GS (mimo antuku) celkom pravidelne sa stávalo, že nehral ani SF..Bolo to tak v pomere 1:1..Súčasní hráči 5-8 majú tiež lepšiu úspešnost početnosti napríklad QF grandslamov, než tebou menovaní, hoci rozdiely medzi týmito dvoma skupinami sú predsa len malé..A o dominancii Noleho sa zatial dá súhlasiť zatial len pre rok 2011.
Reagovat
Stan_Borowitz
O něco lepší a komplexnější ano, tenis se přece jen vyvíjí kupředu, ale není to rozhodně žádný dramatický skok.
Reagovat
tommr
vítězství nad druhým hráčem světa je vždycky cenný a dneska hrál Murray hlavně v prvním setu velmi dobře. Tomáš s ním ale dokázal celej první set udržet krok a v TB ho pak dokonale zaskočil. Druhej set už byl pro Tomáše přece jen o něco snadnější, protože Murray trochu polevil a občas dělal i chyby. I tak mě ale překvapilo, že Tomáš dokázal zápas doservírovat bez větších potíží ... :)
K dovršení dokonalýho dne by to ještě chtělo, aby to Wawrinka natřel Tsongovi pokud možno v nejdelším třísetáku historie ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
S tímhle naprosto souhlasím a taky mě to docela překvapilo, ale jedině v dobrém slova smyslu!! A líbí se mi, jak k tomu Tomáš přistupuje a vážně bojuje do posledního míčku, né jako dřív... Trošku mi ta "rezignace" od Andyho v druhém setu připomínala dřívějšího Toma... Ale nicméně si myslím, že je to důležitý skalp pro Tomáše a přála bych mu, aby se doufám o titul mohl poprat s Rafou!
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak já bych mu spíš přál, aby se o titul mohl poprat s Andujarem :-)
Reagovat
tommr
já bych mu teda přál spíš Andujara než Nadala, protože s Nadalem ve finále je Tomášova šance na titul skoro nulová ... :)
Hlavně se ale do toho finále nejdřív musí dostat a to nebude vůbec jednoduchý. Wawrinka je ve skvělý formě ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a je tu dnes 4. a poslední čtvrtfinále! Podle mě to bude nejlepší zápas, bude hodně důležité jestli Stan se chytí hned od začátku a vyhraje ve 2. setech, nebo, jestli to uhraje Jo a bude z toho nádherný tříseťák.

Mám rád oba hráče pokud vyhraje Stan, Tomáš to bude mít těžší, než kdyby vyhrál Jo si myslím. Každopádně si ale myslím, že to bude jasně kvalitnější a napínavější semifinále zítřejšího programu.. (Nic proti Pablovi..)
Těžko tipovat.. Ale tak zkusit to můžu z pohledu Stana 2:1 (4:6 6:3 7:6)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, takhle odezvdaného Andyho jsem Andyho dlouho neviděl, od poloviny 2. set, konkrétně od chvíle, kdy se nepodařil brejk na 3:1 na nějaké 2-3 gamy naprosto odešel a v závěru se ani pořádně nesnažil, prostě to odpinkal, zase to chtěl mtí rychle za sebou. To se mi fakt přestává líbit, s Wawrinkou jsem to chápal, tam hrál hrozně a Wawroš fantasticky, dneska jednoznačně měl na výhru, první set byl lepší, ale takticky prokoučovaný ti break ho zřejmě stál celý zápas.

Porážku jsem čekal, ale sere víc, než jsem čekal. Andy na něj prostě měl a ukázal, že i na antuce dokáže být konkurence schopný, i když ten pohyb je pořád místy fakt děs. Ke konci to fakt vypadalo na drobný problém a ne obvyklé hlazení (jak tady někdo poznamenal :D).

Přesto jsem rád, že fandím někomu s takovými schopnostmi, s takovým citem pro míč, o kterém se může 95 hráčům ze první 100 (možná i více) jenom zdát. Neuvěřitelné dropshoty, krásné prohozy. Výhru ho samozřejmě stálo taky podání, které v úvodu druhého setu odešelo, pak jednu chvíli moc nešlo podávat, že by fakt záda. No uvidíme.

Každopádně Tomáš odehrál dobrý zápas, ke konci se rozservíroval, což je pro jeho úspěch klíčové, dokázal lépe naložit se svými šancemi, než Andy, který jich měl více. Jak je u něj zvykem, po skalpu dobrého hráče čekám prohru. Myslím, že titul už si Rafa pohlídá, jakkoliv zůstali v poli dobří antukáři, tak po dnešku si jsem jistý, že porazit by jej dokázal maximálně Andy a ani ten ne. A to přesto, že Rafa má k optimálním výkonům daleko asi jako Andy k výhře RG.

Dobrou noc a gigine, ty pořádně fandi na RG.
Reagovat
tommr
ten klíčovej okamžik celýho zápasu si vystih přesně. Kdyby Murray proměnil ten druhej brejkbol na 3:1 ve druhým setu tak by se zápas asi vyvíjel trochu jinak. Tomáš ale ten brejkbol odvrátil a pak udělal dalších deset míčků v řadě a to Murrayho úplně zlomilo. Zbytek setu už odehrál skoro na půl plynu a Tomášovi to dost ulehčil ... :)
Jinak máš pravdu i v tom, že Murray je opravdu talentovanej hráč s velkým citem pro míč. Dokáže zahrát fantastický údery s velkou lehkostí zatímco třeba Tomáš se na všechno strašně nadře. Nebudu zastírat, že Murrayho nemám rád, ale musím uznat, že je před Tomášem v žebříčku zaslouženě ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super, krasny zapas! I se Tomas usmal nad dobre zahranym Andyho volejem, to bylo hezke;-)
Na Andyho padla unava a divakum to daval znacne najevo a Tomas hral skvele.
Reagovat
VlS
Moc pěkně hrál , tak teď přeju nesportovně klukům Wawrošovi a Tsongovi tříseťav´ček tak na 3 hoďky a tři TB.
Reagovat
Carloss
skvěle. koukalo se na to dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Jooo, opět skvělá zpráva, Tome jsi dobrej, moc gratuluju a díky za krásné ukončení dne :)))
Reagovat
smazaný uživatel
POJĎ POJĎ POJĎ!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.q3.cz/images/13Tom_Andy.png

Tomáš výborně!!! Od tebe jsem samozřejmě dobrý výkon a výhru čekala:-)
Ale musím uznat, že jsem tak dobrý výkon nečekala od Můry. Hraje proti Tomášovi stejně jako proti Federerovi- celkem útočně, žádné přehnané pinkání...což je ale logické, protože tihle dva by každý pink trestali.
No, takže gratulace vítězi, čest poraženému;-)
A gigoši, tvoje plky o Gulbisovi mi chybět nebudú:-(((:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Právěže dost časo pinkal, hlavně v tiebreaku, s Berdychem dříve prohrával, protože pinkal. I 1. set na turnaji mistrů, pak se zvednul.

A nad statistikama si můžu jenom povzdechnout, víc winnerů, méně nevynucených chyb, lepší úspěšnost na síti, víc brejkbolů, lepší % vyhraných míčů po 1. servisu. Bohužel rozhodlo jenom 44% po druhém podání.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ne, hodněkrát tam Tomáše dnes honil po kurtu (samozřejmě že nikdy nebude útočit jako ranaři, ale na jeho poměry to dnes byl velmi útočný výkon:-D)...každopádně Tom ukázal, že kromě skvělého útoku umí i bránit-což je u hráče jeho parametrů vzácné:-)))
A čistých winnerů měl víc Tomáš, Andy trefil 5 es...:-P
Reagovat
smazaný uživatel
Es bylo 6 ne? I tak ale. Máš pravdu, že na svoje poměry, zvlášť antukové, to byl poměrně útočný výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu ti říct, že mě dneska Můry hra teda kurník překvapila, hlavně tedy v 1. setu a už se mu dokonce i směju, jak se rozčiluje a brouká si sám pro sebe , co udělal špatně :))) Jsem si ještě myslela, že nakonec z toho bude tříseťák, ale nestalo se a za Tomáše jsem samozřejmě ráda!! :)
Reagovat
Fandina
je to ttttttttttttttttttttááááááááááááám ... super Berdo!!!
Reagovat
Pe3k
Nice one. Gratulace. Letos si poj pro titul!
Reagovat
smazaný uživatel
Good english.
Reagovat
gigin
GGG: Sonjo, předávám ti vedení po dobu jednoho měsíce, spoléhám na tebe!! AJDE NOLE!!
S.M.T.: Rfever prosím tě ohlídej tu pořádně Ernieho, díky!! A vlastně Mutadema taky. Jsou to troubelíni oba!! GO ERNIE GO!! :))))
Děcka, mějte se tu moc fajn, jste bezva!!! ;)
Reagovat
gigin
Titul Královna TP předávám Fandině. Tak čau :))
Reagovat
tommr
gigine, neblbni! To chceš vypustit celej zbytek antukový sezóny? Bez tebe tu nebude žádná sranda ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechceš ji vypustit místo gigina ty, tommre? Bez tebe by tu zase občas nebyla blbá nálada..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, klasika, šance na returnu a pak mrd tam 4 chyby :D
Reagovat
smazaný uživatel
Už se pakuješ? :D
Reagovat
gigin
Už :D
Reagovat
smazaný uživatel
jako sorry, ale jestli takhle má hrát no.2 na světě, tak to je opravdu tristní. a to ani nechci hodnotit dnešní výkon proti berdychovi. včerejšek se simonem mě uvrhl do těžké deprese. kdyby si simon před zápasem s někým ťukl pět volejů a zkusil tři kraťasy, tak vyhrál 12:6.
Reagovat
dadaft
nejlepší tenista historie je ten, který vyhrál nejvyšší počet GS titulů.
druhý nejlepší tenista historie je ten, který vyhrál druhý nejvyšší počet GS titulů.
třetí nejlepší tenista historie je ten, který vyhrál třetí nejvyšší počet GS titulů.
.....................................................
.........................................
.......................
co je na tom tak složitého?
Reagovat
gigin
a nejlepší tenista současnosti je ten, kdo je NO.1 na žebřu. Jasné, jak facka.. :))
Reagovat
Fandina
nejjednoduší jsou součty, počty, statistiky, které jsou spravedlivé a časem se mění

http://cs.wikipedia.org/wiki/Rekordy_ATP_Tour
Reagovat
smazaný uživatel
Je pre mna nepochopitelné, ako sa moze dehonestovat antuková konkurencia, bez povsimnutia temnej éry tenisu v období 04-07..Federer nemal mimo antuku za súpera ziadneho fenoména, pomaly v kazdom finále iný súper, kuriozity ako Gonzales, Baghdatis, 35rocný Agassi a dalsí, nikto z jeho súperov nedokázal ani pravidelne opakovat SF GS, na druhom mieste rebricka bol 18ročný chlapec, no bohovská vizitka ;)

Naopak antuková konkurencia je viac, než dobrá..Určite lepšia, než v dekáde pred Nadalom..Taký vitaz RG Ferrero alebo Costa určite nedosahovali kvalít Ferrera alebo Federera, no napriek tomu turnaj vyhrali, prvý menovaný bol dokonca svetová jednotka :)..O Moyových kvalitách v porovnaní s Rafom by som tiez silno pochyboval..
Reagovat
Roger_Federer
Opakuješ se, dokonce i doslovne, mam podezdřeni, že to maš uložene a jen to sem kopiruješ..:):)
Reagovat
Stan_Borowitz
Legrační na tom je, že kdyby neexistoval Federer, měl by třeba Andy Roddick 5-6 grandslamových titulů a byl by považován za legendu, přitom to byl typický hráč "temné éry". Jak jsou tyhle úvahy ošidné...
Reagovat
Berny
No uvaha ze kdyby nebyl nadal tak ma Roger 8 master z antuky a 4-5 GS z FO spravna je. Tam se s vysokou pravdepodobností dalo prepokladat ze by jakehokoliv jineho konkurenta porazil. Ale ze by Roddick automaticky porazil ve finale W, AO a US soupere ktery by byl na jeho levelu Hewitt, Safin, Nalba si nejsem jisty. Videl bych to tak na GS max.
Reagovat
Roger_Federer
Wimledon 2009, by v te forme porazil kohokoliv...navic tady byl lepši než Federer..Mel smulu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tiež by som polemizoval nad Roddickovým potenciálom byť legendou..Wimby 2009 by mu patril, možno ešte nejaké USO, ale to nestačí..Navyše už v 28. začal výrazne výkonnostne odpadať, to tiež nie je znak legiend..
Reagovat
Stan_Borowitz
WB 2004 by jeho soupeř byl pravděpodobně Sebastien Grosjean, s tím měl skóre 8:1, 2005 by to byl Hewitt, to by bylo vyrovnané. S Haasem v roce 2009 asi ne, to měl AR formu jako hrom a i Federer jej porazil jen s notnou dávkou štěstí, no a na USO 2006 by měl ve finále Davyděnka - soupeře, s nímž měl velmi dobrou bilanci. Pak ještě vypadl s Federerem na AO 2007 ve semifinále a ve finále by na něj čekal Fernando Gonzáles, s nímž měl bilanci 9:3. Samozřejmě, že nic z toho není jisté, že by se stalo, ale na dokreslení toho, jak moc ovlivnila Federerova výjimečnost historickou úspěšnost hráčů "temné éry", to stačí.
Reagovat
Berny
Jj taky jsem po pameti vzpomnila s kym teda ten Roddick hral. Nicmene este je dulezite pripocist fakt ze Roddick by prvne musel porazit taky toho hrace ktere porazil Rogera (kdybysme ho teda vymazali:)

W 2004 Hewitt
W 2005 Hewitt/Grosjean
US 2006 Blake/Davydenko
AO 2007 Djokovic + pak Gonzales
W 2009 Soderling/Haas

Veril bych ze by asi urco vyhral W09 a US06
Dalsi tri pripady mohli dopadnout jakkoliv
Reagovat
smazaný uživatel
Bože můj, tiebreak jako z dílny patnáctiletého kluka. Nehorázně nezvládnuté, 3 nalité míče, bez pořádného servisu. Je hodně inteligentní nahrávat Berdychovi míči z metrovým odskokem skoro na střed. To je pak jasné, že takový ranař to zabije. Říkal jsem to, naprosto k hovnu mu bylo to, že byl mírně lepší, když nevyužil šance.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD

No jo, stejěn jako v TB, hrej svoje 2. podání na úrovni WTA Berdychovi do forhendu. Hlavička tohleto, takticky to nezvládá, nehledě na to, co zazdil za stavu 30:10. Berdych na returnu ucítil šanci a chopil se ji. Andy prostě musí trefovat 1. servis, jinak s tím svojim 2. podáním nemůže absolutně pomýšelt na výhru. Podělává si to úplně sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdepak, Tomáš mu dost pomáhá. Nejde mu servis a celkem i kupí nevynucené chyby (19 za 1.set):-/
Btw. stav 30-10 neznám:-D
Reagovat
gigin
Můra má neskutečný cit pro balon..
Reagovat
Fandina
Andy hraje pěkně technicky a chytře
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Berdych dělá chyby při míčích, kdy prostě chce útočit a tlačí se dopředu, Andy dělá chyby v momentech, kdy je výměna vyrovnaná a nemá potřebu vyhodit se.
Reagovat
Pe3k
Nevím proč, ale tahle kombinace mi prostě sedí. Ideální soupeři. Nikdo nemá na žádném povrchu předem nic jisté. útočník proti útočicímu obranáři. Pro mě v současné době jedna z nejlepších rivalit.

První set dopadl ideálně, Tom vyhrál v tie breaku. Navíc to mnohem více připomíná tenis, než ta tragédie co předváděli španělé...Podme hoši!
Reagovat
smazaný uživatel
POJĎ POJĎ POJĎ!!!!!!!!
Reagovat
Pe3k
Na antuce je nejslabší a nejhorší konkurence v historii.
Smiř se s tím!
Reagovat
Jiri
Tohle je stejne nesmyslny nazor, jako kdyz nekdo napise, ze Roger vyhral vetsinu titulu v nejslabsi "prednadalovske" ere historie. Je potreba si priznat, ze Rafa je proste jedním z nej antukaru v historii. Mats Wilander jednou rekl, ze Rafa je bezesporu nejlepsim hracem historie a Roger je mozna tim druhym, ale ma proste smulu, ze se potkal prave s Nadalem.
Reagovat
Roger_Federer
Mac, už vypustil spoustu veci..Rafael Nadal je bezpochyby nejlepšim antukařem všech dob, do nejlepšiho hrače historie mu ješte chybi tušim 7 granslam.titulu.., ale i potom se o tom bude dat diskutovat, pokud jeho 9 titulu bude z RG, kde mel 10 let slabe schopnou konkurenci.
Reagovat
Fandina
je to ttttttttttttttttttttááááááááááááám ... super Berdo!!!
Reagovat
Jiri
Samozrejme jsem nemyslel nejlepsim hracem, ale antukarem, to je jasna vec :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aby Andyho ty šanci nemrzely, zbytečné vyházené returny 2. servisu, na svém podání taky mohl výhodu využít a vést 5:3. Fakt toho bude litovat. Zatím ale dobrý výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D Jsi nějaký náročný, ne? Mutademus už šel spát spokojený po 5. gamu, co Andy získal:-P
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem, protože ten kolohnát je k poražení dneska. To by ale musel využívat šance, podruhé na příjmu vedení 0:30 a zas nic, zbytečně teď vyhodil pár míčů. Celkově je jistější.

Jinak jsem si až dneska všiml, že má Berdyč oholené nohy. Děs :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm a tomu ošklivkovi dnes mimořádně píše servis, do toho nedělá moc chyb a všechno otravně vrací:-// Hergot, musel si to vybrat zrovna na Tomáše.
A s těma nohama to co plácáš:-O:-O
Reagovat
smazaný uživatel
Se na ně podívej. A servis mu zase až tak nejde, jak plácá ten neobjektivní a nekompetentní blb na NS. Mluvil o tom po 2 odpodávaných gamech, kdy trefil jen 3 první podání.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale na mé TV vypadaj Tomášovy nohy stejně oholené jak Murrayho...:-D
A nejde mi o to, co říká komentátor, komentuju to, co vidím sama. A vidím, že Andymu dneska podání prostě jde (jen tak mimochodem, trefil 4 esa, Tomáš 0). A vůbec se dneska překonává:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád to není to nejlepší, co na antuce umí, velké mezery má pořád. Ale ty dropshoty některé jsou lahůdka, tohle v životě Berdych nezahraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak asi máš pravdu, ty nohy pak vypadaly podobně u obou :D
Reagovat
gigin
Upinká. Upinká Toma k smrti....
Reagovat
smazaný uživatel
Chodí mu servis:-///
Reagovat
smazaný uživatel
A prakticky vůbec nechybuje...ježiš, je*ne mi, jestli to dneska ještě vyhraje:-D
Reagovat
gigin
No, čekal se větší fofr pro Toma. Jediný tommr tu varoval!! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jdeme na to! Můžeme jen překvapit, já jsem dneska nějak přehnaně optimistický, i když ještě včera bych to viděl na jasnou porážku, dneska věřím v dobrý zápas alespoň.
Reagovat
gigin
Jak Můra hukne, tak fičím z tp :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoooj, ty jsi i fanoušek můry? no to snad néééééééé.....
Reagovat
smazaný uživatel
No je fakt, že zatím vypadá Můra líp než včera (i když jsem ho včera neviděla celou dobu)...ale furt věřím víc Tomášovi, snad mě nezklame:-)
Reagovat
gigin
Ahoooj!! :)))))))))) Né. Ale vsadil jsem se tady s jedním uživatelem. Prostě když Andy nedojde do finále, tak mizím z tp na měsíc. Když Andy do finále dojde, mizí on. On, jeho maxfanda, mu totiž na antuce nevěří :))) Tož tak ;))
Reagovat
smazaný uživatel
jo takhle to je, tož to je jiná...můru nemusím,ale kvůli tobě mu budu fandit :-D
Reagovat
gigin
Jééé, jsi moc hodná, sibrinko!! Ale klidně tlač Tomíka, nedělej si násilí a nekaz si páteční večer ;)))
Reagovat
gigin
Ono je to stejně jedno, páč stejně Můra zítra vyletí se Staníkem :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Nenapadlo by mě, že budu chtít, aby gigoš huknul z tp...ale co, pápááá
:-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Když já jsem houby vlastenec, Tomíkovi taky moc nefandím..jsem divná... tak třeba Standu může ještě upinkat Tsonga, ale snad néé,jinak budu zlá
Reagovat
gigin
Sonja: :DDDDD
sibrinka: No, já jsem divný, ty jsi divná, oba pinkáme, jsme z jednoho kraje, fandíš Djokárně... Toto je jasný znamení :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
teda,ale že toho máme společného, to už snad ani není normální :D
Reagovat
tito
Děkuji Pablo :-))) Bál jsem se tedy, když jsi vyhodil ten balon za stavu 5:4 a 30:30, Kei tě navíc začínal přehrávat ale...:-)
Reagovat
Stan_Borowitz
No, nevím, tito, zápas Nishikoriho s Nadalem mohl mít alespoň nějakou šťávu, místo toho bude toto semifinále pro Rafu lehčí trénink.
Reagovat
Roger_Federer
Tady jeduvod proč hraci top 4 zustavani "bohy" a za nimi je velka dira..
Je to trochu smutne, jak "nova" generace hraču nedokaže mit stabilni vysledek 2 dny po sobe..
je krasne ziskat skalp, Federera, Djokovice, ale druhe kolo vypadnout z hračem 2 stovky??Je to smutne, proto vladnou žebřičku top 4 už roky ty same mena..a obavam se, že se to přiliš nezmeni.
Reagovat
tito
to určitě, bylo by to atraktivnější. Ale mně šlo pouze o sázku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Andujar do 2. stovky nepatří, však už se taky pěkně prodral nahoru...a dnes proti Nišimu hrál velmi dobře. Co se týče Dimitrova, u toho si taky myslím, že kdyby hned po Novakovi nenastoupil na rozjetého Stana, dostal by se ještě pěkně daleko...
Reagovat
Roger_Federer
No, jo ja to myslel hodne všeobecne..Chtelo by to, aby se aspon do finale velkych turnaju začali dostavat mlade a nadejne jmena,..Vyhrat jeden zapas, proste nestači..Ikdyž ten skalp je ceny..Ale dlouhodobe..?
Reagovat
Roger_Federer
ale dnes opet se ukazuje, jak je na antuce slaba konkurence už nekolik let..Ferer, jeden z nejlepšich antukařu poslednich 10 let a takovy kiksi..
Kdo tomu Rafovi pak ma konkorurovat, když ne dlouholety hrač top 10.?? Rafa se umel narodit a specializovat..Všecka čest.
Reagovat
Fandina
Rafa dnes dokázal, že umí. Ve třetím Davida úplně převálcoval.
Reagovat
Roger_Federer
jsem tvuj obdivovatel:)
to že Rafa umi, se vi od 2005..Ale ta žalostna konkurence na antuce..je faktem.
Reagovat
Berny
Kolego tebe az tak neznam, pusobis rozumneji nez petrik. Otazka za 5 bludistaku, petrik na ni opakovane ne a ne odpoved, vzdy se to struhne k debate o tom jaky jsem dement. Takze pokud tvoje premisa je ze od roku 2005 je na antuce slaba konkurence tak odpovez co by se muselo od brezna roku 2005 zmenit aby ta premisa neplatila. Konkretne:

Kdo, co by mel vyhrat aby ta veta neplatila ? Diky
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... že Rafa umí předvedl tady v Brně na DC už 2004
http://www.daviscup.com/en/draws-results/tie/details.aspx?tieId=100004809
Reagovat
Stan_Borowitz
ta otázka je poněkud demagogická, ale budiž. Odpověď zní - nesměla by být většina finále na velkých antukových turnajích v letech 2005-2009 v režii Nadala s Federerem. To nemá obdobu na žádném jiném povrchu.
Reagovat
Roger_Federer
jednoducha odpoved..Musel by byt zde hrač, krom Federera, ktery by dokazal aspon občas byt Nadalovi dustojnym soupeřem..porazit ho..
pokud 2 nejlepši hrač na antuce, snim pravidelne prohraval, kdo byl konkurenci??

Ps:z me strany je to samozdrejne hec, kterym rad vracim nekterym slabomyslnym jedincum..Slabou eru let 2002-2006, kdy udajne nebyla konkurence nikde.
Reagovat
Stan_Borowitz
pardon... 2006-2009
Reagovat
Berny
Hele pokud se tu preme o to zda nadal mel na antuce konkurenci tak odpoved je jasna ze nemel (fakta).

Ale ja myslim ze petrik a nekteri tu resi to zda nejaka existovala, to jsou dva ruzne pojmy, jestli byla na antuce dostatecna konkurence nebo jestli nadalovi dokaze nekdo konkurovat. Zaryte tu spousta lidi tvrdi ze na antuce zadna konkurence nebyla a pricemz to nejsou nijak schopni dokazat.

To ze nadala nikdo nedokazal porazit neznamena ze preci nebyla konkurence. Byla ale ne pro nej. Nejde dokazat jestli by mel nadal s Musterem bilanci 8:8 nebo 16:0, nejde dokazat jakou bilanci by mel s Vilasem, Borgem, Lendlem.. proto zaryte netvrdte ze konkurence nebyla, protoze nemyslim ze v 90.letech byla vetsi. Naopak si myslim ze byla mensi.
Reagovat
Stan_Borowitz
Je demagogická... nikdo nepopírá, že Nadal byl a je na antuce nejlepší (možná od něj vládu přebírá Djokovič, ale to se teprve uvidí). Čili on neměl konkurenci, to je jasné. Ale kdyby byla na antuce obecně nějaká silnější konkurence, nemohl by jeho v podstatě jediným soupeřem ve finále na velkých antukových turnajích v letech 2006-2009 být Federer, jehož hra rozhodně není typicky antuková. Takže správně ta otázka nezní, kdo měl co vyhrát, ale s kým se měl utkávat ve finále. A odpověď zní - s kýmkoli, jen ne v podstatě pořád s Federerem.
Reagovat
Berny
Ja s tim nemuzu souhlasit. Proc nemohl byt Federer ve vsech ve finale na antukovych turnajich ? Co kdyz je Federer druhy nejlepsi antukar historie ? Nechcu spekulovat jestli je nebo neni, ale zkusme za uvazovat, narodil se nejlepsi antukar ever a hraje v dobe od roku 2005, ve stejne dobe taky hraje 2.nejlepsi antukar historie, proto je logicke ze bude na vetsine turnajich ve finale on. Co je to za vymluvu ze jeho hra neni typicky antukova ? Ja myslim ze Federerova hra (at to nazveme jakkoliv) je lepsi nez vsechny druhy hry na vsech druzich povrsich (at je to servis-volej, at je to pinkana, at je to bum-bum styl..). Kde je definovano co je to ucina hra na antuce ? Ja si nemyslim ze Djokovic je lepsi antukar nez Federer.
Reagovat
Roger_Federer
Konkurence je od slova konkurovat..

Kdo dokazal do roku 2009 na antuce Nadalovi uspešne konkurovat??jmenovite prosim..
Reagovat
Stan_Borowitz
Njn, ale to je pořád jen o "co když" a "co kdyby". Prostě je vidět, že tvrzení o "slabé éře" tenisu, díky níž měl Federer údajně získat tolik úspěchů, je značně ošidné a může se velmi jednoduše použít i tam, kde dominoval Nadal. Ty jsi do diskuze vstoupil až v okamžiku, kdy se hozený bumerang některým nejmenovaným připěvatelům začal vracet zpět...

Jinak samozřejmě tvůj výklad může být správný, o tom žádná.
Reagovat
Berny
Vidim ze na tomto webu vladne solidni ponorka. Novy diskuter nemuze diskutovat sam za sebe ale jakozto fanousek Nadala musi snaset nesnasenlivost a narazky od jinych diskuteru. To je usmevne. Ale vpoho. Btw nic jako nesnasenlivce Rogera ci nekoho nejsu, Federer je pro me nejlepsi hrac historie (zatim).

Ja vubec nechcu reagovat na problem konkurence Federera v roce 2004-2007. K tomu mam jen jedno. A to je zdravi. Federeruv rocnik talentů: Nalbandian, Safin, Hewitt, Roddick, Davydenko, Haas mel jednu nevyhodu a to je zdravi. Safin se dostal na vrchol a bum nekolika mesicni zraneni. Pak se pracne škrábal nahoru z 90.pricky. Hewitt z vrcholu nespadl diky zdravi ale diky vysledkum. Nalbandianove zdravi netreba komentovat. Haas stejny pripad jako Safin, dostal se na tusim 2.pricku a bum rok mimo. Davydenkovi zdravi slouzilo ale az on se dostal na vrchol v 27 letech (TM 09) tak bum rok zapesti v haji. Roger urcite konkurenci mel, tito hraci jsou vyborni hraci rekl bych ze vetsina z nich je lepsi nez vetsina soucasnych az na TOP 4 (ikdyz s murrayem nastejno). Problem je ze tito hraci museli zazivat sve vzestupy a pady a navic zapasit s tak dobrym hracem jako je Roger. Pricemz on bez jedineho skrabance mohl jet plnou parni po GS. Za coz Roger pochopitelne nemuze. Pricemz Nalba, Safin, Hewitt a myslim ze i Roddick byli v 20 letech vysledkove vyse.
Reagovat
dadaft
můj osobní názor k této problematice - odešel Andre a pak odešel Marat.

a tím to zhaslo.
Reagovat
Stan_Borowitz
zůstaň v klidu, tohle přátelské pošťuchování je jen velmi slabý odvar toho, co se tady odehrávalo v relativně nedávné minulosti...
Reagovat
smazaný uživatel
Kei je fakt blázen. Porazí Federera a teď snad vyteče s Andujarem. Stane se no. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Snad se ještě vzchopí:-(
Ale nutno říct, že Andujar hraje dobře. A je to celkem hezký zápas, oba hrajou útočně.
Reagovat
Pe3k
Davida jsem měl vždy rád, ale ten dnešní zápas to bylo na mě moc. Psychický blok je jedna věc, ale tady tohle je za hranicemi únosnosti. Rozhodl sem se, že ode dneška budu fandit proti Fererrovi. Takový hráč nemá ve špičce co dělat a už se moc těším až jej nahradí někdo jako je Nisikori nebo Dimitrov.

Mimo jiné ten dnešní zápas ukázal jak žalostně slabá je konkurence na antuce. Ferrer, druhý nejlepší Španěl, světová 4, rozený antukář a přitom tak žalostně slabý až bezmocný. Nadal hrál dost špatně a stejně mu to stačilo.

Diufám, že je Berdych zmastí všechny.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, jak je vidět, nejen ženský to nezvládají :) Mrzí mě to, 3. set jsem radši nekoukala, aspoň naši hokejisti vyhráli, i když bídně, ale přece :)
Reagovat
Mayo
neboj Berďa dneska letí :)
Reagovat
Berny
Petriku ja tvuj komentar asi prelozim a poslu rafovi na facebooku :D at se taky pobavi, jak banda silenych cechu a slovaku v totalne hysterickem stavu kde si na tenisportal.cz. Hrozne se bavim, diky :)

Rafa hral dlouho spatne, a i ja vecny optimista jsem se trosku bal, ale dopadlo to jako vzdy, teda temer ( 96% pripadu :*).

Rafovi fanousci si ten zapas od toho cool uderu 4:6 4:5 15:30 museli uzivat, rafa povstal a sundal ho jak se slusi a patri.

Jinak chapu ze to mas tezke, kdyz si stale pletes zakladni pojmy jako Ferrer je rozeny antukar ( ne neni, nema na antuce lepsi vysledky nez na hardu).

Jinak dle tvych psychouvah si dovolym interpretovat lonsky wimbledon.

Federer vyhral wimbledon pri pekne neforme, kdy se trapil s benneteau, navic s bolestmi zad, rozhodne neodehral buhvi jaky wimbledon a pritom 3.nejlepsi hrac na trave poslednich let ho nedokazal ohrozit vice nez na 1 uhrany set. Smutné.
Reagovat
Mayo
Murray vs Berdych ...1,90 vs 1,90 :O to si tuším robia srandu
Reagovat
Roger_Federer
A kolik by to melo stat, vzledem k aktualni forme, povrchu, vzajemkam ?1,9 je pekna rovina, to ti unas nikdo nevypiše
Reagovat
Mayo
aj keď je to antuka i tak by som favorizoval AM ... som prekvapený
Reagovat
Roger_Federer
Chce se mi blejt, Hcp na Ferera a ten chuj to ve třetim setu sesere..0:6..Jak Davida mam rad, tak co se bloku z Nadala tyka tak je jedinečny..Nebyt te jedne vyhry, co mu Nadal tehdy nechal..:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Zes.al to ve druhém setu, třetí o moc lépe dopadnout nemohl...
Reagovat
Roger_Federer
Na konci druheho setu mi Hcp, bez problemu vychazel..Mohl prohrat dokonce o 4 gemy..
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo tak, já jsem to nepochopil, nejsem sázkař...
Reagovat
Roger_Federer
Ja už asi taky ne, jinak bych tušil, že se zase David zblazdni.
Reagovat
Mayo
na zápase Rafaela Nadala boli aj Ronaldo, Ramos či Falcao...veru takéto hviezdy sú zvedavé jedine na takého Pánesa :)
Reagovat
Mayo
Rafael Nadal dal 38 winnerov ! nerozumiem tomu celkom ale som prekvapený :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Nadalovi se každý winner počítá za dva :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A já už si říkal, že bude po dnešku turnaj bez všech hráčů big 4. Posledních 30 turnajů nebo kolik, kde hráli všichni 4 dohromady, nevyhrál nikdo jiný. Takhle si to Rafa asi pohlídá, Kei na něj mít nebude.
Reagovat
tito
a žádná velká radost z vítězství.
Reagovat
Stan_Borowitz
Mně na něm nic podivného nepřišlo. Ferrer mohl vyhrát ve dvou setech, ale velkoryse tu nabídku odmítl, což Nadal ve třetím setu vyčerpanému a psychicky zlomenému Ferrerovi spočítal i s úroky...
Reagovat
tito
Pokud to bereš Stane takhle, tak pochopitelný průběh. Mně se to nějak zvlášť nelíbilo, ani u Rafy jsem neměl pocit, že ve druhém chce vyhrát a dotáhnout to, vyjma tiebreaku. Působil hodně laxně, některé míče ani nedobíhal. Trochu jako Roger včera.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já bych to interpretoval takto:

Rafa - 1.set: "To mně fakt nebaví, Nole a Roger si klidně vypadnou a odjedou si užívat do Říma, no a mně tady chtějí nechat až do neděle. Já to snad tomu Davidovi pustím, abych mohl za nima... 2. set: Šmarjá, ale když on taky asi nechce vyhrát, tak co mám dělat... 3. set: No tak teď to už musím rychle skončit, abych ještě stihnul Noleho a Rogera na telefonu, než si vypnou mobily, aby mi povyprávěli, co všechno včera v noci zažili..."
Reagovat
tito
Pěkně jsi to vystihl :-)))
Reagovat
Denis92
Ferrer je parodia na svetovu stvorku
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a máme tu dalšího kanárka v podání Rafy proti Davidovi.. :(

Z posledních 5 kanárků co David dostal, je to od Nadala 3. jeden také dostal od Nováka a ještě od Mannarina.. :)
Reagovat
Mayo
tak Rafa je tam, ešte poprosím Murrayho a Tsongu...kei vs pablo mi je jedno a som spoko :)
Reagovat
Mayo
vamos RAFA :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že Rafa ukáže srdíčko a toho kanára kamarádovi nenadělí:-D
Reagovat
Mayo
neboj sa, on neni bezcharakterná sviňa :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasněže není. A když nadělí kanára, furt jí nebude, dělám si srandu;-)
Koneckonců, Ferrer si nic jiného než výprask za ty zazděné šance nezaslouží:-D
Reagovat
Mayo
tak predsa
Reagovat
Bob
Sonjičko, si dobrá! :D
Reagovat
smazaný uživatel
David to pěkně podělal, hlavně za toho stavu 6:5, 30:15, nahraný míč na síti a on trefí přímo prostor, kde stojí RAfa.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já myslím, že rozhodující byly ty dvě dvojchyby ve hře, kdy ztratil servis na 5:4. Nebýt jich, pravděpodobně by to skončilo 6:4 6:4.
Reagovat
smazaný uživatel
Davide, sakra, udělej mi radost aspoň ty,když už hokej stojí tak nějak za h...o, i když samozřejmě pořád fandím, je mi těch našich kluků až líto, jak se tam trápí.
Reagovat
anajka
Davidko, vieš, že ťa mám rada, ale v treťom sete ti moc neverím.
Jedine, že by si prekvapil ako Dimotrov proti Djokovi, tiež som už neverila.
Teraz prepnem na hokej, tam je to tiež nie moc potešujúce.
Reagovat
Denis92
Ferrer tieto zapasy psychicky strasne nezvlada
Reagovat
Stan_Borowitz
No, a je dohráno. Třetí set 6:2 pro Nadala.
Reagovat
Stan_Borowitz
Hm, tak David překonal očekávání...
Reagovat
smazaný uživatel
Tretí set bohužiaľ neuvidím, no po tom druhom posielam krátke video od Rafových fanúškov.

https://www.youtube.com/watch?v=jD53kIwrnLI
Reagovat
smazaný uživatel
Preboha Feru :)
Reagovat
Denis92
Ferrer ma nabite na dva MB a galakticky to posere :D
Reagovat
smazaný uživatel
To asi odkoukal od Murrayho. Ten to nějak takhle zazdil, když spolu hráli v Miami.
Reagovat
smazaný uživatel
To on proti "čtyřce" umí...když měl matchball proti Murraymu, raději si vzal jestřába, než aby hrál míč:-)...Prostě tragická rozhodnutí ve vypjatých momentech.
Teď projede TB a v posledním setu to vidím na kanára:-D
Reagovat
Pe3k
Panebože to je dement. Nechápu jak hráč s tak slabou psychikou může být světová 4. Naprosto psychicky sesypaný z toho, že může porazit Nadala.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě si zapomněl napsat, že je to parodie na světovou čtyřku, jak je tvým zvykem..
Reagovat
Pe3k
Dík za připomenutí.Je to parodie na světovou čtyřku.
Reagovat
Bob
:D
Reagovat
Mayo
tie podávačky loptičiek sú intergalaktické, hlavne jedna :)
Reagovat
tito
Co nestačíš sledovat...:-)))
Reagovat
Mayo
veru, už včera či predvčerom som si všimol...také som inde ešte nenašiel :)
Reagovat
anajka
Veď donedávna tam bývali ako podávačky modelky. Boli síce menej šikovné, ale atraktívne.
Reagovat
Mayo
dneska dúfam Murray pozametá s Berdychom antuku :)
Reagovat
smazaný uživatel
To spíš bude obráceně. :(
Reagovat
gigin
Mayko, ty sa pchaj pukancami, popíjaj Kofolu a sleduj, jak Rafa vyletí :)
Reagovat
Mayo
sledujem veru...neľúbi sa mi to moc ..a radšej si dám ale tyčinky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pěkný zápas dvou nejlépe prohazujících hráčů na okruhu:-))
Reagovat
Pe3k
Ten hafík je ale žalostně slabý, pokud prohraje set i s Fererem...
Reagovat
Mayo
Rafael však sa zobuď
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes mal budíček na 16:35, vyzerá to. Doprial si odpočinok pred ťažkým vílkendom.
Reagovat
Mayo
tá forma sa mi nepáči už dosť dlho...a neviem kedy to chce vylepšiť každopádne ostáva dúfať
Reagovat
smazaný uživatel
Vamooooooos David! Stejně ale vyhraje Nadal.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mu fandím, ale reálně to teda nevidím:-)
Reagovat
smazaný uživatel
No vždyť já taky ne.
Reagovat
tito
Pořád kvanta nevynucených chyb, reálné to je. I když bych radši, kdyby Rafa postoupil, pochopitelně. A to spíše kvůli počtu zápasů před RG.
Reagovat
smazaný uživatel
No zrovna Davidovi bych proti Rafovi nevěřila, ani kdyby měl 7 matchballů v řadě:-D...
Navíc hrál Ferrer včera neskutečně náročný zápas, taky není robot:-)
Reagovat
gigin
A kůří. Stejně vyhraje :)
Reagovat
tito
Tak už ho porazil, navíc někdy těžký předchozí zápas pomůže. Pokud tedy hráč druhý, třetí den může běhat. Viz třeba Nole na AO 2012. A Davida jsem nikdy plést nohama neviděl, jeho fyzický fond je úžasný. No nic. Zatím to s Rafou vidím bledě a David po rebrejku cítí šanci.
Reagovat
gigin
Upravit lajnu cvičkou, připravit se. Zadek, levé rameno, pravé rameno, nos, levé ucho, nos, pravé ucho.. Pobouchat míčkem. Tvl, to se v limitu stihnout nedá. Je ten sudí cáklý, nebo co? :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem se fakt pobavila, navíc když na to koukám :))
Reagovat
Stan_Borowitz
Chtělo by to změnu pravidel. Nebo výjimku pro Nadala.
Reagovat
smazaný uživatel
:)..Veď práve Gigine..
Reagovat
tito
:-) Ne je to legrační. Ale on jiný nebude. A hlavně mu bylo vždy ukradený, co si o tom kdo myslí.(myslím pochopitelně ty úpravy)
Reagovat
gigin
:))))
U druhého servu vynechává ty ramena. Ještě jsem opomněl, že si potáhne kapsu na trenýrkách. Pravou.
Jinak ti nezaservuje, kdyby čert na koze jel.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč si nevezme jiný gatě, když mu pořád zalejzaj nebo je to taky rituál? :) Jinak dobře David !!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to taky rituál...
Reagovat
Roger_Federer
Kluci mi řikali, že pod tema trenkama ma tanga, a šnurky se mu zakusujou..Tak proto to furt potahuje, ale bez tang, prej nehraje je poverčivy.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase ten zatracenej časovej limit, koukám, že dokáže hráče rozhodit.. Fandím Davidovi, mohl by udělat senzaci :)
Reagovat
smazaný uživatel
No celý zápas jsem samozřejmě nesledovala, ale z těch několika úseků, co jsem viděla, to byl horor. Nemůžeš myslet vážně, že hrál Murray dobře, už proto, že se 3 hodiny patlal se SIMONEM...šílený. Tomáš ho prostě musí porazit:-/
Reagovat
tommr
jenže Simon hrál hlavně zpočátku taky velice dobře. Bylo až neuvěřitelný co oba chvílema dokázali doběhnout a vrátit. Tomáš jim v tomhle vůbec nemůže konkurovat. Jeho jediná šance je, že by Murrayho umlátil, ale to na antuce půjde jen velice ztěžka. Proti Janowiczovi a Andersonovi navíc Tomáš moc důrazně nehrál ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by musel Tomáš běhat a vracet nemožné, máš pocit, že upinkaný Andy ho bude honit po kurtu?:-D Berďovi stačí hrát svou nátlakovou hru a nechat běhat Murrayho.
Reagovat
smazaný uživatel
http://statigr.am/p/452308629467451074_4104114#/detail/452308629467451074_4104114
Reagovat
smazaný uživatel
Veľavravné.
Reagovat
Pe3k
Co je na tom zajímavá je, že je to foceno před zápasem s Nisikorim...
Reagovat
Stan_Borowitz
Federer právě přemýšli o tom, jestli je lepší ten zápas Nišikorimu pustit, aby si dál nezhoršoval H2H s Nadalem, nebo vyhrát a risknout, že to v semi s Nadalem vyjde...
Reagovat
Stan_Borowitz
... risknout, že Ferrer porazí Nadala...
Reagovat
tommr
průběžnej stav žebříčku ATP k dnešnímu dni tj. před dnešními čtvrfinálovými zápasy v Madridu (čísla v závorce znamenají náskok nebo ztrátu na Tomáše, hvězdička znamená, že hráči se dostali do čtvrtfinále a ještě tudíž můžou v Madridu získat další body):

1.Djokovic (+8390 bodů)
2. Murray (+4410 bodů) *
3. Federer (+3420 bodů)
4. Ferrer (+2580 bodů) *
5. Nadal (+1735 bodů) *
----------------------------------
6. Berdych 4340 bodů *
----------------------------------
7. Del Potro (-20 bodů)
8. Tsonga (-375 bodů) *
9. Gasquet (-1160 bodů)
10. Tipsarevic (-1690 bodů)
...
14. Nishikori (-2070 bodů) *
15. Wawrinka (-2085 bodů) *
...
78. Andujar (-3695 bodů) *
...

Tomáš se díky výhře nad Andersonem opět vrátil na šestý místo před Del Potra i když jen o 20 bodů. I nadále mu ale hrozí nebezpečí od Tsongy, kterej má po předčasným vyřazení Djokovice velkou šanci na postup do finále. Pokud by se Tsonga dostal až do finále tak by Tomáš musel dojít do semifinále, aby se před ním udržel. V případě, že by Tsonga v Madridu získal titul tak by se před Tomáše dostal v každým případě ...

Za zmínku ještě stojí, že Murray si vítězstvím nad Simonem už zajistil druhý místo před Federerem ...
Federer bude po Madridu v každým případě třetí, ale ještě se mu může velice nebezpečně přiblížit Ferrer, kterej si vítězstvím nad Haasem už zajistil čtvrtý místo před Nadalem. Pokud by totiž Ferrer v Madridu získal titul tak by ztrácel na Federera už jen 20 bodů ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty budeš neskutečně sveřepej trotl. Místo na první pohled čitelných bodů u každého hráče zase patláš nepřehledný rozdíly +/- vůči "našemu" tenistovi.

Totéž ty tvoje stupidní česko-anglické kombinace Sharapovová a Kuznetsovová. Dále - každý průměrně vzdělaný pubertál ví, že v české větě se píše Katovice. Jenom ty jediný jsi tady omílal Katowice :-D
Reagovat
gigin
Jj, a nedává tam Gulbu.
Reagovat
kada.tom
a to nejspíše proto, že Tomáš Berdych je českým tenistou, tudíž naším tenistou, takže je vcelku logické, že jsou ty rozdíly počítaný od Tomáše ... opravdu nechápu o co ti jde :-)
Reagovat
PetaM
Já nevidím jediný důvod počeštit slovo Katowice na Katovice. To už zavání českým městem. Ale Katowice jsou na první pohled město Polské ;) Některé věci se prostě nemají počešťovat ;) A ani příjmení žen by neměla ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si nejakej vyzazenej na tommra ne? Precti si tady par dalsich prispevku pane cestinari....a pochopis, ze jak pise tommr je naprosto v pohode.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se občas s tommrem hádám, musím se ho dnes zastat. Takový hrubý útok si, Broži, opravdu nezaslouží...
Reagovat
smazaný uživatel
ale to +- dělá i s Petrou.není to nejlepší no..
Katowice jsou v poho...
Reagovat
tommr
klídek, aby ti nepraskla žilka. Ty žebříčky sem dávám pro český fanoušky takže je snad každýmu kromě tebe jasný, že vycházím z postavení našich nejlepších hráčů/hráček. Nemůžu za to, že máš v hlavě nasr.no a nedokážeš to pochopit ...
Reagovat
tommr
promin, ale Gulbise ti tam začnu dávat teprve až začne něco pořádnýho hrát. Momentálně se mi zdá, že to zase začíná trochu flákat. Bude vůbec hrát aspon v Římě? :)
Reagovat
gigin
:DDDD Já jen prckuju, vím, že to máš zmáklé a vycházíš mi vstříc :)
Měl by hrát kvaldu. Je 4.nasazenej. Před nim jsou Rosol,Robredo a Nieminen. Zdroj - Mut :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj prohrát s Monacem, Raonicem a Haasem je obrovská ostuda. Myslim že by měl ukončit kariéru.
Reagovat
smazaný uživatel
A co jiná cizí města? Píše a skloňuje někdo z vás London - v Londonu, Dresden - v Dresdenu, Paris - v Parisu, Warszawa - ve Warszawě?
Některá města mají i české názvy a normálně myslící lidé se s tím smíří a používají to. Stejně tak ty jeho přiblblý přepisy ruských jmen. Trotlové si pořád vedou svou, i když je na chybu stokrát upozorní.

PetaM: Výraz "polské město" se píše s malým počátečním písmenem. Neznáš?
Reagovat
Fandina
porazili ve čtyřhře Raonic Dimitrov a Paes Melzer dvakrát 2:0 a dnes jdou na Bryany. Tak držím palce a ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
tommr
obzvlášt ta výhra nad Paesem musí bejt pro Radka z psychologickýho hlediska velice povzbudivá ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... tak určitě, povzbuzení výhra Radka nad Peasem být musí, ale i z tenisového hlediska, i Melzer hraje teď dobře. Já navíc držím palce i tomu fešákovi Tommymu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Blahopřeji, moc to Radkovi přeji.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnes Tomáš, Stan, Kei, David a Ana...a budu spokojená:-)):-D
Reagovat
smazaný uživatel
Bude mi stačit Stan, a jsem max. spokojená :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo,Kei,David,Ana a Andy alespoň 5 gemů. :D
Reagovat
tommr
dneska se s tebou shodnu úplně ve všem. Jen bych k tomu ještě přidal vítězství Makarovový nad Erraniovou a byl by to naprosto dokonalej den ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Simon na antuke nie je vôbec marný...v arg 2xprohrál, dal ho i rosol, takže je marný a hodně.
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol na minulém turnaji, kde porazil Simona, chytil jednu ze svých životních forem a turnaj celkem bezproblémů ovládl, ani rozjetý Garcia ve finále nedostal žádnou šanci..
Reagovat
Pe3k
Forehandovy zcestné teorie neber vážně. On si myslí, že Federer není komplexní, protože ve 32 letech vypadl ve 3 kole turnaje...Je to čistokrevný hater a navíc tenisu rozumí jak osel harfě...

Každý kdo sleduje tenis musí zákonitě uznat, že je Federer nejkomplexnější hráč a to zdaleka...Nic proti Djokovicovi, ale Roger je jiná liga a nic na tom nemění jeho současné bídné výsledky...
Reagovat
smazaný uživatel
Pe3ku, nevěděl jsem, že osel umí na harfu ;-))
Reagovat
Pe3k
Nemusí na ní umět, stačí když jí rozumí...
Reagovat
smazaný uživatel
Simon odohral v minulosti na antuke veľmi vydarené zápasy, jedna prehra na tom nič nemení.

Apropos, Petrík. Federer má 31, ty teliatko :)
Reagovat
Pe3k
Telátko máš v trenkách...
Reagovat
smazaný uživatel
Možno, keď som sa narodil. Teraz je tam poriadny býk!
Reagovat
Pe3k
To jistě, pořádný býk určitě tráví celý dny na tenisportálu :D

btw, dostal jsi ban, že ano? V minulosti jsi byl forehand s malým f.
Reagovat
smazaný uživatel
Odjakživa s veľkým, tvoja schopnosť vnímať detaily je rovnaká ako schopnoť vnímať zákonitosti tenisu.
Reagovat
Pe3k
V překladu: dostal jsi ban, ale jsi takový posera, že to nepřiznáš...
Reagovat
smazaný uživatel
V preklade, si tak zadubený, že si si až teraz všimol, že Forehand je s veľkým :)

Skús si nájsť trebárs prvú vzájomnú komunikáciu v rámci pošty, 8.9.2011...A budeš prekvapený. Ty teliatko.
Reagovat
Pe3k
To sedí o někoho kdo si 2 roky myslel, že se vlastně Armstrong :D
Reagovat
smazaný uživatel
Veď si :)..pozdrav ho..
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, Armstrong určite nie si.

armostrong z TP je totiž v tomto tvare. Tebe tie veľké/malé písmená robia veľký problém, že áno? :)
Reagovat
rubens
Hezké probuzení. Hajlendr si klepnul dalšího Frantíka... Ale že se umí ohánět raketou! No, bude ho škoda, Berdycha. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nééééééééééé!
Gillesse :(
Krysák zas vyhrál.. Tom mu dá ale klepec.. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi fanoušek Simona, že ne? To je dokonce ještě o něco horší než Murrayho:-D...chci říct větší gurmán:-D
Reagovat
smazaný uživatel
No, Simona mám rád, ale je to tak 27 hráč v pořadí.. :D Murray je ale ten poslední pro mě :))
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, no "líp" dneska ten tenisový den dopadnout snad ani nemohl, jsem se z toho až opupínkovala :D A už vůbec nechápu, jak můžou hrát tenis až skoro do jedný do rána, byl tam vůbec ještě nějaký fanoušek nebo tam všichni hromadně usnuli?? :))

Jsem zvědavá, kdo ten turnaj tady nakonec vyhraje....
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal porazí Stanislase ve finále (můj tip..)
Reagovat
smazaný uživatel
V suchém tričku :-)))

Pěkně mu dal čuchnout, chtěl se mu omluvit za to never :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně to Andy zahrál, na Simona stačilo i tohle, Berdych ho podcení a dostane :-))

Realita ale bude jiná, Berdych je jasný favorit, tak 70 ku 30 řekl bych, max 65:35. Na antuce je daleko lepší, na antuce ho Andy neporazil ještě a navíc bude unavenější.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy dostane 6:2 6:3 a budeš rád si myslím ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak minulý rok v Monte Carlu hrál ještě hůř, Berdych daleko lépe a stejně nějak uhrál set. Budu doufat, ale taky nevěřím ani v set.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš tady hraje dobře...a jestli Andyho nedá, tak to bude ostuda:-D
Reagovat
smazaný uživatel
No moc dobře teda nehraje, porazit dva o podobné, ale o level horší kolohnáty byla povinnost. A nebýt Anderson chuj, kdo ví, jak by to dopadlo, já bych tomuhle dobře neříkal. Psychouš se taky docela vyházel.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D Prosímtě...nebýt xxx hráčů chujové, kdo ví, jak by vypadal žebříček. Jerzy i Kevin hráli proti Tomášovi hodně nebojácně, tlačili se do útoku a vycházelo jim to. Snadné zápasy to nebyly, Tomáš je zvládnul. Pokud bereš jako povinnost vyhrát nad nimi, vyhrát nad Můrou je dvojitá povinnost:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ať je Murray na natuce špatný jak chce, pořád je to 2x větší sousto než dva neohrabaní kolohnáti na antuce. Pro Berdycha je v jeho postavení povinnost takovéhle zápasy zvládat. A už jenom to, že se nechal set od každého z ních přehrát, není dobré znamení. Zvládl to, zahrál solidně, ale abych řekl, že má vyloženě dobrý turnaj, by musel předvádět něco jiného. Ale to právě od něj čekám dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
Neohrabaný je na antuce Murray, Jerzy i Kevin se na ní pohybovali výborně:-P...To je fuk, i kdyby Tomáš nehrál extratřídu, na Andyho by to mělo stačit. Ten stejně včera vypadal, že ani nechce vyhrát, když se s marným Simonem tahal 3 hodiny do TB 3.setu, přičemž kdyby opravdu chtěl, mohl to mít do půl druhé hodinky z krku.
Reagovat
tommr
já teda nevím jestli jsme se dívali na stejnej zápas, ale mě se zdál včerejší výkon Murrayho velmi dobrej a obávám se, že s touhle hrou Tomáše hladce vyřídí ve dvou setech. Rád bych se ale samozřejmě mýlil ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chtěl ho srazit ještě víc, dal mu naději a pak ho doklepl, potřeboval se před dnešním zápasem rozehrát :D
Reagovat
smazaný uživatel
Andy, ty jsi píííča :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, fandit Murraymu, musí mít člověk fakt žaludek...to je normální katastrofa, co předvádí.
Doufám, že mu Tomáš natrhne zadek do hodinky.
Reagovat
smazaný uživatel
Stále nebude Berdych favorit?
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale myslela favorit na celkovou výhru...ne v zápase s Můrou/Simonem, v tom pochopitelně ano.
A jestli na ten zápas pořád koukáš, tak jsi ten nejodolnější fanoušek, kterýho znám:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jasněže koukám, dokonce ani neusínám a nedoháním spánkový deficit z NHL. To jsem dohnal u našeho hokeje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aj ja sa stále pozerám..Dnešok som mal konečne volný a celý som ho venoval tenisu..A užívam si dokonca aj tento posledný match, hoci samozrejme je to trochu iná šálka kávy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tedy obdiv oboum, já to fakt nevydržela:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Nejzábavnější člověk tohohle zápasu je rozhodčí. Pořád se směje, přesto má nezpochybnitelnou autoritu :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak se shodněte... je to parádní podívaná nebo na blití? a nemůžete přidat nějaký online komentář pro ty, co se na to nedívají?
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že paráda. Co taky jiného od dvou takhle ofenzivních hráčů?
Reagovat
spaniel
Tak po lahudce Stan-Grigor je tady podivana pro masochisty. Dva nejnudnejsi a nejpasivnejsi hraci, co nedaji winner ani do otevreneho kurtu. To je na bliti.
Reagovat
gigin
Parádní podívaná. Počítám, že tak kolem půl pátej by mohli jít do TB ve druhém setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl se Simonem. Čím dál lepší Andy. :D To je ještě větší ostuda než ten debakl s Wawrinkou. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Simon na antuke nie je vôbec marný. Každopádne tento zápas symbolicky dokumentuje Andyho antukové kvality. Súper, ktorý je na všetkých ostatných povrchoch pre neho ideálnym sparingom ho vcelku v pohode prehráva.

Inak, Madrid ako taký môže byť v konečnom účtovaní veľmi významný turnaj, čo sa rebríčku týka. V prípade výhry by Nadal získal na svojich najväčších konkurentov až príliš veľa bodov, vďaka ktorým by mohol pomýšľať na druhé miesto už po Wimbledone.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jedem!
Reagovat
smazaný uživatel
Co dělá v lóži Rusedski, nevíš?
Reagovat
smazaný uživatel
To nevim.
Reagovat
smazaný uživatel
statistiky:
http://www.q3.cz/images/91Stan_Grigor.jpg

Je celkem škoda, že dva černí koně turnaje se sešli ve stejné (a navíc Novakově:-/:-D) čtvrtce pavouka...mohlo to bejt ještě zajímavé na více frontách. Každopádně oboum gratulace k výborným výkonům. Stanovi ještě o kousek větší:-)
Reagovat
smazaný uživatel
*sešly...když už jsem je nazvala koňmi:-(:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, tak že by přecejen měkké, když jsou černÍ?:-( Ok, mám v tom guláš:-D
Reagovat
J.M.
Dokazuje to, že vyhrál agresivnější, důraznější a přesnější hráč. Tak to má být.

Grigor už v závěru rezignoval, ale jsem rád, že to zvládl bez křečí a hlavně bez zranění. Po předchozím zápase se mu mohlo přihodit ledacos... I ten jeden vyhraný set mě překvapil, a že vůbec po dva sety měl sílu vzdorovat.

Každopádně teď má Stan šanci konečně potvrdit velkou formu z poslední doby a udělat velký výsledek i na tisícovce. Při troše štěstí by i to finále mohlo vyjít... To bych mu přál.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych mu to taky přála...ale musel by bejt v druhé půlce pavouka:-D...v tomhle případě to přeju víc Tomášovi:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě jsou s měkkým, nejen proto, že jsou černí :))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, sama sebe jsem zmátla, přitom jsem to měla původně dobře:-(:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se ti nedivím, když jsem tady četla příspěvky o 2 cm apod., tak bych taky nevěděla :)))))))
Reagovat
J.M.
Kdyby to byly dva černé koně, pak by se sešly. Kůň může být životný (zvíře, potom "ti koně") i neživotný (věc připomínající koně, potom "ty koně").
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak...
Reagovat
smazaný uživatel
ale mám pravdu, vždyť to za chvíli končí...

DIMITROV je ale naprosto parádní, schválně, kdo má šanci být budoucí světovou jedničkou, z těch současných mladých pušek?

Raonic, Dimitrov, Nišikori, Janowicz, co myslíte?

stačí stručně...
Reagovat
smazaný uživatel
Najpravdepodobnejšie sa javí možnosť "nikto", ale je pravdou, že Grigor má v súčasnej forme, pred svojimi rovesníkmi slušný náskok.
Reagovat
Nola
detto
mladý baby FED vyradí favorita a vypadne v ďalšom kole, presne podľa predpokladov, asi musí ešte veľa vody pretiecť, aby to niekto z mlsfývh dotiahol aspoň do finále nejakého hodnotného turnaja, ja osobne vidím v čele rebríčka Martina Kližana: D
ten Andy sa zle vyspal ?
Reagovat
Nola
oprava mladých
Reagovat
smazaný uživatel
No kdyby Grigor nenarazil po Novakovi hned na rozjetého Stana, možná bychom se ještě divili, kam až by se dostal. Madrid mu hodně svědčil a diváci mu hodně fandili...
Reagovat
Nola
diváci v zápase s Nolem fandili najma proti Novakovi a ver mi, bolo im celkom jedno kto stál na druhej strane kurtu, chcela by som vidieť to ich fandenie, keby stál na druhej strane Rafa :D
Reagovat
smazaný uživatel
I dnes proti Stanovi fandili Grigorovi...vyvolávali jeho jméno, pískali na Stana. Ale možná to byli Bulhaři, byla jich tam celkem slušná hromádka.
Reagovat
J.M.
Diváci Grišovi fandili i v zápase se Stanem. Už jen jak vstoupil na kurt, začali skandovat jeho jméno, a pokračovali v jeho skandování i poté, co Stan proměnil mečbol. Až se chudák Stan po výhře tvářil trochu rozpačitě. I když je fakt, že asi v hledišti bylo hodně Bulharů. Každopádně Grigor měl podporu jako nikdo kromě Španělů.
Reagovat
Nola
ja ti tvoj názor neberiem, Novaka španieli neznášajú, nemusím uvádzať dôvody, o dôvod viac, mu fandiť aj v tom nadchádzajúcom zápase, veď vyradil ich úhlavného nepriateľa...
správali sa ako na futbalovom zápase, už iba petardy a iné nechutnosti chýbali, jedným slovom hulváti
Reagovat
smazaný uživatel
Berankis Rafane :D
Grigor bude 2. :)
Reagovat
Denis92
Roger Roger..toto je dost velke sklamanie nato ze si obhajoval vyhru..Tuto sezonu je to celkovo velka bieda.Teraz si zobral 5tyzdnovu dovolenku aby sa dobre pripravil,oddychol a potrenoval..Pride turnaj a predvedie toto? No vidim to tak ze na RG konci jeho seria stvrtfinalovych zapasov na GS
Reagovat
smazaný uživatel
Máte někdo kontakt na Bidrmana?
Tohle je fakt už přehnaný, spousta lidí níže i píše, že na Maryho koukat nechtěj a že to bude nudnější zápas, proč alespoň někdo nemůže poslechnout hlas lidu?
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hlas lidu je jim tak nějak u zádele bych řekla :)) Kdybych měla dobrej net, tak mi nevadí stream, i když telka je pohodlnější..
Reagovat
gigin
NS si nemůže vybírat zápasy z turnajů 1000. Co jim tam dají, to vysílají. Můžou si vybírat jen na Wimblíku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tam by som im to práve zakázal, to "vyberanie si zápasov" :)
Reagovat
smazaný uživatel
je tady někde Vojtěch Bidrman? nebo už se diskuzí neúčastní?
Mohl by nám vysvětlit, proč to přepnuli na jistě méně zajímavější zápas? Vždyť i Dimitrov začal dříve, co by jim udělalo to tu půlhodinu ještě nechat ???
Tohle nikdy nepochopim...
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska vysvětloval, že tohle neovlivní. Mají prostě to, co dává španělská režie, výběr kurtů jednoduše nemají.
Reagovat
VlS
Tak to já bych radši slyšel, kde sebral ty nápady o bodování do rankingu, který dneska dával k lepšímu.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy už teče :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jj asi si to rozmyslel. :D
Reagovat
VlS
Fandi pořádně chlape, podívej se, co nám tam Andy vyvádí!
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím, už nám ho k nevoli divákům, kteří chtějí pěkný tenis, přepli i do bedny :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Federer mu prokázal službu, vyšvihl ho na 2. místo s velkým náskokem, čímž mu asi ubral trochu motivace:-D
Reagovat
smazaný uživatel
On původně začal jako často se Simonem, chtěl, ať vyhází. Pak blbec zazdil brejkbol za stavu 2:3 a klasicky zabitá smeč pak :DD Tragéd.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaujímavé, že Dimitrov má podľa oficiálnych zdrojov len o 2cm viac, než Rafa, no na kamere vyzerá byť výrazne vyšší. Každopádne s Wawrinkom zvádza veľmi pohľadný zápas, holt jednoručný backhand bude mať vždy svoje čaro.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc pěknej tenis, od obou. Standa ve 2. setu ukazuje, že taky moc dobře umí. O to víc mě štve, že mi to zase v telce za chvíli přehoděj na Andyho, ach jo....
Reagovat
Frick
Jaký pikantní věci se nedozvíme. O 2cm "v klidu"?
Reagovat
smazaný uživatel
Přepnou to? Tak jasně, že šlágr dne si nemůžou nechat ujít.
Reagovat
smazaný uživatel
Tušil som, že tá správa vzbudí ľahko sexuálny podtón :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, na Novasport to před chvíli řekli... Standa s Dimitrovem možná hrajou lepší tenis než bude předvádět Andy, myslím lepší pro oko diváka. :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
To je šílený, co Grigor dobíhá a vrací, Stan se v útoku neskutečně nadře...
Reagovat
smazaný uživatel
Wawrinkove zápasy som mal vždy veľmi rád. Skvelé údery, mal potenciál, ak by nemal nervy v prd**i, kľudne mohol byť tam, kde je dnes trebárs Ferrer.
Reagovat
smazaný uživatel
No nevím, jestli Standovi to hádání pomůže... diváci jednoznačně fandí Dimitrovovi, ale je fakt, že tomu klukovi bulharskýmu člověk fandit musí za to, co předvádí, jak si troufá, dobíhá, skvělý.:)
Reagovat
J.M.
To je právě to, co letos Grigora tak vyšvihlo vzhůru. Velice rychlý byl i dřív, ale letos prostě běhá jak zběsilý a vrhá se za každým míčkem i za cenu sebezničení. Na jednu stranu je to momentálně jeho velký trumf, kterým soupeře pokaždé zaskočí (ten kyselý ksicht Tipsareviče v závěru utkání po Grigorově akrobatickém výškrabku mluvil za vše), na druhou stranu tahle mladická raketovitost mu vydrží jen pár let, pak bude odcházet, neměl by si na tom "založit živnost". Jak se bude zlepšovat, měl by víc stavět na ofenzivě a nechat víc běhat soupeře. V zápase s s Djokovičem toho podle statistiky naběhal znatelně víc než Novak... To mu pomáhá, zároveň ho to i ničí.
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že k tomu dospěje sám :)) A já mám po ptákách, koukat na Andyho se mi nechce..
Reagovat
smazaný uživatel
tak doufám, že Dimitrov zdolá Standu, má dobře našlápnuto.
Reagovat
smazaný uživatel
Od Cincy je to katastrofa, ale snáď vyhrá RG a bude všetko zase v pohode.
Reagovat
gigin
http://www.q3.cz/images/88ndrf.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Nuž ďalšia prehra Rogera, veľmi ma neprekvapila, ale prekvapil ma spôsob. Roger, naspäť na tréningový kurt, pôsobíš podobne ako v roku 2010, ale si o 3 roky starší, ...

Ale ešte by som ho neodpisoval, spomeňme si na Agassiho formu pred RG v roku 1999 :)
Reagovat
J.M.
Hm, tak mládí se prosadilo. Škoda, zase Tommymu proti Davidovi chyběl kousek. Bohužel jakmile míček párkrát přeletěl přes síť, už bylo jasné, že je zle.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden z dvoch veľkých sympaťákov bohužiaľ musel prehrať. Z pohľadu väčšej atraktivity zajtrajšieho QF som to prial viac Tommymu, škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Drž se sakra!!:-D
Reagovat
VlS
ale neudržel. Škoda, ale moc hezkej tenis, kluci se mají co učit
Reagovat
smazaný uživatel
Neudržel no, škoda:-(...ale ten první Ferrerův matchball odvrátil nádherně.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele mám super video. Ostatní hráči dávali otázky Andymu a ten odpovídal. A dokonce Simon, ten je nejlepší :D Snad to dneska Andy potvrdí.

http://www.youtube.com/watch?v=WSZpHz54XG8&feature=youtu.be
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě Mut, ne Met, sorráč :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hehe:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:D Simon je frajer.
Reagovat
George_Renel
a statistiky Katka-Kristýna. http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=sk&tID=W-C75-SVK-01A-2013
Ten vývoj je zajímavý. První set - těsně prohraný tiebreak, druhý vítězství Katky, ve třetím Katka prohrávala již 1:3 a teď vede 4:3. Jsem zvědav zda to dotáhne do vítězného konce.
Reagovat
gedzitka
ono i ten první set byl zajímavý, Katka v něm prohrávala 1:5 a dotáhla to do tiebreaku...
Reagovat
George_Renel
Takže Katka nakonec tu přetahovanou o kačdý míč vyhrála. Zaslouženě. Gratulace k postupu v turnaji i žebříčku!
Reagovat
Carloss
Úspěch. příště ji ale čeká Bára Záhlavová. :)
Reagovat
Frick
Tak zatím vzestup o nějakých 50 míst? To není zlé...
Reagovat
George_Renel
Myslím, že Bářin styl jí bude sedět dokonce lépe než Plíškovic.
Reagovat
spaniel
Roger skoro ve vsech statistikach lepsi, vyhral i vic micu, ale bohuzel ty dulezite bral Kei. Udivoval uz jen paradickama, od zakladni cary velmi nejisty a po brejku ve 3.setu ustrachany. Muze to ale byt 2 mesicni pauzou, zada uz by mely byt v poradku, tak snad jeste chyti formu.
Reagovat
Bob
Zase ten vykřičník na konci? Proč? Gratulace Kei :)
Reagovat
smazaný uživatel
dnes favoriti nestíhají, Rusko, Fedex, my taky nic moc, ještě SLováci dostanou od Lotyšů :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak je to celý naruby, favoriti odcházejí, hokejisti odřený uši, Péťa v zádeli, snad ten Tom mi spraví náladu a bude bojovat jak lev.. :))
Reagovat
UnrealTom
kua Roger tragickej letos to bude bez titulu možná i bez finále slabý jak čaj jak ti naši hokejisti:(((
Reagovat
smazaný uživatel
no to je strasny co tam predvadej, ale do ctvrtfinale snad postoupi a pak rozhodne 1 zapas, jestli bylo MS uspesny nebo ne...
Reagovat
smazaný uživatel
Nechcem byť zlý, ale Rogerove dvojičky by si mali zvesiť tie ružové okuliare, zbytočne čakali od tatínka viac.

Roger opäť potvrdil, že na antuke napriek nálepke "komplexný tenista" nedosahuje adekvátne výsledky. Dnes okrem chabého returnu nehral zle, bol to celkovo zaujímavý zápas, Nishikori však pôsobil kompexnejším a prekvapivo aj vyzretejším dojmom a zaslúžene zvíťazil. Po sérii amerických masters je Madrid ďalším turnajom, ktorý rozbíja TOP 4 na mraky. Turnajom o to cennejším, že sa to darí najmä vďaka nastupujúcej generácii a to je určite dobrá správa pre tenis ako taký.
Reagovat
Roger_Federer
A co je divneho na tom, že hvezdy minule generace, navic slabe ery..jsou nahrazovany mladymi , dravymi, po uspechu a skalpech toužicimi..?Nebo mysliš, že robota z Malorky to nečeka?Za rok, dva?
Reagovat
dappe
Roger opäť potvrdil, že na antuke napriek nálepke "komplexný tenista" nedosahuje adekvátne výsledky

:DDD To je moc.
Reagovat
Mayo
Robot z Majorky bude hrať do 40 a bude behať ako pánes :)
Reagovat
spaniel
Uroven tveho rypani dosahla dna, cista demence. At se ti to libi nebo ne, Roger je druhy nejlepsi antukar posledni dekady.
Reagovat
smazaný uživatel
No to asi ne, Djokovič je už teď lepší antukář než kdy byl Roger.
Reagovat
J.M.
Samozřejmě, kromě toho všeho, co napsal výstižně spaniel, lze dodat jen to, že posuzovat antukové kvality Rogera podle dnešního zápasu nelze, protože za prvé tohle už není Roger. To už je chlápek, který kdysi hrával tenis, ale to bylo už dávno. Teď po hodně dlouhé době si zkusil poprvé zase pinknout... A podle toho to vypadalo.

A za druhé co se týče komplexnosti, tak tu jenom potvrdil, protože teď na antuce tragičnost jeho hry nijak nezaostala za tragičností letošních výkonů na hardu v IW a v hale v Rotterdamu. Je tedy letos komplexně tragický na všech površích, jenom to bude chtít ještě potvrdit na trávě.

Zkrátka Roger je letos v polovičním důchodu a já bych se jen zamýšlel, jestli by nebylo čistější si vzít plný. A nebo do toho šlápnout a víc hrát, aby tam ty údery aspoň trochu padaly. Ale to by zase hrozily fyzické problémy. Čili ten námět k zamyšlení trvá.
Reagovat
Alois_Mlok
Tak až bude Djokovič pětkrát ve finále Roland Garros, tak přijď.
Reagovat
J.M.
Roger má titul z RG a tři finále k tomu, Novak jedno finále. Kromě toho má Roger řadu antukových titulů a hlavně spoustu prohraných antukových finále s Nadalem. Dodnes i komentátoři pořád říkají, že je to druhý nejlepší antukář tohoto století (někteří dokonce i všech dob). Samozřejmě, že Djokovič je momentálně na antuce lepší a hraje líp, než hrál i Roger před lety. Ale to bychom pak mohli říct, že je historicky lepší antukář než Nadal, když ho teď na antuce poráží. Prostě hra se vyvíjí a mladší hráči jsou lepší než ti před nimi. Ale to není historické měřítko.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikde neříkám, že je historicky 2. nejlepší, jenom prostě hraje na antuce tenis, který na ni Roger nidky nepředváděl. Že hrál na ni Roger skvěle, to není pochyb. Nechci ale zase dále otvírat téma konkurence.
Reagovat
spaniel
Ja myslim ze pokud zada vydrzi, tak jeste formu najde. Uz mel jeden pokles a dostal se z nej se vsi paradou od USO 2011 po W 2012. Jeste bych ho neodepisoval. Navic GS je jen 7 zapasu, z toho tezci souperi tak 2, staci kdyz mu sednou a muze se stat cokoliv. Navic vidime, ze Nole ma taky vypadky, o Andym nemuluve, jedine Rafa je jakztakz vyrovnany, ale porad to neni on. Porad se vracim k te Jizni Americe, tam se u nej po dlouhe dobe videl jeho stare udery s plnou razanci, takze to v sobe ma, jen se uvolnit, dojde mne strasne ztuhly a hraje moc udrzovaci tenis, s kterym ale na vsechny nevyzraje.
Reagovat
spaniel
Zo je blbost, to ze je dobry proti Rafovi, ze je to pro nej vyhodny matchup jeste neznamena ze je lepsi antukar nez Roger. Vzdyt v jeho nej roku jej zastavil prave Roger a na antuce. Nole ma problemy s jinym typem hracu.
Reagovat
J.M.
Já takovéto debaty nerad prodlužuji, ale i vzhledem k tomu, co tady nedávno bylo napsáno jiné diskutérce bych jen vypíchl tři věty:

"Roger je druhy nejlepsi antukar posledni dekady."

"No to asi ne, Djokovič je už teď lepší antukář než kdy byl Roger."

"Nikde neříkám, že je historicky 2. nejlepší"

Jak říkám, snad bych to dál nerozpatlával, jenom je dobré příště být pozornější.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde jenom o výsledky, ale celkově o pojetí, antukový pohyb má lepší, než kdy měl Roger například a to dělá strašně mnoho. Samozřejmě, že statistiky lepší asi nikdy nebude. Dospěl ale do stadia, kdy je prostě nejkomplexnějším hráčem, jakého jsem kdy viděl hrát. Antuka je podle mě pořád 2. nejlepší Djokovičův povrch, pořád mi přijde, že je na ni lepší než na trávě, i když Wimbledon vyhrál a RG ne.
Reagovat
smazaný uživatel
No ano, herně je prostě lepší, než kdy byl Roger. V úspěšnosti ale ne, to jsou dva rozdílné pojmy. Takže pozor si dávej spšíe ty :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Spolek Rogerových haterů v čele s Forehandem žvatlá nesmysly. Roger má v Madridu víc titulů než nejlepší antukář všech dob Nadal!! Djokovič se jednou zbláznil a vyhrál dva tituly na antuce, navíc když psychicky labilnější Nadal prohrával už v šatně. I když tehdy by vyhrál asi i tak. Letos v Monte Carlu hrál Rafa bezpochyby nejhůře na antuce za poslední tři roky, co sleduju tenis. Tomasinho: Obvykle tu máš velmi logické komentáře, promiň mi, ale tvrzení, že Nole je lepší antukář než Fedex je přitažené za vlasy
Reagovat
J.M.
Taky ještě doufám. Ale doufal jsem, že v Madridu už to konečně bude ono. Zatím je to každý turnaj to samé pořád dokola. Snad na trávě by se mohl chytit. Nebo ještě víc pohořet.

Dnes mi ani nepřipadal nějak ztuhlý, přišlo mi, že hraje dost uvolněně, jenom prostě není schopný trefit pořádně míček. Jako kdyby mu to pořád nějak divně odskakovalo. Asi trénoval na nějaký výrazně jiných kurtech.

Jinak v podstatě vypadal po dlouhé době paradoxně docela dobře. Fyzicky svěží, nabuzený, celkem i herně odvážný a šikovný... Jenom strašlivě nerozehraný.
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě, já si to klidně obhájím a nikdo mi to nevymluví. Nejde o jeden nebo dva zápasy s Nadalem, jak už jsem psal, jde o celkový herní projev. Roger je vynikající antukář, vždycky byl, ale úspěchy na ní díky tomu, že kvalitativně daleko převyšoval většinu hráčů, ne že by byl nejlepší antukář. To máš to samé jako Rafa, taky není super hardař a travař, ale vyhrál v jednom roce Wimbledon i US Open. Protože byl celkově lepší než ostatní, ne proto, že by byl výjimečný na tomhle povrchu.

Samozřejmě jde o subjektivní pocit, takže ho má každý jiný, odpůrci mého názoru mají k potvrzení svých názorů statistiky, ale ty nejsou vždy směrodatné. Ale to bych se už zase opakoval.
Reagovat
J.M.
Spojení "2. nejlepší hráč dekády" v sobě nevyhnutelně má historické hodnocení. Tak to spojení taky bylo myšleno. Tak jako se dohadujeme, kdo (nebo jestli někdo) je "nejlepším hráčem všech dob". Tedy u Rafy se o tom, že je nejlepší antukář všech dob nedohaduje asi nikdo...
Reagovat
smazaný uživatel
Ok no, nechme to tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Neberte to tak vážne chlapci, bol to jemný šťouch. Nenerváčte sa, budete mať vrásky.

Evidentne vám táto medicínka vadí len na jednej strane, skúste byť obozretnejší a vyjadrujte sa proti provokáciam viac principiálne, než tendenčne.

Úprimne si myslím, že mal Federer smolu na žreb. Dlho nehral, v úvodných kolách potreboval rozpink, ktorý mu nebol dopriaty. Neodpisoval by som ho, stále bude čiernym koňom GS, rodinku má bezpochyby rád, no jeho zanietenie pre tenis tým rozhodne netrpí. Aj dnes sa povzbudzoval, veľmi chcel vyhrať, bude hrať ešte dlho, výhrami a rekordami je posadnutý a to je pre jeho fanúšikov dobrá správa.

Som rád, že sa rátajú aj finále GS, mali by sa rátať. V tom prípade sa dúfam už nikdy nebude spochybňovať kvalita Nadala na harde, či tráve. Lebo práve vo finále GS 11, resp. AO12 predvádzal tenis, ktorý by v ostatných ročníkoch v pohode stačili na výhru.

R_F, gratulujem ku kvalitnému tipu. A pripomínam, že zástupca novej generácia Nishikori je len o tri roky mladší ako Rafa. Uvidíme, čo nám prinesú najbližšie roky, ťažko sa to predpovedá, no ja si myslím, že súčasná generácia je tak extrémne kvalitná, že aj za 4-5 rokov budeme mať na čele plus mínus rovnaké mená.
Reagovat
J.M.
Ale totéž je u Djokoviče. Taky to není antukář, ale prostě na antuce hraje skvěle, protože prostě hraje skvěle (král pomalého hardu a mistr skluzů nemá k antuce daleko). Jediný, u kterého je antuka skutečně speciální, je Nadal. Nicméně stejně jako v debatě o tom, jestli byl v open éře lepší Lendl nebo Djokovič nebereme v potaz to, že Djokovič by mladého Lendla vypráskal možná i s kanárem, protože je herně úplně jinde, tak i v debatě o tom, jestli za poslední dekádu byl lepší antukář Roger nebo Nole nelze brát jenom to, že Nole celkově tenis (nejen na antuce, tam to jenom přenesl z hardu) povznesl zase o trochu dál. To je normální genrační vývoj.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasněže, ale taky má Djokovič větší konkurenci, než měl tehdy v nejlepších letech Federer. Není to ale to, co chci řešit. Jak jsem psal, je to fakt na pocitu každého, já to vidím takhle, i když se to těžko srovnává.

Jinak vás zdraví Chazy a prý podporuje můj názor, jednou prý Djokovič porazí Rafu i na RG :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pozdrav Chazyho Tome. Inak súhlasím s celým tvojim postojom, ktorý tu zastávaš, hoci je v menšine. Na druhú stranu, v rámci typológie diskusných oponentov bolo dopredu jasné, že bude v menšine :) Každopoádne, good point s Djokovičovou špecializáciou. Tiež si myslím, že na antuke je lepší, než na tráve. A že môže poraziť Rafu na RG som si bohužiaľ uvedomil už po 4hodinovom zápase v Madride pár rokov dozadu.
Reagovat
spaniel
Asi se shodnem ze se neshodnem. Mam pocit ze tenis sledujes tak 3 roky, pokud tvrdis ze Djokovic je nejkomplexnejsi hrac co kdy hral tenis. Proste vidis Federera jak hraje ted a ten je tak polovicni proti 2006. Nole ma Jeste porad par uderu, ktere hraje prinejlepsim prumerne. A konkurenci ma stejnou jako Roger...Rafu, ostatni nejsou na antuce na jejich urovni ani nahodou. A vysledky s vykonnosti souvisi, pokud nejsou, znamena to ze neco chybi, to proste nezakecas.
Reagovat
smazaný uživatel
Djoker nikdy nevyhrál FO
Reagovat
Roger_Federer
Novak Djokovič je fantasticky tenista a vi se to od roku 2008, kdy na pevno zakotvil v top 3..Nic mene, dlouho, dlouho byl stinem Nadala a Federera, v duležitych chvilich(myslim granslem) dlouhou dobu selhaval a prohraval duležite mače..
Paradoxne je Novak "vyrobkem"Nadala a Federera, kdy mel před sebou tyto dve modli a mety..V ramci toho, aby se dostal nahoru, musel se zlepšovat, zdokonalovat a zkomplexnet a dřit..Dokazal to a stal se No1.
Tenis, i ten antukovy je jiny než před 10 nebo 5 lety..
Reagovat
smazaný uživatel
Vyřídil jsem :-) Věděl jsem, že se shodneme.
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj se, já Federera z roku 2006 znám a vím, jak parádně hrál. Má možná větší talent, větší míru geniality, ale tak komplexní jako Djokovič prostě nikdy nebyl. Které údery podle tebe hraje Djokvoič průměrně? Mě napadají akorát první voleje a ty nemá pořádně zmáklé z topky nikdo. A samozřejmě, že konkurenci má větší. Má kromě Nadala právě Rogera, má Andyho, Ferrera. Nezlob se na mě, ale tak komplexni hráč jako Djokovič prostě za dobu, co sleduju tenis, neběhal.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli můžu přidat i svůj názor:
Novak má výborný pohyb, skvělý backhand, velice vylepšil forehand až na úroveň, která skoro dosahuje forehandů Rogera a Rafy. Také má účinný servis (první i druhý), psychicky ve vypjatých chvílích je na tom v součastnosti nejlépe. Dokáže se výborně bránit, ohromně vylepšil prohozy, má jeden z nejlepších přechodů z obrany do útoku. Porazil opakovaně Rafu na antuce, na hardu dominuje.

V čem má Nole slabiny je zřejmé. Pořád je to hra na síti a to jak první volej, tak i vůbec načasování přechodu a někdy i smeče. Tím, že nemusí chodit tolik na síť, se neukazují tolik jeho slabiny. Druhou velkou slabinou jsou slajsy. Neumí je tak dobře jako Roger, Rafa, ani Andy. Proto není na trávě tak dominantní. A podle mne ještě musí vyhrát RG, aby mohl pomýšlet na označení nejkomplexnějšího tenisty.

Pro mne zůstává Roger nejvíce komplexním tenistou. Neměl výkyvy, kterými trpí už delší dobu, to byla jízda od začátku do konce, jediný úder se kterým měl problémy byl topspinový bh. Bohužel nemám srovnání s Borgem nebo Laverem, ale to byl úplně jiný sport oproti dnešku.
Reagovat
smazaný uživatel
Čo sa týka Noleho slabín, sú totalne zanedbateľné. Voleje sú v kontexte jeho štýlu nepodstatné, výsledok ovplyvňujú menej, než počasie. Slajzy sú taktiež druhoradým faktorom.

Osobne teda súhlasím s Tomom, že Djokovič je najkomplexnejší tenista, pokiaľ hrá svoj TOP. To znamená, že možno nemá mega najsilnejšiu zbraň, na ktorú si súper musí dať pozor, no čo je dôležité má súbor veľmi účinných zbraní a hlavne nemá žiadnu slabinu, cez ktorú by sa súper mohol tlačiť. To, či je, resp. bol komplexnejší tenistom Roger koniec koncov dokazuje aj Nadal, ktorý ukázal, že cez Rogerov BH to proste ide. Return má Federer taktiež max. ľahko nadpriemerný.
Reagovat
spaniel
Komplexni znamena vsestranny, teda ze umi vsechno. Nemuzes si vybrat to co neumi jako nepodstatne. A na trave by se mu slajzy naramne hodili. Jinak podle me ani ten servis neni buhvico, i kdyz spatny neni.
Reagovat
smazaný uživatel
Ktorý tenista má aspoň 10 titulov na každom povrchu ?
Reagovat
J.M.
Kei to zvládl dobře, snad se konečně pořádně prosadí. Ale co se týče Rogera, je na zamyšlení, jestli ještě existuje nějaké řešení. Kvůli fyzickým problémům a stáří má čím dál delší pauzy mezi turnaji, což mu v tomto evidentně pomohlo, fyzicky vypadal, že má rezerv na rozdávání. Jenomže pak po dvouměsíčním nehraní má tak rozhozený timing úderů, že zatímco běžný hráč když je v krizi není schopen kurt, Roger už není schopen trefit ani míček. To je úplná marnost. Vypadá, že na každém dalším turnaji překonává hloubky, kam ještě může s úderovou jistotou klesnout. Nevím, jestli je dobrý nápad to takhle táhnout dál.
Reagovat
tito
Myslím si, že ty pauzy jsou dány jinými prioritami, než stářím (byť problémy se zády nepochybně jsou). A domnívám se, že Roger dospívá do stadia, kdy vychovávání dětí mu bude přinášet větší zadostiučinění a radost, než harcování se po kurtech. Čas ukáže. Jinak s ostatním souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
No Rogere to jsem od tebe nečekal,to je na píču fakt
Reagovat
Pe3k
Letos to na moc titulů nevypadá. Roger hraje bídně, vypadá, že je bez motivace a formy. Snad se bude snažit alespoň na grandslamech.

Gratulace Keiovi :)
Reagovat
a.magerova
Nakonec se budeme bát i o účast na TM.....

Gratulace mému oblíbenci (teda ale dnes vroubek) z Dálného východu :-))
Reagovat
nitrotaj
přijde, že Nadal má trochu problémy s pohybem na tomhle kurtu, podle mě by měl přehodit na starý dobrý PRESTIGE a dobíhal a doklouzával by jak nikdy.. :))
Reagovat
smazaný uživatel
:( doufam, ze na RG se pripravi lip... Taky se vam zda ze Roger nejak pribral?
Reagovat
smazaný uživatel
Buď to, nebo mu bylo malý triko...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych spis rek, ze Mirka dobre vari... a tomu treninku asi taky moc nedava:(
Reagovat
anajka
Áno, tiež som si to všimla, je ho trošku viac.

Som smutná z toho, že RF prehral a asi sa budem ťažko vysporiadavať s tým, že už bude čím ďalej viac prehrávať.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že Mirka dobre varí je vidieť skôr na Mirke :)
Reagovat
smazaný uživatel
Keeeeeeei!!! Neskutečné! Po 2.setu sem mu vůbec nevěřil. Velmi cenný skalp. Škoda, že má neustále zdravotní problémy.. Obrovská euforie. Ani kdyby Andy dostal na prdel od Simona, tak už mi to dneska náladu nezkazí. Doufám jen, že teď nevyletí s Andujarem. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kei zaslouží velký obdiv, že se po 2.set nesložil. Chvílema hrál výborně, ale Roger mu dost pomáhal. Každopádně doufám, že povypadává i zbytek favoritů:-P
Reagovat
Mayo
Nadal vs Murray finále ... ináč to nevidím
Reagovat
smazaný uživatel
Včetně Berdycha?
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec, Tomáš není favorit. Myslela jsem Nadala:-P
Reagovat
smazaný uživatel
Mayo:To raději ne. :D

Sonja:Podle mě teda je. Semifinále má téměř jasný a v něm hratelného soupeře, ať už to bude kdokoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti dám vyletět se Simonem :D Ale podívej na žebříček live, takový náskok na druhém fleku, po dnešní výhře to bude 990 bodů, paráda. Bedřicha třeba nějak ubráníme, rozhodně teda neexceluej zatím. Ale favorit rozhodně je.
Reagovat
SwissMaestro
Tohle je přesně to kruté odcházení ze scény, kterého jsem se poslední dva roky bál. Hodně se bojím toho, že na RG nebo W padne ta jeho čtvrtfinálová série na GS..... buď by se měl tenisu věnovat 1- 2 roky na plný plyn a nebo ať raději na US Open skončí už letos...na tohle nemám nervy :(
Reagovat
smazaný uživatel
JJ z toho mam taky strach, ale zase bez Rogera, to uz nebude vono... :(
Reagovat
Roger_Federer
Naprosto souhlasim..Mel by odejit se cti..!, nebo to brat ješte važne.
Reagovat
Nola
tento turnaj je pohrebište favoritov, ani Nadal nehrá oslňujúci tenis, ale má šťastie na súperov, ktorí už prídu na kurt porazení, ak postúpi Tommy Haas, ten asi jediný má šancu to zlomiť.. a turnaj vyhrá niekto mimo TOP 4
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa má síce papierovo slabších, no v zásade je žreb spravodlivý. V MC mal ľahší zase Nole, v Madride si žreb vlastne vymenili.
Reagovat
Mayo
a je to tu...RF vonku
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky, Kei.
Další mladá puška, co vyřadila favorita...
Reagovat
Mayo
och to čo je...keď už aj RF je na pokraji vyradenia..no cemment
Reagovat
Roger_Federer
tak ted je čas vsadit Rogera, za 4,0 na Betfairu..to bude dneska den.
Reagovat
Roger_Federer
Hold , dobrej den.
Reagovat
smazaný uživatel
Zprávy: https://www.facebook.com/KaterinaSiniakovaFanklub
Reagovat
Mayo
Feder Rogerer
Reagovat
Fandina
Rogere ... tak ještě jeden ... go go go!
Reagovat
Pe3k
Južný je žalostně slabý, kde sou ty časy, kdy dával Nadalovi 6:0, 6:1 výprask. Nechápu jak mohl porazit Almagra...

Roger neskutečný první set. 3 hry na servisu vyhrál bez ztráty míčku a pak nabídl Keiovi 1 breakbol a ten mu ukázal je se to má dělat :) Druhý set má v kapse, jsem zvědavý na 3 set :)
Reagovat
nitrotaj
Akorát, že v Chennai Nadal hrál den předtím semifinále s Moyou přes 4 hodiny (nejdelší třísetový zápas co znám).A druhej den to tam odchodil, ale jinak dobrý.
Reagovat
tito
- a další zápas měli spolu ve W- kolik si tam Míša uhrál gamů? :-)
Reagovat
Mayo
tak chcel byť zaujímavý no
Reagovat
Pe3k
A ty vaše věčné výmluvy :D Chudák Rafík, hrál dlouhý zápas, bobek malý...Kdy vy z toho vyrostete? Nikdy...
Reagovat
tito
Jsi zábavný :-)))
Reagovat
Matti
nebreč rybaři
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím nuda co? Hlavní šlágr nás teprve čeká :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to rozhodně. Tohle je jen velmi slabý odvar toho velkého co přijde na závěr. :D
Reagovat
tito
To jo. Exhibice. pinkpinkpinkpinkpinkpinkpinkpinkpinkpink pink pinkpinkpinkpinkpinkpinkpinkpinkpinkpinkpinkpinkpinkpinkpink pink
pinkpink UEEEE!!! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiši, ti diváci jsou fakt na přesdržku...
Reagovat
Roger_Federer
Hm, tak tohle je tyden :)..všecky sazkovky spokojene..Nole venku, Viktoria venku,Roger na ceste
No a pecka roku Rusko-Francie 1:2..
Težky vyvar..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Yeeeeeeees. Kei 1.set! Pořád je ale favorit Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, už se veze, ale i set je dobrej.
Reagovat
gigin
:-OO Kiwi je dnes nějaké kyselé...
Reagovat
carolyn
četl jste někdo včera o tom zranění Almagra? Je to normální? Jde to vůbec se takhle zranit?
Reagovat
tommr
co se mu stalo? :)
Reagovat
carolyn
:-D Tohle už nikdo do konce roku nepřekoná, takovou story. To se mu snad fakt muselo stát, protože je to tak blbí, že by to snad ani nikdo nevymyslel :-)))))
Prý při večeři se málem převrhla sklenička tak jí chytil aby se nerozlila a při tom si zranil kyčel....chtěla bych to docela vidět :-D
Reagovat
tommr
a to se mu stalo před zápasem s Južným nebo až potom? :)
Jinak podobně nepravděpodobný zranění v restauraci si před nějakým časem přivodila i Serena Williamsová ...
Reagovat
carolyn
před
Reagovat
tommr
tak to by aspon částečně vysvětlovalo tu porážku ...
Reagovat
smazaný uživatel
a Nando urval proti Tsongovi 1.set...
Mute??:-P:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Njn jsem id*ot. :D
Reagovat
tommr
první set dopad skvěle. Škoda, že Verdascovi utek začátek druhýho setu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mu utekl i začátek 3. ...a vypadá to, že už se nezvedne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ve dvou to sice nebylo, al JWT je vítěz! Allez Jo!
Reagovat
smazaný uživatel
Hm tak to mi teda vůbec nevyšlo. :D Nando hraje fakt dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
gigin
VAMOOOOOOOOOOOS,FERDO!!!!
Reagovat
carolyn
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám radši Tsongu, takže ačkoliv jsem si před zápasem tipla, že ho Nando porazí, nefandím svému tipu:-D
Ale jsou to krásné forehandy, co tam kluci posílaj, jeden z levé, druhý z pravé strany...pěkný zápas:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kráááááááása Francie!!!!!!!!!
Reagovat
carolyn
jj, překvápko, ale dobře jim tak, rusákům :-)
Reagovat
tommr
jen aby se po zápase s náma podobně neradovali i Dánové ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Youzhny je velké dobráčisko, neublíži vždy to zariadi tak, aby dobre bolo..Bodaj by bolo viac takých Youzhných..

Výkon samozrejme pod hranicou priemeru vo všetkých smeroch. Pre mna velká záhada, ako mohol Rafa odohrať trebárs Acapulco v takom dobrom svetle a od MC akoby uťalo, všetko išlo dole vodou..Od piatka však bude musieť už aj niečo ukázať.
Reagovat
Fandina
první set se přeléval, ale v druhém si to už Tomáš pohlídal, byl lepší tak jen tak dál a držím palce Berdo ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka, jsem ráda, že to zvládl a že mu Anderson pomohl, proč ne :))
Reagovat
tommr
obával jsem se, že bude mít dneska podobný problémy potvrdit dosavadní jednoznačnou bilanci proti Andersonovi jako měla včera Petra proti Hantuchový. Tomáš to ale perfektně zvlád i když mu v tom hodně pomoh sám Anderson, kterej se v závěru obou setů psychicky sesypal ... :)
Tomáš si dnešním vítězstvím zajistil pozici v žebříčku před Del Potrem i když zatím jen o pouhých 20 bodů. Ohrozit ho v Madridu může ještě Tsonga (pokud by se dostal aspon do finále) ... :)
Jsem zvědavej jak si Tomáš povede ve čtvrtfinále kde bude každopádně hrát proti hráči s diametrálně odlišným stylem oproti ranařům Janowiczovi a Andersonovi ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem rada, ze alespon Tomas to zvladl....ve dvou setech a nedopustil zadny drama, jen at setri sily na dalsi zapasy. V pristim ma bud Simona nebo Andyho?
S Petrou me to mrzi, vcera jsem to nevidela, myslela jsem, ze vyhraje a ja budu koukat az na ten pristi zapas.
Reagovat
tommr
jj bude ho čekat bud Murray nebo Simon - dva superpinkálisti - jeden horší než druhej. Tomáš se bude muset obrnit trpělivostí a nenechat se od nich otrávit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Youzhny rebrejkl Nadala... dobré..
Reagovat
tito
Přesně tak, jen ať Rafa ještě chvíli trenuje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no to je fakt, ono mu to asi neublíží co? :)
Reagovat
tito
Neublíží(lo) :-) Ale potřebuje hrát co nejvíce, hra není dosud přesvědčivá. Něco změnil při přípravě na návrat, ale s příchodem antukové sezony se vrátily některé stereotypy a teď to je něco mezi rybou a rakem. No počkáme si na další, ty už budou zajímavější. Případné SF s Rogerem by byla lahůdka letošního Madridu.
Reagovat
Roger_Federer
Roger dneska konči...Za ten kurz hraju Nišiho, kdyby co bylo :), takže Rafa može byt v klidu.
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud bude hrát Roger skvěle jako Vik, mohl by Nišimu jeden set dost zatápět...
:-D
Reagovat
tito
A Fernanda jsi dal? Celkem vzato je docela dobré dát i na Tommyho. Dnes bude den velkých překvapení ale Roger postoupí. Myslím. A na to semifinále se těším, protože to je prostě tenisový zážitek bez ohledu na to, komu fandíš. A věř nevěř, Rogerovu hru si fakt užívám. :-)
Reagovat
Roger_Federer
zkoušim Tommyho za 80 euro..A muj dalši tip je Makarova .
Reagovat
tito
Jsi Tipér. Fakt by mne to ani nenapadlo. Mě pro změnu Nando zklamal, tomu jsem jako překvapení věřil nejvíce....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist