Berdych přechod na antuku zvládl, Djokovič ztratil jediný game

15. 4. 2014, 19:43
Aktuality 126
ATP MONTE CARLO - Sice ne po přesvědčivém výkonu, ale svůj úkol splnil a první letošní zápas na antuce vyhrál. Tomáš Berdych vstoupil do turnaje Masters 1000 v Monte Carlu dvousetovou výhrou nad Rusem Dmitrijem Tursunovem a postupem do 3. kola již vyrovnal svůj loňský výsledek.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych se představil naposledy minulý měsíc v Miami, kde kvůli žaludečním potížím nenastoupil k semifinálovému duelu proti Rafaelu Nadalovi. Na dlouho ale ze hry nevypadl a příprava na antukovou část sezony tak narušena nebyla.

Svůj první letošní zápas na nejpomalejším povrchu odehrál dnes v Monte Carlu a svým výkonem potvrdil, že přechod na antuku není nic snadného. V souboji s Dmitrijem Tursunovem, který se s podmínkami sžíval už ve vítězném zápase prvního kola proti Haasemu, musel dvakrát dohánět manko brejku, nicméně pokaždé se mu to povedlo a za hodinu a 40 minut zvítězil 7-5 6-4.

Osmadvacetiletý rodák z Valašského Meziříčí se s o tři roky starším Rusem utkal již podeváté, ale poprvé na antuce. Ve třetí hře Berdych ještě brejkbol odvrátil, za stavu 3-3 ale o podání poprvé přišel, i když nejprve zlikvidoval tři brejkboly v řadě. Ovšem Tursunov úvodní brejk zápasu nepotvrdil a český tenista vývoj ziskem čtyř z pěti gamů otočil.

Druhá sada měla podobný vývoj jako ta úvodní. Berdych nejdříve za stavu 2-1 nevyužil pět brejkbolů a zanedlouho především vinou série osmi ztracených fiftýnů v řadě prohrával 2-4. Českému tenistovi ale možná pomohla vynucená pauza v průběhu šesté hry, kdy se kvůli technickým problémům se sítí několik minut nehrálo. Berdych vyhrál poslední čtyři gamy, v nichž předvedl zlepšený výkon, a vzájemnou bilanci upravil už na 8-1.

Pátý hráč světa Berdych tak v Monaku obhájil výsledek z loňska, kdy nestačil na Itala Fogniniho. Za třetí kolo se v Monte Carlu dostal jen dvakrát, v letech 2007 a 2012 to dotáhl vždy až do semifinále.

O své třetí čtvrtfinále na monacké antuce si po dni volna zahraje ve čtvrtek buď proti Alexandru Dolgopolovovi, nebo Guillermu Garcíovi-Lópezovi. S Ukrajincem vyhrál všechny čtyři vzájemné duely, se Španělem, který v neděli vyhrál turnaj v Casablance, má bilanci 2-2.

Novak DjokovičSuverénně vykročil v Monte Carlu za obhajobou loňského titulu Novak Djokovič. Druhý hráč světa, který před rokem ukončil osmileté kralování Rafaela Nadala, deklasoval Španěla Alberta Montaňése za 45 minut 6-1 6-0, když v druhé devatenáctiminutové sadě ztratil jen pět míčků.

"Na první zápas na antuce to bylo skvělé," pochvaloval si šestadvacetiletý Djokovič, který vyhrál i šesté vzájemné střetnutí. "Ztratil jsem jen jeden game, takže v mé hře nebylo příliš nedostatků, na které bych si teď vzpomněl. Na druhou stranu jsem dnes hrál se soupeřem, který je sice antukovým specialistou, ale ani zdaleka nepředvedl svůj nejlepší výkon. Udělal spoustu nevynucených chyb," uvědomoval si srbský tenista.

"Já se jen snažil využívat kurtu a nedovolit mu dostat se do rytmu. Měnil jsem úhly úderů, chodil jsem na síť a hrál agresivně. Jak jsem řekl, byl to velmi dobrý první zápas," dodal Djokovič, který po loňských akcích v Šanghaji a Paříži a letošních podnicích v Indian Wells a Miami útočí na pátý titul z turnajů Masters 1000 v řadě. V Monaku se k Srbovi znovu připojil Boris Becker, pod jehož dohledem ale Djokovič ještě turnaj nevyhrál.

Ve třetím kole se Djokovič utká buď se Španělem Pablem Carreňou-Bustou, nebo Gaëlem Monfilsem. Francouz, jenž minulý týden vynechal kvůli zranění kotníku turnaj v Casablance, si dnes poradil po setech 6-4 7-6 se čtrnáctým nasazeným Kevinem Andersonem. Jihoafričana tak porazil i ve třetím vzájemném střetnutí.

"Hrál jsem dobře, předvedl jsem pár dobrých úderů. Spokojený jsem hlavně se svým servisem, po kterém jsem se soustředit na další úder a být agresivní. Dařilo se mi to a jsem za to moc rád," komentoval Monfils svou úspěšnou taktiku. "Ale dělal jsem chyby a ani pohyb nebyl perfektní, na antuce jsem totiž trénoval zatím jen dva dny," přiznal sedmadvacetiletý Francouz.

Už šestou porážku v řadě utrpěl semifinalista loňského Wimbledonu Jerzy Janowicz. Šestnáctý nasazený Polák ve svém prvním letošním zápase na antuce nestačil na Francouze Michaela Llodru, kterému podlehl za 66 minut hry hladce 4-6 2-6.

"Věděl jsem, že jeho forhend je velmi silný jen když ho hraje křížem. A všiml jsem si, že podává vždy do stejného místa a věřil jsem, že ještě nebude zvyklý na antuku, takže jsem na returnu zvolil agresivní taktiku," komentoval svůj úspěšný plán třiatřicetiletý Llodra, který se ve 2. kole utká s Lukášem Rosolem. Jejich jediný vzájemný duel v roce 2012 v Miami vyhrál český tenista.

Z turnaje se na poslední chvíli odhlásil čerstvý vítěz z Houstonu Fernando Verdasco, který se pořadatelům omluvil kvůli zranění třísel. Španěla v hlavní soutěži nahradil lucky loser Marinko Matosevic z Austrálie, jenž dnes sebral set Marinu Čiličovi. Chorvatský favorit ale překvapení nepřipustil a po výhře 6-1 3-6 6-2 se může chystat na souboj s vítězem letošního Australian Open Švýcarem Stanislasem Wawrinkou.

Potíže dnes řešil také Grigor Dimitrov. Dvanáctý nasazený Bulhar sice s Marcelem Granollersem snadno vyhrál první set, druhý však ztratil a v rozhodujícím prohrával 0-2. Pak však čtrnáctý hráč světa získal šest gamů v řadě a čerstvého finalistu z Casablanky přehrál 6-2 4-6 6-2.

Třísetovou porážkou z rakety Francouze Juliena Benneteaua skončila pro bývalou světovou osmičku Jürgena Melzera premiéra v sezoně 2014. Rakouský tenista, který od loňského října nehrál kvůli zranění ramena, se s turnajem rozloučil po výsledku 4-6 6-3 4-6.

Návrat na kurty se nepovedl ani Rusu Michajlu Južnému, který neuspěl ve svém prvním utkání od únorového turnaje v Dubaji. Patnáctý hráč světa podlehl po setech 3-6 6-7 Andreasi Seppimu, který tak ukončil sérii čtyř porážek s Južným v řadě. Třicetiletý Ital bude v dalším kole bojovat proti Španělu Andújarovi a pokud zvítězí, poprvé v sezoně vyhraje dva zápasy po sobě.

Svůj teprve šestý vítězný zápas na antuce v kariéře odehrál dnes v Monte Carlu třicetiletý tchajwanský tenista Yen-Hsun Lu. Dvaapadesátý hráč světa překvapivě porazil Argentince Federika Delbonise, se kterým si poradil ve dvou setech 7-6 6-1.

- ATP MASTERS 1000 MONTE CARLO -
(Monako, antuka, 3,452.415 eur)
úterní výsledky (15. 04. 2014)
Dvouhra - 1. kolo:
Dimitrov (12-Bulh.) - Granollers (Šp.) 6-2 4-6 6-2
Seppi (It.) - Južnyj (13-Rus.) 6-3 7-6(4)
Monfils (Fr.) - Anderson (14-JAR) 6-4 7-6(4)
Almagro (15-Šp.) - Mathieu (Fr.) 6-3 6-2
Llodra (Fr.) - Janowicz (16-Pol.) 6-4 6-2
Yen-Hsun Lu (Tchaj-wan) - Delbonis (Arg.) 7-6(5) 6-1
Carreno (Šp.) - Dodig (Chorv.) 6-3 6-3
Gabašvili (Rus.) - Simon (Fr.) 4-6 6-4 6-4
Benneteau (Fr.) - Melzer (Rak.) 6-4 3-6 6-4
García-López (Šp.) - Balleret (Mon.) 7-5 6-2
Čilič (Chorv.) - Matosevic (Austr.) 6-1 3-6 6-2
Dvouhra - 2. kolo:
Berdych (5-ČR) - Tursunov (Rus.) 7-5 6-4
Djokovič (2-Srb.) - Montaňés (Šp.) 6-1 6-0
Ferrer (6-Šp.) - Chardy (Fr.) 6-3 6-0
Tsonga (9-Fr.) - Kohlschreiber (Něm.) 6-4 1-6 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

126
Přidat komentář
Chrenda
No se obávám, že Tom padne s Lopézem, který jak to tak vypadá porazí Dolgopolova. Na Lopéze se mu moc nedaří a ten předchozí zápas nic moc. No stejně by pak asi dostal pěknou čočku od Djokoviče. I když človfěk nikdy neví, třeba se oklepe a začne tam všechny šrotovat? :-)
Reagovat
tommr
já si myslím, že Garcia-Lopez je pro Tomáše přijatelnější soupeř než by byl Dolgopolov. U Dolgopolova spíš hrozí, že se "zblázní" a favoritovi zavaří. Garcia-Lopez by měl bejt navíc unavenej, protože pokud jsem to dobře počítal tak má v nohách 7 zápasů v posledních 8 dnech ... :)
Reagovat
Mayo
Roger bez práce ako inak.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm.. Tak to bylo rychlý..:///
Reagovat
smazaný uživatel
To jo teda. Snad se teda bude Rogerovi dařit dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky budu Rogerovi fandit v dalších kolech a Radek má ještě debla, ale hrajou s Lukášem proti Bryanům, takže výhru moc nečekám.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Já dneska budu hodně fandit Marinovi :)
Reagovat
PetaM
Radoslave, co to hraješ? Kde jsou ty tvoje parádičky v podobně stop ballů atp. Pinkat si s nejlepším hráčem historie .. To je na prd, to si nic neupinkáš, Roger hraje skvěle :) :) Pojď to otočit, nebo mu aspoň více zatop :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na dnešní zápas raději zapomenu... Radku, Radku..
Reagovat
smazaný uživatel
tak Fedýňo si pohrava s komediantem a ja to vidim na livesportu GOOD JOB UPC a NOVA
Reagovat
PetaM
To nikdo z vás nezná jinou televizi, než Novu?
Reagovat
smazaný uživatel
to mam resit barrandov kdyz se bavim o tenise?
Reagovat
PetaM
Existujou i jiné televize, které dávají tenis ... :D A nejsou zpoplatněny ... Já nevím, proč lidi pořád tak překvapuje, že Nova něco nedává. Ta dává přece jenom to, co už v televizi bylo 10x před tím :D
Reagovat
smazaný uživatel
v moji nabidce to nikdo jiny nedava, tak to resim, o UPC je znamo ze sou to pekne hov*da, to tady nebudu rozebirat, na konci mesici odchazim ale ted to porad mam tak me to vadi pochopitelne. A nova je to same...dobre muze se stat ze ikdyz se chvastaji pul roku dopredu ze koupili 1000 a 500 turnaje a ze zacne monte carlo a nic. To muze kazdy pochopit ze muzou byt problemy...ale msesne je jak to prejdou, a divaci jen cumi do programu jak pera a kdyby se jim to nepodarilo vyresit tak by se k tomu nevyjadrili za cely tyden. Nebyt tady woythy tak nevime taky nic
Reagovat
Fandina
Ty znáš nějakou jinou televizi, která dává MC než Nova Sport, myšleno v českých zeměpisných šířkách?
Reagovat
smazaný uživatel
zaplať si na měsíc Voyo, za 189 Kč uvidíš MC, Madrid, Řím ...možna i Barcelonu....FO už bude na ES
třeba se do té doby nova a upc domluví a pokud mas smart tv, stahni si do ni voyo aplikaci a mas to s kvalitou skoro jak přes kabel
Reagovat
smazaný uživatel
Koník dostává lekce tenisu :D
Reagovat
PetaM
Tak nevím, jestli kůň může hrát ATP tour ...
Reagovat
smazaný uživatel
taky si myslím , že by se na to měl už vykašlat :))
Reagovat
smazaný uživatel
A jako proč? Že prohrává s Rogerem?
Reagovat
PetaM
No jistě, "koník" přece není hoden toho, aby hrál ATP ... Logika ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, já mužské logice nerozumím, pokud se vůbec dá říkat logika podle některých komentů :D Radek prostě hraje blbě, nemá svůj den a nikdo /kromě mě/ asi nečeká, že vyhraje :D:D
Reagovat
PetaM
Já teda doufám, že začne hrát konečně svou hru. Zatím si s Rogerem jenom pinká a v tom je Roger lepší ..
Reagovat
PetaM
No, ale Radek teď razí techniku jako Petra. Bušit do toho z každé strany :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zaslechla jsem slůvko "vole" :D:D
Reagovat
PetaM
Správně :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Držím palce, Radku. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Radek má teda hodně nervozní začátek nebo je duchem mimo..
Reagovat
Pe3k
Gratulace Rosolovi. Třetí kolo na MC je už sám o sobě dobrý výsledek a pokud Radek porazí Rogera, pak má Lukáš šanci dostat se ještě dál :)

Sleduji Fog - Bautista. Vyrovnaný zápas, kde lepší hráč Fabio tlačí a horší jen vrací, ale musím podotknout, že Bautista se ještě během teto sezony dostane do top 30, možná top 20.
Reagovat
smazaný uživatel
Od Skylinku k Freesatu jsem odešla právě kvůli sportovnímu balíčkua jsem také spokojena. Jestli se mohu zeptat, máš HD přijímač od Freesatu nebo vlastní? Mám vlastní přijímač Technisat HD a od chvíle, co jsem si zakoupila balíček v HD rozlišení, tak mám problémy s ostatními programy. Když přepnu např. na Primu, tak mě to žádá o autorizaci,tak musím HD přijímač vypnout a zase zapnout.Docela mi to začíná vadit.Nevím, jestli bych problém vyřešila zakoupením kartou IRDETO.Mám ještě Cryptoworx. děkuji za informaci.
Reagovat
smazaný uživatel
oprava:Cryptoworks
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám svůj vlastní HD přijímač, Arrivu a je to naprosto v pohodě, žádný problém, je to sice starší verze, ale mně úplně stačí. Když jsem měla v pronájmu jejich přijímače, věčně to blblo.
Reagovat
smazaný uživatel
děkuji moc za informaci. V tom případě bude chyba na mé straně.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemáš vůbec zač, vždyť jsme na stejné lodi :D
Reagovat
smazaný uživatel
a doufám, že na té správné:D. Musím do práce, takže zápas Radek vs Roger si musím nahrát.Ať vyhraje ten lepší:).Přeji hezký den!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ať ti to uteče a samozřejmě vyhraje ten lepší se lvíčkem na prsou :D:D
Reagovat
dadaft
mám ARIVA, a jak píše Lunej, pohodka.
tatík má Technisat a dělá mu to přesně jak píšeš - přepínání kanálu bývá problém, někdy je to třeba celé restartovat.
možná čas změnit značku.
Reagovat
smazaný uživatel
Co aktualizace firmwaru?
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji za důležitou informaci. Alespoň teď vím, že problém je v přístroji.
Reagovat
smazaný uživatel
Aktualizace firmwaru je bohužel pouze pro Německo. U nás byl prodej už ukončen, viz OMKO.
Reagovat
PetaM
Gratulace Lukine :) Popřát ti štěstí v dalším kole nemůžu, protože i kdybys hrál proti Radkovi, nebo Rogerovi, tak těma bohužel fandím více, než tobě, ale pokud bys vyhrál i tam, tak neva :) :D
Reagovat
horska.kraslice
Llodra je v dost velké krizi. Ale i tak se výhra Lukáše počítá. Takže gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Llodra je v krizi, ale porazil Jerzyho, takže mám teď krizi zase já :)
Reagovat
PetaM
On je Jerzy ještě ve větší krizi, než Llodra, takže asi tak ... :D No, a Lukáš zase nemá tak velkou krizi, jako Llodra :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem ještě ve větší krizi než je Jerzy, Llodrova krize mě vůbec nezajímá, že ji má větší než Lukáš je jasný a že ji má Lukáš menší než já je natuty :D:D:D
Reagovat
PetaM
:D :D
Reagovat
gigin
je fakt neskutečná plačka.
Reagovat
Fandina
vyhrál. Gratulka. Rosol Llodra 6:4 6:4. Tak to je dobrá zpráva pro Lukáše. Luky pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě dobrá zpráva, nejen pro fanoušky tenisu. Moc by mi tento kanál chyběl.Takže se přidávám k ostatním a přeji do dalších let hodně štěstí a co nejvíce spokojených diváků:).
Reagovat
smazaný uživatel
Ráno jsme měli na nástěnce Zajímavost dne, zaujala mne a tak se podělím:

Jedinou porážku uštědřil Marian Vajda Borisi Beckerovi v roce 1988, právě na turnaji v Monte Carlu. Jinak spolu mají vyrovnanou hráčskou bilanci 1:1.
Reagovat
smazaný uživatel
Novasport někde vyškrábnul nějaké drobáky a konečně zaplatil za vysílací práva, takže (zatím) může MC vysílat. Bohužel je téměř jisté, že podobná situace se bude opakovat i při dalších turnajích, na něž má smluvně NS zajištěná vysílací práva.

Na UPC ale už prachy nesehnali. Ale co, radujme se, Titaniku se podařilo zalepit jednu díru, takže ke dnu klesá trochu pomaleji.
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že tady do toho někdo opravdu hluboce vidí :)
Reagovat
smazaný uživatel
jen pro upřesnění jednoho z mnoha nesmyslů v téhle zprávě - to UPC platí za přípojky Nově, ne naopak..
Reagovat
smazaný uživatel
"Změny byly zřejmě důsledkem špatných ekonomických výsledků, které začala Nova vykazovat poté, co od loňského Nového roku zvýšila ceny reklamy a následoval výrazný pokles příjmů, které se negativně podepsaly na výsledcích celé CME.
V Česku klesly výnosy CME o 30 procent na 191,8 milionu dolarů. Provozní výsledek OIBDA se propadl do ztráty 11,3 milionu dolarů po zisku 106,3 milionu dolarů. Více na: http://strategie.e15.cz/lide/novu-opousti-dalsi-manazeri-vcetne-sefa-stanice-nova-sport-1074390#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink
Reagovat
smazaný uživatel
Takže je u vás vlastně všechno v pořádku a Monte Carlo jste nevysílali proto, že pořadatelé turnaje, potažmo zprostředkující agentura, nezaplatili vám. Tak nějak jste to myslel?
Reagovat
smazaný uživatel
Takže je u vás vlastně všechno v pořádku a Monte Carlo jste nevysílali proto, že pořadatelé turnaje, potažmo zprostředkující agentura, nezaplatili vám. Tak nějak jste to myslel?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, myslel jsem to tak, že "je téměř jisté, že podobná situace se bude opakovat při dalších turnajích" nebo "na UPC prachy nesehnali" jsou prostě a jednoduše nepravdivý informace. Rád bych o tom pokecal, ale mám povinnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Mezi řádky tedy čtu, že jste asi doplatili vysílací práva na celou sezónu. Ostatně bez toho by vám to Monte Carlo asi nespustili. To je každopádně dobře. Já vám jako fanoušek tenisu samozřejmě přeji, abyste se ze stávajících finančních a personálních problémů dostali co nejrychleji a podobné výpadky se v budoucnu neopakovaly.

S UPC jsem to nenapsal úplně přesně, za to se omlouvám, ale že by se někdo ze skupiny Nova měl pohoršovat nad nepřesným vyjádřením, to snad nemůžete myslet vážně ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si na přesných vyjádřeních dost zakládám, tak jak jste myslel to "někdo ze skupiny Nova"? :) Ne, mně šlo jen o ten princip, kdo komu platí ve vztahu Nova - UPC, myslím si, že to není detail, ale naprosto klíčová informace, proto jsem reagoval. Situace na NS není optimální, ale třeba jsme se právě odrazili ode dna. Díky za přízeň, většina lidí tady na nás spíš neustále nadává.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá, dobrá, omlouvám se, nebylo to myšleno právě na vás, ale řekněme, že ve skupině Nova (a v médiích obecně) je několik málo nešťastných výjimek, které jinak obecně zažitou kulturu přesného vyjadřování a objektivního zpravodajství sem tam naruší. Na ty jsem narážel.

Jinak přeji hodně štěstí a držím palce.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybyste chtěl tenhle odstavec někdy podepsat nějakým insiderem, klidně si na mě vzpomeňte :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky přeju hodně štěstí, tenis na Nova Sportu by mi určitě chyběl, když pominu Havrilu máte dobré komentátory, vysíláte v HD, byla by to škoda. Držím palce.
Reagovat
Fandina
Ještě jednou díky za info o vysílání a hlavně za zprávu, že vysílat se bude. Díky moc a přeji hezký den. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť ale Nova právě v HD vysílat přestala.
Reagovat
Fandina
Já se teď na Nova Sport dívám a je tam napsáno HD.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já nevím, jestli se to týká jen určitých společností, v infu je HD, ale v HD to nemám. Tak se omlouvám za mystifikaci.
Reagovat
smazaný uživatel
Freesat v HD nevysílá, ani Novu.
Reagovat
smazaný uživatel
díky, tady se o tom vlastně něco psalo že jo? No, tak mám smůlu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano psalo. Freesat vysílá v upscalované verzi. Určitě lepší kvalita než SD verze.
Reagovat
Fandina
My máme satelit Skylink a předpokládám, že je to HD.
Reagovat
smazaný uživatel
také mám smůlu. Podle mě Freesat začne v HD vysílat až se UPC-NOVA mezi sebou dohodnou.Takže držím palce:).
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, miluju tyhle spory, kdy to odskáču já. Přecházet jinam nebudu, protože mám výhodný balíček, takže budu doufat, že se nějak dohodnou. Můžu HD zrušit, ale mám v něm i jiné programy, takže by to byla zase škoda, mám velkou telku a ta kvalita je super. Takže budu čekat a doufat, že mozek některých homo sapiens bude plnit svou funkci :D
Reagovat
George_Renel
Otevřít ráno PC a jako první vidět tu zprávu, že NS se vrací k tenisu je dobrým začátkem dne.
Díky Vojto!
Reagovat
Fandina
Asi se to nestane, ale nevadilo by mi, kdyby zítra Marin klepnul Stana. Tak go Marine go!
Reagovat
smazaný uživatel
Moc děkuji za skvělou zprávu!!!
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/RafaNadalSKCZ
Reagovat
smazaný uživatel
Dovolím si být poslem dobrých zpráv - od zítřka jede tenis zase živě na NS. Neptejte se na detaily, sám je neznám, ale je to 100%. Takže na viděnou v 10:35 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info a zítra hurá Radek vs Roger :D
Reagovat
Fandina
Díky moc. Jsi hodný.
Reagovat
slacker
Proc je u vas tolik fotbalu? To se podbizete vkusu vetsinoveho ctenara Blesku? Uz vam tam chybi jen Svlikacku za kacku po pulnoci nebo Volejte vestce :-))
Reagovat
VlS
Ono to tam chybí? Na Slovak Sportu 1 to mají :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já měl radši Red News na Fandovi (když tam byla Jana P.). :) Škoda, že už je nedávají...
Reagovat
slacker
Tak ja zase ten monitoring "sportovnich kanalu" tak propracovany nemam. Prakticky jen CT4, Fanda a Sport5. Hlavne Sport5 je kanal uplne na picu. Dokola furt davaji jen vytunene kary jak krouzi po autodromu podbarvene hudbou. Proste takove autickove porno
Reagovat
slacker
A protoze slysim jak koupit si nejaky sportovni balicek s 10 sportovnimy kanaly kde pak stejne ani spolu dohromady nepokryvaji co bych chtel videt.
Zlata Ceskosloveska televize. Zadarmo a jen ty opravdu atraktivni prenosy na jednom miste (ze zpetneho pohledu zlate casy)
Reagovat
rod_laver
jasně, zlaté časy tenisu. Víš, kolik toho dávali? DC a max finále W, když se do něj dostal Kodeš. Zadarmo to samozřejmě nebylo a ne každý stojí vidět pouze to, co ty, mainstreamový divák, si přeješ.
Reagovat
VlS
Opakovaně doporučuji TennisTV, sice placené, ale bez reklam a hlavně bez děsnýho, pitomýho a otravnýho fotbalu.
Reagovat
taffer
To je na satelitu či na internetu? Pokud na satelitu, to bych si kartu rád koupil, ale kdo to prodává?
Reagovat
VlS
Je to na internetu, ale ve velmi slušné kvalitě
Reagovat
Fandina
Po nějaké době jsem si TENNISTV.com zase zaplatila a mohu potvrdit, že je to komfortní sledování streamu bez zdržujících reklam a i ve větší velikosti, než je neplacený stream. Jen to nemohu sledovat na tabletu, v současn současné době je aplikace kompatibilní pouze na 10,1 palcový tablet nebo více. A já mám menší, takže live streamy tam nevidím. Ale jinak se dívám na noťasech a tam je to všechno v pohodě.
Reagovat
slacker
Problem je ze ja nechci videt jen tenis. Chci videt lyzovani (alpske i klasicke vcetne skoku ), biatlon, hokejm atletiku. Svetove pohary sampionaty i olympiaduu. K tomu vsechny akce "malych" sportu kde zrovna mame svetoveho borce (Sablikova v rychlobrusleni, v minulosti kolova a bratri Pospisilove, cyklokros, horska kola).
Na to abych tohle vsechno (nebo aspon podstatnou vetsinu) dostal v ramci jednoho balicku muzu zapomenout.
Reagovat
slacker
V tomhle by me vyhovoval monopol jedne plosne sirene televize s dobrou dramaturgii. Byl bych usetren preplaceni jedne televize druhou a ruznych exklusivnich prav jejiz vysledek je umela nedostupnost pro vetsinu divaku.
Reagovat
Nola
čo sa tam deje? je utrpením sledovať zápasy na streamoch... môj operátor Nova Sport nevyradil z ponuky, ale zisťujem, že pri momentálnej vysielacej štruktúre záznamov kde-čoho, mi v ponuke asi chýbať nebude... otázkou zostáva či nejaký priamy prenos z Monte Carla Nova Sport ešte vôbec odvysiela... a to sa začiatkom roka sa chválili, že nakúpili vysielacie práva na všetky turnaje Masters 1000 a 500...
Reagovat
George_Renel
http://forum.digizone.cz/index.php?topic=3851.msg60226;topicseen#new
Reagovat
Pe3k
Thx.
Reagovat
George_Renel
Tomáše na antuku byl pro něj asi stejně bolestivý, jako pro mě přechod z HD TV na stream....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
prechod na cihlu je slozitejsi a myslim, ze se s nim Berda popasoval slusne. Tursunov hraje navic letos dobre, prohry, ale cuka se snad kazdemu na tri. Berda zapinal a RB si vybojoval s prehledem, i kdyz to tak nevypada, ta zvysena akcelerace i vule byly naprosto zrejme. Prace jak na kostele, ale dobry vykon. Triko paradni, stejna idea jako Argentina z AO, myslim bile lajny na podkladu v barve kurtu, ale uzasne decentni, moc povedene. (Ruzovou nikomu nenutim, ale razim teorii, ze ktery chlap se s ni nesrovna, neni zcela v poradku.) ;-) Pojd, Berdo! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
předposlední věta je určená pro tebe :D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
VlS
Nejsem v piřádku, s růžovou na chlapech se fakt nesrovnávám.
Reagovat
smazaný uživatel
zazrane predsudky..
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, konzervatismus :D No aspoň má Freedom radost, že není jediný, kdo není normální :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
ja k tomu i hrde hlasim. Byt normalni je nuda :-)

Ruzova na chlapovi je proste zvrhlost...
Reagovat
VlS
Růžová je hrozná barva i na holkách, ale ženské nejsou s módou a hadříky normální, takže mě to u nich nepřekvapuje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
je růžová a růžová, na ženských mi přijde hezká, pokud je to vkusné a nejsou to staré rakety, které zapomněly, kolik jim je (já ji mám také) :D:D:D No a když to má sladěné i chlap a nevypadá jak cukrová vata, tak nevidím žádný problém :D
Reagovat
smazaný uživatel
Holkám růžová sluší! :-)) :D Hlavně blonďatým teda! :D
Ale nesmí se to přehánět, jako např Paris Hilton, která si nechala udělat růžové i auto! :D Do toho bych nesedl! :DD

http://www.dgermancar.com/wp-content/uploads/2011/05/paris_hilton_custom_pink_bentley_4.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
to auto je samozrejme zkazeny, Paris taky, ale saticky jsou krasne.. ;-)
Reagovat
a.magerova
Růžová sluší i britské královně, takže o věku to opravdu není....
http://img.diva.sk/stories/2011/celebrity/ostatni/zeny/elizabeth-kralovna-anglicka-2-ruzove-oblecenie_isifa.com.jpg
Reagovat
VlS
trochu zdramatizovaný, ale ve dvou, takže dobrý. Třeba to byl trénink na težší zápasy.
Reagovat
PetaM
Gratulace! :) Vydřené, ale neva :) Ve dvou, takže pohodička :D Hodně štěstí dále! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu víc ubojované, než se asi čekalo, ale on ten přechod na antuku není nikdy jednoduchý. Takže super, že ve dvou setech.. kdo hrozí dál, nevíte?
Reagovat
EllNino
Dolgo nebo García Lopez :D ...a pak čf Novak :D
Reagovat
smazaný uživatel
No a pak výhra, titul a pak GS, takže já to vidím v pohodě :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Novak, no.. Tak snad se bude opakovat Řím :D Tom na Djoka neumí, ale snad se to už zlomí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte jaké datum přesně je French Open? :)
Reagovat
smazaný uživatel
French Open je od 25.5 do 8.6. Už se tam těším, až tam pojedu.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jedeš letos? :-)) Nebo až někdy příště? :-)
Reagovat
Fandina
Odkaz na web FO:
http://www.rolandgarros.com/en_FR/index.html
Reagovat
smazaný uživatel
Letos na jeden den v neděli na vedlejší kurty 1-18. Sice tam už nebudou žádný singly, ale čtyřhry a mixy jsou taky fajn. Původně to mělo být na sobotu, kdy se na vedlejších (1-18) hranou ještě singly 3. kola, ale cestoval špatně objednala lístky, tak to posunuli o den.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava: cestovka.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspoň to! :-)) Ale teda štvalo by mě to s tou cestovkou! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak štve mě to, jelikož to je v neděli asi o 15 eur levnější, takže mám dojem, že chtěli ušetřit. Ale za ty prachy, co jsme za to dali, si nemůžu stěžovat no. A to tam budeme ještě jeden den chodit po památkách.. :-)
Reagovat
Fandina
gratulka. Ve dvou setech, tak jen tak dál. Držím palce. Berďo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj prosim nemohli byste mi nekdo napsat stranku, kdemuzu sledovat tenis zadarmo nejakej stream moc diky
Reagovat
Fandina
http://www.tennisform.com/
http://www.sportcategory.com/c-4.html
http://www.livescorehunter.com/Livescores/Livescore-Tennis.html
Reagovat
aligo
http://www.zive prenosy . cz/zive-prenosy/tenis-zive/ (bez mezer)
Reagovat
smazaný uživatel
www.stopstream.tv
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist