Berdych v generálce utrpěl kanára a porážku s Nadalem

29. 12. 2016, 17:25
Aktuality 117
EXHIBICE ABÚ DHABÍ - Generálka na sezonu 2017 se mu nepovedla. Tomáš Berdych na exhibici v Abú Dhabí nestačil na svého neoblíbeného soupeře Španěla Rafaela Nadala, který mu nadělil dokonce kanára a zvítězil hladce 6-0 6-4.
Tomáš Berdych

Tomáš Berdych se prestižní exhibice v Abú Dhabí, kde se devátým rokem schází před startem nové sezony šest tenistů světové špičky, zúčastnil potřetí v kariéře. Ale ani letos se v silné konkurenci neprosadí. Po čtvrté příčce z roku 2011 skončil stejně jako před čtyřmi lety už na prvním soupeři. 

Dnes jednatřicetiletý Čech nenašel recept na Rafaela Nadala. Agresivně hrající Španěl začal zostra a v 26. vzájemném střetnutí se mu povedlo o rok mladšímu sokovi nadělit potřetí v kariéře kanára. Ve druhé sadě sice Berdych držel krok, ale o své servisy musel mnohem více bojovat. A když o něj za stavu 4-4 počtvrté v zápase přišel, Nadal duel ukončil čistou hrou a zvítězil 6-0 6-4. 

"Byl to můj první zápas po delší době a myslím, že se mi povedl. Je na čem pracovat, ale můžu být spokojený," komentoval Nadal.



Desátý hráč světa Berdych po dnešku prohrává ve vzájemné bilanci s Nadalem 4-22. Za posledních deset let ho porazil jen loni na Australian Open, kde však Nadala trápily zdravotní potíže.

Rafael NadalPro Berdycha však akce ve Spojených arabských emirátech ještě skončila, neboť se v pátek oproti původnímu programu turnaje utká o konečné páté místo s Jo-Wilfriedem Tsongou.

První ostrý turnaj sezony 2017 česká jednička absolvuje příští týden v katarském Dauhá, kde se představí čtvrtý rok po sobě a bude obhajovat letošní semifinále. Předloni Berdych došel dokonce do finále. Měl by být nasazenou trojkou po nejlepších tenistech světa Andym Murraym a Novakem Djokovičem.

To šampion exhibice v Abú Dhabí z let 2010, 2011 a 2016 Nadal, který ukončil uplynulou sezonu předčasně už v říjnu kvůli bolestem zápěstí, si zahraje ještě dva zápasy. V zítřejším semifinále se v repríze posledního finále utká se světovou trojkou Milosem Raonicem z Kanady (h2h 7-1), na Silvestra ho pak bude čekat finále, nebo zápas o 3. místo.

V prvním pátečním semifinále se střetnou Brit Andy Murray a Belgičan David Goffin, jenž dnes zdolal Francouze Jo-Wilfrieda Tsongu.

• EXHIBICE ABÚ DHABÍ 2017 •
Spojené arabské emiráty, tv. povrch
čtvrteční výsledky (29. 12. 2016)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Nadal (Šp.) - Berdych (ČR) 6-0 6-4
Goffin (Belg.) - Tsonga (Fr.) 7-6(2) 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

117
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Alexandria
R.Nadal sa zrejme dal do poriadku.Mozna aj sa aj T.Berdych vylepsi...!
Reagovat
Krisboy
Rafa vypadá dobře, ale p. Berdychovi už asi nepomůže ani svěcená voda.
Reagovat
peggy
Rafa to dakazal,nemusi mit pan Berdych manzelku v zlate kleci,ale i Rafa mu tam pridal kanara.
Reagovat
janek_da
twl, takové dropšoty na servis lajnu dělám i já
Reagovat
janek_da
rači jsem se přestal dívat
Reagovat
Krisboy
O nic jsi nepřišel. Bída.
Reagovat
janek_da
Pan Berdych dobře otočil TB. A naráz podání šlape.
Reagovat
Krisboy
Dobře on! Tak ještě jeden, pojďte pane!
Reagovat
Krisboy
Tak jsme to nějak zakřikli. Hraje se na týhle akci normální třetí set, nebo super TB?
Reagovat
janek_da
nevíím. Asi Berďu dostalo, že neproměnil na začátku 15:40
Reagovat
Krisboy
Jj, to byla škoda. A hrajou (S)TB.
Reagovat
janek_da
levní salátci pro magerku
http://www.menstennisforums.com/1133-off-topic/376009-hot-good-looking-lower-ranked-players-outside-top-100-a.html
Reagovat
Krisboy
Juan se sice pro problémy se zápěstím odhlásil z AO, ale doma odehrál dva exhibiční zápasy s Ferrerem??? Rozumí tomu někdo?
Reagovat
Kozoroh
Juan nikdy nepatřil k nejchytřejším tenistům, bohužel...
Reagovat
blixa
Zato ty patříš k výkvětu inteligence :D Pokud vím tak mluvil hlavně o problémech s kondicí.
Reagovat
Krisboy
Já myslím, že to bylo kvůli tomu levému zápěstí.
Reagovat
blixa
Info o tom bylo třeba tady :
http://www.tenisportal.cz/zpravy/del-potro-mozna-vynecha-australian-open-19564/

Čteš tam něco o levém zápěstí ?
Reagovat
Pe3k
Na olympiade chytre sestrelil Djokovice :)
Reagovat
Alexandria
Ja osobne najviac fandim J.M.del Potrovi,ale i N.Djokovicovi.Proste fandim vzdy dobremu tennisu
Reagovat
janek_da
Tady je vysvětlení, proč bylo plno na Rogerově tréninku

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/15747828_1213418122040397_383612290109693024_n.jpg?oh=3e3c49933d33e02e79bedd322da7edd1&oe=58DE2767
Reagovat
panzer.dragon
těšim se na zápas djoker x rafa, kdekoliv
Reagovat
Pe3k
Bavi te predem rozhodnute zapasy?
Reagovat
manacor
....chudáku....
Reagovat
Krisboy
To víš, to jsou ti zfanatizovaní, zakomplexovaní "fanoušci". Chodí jich sem spousta a mají je všichni nejlepší tenisté, bohužel...
Reagovat
Pe3k
Djok vyhral 7 zapasu v rade a 15 setu v rade. Coz je nejjednostranejsi bilance co atp nabizi. Takze se s temi vyrazy mirnete, jinak jako fanatici pusobi prave takove reakce kdyz clovek napise jen pravdu a nekdo ho hned napadne a sam se moralne nadrazuje, pritom sam predvedl jen cirou agresi. Klasicka dmnce.
Reagovat
Krisboy
:D
Reagovat
Pe3k
Nevim kdo jsi, beztak x ty nick kdovi koho, ale STFU.
Btw. Klidne si v pristim zapase vsad na Rafu ty chytraku...
Reagovat
Krisboy
:DDDDD Není ti to trapné? Nevíš, kdo jsem, ale víš, že mám x nicků? Ještě jednou se směju.
Reagovat
Pe3k
Nevim o tobe nic a ani me to nezajima. Vim jen ze se se.es vsude a vyvolavas zbytecne konflikt. Bavi me tenis ne nejake osobni urazky to si jdi resit na idnes.
Reagovat
Krisboy
Tebe víc než tenis baví jakýkoliv Nadalův problém. Porážka, zranění, transplantace vlasů. To jsou věci, které tě dělají šťastným. Ne tenis jako takovej. Jsi stejný jako forehand, iqe, Kozoroh a další. Chorobně posedlí svým idolem. A vyvolávání konfliktů? Když se mi něco nelíbí, prostě to napíšu. O konflikty mě rozhodně nejde. A mimochodem diskuse na idnes nečtu a nikdy jsem tam nepřispěl ani jediným písmenkem ani se na to nechystám. Výjimka byla včera diskuse pod článkem na halucinogenní čaj a to mě na to ještě upozornila a.magerova, jinak bych tam taky nelezl. Proč tohle píšeš? "Jdi si na idnes" "Beztak jsi xtej nick kdovíkoho". To ti to fakt není trapný?
Reagovat
Pe3k
Vytvoril sis utkvelou predstavu o nekom koho vubec neznas a soudis a odsuzujes z nejakych fanouskovskych kecu tady na portale. Ujistuji te, ze me osobne nici zraneni netesi. Krom Rogera fandim tune dalsich sportovcum. Tebe sem nikdy nesledoval, ale kdyz tu budes dal motat ty sve teorie dam si te do ignoru. Res tenis a neotravuj.
Reagovat
Krisboy
Zranění možná ne, ale Rafovy porážky a jiné problémy ti dělají radost větší, než Rogerovy úspěchy a vítězství. Ale ok, nechme toho. Jak říkáš - užívejme si tenis a buďme féroví a objektivní.
Reagovat
panzer.dragon
mám rád když je rafa namotivovanej, rozjetej a do toho je tam djok a předvede například tohle,

https://youtu.be/BesyHPl-F-A?t=76

tenhle gam je ultra zabijáckej..
Reagovat
panzer.dragon
takhle je to celý

https://youtu.be/BesyHPl-F-A?t=67
Reagovat
Pe3k
V minulosti tam byly dobre zapasy, ale posledni 2 roky je to o nicem. Mam radeji Nad x Waw,Nisi Nole x Waw. Zajimavy bude RF x AM.
Reagovat
Marduch
No jo to bylo v dobách, kdy ještě DJ něco servíroval ;-)
Reagovat
Marduch
Rafu nikdy, nikdy neodepisuj.
Reagovat
Alexandria
Pravda,pravduca,nech sa dari!Rafu naozaj nie je mozne "odpisat"!
Reagovat
smazaný uživatel
se mi tu (zapas jsem nevidela) ve druhem setu nezdal tak marny, zrychlil i par docela hezkych technickych vecicek zahral, tradicne mu vsechno dlouho trva, to bude dobre... Kdyz s nekym celozivotne tak krute prohravam, tak po nemoci a priprave teda zazraky necekam.. ani s takovou jistotou jako zdejsi cekatele (at uz tradicni dychtivi nakopavaci ci nenapravitelni pesousi), ze bude v pristim roce tak snadno vymeteny z te 10, Berda je porad velmi kvalitni hrac, jen nesmi "ztezknout". Pojd, Berdo!!! :-)
Jinak Rafa pekne, sledovala jsem jeho treninkova videjka natocena teda kvuli vlasum, ktery me vubec nezajimaji (no, kratke mu ale moc slusi) :-)) a bylo to nekutecny. Svizne, lehkonohe, presne. Dala jsem si treba na monitor propisku a z dobrych 15 - 20 FH mi z bocniho pohledu v bodu brani vubec nevysel ze zakrytu. (Taky dobry sparring.) Nezbyva nez doufat, ze ho casem pritlaci psychika. A Roger. A Andy. A Milosek. A Standa. A Kei. A.. a John... Ono to pujde.. :-)))
Reagovat
Krisboy
Taky myslím, že v Top10 ještě nějakou dobu vydrží. Ale na Rafu, Nol3ho, Kvjetáka a Rogera prostě nemá. Top 5 těžko, GS těžko přetěžko ale v desítce se udrží. Doufám.
Reagovat
janek_da
Mi přišlo, že Berďa trefoval sevis dost nízko a pak byly servisy dost ploché. Plno pásek, když servis vyšel tak na zadní lajnu, malé úhly.

Ve výměnách tradičně špatné úhly. Hlavně byl vidět rozdíl mezi Rafovými úhly na bh a Berďovými. Tom když dal po lajně fh, tak ho pak Rafa hodně svým krosovým bh vyhnal, že Tom tak tak stíhal a byl mimo boční lajnu. Naopak Rafa po Tomově krosu hrál v klidu uvnitř koridoru
Reagovat
janek_da
opr: Tom když dal po lajně BH ...
Reagovat
smazaný uživatel
snizeni nadhozu jsem tu uz zminovala i porovnavala s Marinem, to je na dyl, ale prijde mi, ze samotna hra nikoho az moc nezajima.. :-)) V BH rozdil v rychlosti a priklepu (+ rotace) u Rafy, Tomas je staticky, tezkopadnejsi (vyssi!) a na zrychleni musi moc myslet, neni to jeho prirozenost, nechce se mu navic uz z podstaty riskovat, ja mu docela rozumim, jsem taky vahavy strelec a jeduvky ven nehraju zrovna s lehkym srdcem, na to musis mit jednak opravdu nohy a hlavne "cistou hlavu".. krasny priklad nezatizene hlavy (jsem hodna, nenapisu prazdne) :-)) byl Caryfuk Kyrgios, cos ho sem, tusim ze ty, daval, to se to tam pak masti.. :-)
Reagovat
janek_da
ajaj, za 4-. Už jsem zapomněl, žes to tady psala o jeho servisu.

Mi ale ani nešlo o jeduvky, jako o klasicke krosy hrane v pohodě z pohybu. Misto aby to mastil ranami 0.5-1m před základní lajnu ale kousek od boční, tak to dával kousek od zadní, ale 0.5-1m od boční a tam Rafa byl.
Jinak byl o trošku horší při výměnách jeho fh, rafův bh, ale tam to nebylo pro mě tak viditelné jako krosy.
Reagovat
janek_da
Tak jsem si prošel tvoje texty paní sojko a našel jsem spíš texty o nadhozu. Mi šlo ale o samotnou výškou úderu. Tu se mi zdá taky snížil, a u toho si už nejsem jistý, jestli je to dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
myslis to strejchani o pasku? Riskantni, nevim, jakou mel uspesnost, ale kdyz pali rychle a presne, provrta bricho nebo je nechytatelny. Sakra, ted ten Milosek.. :-(
Reagovat
janek_da
Snad ví co dělá. Co, já asi tak můžu "radit".

Ale hrozně by mě zajímalo, proč takový Djoker má problémy s Karlovičem, a naopak Miloška si maže na chleba. A mimo Ameriku i 1111.
Reagovat
Krisboy
Jen se vzbudím a koukám, že to úchylný hovado bude zasírat těma svejma sračkama už i diskuse pod článkama o ATP :(((
Reagovat
janek_da
dyk píše pořád dokola "Autora tohoto komentáře máte v ignoraci."
Reagovat
Krisboy
Mě to začal psát až dneska ráno :D
Reagovat
mrafe
škoda, že to nepíše taky blixovi :D
Reagovat
blixa
Si mě dej taky do ignore a máš vyřešeno :D
Reagovat
janek_da
bych si rád dal do ignoru tvoje odpovědi Frikovi a Lunej :))
Reagovat
blixa
Proboha proč Lunej ????!!!!!! :-o
Reagovat
janek_da
no, no!
Reagovat
mrafe
blixo, mně Tvoje příspěvky nevadí a Fricka mám v ignoru už dávno.
Reagovat
Frick
Ještě že nemáš nějakou rozhodovací funkci, když neprijmeš názor, který není zaskatulkovaný do klasických schémat.
Reagovat
blixa
Ano, to je taková současná móda, nablekotat absurdní nesmysly a když to pak autorovi někdo omlátí o hubu tak začít řvát, že jsou potlačovány jeho "alternativní" názory :D :D
Reagovat
Frick
má ho Ocean Dodin :o)

Fakt mne to těší, že už se zase hraje.
Reagovat
cheeky
I came home

A little late

Someone had a bag packed for me

And a carriage awaited

Destination: Rome

To escort me to my very own "charming"

Back to where our stars first collided

And now it was full circle

At the same table we first met by chance

This time he made it not by chance

But by choice

Down on one knee

He said 4 words

And

I said yes
Reagovat
FulnekUltras
Musím se opravdu jen smát, co ještě pár dnů před svým koncem vyvádí "korektní" ušácká administrativa. Aby zámořská velmoc přiznala, že jí Rusko ovlivnilo volby, to historie skutečně nepamatuje... ;)))))

https://www.novinky.cz/zahranicni/424938-usa-vypovedely-35-ruskych-diplomatu-kvuli-kyberutokum.html

Televizi ovládáme, průzkumy taky, jak je to jen možné, že to na ty lidi ještě nezabralo jako vždycky? No jedině díky ruským tajným službám! ;)))

A z naprosto stejného semeniště pochází i současná protiruskodopingová kampaň...
Reagovat
patriks
Obama je fakt trapný na konci volebního období.
Reagovat
FulnekUltras
sebelepší vůdce ušáků časem vždycky nějak zvlčí... ;)
Reagovat
VlS
Zatímco sebelepší vůdce Rusáků je vždycky divnej od začátku
Reagovat
FulnekUltras
pro ideově předpojaté jedince áááno... ;)
Reagovat
Frick
http://www.vysledky.cz/tenis/ - 3, 2, 1... START!

V průběhu sezóny se dočkáme (zřejmě) návratu tří hráček, co vyhrály GS, byly v TOP 2 a museli si od tenisu odpočinout min. půl sezóny, přičemž ani v jednom případě nebylo na vině zranění z tenisu.

Doping, těhotenství, násilné ublížení na zdraví...
Reagovat
Frick
Jmenovatel je vždy stejný - neopatrnost :-D
Reagovat
Frick
nezaváhali investovat do Google reklamy.

Podívejte se, co vám vypadne jako první link po zadání hesla "kvitová"

https://www.google.cz/#q=kvitov%C3%A1

...nasledně je to ještě spojeno s reklamou na sázkařskej web... opravdu prazvláštní
Reagovat
blixa
Koukám že tam píše ještě větší magor než si ty ... tedy pokud to nepíšeš ty ;-) Nejvíc se mi líbí ty "stovky miliónů" za reklamy :D :D :D
Reagovat
Frick
Stovky ne, ale i ty desítky nejsou drobný.

BTW: To tedy Petra platí francouzský zdravotní pojištění, který funguje mezinárodně i na odkladnou péči...?
Reagovat
blixa
Desítky, jo ? :D :D Totální magor, fakt. Že to píšeš ty, přiznej se ! A ať už je to jakákoliv suma, kde si přišel na to že by byla zdanitelná právě v Česku a přispívala tak na tvoje dávky, milá vyžírko ? Netuším jestli si platí nějaký francouzký nebo monacký pojištění, ale určitě si bude platit český ;-)
Reagovat
Frick
1) Proč by se pak do Monaka měla "stěhovat", když by to nebyla suma zdanitelná v Česku?

2) Lucka se před dvěma rokama vyjádřila, že "Monakem eliminuju vysoké poplatky za zdravotní a sociální pojištění"

http://www.pluska.sk/plus-7-dni/ludia/dominika-cibulkova-chce-odist-do-monaka-staci-jej-milion-eur.html

Tady matka Cibulkový píše něco o zvláštnim pojištění WTA, nicméně nevim, nevim, zda by něco takovýho mohlo bejt i na léčení zdr. problémů, jenž mají nulovou souvislost s tenisem.

3) Jo, jenže jestli to český pojištění neplatila (donedávna) z platu, co brala na vnitru jako instruktorka sportu.
Reagovat
blixa
ad 1) protože to může být výhodné i pro firmy, které jí prostředky poskytují. Místo plnění pak může být Monaco protože tam sídlí jak Petra, tak tam může mít pobočku i firma. Nehledě na to, že ty víš úplný prd, jestli a které částky za reklamu zdaní (někde) a které ne.
ad 2) samozřejmě ale to nejsou daně takže to tě nemusí zajímat. Sociální pojištění si neplatí, takže nebude pobírat žádný důchod, nebo zcela minimální. Asi jí to fakt netrápí :D Na co se vztahuje WTA pojištění nevím, ale s nejvyšší pravděpodobností to je prostě normální zdravotní pojištění, tudíž na všechno. Kdo by rozhodoval o tom zda to souvisí či nesouvisí s tenisem. Nesmysl. Logiku to pojištění má, protože tenista je prostě světoběžník. Prostě se to jen realizuje u firmy, která má plnění celosvětově.
ad 3) tobě je howno po tom, z čeho si co platí ;-)

ad 4) kdy už konečně začneš platit daně i ty a přestaneš bejt jen vyžírkou ?
Reagovat
Frick
V našem systému je termín "pojištění" poněkud nepřesnej - jedná se spíše o daň.

Aby osoba, co má astronomický příjmy, platila zdr. pojištění ze základu (přibližně) průměrné mzdy, by ti nepřišlo trochu... DOST unfair?

Veřejné pojištění je vynikající věc s vysoce humanitárním rozměrem, která umožňuje to, aby se lidé mohli vyléčit z chorob, na jejichž léčbu by neměli. Kdo vydělává ohromný částky (jako Petra) měl by do systému odvádět odpovídající část svých astronomických příjmů. Tak funguje současný vyspělý svět, ve kterém se žije dobře.

Tak třeba by u toho WTA pojištění mohlo platit omezení na místo/čas konání turnaje + čas a lokace využité pro dopravu na konkrétní turnaj, navíc jen u aktuní zdr. indispozice/úrazu. Kupříkladu. Skutečně teď nevím, zda by se "WTA pojištění" mohlo vztahovat i třeba na léčbu nějaké např. chornické interní choroby.

To je zase ono - Kvitová dání v Monaku, fůj! x Kvitová daně platí už v místě konání turnaje... Ale už nebyla řádně zodpovězena otázka "Proč pak nemůže mít bydliště v ČR, když prize money stejně v Monaku danit nemůže?"
Reagovat
blixa
Tyhle bláboly si nech od cesty, to už si tu vyblekotal asi 100x. Mě zajímá odpověď na klíčový bod 4) ;-)
Reagovat
VlS
Fricku, a proč ti přijde unfair, aby na standardní služby kdokoliv platil standardní pojištění? Mě naopak přijde unfair, že už roky a roky platím o dost víc, přitom jsem nemocnej s nějakou chřipkou tak jednou za 5 let. Podle tebe bych měl za Fabii platit větší pojistku, než soused, jen proto, že víc vydělám?
Reagovat
misa
A kolik let odhaduješ, že ti ještě zdraví vydrží?
Reagovat
VlS
Nevím Míšo, ale pojistné se mění s příjmem, ne s věkem, rizikovými činnostmi a tak dál, což by bylo pochopitelné. Ale za notorickýho alkoholika bez práce to zaplatí stát ( tedy mu na to přispěju ze svejch daní) , provozovatel adrenalinovejch sportů, kterej nemá ba pořádnou práci čas zaplatí nějaký minimum, tak já roky a roky platím x násobky podle toho, jak zrovna vypadá legislativa a považuji to za těžce unfair.
Reagovat
Frick
Třeba zaplatíš léčbu děcku, co onemocní leukémií.
Reagovat
VlS
Dítě s leukémií musí pokrýt pojistná matematika, stejně jako odpovědnostní pojištění u aut pokrývá škody od nuly do milionů. Tohle myšlení - máš peníze tak plať jezhoubný a vede k programově parazitnímu chování. Pojištění má být pojištění, má zahrnovat jistou spoluučast pojištěnce ( proč bych si neměl ve špitálu platit jídlo? proč bych si neměl za svý koupit aspyrin, kapky do nosu, celaskon a podobně? A na úrazy bych měl mít úrazový a ne zdravotní pojištění atd atd. )
Reagovat
FulnekUltras
o tom, co je "unfair" či kdo na koho tzv. "doplácí" by za socialismu nemusela být vůbec žádná řeč (a tím vůbec nemyslím nějaké toporné rovnostářství) - tohle zparchantělé antikolektivně-asociální myšlení s sebou přinesl teprve současný bezohledně individualistický systém, vytvářející obvykle zcela neopodstatněně vysoké finanční rozdíly - a tak to prostě je...
Reagovat
FulnekUltras
a samozřejmě alkoholiky, feťáky apod. z toho vyjímám
Reagovat
George_Renel
Nazval jsem tě přesně.
Špínohrabač
Reagovat
Frick
http://olomouc.idnes.cz/utok-lupice-tenistka-petra-kvitova-policie-patrani-vysetrovani-informace-od-lidi-giy-/olomouc-zpravy.aspx?c=A161229_161730_olomouc-zpravy_stk

Ale, jak se dalo čekat, žádný nový zásadní poznatek.

------------------------

Jedna z vyšetřovacích verzí mluví o tom, že lupič se do bytu tenistky dostal poté, co se představil jako revizní technik kotlů. Den před přepadením se podobný případ stal nedaleko na sídlišti Šárka. Kolem čtvrté odpoledne se podvodník vetřel do bytu sedmaosmdesátileté ženy.

Tvrdil, že jde kontrolovat dokumenty od elektřiny. Snažil se důchodkyni poplést, tak ho sice z bytu vyhodila, ale nakonec stejně zjistila, že jí vzal deset euro.

?K mechanismu, jak se pachatel dostal do bytu tenistky, se v současné době vyjadřovat nebudeme,? sdělil však mluvčí prostějovské policie na dotaz, zda spolu oba případy mohou nějak souviset.

------------------------------------------------

Tohle je ale skutečně zajímavá stopa. O den předtím a o 150m. Má člověk věřit na náhodu?
Reagovat
blixa
Proč to píšeš do diskuze o ATP, magore ? Abys byl se svým blábolem co nejvýše ?
Reagovat
Frick
Ano, přijde mi, že poslední ženský článek (Anin konec) je už dost dole.
Reagovat
Frick
Reagovat
a.magerova
Ano říká, už půl roku:

http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/271--hendikepovany-zazrak-asijskeho-tenisu-duck-hee-lee
Reagovat
Frick
Ale je fakt, že tady se něm nepsalo vůbec. A na iDnes až před pár dny. No ale je to borec. 18,5 roku v TOP 150
Reagovat
a.magerova
Až narazí v pavouku na Federera a nebude ho ani trochu stresovat, že Rogerovi fandí 90 procent diváků... budou o něm články všude... je to Frajer, to bezesporu.... ;-)
Reagovat
EllNino
už se o něm kdysi psalo
Reagovat
Frick
Nicméně článek, k němuž by byl připojen jeho profil, na TP neni.
Reagovat
smazaný uživatel
je moc zajimavy, ale je ke sve skode prece jen ochuzeny o cely "pribeh" zapasu, nejde jen o akustickou napovedu uderu, neslysi ani souperovy kiksy a tezke nohy z rostouci unavy, ktere cloveka hned zvednou.. a kdo vi, jak pri tak tezkem postizeni vypada jeho mysleni, vnitrni rec se prece nemuze plnohodnotne rozvinout... Frajer vsak beze sporu. Je uzasny!
Reagovat
EllNino
Je to úkaz, hodně ho obdivuju :)
Reagovat
Andrew89
Serena je zasnoubena!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych že to předznamenává věci budoucí.. Letos dá Tomáš elitní desítce definitivní pápá..
Reagovat
Kytka
A budeme mít definitivně po srandě. Nevím, jestli si ten Digi sport zařizovat, už to asi nebude mít cenu. jen platit navíc +379 Kč
Reagovat
PetaM
Pokud nebude Tomáš dostávat Nadala do prvních kol na turnajích, tak pohoda :D
Reagovat
Kytka
Do prvních kol to ani nejde. zatím je Rafa devítka a Tom desítka. To by se potkali tak leda ve finále.
Reagovat
EllNino
to byla ironie :)
Reagovat
Mayo
V novej sezóne by som chcel konečne:

Murray Vs Nadal finále GS
Murray Vs Federer na FO
Nadal Vs Federer na USO
Reagovat
smazaný uživatel
Prvá a tretia možnosť, superšláger.

Ale to finále RG, to by bola celkom blamáž..:)
Reagovat
Mayo
Nemuselo by byt finále.
Reagovat
George_Renel
Nadal-Berdych - na kanáry 2:1, v ATP 1:1. .-)
Reagovat
Frick
https://www.super.cz/473690-petra-kvitova-po-narocne-operaci-ruky-vyrazila-poprve-do-spolecnosti-tahle-se-usmivala-v-narodnim-divadle-na-donutila.html?source=FBS

To je dobré znamení, že takto má chuť chodit mezi lidi.
Reagovat
fera
Já tedy Rafu, na rozdíl od komentářů přede mnou, fakt moc nemusím a Tomášovi bych to zase jednou proti němu přál.

Bóže, ale to byl zase nářez :((( Zase jsem viděl starýho Nadala ale taky starýho Berďu. Rafa do toho řezal úplně jako dřív.
Pořád čekám, kdy už se některá z těch změn trenéra konečně projeví. Myslím, že ale nejsem sám, kdo má pocit, že je to snad čím dál horší :(

no nic, nezbývá než doufat a držet Tomášovi palce, snad se to zlomí
Reagovat
Kytka
To by v prvním setu nesměl mít Tomáš ještě dovolenou. Trefil snad jen 4x 1. servis za celý set a taky střílel okolo kurtu místo do něj mnohem častěji než je zdrávo. Lítal jen po základní čáře a snažil se jen vracet, ale špatně. Simon to holt není. O to to měl Rafa lehčí. V druhém setu se probral a začal hrát tenis. Ale zase ta koncovka setu. No Tomova hlava.
Reagovat
fera
jo jo, asi tak nějak :(
Reagovat
Kytka
Ještě horší než za Valverdua. Minimálně stejný.
Reagovat
babolat.cz
No1
Reagovat
Kytka
Ještě zítra v 11.30 má hrát s Tsongou aspoň o 5. místo. Alespoń tak informovala Arena sport 1.
Reagovat
Mayo
Až teraz pozerám ze Býk vyfackal kanárom Berdu (: vamos
Reagovat
peggy
Vamos RAFA vamos!!!Rafo toto bylo moje prani,ktere jsem Ti poslala a i ten kanar vysel.Velike blahoprani a na uvod sezony super.Jen tak dale,hlavne zdravi a dobre nervy.
Reagovat
Hypertac
Vamos Rafa! Dobrý výkon. Uvidíme zítra proti Miloušovi jak dobře na tom je.
Reagovat
Alexandria
Zrejme R.Nadal zapracoval i na psychike.Stara pravda,ze tennis je v hlave a o hlave
Reagovat
Krisboy
Pane Berdychu, na rozehrání to nebylo špatné, ale na AO budete muset předvést lepší výkon, jinak budete za otloukánka. Rafa hlavně forhendem dneska vraždil jako za starých časů.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist