Berdych ve Wimbledonu končí, zastavil ho Djokovič

3. 7. 2013, 16:33
Aktuality 304
Letošní Wimbledon skončil pro Tomáše Berdycha ve čtvrtfinále. Český tenista nestačil v dnešním vyrovnaném utkání na Novaka Djokoviče, který si po výhře 7-6 6-4 6-3 zahraje v Londýně o finále. Dalším soupeřem světové jedničky bude Argentinec Del Potro, jenž také ve třech setech porazil Davida Ferrera.
Tomáš Berdych (© AELTC)

Tomáš Berdych nastupoval k dnešnímu utkání proti Novaku Djokovičovi tři roky poté, co momentálně nejlepšího tenistu světa ve Wimbledonu vyřadil v zápase o finále. I dnes český tenista odstartoval souboj s favoritem bez respektu, vyrovnané první dvě sady ale nedokázal dotáhnout do vítězného konce a s grandslamovým turnajem se rozloučil třísetovou porážkou. "Měl jsem hrát mnohem lépe, než jsem hrál. Proti Djokovičovi je potřeba hrát na hranici možností, skvěle, aby člověk měl šanci ho porazit, a to nebyl dnes můj případ," konstatoval český tenista.

Berdych, která Djokoviče porazil i v posledním vzájemném duelu, přitom dnes znovu začal výborně. V prvním setu odvrátil všechny čtyři brejkboly a agresivní hrou a skvělým pohybem dělal favoritovi velké problémy. I tentokrát ale Djokovič ukázal, že koncovky setů umí. Srbského tenistu sice v tie-breaku za stavu 4-5 příliš neposlouchal servis, Berdych toho ale nevyužil a dvěma lacinými chybami nabídl soupeři setbol, který Djokovič proměnil.

Ač mohl být český tenista z prohrané sady psychicky otřesený, vletěl na začátku druhého setu na Djokoviče s velkou chutí. Hrál bezchybně, posílal dlouhé míče k lajnám s dostatečnou razancí, tvrdě returnoval a předváděl i skvělou obranu. Výsledkem byly dva získané brejky a za necelých patnáct minut velmi nadějný náskok 3-0 na gamy.



První tenista světového žebříčku ale vzápětí ukázal svoji sílu. Berdych lehce polevil, čehož Srb okamžitě využil. Zvýšil rychlost, posunul se blíž k základní čáře, byl důraznější, opět ukazoval obratnost při rozštěpech a skvělých retunech a podobně jako třeba na antuce se doklouzával k míčům. Berdych naopak trochu vypadl z rytmu, více chyboval a prohrál sedm z následujících osmi her.

"On nezačal druhý set dobře a já toho využil. Pak jsem já s novými míči udělal na úvod gamu dvojchybu a ve špatném duchu to pokračoval a on se vrátil do utkání. Nesmíte mu dát míč zadarmo, toho on hned využije," řekl šestý hráč světa.

Po ztrátě druhého setu vypadal Berdych sklesle a ve třetím dějství už se nedokázal vzpamatovat. "Snažím se vždy nic v myšlení neměnit, i když je to 2:0 na sety nebo 0:2, protože jakmile člověk začne něco, co nemá zažité, tak je to špatně. Snažím se za každého stavu dělat to svoje," řekl. Djokovič mu to navíc ani nedovolil a diktoval tempo výměn. Český hráč po dvou dvojchybách ztratil podání na 1-3, i když při něm vedl 40:15, a duel se definitivně zlomil. Zápas prohrál po dvou hodinách a patnácti minutách.

"Byl to velmi vyrovnaný zápas a mohl se vyvinout na obě strany. Nevím, jak se mi podařilo otočit druhý set, ale začal jsem výborně returnovat. Mé výkony tady patří mezi nejlepší v kariéře," řekl Djokovič, vítěz Wimbledonu z roku 2011.

Berdych letos prohrál s Djokovičem v grandslamovém čtvrtfinále už v lednu na Australian Open. Celkově si zhoršil bilanci se Srbem na 2-14.

Juan-Martín del PotroDel Potra nezastavilo ani zranění
Když Djokovič zvedl vítězně ruce nad hlavu, znal Wimbledon už několik vteřin prvního semifinalistu mužské soutěže. Tím byl Juan-Martín del Potro, který rovněž ve třech setech vyřadil Davida Ferrera.

Nejdramatičtější moment duelu argentinského bijce s trpělivým Španělem přišel hned v první hře, v níž Del Potrovi při dobíhání míče podklouzla levá noha. Osmý hráč světa měl už na začátku utkání ovázané koleno, a když se mu noha nebezpečně prohnula, zdálo se, že by čtvrtfinálový duel mohl v prvním gamu také skončit.

Del Potro se ale po ošetření vrátil na kurt, a přestože bylo patrné, že už se chce při dobíhání míčů nebezpečných situací vyvarovat, Ferrer toho nedokázal využít. Argentinec díky dvěma brejkům získal úvodní set poměrem 6-2 a položil tak základ postupu do svého prvního wimbledonského semifinále v kariéře.

Ve druhé sadě diváci viděli první brejkbol až za stavu 4-4, kdy Ferrer znovu ztratil podání a krátce po něm i celý set. Svůj servis si pak Del Potro dál držel i ve třetím dějství, které dospělo do zkrácené hry. I v ní byl lepší argentinský tenista, který tak zvítězil 6-2 6-4 a 7-6.

Jak Del Potro uvedl po utkání, po nepříjemném pádu v úvodu zápasu uvažoval o tom, že zápas předčasně ukončí. Vítěz US Open z roku 2009 si poranil koleno už v duelu 3. kola se Slovincem Žemljou, ale v osmifinálovém zápase si poradil s Andreasem Seppim a dostal se tak v All England Clupu poprvé do čtvrtfinále.

"Byl jsem hodně blízko skreči, protože to bolelo. Znovu jsem si hnul kolenem, ale lékaři mi dali nějaké magické prášky," uvedl téměř dvoumetrový Del Potro, který byl spokojený především se svým výkonem v závěru zápasu.

"Myslím, že (v tie-breaku) jsem dneska hrál svůj nejlepší tenis. Chodily mi forhendy i podání, zahrál jsem tu svůj letos vůbec nejlepší forhend. Měl jsem štěstí, že míč šel do kurtu a já vyhrál," řekl Del Potro.

O možnosti, že by mohl přijít o semifinále s Djokovičem kvůli zranění, nechtěl Argentinec příliš hovořit. "Nebudu nic riskovat. Doktoři mi řekli, že s páskami a protizánětlivými léky můžu hrát. Kdyby mi potom řekli něco jiného, musel bych se zamyslet," uvedl.

Del Potro sice s Djokovičem vyhrál jen 3 z 11 vzájemných duelů, Srba však porazil v jediném utkání na trávě loni v souboji o olympijský bronz a také v posledním střetnutí letos v Indian Wells.

Výsledky - Wimbledon - muži (tráva, dotace 22,56 milionu liber):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Djokovič (1-Srb.) - Berdych (7-ČR) 7-6(5) 6-4 6-3
Murray (2-Brit.) - Verdasco (Šp.) 4-6 3-6 6-1 6-4 7-5
Del Potro (8-Arg.) - Ferrer (4-Šp.) 6-2 6-4 7-6(5)
Janowicz (24-Pol.) - Kubot (Pol.) 7-5 6-4 6-4

Semifinálové dvojice: Djokovič - Del Potro, Janowicz - Murray.

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Dodig/Melo (12-Chorv./Braz.) - Blake/Melzer (USA/Rak.) 7-5 6-0 6-7(0) 6-4
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

304
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Strašně mě baví ty nadávky tady, jak je to katastrofa a jak by s takovou hrou neměl vyhrát, přitom to byl první takovýhle výkon na turnaji. Jenže asi bych chtěl od haterů moc, když chci, aby před tím, než něco napíšou a hodnotí, trošku přemýšleli.
Reagovat
Mayo
trošku mi chýba u Andyho ten jeho BH v agresívnejšom podaní taký ako dal za stavu 6-5 15:0 ten krížny...
Reagovat
a.magerova
Gratulace Andymu i Nandovi :-))
Reagovat
brixner
Číňan.
Reagovat
gigin
Ty si pomaličku už hledej nové hobby od pátku...
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
Sonja
Mut se modlil, aby to Andy projel už teď...bo nervy proti Nandovi se s nervama proti Janowiczovi nedaj porovnávat:-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Jen se bav. Dokud můžeš. Jak tu někdo psal karma je svině. :)
Reagovat
gigin
To měla být vtipná narážka k tvé ranní poznámce o tom, že končíš s tenisem, jestli Polák vyhraje a ty hned tasíš karmy, tvl :)))) Klid, JJ se v pátek nechytne ani za hlavu....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tolik dřepů už jsem dlouho neudělal.
Reagovat
VlS
si tě u toho tělocviku představoval a jsem z toho zpocenej :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))) neboj muselo to tak byt, mych magickych 50/50 funguje;D)

Ale v SF je nebudes muset ani delat...Janowicz ho sejme, jestli bude hrat to co dnes...;) DelPo sejme Noleho a bude finale bez top 4, a totalne se v patek sejmem :D))))
Reagovat
smazaný uživatel
A rekl bych, ze tohle finale DelPo x Janowicz by tady totalne znicilo min. polovinu diskutujicich borcu :D)))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ono už mi šlo o opravdu velký balík. Naštěstí jsem pak dal i na Murrayho za snesitelných 1.9. Takže jsem smutný, ale zas tak hrozné to není.
Reagovat
smazaný uživatel
no jo...Janowicz Ti to vrati, on je trenovany zabijak...

...prave jsem dnes myslel, ze Kubot by mohl byt ten, kdo zpusobi, ze Janowicz vymekne, a zaroven Lukasz by chtel dokazat, ze je taky dobry, nebot je brany hodne v Polsku okrajove, a Janowicz je vic oslavovany...

Lukasz bojoval, ale Janowicz ukazal Nemam Slitovani...proste zahral i psychologicky tak, na co je trenovanej...

ale aspon porad zije nadeje na viteze mimo top 4, s Lukym, by to byl asi vetsi problem...
Reagovat
Matti
No já jsem vyměkl ještě dříve a prodal Fernanda po 1 setu, kdybych vydržel, po 2 setu by bylo ještě lépe.
Reagovat
J.M.
No, bylo to tak nějak jasné už od chvíle, kdy Fernando proměnil setbol na 2:0. Jinak to dopadnout nemohlo. Ale i tak moc hezký výkon od Fernanda. Jen škoda, že tihle hráči mimo absolutní špičku nemají hlavně psychicky na to, aby zvládali ty klíčové momenty. Vždycky to v nich zkazí. Berdych stejně jako Verdasco. Naproti tomu hráči absolutní špičky vždycky v těch rozhodujících chvílích zapnou na vyšší stupeň. Potom je skoro úplně jedno, jak hrají ve zbytku zápasu, kolik soupeř vede a co předvádí. Stejně člověk ví, že ať se děje cokoli, je to stejně víceméně dané.
Reagovat
VlS
Tak Rafa a Roger to letos předvedli názorně.
Reagovat
J.M.
Roger už není hráč absolutní špičky, čili na něj se to nevztahuje. A Rafa byl po zničující antukové sezóně na trávě taky mimo. Kdybychom ale mluvili o "skutečném" Rogerovi z nejlepších let, ve kterých je dnes Andy a Novak nebo "skutečném" Rafovi z let minulých, platilo by to stejně tak.

Ti nejlepší hráči, a to je dnes relevantní hlavně pro Andyho a Novaka, můžou půlku zápasu zkazit na co sáhnou, ale pak v klíčových momentech zapnou a je to tam. Proto jsou tam kde jsou. Hráč pod nimi na žebříčku proti nim může hrát jako pánbůh, ale pak přijde klíčová výměna, podělá to a je to pryč. V tenisu se musí umět hlavně vyhrát klíčové body.
Reagovat
VlS
zužuješ špičku na dva hráče, tak je jednodužší je pojmenovat. Hypoteticky, kdyby dneska Tom a Nando vyhráli, byli by tou špičkou oni dva? Tahle logika mi úplně nesedí .
Reagovat
J.M.
Jde o to, že kdyby tyhle zápasy hráli třeba desetkrát po sobě, tak devětkrát to dopadne stejně. Není vyloučeno, že se to jednou s velkou dávkou štěstí může povést. A občas skutečně povede. Ale je to hodně nepravděpodobné a velmi vzácné. V drtivé většině případů to má pořád dokola a dokola stejný scénář jako zápas Tomáše a Nanda - velmi nadějný výkon, ve celké části zápasu i přehrávají favorita, ale pak to v klíčovém momentu zazdí a je konec. Pořád dokola to samé, celé roky zas a znovu. Stejně tak z opačné strany - nepoučený divák už by se o favorita obával, ale ten posté v řadě v klíčovém momentu předvede stejný obrat v utkání jako předvádí celé roky pořád a pořád dokola.

To není náhoda.

Já doufám, že Janowicz míří výš než jen do širší špičky a že se v sobotu těch momentů nezalekne. To spíš mě leká stav jeho loktu.
Reagovat
gigin
w ten piatek :)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy YES YES YES
Reagovat
a.magerova
Reagovat
smazaný uživatel
podle mne dnes jeste jo, ale v patek... podle mne to uz bude jiny level;D) Jestli to vubec zvladne se na to divat;)
Reagovat
smazaný uživatel
Právěže v pátek odpoledne asi jedu pryč a přijedu v sobotu ráno, takže naštěstí neuvidím. Ale když se nedívám, tak to je většinou dobré znamení, jak u Liverpoolu, tak u Andyho.
Reagovat
Pe3k
Verdasko si to prohrál vlastníma chybama. Murray kolem wineru ani nešel, těží jen z chyb soupeře a to má být hra na trávě? Před turnajem si věřil na Nadala, ale vzhledem k tomu, že taktak porazil Verdaska tak Nadal by mu dal 3:0.

Jinak to byl pěkný zápas. Gratulace Můře a dík Španělákovi.
Reagovat
Sonja
No Andy v jiných zápasech takhle nehrál...dneska prostě musel na jistotu, v sázce bylo hodně.
Reagovat
Sonja
I když teda neomlouvám jeho výkon v 1. a 2. setu, to bylo fakt na prd. Ale když už se dostal do pozice 0-2 na sety, chtělo to holt víc opatrnosti...
Reagovat
Dennis
A to tě vážně baví na tohle se dívat? Jak Andy jen opatrně vrací a čeká až to Verdasco ve snaze ukončit výměnu vyhodí? Hrál to i ve čtvrtém setu...
Reagovat
Sonja
Ne, nebaví, ale chápu, že to tak hrál...prostě hrál na výhru, ne na atraktivitu.
Kdyby byl na druhé straně borec, co se nevyhodí, musel by Andy změnit taktiku. Na Nanda tohle stačilo.
Reagovat
Dennis
Při dnešní Andyho obraně nevím, kdo by to nevyházel... Ale jo beru, že takhle hrál, protože to bylo to, co potřeboval. Ale mě si touhle hrou nezískal. Nic proti němu nemám, ale je ten poslední, komu bych teď přál to vyhrát. A myslím, že v neděli pozná, že s touhle defenzivní hrou tu svoji nepříznivou bilanci ve velkých finále moc nezlepší...
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, on totiž poslední rok proti velkým hráčům takhle. Každý zápas s Rogerem nebo Nolem hrál pod Ivanem naprosto rozdílně, což je prostě fakt, v žádném z nich nebyl takhle pasivní.
Reagovat
Lamps
Velká Škoda. Snad ho Djokovič semele. Ti diváci, to je hnus.
Reagovat
Mayo
parádny zápas...legendárny Sir Alex Ferguson ho priviedol k výhre zase
Reagovat
Dennis
Dneska bohužel tenis prohrál...
Reagovat
SwissMaestro
Čím si tohle Nando zasloužil? Nejdříve maratón na AO 09 s Nadalem a dneska pětiseťák s Andym....zase neúspěšně. :(
Reagovat
kada.tom
Parádní obrat! Super atmosféra na Centrkurtu! Andy!!!
Reagovat
Heather_Fedex
atmosfera hodna finale
Reagovat
smazaný uživatel
mně to připomnělo atmosféru finále Fed cupu 2012 zápas Petry proti Jeleně, jsem tam byla a na konci už tam lítali ze sedaček taky všichni :D
Reagovat
kada.tom
Tak pro mně je to jasné, nepřeju si nic jiného, než finále Del Potro - Murray (bylo by mi docela jedno, kdo vyhraje, i když bych fandil Andymu) :-) Věřím DelPovi, že Djokoviče porazí a Andy by mohl tentokrát smáznout Janowicze ve 3. setech :-)
Reagovat
smazaný uživatel
COOOOOOMMMMMMMEEEE OOOOOOOOONNNNNNNNNN!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Co tě nezabije, to tě posílí. Možná bylo i tohle potřeba, aby máknul. Výkon naprosto katastrofální, kdežto můj oblíbenec Nando výborný, hlavně některé ty druhé servisy, to byla paráda. Dnes jsem mu ale nemohl přát, čtvrtfinále je pro něj tak akorát.
Reagovat
VlS
Jestli bude tak pasivní s Jerzym, tak ho zabije v pátek on. Budu parafrázovat Vlka - Aga v šortkách hadr.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy! Gratuluji! Parádní obrat!
Reagovat
Sonja
Už je to tady:-DD
Pěkně, Andy, připravil si drama a vyjdeš z něj vítězně. Tím z tebe bude ještě větší hrdina, než kdybys Nanda snadno smáznul ve třech:-D;-)
Reagovat
Sonja
Nandovi gratulace, že se tak dlouho držel, ale fakt asi jen málokdo věřil, že by to dotáhl k výhře...
Reagovat
VlS
Nevěřil bych tomu a ani když jsem to viděl tomu nemůžu uvěřit . No, Nando po dlouhým půstu zapamatovatelnej výsledek.
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď, 4 míče!
Reagovat
kada.tom
Break! A doservírovat! C´monn Andy!!
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim jak vy, ale ja to Andymu nepreji jen kvuli tem fanouskum. Snesu hodne, ale to, ze rvou po chybe Fernanda, jakoby vyhral cely Wimbledon a div se z nej nezblazni, to uz je na mne moc :D
Reagovat
smazaný uživatel
A jeste kvuli te jeho matce. To je pohled :D
Reagovat
smazaný uživatel
britové jsou tupci, ještěže W v neděli skončí
Reagovat
smazaný uživatel
Děláte, jak kdyby to jinde bylo jinak, v New Yorku šustí pytlík od chipsů a hambáčů, Číňani chodí mezi výměnama, Francouzi jsou největší prasata. Tohle je prostě všude.
Reagovat
smazaný uživatel
ma nej fans...krom toho je to Britske Otevrene Mistrostvi....uz vidim jak by to bylo v CR, tak je to jinak:D)))))

A krom toho, tenhle GS ze vsech ma nej fans....jinak cekaji na domaciho hrdinu uz vic nez pul veku, toz tak se jim nedivte....:)
Reagovat
carolyn
a co dělali češi na almagra v praze při dc? byli ticho?
Reagovat
VlS
Britové jsou hrozní , a co náš prostějovskej bumbác tým při DC a FC?
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší fans jsou v Melbourne, ne nadarmo je to happy slam.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je v řiti, už vidím forhend do sítě a DF na mečbol.
Reagovat
Sonja
Kdeže, Nando je ještě větší jistota, že to podělá:-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Ty panikari, za chvilu ho ma Andy....;)
Reagovat
tito
Nevím. Každopádně s tím druhým podáním, které dnes Andy předvádí, by si z něj Nole v případném finále udělal trhací kalendář.
Reagovat
Sonja
Vamos Nando.
Nemůžu koukat, jak proti němu stojí celej centrkurt:-D
Reagovat
smazaný uživatel
komu se může líbit Murraye hra?? Vždyť to hraje jak činský stolní tenista :-(
Reagovat
MarcelPersch
Mne se jeho hra taky nelibi, ale to srovnani je mimo misu.
Reagovat
VlS
hraje neuvěřitelně pasivně. Ivan ho nechá klečet na hrachu a stokrát napsat " mám si jít pro bod a ne čekat, až mě spadne z nebe".
Reagovat
smazaný uživatel
To me prirovnani s Agou, ze jako ona je Andy v sukni, zacina nabirat fatalni nasledky;)

Jestli se Andymu podari postoupit, tak Janowicz ho teda dostane...a uz tu byly hlaseny ty sebevrazdy....no nevim...jestli by nebylo lepsi, aby postoupil ten Fernando...

Ale nechce se mne verit, ze bych se dnes az tak seknul...
Reagovat
smazaný uživatel
Vlku, jako by byl každý zápas stejný. Do dneška neměl Murray sebemenší problém a to měl těžší soupeře než Jerzy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jinak nutno uznat Fernando je v laufu...to teda jo...
...a za vsechno muze stejne Gulbis:D), nebot ten jinymi slovy rekl, ze Fernando houby hraje, ten sa totalne nastval, a ted je k nezastaveni;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Neblbni, Fernando hraje v zivotni forme...ale ja i tak verim Andymu, ze to da...rozhodne si to preji....

...ja bych se chtel totiz v realu presvedcit, kdyz uz na to dochazi, kdo tehdy z nas mel vic pravdu, jestli fakt ten Janowicz je jalovy, nebo jsem se nemylil, a neco v sobe ma...a k tomu mne je Fernando na 3 veci...;)
Reagovat
VlS
Ale vždyť ho Andy praktickz vůbec netlačí a jen vrací a vrací
Reagovat
smazaný uživatel
Já netvrdím, že je jalový a nic z něj nebude, já i na fb psal chazymu, že budem top 10, ale momentálně prostě ještě na top nemá podle mě.
Reagovat
gigin
Jako Nando hraje úžasně... moc dobře se na to dívá.
Reagovat
tito
Je skvělý. A Andy to má teď hodně těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je to pekny zapas, to jo;)
Reagovat
J.M.
To ano, dívá se na něj dobře, až na ty chyby... A ten topspinový bekhend, snad jeden z nejnespolehlivějších v top 100. Kdyby měl pořádný bekhend, mohl s takovou hrou dosáhnout mnohem víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Hele bracha, a jak uz ses vratil, ted uz nejsem vazany tim tlacenim Hemingwajovi?, nebo stale jeste jo?!
Reagovat
gigin
S Erniem mi dej ted chvílu pokoj :DD Tlačit ho už samozřejmě nemusíš... Myslím, že se teď potká s Rožerem na těch turnajích, ale nejsem si jistý, jestli se tam páníčkovi bude chtít..
Reagovat
smazaný uživatel
:((( za stavu 3:3 v patym setu jsem odesel.. Nanda je mi hrozne lito hral hezci tenis. Doufam, ze Novak Andymu vystavi stopku.

Boze jak ja Murraye nenavidim...
Reagovat
Mayo
Sir Alex a Nemanja Vidič...Man United olé :)
Reagovat
smazaný uživatel
ICF FOREVER

I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams,
They fade and die.
Fortune's always hiding,
I've looked everywhere,
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.

WHU
Reagovat
VlS
Začnem recitovat beatnickou poezii? Skoro by se tím daly krátit dlouhé chvíle, když je Andy na returnu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Come on! A ještě k tomu zabírají jeho krásnou Kim... :)
Reagovat
Mayo
riadna žena :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ať radši zabírají Andyho zezadu :D
Reagovat
smazaný uživatel
a nebo jeho matku se zatatou pesti pri chybe soupere...
Reagovat
smazaný uživatel
Anebo Lendla, který se tváří pořád stejně... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten se usmál jen jednou, když Andy vyhrál US open a to jen tak vlažně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na tohle se odmitam koukat, chudak Nando... :( Doufam, ze mu Djoker ukaze, jak se to ma hrat...
Reagovat
MarcelPersch
presne tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Andy super! Ještě jeden! Come on!
Reagovat
smazaný uživatel
Celý centr kurt na nohou :D
Reagovat
kada.tom
přesně, věřím, že se z toho Španěl podělá a Andy ho dorazí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, ten Andy má fakt sexy postavu.
Reagovat
smazaný uživatel
výraz mentála z Jedličkárny, to je taky fakt :-D
Reagovat
Mayo
to má z tej Big 4 každý okrem Rogera...teda ja čo vidím :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale no ták! Koukni se na jeho zadek nebo svaly na rukou atd.
Reagovat
anajka
Na Murraym nie je sexi nič. Chlapi by možno povedali,že len tá jeho priateľka.
Reagovat
smazaný uživatel
kde se Rafa tváří jako mentál? Podívej na Murrayho, jak se skoro pokaždý na returnu kejvá s otevřenou pusou, fakt jak jedličák :-D
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak :-)
Reagovat
Sonja
Začíná mi bejt Verdasca dost líto...
:-X
Reagovat
kada.tom
mně vůbec, Andy už začíná hrát to svoje a doufám, že se Verdasco ještě víc psychicky složí .. :-D
Reagovat
Mayo
Nando je sviňúch...Rafu tiež skoro porazail na Aussie, vtedy som chytal infarkty
Reagovat
smazaný uživatel
formu, může nejen poterápit, ale i porazit kohokoli. Bohužel, ve velkých zápasech se vždycky složí, podobně jako Berdych nebo Tsonga..
Reagovat
Mayo
výborne ešte 1 treba
Reagovat
Mayo
pardón to nemalo ísť sem
Reagovat
Mayo
dvaja poliaci v semifinále Wimbledonu...wow to je niečo
Reagovat
MarcelPersch
Aga tam je ani nevi jak...
Reagovat
Mayo
Aga bola vlani vo finále...Wimbledon a tráva jej evidentne vyhovuje
Reagovat
MarcelPersch
to jo, ale ten styl jeji hry je tezko koukatelny, ze zapasu s Li me bolely oci.
Reagovat
smazaný uživatel
momentech opravdu famozní, takhle hraje velký hráč..životní forma, konečně!
Reagovat
smazaný uživatel
aaach boze... Murray ma vic stesti nez rozumu.... Pod Nando ses lepsi, hlavne se z toho nepo....
Reagovat
Mayo
Sir Alex Ferguson ho priviedol k titulu na US Open...privedie ho aj k výhre dneska :D
Reagovat
Mayo
ak Andy prehrá, tak rovno dajte pohár Djokovičovi...
Reagovat
smazaný uživatel
že i když by to náhodou otočil, můžou mu to i tak dát :-D
Reagovat
Sonja
Omg...zas a znova.
Reagovat
Mayo
ak otočí tak určite mu nikto nedá nebude dôvod...
Reagovat
smazaný uživatel
jasně líp, nevím proč neříkat věci na rovinu..
Reagovat
Mayo
líp hral aj na rg či us a vidíš ... každý zápas je iný neni o čom..aj proti čiličovi na us hral tragicky a nakoniec vyhral turnaj...
Reagovat
Sonja
Andy doteď taky hrál přesvědčivě, přesto s Nandem bude muset do 5 setů...
Kdo byl favorit před Wimbledonem, to taky nemusím připomínat:-D
Reagovat
Heather_Fedex
jooo jiste marty, neni to tak davno co ses naparoval, jak rafael az dokonce roku vyhraje vsechny turnaje, na kt. se prihlasi, vsechny grandslamy, atd....
nabubrelost a absolutni ztrata respektu ke souperum na tebe sedi naramne
Reagovat
smazaný uživatel
finále Djoko-Rafa, to by byla skutečná paráda, ať by to dopadlo jakkoli..
Reagovat
Mayo
+1
Reagovat
smazaný uživatel
zdravé sebevědomí a mluvení na rovinu za nerespekt k soupeřům, tak tě opravdu lituji, ale víc to řešit nebudu, protože to nemá smysl..
Reagovat
J.M.
Ten Jerzy v tom pozápasovém rozhovoru vypadá, že to s ním každou sekundu sekne... Opravdu bizarní týpek, takhle jsem nikdy neviděl nikoho vítězství prožívat.
Reagovat
Sonja
Jj, bizarní, ale upřímný...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
))))))))))))))))))
Jyrka prej hraje pestře...ty vole, válím se po zelených antukách na Floridě
Reagovat
smazaný uživatel
Andy, bojuj! Přece nepošleš jednoho z dvojice Verdasco x Janowicz do finále! To už by fakt bylo na mašli!
Reagovat
smazaný uživatel
když ten nebude chybovat jako ve třetím setu, postoupí a zaslouženě..
Reagovat
smazaný uživatel
já to po prvním setu vypla, nemám na to nervy..
Reagovat
smazaný uživatel
si to zaslouží ne? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
.." sledování Murraje je pro teplouše ", říká podkarpatskej deblista Pružinskij v dnešní příloze
Reagovat
Mayo
Murray si myslí, že má proti sebe Rafu asi...tiež ľaváka :D alebo neviem
Reagovat
Sonja
JERZY!!!
Semifinále GS, nádhera...:-)))
Reagovat
Fandina
Gratulace Jerzymu, mladý a hraje pestře. Hezký zápas od obou.
Reagovat
smazaný uživatel
Kurňa zaber Andy, jsem si říkal, že po třetím setu přijde brejk v 1. gamu a on zase začal pinkat jako v prvních dvou setech.
Reagovat
Dennis
V delších výměnách se Murray jenom brání a čeká na chybu Verdasca. Vůbec se mi nelíbí to co hraje. Fernando by si rozhodně zasloužil postoupit.
Reagovat
Pe3k
Neviděl sem jak to proje.al Berdych.
Neviděl jsem jak konečně Del Potro smetl Ferera.
A první dva sety jak skoťák dostal na prdel, jéééj to bych tak rád viděl...

Verdasco? Nejpřekvapivější finalista grandslamu za poslední roky. Má v hlavě sice totálně nas.áno, ale má nádherný forehand a čop.
Reagovat
smazaný uživatel
ještě v tom finále není, Andy to otočí!
Reagovat
smazaný uživatel
dotáhne, jinak proč by měl mít v hlavě nasráno? Kdyby to s nim bylo tak špatný asi těžko by to dotáhl na osmý místo žebříčku a do sf a několikrát čf grandslamu..
Reagovat
Pe3k
Jako obvykle jsi mimo. Verdasco je velký talent. Má navíc než jen jednou za život být světová osmička. Jeho výsledky beru jako velké zklamání nikoliv výhru.
Reagovat
smazaný uživatel
a ty si jako obvykle ubohej sprosťák..opravdu tu nečtu všechny tvoje výplody, takže nevím, co jsi kdy psal zrovna o Verdascovi. Ty každou záminku využiješ, jsi prostě svině, co na tebe říct víc..
Reagovat
Pe3k
Jasně, já sem sprosťák a ty mi píšeš, že jsem svině :D
Nevidíš si na špičku nosu...
Reagovat
smazaný uživatel
vulgární slovo mohou i slušní lidé, pakliže to sedí. A na tebe to sedí jako na málokoho jiného. Jsi opovrženíhodný..
Reagovat
Mayo
nevidel som prvé dva sety ale ževraj Andy zase hral tú jeho tradičnú pasívnu hru...je to tak či kde bol problém ?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, nejenže pinkal, ale až kontraproduktivně se snažil hrát Verdaskovi všecko do BH a co víc, dělal hrozně moc chyb, tolik hloupých chyb neudělal za celý turnaj, fakt nepamatuju zápas, kdy jich takovýchhle udělal více.
Reagovat
Mayo
ja nechápem Andyho...ten chlapec je perfektný hráč...on dokáže hrať agresívne a vyzerá to hneď ináč...agresívnou hrou môže vyhrávať GS v pohode..ale on stále len pinká...fakt v tomto som ho doteraz nepochopil...každopádne dúfam, že to otočí
Reagovat
smazaný uživatel
Monty spravím nám náladu : Barča s Katkou vyhrály první set 6:0 a ve druhým vedou 4:0 a jdou podávat :-) Pojďte!
Reagovat
smazaný uživatel
už 5:0!
Reagovat
smazaný uživatel
Game, set, match Katka s Barču! 6:0 6:0, velká gratulace holky!
Reagovat
smazaný uživatel
Holkám to v deblu šlape! :) Katka je teď samý úspěch v deblu. RG s Bárou, Lenzerheide s Belindou Bencic... Že by Wimbledon zase s Bárou? :)

No a hlavně doufám, že to Katce aspoň trochu spravilo náladu. Ta prohra ve dvouhře po takhle vyrovnaném zápase asi hodně mrzela...
Reagovat
smazaný uživatel
Z Katky nám roste deblistka :D Škoda, že na juniorky není stream.
Reagovat
smazaný uživatel
když ho nevyřadí Rafa, musí Rafa B :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem si musel odpočinout.

Takže woo-doo zase začne tento set :D
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, Andy snížil na 1:2 na sety.. tak ještě 2! Come on!
Reagovat
smazaný uživatel
To je ono! Pracuuuuj!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli tohle zvládne, tak ho nezastaví ani robot spojený z Rafa, Rogera a Noleho :D

Nejhorší zápas turnaje, na trávě nejhorší za poslední 2 roky asi. Ale stejně to zvládne, věřím. 2. ste už měl mít, mohl to mít snazší. Tohle ho zocelí. Come on!!!!!!!!
Reagovat
Sonja
Taky myslím, že to zvládne...když pro nic jinýho, tak proto, že Nando je labilko...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
zastavi ho djokovic.
Reagovat
smazaný uživatel
něm slupne, ale pořád věřim Verdascovi, že ho dá..
Reagovat
carolyn
+ to že Můra umí otáčet
Reagovat
Sonja
Proboha...člověk si fakt říká, co se ještě musí stát, abyste necpali favority rovnou do finále, jako by tam jiní hráči nebyli.
Reagovat
smazaný uživatel
v te reakci na tomasinhovu legracku/tuzbu jsem pouze nastinil muj tip na viteze, ale priste abych vazil pismena, neb jak vidim, tak mistnim znalcum a hysterkam staci k pohorseni vazne malo.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Podme Andy

vo finale Janowicz/Verdasco

to by bola tenisova katastrofa
Reagovat
Sonja
No "sranda" by byla, kdyby svůj 2. GS titul dřív získal fotbalista Delpo než Andy:-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Verdasco nebo Janowicz ve finále mělo být tenisovou katastrofou, Verdasco má podobně skvělou formu jako na AO 09 a Janowicz je zase na serisu téměř bezchybný a pro trávu zrozený..jinak s tím Delpem, mně se zamlouval vždycky víc a zasloužil by si víc, aby získal on dřív druhý GS než Murray..
Reagovat
carolyn
klix
bych ted poslal Murraymu sms:
DARI SE?
Reagovat
smazaný uživatel
nechapu, to ma byt vtipne?
Reagovat
Jabadu
Velitel čaty Lendl ku mne! ... Ten kanón tuná budete čistiť až do rana!!" (Tankový prapor) :-)
Reagovat
Sonja
Jerzy už to snad nepustí, vede 2-0 na sety...
Při vší úctě ke Kubotovi, i čtvrtfinále je pro něj až až.
Reagovat
Sonja
A to ani Janowicz nepředvádí nic extra, přijde mi dnes nějaký líný:-D Raději přeriskuje 2.servis než by šel do výměny (a taky kvůli tomu kupí dvojchyby)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten už se šetří na finále s Nolem/Delpem.. :)
Reagovat
Sonja
No tak to doufám, že to je úmyslně a ne z únavy...:-(:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jistěže je to úmyslně... Kubot je Kubot.. Přijdou tvrdší soupeři, i když si myslím, že ten 3. set mu nechá, když jsou to krajani.. :)
Reagovat
Sonja
Nic mu nenechá, co nejdřív to vyhrát a jít si odpočinout!:-(:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Andy, co mi to děláš? :´(
Reagovat
kada.tom
Vzmuž se sakra! Koukej to otočit z 0:2 na 3:2, Ty na to máš!
Reagovat
Sonja
To bude nádherný trhák, hodný centrkurtu:-)
COME ON, MURRAY!!!
Reagovat
VlS
Rafa asi Nandovi poslal sílu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Sonji, proboha! Bez Muráje má přece Novak větší šanci na titul.
Reagovat
Sonja
Sorry, já takhle nepřemýšlím...na RG jsem taky chtěla do semifinále Rafu.
Reagovat
Sonja
(teda po tom, co vyšel los, jinak jsem ho chtěla až do finále:-))
Reagovat
Amputace
Co ten Murray dělá? Tady už se dá fandit jedině Janowiczovi :/
Reagovat
Jabadu
No, ale teď už je to zoufalství. I když si myslím, že Verdasco odpadne fyzicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Keby aspon ten huj SPANELSKY daco hral, ale Andy mu to daruje
Reagovat
smazaný uživatel
Oléé Noléé!
Reagovat
smazaný uživatel
Skvele Nando skvele, ale nemusel by to tak dramatizovat... kdo se ma na to koukat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ježíši, on to ten španělský seladon (ještě nedávno opičák :D) asi vážně vyhraje...
A ještě k tomu ho trénuje Sanchez...
Reagovat
a.magerova
Hele nech si TO :-/
Nebo řeknu něco nepěkného o Máše!!!

No ale mám Andyho v lize kapitánem :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi líto, ale tady se nedá svítit. :D Ale že jsi to ty, tak toho teda nechám... :)
Reagovat
carolyn
to odvoláš ti říkám!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To už bys po mně chtěla moc... :D
Reagovat
carolyn
tak radši aspon mlč než toto :-(
fandi tiše :-P
Reagovat
smazaný uživatel
nesmí vyhrát!
Reagovat
a.magerova
Přece Ty jako znalec přes krásu musíš uznat, že tohle je MATERIÁL :-)))
http://sainatom.files.wordpress.com/2013/05/verdasco3.jpg?w=320
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem znalec, ale přes ŽENSKOU krásu! :D

Tohle jsem snad ani neměl otvírat. :D No ale je fakt, že Aničce se to kdysi taky líbilo... :)
Reagovat
a.magerova
No vidíš, žes našel i pozitiva :-))
http://images6.fanpop.com/image/photos/33700000/Ana-Ivanovic-2010-Issue-swimsuit-si-33743754-342-500.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Já vždycky najdu pozitiva... Aby těch pozitiv nebylo málo, tak přidám ještě jednu Aničku. :)
http://i.cdn.turner.com/sivault/swimsuit/image/2010/10_ana-ivanovic_13.jpg
Reagovat
carolyn
KAm se hrabou ty dva tenisy před ...... waw
Reagovat
Heather_Fedex
presne!
Reagovat
gigin
kúše. Já jsem vám to ráno říkal...
Reagovat
Sonja
Andy měl hrát na jedničce...
Fouká tam.
Reagovat
Heather_Fedex
tak ale ted vymena wimbledonu....
tohle uz je skutecne neco, co zveda lidi ze sedadel. zadnou takovou vymenu jsem v zapase nole vs tomik nevidela
Reagovat
smazaný uživatel
prosím tě, Britové se zvednou i kdyby si Můra uprdla
Reagovat
carolyn
:-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Lol. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš:DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
to je hnus tenis ten Murray, defenziva jak prase, běž hrát fotbal...
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhernej komentář! :)
Reagovat
Heather_Fedex
o-ou
tak to je pech....
pokud jeste z tohto andy dokaze vyskrabat postup, tak klobouk dolu
Reagovat
smazaný uživatel
Pojďme Nando + Jerzy! To by mohl být super úspěch pro Jerzyho.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
woo-doo se zatim daří
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem si musel odpočinout.

Takže woo-doo zase začne tento set :D
Reagovat
carolyn
nedej se!
Reagovat
carolyn
Nando zopakuj rok 09 - vím že umíš, když chceš, jen prostě si mrhač2
Ale letos ti to zase jde, jen to chce něco jako bylo semi AO 09 a dáš to prostě!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Andy! No ták! Neblbni!
Reagovat
smazaný uživatel
To je píííííííííííííča!
Reagovat
carolyn
četl si?
Reagovat
PetaM
Kdo? Co?
Reagovat
Fandina
Bára s Julií vyhrály druhý set tak ještě jeden holky. Držím palce!
Reagovat
Fandina
A Květa Peschke s Matkowskim v mixu také. Tak ještě jeden set a bude to!
Reagovat
smazaný uživatel
Come on!!!!!! Snad ho to nakopne konečně.
Reagovat
Jabadu
ty nový šaty nekoupí, no. :-)
Reagovat
VlS
Ale klidně koupí i troje:-)
Reagovat
Fandina
Ester je Ester, ale fanoušci jsou smutní, že Tom nevyhrál, já moc.
Reagovat
Jabadu
Náhodou, set a půl hrál Tom dobře. Ale když má někdo klouby z "adamantia", tak takového terminátora nelze porazit. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Novak má ohebnej kotník na všechny strany, klobouk dolů, co předváděl a Tomova šance, když vedl v setu 3:0 a šel podávat, to je na panáka a velkýho dvojitýho!
Reagovat
smazaný uživatel
Andy slabota
s takym tragedom sa seres
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDD

Ani neví, jak ten set vyhrál.Bože můj, sice hraje naprosté ho..no a nejhorší zápas na turnaji, ale i tak měl těch šancí víc. Nando překvapivě lépe podává. Jestlito dneska Andy nedá, tak můžou Djokovičovi předat trofej už dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
A Andy se až zbytečně moc sere do BH, přetaktizoval to, jde vidět, že víc než půl roku nehrál s levákem.
Reagovat
smazaný uživatel
DelPo si s nim poradi, neboj, spis se starej o tlaceni teho Andyho, bo nejak nemuze najit rytmus;)
Reagovat
Sonja
Může to bejt pro tomasinha horší?
Jerzy 1.set vyhrál
Andy 1.set prohrál
:-D:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Jerzyho teď sere bílý tesák :D
Reagovat
Sonja
Jj, jsem hlupaňa, pokud Andy nepostoupí, nemusíte se v semi Jerzyho bát...
Reagovat
smazaný uživatel
On nepostoupí ani Jerzy :-))
Reagovat
smazaný uživatel
murray se zdá je v psychické pohodě :-)
Reagovat
gigin
VAMOS FERDA!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Andy! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Andy, come on! Přece nemůže vyhrát Wimbledon Djokovič!
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by nemohl, když už ho jednou vyhrál? Dokonce ve stejném roce jako Petra... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Protože já to přeju Andymu! Ale ta společná fotka Novaka a Petry je dobrá, tam jim to sluší :D Ale Andy musí čelit hroznému tlaku Britů, zasloužil by si vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda toho prvniho setu...aspon do TB...a bylo by to ok...
ted zase nevyuzil 2 brejky...uf...sou to nervy;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já to Andymu taky přeju, ze stejných důvodů jako ty. Doufám, že se to rozhodne právě mezi Novakem a Andym... Představa, že by to vyhrál třeba Verdasco, je pro mě docela blbá. :D
Reagovat
smazaný uživatel
představa, že by vyhrál Janowicz, ještě horší.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak. To bych si asi hodil mašli.
Reagovat
Amputace
Co máte proti Janowiczovi?
Reagovat
smazaný uživatel
Murray DF na setbol. Klasika. :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Na Fandu kouká víc lidí, takže na tu zoufalou mazanici dali mnohem atraktivnějšího Muráje.
A placený Nova sport v HD vysílá Poláky. Bravo! Kdo asi tenhle superšpíl sleduje?
Reagovat
smazaný uživatel
Janowicz mi připadá stále více, že je pořádný pako, snad úroveň Rosola.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm.. tak pro mě Wimbledon téměř skončil... Dnes vypadl Tomáš, což se dalo čekat, ale nečekala jsem, že vypadnou Háčka :( Teď zmých oblíbenců zbývá pouze Radek s Leandrem. Doufám, že aspoň oni zítra postoupí do finále, hrozně jim to přeju.
Reagovat
smazaný uživatel
Nečekal jsem, že vypadne Katka Siniaková v juniorkách... :(

Ale podle komentáře na tennisforum.com (Katky vlákno) asi neměla snadnou soupeřku...
"Louisa Chirico def Kateřina Siniaková 4-6 7-5 6-4 tough lost she really had a tough draw. From looking at the stats she made alot of errors she made like 40 errors so I guess that one reason for the lost plus Louisa is a very good upcoming player as well. but she also made alot winners which she said in an interview that she want too start doing more"
Reagovat
smazaný uživatel
Prohra Katky mne mrzí, snad jí to vyjde alespoň v deblu s Barčou Krejčíkovou. Ale tak nějak to zapadá do mozaiky letošního Wimbledonu. Už aby to skončilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tak v tomhle s tebou souhlasím. Jako fanoušek jsem horší grandslam nezažil...
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že nám to US open vrátí i s úrakama. Takže finále Petra proti Vice? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ne, ale jedině s vítězstvím Viky. :) Jo, já taky doufám, že si na betonech spravím chuť. Ta evropská část sezony je prostě taková nic moc... I když loni předvedla Masha na antuce úžasnou jízdu a olympiáda byla pro Mashu i Viku taky úspěšná. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jedině s vítězstvím Petry :D Já jsem z evropský části sezony zklamaná. Doufám, že se Petra chytne na betonech jako loni, to byla taky jízda :D A jelikož jsou prázdniny, tak se budu letos koukat i později večer na zápasy. Loni jsem viděla pouze Petřiny finále, jelikož jsem nějak nestíhala a nejvíc mne mrzí, že jsem neviděla souboj Petry se Šafi. Takže letos si to doufám vynahradím. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo, z jakého materiálu má Djokovič klouby?
Reagovat
smazaný uživatel
No nazdar :-( Člověk se konečně dostane k netu a zjistí, že z pohledu fanouška nic moc den. Tomáš venku, Háčka venku, Katka S. venku :-( Sláva vítězům a čest poraženým, je to sport. Možná dobře, že jsem většinu díky počasí neviděla, prohrát set z vedení 3:0, by mě u toho asi trefil šlak. Potěšil mě alespoň postup Delpotra :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Docela černý den pro český tenis. Tomáš, H+H, Katka...

No ale snad každý musí uznat, že Novak je úžasný sportovec. Ty jeho skluzy jsou vážně neskutečné. Kdyby nebyl tenistou, klidně by se mohl živit jako gymnasta. :) A víte, co se mi na něm taky líbilo? Jak se po zápase podepsal i tomu poslednímu člověku, který si to přál. No a jak jim tam podepisoval ta pouzdra od raket, to bylo taky moc fajn... Říkám si, že Novak je opravdu sportovec moderní doby. Často podává výkony na hranici lidských možností, je zábavný, oblíbený (zejména u žen :))... No prostě Pan sportovec. :)

Teď ještě doufám, že Andy porazí Verdasca, kterého nemám rád. :D No a chválím sporťáky na Nově, že to dali kvůli dostupnosti na Fandu. Učíte se rychle. :) Takhle to můžu mít puštěné vedle v pokoji... Sice ty chlapy tolik nesleduju, ale aspoň na kousek zápasu se vždycky mrknu. No a jinak to rád poslouchám, je to dobrá kulisa. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč jsi tak naivní? O tom nerozhodujou sporťáci, ale šéfové. Prý kvůli dostupnosti :-DD
A co spíš větší vejvar z reklamy? Kolik do vás od začátku nováci už nasypali reklam a Horstů Fuchsů? Na BBC tradičně ani minuta reklamy, tam v pauzách zůstávají na kurtu. Čemu asi diváci s možností volby dávají přednost?
Reagovat
smazaný uživatel
Haha, pan inženýr Broz se zase něčeho chytnul... :D

No, já věřím tomu, že i jejich šéfové jsou sporťáci... Není důležité, kdo o tom rozhodl. Důležité je, že je to podle mě správné rozhodnutí... Na mistrovství Polska se opravdu dívat nepotřebuju. Stačí mi Aga. :D
Reagovat
Sonja
Hezký komentář:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já věděl, že ti udělám radost. :) A taky jsem chtěl udělat radost giginovi, když už se vrátil. :D No ale jinak myslím, že je ten můj komentář naprosto pravdivý. :)
Reagovat
gigin
Ještě si vyjasníme toho Ferdu a Gulbu a bude to cajk :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Obávám se, že to asi nepůjde. Kvůli Verdascovi byla nešťastná Anička a Gulba je prostě floutek. :D
Reagovat
gigin
Ok,ok... nechme to raději tak.. :DDDDDD
Reagovat
gigin
Novak si dnešním vítězstvím zajistil postup do semifinále, tudíž neztratí žádné body. V duelu s DelPem bude ale muset výrazně přidat, protože dnešní výkon by mu na vítězství nemusel stačit. V žebříčku nezaznamenává žádný postup ani sestup. Ohrozit ho nemůže nikdo. Celkově působí na letošním Wimbledonu sebevědomě a při zlepšeném výkonu by mu celkové vítězství nemělo uniknout. :))))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
A má už Londýn jistý?
Reagovat
gigin
ty si huj nie? veď toto je isté už od februára táto informácia. som v šoku keď sa tak hlúpo pýtáš. iba tento wimbledon je chorý, no čo už... Ale Viktória je aj tak Bohyňa, to vieš, nie?
Reagovat
smazaný uživatel
senauččeskykdotamaprosimtěčíst

jájsemmonoteistaabohynimámdoma
Reagovat
mac.hall
Výsledek dopadl podle očekávání realistů (asi ne snílků) Novak byl jednoznačně lepší a v podstatě nedal Tomovi šanci. Měl utkání pod kontrolou. Tomáš opět trestuhodně promarnil těch pár okamžiků , kdy mohl soupeře znejistit a dostat ho pod tlak. Typickým příkladem byl průběh tie- breaku. Při vedení 5:4 doslova zazdil dvě šance , které mu Novak nabídl a set mu daroval. Druhá se pak naskytla ve druhém setu, kdy Novaka v úvodu dvakrát prolomil a šel do vedení 3:0. Přestože hrál s absolutní světovou špičkou , která se nikdy nevzdává a bojuje o každý míč, Béďa bohorovně prohrál další dva své servisy a nechal Novaka srovnat na 3:3. Opravdu dobrému tenistovi by se to nemohlo stát. Béďa opakovaně prokázal , že na špičku skutečně nemá. Již jsem to tady několikrát tlumočil a opět to zopakuji. Občas, ojediněle je schopen je porazit , ale četnost takovýchto okamžiků je tak 1-3 zápasy do roka. Porážet pravidelně první pětku nemá šanci.
Reagovat
VlS
ale to má ta špička jen dva hráče a pak souhlasím, že na ni nemá.
Reagovat
Torresek
Juane Martine ty jsi borec!! doufám že koleno vydrží a Wimbledon ovládneš (:
Reagovat
smazaný uživatel
Nole super. Líbí se mi, když se nadechne a řekne, si OK, tak pojďme hrát na 100%. A na konci prostě ruce. :)
Reagovat
smazaný uživatel
* nahoře :)
Reagovat
ArcusII
no to, že tomáš nedá ani set, jsem fakt nečekal... ztráta dvou breaků v druhým setu velká skoda... zápas jsem neviděl, ale něco tomášovi nefungovalo... že by první podání?
Reagovat
Sonja
Jj, 1.podání mu nefungovalo, to je fakt...
To měl Nole štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Kus jsem viděla.. Ano, první podání. A chyba ve zkrácené hře ho stála první set. Ve druhém setu promarnil 2 brejky. Pak už to šlo dolů. Na třetí už jsem radši nekoukala. Djokovič naopak, první podání ho drželo, po chabém začátku druhého setu se oklepal a hrál výborně.
Reagovat
facom
Kvitová jednou náhodně něco vyhrála,ale už se to nebude nikdy opakovat.Berdych takové štěstí mít nikdy nebude.
Reagovat
steve79
Berdych hrál o dost lépe než včera Petra, která byla nachlazená. Na to, že bylo Petra nemocná, tak zahrála dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
To nebylo náhodně, hrála skvěle. A vyhrála i turnaj mistriň. A dalších 8 turnajů. Kdyby nic už nevyhrála, tak tohle už dokázala.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde se tu berou takoví facomové ? Facomové si vyposlechnou a přečtou informace a různá hodnocení a pak si z toho udělají SVUJ názor. To je neuvěřitelné. Automaticky přebírají i chybné informace a úsudky. Petra toho vyhrála více a ne náhodně ! A nikdy neříkej nikdy . Ach jo.
Reagovat
Fandina
Také by mě zajímalo, co znamenalo to, že vyhrála náhodně. Nešlo by to vysvětlit, upřesnit, co ta myšlenka znamenala?
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že její progress jde opačným směrem, zhoršuje se a aktuálně nemá co dělat v TOP 10, to každý soudný člověk sám uzná. Co ji drží nad vodou je to, že bojuje, ale to nestačí, je třeba víc.
Reagovat
smazaný uživatel
omyl. Petra má na top 10, protože současné top 10 taková prostě je. Progres je POKROK. A pokrok se dělá dopředu a ne zpět. Je to nesprávně použité slovo. Drží ji nad vodou, že bojuje... Ano, ti ostatní nebojují, že ? Nejradši bych už na všechny zakřičela: Nechte tu Petru na pokoji. Nechte ji ať má trochu klidu a sebere se .
Reagovat
smazaný uživatel
Petra to ještě všem nandá! Snad každá se současný opravdový špičky ( Serena, Maria a Vika) měla období, kdy se jim moc nedařilo. Petra si to doufejme už odbyla a teď se zase bude s nimi rvát o tituly :D Je fakt škoda, že v roce 2011 nehrála na TM Serena, Petra mohla mít aspoň jedno vítězství v H2H, protože tam hrála nejlepší tenis života.
Reagovat
smazaný uživatel
U Petry to není jen výsledkovýho rázu, u ní to je herního rázu a to především.
Reagovat
smazaný uživatel
včera na to, že byla nemocná hrála dobře a podání zlepšila.
Reagovat
smazaný uživatel
Včera hrála moc dobře, s tím souhlasím, ale Flipkens i přes to byla lepší. Což jasně ukazuje, že i její dobrý výkon je málo.
Reagovat
smazaný uživatel
Někdy je potřeba štěstí, a to si Petra vybrala už v prvním týdnu turnaje..
Reagovat
steve79
První set hrál Tomáš až překvapivě skvěle. Ve druhém se dostal díky Djokovičově slabší chvilice do vedení 3:0 a od té doby jako kdyby Berdych přestal hrát. Od této doby byl Tomáš jen svým stínem z úvodu zápasu. Stále jsem v šoku z toho, jak ztratil náskon ve druhém setu.
Reagovat
Heather_Fedex
az takovou nudu jsem necekala
Reagovat
Sonja
Nudu jo?:-D Bylo to hodně dlouho nesmírně vyrovnané...
Reagovat
Heather_Fedex
hm ale herne to pro mne nebylo ono.... zkratka jsem od toho cekala vic
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to opatrné. Hodně od základní čáry. Ale takhle Berdych chtěl hrát. Nole se ale i tak dokázal být lepší.
Reagovat
gigin
Heather má pravdu. Pro nezainteresovaného diváka, který tam nemá svého koně to musela být nuda. Jako nervy pro Djokárnu a Berdychárnu ano, ale nějaký extra líbivý tenis určitě ne..
Reagovat
VlS
já bych to zas tak tvrdě nesoudil. Byly tam moc hezký momenty. To pak můžeš za dobrý zápasy prohlásit tak 4 za rok.
Reagovat
gigin
Však já neříkám, že to byl nějaký extra hnus, ale špička špiček taky určitě ne. Prostě se od toho čekalo asi víc. Jako já jsem spokojený, páč to bylo vzrůšo se šťastným koncem pro GGG. Ale kdybych na to měl koukat jako nezaujatý neutrál, tak možná přepnu na Delpa...
Reagovat
smazaný uživatel
Gigine, nepiš tady takové výrazy, nebo zase přiběhne Fandina, že tomu nerozumí... :-)
Reagovat
gigin
Tuto kapitolu už mám jednou provždy pořešenou ;)
Reagovat
Fandina
All-that-i-am ... ty neumíš nic jiného, než psát o Fandině, fakt trapné.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist