Blog: Klára Zakopalová píše z Katovic - úterý

10. 4. 2013, 06:00
Aktuality 18
Klára Zakopalová v úterý postoupila po boku krajanky Renaty Voráčové do čtvrtfinále čtyřhry. Turnajové čtyřky přehrály rumunsko-rakouský pár Cadantuová/Klemenschitsová 6-4 5-7 10-4. O zápase čtyřhry, ale i o domácích mazlíčcích české tenistky je její úterní blog pro web WTA.
Klára Zakopalová

Zdravím všechny!

V Katovicích hraju i debla po boku Renaty Voráčové a musím říct, že hned ten úvodní zápas na turnaji byl hodně těžký. Nemám pocit, že jsem hrála nějak dobře, musím to zlepšit, ale naštěstí jsme jely za tým a díky tomu jsme asi i vyhrály. Zvítězily jsme sice až v super tie-brejku, proto musím pochválit soupeřky, protože hrály skvěle. Já už se teď těším na další zápasy.

Znám Renatu už skoro od dětství, takže už o sobě hodně víme. Je to velice milá dívka. Vždycky si spolu užijeme hodně legrace, zejména pak, když začne mluvit s tím jejím moravským akcentem, někdy až skoro potřebuju slovník. (smích)

Alf a Rex - pejsci Kláry ZakopalovéVčera jsem v prvním blogu zmínila mé pejsky, tak bych vám je dneska chtěla trochu představit. Mám dva boloňské psíky a jednoho malého jorkšíra. Jeden boloňák je černý a jeden je bílý. Bílý je Tobi, černý je Alf, a jorkšír se jmenuje Rex. Mám pejsky moc ráda, jsou součástí mého života a asi bych bez nich neuměla žít. Je pravda, že hodně cestuju, ale to se mi pak o ně starají rodiče nebo manžel. Většinou si je rozdělí. Alf je šéfem naší rodiny, spí s námi v posteli na mém polštáři. Díky němu jsem se musela naučit spát bez polštáře, vždycky mi ho zalehne. (smích)

Související články:

Blog: Klára Zakopalová píše z Katovic - pondělí

Další věc, o níž jsem včera psala bylo, že jsem do Katovic jela autem a řídila jsem. V Polsku jsem v kariéře odehrála už poměrně dost turnajů a vždycky mi dělalo radost, že můžu jet autem. Mám na tuto zemi jen a jen krásné vzpomínky. Hrála jsem tu už dvě finále WTA turnaje v Sopotech (pozn. 2003, 2004) a jeden menší turnaj jsem tu i vyhrála, proto se sem vždycky tak těším. Jsou tu krásná města, příjemní lidé a jazyk je podobný tomu našemu, takže se i domluvíme.

Teď jdu s Renatou na strečink a pak se vrátíme do hotelu na večeři s jejím trenérem Liborem a mojí mamkou. Pak se asi budeme dívat na počítači na hokej - na českou extraligu, to bude boj. Už se nemůžu dočkat. (smích)

Těším se na další části turnaje a jsem zvědavá, co všechno přijde. Mám ráda antuku, je to můj nejoblíbenější povrch, protože jsem na ní vyrůstala v Praze, takže jsem na ní zvyklá. Natrénováno mám, takže se těším.

Dobrou noc!

Klára

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, WTA, Petr Pokorný

Komentáře

18
Přidat komentář
gambon
to byl tragickej výkon Kláry ... s hráčkou typu Camerin nemůže ztratit set, na tož zápas ...
Reagovat
smazaný uživatel
Plíškovy jsou na FB kdo se chce pridat:

http://www.facebook.com/pages/K-K-Pliskova/260518760751311?fref=ts
Reagovat
dadaft
hezké.
tak doufám, že dneska v Katovicích bude český den.
očekávám minimálně tři vítězství na centrkurtu. )))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim dobry. Vesely i Kvitova splnili dnesni ukol!:-)
Reagovat
George_Renel
Black & White , teď mi chutná spíš bourbon :-)
Reagovat
VlS
Myslel jsem, že je Klárka vdaná a zde píše o příteli? Tak už možná vdaná neni, no.
Reagovat
nouma
Taky sem myslel a všude se psalo že je vdaná. No jsou mi ale událostě :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ona taky vdaná je, proto taky se jmenuje Zakopalová, dříve byla Koukalová. K tomu navíc zde je věta v originále: "and my husband has Alf at our house" přeložit "husband" jako "přítel" je poměrně velká chyba. Stejně jako napsat místo jorkšír "jokršír"...
Reagovat
Titan
Tahle chyba překladu je dost trapná, v originále je "husband"...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Napsat místo jorkšír "jokršír" je taky špatný. A překlep to není, když to je v textu těsně vedle sebe hned dvakrát.
Reagovat
Titan
Tak ono je to zas cizí slovo, které lidé znají, takže ho nečtou celé, ale jen ho opticky registrují (nehledě k tomu, že ani není v pravidlech). Já si toho např. nevšiml :-) Možná i proto, že tihle vometáci patří na krokodýli farmy...:-)
Reagovat
LubosZabloudil
Jorkšír opraven.

A Klára se vdala 6. června 2006, takže jen šotek v překladu :)
Reagovat
Titan
6.6.2006 Ďábelské datum :-))) Hlavní je, že už to sedm let funguje...
Reagovat
Frick
Hlavně, aby to panu Koukalovi nefungovalo až moc dobře v pytlíku. Ještě tak dva roky...
Reagovat
Frick
Panu Zakopalovi, ou...
Reagovat
Titan
A co byste chtěl? Jak půjde Klára dolů (doufejme co nejpozději), tak už je čas plodit. Život není jenom otloukání tenisáků...:-)
P.S. Krom toho se pak může vrátit a vyhrát pár grandslamů :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Klárka je vdaná za bývalého fotbalistu Jana Zakopala.

Jinak mě pobavila ta fotka s jejími pejsky hned na úvodní straně webu WTA. Vím, že se to tady včera řešilo... :)
Reagovat
Fandina
Ano, o pejscích jsme tady včera psali. Nakonec mě tommr donutil, abych se jí na ně zeptala přímo v blogu. Na stránkách WTA je v překladu jejího dnešního blogu o tom napsáno:

"Včera jsem se v mém blogu zmínila své psy a několik lidí se mě na ně ptalo a tak mi dovolte představit je ... "

http://www.wtatennis.com/news/article/3138432/title/klaras-katowice-blog-tuesday
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist