Boj proti koronaviru pokračuje. Z kazašského challengeru museli odstoupit tři hráči

12. 3. 2020, 09:37
Aktuality 0
Z kazašského challengeru v hlavním městě Nur-Sultanu museli odstoupit tři tenisté. Kazachstán totiž v úterý zavedl nové opatření, v němž zakázal vstup na své uzemí obyvatelům Německa, Francie a Španělska, které jsou postiženy koronavirem.

Němec Mats Moraing, jeho krajan a nasazená dvojka Yannick Maden a turnajová devítka Enzo Couacaud z Francie. Tito tři hráči museli kvůli obavám z koronaviru odstoupit z právě probíhajícího challengeru v kazašském Nur-Sultanu a zemi opustit, jinak by byli umístěni do karantény.

Zatímco Moraing do turnaje vstoupil hladkým vítězstvím nad českým tenistou Michaelem Vrbenským, Maden s Couacaudem měli v prvním kole volný los a na kurt se ani nedostali.

Nasazený Španěl Bernabe Zapata ale v turnaji i nadále pokračuje, dnes vybojoval postup do čtvrtfinále. Otázkou je, zda mu bude umožněno k dalšímu utkání nastoupit.

Obavy z koronaviru letošní ročník kazašského challengeru značně poznamenaly. Do hlavní soutěže se dostalo celkem sedm náhradníků.

Los turnaje

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist