Bratři Bryanové jsou ve finále, zahrají si o 17. grandslamový titul

4. 6. 2015, 15:44
Aktuality 9
Bratři Mike a Bob Bryanové postoupili v Paříži do svého šestého finále na Roland Garros. Američtí sourozenci dnes porazili Italy Fogniniho a Bolelliho dvakrát 6-3 a s párem Dodig/Melo si zahrají o svůj třetí společný titul na antukovém grandslamu.
Bratři Bryanové (© FFT)

Nejvýše nasazený pár turnaje se s Italy Fabiem Fogninim a Simonem Bolellim utkal před necelými dvěma měsíci v Monte Carlu, kde Mike a Bob Bryanové zvítězili ve dvou setech. Set neztratili Američané ani dnes, přestože v úvodní sadě přišli jako první o podání a prohrávali 2-3. Od tohoto stavu získali čtyři hry v řadě a set vyhráli 6-3.

V dalším dějství už bratři Bryanové podání neztratili, a když soupeřům prolomili ve třetí hře znovu servis, měli namířeno do svého 26. grandslamového finále, které dnes vybojovali za pouhou hodinu.

Ve finále budou Američané hrát o svůj celkově sedmnáctý titul z turnaje velké čtyřky. V cestě už jim stojí jen Ivan Dodig s Marcelem Melem, kteří dnes proti páru Rojer/Tecau odvrátili všech pět brejkbolů a za 69 minut zvítězili 6-3 7-5.

Výsledky - French Open - muži:
Čtyřhra - semifinále:
B. Bryan/M. Bryan (1-USA) - Bolelli/Fognini (6-It.) 6:3, 6:3
Dodig, Melo (3-Chorv./Braz.) - Rojer, Tecau (5-Niz./Rum.) 6:3, 7:5

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Uhráli někdy Bryani něco v singlu? Vím, že hráli málo, ale zkoušeli třeba kvalifikace GS nebo turnaje ATP?
Reagovat
a.magerova
Bob - Wimbledon 2. kolo (2001), US Open 2. kolo (1998)
Mike - US Open 1. kolo (2001)
Tituly - oba O slovy nic :-/

http://cs.wikipedia.org/wiki/Bob_Bryan
http://cs.wikipedia.org/wiki/Mike_Bryan
Reagovat
slacker
Zabari
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, taky mě ta wiki mohla napadnout :) No jo, včas poznali, že v singlu jim pšenka nepokvete. A stali se z nich Federerové deblu :D
Reagovat
jackiec
nepostoupili spíš do svého 28. grandslamového finále?
Reagovat
Kozoroh
Máš pravdu, Bryanové budou hrát 28. finále na GS, v předcházejících mají bilaci 16-11.
Reagovat
kada.tom
6-3 6-3 ... vcelku jednoduchá práce, což jsem tedy rozhodně nečekal, nicméně v 1. setu šli Italové jako první do brejku a vedli 2-3, jenže pak jako kdyby jim to uškodilo, protože úplně odpadli, prohráli čtyři hry v řadě zejména bídným výkonem Bolleliho. Druhý set byl totožný, ale bez brejku Italů.

Bryani nehrál nic extra, protože nemuseli. Italové jim dovolili strašně moc - Bolleli byl absolutně marnej a nebýt Fogniniho, skončil by 2. set snad i kanárem.

Bryani jsou ve finále, z čehož mám radost, protože Madrid a Řím se jim nepovedl. Snad udělaj i ten poslení krok, nejdůležitější :-)
Reagovat
Kozoroh
Víš, že by vítězstvím ve finále překonali rekord Todda Woodbridge v počtu vyhraných GS v deblu? Všichni tři mají po 16. Dalším prvenstvím v případě úspěchu by byl trojitý kariérní GS, což nikdo z mužských deblistů nemá.
Reagovat
kada.tom
nooo, rozhodně na to mají - zkušeností maj na rozdávání a v GS finále jsou zvyklí hrát rozhodně mnohem častěji jak Dodig/Melo, ale jednoduchý to nebude :-)

a ty rekordy, není nad to je dál a dál přepisovat :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist