Byčkovová si měsíc nezahraje. Nenahlásila korupci

9. 1. 2010, 15:40
Aktuality 7
Pokutu 5.000 dolarů a měsíční zákaz hraní dostala ruská tenistka Jekatěrina Byčkovová. Čtyřiadvacetiletá hráčka neoznámila, že byla požádána, aby ovlivňovala zápasy.
Profily hráčů
Jekatěrina Byčkovová

Byčkovovou potrestala komise zabývající se korupcí v tenise, kterou založila ITF, ATP, WTA a zástupci grandslamových turnajů. Podle pravidel, které tenisové organizace přijaly, musí hráč oznámit, že dostal podobnou nabídku, do 48 hodin.

Vyšetřovatelé uvedli, že nejsou žádné důkazy, podle nichž by Byčkovová úplatek přijala. Hráčka proto byla potrestána za to, že pokus o korupci sama nenahlásila a informovala o něm až při výslechu.

Loni v květnu přinesl deník Wall Street Journal příběh o sázkaři Dmitriji Avilovovi, který objevil internetový deník ruské tenistky. Byčkovová se v něm mimo jiné svěřila, že by chtěla kabelku od Luise Vuittona, a Avilov se rozhodl jí nabídnout, jestli nechce ovlivnit výsledek zápasu.

Byčkovová nabídku odmítla a údajně muži napsala, že o tom nikomu neřekne, protože udání muže, který ji kontaktoval přes její blog, by mohlo znít směšně.

Ruské tenistce momentálně ve světovém žebříčku patří 121. místo. Nejvýše se dostala před čtyřmi lety na 66. pozici.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
" Byčkovová nabídku odmítla a údajně muži napsala, že o tom nikomu neřekne, protože udání muže, který ji kontaktoval přes její blog, by mohlo znít směšně. "

No samozřejmě, tohle už je přece absurdní! Moloch si nastavil absurdní pravidla a začal se požírat zevnitř. Už vůbec nepozujou jednotlivý případy a jedou podle šablony. Ten měsíc distanc za NIC už je vrchol úřednický deb...ty!!!
Reagovat
smazaný uživatel
To je všechno jedna banda tenis nikdy nebyl a nikdy nebude čistý a kdo si myslí že jo tak je hlupák !
Reagovat
skott
Tak tomu se jde vazne jenom vysmat.Wozniacki ovlivni zapas v primem prenosu a nic se ji nestane a Kata, kdyz penize odmitne dostane distanc??Tady evidentne neco nefunguje!
Reagovat
smazaný uživatel
5000dolarů jsou pro ní howno peníze , z takovýma bankovkama si vytírá prdel ad ji dají 50litrů pokutu !
Reagovat
skott
Co to meles?Jako pro Bychkovou je to pakatelnebo jak?
Nevim za co by mela Kata dostat trest.Snad plati nejaka presumpce nevinny, ne?To bych mohl poslat nabidku jakekoli hracce a cekat jestli to oznami a kdyz ne, tak ji udat jako fixerku.Za chvili by tenis nehral nikdo...
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně jako už nereaguješ na blba jménem maart, který zřejmě chytnul z obličeje a vlasů Máši nějaký těžký komplex, doporučuju vynechat blití i tohoto exota.
Reagovat
skott
no tvuj komplex z Henin nebo Williamsek neni o nic mensi, tak se radsi nestarej:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist