Bývalá světová devítka a olympijský vítěz Massu ukončil kariéru

27. 8. 2013, 21:02
Stalo se... 2
Den po Jamesi Blakeovi oznámil konec kariéry další bývalý člen Top 10 Nicolás Massú. Třiatřicetiletý Chilan, který před devíti lety v Aténách vyhrál olympijské zlato, informoval na dnešní tiskové konferenci v Santiagu.
Profily hráčů
Nicolás Massu

"Jsem hrdý na to, že moje děti budou vědět, že jsem součástí chilské historie," prohlásil Nicolás Massu na tiskové konferenci, na které se neubránil slzám. 

Nicolás MassúTřiatřicetiletý Chilan získal v roce 2004 v Aténách titul ve dvouhře i ve čtyřhře, v níž se spolu s Fernandem Gonzálezem postarali o první chilské olympijské zlato v historii.

Ve světovém žebříčku byl Massú nejvýš právě v roce 2004, kdy mu patřilo deváté místo. Z elitní stovky vypadl definitivně před třemi lety, letos v dubnu ještě hrál challenger v Ostravě. I kvůli zdravotním potížím ale letos sbíral až na pár výjimek hlavně porážky.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Je to legenda, vyhrál Olympiádu nic víc ve sportu dokázat nejide...
Reagovat
smazaný uživatel
nee viac sa neda

a co tak ju vyhrat 2 krat
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist