Bývalá světová jednička Kerberová je těhotná a vynechá US Open

24. 8. 2022, 13:52
Aktuality 14
Bývalá světová jednička Angelique Kerberová je těhotná a odhlásila se z nadcházejícího US Open. Trojnásobná grandslamová šampionka oznámila radostnou novinu dnes na svém instagramovém účtu.
Profily hráčů
Angelique Kerberová

"Opravdu jsem chtěla hrát na US Open, ale nakonec jsem usoudila, že dva proti jedné by nebylo fér," napsala 34letá vítězka turnaje z roku 2016 na sociální síti. "V příštích měsících si dám pauzu od cestování, ale zase věřím, že je to z nejlepšího možného důvodu. Budete mi chybět," doplnila Němka.

Rodačka z Brém vyhrála vedle US Open před šesti lety také Australian Open, o dva roky později triumfovala i ve Wimbledonu. V roce 2016 získala stříbro na olympijských hrách v Riu de Janeiro.

Možný návrat na tenisové kurty Kerberová nevyloučila, podle německých médií by ji lákala za dva roky účast na olympiádě v Paříži. "Být profesionálním sportovcem pro mě znamená vše, ale zároveň jsem vděčná za novou cestu, po níž se ubírám. Upřímně jsem nervózní i natěšená zároveň," dodala Kerberová.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

14
Přidat komentář
Jan
Přeji jíto. Je třeba více Kerberů, Kvitů a dalších ... smile
Reagovat
Nola
som sa divila preco nehra, moja naj hracka za posledne roky, ale pekne ukoncenie velmi plodnej kariery smile
Reagovat
Rafaeoli25
Kde je řečeno, že je to konec?
Reagovat
Nola
ma 34 rokov a skvelu karieru k tomu, preco by sa mala vracat ako Serena? Rodina ma svoje caro, to pochopis, az ked ju budes mat, nie je kazdy fanatikom a karieristom, nevidim dovod aby sa vracala
Reagovat
Rafaeoli25
Nikde tam od ní nezaznělo konec kariéry, spíš ještě počítá s návratem - "na pár měsíců si dám pauzu od cestování". Je to každopádně individuální, Sluková se teď ve stejném věku vrací prakticky okamžitě, nemůže bez svého sportu žít, takže uvidíme u Kerber. Jinak mně bude za chvíli 40, mám úžasný vztah, ale děti neplánuji, díky za optání smile
Reagovat
expert69
Chlape, a co tvůj odkaz?smile Jednoho malého Rafaela by sis mohl pořídit ,ne?smile
Reagovat
George_Renel
Smysl života je v jeho pokračování.
Reagovat
Rafaeoli25
Smyslů života je víc. A planeta je přelidněná dost.
Reagovat
Nola
nie je kazdy ako Nadal, ktory uprednostnuje tenis pred rodinou, ale kazdy to vidi a citi inak, rodinu mas na cely zivot, sport do urciteho veku a potom iba v hladisku, alebo v telke .....
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak láska ke sportu, k práci, kterou dělají automaticky neznamená být fanatikem a kariéristou.
Reagovat
PetaM
Chce se rozloučit po USO 2024.
Reagovat
Rafaeoli25
To někde řekla nebo tvoje domněnka? Rozhodně ale to by mohlo být reálné.
Reagovat
Krisboy
Moc gratuluji a přeju všem třem vše nejlepší! smile
Reagovat
A211
Docela se jí povedla poznámka že nemůže hrát protože oni jsou dva proti jednomu byla by to přesilovka
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist