Čakvetadzeová vzdala třetí zápas v řadě kvůli závratím

19. 4. 2011, 21:31
Aktuality 2
Ruská tenistka Anna Čakvetadzeová nedohrála na třetím turnaji po sobě zápas kvůli zdravotním potížím. Bývalá pátá hráčka světa musela kvůli motání hlavy skrečovat za stavu 6-1 5-7 a 4-4 dnešní utkání prvního kola ve Stuttgartu proti Slovence Zuzaně Kučové.
Profily hráčů
Anna Čakvetadzeová

Čtyřiadvacetileté Čakvetadzeové se totéž stalo už při startech na turnajích v Dubaji, kde v zápase proti Wozniacké zkolabovala, a Indian Wells. "Na začátku zápasu jsem se cítila dobře, ale věděla jsem, že ten problém přichází, a bylo to horší a horší. Stejně jako v předchozích případech," uvedla Čakvetadzeová, jež se kvůli svému propadu v žebříčku musela do hlavní soutěže probojovat z kvalifikace. 

"Před turnajem jsem byla u doktora a ten mi říkal, že všechno je v pořádku, proto jsem se tady rozhodla hrát. Ale už je to třetí turnaj, z kterého jsem musela kvůli tomu motání hlavy odstoupit. Takže se zdá, že lékaři zatím nemají všechny odpovědi. Budu muset odpočívat a čekat, co se stane," dodala vítězka osmi turnajů WTA.

Osmadvacetiletá Kučová na úkor Čakvetadzeové postoupila teprve podruhé v kariéře do 2. kola. V něm ji čeká světová jednička Wozniacká.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Škoda,Anna mi je z rusek nejsympatičtější.Neměla by to podceňovat,snad bude vše v pohodě a ještě něco dokáže.
Reagovat
ReadyTeddy
že z motání Anniny hlavy mají doktoři zamotanou hlavu...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist