Češi v akci, pondělí 11. 12. Bartoň v Egyptě vybojoval hlavní soutěž

11. 12. 2017, 00:01
Aktuality 7
Z českých tenistů se dnes představil pouze Dominik Bartoň. Česká naděje v závěrečném kole kvalifikace turnaje Futures v egyptské Káhiře vybojovala vítězství nad Polákem Kozielskim a znovu postoupila do hlavní soutěže.
Výsledky českých tenistů a tenistek (pondělí, 11. prosince 2017)
FUTURES KÁHIRA (Egypt), 15.000 dolarů, antuka
• Dvouhra - závěrečné kolo kvalifikace •
Bartoň (ČR) - Kozielski (6-Pol.) 7-5 7-5
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

7
Přidat komentář
slacker
Berdych s Pliskovou fakt nevi ze by uz meli konecne odpocivat po sezone, misto toho hrajou den co den i v zime
Reagovat
Jabadu
Ale pro Karolínu jsou tyhle srandamače opravdu odpočinek. Musím uznat, že Dino má celkem stylové údery, ale zajímalo by mne, jak by to vypadalo, kdyby musel čelit opravdovým ostrým úderům Karolíny.
:-)
Reagovat
janek_da
Kolodziejová řádí. Patří ji 4 ze 7 expresek.
Reagovat
jirkaS
Vondroušová v2.0 ;-)
Reagovat
bIbec
mmm, to asi ne-e. Podobných hráček jako Miri má ČR celkem dost, Markéta byla raketa. Samozřejmě není vyloučeno, že jednou ta Miriam bude úspěšná.
Reagovat
rusedski
Taky bych řekl...jako přál bych jí, je to sympatická holka, ale je jí "už" 20 a prosazuje se skoro jen na patnáctkách, na větších ITFkách skoro ne. Vidím ji tak na hráčku typu Malečkové či Muchové, někam do třetí stovky se asi ještě posune, ale o moc výš asi ne...
Reagovat
EllNino
Muchová má daleko větší potenciál než Malečková, jen jí brzdí zranění, jinak je to nebe a dudy, co se týče techniky, citu pro míč, ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist