Češi v akci, sobota 31. 10. Lehečka nezvládl první kolo kvalifikace na challengeru v Německu

31. 10. 2020, 00:01
Aktuality 30
Jiří Lehečka nezvládl první kolo kvalifikace na challengeru v německém Eckentalu, český mladík nestačil na domácího náhradníka Marvina Möllera. Další Češi hráli na turnajích ITF.
Jiří Lehečka (© Česká sportovní)
Výsledky českých tenistů a tenistek (sobota, 31. října 2020)
ATP CHALLENGER ECKENTAL (Německo), 88.520 eur, koberec / hala
• Dvouhra - 1. kolo kvalifikace •
Möller (Něm.) - Lehečka (6-ČR) 6-3 6-4
ITF W15 ŠARM AŠ-ŠAJCH (Egypt), 15.000 dolarů, tv. povrch
• Dvouhra - semifinále •
A. Sisková (ČR) - Lindhová (Brit.) 6-3 3-6 6-3
ITF W15 IRAKLIO (Řecko), 15.000 dolarů, antuka
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Spiteriová (It.) - Kilnarová (5-ČR) 6-2 6-2
ITF M15 ŠARM AŠ-ŠAJCH (Egypt), 15.000 dolarů, tv. povrch
• Dvouhra - semifinále •
Poljak (ČR) - Krutych (Ukr.) 6-1 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

30
Přidat komentář
R01316
Tak Brenda zopakovala vykon ze semifinale a ve finale deklasovala Lindu Klimovicovou 6-2 6-0... Pekne se nam teda rozjela.smile
Reagovat
Vaslab
smilesmile
Reagovat
George_Renel
smile
Reagovat
lvicek
Kde ze to hraje?
Reagovat
Vaslab
V Istanbulu. Měla by tam hrát i příští týden.
Reagovat
Vaslab
Linda Klimovičová už by tam startovat neměla. V hlavní soutěži by se kromě Brendy měly představit Lucie Havlíčková a Nikola Bartůňková.
Reagovat
R01316
Klimovicova se bude pomalu presouvat do Kazachstanu, je tam tyden nato nahlasena se Sarou Bejlek
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jj, koukal jsem, Brenda super válec!smile
Ten další turnaj je taky J3? Nemám v tom přehled...
Reagovat
R01316
je to taky J3
Reagovat
lvicek
A jak presne funguji ty juniorske turnaje? V tom se vubec neorientuju, takze nejake zakladni vysvetleni potesi. Diky :).
Reagovat
travar
Za vítězství na turnaji J3 je 100 bodů do žebříčku. Za J4 60 a za J5 tuším jenom 30 (tak nějak). Víc bodů lze získat na turnajích J2 a J1, ale protože je krize Covid, tak se stanovilo maximum 100 bodů pro všechny turnaje J3 a lepší, takže v podstatě teď stačí hrát na J3, víc bodů teď stejně získat nejde. A Brenda potřebuje body, aby se dostala na juniorské GS turnaje. Takže jí teď nezbývá nic jiného než všechno vyhrát. Ještě bude potřebovat vyhrát čtyři turnaje a měla by se asi dostat alespoň do kvalifikace juniorských GS.
Reagovat
R01316
Tohle byl Brendin treti turnaj, dostala na ne divokou kartu. Prvni v Egypte cely vyhrala, na French Open prohrala v prvnim kole a ted treti turnaj zase vyhrala, takze se docela rychle dere nahoru. Do rankingu se pocita 6 nejlepsich vysledku ze singlu a 6 ze ctyrhry, takze je to kombinovany zebricek. Na Grand Slamy sice zebricek jeste nema, ale aspon uz na normalni turnaje nebude potrebovat divoke karty.
Reagovat
R01316
https://www.itftennis.com/media/2455/rankings-explained-25-feb-2020.pdf
Reagovat
lvicek
Diky za informace :). A juniorsky turnaje se hrajou do kolika let?
Reagovat
lvicek
Ty jo, ted jsem si to zacala trochu hledat, kdyz se tady o tom bavime, a koukam na profil Brendy tady: https://www.coretennis.net/tennis-player/brenda-fruhvirtova/127931/profile.html a ona ma bilanci 24-1 letos, kde teda ta jedna prohra byla na FO v prvnim kole a jinak vyhrala vsechny turnaje, ktere hrala... To je docela husty teda!
Reagovat
travar
To je u ní normální. Mě už to nepřekvapuje. Malá Brenda je největší talent všech dob. Spolu se svou starší sestřičkou Lindou budou dominovat světovému tenisu :)
Reagovat
FulnekUltras
když se Murphymu nic nepodělá smile
Reagovat
travar
Nic se nemůže pokazit, protože je zdravá jako řípa. Nikdy nevzdala zápas. Nikdy nebyla nemocná, nikdy jí nebylo ani špatně. Přijde mi, že Brenda není člověk. Stačí se podívat na její výsledky. Tohle prostě normální není.
Reagovat
lvicek
Akorat aby ji to pak nevzalo, az treba nekdy taky zacne prohravat. Takhle to prece nemuze jit porad...
Reagovat
tommr
tak vidí jak je na tom momentálně sestra a to je pro ní myslím dostatečný varování ...
Reagovat
travar
To je právě ono, ona neví, co je prohrávat. Ještě jsem neviděl, že by někdy prohrála ve finále. Jednou za uherský rok prohraje, ale většinou to není důležitý zápas, takže jednu porážku (když předtím vyhraje desetkrát v řadě), vezme asi v pohodě. Minulý rok byla naštvaná, když prohrála ve druhém kole Les Petits As. Ve třetím setu vedla tuším už nějak 5-2 a prohrála. Když odcházela z kurtu, tak na ní bylo vidět, jak hodně je naštvaná. Soupeřka byla ale velice silná a byl to vyrovnaný zápas, takže já to bral pozitivně. Brenda moc často neprohrává. Soupeřka musí zahrát hodně dobře, musí hrát nejlepší tenis, jakého je schopna, jinak prostě nemá proti Brendě šanci. Brenda se sama neporazí.
Reagovat
FulnekUltras
taky jí do budoucna celkem dost věřím - ale stát se může leccos
Reagovat
Tomas_Smid_fan
taky díky všem za infosmile
Reagovat
George_Renel
Lehečka to moc nezvládl. A vůbec nám ti nejmladší mlaďoši nějak ustrnuli.smile
Reagovat
EllNino
Nojo, nemají teď moc kde hrát ... a když, tak jsou nerozehraní a je to bída ..

Jirka je ale teď na svém žebříčkovém maximu, dostal se i před Jonáše ... mají pro svůj rozvoj hrozně podmínky momentálně, snad to příští rok bude lepší
Reagovat
darek.vrana
Já myslím, že naši na koronaviru ještě relativně vydělali. Protože jak bylo málo turnajů, tak se jich ale hodně hrálo u nás.
Reagovat
EllNino
Ono na těch futurech, kvaldách challengerů je to hrozně náročné ... třeba Macháčovi se povedlo pár turnajů, dostal se výš, už je skoro ve druhé stovce a hned se mu lépe dýchá ... tohle období, kdy se musí vyhrabat alespoň do třetí stovky, je asi nejnáročnější ... proto se také dostanou do špičky jen ti, kteří zvládnou tyhle galeje ... a nebo ti, kteří mají divoké karty, což bohužel není případ našich kluků, krom domácích turnajů ..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Jj, snad toho Macháč využije. Dobře se na něj kouká, a tak by bylo fajn, kdyby se vyhrál a postupně stoupal do stovky.
Reagovat
EllNino
Mně se Tomášova hra taky moc líbí, je taková dynamická, trochu neučesaná, ale mohlo by to na tu stovku být :) ... Jirka a Jonáš mají zase jiné přednosti, ale musí hrát a hrát ... od antuky stáli a neměli kde hrát a teď jsou zase zatuhlí :/... a Dalibor se uplně teď rozpad
Reagovat
darek.vrana
Lehečkovi i Macháčovi věřím hodně. Hrají super tenis oba dva, každý jiný, ale mají zbraně. Forejtek je takový univerzální hráč bez slabin, ale je otázka, kam až to půjde. Ale na stovku bych mu taky věřil. Pak je tam teď Vrbenský, který taky vypadá nadějně. A Svrčina, kterému nevěřím. Jeho tenis může stačit v juniorech, ale je slabý a má zoufalý servis.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist